Kad jau pradejau nauja tema, turiu klausima.
Neseniai pasukinejau savo isigyta masazuojamaji lanka ir, kaip daugelis
Tai ka manot: lankas tik liemeniui, ar visam kunui??
Lankas ispopuliarejo
Kad jau pradejau nauja tema, turiu klausima. Neseniai pasukinejau savo isigyta masazuojamaji lanka ir, kaip daugelis Tai ka manot: lankas tik liemeniui, ar visam kunui?? QUOTE(LapėSnapė @ 2009 10 09, 08:50) Labas Kai as pradejau sukti lanka pas mane taipat buvo melyniu bet tik kazkury laika As manau kad sitie masaziniai lankai skirti daugiau liemeniui,nes gal ir nelabai iseitu jy sukti ant slaunu O gal kam pavyksta?
seniau ir pas mane būdavo mėlynių, dabar to nebėra
o kiek laiko jūs sukat lanką? QUOTE(ANETELE @ 2009 10 13, 15:13) As lanka turiu jau beveik metai bet visa vasara nepaimu y rankas Dabar zadu susikaupti ir pradeti darbuotis As tai dar tik kokia savaitele sukalioju - nusipirkau lanka pries pora savaiciu, bet po melyniu, gautu pirma karta pasukus, nebegalejau lanko ne poros ratu del skausmo islaikyt QUOTE(LapėSnapė @ 2009 10 14, 08:12) Tik idomu - cia pagrindinis tikslas sito sukimo tas, kad raumenis reikia itempineti sukant ir del to jie dirba, ar tas, kad tie masaziniai burbulai raumenis "atitranko"? Po saziningo sukimo savaites (cia jau kai lankas nenukrisdavo) apimtis sumazejo 4cm. atsimenu dar ir forume gyriausi Manau cia susideda viskas y viena,suki lanka judi,lanko burbulai masazuoja liemeny,suaktyvina kraujotaka ir pati sukdama lanka raumenis sutraukineji .
Sveikos,
isigijau ir as lanka, pabandysiu savo atsikisusi pilvuka susimazinti Papildyta: plastikini nusipirkau, ne gelezini, nes sako nuo gelezinio melynes buna
Mano lankas plastmasinis, bet melynes ohoho buvo
Matyt, svarbu, kad nebutu labai lengvas ir lygus, kaip tie vaikiski
Sveikos
as nusipirkau ta masazuojanti metalini lanka is senuku, taciau tie "spygliai" buvo atskirai, neuzdeti ant lanko. ir dabar nesuprantu, kaip juos uzdeti? QUOTE(Raquelle @ 2009 10 17, 07:50) As tai po karta i diena - dazniau nelabai iseina
Labas merginos,
lyg tycia siandien ilindau i lanku sukimo tema. Jus kalbat apie tuos lankus su burbuliukais, sulankstomus, firmos Bratex? Skelbimuose ji uz 115 lt pardavineja? O kur isigijote jus? Kaune pvz? Pries 2 nestumus talija buvo 64 cm..Dabar po 2 men gimdymo 79cm..Reikia griebt jauti uz ragu! Aciu uz info! QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 18, 10:58) Labas merginos, lyg tycia siandien ilindau i lanku sukimo tema. Jus kalbat apie tuos lankus su burbuliukais, sulankstomus, firmos Bratex? Skelbimuose ji uz 115 lt pardavineja? O kur isigijote jus? Kaune pvz? Pries 2 nestumus talija buvo 64 cm..Dabar po 2 men gimdymo 79cm..Reikia griebt jauti uz ragu! Aciu uz info! Mano stai toks lankas: ![]() As pirkau pries metus beveik SM isejo apie 140lt.
Gal kas nori lanka parduot? pasukot sulieknejot ir dulka.. Arba nusipirkot, zadejot sukt, bet dulka..a? pirkciau
Cia ir vel as:
sitas lankas Hula Hoop per skelbimus pas toki Sauliu kainuoja 60 lt. jis koks? Metalinis? Plastmasinis? Yra dar kazkokie uz 160 lt su magnetukais. Koks skirtumas? QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 19, 10:30) O efektas yra tikrai??? Bet saziningai! Be melyniu kas nors darosi dar? As ati esu o dvieju CP bet as mane daugiau laiko buvo praeje po operacijos,man neskaudejo. Man poveikis tikrai jauciasi Papildyta: QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 19, 14:07) Cia ir vel as: sitas lankas Hula Hoop per skelbimus pas toki Sauliu kainuoja 60 lt. jis koks? Metalinis? Plastmasinis? Yra dar kazkokie uz 160 lt su magnetukais. Koks skirtumas? Ten ne tas lankas Mano lankas yra plastmasinis,ir tie burbuliukai plastmasiniai. QUOTE(ANETELE @ 2009 10 19, 18:56) As ati esu o dvieju CP bet as mane daugiau laiko buvo praeje po operacijos,man neskaudejo. Man poveikis tikrai jauciasi Papildyta: Ten ne tas lankas Mano lankas yra plastmasinis,ir tie burbuliukai plastmasiniai. aga, vadinasi is Topshop galima isigyti. Bet ten kaina 80 lt, o pas ta Sauliu toks pat 60...Kaip jis ten vadinasi? Kazkoks Hoop... QUOTE(ANETELE @ 2009 10 19, 15:56) Ten ne tas lankas Mano lankas yra plastmasinis,ir tie burbuliukai plastmasiniai. As sita turiu
o,kokia saunia tema atradau
man kaip tik reikia isigyti lanka...nes nuo sedimo darbo liemuo greit bus kaip sedmenys QUOTE(Mertise @ 2009 10 22, 13:35) Labas Pas visas cia ant tu sonu auga ,auga Senukuose manau gali rasti tik metaliny lanka,o plastmasiny gali rasti skelbiu.lt (tik uz kokybe negarantuoju as).Ir dar panos buvo rase kad gariunuose panasiu buna. Arba gali ieskoti SM per tarpininkes uzsisakyti
Tai is Senuku irgi geras? Ar tas plastmasinis geresnis? Senukuose ismeta lanko nuoroda uz 99 lt.
http://www.senukai.lt/p.php/sporto-prekes/...st_tab=articles
aha as senuku puslapyje irgi sita ziurejau,bet tie spygliai biski atrodo bauginanciai
o va radau ,kur galima be tarpininku uzsisakyti lanka patiko sis,ka manot My Webpage
man atrodo cia toks pat analogiskas kaip ir skelbimuose uz 60-80 lt. o kiek gautusi su parsiuntimu?
Aš tai suku metalinį lanką.
O aš parduočiau paprastą metalinį lanką, nusipirkau iš senukų, bet mano liemuo per storas tam lankui (Skersmuo per mažas
Sveikutes
Mano figura tai nei nest,nei vezt Jusu nuomone,jei nusipirksiu lanka,pradesiu ji sukti,galiu bent truputuka pakoreaguoti savo liemens nebuvima,gal jis kiek isryskes ir lasinuku nukris? Aciu,merginos,uz patarimus
sweikos ir as ieskau lanko to su spygliais gal gasli patart kur nusipirkt?
as irgi aiskinuose: kas geriau ar su magnetukais ar su spygliais is senuku. skelbimuose galima rast uz 60 lt masazini lanka su magnetukais. o topshop parduotuvese toks pats lankas jau 80 lt. tik sako, kad tie plastmasiniai is daliu besukant gali issilakstyt. perkant is skelbimu uz 60 lt garantijos negausi. o topshop'e lyg tai 6 men garantija ir gali grazint...paziurek i www.topshop.lt
dar yra masaziniai lankai su magnetukais uz 160 lt. identiski. tad koks skirtumas, ka? QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 26, 10:05) as irgi aiskinuose: kas geriau ar su magnetukais ar su spygliais is senuku. skelbimuose galima rast uz 60 lt masazini lanka su magnetukais. o topshop parduotuvese toks pats lankas jau 80 lt. tik sako, kad tie plastmasiniai is daliu besukant gali issilakstyt. perkant is skelbimu uz 60 lt garantijos negausi. o topshop'e lyg tai 6 men garantija ir gali grazint...paziurek i www.topshop.lt dar yra masaziniai lankai su magnetukais uz 160 lt. identiski. tad koks skirtumas, ka? manau kad skirtumas burbuliuku kiekyje ir lanko svoryje..ziurejau skelbiu.lt yra tu lanku nuo 70 iki 140lt,tai kuo didesnis kiekis burbuliuku ir svoris tuo brangiau
Nusipirkau siandein lanka.Kazkas panasau,kaip pateikta virsuje.Kai padave dezute,suprasti negalejau,kas do velnias
as suku paprasta metalini lanka, ir rezultatai yra
O žiūrėkit, ar po lanko sukimo atsiradusios mėlynės tik tam kartui, ar vėl užgijus vėl būsiu mėlyna
QUOTE(Ryški @ 2009 10 30, 00:53) O žiūrėkit, ar po lanko sukimo atsiradusios mėlynės tik tam kartui, ar vėl užgijus vėl būsiu mėlyna veliau praeis ir melyniu nebebus
Na aš suku metalinį lanką 30min. į dieną,bet noriu nusipirkti tą su burbuliukais,kad dar geresnis rezultatas būtų
susidomejau tuo lanku is topshop, gal kas turite?
Sveikos
Susidomėjau lanku ir aš,Top Shop skaičiau apie tą lanką,kad sveria 940g. Tai manyčiau,kad jis lengvas,o sunkesnis būtų geriau
m....pasiskaiciau apie jusu tuos lankus masazinius
Galiu parduoti lanką 1,7 kg su dviem eilėm magnetukų iš P Korėjos.Daugiau į AŽ
QUOTE(pandulka @ 2009 11 08, 15:20) m....pasiskaiciau apie jusu tuos lankus masazinius as esu is rimi visai pigu,bet su tais kaubureliais nusipirkus,tai net tas nesuluzo QUOTE(pandulka @ 2009 11 08, 14:20) m....pasiskaiciau apie jusu tuos lankus masazinius O koki ir is kur pirkai? Cia kad zinotume kokio nepirkt |