ne mamyte bet noriu prisijungti ir as
Jau senai narsydavau supermamu puslapyje, bet prisiregistruoti sugalvojau tik dabar. Super puslapiukas - idomus, daug naudingos informacijos apie viska, kas gali dominti jauna moma arba besirengiancia ja tapti ir t. t.
[COLOR=yellow]
Sveikos super amos esu nauja narė tikiusi priimsit i savo būrį
Klaidos,klaidos,klaidos.........
Sveikos visos naujokes ir ne naujokes
sveikos, nutariau prisijungti ir aš, tikiuosi priimsit į savo gretas
Sveikos mamytės,
Sveikutes.As naujai prisijungiau ir noriu susirasti draugiu.
as irgi neseniai prisijungiau
ačiū.
supermamoj yra daug idomios informacijos, o supermamytes visada turi apie ka pašneket
Sveikutes:)
Ir as noreciau prisijungti.... QUOTE(Perliukas @ 2003 12 16, 02:38) Labutis Supermama ir mamytės. Sveikinu ir dėkoju sukūrus tokį šaunų forumą. Tai geriausia ką radau . QUOTE(samantila @ 2007 09 18, 09:35) norejau paklausti gal yra mamyciu is klaipedos??? butu miela pabendrauti
Sveikos SUPER MAMOS,
Norime Jums pristatyti viena labai viesiems naudingą paslaugą, galime jums atsiūsti įvairių prekių, kurias Jūs išsirinksite firminėse parduotuvėse, internete. Prekės bus siunčiamos iš JAV. Siūstis galima visus legalius pirkinius, pvz. drabužiai, aksesuarai, vaikų auginimo priemonės ir kt... Susidomėję asmenys gali parašyti mums el.paštu: JAVprekes@gmail.com Būtinai visiems atrašysime ir pateiksime išsamią informaciją. QUOTE(JAVprekes @ 2007 09 19, 22:05) Sveikos SUPER MAMOS, Norime Jums pristatyti viena labai viesiems naudingą paslaugą, galime jums atsiūsti įvairių prekių, kurias Jūs išsirinksite firminėse parduotuvėse, internete. Prekės bus siunčiamos iš JAV. Siūstis galima visus legalius pirkinius, pvz. drabužiai, aksesuarai, vaikų auginimo priemonės ir kt... Susidomėję asmenys gali parašyti mums el.paštu: JAVprekes@gmail.com Būtinai visiems atrašysime ir pateiksime išsamią informaciją. Gal biški ne čia parašei,neatrodo?
Sveikos mamytes,busimos mamyte ir dar karta visos sveikos..
Sveikutes esamos ir busimos mamytes
aciukas
sveikos busimos ir esamos mamytes:)as taip pat cia naujoke, labai dziaugiuosi, kad yra toks puslapis kur gali pasidalinti savo ispudziaisn su kitomis
Sveiki
Sveiki,dziaugiames istoje i jusu kluba:)
Malonu, kai taip siltai sutinka:)
Smagus ir naudingas sis supermamu puslapiukas
Labutis
sveikos mamytes
labas
Labutis
Kadangi girdejau daug puikiu atsiliepimu tai jungiuosi ir as prie jusu
sveiki visi,tikiosi bus smagu su visais bendrauti
Sveiki..
Ką tik prisijungiau prie šios šauniosios kompanijos.. Ačiū visiems ir visoms čia esančioms turtingais (-omis) mintimis, patirtimi, pasiūlymais Tik kol kas esu pasimetusi.. Bandau sukurti man rūpimą temą tam tikroje viso sąrašo skiltyje, tačiau kažkodėl neleidžia.. Gal būt neperskaičiau iki galo visų taisyklių ir kol kas tokios galimybės neturėsiu..
Labuka visoms
Sveikuciai visi
As taip pat be galo dziaugiuosi radusi toki puslapi ir prisijungusi prie jo. Faina, kad cia galima plepeti paciomis ivairiausiomis temomis ir visada rasti bendraminciu. Esu labai dekinga puslapio kurejams
Sveiki ir nuo manęs
labutis.smagu prisijungti prie saunaus burio.tikiuosi graziai bendrausime!
labuka visoms,esu naujoke,kiek skaiciau tai man labai patiko jusu temos ir atsiliepimai i pagalbos prasymus
Smagu matyti kaip didėja mūsų gretos
UCH IR OCH PAGLIAU IR AŠ PRISIJUNGIAU PRIE JŪSŲ GRETŲ
Sveiki,smagu prie jusus prisijungti
Labos rytinės kavos,aš naujokė norėčiau papult i jūsų draugišką ratą,tikiuosi priimsit
aciu.
as irgi naujokele
Sveikutes mamytes as irgi tik siandien prisiregistravau tikiuosi priimsit i jusu rata
Sveikutes
As irgi naujoke Aciu uz saunu puslapiuka
Sveikos atvikusios visoms po baliona
La,ar priimsit i si rateli
Aciu uz balioneli
|