Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BIG būstas Klaipėdoje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
morozko
Nusprendėm su MB, kad jau laikas keisti būtą. Noriu paklausti ką gero ar blogo girdėjote apie Big2 butus, nes galvojame apie butą tenai.
4u.gif
ekutis
vienas baisiausių mano matytų projektų.. Žinoma tai subjektyvu, bet klausimas per kiek laiko toookio dydžio būstas bus pilnai apgyvendintas? g.gif gyventi pastoviose remontuose, šildyti negyvenamų butų sienas žiemą, mokėt už liftą, jei jis veiks unsure.gif .. Manau Klaipėdoje galima rasti geresnių vietų g.gif
malta81
ir man idomu,lauksim atsilepimu!!! 4u.gif
MatasM
Komentaro ieskokite po projektu:
http://www.ntspekuliantai.lt/lt/projektu_s..._pr_141__big2_/
maye
man tai dangoraizis vaiduoklis blink.gif
tikrai yra daug jaukesniu namu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
'Karina
Na mes irgi svarstem apie siuos butus, MB i pradziu patiko, taciau nuvykus ten apziuresjus isplanavima ir apskritai ivertinus visus aspektus, kai kas jau buvo minejas kai kuriuos is ju, tai minusu atsirado begale schmoll.gif mano manymu nenusisekes projektas Klaipedoje mirksiukas.gif
InesaP
o man tai jie patinka, tureciau pinigeliu tai pirkciau... ax.gif
EXTRAA
schmoll.gif Baisiau nebuna-salia gatves, prekybcentriu, asfalto apsupty... Ir siaip-tokia daugiaaukste statyba tik minusus turi-labiau laiptines nudrengtos, parkingo problemos. Jau tada mazesne blogybe Arkados namai kitoj gatves pusej
westa
QUOTE(InesaP @ 2009 11 04, 16:48)
o man tai jie patinka, tureciau pinigeliu tai pirkciau... ax.gif
*

o kas įdomu ten patinka? g.gif

aš asmeniškai dabar dairyčiaus nebent į namus esančius Panevėžio gatvės gale.. net nežinau kas ten stato, bet vieta graži ten, namai sąlyginai nedideli smile.gif na ir lyg neblogai jau apgyventi
diwol
Pats namas gal ir nieko, bet pagalvojus kaip ten reiketu vaikus auginti ant asfalto g.gif
ilonux
QUOTE(diwol @ 2009 12 10, 23:31)
Pats namas gal ir nieko, bet pagalvojus kaip ten reiketu vaikus auginti ant asfalto g.gif
*

Man tie namai nepatinka, bet uzvakar vaziam i BIG'a apsipirkt, tai mano keturmete dukryte sako: "kaip gerai butu virs bigo gyvent, gali is karto po parduotuves vaiksciot ir i vaiku kambari nueit, ir i picerija"..taip, kad vaiku filosofija kitokia lotuliukas.gif
Man asmeniskai nepatinka tokie dideli namai, tiek daug kaimynu schmoll.gif Juk sunku ir penkiaaukscio laiptinej del ko nors susitart, o cia...Uzsienyje tokie namai paparastai turi administratorius, kurie priziuri viska, o pas mus prieziura tesiasi kol parduoda butus, o po to kiekvienas sukasi kaip nori...Todel visada teikciau prioriteta butams, esantiems mazesniuose namuose: ir jaukiau, ir labiau visus pazisti...
diwol
QUOTE(ilonux @ 2009 12 11, 09:53)
Man tie namai nepatinka, bet uzvakar vaziam i BIG'a apsipirkt, tai mano keturmete dukryte sako: "kaip gerai butu virs bigo gyvent, gali is karto po parduotuves vaiksciot ir i vaiku kambari nueit, ir i picerija"..taip, kad vaiku filosofija kitokia  lotuliukas.gif
Man asmeniskai nepatinka tokie dideli namai, tiek daug kaimynu  schmoll.gif  Juk sunku ir penkiaaukscio laiptinej del ko nors susitart, o cia...Uzsienyje tokie namai paparastai turi administratorius, kurie priziuri viska, o pas mus prieziura tesiasi kol parduoda butus, o po to kiekvienas sukasi kaip nori...Todel visada teikciau prioriteta butams, esantiems mazesniuose namuose: ir jaukiau, ir labiau visus pazisti...
*

Va va ir as galvoju, kad vaiku zaidimo aikstele butu parduotuves lotuliukas.gif Dar reiketu papildomu islaidu kisenpinigiams arba gelezines kantrybes doh.gif
Deme
Gal jau atsirado gyvenančių šitame name? Labai norėčiau sužinoti keletoą aspektų ? Norim įsigyti butą, bet yra daug bet.... Kur neduoda ramiai gyventi biggrin.gif Šaukit, jei yra gyvų? 4u.gif
Vitalkijus
Labas!
Gal kas nors gyvena Bige (Klaipeda). Reikalinga jusu nuomone nes norim pirkti buta ten.
Aciu.
Vitalkijus
Buvom apziurejos keleta butu, atrodo ne blogai, yra galimybe is 2 butu padaryti viena, net gi be pajungto sildimo butas atrode gana siltas. Tik atrodo kaina brangi. Du butai, tai yra 80+60 kv.m iseina 500.000 be remonto. Dar papildomai reikia pirkti garaza ir sandeliuka. Kaip alternativa uz ta pacia kainagalima nupirkti nama Tauralaukyje. Ik aisku prieklauso nuo aukscio,auksciau dar brandiau.
Vitalkijus
Jeigu ne sulauksim nuomoniu nou jusu puses, musu gerbemieji lankytojai -tai reikes pirkti!!!!
dangiskas_migdolas
Man idomus pasakymas "gyventi ant asfalto" biggrin.gif Kitose Klaipedos vietose to asfalto dar daugiau biggrin.gif Na nebent tada i kaima ar miska smile.gif Kas nezino tai uz namo yra didziausias parkas kuriame galima vaikscioti,zaisti, vazineti dviracius ir tiesiog buti smile.gif Salia rusu baznycios dar vienas didelis parkas su prudu. Ir iki siu vietu max tik 5 min mirksiukas.gif Taip kad vieta cia tikrai dekinga mirksiukas.gif Zinoma didelis pliusas ir salia parduotuves, vaistine. Centrine gatve, darzeliai bei mokyklos 4u.gif
Vitalkijus
Mes vis del to nupirkom vietoj Bigo 2 butu (150 kv.m. su balkonais o is tikruju 100 kv.m. gyv.patalpos jeigu skaiciuot be balkonu, 90 kv.m Laukininku gatveje. Kainos skirtumas yra didele. 220.000 su remontu Laukininku g. ir 500.000 be remonto Bige buste.
Kaip sakont,kas turi galimybe gali ir nupirkti visa 20 auksta Bige.

Su pagarba.
smilele
Kiek girdėjau tai labai ekonomiški butai, ten gyvena mūsų pažįstami...Sakė, kad šildymą jungia tik kai labai šalta, nes ir taip ten karšta. Žodžiu tie namai labai šilti. O kad prekybos centras po apačia, tai manau tik privalumas. Beje ten ir kiemai sutvarkyti super...vaikų žaidimo aikštelės kokios..... O parkingas po namu koks didelis, ten tai tikrai problemų nėra su mašinų parkavimu... kai pagalvoji koks siaubas gyvenant senos statybos namuose, nei įvažiuosi, nei išvažiuosi normaliai... ax.gif
smilele
Gera ten vieta tikrai....pakalbejom su draugais , džiaugiasi smile.gif
Igis
"Big Būste" tikrai verta pirkti. Ir kainos padorios ir vieta gera, susisiekimas puikus, kur nori ten važiuoji. Mokyklos ir darželiai šalia, nereikia dirbti "taksistu" smile.gif Šidymo kainos taip pat neišgąsdino nei vasarį nei kovą. Labai gera vieta, džiaugiames čia gyvendami thumbup.gif Su dviračiais vasarą į smiltynę persikeli ir guli švariam pliaže. Mes į Melnaragę (į tą šiukšlyną) jau daugiau kaip 10 metų nevažiuojam. REKOMENDUOJU smile.gif
Lauragana
dvi žinutes ir abi nuo naujokų, kuriems jos yra pačios pirmosios.
No Fear
Patys big busto pardavejai bando sau uodega pakelt doh.gif
EXTRAA
Neisparduos niekada tu butu tokiuose monstruose, kad ir kiek beviltisku zinuciu cia prirasytu.
No Fear
Kazkada domejomes pirkimu ten. Buvom ir apziuret. Puse namo negyvenama, o sildymas nors ir ala autonominis, bet juk reik sildyma palaikyt ir negyvenamuose butuose, o mokescius ant visu gyvenanciu padalina. Bent jau taip vadybininkas aiskino. Ir fantazija atsoko. blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.