QUOTE(rusaite @ 2010 05 06, 20:48) Manyciau, kad ir lankam tas galioja  As sianden valanda be pertraukos issukau Sukciau kadien taip, man prie TV labai lengvai tas daros, bet sunelio miego nesuprognozuosi  Kiek ryte miega tiek suku, nes kita dienos dali jau kitu darbu pilna...
Labas rytas  o i kuria puse siaip reikia taisyklingai sukt lanka?  nes as suku i desine,i kaire nemoku Man tenka laukt kol panele eis pietu miegot  tik pradedu sukt,lenda ji prie to lanko
QUOTE(timi @ 2010 05 07, 11:20) Labas rytas  o i kuria puse siaip reikia taisyklingai sukt lanka?  nes as suku i desine,i kaire nemoku Man tenka laukt kol panele eis pietu miegot  tik pradedu sukt,lenda ji prie to lanko  Taigi taisyklių nėra į kurią pusę sukti.Kam patogiau į dešnę, kam į kairę O mėlynės man praėjo po geros savaitės. Dabar turiu naują vieną, nes bandau žemiau sukti.Ech, parašau ir einu sukti, kol mažius miega.Ale, kad tik ką privalgiau
QUOTE(timi @ 2010 05 07, 11:20) Labas rytas  o i kuria puse siaip reikia taisyklingai sukt lanka?  nes as suku i desine,i kaire nemoku Man tenka laukt kol panele eis pietu miegot  tik pradedu sukt,lenda ji prie to lanko  As kaip tik i desine nemoku, tik i kaire
wowerike
2010 05 07, 12:18
negerai privalgius sukt - reik duot pirmiau suvirskint  as staliuka prie kambario duru pristumiau - taip ir atsitveriau. vaiks anapus, bet mama mato, tai nezyzia. o ir as erdves turiu, nieks nepuola
kinder_surprise
2010 05 07, 14:11
As suku i abi puses po 15 min  Ilgiau atsibosta, bet gal jau reikia bandyt , melynes beveik praejo O taisykles i kuria puse sukt manau nera, bet sukant tik i viena puse daugiau dauzosi vienas sonas negu kitas
As suku tik i desine puse  o dar yra skirtumas i kuria puse sukti As vakar prasukau net po 15 min  nes uzvakar del tu melyniu net negalejau sukti, kaip skaudejo
as kai suku tai stengiuosi sukti apie pusvalandi,bet kaip prisiversti ji sukt dazniau? atrodo joks cia sunkumas,bet et vistiek
QUOTE(Thea! @ 2010 05 07, 15:23) as kai suku tai stengiuosi sukti apie pusvalandi,bet kaip prisiversti ji sukt dazniau? atrodo joks cia sunkumas,bet et vistiek  Ir as ispradziu turejasu prisiversti, kol nepamaciau pirmuju rezultatu, motyvacija-
QUOTE(kinder_surprise @ 2010 05 07, 15:11) As suku i abi puses po 15 min  Ilgiau atsibosta, bet gal jau reikia bandyt , melynes beveik praejo O taisykles i kuria puse sukt manau nera, bet sukant tik i viena puse daugiau dauzosi vienas sonas negu kitas  suku tik i desine bet abu sonai melyni
QUOTE(Esha @ 2010 05 07, 16:11) Ir as ispradziu turejasu prisiversti, kol nepamaciau pirmuju rezultatu, motyvacija-  o tai po kiek laiko pamatet rezultatus? man reikia ir pastangrinti pilvuka ir kazka daryti su liemeniu...kurio net nera
QUOTE(Thea! @ 2010 05 07, 16:59) o tai po kiek laiko pamatet rezultatus? man reikia ir pastangrinti pilvuka ir kazka daryti su liemeniu...kurio net nera  pirmus rezultatus pastebejau po dvieju savaiciu  bet kad "tirpstu" po kiekvieno sukimo jutau
QUOTE(Thea! @ 2010 05 07, 16:59) o tai po kiek laiko pamatet rezultatus? man reikia ir pastangrinti pilvuka ir kazka daryti su liemeniu...kurio net nera  Ne tu viena  4 men po gimdymo praejo, bet jauciu nueiciau i nestukiu kasa, laisvai aptarnautu QUOTE(timi @ 2010 05 07, 17:34) pirmus rezultatus pastebejau po dvieju savaiciu  bet kad "tirpstu" po kiekvieno sukimo jutau   As net sukdama jauciu kaip liekneju
mergaites o kur Jus perkate lankus?
QUOTE(Windi @ 2010 05 07, 21:19) mergaites o kur Jus perkate lankus?  ..as savaji pirkau sporto prekiu parduotuveje, o LT merginos sake pirko RIMI. ...einu pasuksiu, kiek netingesiu.
kaip manote, ar sitas kokybiskas ir geras? gal kuri jau turite? Pigu Lt
QUOTE(Windi @ 2010 05 07, 21:33) kaip manote, ar sitas kokybiskas ir geras? gal kuri jau turite? Pigu Lt..jei neklystu, tai kazkuri kalbejo apie si lanka. Gal atsilieps dar kas.
Bonpari
2010 05 07, 22:01
baika kokį mes sukam  va ant tokio reiktų persimest
Blanchet
2010 05 07, 22:03
QUOTE(Windi @ 2010 05 07, 22:19) mergaites o kur Jus perkate lankus?  ivairiai- kas rimi, kad per interneta, kas siaip kur randa
Na panos, niekaip man nedasyla, kaip jus galit issukti po valanda laiko  , pasukau 15 min ir vsio... atrodo, viduj kas sukasi. Nors sonu ir neskauda sukant, bet jauciu, jog GANA  .
Indrute_20
2010 05 07, 22:39
QUOTE(Windi @ 2010 05 07, 22:33) kaip manote, ar sitas kokybiskas ir geras? gal kuri jau turite? Pigu LtAs turiu gauti pirmadieni si lanka. Tai parasysiu kaip jis.
jautiena
2010 05 07, 23:53
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 07, 21:01) baika kokį mes sukam  va ant tokio reiktų persimest  ore! tik kambario didoko reiktu
QUOTE(Windi @ 2010 05 07, 22:19) mergaites o kur Jus perkate lankus?  Bet pastebejau toks klausimas iskyla mazdaug kas 5-tam puslapy
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 07, 23:01) baika kokį mes sukam  va ant tokio reiktų persimest   kieme tektu sukt QUOTE(emmona @ 2010 05 07, 23:12) Na panos, niekaip man nedasyla, kaip jus galit issukti po valanda laiko  , pasukau 15 min ir vsio... atrodo, viduj kas sukasi. Nors sonu ir neskauda sukant, bet jauciu, jog GANA  . priprasi  QUOTE(Esha @ 2010 05 08, 07:55) Bet pastebejau toks klausimas iskyla mazdaug kas 5-tam puslapy 
Mergaitės vis klausia kur pirkti lankus, nes tai tikrai problema. PLastmasinis lankas neilgaamžis-apie metus. Ir kainuoja apie 100-150 lt. Tai kažkaip tie metai praeina greit ir vėl ieškot naujo lanko. po tokią pingų sumą nekeikviena gali kasmet. Dar blogybė -parsisiuntimas, ne visi moka ir ne visi turi paypalą.Tai aš ir vis skaitinėju, gal kokia naujiena, gal kur yra LT pirkti lankų. Bet taip ir nerandu . Ir kaskart norisi vis "navarotnesnio". P.s.:nu rimi man ne lankas, nebent būčiau kitokio gyvenime nemačius, ir tai...
Bet perskaicius visa temute tikrai rasite kur kas koki pirko  maniskis toks  pirkau per tapininke  nereikia jokiu paypal korteliu ir t.t. ir kaina tik 55lt.
QUOTE(timi @ 2010 05 07, 17:34) pirmus rezultatus pastebejau po dvieju savaiciu  bet kad "tirpstu" po kiekvieno sukimo jutau  nu gera ...bandysiu laime  bet kazkada berods menesi sukau ir nieko nepastebejau  galvoju gal lankas per lengvas,nes bandziau drauges tai tas sunkesnis.. QUOTE(Esha @ 2010 05 07, 19:51)  o as karts nuo karto susimastau gal NT reik visgi pasitikrint,bet neee,cia tik per daug valgau As sukdama nieko nejauciu,bandau smarkiai isukt,vel palengva,vel smarkiai ir t.t. kartais pritupiu kad ir koju raumenai pasismagytu QUOTE(Windi @ 2010 05 07, 22:19) mergaites o kur Jus perkate lankus?  as savaji pirkau urmo bazej,sporto prekiu pardej Kas efektyvu,tai zinau kad ta 8min manksta tikrai efektyvi,pirmus kartus po tu 8min net prakaitas zlaiuge per visus,bet velgi viskas atsiremia i mano tinguma
OI, kaip sunku rasti laiko lankui, kai toks oras lauke  bene reiks eit ant terasos sukti, kaimynus gąsdinti Ryt lyg nesimatuojam?turbūt po savaitės?
QUOTE(pikute @ 2010 05 09, 19:16) OI, kaip sunku rasti laiko lankui, kai toks oras lauke  bene reiks eit ant terasos sukti, kaimynus gąsdinti Ryt lyg nesimatuojam?turbūt po savaitės? Aha, po savaites  As tai kaimynus pakraupinu  Priesais mus pensininkai gyvena, tai vis matau kaip stabteli pamate
QUOTE(Esha @ 2010 05 09, 19:31) Aha, po savaites  As tai kaimynus pakraupinu  Priesais mus pensininkai gyvena, tai vis matau kaip stabteli pamate  tu atsargiai, paskui kad kaimynė neapkaltintų, kad diedulį koks infarktėlis ištiko į tave bežiūrint
*MONAMI*
2010 05 09, 18:54
aš juodai nebeturiu laiko  bet ryt vėl bandysiu grįžti į vėžias  nes jaučiu jau įonai minkštėti pradėjo
o jus cia dar ir matuojates?  tika pasukau biski lanka  tai tada jungiuosi prie jusu,matuojuos liemeny ir gal susiimsiu dievazi taigi neitraukto (  ) pilvo padety liemuo 69cm...skamba kazkaip puse velnio...nu nesvarbu,esme kaip atrodo  ir zinokit kas man nepatinka,kad mano net nugara pasidare minksta,ir net kai atsiseda po liemenuku skura pradeda garbanotis
pas mane visi sonai melynem smulkiom nuseti  bet ju neskauda jau ar galima sukt lanka kol neisnyko tos melynes?
wowerike
2010 05 10, 11:04
QUOTE(qqte @ 2010 05 10, 11:52) pas mane visi sonai melynem smulkiom nuseti  bet ju neskauda jau ar galima sukt lanka kol neisnyko tos melynes? tikrai taip
Indrute_20
2010 05 10, 16:48
As irgi turiu melyne, bet sukau vaikiska lanka su pilna akmenuku, svoris gavosi apie 800g.  Na o siandien gavau lanka melynai balta. Vaja, koks jis didelis. Netelpu as savo kambari, tai teko vienos dalies nedeti. Siaip jo svoris 1,35, bet be vienos dalies tai gaunasi matyt koks 1.2kg. Siaip tvirtas, nera kad barsketu kazkas. Bet man asmeniskai jis per daug lengvas. Rodos kad nieko nesuku.  Buciau 2kg pirkus. Gal net bandysiu parduot uz ta pacia kaina, jeigu neparduosiu tai toki suksiu  Tai tiek.
iceberry
2010 05 10, 16:59
Nuo šiandien jau rimtai pradėsiu sukti lanką kiekvieną dieną. Šiandien jau 40 min sukau  mano lankas tas kaip iš Rimi, tik aš turguj pirkau  Pirmą kartą kai pradėjau sukti tai taip skaudėjo o šiandien visai neskauda.  mano liemuo - 69cm, bet labiau norėčiau atsikratyti žemiau esančių lašinukų (77 cm)
As truputi be rysio klausima uzduosiu, bet dzin  Ar jus sukat lanka pirmaja mmm diena? man tada atrodo, kad ten pilve uraganai daros ir sukant baisu ju didesniu nesukelt
as suku  nes po gimdymo mmm, kaip ne mmm
wowerike
2010 05 10, 19:45
QUOTE(Esha @ 2010 05 10, 18:26) As truputi be rysio klausima uzduosiu, bet dzin  Ar jus sukat lanka pirmaja mmm diena? man tada atrodo, kad ten pilve uraganai daros ir sukant baisu ju didesniu nesukelt  tai nesuk, jei uraganai. nors as tai sukau. nepasakyciau, kad gausesnes but patape, ar ka. bet smagu tai nebuvo
Indrute_20
2010 05 10, 22:03
Pas mane ant dezutes parasyta, kad vidutiniai zmones, per 1min sudegina 4kcal, o stori 4,62kcal
QUOTE(Indrute_20 @ 2010 05 10, 22:03) Pas mane ant dezutes parasyta, kad vidutiniai zmones, per 1min sudegina 4kcal, o stori 4,62kcal  ..ghm  , vidutiniai ir stori sakai?! Tai kaip tie vidutiniai atrodo?! Sian pasukau trumpai... ner kada, arba pritingiu. Guodziuosi, kad sportuoju kitaip.
jautiena
2010 05 10, 23:12
o as siandien sukau 400gramu sunkesni (2.2kg) negu mano senasis lankiokas. nepasakyciau, kad didelis efektas buvo, bet rytoj bus geriau matyt ar sonai skusis ar ne.
Indrute_20
2010 05 11, 01:02
QUOTE(emmona @ 2010 05 10, 23:57) ..ghm  , vidutiniai ir stori sakai?! Tai kaip tie vidutiniai atrodo?! Sian pasukau trumpai... ner kada, arba pritingiu. Guodziuosi, kad sportuoju kitaip. Na nezinau. ;D Parasyta fat people ir average people. Na tai stori ir normalus, o koks svoris tu normaliu tai nzn ;D
QUOTE(Indrute_20 @ 2010 05 10, 23:03) Pas mane ant dezutes parasyta, kad vidutiniai zmones, per 1min sudegina 4kcal, o stori 4,62kcal  Bet kaip ziauru, suvalgei gableli torto ir suk paskui lanka maziausiai valanda
QUOTE(jautiena @ 2010 05 10, 21:12) o as siandien sukau 400gramu sunkesni (2.2kg) negu mano senasis lankiokas. nepasakyciau, kad didelis efektas buvo, bet rytoj bus geriau matyt ar sonai skusis ar ne. O koks tas 1.8 kg? ir 2.2 kg? gal nuorodas įdėtumėt. sakau gal ir burbuliukų iškilimas ir dydis turi įtakos?
Indrute_20
2010 05 11, 10:43
[qute=Esha,2010 05 11, 07:49] Bet kaip ziauru, suvalgei gableli torto ir suk paskui lanka maziausiai valanda  [/quote] Aha  Nors kazkas cia rase, kad ant kito lanko dezes parasyta 10min 100kcal. Kazkas tokio.
wowerike
2010 05 11, 11:13
QUOTE(Indrute_20 @ 2010 05 11, 11:43) Aha  Nors kazkas cia rase, kad ant kito lanko dezes parasyta 10min 100kcal. Kazkas tokio.  aga as rasiau bet ten parasyta 10 min - 100 cal va kur KILOcal nugaravo - tai klausimas. ai, bet as tikiu, kad ten kcal pagal sita http://www.kmi.lt/content_6.phpishejus pasivaiksciot per 30 min ~100 kcal galima bandyt kazkaip palygint logiskai ar intuityviai
As siandien vel 1 val atsukau. Bet paskui soociai papusryciavau Terma baigiasi
admin*1
2010 05 11, 11:36
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|