Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sveikinu visus naujus narius!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
comep
ne mamyte bet noriu prisijungti ir as 4u.gif
jutu
Jau senai narsydavau supermamu puslapyje, bet prisiregistruoti sugalvojau tik dabar. Super puslapiukas - idomus, daug naudingos informacijos apie viska, kas gali dominti jauna moma arba besirengiancia ja tapti ir t. t.
GITA3
[COLOR=yellow]
Sveikos super amos esu nauja narė tikiusi priimsit i savo būrį rolleyes.gif
airija123
Klaidos,klaidos,klaidos......... doh.gif
ostrija
Sveikos visos naujokes ir ne naujokes smile.gif nors dar be vaikiuko taciau daug skaitineju ir daug naudingos informacijos gaunu ax.gif tikiuosi priimsit i savo kluba 4u.gif
pumpura
sveikos, nutariau prisijungti ir aš, tikiuosi priimsit į savo gretas 4u.gif
Svet_lanka
Sveikos mamytės, 4u.gif aš irgi čia naujokė,tikiuosi primsit ir mane į savo būrį smile.gif smile.gif smile.gif
<GITA>
Sveikutes.As naujai prisijungiau ir noriu susirasti draugiu.
almaista
as irgi neseniai prisijungiau ax.gif ax.gif ax.gif blush2.gif tikiuosi bendrausim bigsmile.gif gossip.gif
oxi55555
ačiū. 4u.gif
supermamoj yra daug idomios informacijos,
o supermamytes visada turi apie ka pašneket mirksiukas.gif
*Spoilt*
Sveikutes:)
Ir as noreciau prisijungti.... blush2.gif
samantila
QUOTE(Perliukas @ 2003 12 16, 02:38)
Labutis Supermama ir mamytės. Sveikinu ir dėkoju sukūrus tokį šaunų forumą. Tai geriausia ką radau . smile.gif
*

blush2.gif sveiki esu naujokė nera įstojau tik šendien ir truputi nejauku niekur nieko nežinau nuo ko pradėti 4u.gif sveikinu visas mamytes su rudeniu ir džiaugiuosi kad yra tokia nuostabi vieta kur galima užsukti pabendrauti wub.gif smile.gif biggrin.gif
efride
QUOTE(samantila @ 2007 09 18, 09:35)
blush2.gif sveiki esu naujokė nera įstojau tik šendien ir truputi nejauku niekur nieko nežinau nuo ko pradėti 4u.gif sveikinu visas mamytes su rudeniu ir džiaugiuosi kad yra tokia nuostabi vieta kur galima užsukti pabendrauti wub.gif  smile.gif  biggrin.gif
*

norejau paklausti gal yra mamyciu is klaipedos??? butu miela pabendrauti smile.gif
JAVprekes
Sveikos SUPER MAMOS,
Norime Jums pristatyti viena labai viesiems naudingą paslaugą, galime jums atsiūsti įvairių prekių, kurias Jūs išsirinksite firminėse parduotuvėse, internete. Prekės bus siunčiamos iš JAV. Siūstis galima visus legalius pirkinius, pvz. drabužiai, aksesuarai, vaikų auginimo priemonės ir kt...
Susidomėję asmenys gali parašyti mums el.paštu: JAVprekes@gmail.com
Būtinai visiems atrašysime ir pateiksime išsamią informaciją.
MIKIENĖ
QUOTE(JAVprekes @ 2007 09 19, 22:05)
Sveikos SUPER MAMOS,
  Norime Jums pristatyti viena labai viesiems naudingą paslaugą, galime jums atsiūsti įvairių prekių, kurias Jūs išsirinksite firminėse parduotuvėse, internete. Prekės bus siunčiamos iš JAV. Siūstis galima visus legalius pirkinius, pvz. drabužiai, aksesuarai, vaikų auginimo priemonės ir kt...
Susidomėję asmenys gali parašyti mums el.paštu: JAVprekes@gmail.com
Būtinai visiems atrašysime ir pateiksime išsamią informaciją.
*

Gal biški ne čia parašei,neatrodo? g.gif Ir kam čia ta reklama,tuoj gausi įspėjimą doh.gif
dovail
Sveikos mamytes,busimos mamyte ir dar karta visos sveikos.. smile.gif labai idomus forumas labai daug infomacijos net nezinai nuo ko pradeti skaityti blink.gif 4u.gif tikiuosi bendauti siuo metu 8sav nestuke.gif
Sakira
Sveikutes esamos ir busimos mamytes smile.gif labai dziaugiuos prie jusu prisijungus thumbup.gif
gitanele
aciukas smile.gif
kamelija
sveikos busimos ir esamos mamytes:)as taip pat cia naujoke, labai dziaugiuosi, kad yra toks puslapis kur gali pasidalinti savo ispudziaisn su kitomis nestuke.gif dabar mums 22savaites smile.gif
adream
Sveiki 4u.gif Jungiuosi ir as i Supermamyciu būrį ax.gif biggrin.gif
sigta
Sveiki,dziaugiames istoje i jusu kluba:)
evaiks
Malonu, kai taip siltai sutinka:)
jutu
Smagus ir naudingas sis supermamu puslapiukas tongue.gif
Pukis
QUOTE(evaiks @ 2007 09 25, 15:35)
Malonu, kai taip siltai sutinka:)
*

4u.gif
kristina0425
4u.gif Labas visiem
Seva
Labutis smile.gif sugalvojau ir as isijungti i jusu gretas smile.gif tikiuosi smagaus bendravimo smile.gif patiko malonus priemimas thumbup.gif
julchenukas
sveikos mamytes smile.gif na mes nuo vakar jauuzsiregistrave,bet tik siand uzbegu pasilabint.mums jau 12savaituke,
mergiike
labas 4u.gif noriu is as su jumis draugauti ax.gif
krisstal
Labutis smile.gif Priimkit dar viena i savo saunia kompanija.Turiu 5metu dukryte, o dabar vel laukiuos.Tikiuosi smagiai paplepesim thumbup.gif
KEMI:)
Kadangi girdejau daug puikiu atsiliepimu tai jungiuosi ir as prie jusu rolleyes.gif 4u.gif Labas rytas! smile.gif
riša
sveiki visi,tikiosi bus smagu su visais bendrauti
daivutexxx
Sveikos mamytes,neseniai prisijungiau i jusu saunu buri,noriu susirasti draugiu,vienai labai liudna. ax.gif
Papildyta:
user posted image
chemike
Sveiki.. 4u.gif

Ką tik prisijungiau prie šios šauniosios kompanijos.. Ačiū visiems ir visoms čia esančioms turtingais (-omis) mintimis, patirtimi, pasiūlymais bigsmile.gif
Tik kol kas esu pasimetusi.. Bandau sukurti man rūpimą temą tam tikroje viso sąrašo skiltyje, tačiau kažkodėl neleidžia.. Gal būt neperskaičiau iki galo visų taisyklių ir kol kas tokios galimybės neturėsiu.. g.gif
amadin
Labuka visoms 4u.gif neseniai prisijungiau i jusu saunu buri, norciau susirsti draugiu. sekmes visoms smile.gif
Indrutte
Sveikuciai visi 4u.gif labai smagu, kad prisijungiau prie Jusu thumbup.gif nes cia galiu rasti daug idomios informacijos ir bendrauti su idomiais zmoguciais biggrin.gif
Relax.in.real.
As taip pat be galo dziaugiuosi radusi toki puslapi ir prisijungusi prie jo. Faina, kad cia galima plepeti paciomis ivairiausiomis temomis ir visada rasti bendraminciu. Esu labai dekinga puslapio kurejams 4u.gif
Treja
Sveiki ir nuo manęs 4u.gif smile.gif
pukute m
labutis.smagu prisijungti prie saunaus burio.tikiuosi graziai bendrausime! thumbup.gif
praradusi vilti
labuka visoms,esu naujoke,kiek skaiciau tai man labai patiko jusu temos ir atsiliepimai i pagalbos prasymus thumbup.gif tikiuosi primsit i savo draugiska kompanija ir mane 4u.gif
Rita_M
Smagu matyti kaip didėja mūsų gretos 4u.gif thumbup.gif
BEGALYBĖ
UCH IR OCH PAGLIAU IR AŠ PRISIJUNGIAU PRIE JŪSŲ GRETŲ thumbup.gif TAI TO TAI TO DAR REIKIA KAD JAU BŪTUM GATAVAI ĮTRAUKTAS O DABAR....S V E I K O S VISOS JAUNOS IR SENOS NAUJOS IR SENBUVĖS TIKIUOSIU PKLIAUKSIM MES ČIA LINKSMAI gathering.gif
vaidute_p
Sveiki,smagu prie jusus prisijungti thumbup.gif
Jaliza

Labos rytinės kavos,aš naujokė norėčiau papult i jūsų draugišką ratą,tikiuosi priimsit blush2.gif bigsmile.gif
gintesmamyte
aciu.
mozila
as irgi naujokele blush2.gif tikiosi prijimsit? bigsmile.gif
angelaite24
Sveikutes mamytes as irgi tik siandien prisiregistravau tikiuosi priimsit i jusu rata 4u.gif
jogurtele
Sveikutes smile.gif
As irgi naujoke ax.gif , prisiregistravau vakar... Ir bandau apsiziureti kas cia kur ir kaip smile.gif
Aciu uz saunu puslapiuka smile.gif
Omrum
Sveikos atvikusios visoms po baliona 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tiska
La,ar priimsit i si rateli 4u.gif
jogurtele
Aciu uz balioneli ax.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.