Man labai grazus prasmingas lietuviskas vardas. toks atrodo lengvas, skaidrus...
Man labai patinka
normalus.
Šiaip normalus vardas, tik man asmeniškai negražus. Ir gana populiarus - yra tikimybė klasėje sutikti antrą tokiu pat vardu. Pvz., Kaune yra populiariausių dešimtuke , Šiauliuose išvis trečioje vietoje, bet ir kitur, ko gero, netoli dešimtuko. O anksčiau ir visos Lietuvos tope jau senokai laikėsi.
grazus
Man labai gražus...
labai negražus
Man labai labai gražus ir labai švelnus, tik deja labai dažnas......
as už
prasmingas vardas
grazus
gražus vardelis...
labai labai
Papildyta: labai labai jau labai pabodes..
Man gražus, bet nevadinčiau taip dėl to, kad šiuo metu jis labai dažnas...
per daug populiarus, ir per "minkštas", kad man patiktų
Man asmeniskai labai grazus
O kokių jūs dar nuomonių norite apie šį vardą, jis jau populiariausių vardų dešimtuko viršūnėse, ką dar galima pasakyti
Niekada nepatiko, negražus
Lietuviskas vardas, taciau labai jau siuo metu daznas..., bet man grazus.
O man grazus
o man Vilte labai grazus
mes toki varda uzdejom savo mazajai.bet dejom del prasmes
...labai grazus vardas...ir pirma ir antra karta besilaukiant galvojau apie si varda
Atsibodes
jei mum gims mergaite, butinai pavadinsime Vilte, labai man grazus vardas nuo seniau
Kažkaip nelabai man jis buvo, na ta prasme, nei patiko, nei nepatiko.. O va dbr draugė pavadino savo dukrytę Viltės vardu ir man labai gražu
Oi,labai jau daznas
man tai labai gražus
prasmingas labai
neblogas vardas
grazus
Drauges mergyte vardu Vilte,tai labai svelnus vardas,o ir mergaite zydru akiu tai tikrai jai tinkantis
Gražus mergaitiškas vardas:)Lietuviškas ir prasmingas;)
O a savo dukruzei buvau isrinkus kita varda, o va kai gime kazkaip tas kitas nelipo. Ir tik po triju dienu sugalvojau varda Vilte
[url=http:
man grazus sitas vardas
Gražus vardas
pazistu 6Viltes...vien musu mazame miestelyje
grazutis
gražus ir švelnus vardas
jei turesim mergyte viena grazia diena, butinai jos vardas bus vilte
Man patinka
Man taip pat patinka šis vardas:) Mūsų kieme yra viena mergaitė maždaug 7 metukų,bet jau tokio gražumo ir mielumo:)
|