Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sveikinu visus naujus narius!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
agnema
Kaip fainai aciu clap.gif
miau
Na ka gi, ir as prisidesiu. Tikrai nuostabus puslapiukas, per ji net nemiga isitaisiau biggrin.gif Kai atsisedu prie interneto, tai vyras uz ausu nesugeba atitraukti laugh.gif laugh.gif laugh.gif AAAAAACCCCCIIIIIUUUUU!!!!!!! thumbup.gif
SuperMama
Praaasom, kad tik i sveikata ir i nauda butu smile.gif
Spirgis
Aciu uz sveikinimus smile.gif
Nors ir neturiu vaikuciu ir nesilaukiu dar, bet vistiek labai fainas puslapis, labai idomu pasiskaitineti. Vistiek kazkada busiu mama nestuke.gif
Vukas
as po si puslapi landzioju beveik nuo pat jo atsiradimo pradzios, bet niekaip neprisiruosiau parasyti. puslapis yra SUPER!!!!!! thumbup.gif
neraj
thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta @ [mergetime]1079641319[/mergetime]
thumbup.gif geras
amarile
Sveiki, tris dienas negalejau atsitraukti nuo jusu puslapio. Labai fainas. Siandien nusprendziau uzsiregistruoti. Pirma karta forume, tai gal patarkit, i kokias temas eiti apsimokyt. Ir is kur prie vardu paveiksliukai, gal as ko nepadariau registruodamasi g.gif
stela
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tikrai aciu!!!! labai cia faina smile.gif laiko tik rast reik smile.gif ir labai ilgai as cia bandziau prisiregistruot smile.gif aciu zhiemai,kad ji pamokino smile.gif
amarile
Aciu, Stela. Pagaliau as su veidu clap.gif
O laiko tai is tiesu sunku rasti, nors vaikai ir paauge...
SuperMama
QUOTE (amarile @ 2004 03 20, 20:13)
Sveiki, tris dienas negalejau atsitraukti nuo jusu puslapio. Labai fainas. Siandien nusprendziau uzsiregistruoti. Pirma karta forume, tai gal patarkit, i kokias temas eiti apsimokyt. Ir is kur prie vardu paveiksliukai, gal as ko nepadariau registruodamasi g.gif

Sveiki prisijungus clap.gif

o pradeti galima nuo DUK skyrelio smile.gif
ir jei iskila kokie klausimai, rasykite.
Naudotis forumu lengva, tik reikia siek tiek igusti smile.gif
Neduska
Sveiki visiems clap.gif Pagaliau ir as isdrysau parasyti, o tai Jusu puslapiuke beveik nuo pat pradzios, vos speju visur skaitineti, taip viskas idomu, LABAI LABAI thumbup.gif thumbup.gif
Jau kai ilendu i kompa tai jau taip sunku atsitraukti kad net mano lelius nuskriaustas ir nevalges gai likti.. sad.gif Nu viskas taip idomu SUPER!!!
Sis forumas labai daug mums padejo, ir del gimdymo namu pasirinkimo, patarimai del pilvuko diegliu, o kai apie ketvirta menesiu pienelis buvo besibaiges, tai forumas buvo issigelbejimas, radau tiek daug patarimu, kad dar iki siol maitinu ir nezadu greit baigti wink.gif
Labai aciu Supermamai uz si puslapeli !!!! wub.gif

neraj
forumas labai fainas nieko neprikisi clap.gif unsure.gif thumbup.gif thumbup.gif
drulia
ACIU visoms puikioms grazioms ir pacioms paciausioms Mamytems uz sita puiku puslapi clap_1.gif thumbup.gif ! Labai gera pasidaro, ziurint Jusu nuotraukytes, skaitant nuosirdzius zodzius, jauciant nora pasidalint patirtim ir padet kitoms .. Nors as jau ir nebe "sviezia" Mama, ko gero as "ilgiausiai pabuvus" huh.gif ( bet, prisiminkit, klausimas ne kokio "senumo", bet kokio "jaunumo" wink.gif egypt.gif ), bet labai gera pabuti cia tarp mielo jaunimo ir Jus cia tokias nuostabias visas matyt .. doh.gif clap_1.gif .. Kartais "cia ir dabar" aplinkui matai tiek nelaimiu, ziaurumo ir zmoniu abejingumo .. Ir labai tada gera pabut tarp Jusu, pajust siluma, suprast, kad dar ne viskas siame musu pasauly yra bloga, jei yra tiek daug tokiu Mamu wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif ! SEKMES ! O SuperMama, tai Super ne tik kaip Mama smile.gif clap.gif thumbup.gif BRAVO !
SuperMama
Sveika prisijungus, Drulia smile.gif
aciu uz gerus zodzius ir tikiuosi sededama uz kompiuterio laikas musu forume neprailgs wink.gif
drulia
Aciu, SuperMama, ir Jums - visos kitos mielos butybes, kad "prijunget" mane clap.gif thumbup.gif .. o jau as tai tikrai cia nenuobodziauju, kur jau ten wink.gif ! .. net ir faktai liudija tiesiog visai ka kita: mano brangutis karts nuo karto taip ir atsoliuoja prie manes, visiskai ilindusios i puslapi .. pabando pakalbint .. vel pabando, o paskui praso isversti ka gi as ten tokio idomaus skaitau rolleyes.gif O gi labai daug ka as idomaus skaitau, viskam isverst tai juk net ir laiko neuztektu blink.gif Tai as truputi paverciu, o paskui priduriu : " Lietuves moterys - grazios, saunios ir idomios " wub.gif wink.gif clap_1.gif .. Taip ir teskit ! bis.gif
Venecija
Nors siame forume ne prima diena esu. Ir dar ne mamyte. Taciau vistiek randu daug man aktualiu temu. thumbup.gif Cia tikrai smagu leisti laika, diskutuoti su kitomis moterimis. clap_1.gif
Aciu supermamai uz si foruma. thumbup.gif
SuperMama
Sveika atvykusi vaivina (zinoma ne naujoke jau smile.gif ) thumbup.gif
O forumas ne tik esancioms mamytems wink.gif
vistiek kieviena moteris kazkada taps mama - taip kad cia galima gerai pasiruosti tam maloniam ir kartais nelengvam mamos "darbui". smile.gif
Rucelie
Aciu, SUPERMAMA smile.gif mintis sukurti sita svetaine buvo irgi SUPER, manau jis daug kam palengvins gyvenima, o ir mamytukiu skaicius gal truputi paaugs musu tevyneje biggrin.gif as va irgi ruosiuosi prie to kuo greiciau prisideti biggrin.gif beje, ar nereikes man nauja tema skelbti - del dvyniu? mat pas mane tokia specifine seima - mano tecio tetis buvo is dvyniu, tada turejo dvynius, t.y. mano teti su broliu, o dabar mano tecio dvynys brolis turi dvynius blink.gif kaip manote, ar isvis yra tikimybe man tureti VIENA 2.gif ? ka manote?
Papildyta @ [mergetime]1081605000[/mergetime]
blink.gif vajetau... jeigu pirmas nestuke.gif pilvukas, ir keli spardukai, ar besusitvarkysiu? g.gif ale smagu butu vistiek, ypac poriuke biggrin.gif
tai labai malonu, kad atrasineji, vat ziurek ir susibiciuliuosim heart.gif clap_1.gif
SuperMama
Del dvynuku paziurek skyreli : "Gausi musu seimynele".
tikiuosi ten rasi ka nors su dvynukais smile.gif
Evelin
clap_1.gif Ačiu už sveikinimus. thumbup.gif
arnauta
Vos prijunge interneta iskarto pas jus uzsiregistravau.Ir kiekviena diena dabar nardau po neissemiamus ziniu vandenynus thumbup.gif Dekui, kad esat!
Evelin
./././.
Misis X
clap.gif clap.gif clap.gif Su Jusu puslapiu gyvenimas tampa grazesnis ir lengvesnis !!!

LAI NEPRITRUKSTA JUMS ENERGIJOS IR KURYBINGUMO !!!

besiba
delsiau delsiau ir as prisijungiau... clap.gif clap.gif anksciau tik paskaitinedavau... o dabar nutariau aktyviau dalyvauti... tikrai labai labai geras forumiukas... thumbup.gif thumbup.gif
violence
as vis taip tingedavau forume narsinet, tai tik pachatindavau paciatindavau ir se tau, kai tik pabandziau forume kazka paskaitinet, tai islipt negaliu... visko tiek daug viskas taip idomu ir kada gi pasakyti stop?
aciu
Spindulytė
Labai labai ACIU, Supermama, uz si nuostabu puslapi!!! thumbup.gif Begalo dziaugiuosi, kad aptikau ji paciu laiku...tai yra, kol dar nesu istekejusi, ir kol dar neturiu vaikuciu pabiruciu smile.gif Nes cia radau labai daug naudingos informacijos apie viska...O ypac ir del savo busimu vestuviu radau daug daug atsakymu i man labai rupimus klausimus biggrin.gif Kaip faina, kad cia galima suzinoti kitu nuomone apie tai, kas labai rupi! rolleyes.gif As labai patenkinta ir man begalo gera sitame puslapiukyje!!! clap.gif Net sirdziai mieliau ir silciau patapo... heart.gif

IKI MANO LAIMINGOSIOS VESTUVIU DIENOS - TIK 16 DIENELIU!!! heart.gif heart.gif

P.S. oi, kaip as jaudinuosi, bijau, bet ir labai labai laukiu!
Lacrima
tikrai saunus puslapis
kamileh
As neturiu vaiku, nes dar perjauna siek tiek esu wink.gif , bet man sitas puslapelis ir forumas labai labai patinka- ypac gimdymo istorijos ir vaikuciu nuotraukeles. Kai ateis tas laikas kai jau ir as busiu nestuke.gif ir turesiu 2.gif tai jau tikrai daug zinosiu smartass.gif sio puslapelio deka. Labai jums aciu!!! biggrin.gif
gama
šitas puslapis man labai patinka. tiek įvaurių temų, kiekviena ras sau įdomią. na, supermama tai tikrai SUPERINĖ MOTERIS!!!!!!
Racegirl
puslapis tikrai saunus, man tik labai gaila, kad suradau ji visai i nestumo pabaiga, bet bus naudingas js ir veliau thumbup.gif
aciu uz tai, kad esate clap.gif
Jurgytė
Na pagaliau ilindau i puslapiuka.Kelias savaites nepavyko. :-)
akiniukė
thumbup.gif thumbup.gif Tiek ivairiausiu temu, tikras pagalbinikas sitas forumas, pabandysiu ir as savo ziniomis pasidalinti, gal pravers kam nors smile.gif .
Dovute
Aciu super mamai uz toki puiku ir nuostabu puslapi, cia gali rasti atsakymus i visus rupimus klausimus. Tiesiog saunu!!!ACIU!!! thumbup.gif
Ir savo draugems reikes papasakoti.
dovalu
Puikus puslapis ne tik mamoms. thumbup.gif thumbup.gif
liutuke
Ir as tik prisijungiau ir radau daug naudingo man. Pries tai tik paskaitidavau ir nedrisau prisijungti gal ir veltui g.gif reikejo anksciau prisijungti
tenelga
Sveiki, atsimenu kada Supermama laukesi,o dabar tokia šaunią svetainę įkūrė.Šaunuolė.Aš irgi iš dekreto į forumą gryžau.
Jacina
Neturiu zodziu,kaip esu dekinga Supermamai,be Taves butu sunkiau auginti musu perliukus. Su jumis pati jauciuos supermama.gif 4u.gif
Zangute
Tikrai labai gera turint laisvo laiko paskaitineti ir susirasti sau naudingos ir aktualios informacijos. Aciu Jums,kad esate!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
zaizdra
sveikutes!!!!!!!! zinau, kad ne cia rasau, bet ten ker reiketu rasyti paskutini karta labai senai kas rase ar buvo uzsukes, todel kreipiuosi cia ir jei kas gali man padeti, prasau rasykite man i emaila ar siaip zinute duokite zinoti. begalo busiu dekinga, o dabar prie reikalo smile.gif neuzilgo mano tevu sidabrines vestuves, ideja turiu, tik truksta kai ko iki jos igyvendinimo. gal zinote kur internete butu galima rasti gimines medi? na kad as pati i ji galeciau sukelti nuotraukas? arba bent jau gal ka panasaus zinote? please help me 4u.gif
Utiuitiutė
QUOTE(zaizdra @ 2007 01 11, 18:17)
sveikutes!!!!!!!! zinau, kad ne cia rasau, bet ten ker reiketu rasyti paskutini karta labai senai kas rase ar buvo uzsukes. gal zinote kur internete butu galima rasti gimines medi? na kad as pati i ji galeciau sukelti nuotraukas? arba bent jau gal ka panasaus zinote? please help me  4u.gif
*

Blogai, kad žinai ir taip darai. Būtum parašius vietoje, būtum tikrai gavus atsakymą.

Programą gali rasti čia
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(dovalu @ 2004 06 08, 18:27)
Puikus puslapis ne tik mamoms. thumbup.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif super svetaine thumbup.gif
va jum balionas 4u.gif
arabele
aciu uz sveikinimus cia gera tik dar neisikirtau kaip ir su kuo viskas valgoma bet manu per laika priprasiu ir viska visur suprasiu... tongue.gif
TadasR
aciu uz sveikinimus labai nerealus forumas tiek mamoms tiek teveliams drinks_cheers.gif
uosiux
Tai jau tikrai super thumbup.gif forumas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nebegaliu lauk išlysti biggrin.gif Tiek įdomiausiu temų, patarimų liux!
Nebereikia net mamai skambint kai iškyla tokių klausimų, kad ir kaip kotletus išsikepti blush2.gif visus atsakymus randu čia drinks_cheers.gif
Valio visom mamytėm ir netik!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Toma
Sveiki,
as irgi dar naujoke. Na, paskaitinejau ir anksciau, bet dabar jau ir prisiregistravau.
-Darateja-
Toma labas,as ir naujoke smile.gif malonu susipazinti thumbup.gif
Auksinė
Sveikutės merginos rolleyes.gif
Aš irgi dažnai pasiskaitydavau čia įvairias temas, tačiau kažkaip vis neišdrįsdavau prisiregistruoti blush2.gif
kristee23
sveikos mamytes smile.gif pagaliau ir as prisiregistravau smile.gif

awiux
Kriste23 labas 4u.gif .. matau augini gegužiuką,drąsiai junkis į bandraamžius 4u.gif
laura-jur
sveikos ir as naujoke tikiuosi bendrausim smile.gif smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.