Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Anupras
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
doremi
Labai būtų įdomu žinoti kokia kitų nuomonė apie ši vardą?
muminukas
būtų labai įdomus pasirinkimas. pats vardas normalus smile.gif
Sidabrėlė
Anupras - egiptiečių: „šventasis jautis“ g.gif gal ir įdomi reikšmė, jei labai filosofiškai pasižiūri biggrin.gif Bet kas įdomiausia, kuo jį ilgiau kartoji, tuo gražesnis darosi wub.gif
Erszebeth
Man šį vardą sugadino Valstiečių laikraščio veikėjas Anupras Dirvelė lotuliukas.gif Bet jeigu pavyktų atsiriboti nuo to įspūdžio, būtų gražus ir retas vardas smile.gif
muminukas
QUOTE(Erszebeth @ 2009 10 08, 11:01)
Man šį vardą sugadino Valstiečių laikraščio veikėjas Anupras Dirvelė  lotuliukas.gif Bet jeigu pavyktų atsiriboti nuo to įspūdžio, būtų gražus ir retas vardas  smile.gif
*

kad Dirvelė tai geras, tik Oncė ir tas jo kaimynas (ar ne Pranas?) tokie kartais linkę sugriešyti biggrin.gif
Erszebeth
QUOTE(muminukas @ 2009 10 08, 12:25)
kad Dirvelė tai geras, tik Oncė ir tas jo kaimynas (ar ne Pranas?) tokie kartais linkę sugriešyti  biggrin.gif
*

Dėl gerumo tai taip, bet iškart su vardu mintyse iškyla ta plikė ir ūsai lotuliukas.gif
Pangasija
juokingas biggrin.gif
Arvena
Geras vardas, senovinis, nors man tai nelabai jis gražus - bet manau tikrai priprasčiau 4u.gif
Ūla
QUOTE(Arvena @ 2009 10 08, 11:58)
Geras vardas, senovinis, nors man tai nelabai jis gražus - bet manau tikrai priprasčiau  4u.gif
*

mano mintys drinks_cheers.gif
ciuke
Na neeeeeee rolleyes.gif , juokingas, su kuprotu aoscijuojasi ax.gif
Nieko sau
Ne mano skonio, bet gerbiu už lietuviškumą 4u.gif
nutė
Gražus, kadaise buvęs populiarus vardas - mano senelio giminėj net keli Anuprai buvo smile.gif Būtų gražu prikelti ir įtraukti į aktyvią vartoseną. Pritarčiau 4u.gif
ugne77
QUOTE(Ūla @ 2009 10 08, 13:10)
mano mintys  drinks_cheers.gif
*

ir mano mintys atitiko ax.gif
cameron
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 10 08, 11:08)
Anupras - egiptiečių: „šventasis jautis“  g.gif gal ir įdomi reikšmė,b:
*

O ten ne Apis? g.gif

Šiaip dabar labai retas vardas, todėl neįprastas ausiai, bet tikrai priprastų visi greit thumbup.gif
*Liepa18*
QUOTE(Arvena @ 2009 10 08, 12:58)
Geras vardas, senovinis, nors man tai nelabai jis gražus - bet manau tikrai priprasčiau  4u.gif
*

Taip pat manau.. ax.gif
Aganju
Man jis puikus thumbup.gif
**Gin**
Man negrazus, iskart isivaizduoju koki tai seneli su lazdele. biggrin.gif
Auksreda
Musu seneliu laikais manau buvo yprastas,bet siais laikais-nemanau.
alincikita
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Ramunita
normaliai visai mirksiukas.gif
miix
Anupras man asocijuojasi su ... kuprium, sulinkusiu, pagyvenusiu seneliuku. Na nelabai man sis vardukas schmoll.gif Geriau jau Kipras smile.gif
NI-KO
QUOTE(ginariukas @ 2009 10 08, 16:40)
Man negrazus, iskart isivaizduoju koki tai seneli su lazdele.  biggrin.gif
*

thumbup.gif ir man tokios asociacijos
_Smalsutė_
Pretenzingas vardas, kaip šiais laikais, bet už naujadarus vis tiek geriau. Beje verta pagalvoti ir kaip vadintumėte kol bus mažas: Anuprėlis, Anupriukas - savotiška, nors nesakau, kad negražu.
QUOTE(miix @ 2009 10 09, 10:24)
Geriau jau Kipras smile.gif
*

O kokios čia sąsajos su Anupru? unsure.gif Ar tiesiog siūlom viską, kas kam gražiau? Bet kad tema ne apie tai...
Birbiziukas
kaip kažkas čia minėjo - juokingas, nors Lietuviškas, senovinis vardas biggrin.gif
_Smalsutė_
QUOTE(Granta @ 2009 10 09, 21:49)
kaip kažkas čia minėjo - juokingas, nors Lietuviškas, senovinis vardas  biggrin.gif
*

Anupras - egiptiečių: „šventasis jautis“.
Keiti
Gražu, kad vardas paplitęs tarp senolių, bet keistai skamba, nors nemanau, kad labai netinkamas ar negražus. Mano buvęs grupiokas Zenonas, tai pradžioje skambėjo keistai, bet dabar kai jau seniai pažįstami, labai tinka jam tas vardas.
l'eau
nėra negražus, bet juokingas tai tikrai smile.gif
Praksa
man patinka
vilaguona
Nepatiko schmoll.gif
mergyte-_
man vardas Anupras asocijuojasi su kupriuku, nezinau kodel blush2.gif
Gotish
Būtų gal nieko-normalus lietuviškas vardas, bet kažkaip labai su kuprotu dieduku su lazdele man asocijuojasi ko tais ph34r.gif
ninfa
Pats nuostabiausias vardas pasaulyje! Mes davem ji savo suneliui wub.gif
sena niekšė
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 09, 23:04)
Anupras - egiptiečių: „šventasis jautis“.
*

egiptiečių tas šventasis jautis tai ANUBIS, ne Anupras. kas į day.lt įmetė, tai suklaidino.
Anupras, rusiškai Anufrij, itališkai Onofrio

čia iš interneto gelmių

Onofrio meaning and name origin
Onofrio \o-nof-rio, on(o)-frio\ as a boy's name is of Italian and German origin, and the meaning of Onofrio is "defender of peace". Actor Vincent D'Onofrio.

Onofrio has 3 variant forms: Onofre, Onofrius and Onophrio.

For more information, see also the related name Humphrey.

Baby names that sound like Onofrio are Onofredo, Onfroi and Onfre.

Ūla
QUOTE(sena niekšė @ 2011 02 25, 17:35)
egiptiečių tas šventasis jautis tai ANUBIS, ne Anupras. kas į day.lt įmetė, tai suklaidino.
Anupras, rusiškai Anufrij, itališkai Onofrio

Anubis egiptiečių mitologijoje – pomirtinio pasaulio dievas.
Jautis - Apis.
Nieks nieko nesuklaidino. Kuzavinio/Savukyno žodynas sako: Anupras - egipt. trump. Anys; tarmiškai Anupris; iš sulotyninto egiptiečių Onuphrius - "šventasis jautis".
garbanelle
nepatinka ax.gif
Cikas
Labai gražus vardas. Ir retas thumbup.gif
gabytesaulyte
Nepykit mamytes, bet man tai visai negrazus doh.gif vardas asocijuojasi man su kupra..
Ruby Tuesday
Dabar - kaimo diedo vardas. Galbut kada nors ir ims patikti, jei sutiksiu jaunu Anupru biggrin.gif
l'eau
neįsivaizduoju jauno žmogaus tokiu vardu, nors šiaip vardas kaip vardas...
Jomato
Labai gražus vardas wub.gif O dėl amžiaus: jau geriau mažas Anupras, nei diedukas Majus, Tajus arba Kevinas doh.gif
Bryana
kazkoks juokingas man jis smile.gif
Ašaka
QUOTE(Jomato @ 2011 02 27, 08:51)
Labai gražus vardas  wub.gif O dėl amžiaus: jau geriau mažas Anupras, nei diedukas Majus, Tajus arba Kevinas  doh.gif
*

drinks_cheers.gif
Laisvė
Normalus vardas. Aišku, ne topinis. Bet geras vardas mirksiukas.gif
rrrituliukas
[quote=gabytesaulyte,2011 02 25, 23:52]
Nepykit mamytes, bet man tai visai negrazus doh.gif vardas asocijuojasi man su kupra..
*

[/quote

ta patį pagalvojau smile.gif
pukuotukas14
O siaube,lyg pas mus nebutu normaliu vardu vaikams doh.gif.....Kaip vaikui su tokiu vardu jaustis,ar kas pagalvoja doh.gif
Marseta
QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 02 28, 12:22)
O siaube,lyg pas mus nebutu normaliu vardu vaikams  doh.gif.....Kaip vaikui su tokiu vardu jaustis,ar kas pagalvoja  doh.gif
*

Koks, jūsų manymu, yra "normalus vardas"?

Antras klausimas: kaip jaučiasi jūsų dukra nešiodama Evelinos vardą?
Ašaka
QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 02 28, 12:22)
O siaube,lyg pas mus nebutu normaliu vardu vaikams  doh.gif.....Kaip vaikui su tokiu vardu jaustis,ar kas pagalvoja  doh.gif
*

Vardas kuo normaliausias, tai "sulietuvinta" krikščioniško vardo Onufrijus forma (Šventasis Onufrijus pripažįstamas tiek katalikų, tiek pravoslavų). Ieškantiems reto, "nenuvalkioto" vardo - manau pats tas.
Adrii
baisus g.gif schmoll.gif nono.gif
cukrinevarlyte
Gražus, idomus, retas ir.. nenuvalkiotas vardas wink.gif
Montekrista
Gražus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.