Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sveikinu visus naujus narius!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
SuperMama
Kadangi puslapio turinys tik kuriamas, Jus galite ji formuoti. Tiesiog rašykite apie ką norite pasisakityti, kokios informacijos Jums trūksta, ir po savaitės jau galite skaityti.  user posted image
xxx
;D tongue.gif :-[ :-/ :-* :'(
lovely
tai aciu uz sveikinimus! tongue.gif
Taurė
aciu  [img]http://www.wedding.lt/baby/yabbimages/smilies/cwm12.gif[/img]
saulute
Aciu uz nauja foruma mamytems! Linkiu visoms surasti visus atsakymus i rupimus klausimus, susirasti bendraminciu, dalytis informacija ir....... tiesiog bendrauti. Sekmes! [img]http://www.wedding.lt/baby/yabbimages/smilies/cwm38.gif[/img]
Suffragist
Aciu  ;)
Sekmes kuriant si tinklapi !
Ambro
as irgi sveikinu naujai prisijungusius (-sias)! [img]http://www.wedding.lt/baby/yabbimages/smilies/cwm7.gif[/img]
Gosh
Nu,In,slapuke :smile.gif
gida
ACIU uz toki nuostabu puslapiuka! smile.gif
indreja
[color=Purple][/color]Sveikinu visus naujai prisijungusius narius wink.gif. Linkiu, kad gretos dar pasipildytų.
Ačiū už tokį puikų puslapiuką  ;D
RebekaG
SuperMama - liux mama  :D Ir kada ji speja toki maza leliuka auginti ir tokius saunius puslapius kurtu  :o
SuperMama
SuperMama - liux mama  biggrin.gif Ir kada ji speja toki maza leliuka auginti ir tokius saunius puslapius kurtu  ohmy.gif

Oi kaip nelengva SuperMama būti... wink.gif
Springlet
Tikrai smagus puslapiukas ir nariu tikiuosi vis dauges. ;D
In, gerai, kad prisipazinai wink.gif
Puumpaa
Sveiko mamytes, labas Supermama! Labai fainas forumas, nepalyginsi su dabartiniu Taku  ;D Kazkaip sunkiai jungesi sio forumo pradzioj, bet dabar viskas labai ciki! Tikiuosi atrasiu kokia laisva minutele su jumis pabendrauti...
Ziuzia
Sveikos, mamytes  :) Anava, kur jus "pasislepe"  ;) Grazhus forumas  ;D
Iva
mane sazine uzgrauze kad iki siol aciu uz toki grazu foruma nepasakiau, bet kaip sakoma geriau veliau negu niekada  ;D

[color=Red][/color] [img]http://www.supermama.com/baby/yabbimages/smilies/cwm41.gif[/img]
Iva
ir vel nepasakiau

ACIU ACIU ACIU  ;D
Aidairi
smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
galiu pasakyt viena minusa.nu nespeju perskaityt.viskas cia man idomu.nezinau ne ka daryt.kai prilimpu....
smile.gif smile.gif smile.gif
kristule
biggrin.gif
Sveiki visiems! As cia pirma karta, bet puslapiukas iskart mane suzavejo ;D. o paziurejus Jusu leliu nuotraukytes pati uzsimaniau buti mamyte, nors tiesa pasakius jau seniai to norisi.... :smile.gif...
RebekaG
Kristule, nestabyk ;D
P.S. Jei pastotum vasara, visai geras laikas butu gimdyti pavasari wink.gif
Ronja
Sveiki! Aš kaip kiaulytė, pirma į man įdomias temas, o į pirmą dalį net nežvygt... nežvilgtelėjau. Pagaliau iš manęs - Labas. Ir ačiū už įdomias temas. biggrin.gif
ViTuTe
:DSveukinu tikrai nuostabus puslapiukas!!! smile.gif
Pinacea
Sveikos, visos mamytes ir nemamytes. Ash dar nemamyte, taciau jau nedaug liko, tik 7 savaites, kai ja patapsiu. Radau shi puslapiuka visai neseniai, ir tikiuosi kad man pavyks sekmingai prie jusu prisijungti.  [smiley=flowerface.gif]
Shinshila
Aciu Supermama, uz tavo paaukota laika mums!
Kad daugiau Lietuvoj tokiu SUPER moteru butu, mums visoms lengviau ir paprasciau gyvent butu!
SupperTevas
Kadangi puslapio turinys tik kuriamas, Jus galite ji formuoti. Tiesiog rašykite apie ką norite pasisakityti, kokios informacijos Jums trūksta, ir po savaitės jau galite skaityti.  [img]http://www.wedding.lt/baby/yabbimages/smilies/cwm15.gif[/img]

Gerai, taip ir padarysime smile.gif
Nidi
Dideliausia padeka sio forumo SuperMamai smile.gif
Tik antra diena skaitau, o jau suzinojau kaip pastojimui ruostis wink.gif ACIU!!!
mazge
Sveikos mamytes,
Netiketai radau sita foruma ir buvau maloniai nustebinta. Turiu 4m. dukryte ir planuoju greitu metu lauktis antro... Taip kad man visos temos idomios...tik laiko truksta :-/  Sekmes visoms esancioms ir norincioms tapti mamytems  ;) Kaip ten sako laiudis: vienas - teveliui, kitas - mamytei, o jau trecias - tevynei  :D. Didelis ACIU supermamai uz si puslapi.
Wedado
tai aciu uz sveikinimus! tongue.gif

Aha, ir as dekoju [img]http://mysmilies.creativesell.net/otn/other/popworm.gif[/img]
Aurėja
Sveiki visi! Tai mano pirmoji žinutė. Sveikinu visus - tiek naujokus, tokius kaip aš, tiek senbuvius, ištikimuosius ir visus kitus -uosius ir -iausius!!! :smile.gif
mantyte
sveikos mamytes  :) cia mano taip pat pirmas bandymas. Tikiuos kad viskas gerai pavyks  ;) sekmes visoms mamytems
Perliukas
Labutis Supermama ir mamytės. Sveikinu ir dėkoju sukūrus tokį šaunų forumą. Tai geriausia ką radau . smile.gif
Aistringa
Sveikos mamytes ir busimos mamytes! Aciu supr mamai uz toki puiku foruma!!!
Cia tiek visko idomaus !!! biggrin.gif
SuperMama
Aciu. smile.gif

Linkiu geros nuotaikos ir prasmingai praleisto laiko musu forume smile.gif
milila
Aciu.Nuostabus puslapiukas.Radau tai ko ieskojau.
ENIGMA
Nu tikrai žiopla, čia visai nežiūrėjau. AČIŪ, AČIŪ, AČIŪ............................................. clap.gif thumbup.gif lABAI DAUG NAUDINGO, NEILINIŲ ŽINIŲ, NAUJIENŲ, PATIRTIES.................................... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai viskas faina. AČIŪ clap.gif clap.gif clap.gif
A-U-K-S-Ė
Sveiki visi! Džiaugiuosi atradusi tokią nuostabią svetainę. Už tai ačiū Extra Panelei, kurią sakaitydama aptikau SuperMamą. clap.gif thumbup.gif
SuperMama
Sveikinu isiliejus i musu mamu gretas clap.gif

O kuriame Extra Paneles numeryje yra nuoroda i mano puslapi?
A-U-K-S-Ė
Šių metų pirmame numeryje yra straipsnis "Žiemą ne visos meškos miega". ten ir radau. smile.gif
Board
Geras, o ka ten mazdaug raso? Ir prie ko ten supermama? Gal galetum parasyt mazdaug? Negi reiks dabar pirkti zurnala? Ar yra jis dar pardavime?
A-U-K-S-Ė
tame straipsnyje "Exstra panelė" siūlo kelis planus, kaip per žiemą išsaugoti energiją, optimizmą ir t.t. Siūlo isijungti šią svetainę. Aš ir įsijungiau. Ir jau koks trečias vakaras negaliu atsitraukti.
Board
QUOTE (A-U-K-S-Ė @ 2004 01 24, 19:08)
tame straipsnyje "Exstra panelė" siūlo kelis planus, kaip per žiemą išsaugoti energiją, optimizmą ir t.t. Siūlo isijungti šią svetainę. Aš ir įsijungiau. Ir jau koks trečias vakaras negaliu atsitraukti.

thumbup.gif thumbup.gif clap.gif Saunuole panele. Reiks nusipikrti ir iremint clap.gif
Salsa
Dziugu, kad mamu puslapi panelems rekomenduoja (juk turbut tokiai auditorijai ta zurnalas skirtas). Reiskia dar visai nesubobejom ir nenukvakom clap.gif
Migle
Sveiki visi. Ir as pagaliau isdrisau parasyti... smile.gif Jusu forumas yr COOL!!!!! clap.gif Siuo metu dziaugiuosi motinystes pareigomis, taciau niekaip negaliu atsikratyti savo darbo iprociu:) t.y. panarsyti po interneta. Taigi susiradau jus savarankiskai - per google ph34r.gif
Ir kodel Jusu forumas bei tinklapis nesireklamuoja per Semetos mokyklele???? huh.gif huh.gif Juk labai daug medziagos ka jie pasakoja, yra pas Jus ir atvirksciai - ka Kristina rodo atvykusi i namus, tai pas Jus galima pasiskaityti.
Man asmeniskai labai naudinga buvo info apie dinamine gimnastika ir forumo tema apie nardyma. Cia suradau ir pasiskaiciau apie klaidas, kurias dariau savo pirmagimiui sad.gif O kiek dar nespejau perskaityti!
Taip pat pirmomis savaitemis labai paguode forumo mamyciu atsiliepimai apie vaikuciu diegliukus ir ilgus verksmus vakarais. O tai jau galvojau, ar tai maniskis nenormalus, ar tai pienas suruges sad.gif Paaiskejo, kad mano Lukutis palyginus su kitais vaikais yra auksinis biggrin.gif
Aciu moderatoriams ir supermamai uz labai gera forumo prieziura, tik naujokams is pradziu truputeli sunkoka jame susigaudyti unsure.gif ir nespeju visko skaityti, tiek daug nezinau ir viskas taip idomu rolleyes.gif thumbup.gif
fifan
tirai aciu uz toki paslapi jis pades teveliams thumbup.gif
tiek mamai tiek ir teciui rasti info apie viska rupimus klausimus ir gaut i juos atsakymus clap.gif
RIDA
Ar zinot - per jusu puslapiuka - mano kudikis rizikuoja likti be pietu:0 taip idomu viskas:)
Huliganka
Sveiki-labai liuksiskas puslapis!!!!!!!!!111 clap_1.gif
Svajoklyte
O aš SUPERMAMAI ir visoms naujoms dalyvėms siunčiu šį bučinuką . Prašome atsiimti : http://www.funbab.com/val/kiss.htm
VyŠnĖ
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Liuksiskas bucinukas clap.gif clap.gif clap.gif
Mr.Smith
Thanks cool.gif
SuperBaba
Sedziu isbuciuota clap_1.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.