Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sveikinu visus naujus narius!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Jolita20
sveikute
spanguolele
Sveikutes, forume lankausi koki menesiuka, bet vis dar jauciuosi naujoke 4u.gif
Zuikis-Puikiss
Aciu 4u.gif
Lialipap
Sveiki visi smile.gif
Širdukė
Sveikutes,
pagaliau ir as pasisveikinsiu blush2.gif
Labai faina, kad yra toks tinklapis good.gif
*mamusikas*

Ir aš noriu prisidėti prie pasveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš jau neįsivaizduoju gyvenimo be SM
Roca
Labukasi smile.gif
Fox_lady
Sveikutės visos 4u.gif
Labai džiaugiuosi suradusi SM. Šitiek daug naudingos informacijos ir patarimų radau, kad nors dar tik pati nėštumo pradžia, bet jau iškart žinau: kada kreiptis pas gydytoją, kada kokius tyrimus atlikti, kur geriau gimdyti ir t.t. ir pan. rolleyes.gif
Ačiū jums kad esate. smile.gif
ieva.d.
Ačiū už pasveikinimus 4u.gif Dėkui už gera tinklalapį biggrin.gif [U][/U]
Riveta
ir as noriu padekoti, kad yra SM 4u.gif kaip ir daugelis planuojanciu, nestukiu ir jau mamyciu nebeisivaizduoju savo gyvenimo be SM thumbup.gif
Nestta
liabusiukas user posted image
visų pirma didžialiausias ačiū supermamai už SM user posted image

visom mergytėm linkėjimai user posted image galiausiai ir aš nutariau įsijungti į šią didelę dar ne mamyčių, jau nestuke.gif ir jau patapusių mamytėmis user posted image šeimynėlę 4u.gif

tikiuosi, kuo greičiau čia viską apžiūrėti ir suspėti su visų plepučių tempais gathering.gif

nius, susitiksime įvairiose SM temose user posted image
Skine
As lankausi nuo vasaros,bet tik neseniai isdrisau pradeti rasyti mirksiukas.gif

Nuostabus tinklapis labai labai 4u.gif 4u.gif
Nestta
QUOTE(Skine @ 2007 11 02, 14:21)
As lankausi nuo vasaros,bet tik neseniai isdrisau pradeti rasyti mirksiukas.gif

Nuostabus tinklapis labai labai 4u.gif  4u.gif
*

tikrai gali drąsiai rašyti SM, nes čia visos tokios fainos pleputės gathering.gif
Dovile.mami
sveikutes mamytes 4u.gif brangios koleges biggrin.gif labai dziaugiuosi kad radau si puslapiuka,kuris man pades suzinoti daugeli dalykeliu,ir rasti nauju draugu,bendraminciu smile.gif as esu dar tik besilaukianti mamyte blush2.gif nestuke.gif
tei vat...tikiuosi gyvensim ir sugyvensim puikiai wink.gif :*
pelkių gražuolė
Sveikos 4u.gif , net blush2.gif kad tik dabar radau JUS ax.gif , greit perbėgau, mačiau daug įdomių temų, einu rimčiau apsižvalgyt ir draugautis mirksiukas.gif
livida
ax.gif labukas visoms mamytems (ir busimoms)nusprendziau pasijunkti prie jusu pasnekesiu,bet pastebejau,kad niekas man nieko neatraso schmoll.gif tikiuosi tai tik laiko klausymas
Ne kas
aciu aciu aciu uz sita puslapi.Saunuole super mama :super
mamyciukasm
Labai aciukas uz sveikinimus, linkiu ir kitiems naujiems nariams gerai praleisti laika siame forume ax.gif thumbup.gif
Noatė
Sveiki, manau čia rasiu daug naudingos informacijos smile.gif
MT
QUOTE(livida @ 2007 11 02, 19:15)
ax.gif labukas visoms mamytems (ir busimoms)nusprendziau pasijunkti prie jusu pasnekesiu,bet pastebejau,kad niekas man nieko neatraso schmoll.gif tikiuosi tai tik laiko klausymas
*

o kur tau kas turi atrašyti? pati jungies į temas ir bendrauji mirksiukas.gif
ramynta
Sveikos merginos mirksiukas.gif
prisijungiu ir as prie jusu. skaitineju cia info jau senokai,saunus forumas,praktiskai galima rasti atsakymus i visus rupimus klausimus,nuostabu thumbup.gif
Sausainis
Sveikos mirksiukas.gif 4u.gif jungiuosi ir aš prie Jūsų 4u.gif
sandruletytuke
labukas mamytes tikiusi priimsit ir mane su jumis bendrauti rolleyes.gif blush2.gif mirksiukas.gif nes esu nsujoke 4u.gif
gazoje
Sveiki visi , o jusu tiek daug smile.gif
JTL
Labukas 4u.gif As taip pat esu naujoke, tik vakar prisijungiau butu malonu bendrauti 4u.gif
Likka
Ilgai skaitinėjau šį forumą ir pagaliau nutariau pati prisijungti biggrin.gif

Sveiki visi drinks_cheers.gif Net nemaniau, kad čia tiek daug narių thumbup.gif
paulikiuks

sveika bigsmile.gif aš irgi nesenai prisijungiau, tikrai nemaniau,kad čia tiek daug narių ir tokie įdomūs ir naudingi pašnekesiai thumbup.gif
vituriux
Labutis,man irgi atrodo ,kad cia bus idomu,tik nedristu dar rasyti... ax.gif
gile2006
QUOTE(vituriux @ 2007 11 11, 18:59)
Labutis,man irgi atrodo ,kad cia bus idomu,tik nedristu dar rasyti... ax.gif
*

sveiki,as irgi naujoke! 4u.gif .dar irgi neturiu patirties,kaip cia ka daryti? g.gif
bet man patiko,nes cia galima rasti daug ko ydomaus thumbup.gif
CIOCIKE
sveiki. as esu naujoke nezinau nuo ko pradeti g.gif auginu du sunus, gyvenu ne lietuvoj. man 20 metu biggrin.gif kas dar domina klauskit, nes nebezinau ka dar parasyti blush2.gif
vituriux
QUOTE(paulikiuks @ 2007 11 11, 19:54)
sveika  bigsmile.gif aš irgi nesenai prisijungiau, tikrai nemaniau,kad čia tiek daug narių ir tokie įdomūs ir naudingi pašnekesiai  thumbup.gif
*

Pasnekesiai ir temu gvildenimai labai idomus.Puldineju,skaitineju nuo vieno prie kito,net nezinau kuo pasidometi,visur norisi buti.... thumbup.gif
aaaxxx
thumbup.gif !!!Netiketai radau idomia svetaine!Tikiuosi apsilankyti dazniau!PIRMAS Klausimelis!Gal kas naudojote ar naudojate firmos KGCnetvorks produkcija_-FITOLAIF__VOLUPTA___INAJA__yra dar ten visokiu_Idomu suzinoti poveikio rezultatus,gal kas pasidalintu ispudziaisšMes tik trys meneseliai naudojame-rezultatai FANTASTIŠKI,nesitiki kad buna tokiu stebuklu,tik truputi brangoka produkcija,bet PASAKA!Lauksim atsiliepimu,AČIUUUU thumbup.gif UU,OT,
*Auksinė*
Sveikutes skaitukes ir pleputes tongue.gif. Kadangi esu naujoke, tai irgi nutariau su jumis pasisveikinti biggrin.gif. Taigi, labutis! 4u.gif
Serniukas
4u.gif sveikutės smile.gif na va ir as papildžiau ir taip nemenkas gretas smile.gif
vituriux
QUOTE(Serniukas @ 2007 11 15, 12:25)
4u.gif  sveikutės smile.gif na va ir as papildžiau ir taip nemenkas gretas smile.gif
*

Taigi,taigi bandysim ir mes naujokeles bendrauti.... gossip.gif
kontyte
4u.gif mes katik prisiregistravome ,tikiuosi bus malonu bendrauti...
Rosemary
Sveikos mamos ir ne-mamos biggrin.gif
ugnisa
Kaip kiekviena diena prasideda saulėtekiu ir baigiasi saulėlydžiu, taip ir mano prisijungimas prie Jūsų prasideda sveikinimais ir baigiasi atsisveikinimu - iki kito karto.
Netikėtai čia užsukau prieš keletą mėnesių... skaičiau... likau sužavėta...
Na ir ką čia bepridursi - puiku ir tiesiog Labas vakaras mirksiukas.gif
Dulia
Labas vakaras visoms ! smile.gif
As cia naujoke 4u.gif
Vassare
QUOTE(Dulia @ 2007 11 16, 01:52)
Labas vakaras visoms ! smile.gif
As cia naujoke  4u.gif
*

Sveika ir aš čia naujokė 4u.gif
GRAZKIKE
Laba saulės. 4u.gif Esu naujokė, tad net nežinau nuo ko pradėti.Pirmiausia, tai labai norėčiau susirasti draugių, su kuriom galėčiau paplepėti.Nes jau metai, kaip sėdžiu namie su savo atžąla ir baigiu nuprotėti, nes nėra su kuo pabendrauti. unsure.gif
pupa81
Labas visoms 4u.gif , aš irgi naujai prisijungusi, nors lankausi čia nuo tada kai pradėjau lauktis, kažkaip vis neprisiregistruodavau blush-anim-cl.gif. Tai va esu iš Vilniaus, man 26 m., o mano mažiui 8 mėn. bigsmile.gif Tikiuosi smagaus bendravimo friends.gif
Valdovyte
labas, as irgi nauja smile.gif labai dziaugiuosi, kad pagaliau prisiregistravau biggrin.gif
ingusela
aciu uz sveikinimus,tikrai malonu prisijungti prie jusu visu.
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ziuzytea
sveikutes as irgi tik vakar prisiregistravau 4u.gif tikiuosi maloniai pabendrauti thumbup.gif
Amarilė.84
Laba visoms. As irgi naujoke, bet labai dziaugiuosiu prie jusu prisijungus.. Planuojam leliuka, tad manau rasiu cia bendraminciu, patareju tikrai daug... ax.gif 4u.gif
Charusia
Labas visoms!As-naujoke biggrin.gif Kol kas tik planojam vestuves,tai tikios patarsyt 4u.gif
tiesiog tokia
Sveiki visi 4u.gif mirksiukas.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.