O prasidejo musu seimos gyvenimas nuo 1993m.Pirma meile,pirmas vyras,pirmas laukimas, negaliu sakyti,kad netiketai ,bet po 2 metu draugystes pasibelde mazas lelius i musu ir taip lenegva gyvenima.Pinigu nera ,gyventi tik nuomojamas bustas,bet uztai meiles pilnos kelnes .Nestumas buvo sunkokas,pas mane pastoviai inkstu uzdegimai,mazakraujyste,rezus minus ir taip visokie nesusipratimai. Kaip sakiau pinigu nera tai ir daktarei nelabai kas teko,gal kada kokia saldainiu dezute ar gele.Taip slinkau po truputi i gala nestumo.Devintas menuo jau laukiu kada viskas ivyks(nors nelabai suvokiu kaip tai turi buti},bet laukiu.Pas daktare einu kas antra diena,vis paziuri,jokios veiklos ,ateik po dvieju dienu.Tai tesiais apie pora savaiciu,kol tarp kitko jai neuzsimenu apie skausma po sonkauliais.ir ka jus galvojat????Ten vaiko galva ir jokios veiklos nesulaukciau ir su ziburiu.Ekstra apziuri vedeja,jokioms mankstoms jau laiko nera,extra i 2 ligonine cezariui.Papuolu pas puiku daktara ,kuris niekaip nesupranta,kodel tiek laukta Toliau viskas vyksta sviesos greiciu . Paruosimas,operacine,klaikiai baisios lempos virs galvos ir mano ilgai nesiotas ir lauktas sunelis
Toliau gyvenimas kas met eina geryn ir geryn,kaip ir kirba mintis apie sese.Bet kas garantuos mergyte??Nu gi niekas,zmones sako ,planuoja ,o dievulis juokiasi.Galutinai pribrendau naujai gyvybei po 13metu Siais laikais internetas ir sm visagalis .As jau temose apie pastojima,lyties planavima ir tttt.Pagal visus paskaiciavimus ir zvaigzdes

kovo 11 diena 6 ryto ,ant kairio sono

vyksta veiksmas

Sutartis su vyru sudaryta,jei ne siandien ,tai jau niekada arba ,arba.

Na ir ka jus galvojat jau po menesio as pas ginekologe,is kurios isejau su savo kruopytes nuotrauka.Nestumas eina liuks,as visa zydziu,jokiu inkstu uzdegimu,jokiu mazakraujisciu

Lieka vienas klausimas kur darytis cezario pjuvi,nes daktarai nerekomenduoja gimdyti.Pasirenku Mazylio gimdymo namus

Labai rami,jokios baimes,juk tik zakt prapjaus ir viskas.Gydytojas ilgai stebejas pasiulo gimdyti paciai , Va tada ir prasidejo baime.Dingo visas pasitikejimas savimi. Bijojau,verkiau,sakiau negimdysiu

Su tokiom nuotaikom nuejau pas daktare lapkricio 26 diena,kuri apziurejo ir sake ,kad ryto jau nesulauksiu.Aisku gryzus namo pasijuokiau su vyru ir sunum,dar nuvaziavom eglutes,zaisliuku,lempuciu pirkti.Papuosem namus ir nuejom miegoti.Apie 12 val namuose alermas mamytei pilva skauda.Juk nezinau kaip turi skaudeti,su pirmu ,be skausmo ,be jausmo guliau po peiliu

Uz tasiu ir mes jau gimdymo namuose.Gimdyviu daug ,daktaras nelabai skuba,o man jau nervas kodel manes princeses niekas neziuri. Po 5minuciu

nors man atrode,vos ne po valandos ,apziuri gydytojas kuris pareiskia,kad atsidarymo nulis,gimdysiu ne tik,kad ne siandien ,o geriausiai po savaites. Patarimas,gryzus su vyru ikalti 50gramu brendzio ir eiti miegoti.Pasijauciau,kaip dura.Visus be reikalo ant koju pakeliau.Miegot negaliu ,maudzia toliau, ir kuo toliau tuo labiau,kol 4 ryto nubega vandenys.Nepatogu vyra kelti,dar delsiu,galvoju gal vel kazka suveliau

Vsio skausmas dideja,pakeliu vyra ,jau stovedama su tase. Klausimu jam nekilo,lekem vel i gimdimo namus.Baisiai geda buvo skambinti i uzdarytas duris.Sesute paziurejo kreivai,matyt galvojo kad man pasimaise

daktaras atejo su klausimu,kas vel nutiko.Apziura,atsidarimas 1cm vandenys nubege,eikit i gimdykla,laukti ryto.Ryte atejo mano gydytojas apziura,3cm atsidarimas,saremiai stiprus,epidiuras,laikiam kas toliau.Po 2 val tas pats atsidarimas,veiklos nulis,skausmas begalinis,laukiam dar 1 valanda.Po valandos atsidarimas tas pats ,skatinamieji,veikla nulis laukiam puse val ir pjaunam,nors gydytojas labiau nori,kad gimdyciau pati,nei as pati to noriu.Tas pusvalandis pralekia kaip sekunde,daktaro apziura atsidarimas 9cm ,greiciau visi ruosiames gimdymui.Su gydytojo ir akuseres pagalba po triju susikaupimu

issove kaip raketa mano mazge

Su ta sekunde susutojo aplinkui viskas

Net nera jokio palyginimo su situo jausmu.Linkiu visom tai patirti
Aisku toliau nutylim kaip buvo

,bet nesigailiu nei sekundei,kad sutikau pati gimdyti{tuo metu ligonineje visi ejo ziureti kaip i eksponata ,kuris po cezario ir dar po tiek metu pertraukos ryzosi pati gimdyti}Sito eksperimento pasekmes liudnokos

,bet buvo verta,