Labai būtų įdomu žinoti kokia kitų nuomonė apie ši vardą?
būtų labai įdomus pasirinkimas. pats vardas normalus
Anupras - egiptiečių: šventasis jautis
Man šį vardą sugadino Valstiečių laikraščio veikėjas Anupras Dirvelė
juokingas
Geras vardas, senovinis, nors man tai nelabai jis gražus - bet manau tikrai priprasčiau
Na neeeeeee
Ne mano skonio, bet gerbiu už lietuviškumą
Gražus, kadaise buvęs populiarus vardas - mano senelio giminėj net keli Anuprai buvo
Man jis puikus
Man negrazus, iskart isivaizduoju koki tai seneli su lazdele.
Musu seneliu laikais manau buvo yprastas,bet siais laikais-nemanau.
normaliai visai
Anupras man asocijuojasi su ... kuprium, sulinkusiu, pagyvenusiu seneliuku. Na nelabai man sis vardukas
Pretenzingas vardas, kaip šiais laikais, bet už naujadarus vis tiek geriau. Beje verta pagalvoti ir kaip vadintumėte kol bus mažas: Anuprėlis, Anupriukas - savotiška, nors nesakau, kad negražu.
QUOTE(miix @ 2009 10 09, 10:24) O kokios čia sąsajos su Anupru?
kaip kažkas čia minėjo - juokingas, nors Lietuviškas, senovinis vardas
Gražu, kad vardas paplitęs tarp senolių, bet keistai skamba, nors nemanau, kad labai netinkamas ar negražus. Mano buvęs grupiokas Zenonas, tai pradžioje skambėjo keistai, bet dabar kai jau seniai pažįstami, labai tinka jam tas vardas.
nėra negražus, bet juokingas tai tikrai
man patinka
Nepatiko
man vardas Anupras asocijuojasi su kupriuku, nezinau kodel
Būtų gal nieko-normalus lietuviškas vardas, bet kažkaip labai su kuprotu dieduku su lazdele man asocijuojasi ko tais
Pats nuostabiausias vardas pasaulyje! Mes davem ji savo suneliui
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 09, 23:04) egiptiečių tas šventasis jautis tai ANUBIS, ne Anupras. kas į day.lt įmetė, tai suklaidino. Anupras, rusiškai Anufrij, itališkai Onofrio čia iš interneto gelmių Onofrio meaning and name origin Onofrio \o-nof-rio, on(o)-frio\ as a boy's name is of Italian and German origin, and the meaning of Onofrio is "defender of peace". Actor Vincent D'Onofrio. Onofrio has 3 variant forms: Onofre, Onofrius and Onophrio. For more information, see also the related name Humphrey. Baby names that sound like Onofrio are Onofredo, Onfroi and Onfre. QUOTE(sena niekšė @ 2011 02 25, 17:35) egiptiečių tas šventasis jautis tai ANUBIS, ne Anupras. kas į day.lt įmetė, tai suklaidino. Anupras, rusiškai Anufrij, itališkai Onofrio Anubis egiptiečių mitologijoje pomirtinio pasaulio dievas. Jautis - Apis. Nieks nieko nesuklaidino. Kuzavinio/Savukyno žodynas sako: Anupras - egipt. trump. Anys; tarmiškai Anupris; iš sulotyninto egiptiečių Onuphrius - "šventasis jautis".
nepatinka
Labai gražus vardas. Ir retas
Nepykit mamytes, bet man tai visai negrazus
Dabar - kaimo diedo vardas. Galbut kada nors ir ims patikti, jei sutiksiu jaunu Anupru
neįsivaizduoju jauno žmogaus tokiu vardu, nors šiaip vardas kaip vardas...
Labai gražus vardas
kazkoks juokingas man jis
Normalus vardas. Aišku, ne topinis. Bet geras vardas
O siaube,lyg pas mus nebutu normaliu vardu vaikams
QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 02 28, 12:22) O siaube,lyg pas mus nebutu normaliu vardu vaikams Vardas kuo normaliausias, tai "sulietuvinta" krikščioniško vardo Onufrijus forma (Šventasis Onufrijus pripažįstamas tiek katalikų, tiek pravoslavų). Ieškantiems reto, "nenuvalkioto" vardo - manau pats tas.
baisus
Gražus, idomus, retas ir.. nenuvalkiotas vardas
Gražus.
|