Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lankas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kristiniux
ką manot apie šį lanką(radau skelbimą):
Lankas pagamintas iš plastiko.
•Lanko skersmuo: 100 cm.
Lanką sudaro 7 dalys ir 35 masažo rutuliai

user posted image
*

štai tokį skelbimuką radau http://www.ekoskelbimai.lt/skelbimas/18284...nis_lankas.html
skaitau kad tokio tipo lūžta g.gif nenoriu veltui išmest pinigėlių ax.gif
ANETELE
QUOTE(pandulka @ 2009 11 08, 13:20)
  turiu klausima pas jus lankai dar nesuluzo ar neiskilo??? biggrin.gif  lotuliukas.gif  vasara buvau pati toki nusipirkusi 2dienos ir lankas iskilo ir sudelioti nebegalejau.....
*

Savo lanka turiu jau tikrai daugiau negu metai ir nei skilo nei luzo smile.gif ,o beto pas mane jis ir pasunkintas dar "namu salygomis" ax.gif .

Papildyta:
QUOTE(unte @ 2009 11 01, 21:58)
Tai cia kazkas panasaus kaip topshop? 4u.gif
*

Nezinau koks lankas yra is topschop tai negaliu pasakyti mirksiukas.gif .
Zuika1
Gal kam nors jau pabodo lankas, ar pereinat prie sunkesnių, tai aš mielai įsigyčiau jau jūsų nenaudojamą smile.gif
Džiordžas
QUOTE(Zuika1 @ 2010 01 03, 11:49)
Gal kam nors jau pabodo lankas, ar pereinat prie sunkesnių, tai aš mielai įsigyčiau jau jūsų nenaudojamą smile.gif
*

as irgi!!
*rasa*
Šiandien turėčiau gauti štai tokį masažinį - magnetinį lanką
user posted image
Bandysiu sukti, žiūrėsiu kas gausis biggrin.gif
spicykimmy
labas ir as prisijungsiu prie jusu 4u.gif jau dvi savaites suku masazuojanti lanka, pas mane jis susideda is 8 dalu, kiekvienoj 10 gumbiuku ir sveria 1,5kg. po 30 min sukimo likau su melynem ir ziauriu skausmu doh.gif , padariau 2 dienu pertauka, kai jau beveik nebeskaudejo vel pradejau nuo 30 min, o dabar priklausomai nuo turimo laiko suku nuo 1-2 val dienoj. kadangi apimciu nematuoju, tai ir nzn padejo ar ne, bet vyras sako, kad kunas padailejo ax.gif
viduciux
QUOTE(spicykimmy @ 2010 01 20, 15:43)
labas ir as prisijungsiu prie jusu  4u.gif  jau dvi savaites suku masazuojanti lanka, pas mane jis susideda is 8 dalu, kiekvienoj 10 gumbiuku. po 30 min sukimo likau su melynem ir ziauriu skausmu  doh.gif , padariau 2 dienu pertauka, kai jau beveik nebeskaudejo vel pradejau nuo 30 min, o dabar priklausomai nuo turimo laiko suku nuo 1-2 val dienoj. kadangi apimciu nematuoju, tai ir nzn padejo ar ne, bet vyras sako, kad kunas padailejo ax.gif  gal kas zino kiek cm galima atsikratyti per menesi?
*

Spicykimmy, tu gal is ebay pirkai lanka? gal gali parekomenduot ka nors? wink.gif
spicykimmy
QUOTE(viduciux @ 2010 01 20, 15:54)
Spicykimmy, tu gal is ebay pirkai lanka? gal gali parekomenduot ka nors? wink.gif
*

agha pirkau is ebay, ju yra 3 dydziu lengviausias nesveria kilogramo, berods apie 800 g, tas kuri turiu as vidutinis 1,5 kg ir sunkiausias 2 kg. man parekomendavo vidutini ta ir issirinkau, nors akys norejo didziausio lotuliukas.gif bet ir melynes butu nerealaus dydzio mirksiukas.gif ir as ta vidutini visiems rekomenduociau, nes is pradziu reik ismokt ji sukt, man kazkur teko mokintis sukt lanka savaite ir viena ir i kita sona.
Etama
del rezultatu, tai cia jau kaip kam, bet del melyniu tai siulau bliuskute kokia uzsideti ant virsaus, sumazins kazkiek nusidauzymus.nepersistenkit, lengviau darykit ir ne vienoj vietoj gal taip makaluokit. man tai uztenka metalinio lanko, tie masaziniai jau sado-mazo atrodo rimtai blink.gif biggrin.gif
viduciux
QUOTE(spicykimmy @ 2010 01 20, 16:01)
agha pirkau is ebay, ju yra 3 dydziu lengviausias nesveria kilogramo, berods apie 800 g, tas kuri turiu as vidutinis 1,5 kg ir sunkiausias 2 kg. man parekomendavo vidutini ta ir issirinkau, nors akys norejo didziausio  lotuliukas.gif  bet ir melynes butu nerealaus dydzio mirksiukas.gif ir as ta vidutini visiems rekomenduociau, nes is pradziu reik ismokt ji sukt, man kazkur teko mokintis sukt lanka savaite ir viena ir i kita sona.
*

as galvojau nuo lengviausio pradeti, kadangi sioj srity naujoke biggrin.gif gal gali i AZ parasyti pardavejo nika? gal galiausiai ir as pasirysiu nusipirkt, galesim tada rezultatus lyginti smile.gif
*rasa*
QUOTE(*rasa* @ 2010 01 20, 08:49)
Šiandien turėčiau gauti štai tokį masažinį - magnetinį lanką
user posted image
Bandysiu sukti, žiūrėsiu kas gausis  biggrin.gif
*

Na man visai patiko, nors skauda viska kaip dauzosi.. atrodo kaulai sulus biggrin.gif mano 1,2 kg svorio.. bet nesigailiu kolkas, ziuresim kaip bus toliau smile.gif
ANETELE
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 20, 17:10)
del rezultatu, tai cia jau kaip kam, bet del melyniu tai siulau bliuskute kokia uzsideti ant virsaus, sumazins kazkiek nusidauzymus.nepersistenkit, lengviau darykit ir ne vienoj vietoj gal taip makaluokit. man tai uztenka metalinio lanko, tie masaziniai jau sado-mazo atrodo rimtai blink.gif  biggrin.gif
*

Geras lotuliukas.gif
Istikruju ismokti sukti reikia as atsimenu kai mokinausi net skaiciavau kiek ratu apsuku,o dabar jau iki tiek skaiciuoti nemokeciau blush2.gif .
NOJAUSMAMA
Sveikos, noreciau ir as prisijungti prie jusu burio, lanka suku antra diena po 30 min. Turiu masazini lanka 2kg svorio su 80 masazuojanciu magnetuku. Po pasukimo liemeni skauda, bet nepasiduosiu grozis reikalauja auku mirksiukas.gif Prie lanko as dar kasdien minu elpsini treniruokli po 30 min. ir kas antra diena darau 8 minute., bei nevalgau po 18 val. doh.gif . Galas lasiniam!!!! lotuliukas.gif Noriu ne tik talija paplonint bet ir 25 kg numest.
ANETELE
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 01 20, 18:30)
Sveikos, noreciau ir as prisijungti prie jusu burio, lanka suku antra diena po 30 min. Prie lanko as dar kasdien minu elpsini treniruokli po 30 min. ir kas antra diena darau 8 minute., bei nevalgau po 18 val. doh.gif . Galas lasiniam!!!! lotuliukas.gif Noriu ne tik talija paplonint bet ir 25 kg numest.
*

Oho koks rystas wub.gif thumbup.gif .
Džiordžas
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 01 20, 18:30)
Sveikos, noreciau ir as prisijungti prie jusu burio, lanka suku antra diena po 30 min. Turiu masazini lanka 2kg svorio su 80 masazuojanciu magnetuku. Po pasukimo liemeni skauda, bet nepasiduosiu grozis reikalauja auku mirksiukas.gif Prie lanko as dar kasdien minu elpsini treniruokli po 30 min. ir kas antra diena darau 8 minute., bei nevalgau po 18 val. doh.gif . Galas lasiniam!!!! lotuliukas.gif Noriu ne tik talija paplonint bet ir 25 kg numest.
*

as irgi minu treniruokli kas antra diena, po to dar pusvalandi visokiu pratimuku..ir laukiu lanko, siom dienom turetu pristatyti..ir nevalgau po 18 val. ziuresim kas bus biggrin.gif
*rasa*
Sveikos 4u.gif siandien ryte paziurejau - yra pora, bet nelabai dideliu melyniu ant sonu biggrin.gif kai prisilieciua siek tie skauda, bet tikiuosi apsiprasiu greitai ax.gif
fantasyja
O as pasukau lanka viena dieną - praeitą sestadieni - ir iki siol negaliu sukt verysad.gif . Baisiausiai skauda ne tai kad liemeni, o truputi auksciau unsure.gif , ta vieta kur nuo liemens link krutines eina verysad.gif . Bandziau ir su dzemperiu sukti, vis tiek skauda schmoll.gif sad.gif .
Beje lankas mano panasus i *rasa* lanka ir svoris atrodo toks pat.
saule1
Sveikos merginos jungiuosi ir aš prie jusu 4u.gif suku lanka jau 3 diena pirma diena tai ne kiek lanka gavosi sukt o kiek melynių skaudžių įsistačiau tai dabar visa juosmeni apsuku elastiniu bintu ir užsidedu storesni mekstini kitaip labai skauda. na o siandien jau kaip ir geriau pavyko pasukt bet vistiek man dar krinta lankas ax.gif
*rasa*
Mane tai nervina, kad buna kartais atsiskiria mano lankas ir skrenda per puse kambario doh.gif jau viena gele su vazonu apverciau net doh.gif doh.gif todel niekaip nesigauna jo ilgai sukti, nes reikia sujungineti viena dali is naujo doh.gif doh.gif
fantasyja
QUOTE(*rasa* @ 2010 01 22, 08:39)
Mane tai nervina, kad buna kartais atsiskiria mano lankas ir skrenda per puse kambario  doh.gif jau viena gele su vazonu apverciau net  doh.gif  doh.gif  todel niekaip nesigauna jo ilgai sukti, nes reikia sujungineti viena dali is naujo  doh.gif  doh.gif
*

Oho blink.gif . Tikiuosi man taip nenutiks doh.gif .
Vakar pagaliau pasukau lanka (po 5 dienu pertraukos) ir ka gi - vel didziule melyne tik ant kito sono blink.gif doh.gif unsure.gif .
saule1
ax.gif jau tie masažuojantys rutuliukai tikari duoda per šonus kaip reikiant
Šelma
QUOTE(*rasa* @ 2010 01 22, 08:39)
reikia sujungineti viena dali is naujo  doh.gif  doh.gif
*

Sujungimus lipnia juostele sutvirting ir psio irnesakyk.gif
*rasa*
QUOTE(Šelma @ 2010 01 22, 17:45)
Sujungimus lipnia juostele sutvirting ir psio irnesakyk.gif
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif
ajd
Mergaitės, gal kas turit šitokį lanką:
http://www.skelbimai.lt/masazinis-lankas-g...er-1307947.html
Jei turit kaip nuomonė,kaip laiko?kaip tvirti sujungimai ?
Džiordžas
QUOTE(ajd @ 2010 01 23, 11:07)
*

pigu.lt panasiu duomenu lankas yra uz 99 lt, vakar ji gavau, tai superinis..
saule1
ax.gif aš taip pat tik uz ta lanka ku pigu.lt už 99 lt tikrai geras ir tvirtas labai tvirti lanko sujungimai 4u.gif
ajd
QUOTE(saule1 @ 2010 01 23, 13:30)
ax.gif aš taip pat tik uz ta lanka ku pigu.lt už 99 lt tikrai geras ir tvirtas labai tvirti lanko sujungimai 4u.gif
*

Tas pigu be magnetukų.Beto tokiu sujungimu kaip pigu aš jau du "sunešiojau",tai klausiu gal kurios mergaitės turite su tokiu sujungimu(ne su knopkute)
Just*Sweet
Na ir aš šiandien gavau lanka ir turiu lausimų. Žiūrėkit aš moku sukti lanką tik į vieną pusę, tai jeigu aš visa laiką sukčiau į vieną pusę, čia būtų gerai ar blogai? Jei blogai tai kaip išmokt į kitą puse sukt? bigsmile.gif
ajd
QUOTE(Just*Sweet @ 2010 01 24, 12:46)
Na ir aš šiandien gavau lanka ir turiu lausimų. Žiūrėkit aš moku sukti lanką tik į vieną pusę, tai jeigu aš visa laiką sukčiau į vieną pusę, čia būtų gerai ar blogai? Jei blogai tai kaip išmokt į kitą puse sukt?  bigsmile.gif
*

O kaip gali būti blogai? lanką suku 20 virš metų-ir tik pagal laikrodžio rodyklę.
jamie
o kokio skersmens lankas turi buti? as turiu 75cm aliumini, bet jo neimanoma pasukt, iskart krenta zemyn verysad.gif
J@lanta
QUOTE(jamie @ 2010 01 26, 20:00)
o kokio skersmens lankas turi buti? as turiu 75cm aliumini, bet jo neimanoma pasukt, iskart krenta zemyn  verysad.gif
*

kristi gali dėl mažo skersmens mastau.gif

as taip pat pasukioju kas kelinta dieną masažinį lanką thumbup.gif
lady_m
O sakykit niekas nebandėt į paprastą plastmasinį lanką pripilt smėlio, kad sunkesnis būtų?
ajd
QUOTE(jamie @ 2010 01 26, 18:00)
o kokio skersmens lankas turi buti? as turiu 75cm aliumini, bet jo neimanoma pasukt, iskart krenta zemyn  verysad.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif mokintis reikia.net mano sūnus išmoko. O skersmuo nesvarbu-belekokį lanką galima pasukti mirksiukas.gif
Beje tą aliuminį lanką sukti lengviau(bent jau taip sako sūnus)
viduciux
Gal kuri stai toki lanka naudojat? smile.gif
lankas
Lialyna
QUOTE(viduciux @ 2010 01 28, 17:51)
Gal kuri stai toki lanka naudojat? smile.gif
lankas
*

na idomiai jis cia atrodo, bet neteko matyt smile.gif
as va vakar pirma diena sukiau lanka 3 min. siandien skaaauda, negaliu, pilna melyniu doh.gif tai vos vos ir vel 3 min. pavyko pasukti. tikiuosi toliau bus lengviau
Džiordžas
QUOTE(ajd @ 2010 01 28, 09:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mokintis reikia.net mano sūnus išmoko. O skersmuo nesvarbu-belekokį lanką galima pasukti  mirksiukas.gif
Beje tą aliuminį lanką sukti lengviau(bent jau taip sako sūnus)
*

ka mokintis, jei krenta? as irgi turiu viena lanka, kurio neimanoma sukti, jis krenta ir viskas. o kitus issijuosus suku, tad mokintis lyg ir ner ko, vadinas lankas blogas.
Just*Sweet
QUOTE(lady_m @ 2010 01 27, 00:03)
O sakykit niekas nebandėt į paprastą plastmasinį lanką pripilt smėlio, kad sunkesnis būtų?
*

Aš bandžiau tai man jis visas susgarbanavo, nes plasmasė susilankstė. unsure.gif
Priscila
QUOTE(lady_m @ 2010 01 26, 23:03)
*

Manau tik deformuotusi nuo to
Šindila
na bandau ir as sukti, tik kad... pagrinde lankas sukasi virs bambos, o gi norisi kad kristu lasinukai po bamba... ar laikui begant ismoksiu nustatyti ties kuria vieta sukti lanka?
Priscila
QUOTE(Šindila @ 2010 01 30, 11:42)
na bandau ir as sukti, tik kad... pagrinde lankas sukasi virs bambos, o gi norisi kad kristu lasinukai po bamba... ar laikui begant ismoksiu nustatyti ties kuria vieta sukti lanka?
*

Kai įprasi tai galėsi labiau laviruoti manau
wowerike
Sveikos. Na ir as i kompanija. Nuo penktadienio blush2.gif
Tai pirma diena sukau 7 minutes. Nors ir buvau uzsimovus juosta apsaugai, ale nepadejo sad.gif Graziai melyna likau doh.gif Tas dar butu nieko, ale skaudejo, tai kita diena nesukau. Bet trecia sukau du kart po 7 minutes. Dar skaudejo ir vel nauju melyniu prisiveise. Ale siandien (4 diena) - jau geriau. Sukau kol kas 10 min. Skauda maziau thumbup.gif

QUOTE(ajd @ 2010 01 23, 11:07)
*

As turiu. Jei dar reik tos nuomones, zinoma. Bet gal kam kitai pravers. Tai mano galva stabiliai tie sujungimai atrodo, toki rimti. Belekaip neikishi, turi sutapt rodyklytes. O tada uzsuki i kita puse ta jungti, tipo "uzsirakina". Is pradziu buvau nepakankamai pasukus, tai ishsinere. Tada atidziau perejau visus, sutikrinau. Dabar super.
Tik tu burbulu anei magnetuku dar nesusidejau - uztenka kol kas ir taip pratinimuisi.

QUOTE(ajd @ 2010 01 24, 17:06)
O kaip gali būti blogai? lanką suku 20 virš metų-ir tik pagal laikrodžio rodyklę.
*

Skaiciau, kad desiniarankiai visada suka i viena puse, o kairiarankiai - i kita. Na nebent ismoksta i "ne savo" puse sukt smile.gif

QUOTE(jamie @ 2010 01 26, 20:00)
*

Apie metra. Siaip, kaip suprantu, pasukt galima bet koki, jei i ji ilendi, priklausomai tik, kaip smarkiai sukt reikes.
Tie lankai, kur susideda is 7 daliu - tai galima sudet tik 6ias, tada bus mazesnis skersmuo.
Indrute_20
Sveikos,
Ir as uzsimaniau lanko. Gal kas turite toki http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizm...ductDescription ? Kaip jis? Ar tvirtas? Padeda nuo sonu riebaliuku sumazinti? rolleyes.gif Bei ar geriau kad tu rutuliuku butu kuo daugiau ar maziau? Kur efektas geresnis? Ar toki geriau http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizm...antys?id=505967 ?
VELI
QUOTE(Indrute_20 @ 2010 03 02, 19:32)
Sveikos,
Ir as uzsimaniau lanko. Gal kas turite toki http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizm...ductDescription ? Kaip jis? Ar tvirtas? Padeda nuo sonu riebaliuku sumazinti?  rolleyes.gif Bei ar geriau kad tu rutuliuku butu kuo daugiau ar maziau? Kur efektas geresnis? Ar toki geriau http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizm...antys?id=505967 ?
*

ir as jau noriu blush2.gif

gal kas turit namie neaudojama? ax.gif butu aciu 4u.gif ..ir netik biggrin.gif
jautiena
QUOTE(ajd @ 2010 01 24, 16:06)
*

20 metu i viena puse? ohoho smile.gif
nezinau as, cia blogai ar jokio skirtumo, bet as ismokau sukt i "blogaja" puse per savaitele ir dabar man sukasi i abi puses taip pat smagiai. dabar mokausi vaikscioti sukant lotuliukas.gif
Etama
QUOTE(jautiena @ 2010 03 03, 16:22)
20 metu i viena puse? ohoho smile.gif
nezinau as, cia blogai ar jokio skirtumo, bet as ismokau sukt i "blogaja" puse per savaitele ir dabar man sukasi i abi puses taip pat smagiai. dabar mokausi vaikscioti sukant  lotuliukas.gif
*

o blogoji puse, tai kuri? as suku i desine, pagal laikrodzio rodykle ir esu desiniaranke. tai reiskia gerai ar ne? g.gif biggrin.gif
jautiena
"blogaja" puse vadinau ta i kuria buvo sunku sukti. man pagal laikrodzio rodykle buvo sunku is pradziu, o pries tai variau kaip profas is pirmo karto, nors maza budama visai nemokejau lanko sukti wink.gif
Etama
QUOTE(jautiena @ 2010 03 04, 02:34)
"blogaja" puse vadinau ta i kuria buvo sunku sukti. man pagal laikrodzio rodykle buvo sunku is pradziu, o pries tai variau kaip profas is pirmo karto, nors maza budama visai nemokejau lanko sukti wink.gif
*

na gal neduos priesingo efekto, i kuria puse ta lanka besuktumei biggrin.gif as irgi buvau visiskai zalia, bet dabar drasiai galiu sukioti kad ir valandu valandas, tol kol atsibosta ax.gif
mazos kai buvom dar nebuvo ant ko sukti, gal todel ir neiseidavo lotuliukas.gif
wowerike
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 04, 02:41)
na gal neduos priesingo efekto, i kuria puse ta lanka besuktumei  biggrin.gif 
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

O vaikystėj tai mokėjau. Tik kokio amžiaus buvau, tai nepamenu. Man rodos, kad ir vaikštant mokėjau. Gal reik pabandyt g.gif Ale baldus išdaužysiu hihihi.gif
Indrute_20
QUOTE(Indrute_20 @ 2010 03 02, 19:32)
Sveikos,
Ir as uzsimaniau lanko. Gal kas turite toki http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizm...ductDescription ? Kaip jis? Ar tvirtas? Padeda nuo sonu riebaliuku sumazinti?  rolleyes.gif Bei ar geriau kad tu rutuliuku butu kuo daugiau ar maziau? Kur efektas geresnis? Ar toki geriau http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizm...antys?id=505967 ?
*

Tai negi nieks negali patarti? unsure.gif As vaikysteje labai gerai lanka sukdavau ir ilgai. Mokejau ir ant kaklo, liemens, keliu, ranku, pirstu ;DDD Dabar tai nzn, nes seniai jau sukus gal pries kokius 5metus. rolleyes.gif
wowerike
QUOTE(Indrute_20 @ 2010 03 04, 15:31)
Tai negi nieks negali patarti?  unsure.gif  As vaikysteje labai gerai lanka sukdavau ir ilgai. Mokejau ir ant kaklo, liemens, keliu, ranku, pirstu ;DDD Dabar tai nzn, nes seniai jau sukus gal pries kokius 5metus.  rolleyes.gif
*

jei zinotu - gal patartu. bent as tai neisivaizduoju, koks geriau schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.