Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lankas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dia10
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 29, 14:34)
Rimi tokie
user posted image
*

Tai aisku, kad prasoviau doh.gif ciuju toks pats tik kitoks ipakavimas doh.gif
*MONAMI*
QUOTE(dia10 @ 2010 04 29, 17:07)
Tai aisku, kad prasoviau  doh.gif ciuju toks pats tik kitoks ipakavimas  doh.gif
*

iš kur ir kiek suplojai g.gif
dia10
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 29, 16:30)
iš kur ir kiek suplojai  g.gif
*

Vat cia pirkau ta uz 80 lt mirksiukas.gif
http://www.kupritas.lt/lt.php/produktai/ki...zuojamas-lankas
*MONAMI*
QUOTE(dia10 @ 2010 04 29, 18:06)

na labai jau panašus,bet jau po visko mirksiukas.gif svarbu,kad būtų naudojamas mirksiukas.gif
dia10
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 29, 17:43)
na labai jau panašus,bet jau po visko  mirksiukas.gif svarbu,kad būtų naudojamas  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif jau pasukau net 5 min ale kaip skauda ax.gif
Esha
Sveikos smile.gif
Nebuvau savaite pas jumi, bet lanka suku saziningai- o pusvalandi kasdien biggrin.gif
Sonu jau visai nebeskauda bigsmile.gif tad kantrybes kas kankinasi su skausmu, nes mano lankas ~3 kg sveria ir tai ipratau, tad viskas imanoma smile.gif
kinder_surprise
Sveikos, man tragedija doh.gif
suluzo mano lankas doh.gif taip saziningai sukau, ir se tau verysad.gif Teks nauja pirkt g.gif
Tiesa .
vak.ar dar gavau taureles, tai malonumas menkas, bet efektas turetu buti manau g.gif
ajd
[quote=kinder_surprise,2010 05 01, 06:58]
suluzo mano lankas doh.gif taip saziningai sukau, ir se tau verysad.gif Teks nauja pirkt g.gif
Tiesa .
O kokį turėjot?
Jau mano irgi paskutinį mėnesį "gyvena". Žvalgausi ką nusipirkt apie 1.5 kg su magnetukais ir nieko nerandu...
O man lankas laiko metus. Tai čia tokios topshopinės prekės.
Vat kažkokį mergaitės rašė perka Rimi,tai čia kokio svorio tas rimi lankas?
Bonpari
Jei gerai pamenu, tai Monami sakė, kad su dėžute sveria lyg 1,2 kg, o be dėžės 1 kg mirksiukas.gif
kinder_surprise
[quote=ajd,2010 05 01, 09:55]
[quote=kinder_surprise,2010 05 01, 06:58]
Tiesa .
O kokį turėjot?
Jau mano irgi paskutinį mėnesį "gyvena". Žvalgausi ką nusipirkt apie 1.5 kg su magnetukais ir nieko nerandu...
O man lankas laiko metus. Tai čia tokios topshopinės prekės.
Vat kažkokį mergaitės rašė perka Rimi,tai čia kokio svorio tas rimi lankas?
*

[/quote]
Pirkau turguj ir dar menesio nepraejo, o jau suluzo doh.gif
mergaites gal kuri turit toki?
as vis norejau sito, bet kai pirku tai nebuvo, gal dabar nupirkt galvoju g.gif
J@lanta
QUOTE(kinder_surprise @ 2010 05 01, 14:09)
Pirkau turguj ir dar menesio nepraejo, o jau suluzo  doh.gif
mergaites gal kuri  turit toki?
as vis norejau sito, bet kai pirku tai nebuvo, gal dabar nupirkt galvoju  g.gif
*

turiu tokį lanką jau nuo vasaros vidurio nieks nekliba thumbup.gif , patvarus, tikrai galima drąsiai pirkti
pas mane pabuvę 2 žmonės ir užsimanė ir nusipirko tokį pat lanką, tik aš pirkau iš č i a ir jis sveria 1.5kg, o iš pigu.lt - parduodamas lankas yra 1,35 kg. svorio mirksiukas.gif
kinder_surprise
QUOTE(J@lanta @ 2010 05 01, 14:11)
turiu tokį lanką jau nuo vasaros vidurio nieks nekliba  thumbup.gif , patvarus, tikrai galima drąsiai pirkti
pas mane pabuvę 2 žmonės ir užsimanė ir nusipirko tokį pat lanką, tik aš  pirkau  iš č i a  ir jis sveria 1.5kg, o iš pigu.lt - parduodamas lankas yra 1,35 kg. svorio    mirksiukas.gif
*

nu mas siaip ir 1.35 kg uztektu, nes neseniai tik suku ir melynes vis niekaip nepraeina doh.gif tuo labiau jis ten apie 40Lt brangesnis g.gif o dar pristatymas
J@lanta
QUOTE(kinder_surprise @ 2010 05 01, 15:31)
nu mas siaip ir 1.35 kg uztektu, nes neseniai tik suku ir melynes vis niekaip nepraeina  doh.gif  tuo labiau jis ten apie 40Lt brangesnis  g.gif  o dar pristatymas
*

nieko mėlynės turėtų praeiti mirksiukas.gif

perkant iš ebay galutinė suma su pristatymu išeina apie 180lt
kinder_surprise
QUOTE(J@lanta @ 2010 05 01, 14:42)
nieko mėlynės turėtų praeiti  mirksiukas.gif

perkant iš ebay galutinė suma su pristatymu išeina apie 180lt
*

niu va, o cia 99Lt ir galiu pasiimt pati, nereiks moket bigsmile.gif
ajd
Ai ,žinokit tas "mano tvirtas " nieko nereiškia. Pirkom vienu metu lankus(parvežė iš vokietijos) su tokia mergiote. Tai jos lankas sukasi ant minkšto lanko-tai kaip naujas. Nu pas mane sukasi kietai,daužosi į klubus,tai neapsuktas laikė pusę metų, po pusmečio apsukinėtas izoliacine juosta. o kaip saugojau, neduok dieve ,kad nenukristų.pirmas sulūžo-metų nelaikė-130 lt,šitas 50 eur,ir vėl metus atlaikė.šitą vat turiu kolkas:
http://www.magichoop.eu/hula-hoop-reifen-c...wicht-p-14.html
Ir nedrįstu pasakyt šeimynai kad reikia vėl lanko...
*MONAMI*
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 01, 11:50)
Jei gerai pamenu, tai Monami sakė, kad su dėžute sveria lyg 1,2 kg, o be dėžės 1 kg  mirksiukas.gif
*

taip turėtų būti,ne spardavėja pasvėrė tai buvo 1,200kg

QUOTE(kinder_surprise @ 2010 05 01, 14:09)
mergaites gal kuri  turit toki?
as vis norejau sito, bet kai pirku tai nebuvo, gal dabar nupirkt galvoju  g.gif
*

šiandien pas vieną apžiūrėjom tokį,tai su dukr anusprendėm,kad mūsų maximinis daugiau šonus daužo g.gif nors jo dydis tai nerealus blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Indrute_20
Na as kiek skaicius tai situo lanku nesiskunde http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizm...anciu?id=505964 ir rezultatus pasiekia. Nors pastebejau ar 1kg ar 1,5kg, bet visos pasiekia rezultato, jeigu jos naudoja. smile.gif As taip pat sita uzsisakiau smile.gif
ajd
[visos pasiekia rezultato, jeigu jos naudoja. smile.gif As taip pat sita uzsisakiau smile.gif
*

[/quote]
Ai lanką aš suku ne dėl svorio metimo,įprotis.ir prie savo aliuminio nebepavyksta grįšti(net nejaučiu kai jį suku). Šitas mėlynai baltas ir belieka, tik vat kad jis be magnetukų....o magnetukus aš įvertinau kaip didžiausią šitų lankų privalumą.
O kas tai yra "maximinis"?
VAE
[quote=ajd,2010 05 02, 09:05]
[visos pasiekia rezultato, jeigu jos naudoja. smile.gif As taip pat sita uzsisakiau smile.gif
*

[/quote]
Ai lanką aš suku ne dėl svorio metimo,įprotis.ir prie savo aliuminio nebepavyksta grįšti(net nejaučiu kai jį suku). Šitas mėlynai baltas ir belieka, tik vat kad jis be magnetukų....o magnetukus aš įvertinau kaip didžiausią šitų lankų privalumą.
*

[/quote]
labas,
*MONAMI* turejo galvoje is RIMI uz 35 lt mirksiukas.gif
marytexxx
ar galit paaiškinti kuo skiriasi lankai iš rimi ir tais,kurie brangesni?
VAE
QUOTE(marytexxx @ 2010 05 02, 09:14)
ar galit paaiškinti kuo skiriasi lankai iš rimi ir tais,kurie brangesni?
*

kaina, svoriu, del kokybes nzn, nes suku palygint neseniai. bet is mergaiciu pokalbiu supratau, kad ir tie brangus luzta gana greitai. o uz sita sumoki 35 ir jeigu aptingsti ir padedi lanka i sali, bent jau ne tiek gaila pinigu
pas drauge sukau top shop lanka, man niekuo nesiskyre
Indrute_20
[quote=ajd,2010 05 02, 10:05]
*

[/quote]
*

[/quote]

Kodel butent su magnetukais geriausias? Tas melynas su baltu be magnetuku, bet burbuliukai anijoniniai, nors nzn ka tiksliai jie duoda. unsure.gif
ajd

Kodel butent su magnetukais geriausias? Tas melynas su baltu be magnetuku, bet burbuliukai anijoniniai, nors nzn ka tiksliai jie duoda. unsure.gif
*

[/quote]
Čia kaip sako kiekvienam savas vaistas. man asmeniškai labai padėjo tie magnetukai su moteriškom problemom(pati sunkiai patikėjau kad taip gali būti). prieš tai turėjau baltą su raudonu tokiais baltais plastmasiniais galiukais(irgi anijonai),tai nebuvo tokio efekto.
Bet lietuvoj su magnetukais negaunu...tik tą kur galima susidėti magnetukus(ir barška blink.gif )
Esha
Mano lankas nei su magnetukais, nei su kitokiais burbuliukais. Visai kitoks. Sveria ~3 kg. Labai juo patenkinta.

Tai ka, mergai, ryt rasysimes ant lentos? biggrin.gif
*MONAMI*
QUOTE(ajd @ 2010 05 02, 18:49)
Bet lietuvoj su magnetukais negaunu...tik tą kur galima susidėti magnetukus(ir barška  blink.gif )
*

RIMI lankas yra su magnetukais mirksiukas.gif

QUOTE(Esha @ 2010 05 02, 19:12)
*

doh.gif aš kelias dienas jau nesukus ir pavalgau blush2.gif nes MB namie smile.gif
Esha
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 02, 19:39)

Paziurejau as i tavo puslapeli.. Nu barbe devyndarbe supermama mazu maziausiai. Viska tu darai blink.gif O augalu grazumas blink.gif
O i skusdelynus paziurejus tik susinervinau, bet ka atiduociau uz mazyti gabaleli.... doh.gif doh.gif doh.gif
Vyras jauciu ant ranku nesioja biggrin.gif
*MONAMI*
QUOTE(Esha @ 2010 05 02, 19:53)
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 02, 19:39)

Paziurejau as i tavo puslapeli.. Nu barbe devyndarbe supermama mazu maziausiai. Viska tu darai blink.gif O augalu grazumas blink.gif
O i skusdelynus paziurejus tik susinervinau, bet ka atiduociau uz mazyti gabaleli.... doh.gif doh.gif doh.gif
Vyras jauciu ant ranku nesioja biggrin.gif
*

4u.gif mirksiukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jis dar nei vieno skruzdelyno neparagavo lotuliukas.gifčia viskas sukaupta per beveik 12metų sėdėjimo namie doh.gif mirksiukas.gif
Indrute_20
[quote=ajd,2010 05 02, 18:49]
*

[/quote]
Čia kaip sako kiekvienam savas vaistas. man asmeniškai labai padėjo tie magnetukai su moteriškom problemom(pati sunkiai patikėjau kad taip gali būti). prieš tai turėjau baltą su raudonu tokiais baltais plastmasiniais galiukais(irgi anijonai),tai nebuvo tokio efekto.
Bet lietuvoj su magnetukais negaunu...tik tą kur galima susidėti magnetukus(ir barška blink.gif )
*

[/quote]

Jeigu nepaslaptis, tai kokias problemas padejo isspresti? Cia yra su magnetukais lankai http://www.kupritas.lt/lt.php/produktai/ki...zuojamas-lankas rolleyes.gif
dia10
Na as jau siandien ir pasportavau ir lanka pasukau ir vakarienes nevalgiau biggrin.gif
Tai dabar sakiau eisiu issimatuosiu ir parodimus nusiimsiu savo liemens rolleyes.gif
jautiena
QUOTE(Esha @ 2010 05 02, 17:12)
Mano lankas nei su magnetukais, nei su kitokiais burbuliukais. Visai kitoks. Sveria ~3 kg. Labai juo patenkinta.

*

ojojo tik gryzau is savaiteles atostogu majorkoj. baisu net matuotis, nes jauciasi, kad dzinsai anksti pasidare. paliksiu matavimus rytojuj, bet nujauciu kad vel gryzau i pradzios taska.

mano lankas be jokiu ten magnetuku ir burbuliuku, bet afektas tas pats. mano manymu esme lanko svory ir uzsispyrime ji sukti.

*MONAMI*
QUOTE(jautiena @ 2010 05 03, 00:14)
ojojo tik gryzau is savaiteles atostogu majorkoj. baisu net matuotis, nes jauciasi, kad dzinsai anksti pasidare. paliksiu matavimus rytojuj, bet nujauciu kad vel gryzau i pradzios taska.
*

bigsmile.gif gal kokių vaizdų mums parvežei wub.gif

aš išsimatavau tai formos tokios pat,o svoris keliais šimtais gramų šoktelėjo blush2.gif bet aš ir nesukau lanko paskutines dienas blush2.gif
Esha
Labas rytas smile.gif
As tai saziningai sukau, bet kazkaip formos nepakito, tik svoris g.gif
Svoris- 66 kg
liemuo- 95 cm
pilvas- 97 cm
klubai- 89 cm.
parodija

prisiduodu:
171cm, svoris 61kg
liemuo 67,
pilvas 81cm,
klubai 93
Pries daugiau nei savaite pradejau sukt lanka siektiek zemiau - per tuos atsikisusius kaulus, kad pilvas dauzytusi biggrin.gif Tai va pakrito pora cm thumbup.gif Bet vel melyniu uztat turiu doh.gif O siaip jau del to pilvo buvau i nevilti puolus ir sakiau,kad pades nebent plastine operacija lotuliukas.gif Nes virs bambos jau matosi truputi presiukas, i tas pilvukas istezes po nestuke.gif ir lasinukai sonuose vis laikosi ir laikosi blink.gif Bet va ziuriu po truputi po truputi judu i prieki karsta.gif
jautiena
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 03, 05:41)
bigsmile.gif  gal kokių vaizdų mums parvežei  wub.gif

aš išsimatavau tai formos tokios pat,o svoris keliais šimtais gramų šoktelėjo  blush2.gif bet aš ir nesukau lanko paskutines dienas  blush2.gif
*

oj foto dar reik perziuret, bet kaip tingisi...

mano atostoginiai duomenukai:
2010.05.03 liemuo-71.0cm, pilvas-87.5cm, klubai-97cm, svoris-61.5kg
kagi vienas kg prilipo per savaite ir visur po cm schmoll.gif , dabar menesi uztruks kol as ji nusuksiu doh.gif
pikute
Sveikos 4u.gif
prisiduodu, bet rezultatai po šventinio savaitgalio labai jau šiaipsau, nes reikėjo tris tortus išragauti blush2.gif penktadienį būt buvę žymiai geresni ax.gif
2010.05.03 liemuo 74,5 cm, pilvas 84 cm, klubai 92,5 cm, svoris - 61 kg.

Išspaudžiau šiekt tiek minuso, bet jau laaaaaaaabai saikingai mirksiukas.gif
ajd
Vajetau tas rimi lankas baisiau nei baisus. tokius pardavinėja kupritas,vilijampolėj turguj.... 27 lt,bet tik vaikams.
jautiena
imeskit kas nors foto to rimi lanko, labai jau smalsu smile.gif
VAE
na nera jis jau toks baisus, as, asmeniskai, i top shop'o nekeisciau

cia be vienos dalies
user posted image
iceberry
Aš tai tokį pirkau už 50 Lt biggrin.gif biggrin.gif
*SIM*SIUS*
Labi na as merginos traukiuos is jusu kompanijos iki rudens,nesukau ne sykio tas dvi savaites blush2.gif nors svoris pakrito puse kylo thumbup.gif bet cia jau ne i tema nes jis krenta ne del lanko ax.gif
ajd
QUOTE(jautiena @ 2010 05 03, 13:49)
imeskit kas nors foto to rimi lanko, labai jau smalsu smile.gif
*

ten akcija dabar uždėta-27 lt, bet plastmasė suskilinėjus,neišlieta ištisai. lengvutis.
Tai dabar dar įdomu kaip te lenkiški (iš perku.lt) atrodo. panašu kad vėl reikės iš vokietijos siųstis(160 lt doh.gif )
*MONAMI*
QUOTE(ajd @ 2010 05 03, 16:13)
Vajetau tas rimi lankas baisiau nei baisus. tokius pardavinėja kupritas,vilijampolėj turguj.... 27 lt,bet tik vaikams.
*

QUOTE(ajd @ 2010 05 03, 18:05)
ten akcija dabar uždėta-27 lt, bet plastmasė suskilinėjus,neišlieta ištisai. lengvutis.
Tai dabar dar įdomu kaip te lenkiški (iš perku.lt) atrodo. panašu kad vėl reikės iš vokietijos siųstis(160 lt doh.gif )
*

labai tie rimi geri ir patvarūs thumbup.gif čiupinėjau tą mėlyną iš pigu tai jis visas klebantis,o svoris kiekvienam savo mirksiukas.gif mirksiukas.gif

aš labai tingiu sąrašą pataisyti,ne prie savo kompo esu ,gal kuri norit ax.gif
*SIM*SIUS*
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 03, 18:41)
  čiupinėjau tą mėlyną iš pigu tai jis visas klebantis,o svoris kiekvienam savo  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

*

tai cia tipo jau mano lanka peiki g.gif biggrin.gif kol as ji sukau nusiskundimu neturiu , o dabar tegu ilsisi iki rudens biggrin.gif
*MONAMI*
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 05 03, 18:56)
tai cia tipo jau mano lanka peiki  g.gif  biggrin.gif kol as ji sukau nusiskundimu neturiu , o dabar tegu ilsisi iki rudens  biggrin.gif
*

nepeikiu blush2.gif ginu savo rimuką lotuliukas.gif lotuliukas.gif
parodija
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 03, 18:41)
labai tie rimi geri ir patvarūs  thumbup.gif  čiupinėjau tą mėlyną iš pigu tai jis visas klebantis,o svoris kiekvienam savo  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
*

Jo, toks biksi barskuoklis lotuliukas.gif

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 05 03, 18:56)
tai cia tipo jau mano lanka peiki  g.gif  biggrin.gif kol as ji sukau nusiskundimu neturiu , o dabar tegu ilsisi iki rudens  biggrin.gif
*

O kodel cia toks apsisprendimas, kad iki rudens? g.gif Ar paslaptis? biggrin.gif blush2.gif
Indrute_20
QUOTE(viske @ 2010 05 03, 21:14)
Jo, toks biksi barskuoklis  lotuliukas.gif
O kodel cia toks apsisprendimas, kad iki rudens? g.gif Ar paslaptis? biggrin.gif  blush2.gif
*

Kaip idomiai, kiek skaiciau tai visos sake, kad tvirtas lankas, o kai uzsisakiau tada paminejot kad jis klibantis visas. Tikiuosi tai netiesa ir nereiks nusivilti g.gif rolleyes.gif
*MONAMI*
QUOTE(viske @ 2010 05 03, 21:14)
Jo, toks biksi barskuoklis  lotuliukas.gif
O kodel cia toks apsisprendimas, kad iki rudens? g.gif Ar paslaptis? biggrin.gif  blush2.gif
*

dabar ji kitaip sportuos mirksiukas.gif sodininkavimo sezonas prasidėjo mirksiukas.gif

QUOTE(Indrute_20 @ 2010 05 04, 00:07)
Kaip idomiai, kiek skaiciau tai visos sake, kad tvirtas lankas, o kai uzsisakiau tada paminejot kad jis klibantis visas. Tikiuosi tai netiesa ir nereiks nusivilti  g.gif  rolleyes.gif
*

rimi tvirtesnis,nes apimtys mažesnės,o šitą kur gausi dydis thumbup.gif thumbup.gif žiūrint į jį paveiksliuke tikrai nemačiau kad jis toks platus bigsmile.gif

einu sarašiuką padarysiu ax.gif
Indula
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 05 03, 18:04)
Labi na as merginos traukiuos is jusu kompanijos iki rudens,nesukau ne sykio tas dvi savaites blush2.gif  nors svoris pakrito puse kylo  thumbup.gif bet cia jau ne i tema nes jis krenta ne del lanko ax.gif
*

Kas nutiko unsure.gif
Kaip idomiai, kiek skaiciau tai visos sake, kad tvirtas lankas, o kai uzsisakiau tada paminejot kad jis klibantis visas. Tikiuosi tai netiesa ir nereiks nusivilti  g.gif  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif Ahaaaaaa, anksčiau neamažai apie jį liaupsių buvo.Manau, kad viskas su juo čiki mirksiukas.gif Mano sesė tokį lygtais irgi užsisakinėja.O mano lankas net nežinau iš kur biggrin.gif Gal iš Skelbiu.LT.Nes pirkau čia, SM;e.Viskas būtų liuks, tik sukant iš savo inercijos išsineria.Susukau su lipnia juosta ir man dabar liuks sukti thumbup.gif Dzin ta juosta.
Aš pavėluotai atalekiu su savo išmatavimais:
68 kg( 1 kg + blink.gif )
L 78 cm(-2 cm)
P 87 cm( tas pats)
KL 93cm( -2cm)
Nuo pradžių, per 4 savaites, svoris išliko tas pats, bet..
L - 4 cm
P - 3 cm
KL -4 cm thumbup.gif assa.gif assa.gif assa.gif
parodija
*

Barska sukant siaip jau...
O ka tu dar negavai lanko??? blink.gif Jau pries kiek dienu rasei, kad uzsisakei g.gif
*MONAMI*
Siekiam tobulų linijų sukdamos lankus bigsmile.gif ax.gif
user posted image

Esha 164 cm
1.'10 04 05 liemuo-100 cm, pilvas-102 cm, klubai-101 cm , svoris-68kg
2.'10 04 12 liemuo-98 cm, pilvas-100cm, klubai-99, svoris-67,5 kg
3.’10.04.19 liemuo-96 cm, pilvas-99 cm, klubai-99 cm, svoris-67 kg
4.’10.05.03 liemuo- 95 cm, pilvas- 97 cm, klubai- 89 cm, svoris- 66 kg
liemuo -5cm, pilvas -5cm, klubai -2cm, svoris -2kg

Indula 168 cm
1.'10.04.05 liemuo-85, pilvas-90 cm, klubai-97 cm, svoris-68kg
2.‘10.04.19 liemuo-81 cm, pilvas-88 cm, klubai-96 cm, svoris-67 kg
3.’10.05.03 liemuo-78cm, pilvas-87cm, klubai-93cm, svoris-68 kg
liemuo -7cm, pilvas -3cm, klubai -4cm, svoris -0kg

jautiena 164cm,30m
1. '10.02.12 liemuo-76cm, pilvas-87cm, klubai-99cm, svoris-62.2kg
2. '10.03.12 liemuo-72cm, pilvas-86.5cm, klubai-99cm,svoris-61.8kg
3. '10.04.05 liemuo-71cm, pilvas-85.5cm, klubai-98cm,svoris-61.0kg
4. ‘10.04.19 liemuo-69.5cm, pilvas-86.5cm, klubai-96cm, svoris-60.6kg
5. ‚10.05.03 liemuo-71.0cm, pilvas-87.5cm, klubai-97cm, svoris-61.5kg
liemuo -5cm, pilvas +0,5cm, klubai -2cm, svoris -0,7kg

*MONAMI* 171cm,29m
1.'10 03 21 liemuo-85cm,pilvas-0,klubai-103cm,svoris-67.4kg
2.'10 03 29 liemuo-82,5cm,pilvas-95cm,klubai-103cm
3.'10 04 05 liemuo-79cm,pilvas-95cm,klubai-103cm
4.’10.04.19 liemuo-78cm,pilvas-93cm, klubai-102cm,svoris-66.9kg
5.’10.05.03 liemuo-78cm,pilvas-93cm, klubai-102cm,svoris-67,3kg
liemuo -7cm, pilvas -2cm, klubai -1cm, svoris +0,1kg

pikute 170 cm,
1.'09.11.07 liemuo-81 cm, pilvas-90 cm, klubai-98 cm, svoris-66kg
2.'10.04.05 liemuo-76 cm, pilvas-85 cm, klubai -93 cm, svoris-61,8kg
3.‘10.04.19 liemuo-75cm, pilvas-85cm, klubai-93cm, svoris-61,2kg
4.‘10.05.03 liemuo-74,5 cm, pilvas-84 cm, klubai-92,5 cm, svoris-61 kg
liemuo -6,5cm, pilvas -6cm, klubai -5,5cm, svoris -5kg

*SIM*SIUS* 174cm
1.'10.04.05 liemuo-78cm pilvas-86cm, klubai-96cm, svoris-66.8kg
2.’10.04.19 liemuo-74cm, pilvas-83cm, klubai-96cm, svoris-65.4kg
3.’10.05.03 ilsisi iki rudens 
liemuo -4cm, pilvas -3cm, klubai -0cm, svoris -1,4kg

sheillana 167 cm
1. '10.04.06 liemuo-73cm, pilvas-85cm, klubai-97cm ,svoris-60kg
2.'10.04.19 liemuo- 74cm,pilvas 87cm,klubai 97cm
liemuo +1cm, pilvas +2cm, klubai -0cm, svoris -0kg

timi 165cm
1.'10.04.05 liemuo-77cm,pilvas-88cm,klubai-95cm, svoris-60kg
2.‘10.04.19 liemuo-74cm,pilvas-86cm,klubai-95cm, svoris-59,5kg
liemuo -3cm, pilvas –2cm, klubai -0cm, svoris -0,5kg

viske 171cm
1.'10.04.05 liemuo-69cm, pilvas-84cm, klubai-96cm ,svoris-63kg
2.’10.04.19 liemuo-67cm, pilvas-83cm, klubai-93cm, svoris-61kg
3.’10.05.03 liemuo-67, pilvas-81cm, klubai-93,svoris-61kg
liemuo -2cm, pilvas -3cm, klubai -3cm, svoris -2kg

norinčios jungiasi ir registruojasi kas antrą pirmadienį, sekantis matavimas-05.17
Nikas, ūgis cm,
data matavimosi – liemuo- cm, pilvas -cm, klubai -cm, svoris -kg
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.