Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viltė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
LatinaLa
Man labai grazus prasmingas lietuviskas vardas. toks atrodo lengvas, skaidrus... 4u.gif
Shatura
Man labai patinka smile.gif
muminukas
normalus.
Erszebeth
Šiaip normalus vardas, tik man asmeniškai negražus. Ir gana populiarus - yra tikimybė klasėje sutikti antrą tokiu pat vardu. Pvz., Kaune yra populiariausių dešimtuke , Šiauliuose išvis trečioje vietoje, bet ir kitur, ko gero, netoli dešimtuko. O anksčiau ir visos Lietuvos tope jau senokai laikėsi.
*Meg*
grazus biggrin.gif
boruze:)
4u.gif labai grazus
cameron
QUOTE(muminukas @ 2009 10 07, 18:21)
normalus.
*

drinks_cheers.gif Aš irgi tik tiek galiu pasakyti.
*Liepa18*
Man labai gražus...
l'eau
labai negražus schmoll.gif
Arvena
Man labai labai gražus ir labai švelnus, tik deja labai dažnas......
uudraa
as už
prasmingas vardas 4u.gif
Lara22
grazus
Birbiziukas
gražus vardelis... wub.gif
ievvvvaa
labai labai wub.gif wub.gif
Papildyta:
labai labai wub.gif wub.gif pilnas vardas Viltaute nelabai man, bet Vilte kazkodel thumbup.gif
klaara

jau labai pabodes.. schmoll.gif
Gilded Butterfly
ax.gif man nelabai...
brasta
Man gražus, bet nevadinčiau taip dėl to, kad šiuo metu jis labai dažnas...
idn
per daug populiarus, ir per "minkštas", kad man patiktų biggrin.gif
love_spell
wub.gif
*baRboSa*
Man asmeniskai labai grazus thumbup.gif na ir kas,kad siuo metu labai populiarus mirksiukas.gif
Sidabrėlė
O kokių jūs dar nuomonių norite apie šį vardą, jis jau populiariausių vardų dešimtuko viršūnėse, ką dar galima pasakyti g.gif nesirinkčiau vien dėl to, nors kažkadaise, kai jį išgirdau pirmą kartą, buvo žavus...
eda9
Niekada nepatiko, negražus
Guotė
Lietuviskas vardas, taciau labai jau siuo metu daznas..., bet man grazus.
liolia79
O man grazus 4u.gif
Giedrolina
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 10 17, 22:20)
labai labai  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
labai labai  wub.gif  wub.gif  pilnas vardas Viltaute nelabai man, bet Vilte kazkodel  thumbup.gif
*

O man atvirkščiai gražesnis Viltautė nei Viltė. Nors Viltė taip pat gražus smile.gif
kandaliza
QUOTE(Giedrolina @ 2009 11 04, 12:33)
O man atvirkščiai gražesnis Viltautė nei Viltė. Nors Viltė taip pat gražus smile.gif
*

labai atsibodęs schmoll.gif
garbanota 123
o man Vilte labai grazus smile.gif
zlibe
mes toki varda uzdejom savo mazajai.bet dejom del prasmes 4u.gif
daiivule
...labai grazus vardas...ir pirma ir antra karta besilaukiant galvojau apie si varda wub.gif .....,bet ax.gif kadangi gime abu berniukai ,taip ir liko tas vardas skrynutei uzdarytas.... blush2.gif
Ingaja
Atsibodes doh.gif
marsule
jei mum gims mergaite, butinai pavadinsime Vilte, labai man grazus vardas nuo seniau bigsmile.gif
secret_lover_
Kažkaip nelabai man jis buvo, na ta prasme, nei patiko, nei nepatiko.. O va dbr draugė pavadino savo dukrytę Viltės vardu ir man labai gražu wub.gif
Semilga
Oi,labai jau daznas doh.gif Asmeniskai 3Viltes 1m amziaus pazistu doh.gif
smalsiuke333
man tai labai gražus wub.gif
prasmingas labai
l'eau
QUOTE(zlibe @ 2010 12 09, 21:25)
mes toki varda uzdejom savo mazajai.bet dejom del prasmes  4u.gif
*

gerai kad nepavadinot, o uždėjot, todėl greit nukris. man nepatinka nes labai jau dažnas schmoll.gif
margaritaemilija
neblogas vardas
*amira*
grazus
Laukait
Drauges mergyte vardu Vilte,tai labai svelnus vardas,o ir mergaite zydru akiu tai tikrai jai tinkantis 4u.gif
Nalivaika85
Gražus mergaitiškas vardas:)Lietuviškas ir prasmingas;)
hondute
O a savo dukruzei buvau isrinkus kita varda, o va kai gime kazkaip tas kitas nelipo. Ir tik po triju dienu sugalvojau varda Vilte wub.gif wub.gif wub.gif . Nepazinojau nei vienos, jokio amziaus mergaites tokiu vardu ir net galvojau va kokia saunuole, koki reta varda daviau. Ir tik veliau pastebejau koks jis daznas. Bet esme nesikeicia, man jis grazus o ir kaip tik mergaitei prie veido mirksiukas.gif . Na ir mano laikais klasej budavo po kelis Tomus po kelias Ingas ir kazkaip atskirdavom, nieko blogo nenutiko.
tieshka
[url=http:
Jonete
man grazus sitas vardas 4u.gif nors siuo metu gana daznas g.gif as sita varda pirma syki isgirdau per filma "Laiskanesys" ir taip man patiko wub.gif
GieNa
Gražus vardas smile.gif Pliusas jam biggrin.gif 4u.gif
iewukas37
QUOTE(l'eau @ 2010 12 10, 12:48)
gerai kad nepavadinot, o uždėjot, todėl greit nukris. man nepatinka nes labai jau dažnas schmoll.gif
*

Norėčiau jūsų paklausti: O kokie vardai jums iš vis patinka? Nes kiek matau tai nė vienas iš pateiktų. g.gif
Semilga
pazistu 6Viltes...vien musu mazame miestelyje lotuliukas.gif visos jos iki 5m amziaus... g.gif
Sidabrinee
grazutis 4u.gif
Fula
gražus ir švelnus vardas
marsule
jei turesim mergyte viena grazia diena, butinai jos vardas bus vilte smile.gif wub.gif
romaievamatilda
Man patinka 4u.gif
Tiūtė
Man taip pat patinka šis vardas:) Mūsų kieme yra viena mergaitė maždaug 7 metukų,bet jau tokio gražumo ir mielumo:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.