Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lankas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Esha
QUOTE(rusaite @ 2010 05 06, 20:48)
Manyciau, kad ir lankam tas galioja smile.gif
*

As sianden valanda be pertraukos issukau thumbup.gif
Sukciau kadien taip, man prie TV labai lengvai tas daros, bet sunelio miego nesuprognozuosi doh.gif Kiek ryte miega tiek suku, nes kita dienos dali jau kitu darbu pilna...
timi
Labas rytas 4u.gif

o i kuria puse siaip reikia taisyklingai sukt lanka? g.gif nes as suku i desine,i kaire nemoku doh.gif

Man tenka laukt kol panele eis pietu miegot doh.gif tik pradedu sukt,lenda ji prie to lanko doh.gif doh.gif
Indula
QUOTE(timi @ 2010 05 07, 11:20)
Labas rytas 4u.gif

o i kuria puse siaip reikia taisyklingai sukt lanka? g.gif nes as suku i desine,i kaire nemoku doh.gif

Man tenka laukt kol panele eis pietu miegot doh.gif tik pradedu sukt,lenda ji prie to lanko doh.gif  doh.gif
*

Taigi taisyklių nėra į kurią pusę sukti.Kam patogiau į dešnę, kam į kairę smile.gif
O mėlynės man praėjo po geros savaitės. Dabar turiu naują vieną, nes bandau žemiau sukti.Ech, parašau ir einu sukti, kol mažius miega.Ale, kad tik ką privalgiau unsure.gif doh.gif
Esha
QUOTE(timi @ 2010 05 07, 11:20)
Labas rytas 4u.gif

Man tenka laukt kol panele eis pietu miegot doh.gif tik pradedu sukt,lenda ji prie to lanko doh.gif  doh.gif
*

As kaip tik i desine nemoku, tik i kaire smile.gif
wowerike
negerai privalgius sukt - reik duot pirmiau suvirskint 4u.gif

as staliuka prie kambario duru pristumiau - taip ir atsitveriau. vaiks anapus, bet mama mato, tai nezyzia. o ir as erdves turiu, nieks nepuola smile.gif
kinder_surprise
As suku i abi puses po 15 min thumbup.gif Ilgiau atsibosta, bet gal jau reikia bandyt , melynes beveik praejo thumbup.gif
O taisykles i kuria puse sukt manau nera, bet sukant tik i viena puse daugiau dauzosi vienas sonas negu kitas g.gif
dia10
As suku tik i desine puse rolleyes.gif o dar yra skirtumas i kuria puse sukti g.gif

As vakar prasukau net po 15 min thumbup.gif nes uzvakar del tu melyniu net negalejau sukti, kaip skaudejo ax.gif
Thea!
as kai suku tai stengiuosi sukti apie pusvalandi,bet kaip prisiversti ji sukt dazniau? atrodo joks cia sunkumas,bet et vistiek doh.gif
Esha
QUOTE(Thea! @ 2010 05 07, 15:23)
as kai suku tai stengiuosi sukti apie pusvalandi,bet kaip prisiversti ji sukt dazniau? atrodo joks cia sunkumas,bet et vistiek doh.gif
*

Ir as ispradziu turejasu prisiversti, kol nepamaciau pirmuju rezultatu, motyvacija- thumbup.gif
timi
QUOTE(kinder_surprise @ 2010 05 07, 15:11)
As suku i abi puses po 15 min  thumbup.gif Ilgiau atsibosta, bet gal jau reikia bandyt , melynes beveik praejo  thumbup.gif
O taisykles i kuria puse sukt manau nera, bet sukant tik i viena puse daugiau dauzosi vienas sonas negu kitas  g.gif
*

suku tik i desine bet abu sonai melyni biggrin.gif
Thea!
QUOTE(Esha @ 2010 05 07, 16:11)
Ir as ispradziu turejasu prisiversti, kol nepamaciau pirmuju rezultatu, motyvacija-  thumbup.gif
*

o tai po kiek laiko pamatet rezultatus? man reikia ir pastangrinti pilvuka ir kazka daryti su liemeniu...kurio net nera doh.gif lotuliukas.gif
timi
QUOTE(Thea! @ 2010 05 07, 16:59)
o tai po kiek laiko pamatet rezultatus? man reikia ir pastangrinti pilvuka ir kazka daryti su liemeniu...kurio net nera doh.gif  lotuliukas.gif
*

pirmus rezultatus pastebejau po dvieju savaiciu ax.gif bet kad "tirpstu" po kiekvieno sukimo jutau biggrin.gif
Esha
QUOTE(Thea! @ 2010 05 07, 16:59)
o tai po kiek laiko pamatet rezultatus? man reikia ir pastangrinti pilvuka ir kazka daryti su liemeniu...kurio net nera doh.gif  lotuliukas.gif
*

Ne tu viena doh.gif 4 men po gimdymo praejo, bet jauciu nueiciau i nestukiu kasa, laisvai aptarnautu doh.gif biggrin.gif

QUOTE(timi @ 2010 05 07, 17:34)
pirmus rezultatus pastebejau po dvieju savaiciu ax.gif bet kad "tirpstu" po kiekvieno sukimo jutau biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif As net sukdama jauciu kaip liekneju biggrin.gif
Windi
mergaites o kur Jus perkate lankus? ax.gif
emmona
QUOTE(Windi @ 2010 05 07, 21:19)
mergaites o kur Jus perkate lankus?  ax.gif
*

..as savaji pirkau sporto prekiu parduotuveje, o LT merginos sake pirko RIMI.

...einu pasuksiu, kiek netingesiu.
Windi

kaip manote, ar sitas kokybiskas ir geras? gal kuri jau turite?

Pigu Lt
emmona
QUOTE(Windi @ 2010 05 07, 21:33)

Pigu Lt
*

..jei neklystu, tai kazkuri kalbejo apie si lanka.

Gal atsilieps dar kas.
Bonpari
baika kokį mes sukam irnesakyk.gif va ant tokio reiktų persimest biggrin.gif
Blanchet
QUOTE(Windi @ 2010 05 07, 22:19)
*

ivairiai- kas rimi, kad per interneta, kas siaip kur randa biggrin.gif
emmona
Na panos, niekaip man nedasyla, kaip jus galit issukti po valanda laiko blush2.gif biggrin.gif , pasukau 15 min ir vsio... atrodo, viduj kas sukasi. Nors sonu ir neskauda sukant, bet jauciu, jog GANA biggrin.gif .
Indrute_20
QUOTE(Windi @ 2010 05 07, 22:33)

Pigu Lt
*

As turiu gauti pirmadieni si lanka. Tai parasysiu kaip jis. smile.gif
jautiena
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 07, 21:01)
baika kokį mes sukam  irnesakyk.gif va ant tokio reiktų persimest  biggrin.gif
*

ore! tik kambario didoko reiktu biggrin.gif
Esha
*

Bet pastebejau toks klausimas iskyla mazdaug kas 5-tam puslapy blush2.gif
timi
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 07, 23:01)
baika kokį mes sukam  irnesakyk.gif va ant tokio reiktų persimest  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kieme tektu sukt lotuliukas.gif

QUOTE(emmona @ 2010 05 07, 23:12)
Na panos, niekaip man nedasyla, kaip jus galit issukti po valanda laiko  blush2.gif  biggrin.gif , pasukau 15 min ir vsio... atrodo, viduj kas sukasi. Nors sonu ir neskauda sukant, bet jauciu, jog GANA  biggrin.gif .
*

priprasi irnesakyk.gif
QUOTE(Esha @ 2010 05 08, 07:55)
Bet pastebejau toks klausimas iskyla mazdaug kas 5-tam puslapy  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif
ajd
Mergaitės vis klausia kur pirkti lankus, nes tai tikrai problema. PLastmasinis lankas neilgaamžis-apie metus. Ir kainuoja apie 100-150 lt. Tai kažkaip tie metai praeina greit ir vėl ieškot naujo lanko. po tokią pingų sumą nekeikviena gali kasmet. Dar blogybė -parsisiuntimas, ne visi moka ir ne visi turi paypalą.Tai aš ir vis skaitinėju, gal kokia naujiena, gal kur yra LT pirkti lankų. Bet taip ir nerandu . Ir kaskart norisi vis "navarotnesnio".
P.s.:nu rimi man ne lankas, nebent būčiau kitokio gyvenime nemačius, ir tai...
timi
Bet perskaicius visa temute tikrai rasite kur kas koki pirko mirksiukas.gif

maniskis toks user posted image

pirkau per tapininke ax.gif nereikia jokiu paypal korteliu ir t.t. ir kaina tik 55lt. 4u.gif
Thea!
QUOTE(timi @ 2010 05 07, 17:34)
*

nu gera ...bandysiu laime biggrin.gif bet kazkada berods menesi sukau ir nieko nepastebejau g.gif galvoju gal lankas per lengvas,nes bandziau drauges tai tas sunkesnis..

QUOTE(Esha @ 2010 05 07, 19:51)
Ne tu viena  doh.gif  4 men po gimdymo praejo, bet jauciu nueiciau i nestukiu kasa, laisvai aptarnautu  doh.gif  biggrin.gif
drinks_cheers.gif  As net sukdama jauciu kaip liekneju biggrin.gif
*

lotuliukas.gif o as karts nuo karto susimastau gal NT reik visgi pasitikrint,bet neee,cia tik per daug valgau biggrin.gif
As sukdama nieko nejauciu,bandau smarkiai isukt,vel palengva,vel smarkiai ir t.t. kartais pritupiu kad ir koju raumenai pasismagytu biggrin.gif

*

as savaji pirkau urmo bazej,sporto prekiu pardej 4u.gif

Kas efektyvu,tai zinau kad ta 8min manksta tikrai efektyvi,pirmus kartus po tu 8min net prakaitas zlaiuge per visus,bet velgi viskas atsiremia i mano tinguma doh.gif lotuliukas.gif
pikute
OI, kaip sunku rasti laiko lankui, kai toks oras lauke ax.gif bene reiks eit ant terasos sukti, kaimynus gąsdinti lotuliukas.gif
Ryt lyg nesimatuojam?turbūt po savaitės?
Esha
QUOTE(pikute @ 2010 05 09, 19:16)
OI, kaip sunku rasti laiko lankui, kai toks oras lauke ax.gif bene reiks eit ant terasos sukti, kaimynus gąsdinti lotuliukas.gif
Ryt lyg nesimatuojam?turbūt po savaitės?
*

Aha, po savaites smile.gif
As tai kaimynus pakraupinu biggrin.gif Priesais mus pensininkai gyvena, tai vis matau kaip stabteli pamate biggrin.gif
pikute
QUOTE(Esha @ 2010 05 09, 19:31)
Aha, po savaites smile.gif
As tai kaimynus pakraupinu biggrin.gif Priesais mus pensininkai gyvena, tai vis matau kaip stabteli pamate biggrin.gif
*

tu atsargiai, paskui kad kaimynė neapkaltintų, kad diedulį koks infarktėlis ištiko į tave bežiūrint lotuliukas.gif
*MONAMI*
aš juodai nebeturiu laiko blush2.gif bet ryt vėl bandysiu grįžti į vėžias mirksiukas.gif nes jaučiu jau įonai minkštėti pradėjo doh.gif
Thea!
o jus cia dar ir matuojates? bigsmile.gif tika pasukau biski lanka thumbup.gif tai tada jungiuosi prie jusu,matuojuos liemeny ir gal susiimsiu dievazi blink.gif
taigi neitraukto ( blush2.gif ) pilvo padety liemuo 69cm...skamba kazkaip puse velnio...nu nesvarbu,esme kaip atrodo doh.gif ir zinokit kas man nepatinka,kad mano net nugara pasidare minksta,ir net kai atsiseda po liemenuku skura pradeda garbanotis mega_shok.gif
qqte
pas mane visi sonai melynem smulkiom nuseti biggrin.gif bet ju neskauda jau
ar galima sukt lanka kol neisnyko tos melynes?
wowerike
QUOTE(qqte @ 2010 05 10, 11:52)
pas mane visi sonai melynem smulkiom nuseti  biggrin.gif bet ju neskauda jau
ar galima sukt lanka kol neisnyko tos melynes?
*

tikrai taip 4u.gif
Indrute_20
As irgi turiu melyne, bet sukau vaikiska lanka su pilna akmenuku, svoris gavosi apie 800g. smile.gif Na o siandien gavau lanka melynai balta. Vaja, koks jis didelis. Netelpu as savo kambari, tai teko vienos dalies nedeti. Siaip jo svoris 1,35, bet be vienos dalies tai gaunasi matyt koks 1.2kg. Siaip tvirtas, nera kad barsketu kazkas. Bet man asmeniskai jis per daug lengvas. Rodos kad nieko nesuku. biggrin.gif Buciau 2kg pirkus. Gal net bandysiu parduot uz ta pacia kaina, jeigu neparduosiu tai toki suksiu biggrin.gif Tai tiek.
iceberry
Nuo šiandien jau rimtai pradėsiu sukti lanką kiekvieną dieną. Šiandien jau 40 min sukau biggrin.gif biggrin.gif mano lankas tas kaip iš Rimi, tik aš turguj pirkau biggrin.gif Pirmą kartą kai pradėjau sukti tai taip skaudėjo o šiandien visai neskauda. smile.gif mano liemuo - 69cm, bet labiau norėčiau atsikratyti žemiau esančių lašinukų (77 cm) biggrin.gif
Esha
As truputi be rysio klausima uzduosiu, bet dzin biggrin.gif
Ar jus sukat lanka pirmaja mmm diena? man tada atrodo, kad ten pilve uraganai daros ir sukant baisu ju didesniu nesukelt biggrin.gif
timi
as suku ax.gif ax.gif nes po gimdymo mmm, kaip ne mmm biggrin.gif
wowerike
QUOTE(Esha @ 2010 05 10, 18:26)
As truputi be rysio klausima uzduosiu, bet dzin biggrin.gif
Ar jus sukat lanka pirmaja mmm diena? man tada atrodo, kad ten pilve uraganai daros ir sukant baisu ju didesniu nesukelt biggrin.gif
*

tai nesuk, jei uraganai.
nors as tai sukau. nepasakyciau, kad gausesnes but patape, ar ka. bet smagu tai nebuvo schmoll.gif
Indrute_20
Pas mane ant dezutes parasyta, kad vidutiniai zmones, per 1min sudegina 4kcal, o stori 4,62kcal rolleyes.gif
emmona
QUOTE(Indrute_20 @ 2010 05 10, 22:03)
Pas mane ant dezutes parasyta, kad vidutiniai zmones, per 1min sudegina 4kcal, o stori 4,62kcal  rolleyes.gif
*

..ghm g.gif biggrin.gif , vidutiniai ir stori sakai?! Tai kaip tie vidutiniai atrodo?!

Sian pasukau trumpai... ner kada, arba pritingiu. Guodziuosi, kad sportuoju kitaip.
jautiena
o as siandien sukau 400gramu sunkesni (2.2kg) negu mano senasis lankiokas. nepasakyciau, kad didelis efektas buvo, bet rytoj bus geriau matyt ar sonai skusis ar ne.
Indrute_20
QUOTE(emmona @ 2010 05 10, 23:57)
..ghm  g.gif  biggrin.gif , vidutiniai ir stori sakai?! Tai kaip tie vidutiniai atrodo?!

Sian pasukau trumpai... ner kada, arba pritingiu. Guodziuosi, kad sportuoju kitaip.
*

Na nezinau. ;D Parasyta fat people ir average people. Na tai stori ir normalus, o koks svoris tu normaliu tai nzn ;D
Esha
QUOTE(Indrute_20 @ 2010 05 10, 23:03)
Pas mane ant dezutes parasyta, kad vidutiniai zmones, per 1min sudegina 4kcal, o stori 4,62kcal  rolleyes.gif
*

Bet kaip ziauru, suvalgei gableli torto ir suk paskui lanka maziausiai valanda doh.gif
ajd
QUOTE(jautiena @ 2010 05 10, 21:12)
o as siandien sukau 400gramu sunkesni (2.2kg) negu mano senasis lankiokas. nepasakyciau, kad didelis efektas buvo, bet rytoj bus geriau matyt ar sonai skusis ar ne.
*

O koks tas 1.8 kg? ir 2.2 kg? gal nuorodas įdėtumėt. sakau gal ir burbuliukų iškilimas ir dydis turi įtakos?
Indrute_20
[qute=Esha,2010 05 11, 07:49]
Bet kaip ziauru, suvalgei gableli torto ir suk paskui lanka maziausiai valanda doh.gif
*

[/quote]

Aha rolleyes.gif Nors kazkas cia rase, kad ant kito lanko dezes parasyta 10min 100kcal. Kazkas tokio. g.gif
wowerike
QUOTE(Indrute_20 @ 2010 05 11, 11:43)
Aha  rolleyes.gif  Nors kazkas cia rase, kad ant kito lanko dezes parasyta 10min 100kcal. Kazkas tokio.  g.gif
*

aga as rasiau drinks_cheers.gif
bet ten parasyta 10 min - 100 cal
va kur KILOcal nugaravo - tai klausimas.
ai, bet as tikiu, kad ten kcal irnesakyk.gif lotuliukas.gif
pagal sita http://www.kmi.lt/content_6.php
ishejus pasivaiksciot per 30 min ~100 kcal
galima bandyt kazkaip palygint logiskai ar intuityviai mastau.gif
Esha
As siandien vel 1 val atsukau. Bet paskui soociai papusryciavau doh.gif
Terma baigiasi biggrin.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.