Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lankas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
LapėSnapė
Lankas ispopuliarejo thumbup.gif Laibinam savo liemenius toliau bigsmile.gif
Kad jau pradejau nauja tema, turiu klausima.
Neseniai pasukinejau savo isigyta masazuojamaji lanka ir, kaip daugelis biggrin.gif , likau su melynem. Tai dabar mastau, ar lanka reikia sukti TIK ant pacio liemens, ar ir ant klubu - uzpakalio (norisi gi ir tuos padailinti mirksiukas.gif ). Gal cia tos melynes atsirado nes lasiniai persigando biggrin.gif, ar gal as tiesiog per plonai apsirengiau? g.gif Gal jos praeis ir po to nebeatsiras? rolleyes.gif
Tai ka manot: lankas tik liemeniui, ar visam kunui?? g.gif
ANETELE
QUOTE(LapėSnapė @ 2009 10 09, 08:50)

Tai ka manot: lankas tik liemeniui, ar visam kunui?? g.gif
*

Labas 4u.gif
Kai as pradejau sukti lanka pas mane taipat buvo melyniu bet tik kazkury laika ax.gif arba kunas priprato arba sukti ismokau g.gif biggrin.gif .
As manau kad sitie masaziniai lankai skirti daugiau liemeniui,nes gal ir nelabai iseitu jy sukti ant slaunu g.gif juk jis sunkus ir didelis.
O gal kam pavyksta? ax.gif
Raquelle
seniau ir pas mane būdavo mėlynių, dabar to nebėra mirksiukas.gif
o kiek laiko jūs sukat lanką?
ANETELE
QUOTE(Raquelle @ 2009 10 13, 15:52)
seniau ir pas mane būdavo mėlynių, dabar to nebėra  mirksiukas.gif
o kiek laiko jūs sukat lanką?
*

As lanka turiu jau beveik metai bet visa vasara nepaimu y rankas doh.gif blush2.gif blush2.gif .
Dabar zadu susikaupti ir pradeti darbuotis ax.gif .
LapėSnapė
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 13, 15:13)
As lanka turiu jau beveik metai bet visa vasara nepaimu y rankas  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif .
Dabar zadu susikaupti ir pradeti darbuotis  ax.gif .
*

bigsmile.gif Ir kaip rezulatai?
As tai dar tik kokia savaitele sukalioju - nusipirkau lanka pries pora savaiciu, bet po melyniu, gautu pirma karta pasukus, nebegalejau lanko ne poros ratu del skausmo islaikyt blink.gif Tai palaukiau, kol apgysiu, o dabar vel darbuotis pradejau cool.gif Vis dar skauda, bet jau maziau - vakar isvis taip gerai pasukau, kad sonus siandien siek tiek skauda... thumbup.gif Tik idomu - cia pagrindinis tikslas sito sukimo tas, kad raumenis reikia itempineti sukant ir del to jie dirba, ar tas, kad tie masaziniai burbulai raumenis "atitranko"? g.gif Mastau, ar reikia itempt raumenis sukant, ar kaip tik atpalaiduot, kad lankas gerai per visus organus "prasieitu" biggrin.gif
ANETELE
QUOTE(LapėSnapė @ 2009 10 14, 08:12)
bigsmile.gif Ir kaip rezulatai?
Tik idomu - cia pagrindinis tikslas sito sukimo tas, kad raumenis reikia itempineti sukant ir del to jie dirba, ar tas, kad tie masaziniai burbulai raumenis "atitranko"? g.gif Mastau, ar reikia itempt raumenis sukant, ar kaip tik atpalaiduot, kad lankas gerai per visus organus "prasieitu"  biggrin.gif
*

Po saziningo sukimo savaites (cia jau kai lankas nenukrisdavo) apimtis sumazejo 4cm. atsimenu dar ir forume gyriausi ax.gif .
Manau cia susideda viskas y viena,suki lanka judi,lanko burbulai masazuoja liemeny,suaktyvina kraujotaka ir pati sukdama lanka raumenis sutraukineji . smile.gif
shipra
Sveikos,

isigijau ir as lanka, pabandysiu savo atsikisusi pilvuka susimazinti smile.gif pavyks? smile.gif
Papildyta:
plastikini nusipirkau, ne gelezini, nes sako nuo gelezinio melynes buna g.gif
ANETELE
QUOTE(shipra @ 2009 10 14, 09:08)
Sveikos,

isigijau ir as lanka, pabandysiu savo atsikisusi pilvuka susimazinti smile.gif pavyks? smile.gif
Papildyta:
plastikini nusipirkau, ne gelezini, nes sako nuo gelezinio melynes buna  g.gif
*

Sveika 4u.gif
melynes buna ir nuo plasmasinio lanko bet nevisada ir nevisiems smile.gif .
LapėSnapė
Mano lankas plastmasinis, bet melynes ohoho buvo biggrin.gif
Matyt, svarbu, kad nebutu labai lengvas ir lygus, kaip tie vaikiski mirksiukas.gif
Aganju
Sveikos smile.gif
as nusipirkau ta masazuojanti metalini lanka is senuku, taciau tie "spygliai" buvo atskirai, neuzdeti ant lanko. ir dabar nesuprantu, kaip juos uzdeti?
Raquelle
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 13, 18:13)
As lanka turiu jau beveik metai bet visa vasara nepaimu y rankas  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif .
Dabar zadu susikaupti ir pradeti darbuotis  ax.gif .
*

ir kaip sekasi? jau pradėjai? biggrin.gif

o, merginos, kiek laiko per dieną sukat? smile.gif
ANETELE
QUOTE(Raquelle @ 2009 10 17, 09:50)
ir kaip sekasi? jau pradėjai? biggrin.gif
*

Aha pradejau,bet po pertraukos sonus skauda blush2.gif tai mazai sukau ax.gif .
LapėSnapė
QUOTE(Raquelle @ 2009 10 17, 07:50)
*

As tai po karta i diena - dazniau nelabai iseina schmoll.gif Bet uztenka, sakyciau biggrin.gif Ir taip visa susylu ir sonus maudzia mirksiukas.gif Tik del rezultatu nesu tikra g.gif Aisku, nelabai saziningai suku blush2.gif - po +-20-30 min ir ne kasdien... taciau liemuo LYG pagrazejo g.gif nors kadangi nematavau cm, tai nezinau ar cia is didelio noro akyse taip atrodo, ar tikrai! doh.gif
faustluk
Labas merginos,

lyg tycia siandien ilindau i lanku sukimo tema. Jus kalbat apie tuos lankus su burbuliukais, sulankstomus, firmos Bratex? Skelbimuose ji uz 115 lt pardavineja? O kur isigijote jus? Kaune pvz? Pries 2 nestumus talija buvo 64 cm..Dabar po 2 men gimdymo 79cm..Reikia griebt jauti uz ragu! Aciu uz info!
ANETELE
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 18, 10:58)
Labas merginos,

lyg tycia siandien ilindau i lanku sukimo tema. Jus kalbat apie tuos lankus su burbuliukais, sulankstomus, firmos Bratex? Skelbimuose ji uz 115 lt pardavineja? O kur isigijote jus? Kaune pvz? Pries 2 nestumus talija buvo 64 cm..Dabar po 2 men gimdymo 79cm..Reikia griebt jauti uz ragu! Aciu uz info!
*

Mano stai toks lankas: user posted image

As pirkau pries metus beveik SM isejo apie 140lt.
faustluk
Gal kas nori lanka parduot? pasukot sulieknejot ir dulka.. Arba nusipirkot, zadejot sukt, bet dulka..a? pirkciau

faustluk
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 18, 13:15)
Mano stai toks lankas:      user posted image

*

O efektas yra tikrai??? Bet saziningai! Be melyniu kas nors darosi dar? bigsmile.gif As po 8 sav 2 CP, zadu pradet, bet virs rando pilva dar truputi skauda. Kol isigysiu lanka- bus pats metas.
faustluk
Cia ir vel as:

sitas lankas Hula Hoop per skelbimus pas toki Sauliu kainuoja 60 lt. jis koks? Metalinis? Plastmasinis? Yra dar kazkokie uz 160 lt su magnetukais. Koks skirtumas?
ANETELE
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 19, 10:30)
O efektas yra tikrai??? Bet saziningai! Be melyniu kas nors darosi dar? bigsmile.gif As po 8 sav 2 CP, zadu pradet, bet virs rando pilva dar truputi skauda. Kol isigysiu lanka- bus pats metas.
*

As ati esu o dvieju CP bet as mane daugiau laiko buvo praeje po operacijos,man neskaudejo. smile.gif
Man poveikis tikrai jauciasi mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 19, 14:07)
Cia ir vel as:

sitas lankas Hula Hoop per skelbimus pas toki Sauliu kainuoja 60 lt. jis koks? Metalinis? Plastmasinis? Yra dar kazkokie uz 160 lt su magnetukais. Koks skirtumas?
*

Ten ne tas lankas schmoll.gif pati buvau jeis susidomejusi bet merginos forume perspejo kad tie lankai truksta greitai yra nepatvarus.
Mano lankas yra plastmasinis,ir tie burbuliukai plastmasiniai.
faustluk
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 19, 18:56)
As ati esu o dvieju CP bet as mane daugiau laiko buvo praeje po operacijos,man neskaudejo. smile.gif
Man poveikis tikrai jauciasi  mirksiukas.gif .
Papildyta:

Ten ne tas lankas  schmoll.gif  pati buvau jeis susidomejusi bet merginos forume perspejo kad tie lankai truksta greitai yra nepatvarus.
*

aga, vadinasi is Topshop galima isigyti. Bet ten kaina 80 lt, o pas ta Sauliu toks pat 60...Kaip jis ten vadinasi? Kazkoks Hoop...
LapėSnapė
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 19, 15:56)

Ten ne tas lankas  schmoll.gif  pati buvau jeis susidomejusi bet merginos forume perspejo kad tie lankai truksta greitai yra nepatvarus.
*

As sita turiu mirksiukas.gif Taip, jis kietos plastmases su plastmasiniais burbulais, bet tikrai netruksta ir yra patvarus, jei normaliai sudetas mirksiukas.gif Ir plastmase ar ne plastmase, bet dar vis sugebu su juo melyniu prisidaryt doh.gif
Incredible Me
o,kokia saunia tema atradau thumbup.gif sveikos 4u.gif
man kaip tik reikia isigyti lanka...nes nuo sedimo darbo liemuo greit bus kaip sedmenys biggrin.gif na is tiesu mano figura daugiau tiesi ,uzpakalis mazas ~89cm, liemuo-69cm,tai norisi kazkiek liemeni isriskint..nes jau sonuose riebaliukai auga auga... biggrin.gif bet pas sese bandziau sukti plastmasini lanka,tai man labai nepatiko,nes labai lengvas,beveik nejauciau,kad ji suku isvis..tai maniau reikia pirkti tik metalini ar aliumininis jis ten,toks kaip mokyklose per kuno kultura sukom biggrin.gif va,bet ziuriu su tais burbuliukais masazuojanciais gan neblogai atrodo.senukuose surasciau toki? 4u.gif
ANETELE
QUOTE(Mertise @ 2009 10 22, 13:35)
bet ziuriu su tais burbuliukais masazuojanciais gan neblogai atrodo.senukuose surasciau toki? 4u.gif
*

Labas smile.gif
Pas visas cia ant tu sonu auga ,auga biggrin.gif ..
Senukuose manau gali rasti tik metaliny lanka,o plastmasiny gali rasti skelbiu.lt (tik uz kokybe negarantuoju as).Ir dar panos buvo rase kad gariunuose panasiu buna.
Arba gali ieskoti SM per tarpininkes uzsisakyti mirksiukas.gif .
faustluk
Tai is Senuku irgi geras? Ar tas plastmasinis geresnis? Senukuose ismeta lanko nuoroda uz 99 lt.
http://www.senukai.lt/p.php/sporto-prekes/...st_tab=articles
Incredible Me
aha as senuku puslapyje irgi sita ziurejau,bet tie spygliai biski atrodo bauginanciai unsure.gif

o va radau ,kur galima be tarpininku uzsisakyti lanka ax.gif
patiko sis,ka manot bigsmile.gif ?
My Webpage
faustluk
man atrodo cia toks pat analogiskas kaip ir skelbimuose uz 60-80 lt. o kiek gautusi su parsiuntimu?
Juillet
Aš tai suku metalinį lanką. thumbup.gif pradžioje kokias tris dienas vaikščiojau kaip sudaužyta smile.gif dar buvau kažkada nusipirkusi plastmasinį lanką, tai jokio efekto, net nejaučiau, kad kažką darau...
Ryški
O aš parduočiau paprastą metalinį lanką, nusipirkau iš senukų, bet mano liemuo per storas tam lankui (Skersmuo per mažas tongue.gif ) tai pirkčiau didesnį, o šį parduočiau už 50 Lt. Sukau gal kelis kartus, visiškai naujas. wink.gif
Laurinka83
Sveikutes 4u.gif
Mano figura tai nei nest,nei vezt doh.gif Liemens-nera doh.gif
Jusu nuomone,jei nusipirksiu lanka,pradesiu ji sukti,galiu bent truputuka pakoreaguoti savo liemens nebuvima,gal jis kiek isryskes ir lasinuku nukris? g.gif
Aciu,merginos,uz patarimus 4u.gif
love_spell
sweikos ir as ieskau lanko to su spygliais gal gasli patart kur nusipirkt?
faustluk
as irgi aiskinuose: kas geriau ar su magnetukais ar su spygliais is senuku. skelbimuose galima rast uz 60 lt masazini lanka su magnetukais. o topshop parduotuvese toks pats lankas jau 80 lt. tik sako, kad tie plastmasiniai is daliu besukant gali issilakstyt. perkant is skelbimu uz 60 lt garantijos negausi. o topshop'e lyg tai 6 men garantija ir gali grazint...paziurek i www.topshop.lt

dar yra masaziniai lankai su magnetukais uz 160 lt. identiski. tad koks skirtumas, ka?
Incredible Me
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 26, 10:05)
as irgi aiskinuose: kas geriau ar su magnetukais ar su spygliais is senuku. skelbimuose galima rast uz 60 lt masazini lanka su magnetukais. o topshop parduotuvese toks pats lankas jau 80 lt. tik sako, kad tie plastmasiniai is daliu besukant gali issilakstyt. perkant is skelbimu uz 60 lt garantijos negausi. o topshop'e lyg tai 6 men garantija ir gali grazint...paziurek i www.topshop.lt

dar yra masaziniai lankai su magnetukais uz 160 lt. identiski. tad koks skirtumas, ka?
*

manau kad skirtumas burbuliuku kiekyje ir lanko svoryje..ziurejau skelbiu.lt yra tu lanku nuo 70 iki 140lt,tai kuo didesnis kiekis burbuliuku ir svoris tuo brangiau
faustluk
QUOTE(Jevgenija @ 2009 10 12, 10:32)

Gundausi pirkti sita daikta. Ka manot???
Laurinka83
Nusipirkau siandein lanka.Kazkas panasau,kaip pateikta virsuje.Kai padave dezute,suprasti negalejau,kas do velnias biggrin.gif Atsinesiau namo.Draugas sudejo(surinko ji).Na,jis nelengvas,bet aptrauktas minkstuma,spalvotas,nemazas.Tik va iskilo,merginos,klausimas:kiek mazdaug laiko ji per diena reikia pasukti? g.gif blush2.gif
maye
as suku paprasta metalini lanka, ir rezultatai yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ryški
O žiūrėkit, ar po lanko sukimo atsiradusios mėlynės tik tam kartui, ar vėl užgijus vėl būsiu mėlyna cool.gif Nes dabar tokią mėlynę įsistačiau, kad ir lanko nebesukau, nes sopa labai. Arba reik kokią medžiagos skiautę ant tos vietos užsidėt, kad nebesidaužytų....................
Laurinka83
QUOTE(maye @ 2009 10 29, 13:55)
as suku paprasta metalini lanka, ir rezultatai yra  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Ar tikrai jauciasi rezultatai?nes kai pasiskaitai visokiu nuomoniu,pasimeti.Beja,kiek mazdaug laiko i diena ji reikia pasukti?(na,supranti,kad nepersistengti ir,kad maza nebutu)
Aciu 4u.gif
maye
QUOTE(Ryški @ 2009 10 30, 00:53)
O žiūrėkit, ar po lanko sukimo atsiradusios mėlynės tik tam kartui, ar vėl užgijus vėl būsiu mėlyna cool.gif Nes dabar tokią mėlynę įsistačiau, kad ir lanko nebesukau, nes sopa labai. Arba reik kokią medžiagos skiautę ant tos vietos užsidėt, kad nebesidaužytų....................
*

veliau praeis ir melyniu nebebus smile.gif
rimmka
Na aš suku metalinį lanką 30min. į dieną,bet noriu nusipirkti tą su burbuliukais,kad dar geresnis rezultatas būtų ax.gif
Laurinka83
QUOTE(rimmka @ 2009 10 30, 14:44)
Na aš suku metalinį lanką 30min. į dieną,bet noriu nusipirkti tą su burbuliukais,kad dar geresnis rezultatas būtų ax.gif
*

Bet pagal savo patirti gali pasakyti,kad jis padeda?
unte
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 18, 14:15)
Mano stai toks lankas:      user posted image

*

Tai cia kazkas panasaus kaip topshop? 4u.gif
kotryna0
susidomejau tuo lanku is topshop, gal kas turite? smile.gif butu idomu suzinoti ar jis sunkus ar ne? nes jeigu jis lengvas, tai nebus jokio poveikio rolleyes.gif
unte
QUOTE(kotryna0 @ 2009 11 02, 00:41)
susidomejau tuo lanku is topshop, gal kas turite?  smile.gif butu idomu suzinoti ar jis sunkus ar ne? nes jeigu jis lengvas, tai nebus jokio poveikio  rolleyes.gif
*

Nieks mums neatsako g.gif
Tropine
Sveikos 4u.gif Atsiprašau už kvailą klausimą,kai aš neišmanėlė tai ir nežinau doh.gif Ar lankas ir šonus ir presą dailina? blush2.gif
Tropine
Susidomėjau lanku ir aš,Top Shop skaičiau apie tą lanką,kad sveria 940g. Tai manyčiau,kad jis lengvas,o sunkesnis būtų geriau g.gif
pandulka
m....pasiskaiciau apie jusu tuos lankus masazinius smile.gif turiu klausima pas jus lankai dar nesuluzo ar neiskilo??? biggrin.gif lotuliukas.gif vasara buvau pati toki nusipirkusi 2dienos ir lankas iskilo ir sudelioti nebegalejau.....dabar ziemai manau gelezini senukuose nusipirkt , bent jau veltui pinigu neisleisiu mirksiukas.gif doh.gif pas man ant liemes riebaliu nedaug,o vat sonuose su ta vadinama ''sosine'' lb daug problemu turiu doh.gif kokie jusu rezultatai sukant lanka,kaip manot sonine sumazint galima zymiai sukant lanka?
vigai
Galiu parduoti lanką 1,7 kg su dviem eilėm magnetukų iš P Korėjos.Daugiau į AŽ
griaustinisvm
QUOTE(pandulka @ 2009 11 08, 15:20)
m....pasiskaiciau apie jusu tuos lankus masazinius  smile.gif  turiu klausima pas jus lankai dar nesuluzo ar neiskilo??? biggrin.gif  lotuliukas.gif  vasara buvau pati toki nusipirkusi 2dienos ir lankas iskilo ir sudelioti nebegalejau.....dabar ziemai manau gelezini senukuose nusipirkt , bent jau veltui pinigu neisleisiu mirksiukas.gif  doh.gif pas man ant liemes riebaliu nedaug,o vat sonuose su ta vadinama ''sosine'' lb daug problemu turiu doh.gif kokie jusu rezultatai sukant lanka,kaip manot sonine sumazint galima zymiai sukant lanka?
*

blink.gif
as esu is rimi visai pigu,bet su tais kaubureliais nusipirkus,tai net tas nesuluzo schmoll.gif nors sukau ji daugiau,nei ta branguji blush2.gif labai jau skauda man su juo doh.gif
25gelyte
QUOTE(pandulka @ 2009 11 08, 14:20)
m....pasiskaiciau apie jusu tuos lankus masazinius  smile.gif  turiu klausima pas jus lankai dar nesuluzo ar neiskilo??? biggrin.gif  lotuliukas.gif  vasara buvau pati toki nusipirkusi 2dienos ir lankas iskilo ir sudelioti nebegalejau.....dabar ziemai manau gelezini senukuose nusipirkt , bent jau veltui pinigu neisleisiu mirksiukas.gif  doh.gif pas man ant liemes riebaliu nedaug,o vat sonuose su ta vadinama ''sosine'' lb daug problemu turiu doh.gif kokie jusu rezultatai sukant lanka,kaip manot sonine sumazint galima zymiai sukant lanka?
*

O koki ir is kur pirkai? Cia kad zinotume kokio nepirkt biggrin.gif
rimmka
QUOTE(Laurinka83 @ 2009 11 01, 18:00)
Bet pagal savo patirti gali pasakyti,kad jis padeda?
*

Lankas 100% padeda tik reikia netingėti su juo padirbėti mirksiukas.gif
Aš jaunystej po 4mėn. intensyvaus lanko sukimo turėjau smilgos liemenį wub.gif
Ech kad dabar taip verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.