Kaip fainai aciu
Na ka gi, ir as prisidesiu. Tikrai nuostabus puslapiukas, per ji net nemiga isitaisiau
Praaasom, kad tik i sveikata ir i nauda butu
Aciu uz sveikinimus
Nors ir neturiu vaikuciu ir nesilaukiu dar, bet vistiek labai fainas puslapis, labai idomu pasiskaitineti. Vistiek kazkada busiu mama
as po si puslapi landzioju beveik nuo pat jo atsiradimo pradzios, bet niekaip neprisiruosiau parasyti. puslapis yra SUPER!!!!!!
Papildyta @ [mergetime]1079641319[/mergetime]
Sveiki, tris dienas negalejau atsitraukti nuo jusu puslapio. Labai fainas. Siandien nusprendziau uzsiregistruoti. Pirma karta forume, tai gal patarkit, i kokias temas eiti apsimokyt. Ir is kur prie vardu paveiksliukai, gal as ko nepadariau registruodamasi
Aciu, Stela. Pagaliau as su veidu
O laiko tai is tiesu sunku rasti, nors vaikai ir paauge...
Sveiki prisijungus o pradeti galima nuo DUK skyrelio ir jei iskila kokie klausimai, rasykite. Naudotis forumu lengva, tik reikia siek tiek igusti
Sveiki visiems
Jau kai ilendu i kompa tai jau taip sunku atsitraukti kad net mano lelius nuskriaustas ir nevalges gai likti.. Sis forumas labai daug mums padejo, ir del gimdymo namu pasirinkimo, patarimai del pilvuko diegliu, o kai apie ketvirta menesiu pienelis buvo besibaiges, tai forumas buvo issigelbejimas, radau tiek daug patarimu, kad dar iki siol maitinu ir nezadu greit baigti Labai aciu Supermamai uz si puslapeli !!!!
forumas labai fainas nieko neprikisi
ACIU visoms puikioms grazioms ir pacioms paciausioms Mamytems uz sita puiku puslapi
Sveika prisijungus, Drulia
aciu uz gerus zodzius ir tikiuosi sededama uz kompiuterio laikas musu forume neprailgs
Aciu, SuperMama, ir Jums - visos kitos mielos butybes, kad "prijunget" mane
Nors siame forume ne prima diena esu. Ir dar ne mamyte. Taciau vistiek randu daug man aktualiu temu.
Aciu supermamai uz si foruma.
Sveika atvykusi vaivina (zinoma ne naujoke jau
O forumas ne tik esancioms mamytems vistiek kieviena moteris kazkada taps mama - taip kad cia galima gerai pasiruosti tam maloniam ir kartais nelengvam mamos "darbui".
Aciu, SUPERMAMA
Papildyta @ [mergetime]1081605000[/mergetime] tai labai malonu, kad atrasineji, vat ziurek ir susibiciuliuosim
Del dvynuku paziurek skyreli : "Gausi musu seimynele".
tikiuosi ten rasi ka nors su dvynukais
Vos prijunge interneta iskarto pas jus uzsiregistravau.Ir kiekviena diena dabar nardau po neissemiamus ziniu vandenynus
./././.
LAI NEPRITRUKSTA JUMS ENERGIJOS IR KURYBINGUMO !!!
delsiau delsiau ir as prisijungiau...
as vis taip tingedavau forume narsinet, tai tik pachatindavau paciatindavau ir se tau, kai tik pabandziau forume kazka paskaitinet, tai islipt negaliu... visko tiek daug viskas taip idomu ir kada gi pasakyti stop?
aciu
Labai labai ACIU, Supermama, uz si nuostabu puslapi!!!
IKI MANO LAIMINGOSIOS VESTUVIU DIENOS - TIK 16 DIENELIU!!! P.S. oi, kaip as jaudinuosi, bijau, bet ir labai labai laukiu!
tikrai saunus puslapis
As neturiu vaiku, nes dar perjauna siek tiek esu
šitas puslapis man labai patinka. tiek įvaurių temų, kiekviena ras sau įdomią. na, supermama tai tikrai SUPERINĖ MOTERIS!!!!!!
puslapis tikrai saunus, man tik labai gaila, kad suradau ji visai i nestumo pabaiga, bet bus naudingas js ir veliau
aciu uz tai, kad esate
Na pagaliau ilindau i puslapiuka.Kelias savaites nepavyko. :-)
Aciu super mamai uz toki puiku ir nuostabu puslapi, cia gali rasti atsakymus i visus rupimus klausimus. Tiesiog saunu!!!ACIU!!!
Ir savo draugems reikes papasakoti.
Puikus puslapis ne tik mamoms.
Ir as tik prisijungiau ir radau daug naudingo man. Pries tai tik paskaitidavau ir nedrisau prisijungti gal ir veltui
Sveiki, atsimenu kada Supermama laukesi,o dabar tokia šaunią svetainę įkūrė.Šaunuolė.Aš irgi iš dekreto į forumą gryžau.
Neturiu zodziu,kaip esu dekinga Supermamai,be Taves butu sunkiau auginti musu perliukus. Su jumis pati jauciuos
Tikrai labai gera turint laisvo laiko paskaitineti ir susirasti sau naudingos ir aktualios informacijos. Aciu Jums,kad esate!!!
sveikutes!!!!!!!! zinau, kad ne cia rasau, bet ten ker reiketu rasyti paskutini karta labai senai kas rase ar buvo uzsukes, todel kreipiuosi cia ir jei kas gali man padeti, prasau rasykite man i emaila ar siaip zinute duokite zinoti. begalo busiu dekinga, o dabar prie reikalo
QUOTE(zaizdra @ 2007 01 11, 18:17) sveikutes!!!!!!!! zinau, kad ne cia rasau, bet ten ker reiketu rasyti paskutini karta labai senai kas rase ar buvo uzsukes. gal zinote kur internete butu galima rasti gimines medi? na kad as pati i ji galeciau sukelti nuotraukas? arba bent jau gal ka panasaus zinote? please help me Blogai, kad žinai ir taip darai. Būtum parašius vietoje, būtum tikrai gavus atsakymą. Programą gali rasti čia
aciu uz sveikinimus cia gera tik dar neisikirtau kaip ir su kuo viskas valgoma bet manu per laika priprasiu ir viska visur suprasiu...
aciu uz sveikinimus labai nerealus forumas tiek mamoms tiek teveliams
Tai jau tikrai super
Nebegaliu lauk išlysti Nebereikia net mamai skambint kai iškyla tokių klausimų, kad ir kaip kotletus išsikepti Valio visom mamytėm ir netik!!!
Sveiki,
as irgi dar naujoke. Na, paskaitinejau ir anksciau, bet dabar jau ir prisiregistravau.
Toma labas,as ir naujoke
Sveikutės merginos
Aš irgi dažnai pasiskaitydavau čia įvairias temas, tačiau kažkaip vis neišdrįsdavau prisiregistruoti
sveikos mamytes
Kriste23 labas
sveikos ir as naujoke tikiuosi bendrausim
|