Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kokios mano galimybes
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
liepute
Laba diena, norejau pasiteirauti kokios mano galimybes:su vyru planuojame skirtis, jis nesenai ikalbino mane paimti paskola 8000lt(as laiduotoja),automobilio pirkimui.Automobili nupirko ir uzregistravo mamos vardu, kad po skyrybu nereiktu dalinti.Ant paskolos sutarties yra parasyta, kad ji imta automobilio pirkimui ir automobilis yra pirktas jau po to.Ar imanoma irodyti, kad automobilis yra musu?Kokias pretenzijas galeciau as jam pareiksti?Ar tai jau neimanoma nieko pakeisti?Tik neatsakykit asmeniskai, nes jis tikrina mano pasta.Labai aciu uz atsakyma.
Gedmantas Gedminas
Neaiškus klausimas.
Tai Jūs ir Jūsų vyras yra tik laiduotojai, o vyro motruina opaskolos gavėja? Jei taip tai Jūsų šansai prisiteisti dalį automobilio >0.
Jei vyras paskolos gavėjas o Jūs laiduotoja, ir vyras moka paskolos įmokas ir procentus už turtą kuris registruotas jo motinos vardu tai jis pažeidė sutarties sąlygas ir Jūs turite šansą įrodyti, kad automobilis bendra jungtinė nuosavybė ir skyrybų atveju galėsit pretenduoti į jo Dalį, nes visas turtas įgytas santuokos metu yra bendras.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.