Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pienas su Arbata 4
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
sveikatele
QUOTE(Leidana @ 2010 05 19, 12:07)
Labas! smile.gif Nu tu tai turbut jau visa garderoba kardinaliai pakeitei  bigsmile.gif

Klausyk, o po kiek kcal tu valgei iskart po delcios dietos, kad nesugrizo atgal viskas?  g.gif
*

Sveika biggrin.gif ne, garderobo dar nekeičiu, nes žinau, kad dar mesiu kg, o jei dabar pirkčiau rūbus, tai tektų vėl paskui perpirkinėt lotuliukas.gif
Aš jau trečią gal dieną geriu Pu-erh bigsmile.gif Nusipirkau. Smirda tai neblogai doh.gif bet baigiu priprast, žiūrėsim, kas čia gero iš jos biggrin.gif bent litriuką tai išgeriu per dieną.
Po delčios neprisimenu, po kiek valgiau g.gif nu kad 1200 neviršydavau tai faktas turbūt g.gif
Man rodos, 2000 kcal - per daug. Nebent labai daug fizinės veiklos turi ax.gif biggrin.gif
vaiddda-d
Labas visoms 4u.gif
Laikausi kopustu sriubos dietos. Kol kas rezultatais esu labai patenkinta thumbup.gif Su taurem as labai atsargiai masazuojuosi. Nedarau didelio vakumo,ir vengiu vietu kuriose matosi kapiliarai. Tas vietas tiesiog rankom ismasazuoju.Nezinau ar nuo dietos ar nuo masazo,bet celiulito tikrai sumazejo thumbup.gif
O jei numestas svoris po dietos bandys sugryzineti vel dietos griebsiuosi ax.gif
Sekmes visoms atsikratant nereikalingu riebaliuku 4u.gif Tuo i bikinius lysim,reikia but grazioms thumbup.gif
Nerytė
merginos laikau kumscius uz Jus, besidietinancias ir tyliai tyliai belieka zavetis, pavydeti jusu stiprybes ir valios thumbup.gif
Krissstulka
Leidana
Matau kad tau su svoriu sunkiai kovojasi, vis visokias dietas bandai, tai as tau pasiulysiu bulviu dietos biggrin.gif Skamba juokingai,bet tiek man tiek mano puskei labai patiko ir per tris dienas gali netekt 3kg, na aisku po tu tryju dienu reik biski prisilaikyt, kad svoris atgal nesugryztu wink.gif
va cia pasiskaityk, gal pabandysi ir pavyks ir tau smile.gif http://edieta.mama.lt/dietos_a_z/s280/ man patinka ji,nes ir skanu ir labai soti buni, nors as to 1.5kg ju niekaip per diena nesukertu smile.gif

Tai va tiek tenorejau pasakyt smile.gif
vaiddda-d
QUOTE(Nerytė @ 2010 05 19, 21:08)
merginos laikau kumscius uz Jus, besidietinancias ir tyliai tyliai belieka zavetis, pavydeti jusu stiprybes ir valios thumbup.gif
*

Aciu 4u.gif tik kad ta valia toks laikinas dalykas blush2.gif Bet kol ja turiu taiir naudojuosi ax.gif
O tau ir be dideliu pastangu krenta svoris,cia tai is vis thumbup.gif
Nerytė
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 05 20, 07:48)
O tau ir be dideliu pastangu krenta svoris,cia tai is vis  thumbup.gif
*

matyt pagailejo manes dievulis, dave tokia medz. apykaita, nes zinojo, kad valios dietoms neturesiu biggrin.gif
Leidana
Sveikatele,
o tu apimtis matuojiesi? smile.gif Kiek tau cm nukrenta per savaite nuo nereikalingu vietu? Turbut daugiau nei -1cm netenki per savaite? g.gif

Parasyk po to ,ar duoda ta Pu-erh ka nors lieknejimui wink.gif Manau, kita savaite ir as jos nusipirksiu. Beje, kur tu ja pirkai ? Brangi ji labai? Sveriama pirkai ar rutuliukais/lizdeliais ? 4u.gif

As tai dabar sprendziu dilema: ar verta lieknintis tokiu budu, nuo kurio, jei nesugriesini nei karto, islieka -1cm per savaite g.gif Kaip manot? blush2.gif
vaiddda-d
QUOTE(Nerytė @ 2010 05 20, 10:37)
matyt pagailejo manes dievulis, dave tokia medz. apykaita, nes zinojo, kad valios dietoms neturesiu  biggrin.gif
*

o as dievuli kazkuo uzrustinus matyt esu hihihi.gif tai tenka ir savo valios likucius sudeti kad sioki toki tiksla pasiekciau ax.gif Bet ka padarysiyra kaip yra. Bet nedristu net skustis,turiu normalu svori tik siek tiek linijas padailinti reikia. Kur kas nelaimingesnes tos kurioms po 20 ar dar daugiau kilogramu numest reikia....tai kad neveju dievulio i medi ax.gif
Leidana
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 05 19, 20:45)
Labas visoms 4u.gif
Laikausi kopustu sriubos dietos. Kol kas rezultatais esu labai patenkinta  thumbup.gif Su taurem as labai atsargiai masazuojuosi. Nedarau didelio vakumo,ir vengiu vietu kuriose matosi kapiliarai. Tas vietas tiesiog rankom ismasazuoju.Nezinau ar nuo dietos ar nuo masazo,bet celiulito tikrai sumazejo thumbup.gif
O jei numestas svoris po dietos bandys sugryzineti vel dietos griebsiuosi  ax.gif
Sekmes visoms atsikratant nereikalingu riebaliuku 4u.gif Tuo i bikinius lysim,reikia but grazioms  thumbup.gif
*

Skaniai skamba tavo dieta smile.gif Sitos nemeginau smile.gif Kiek dienu planuoji jos laikytis?

Man nuo bet kokios dietos celiulito irgi gerokai sumazedavo. Bet tik kol jos laikydavausi.. O po to kita savaite su sugriztanciais kg - ir tas "grozis" atgal doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Krissstulka @ 2010 05 20, 01:36)
Leidana
Matau kad tau su svoriu sunkiai kovojasi, vis visokias dietas bandai, tai as tau pasiulysiu bulviu dietos biggrin.gif Skamba juokingai,bet tiek man tiek mano puskei labai patiko ir per tris dienas gali netekt 3kg, na aisku po tu tryju dienu reik biski prisilaikyt, kad svoris atgal nesugryztu wink.gif
va cia pasiskaityk, gal pabandysi ir pavyks ir tau smile.gif http://edieta.mama.lt/dietos_a_z/s280/ man patinka ji,nes ir skanu ir labai soti buni, nors as to 1.5kg ju niekaip per diena nesukertu smile.gif

Tai va tiek tenorejau pasakyt smile.gif
*

Aciu Krissstulka 4u.gif

Pasiskaitysiu sita dieta, gal veliau ir susigundysiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2010 05 19, 21:08)
*

Dekui uz kumscius 4u.gif Tikrai jie pravers biggrin.gif
Papildyta:
Na, o po mano vakarykstes iskrovos su vandeniu nukrito vel dvigubai maziau cm, nei praeita karta blink.gif Tik -2.5cm. O svoris - nesvarbu, as jo neziuriu irnesakyk.gif Vienu zodziu - kuo toliau, tuo kiekviena vandenine iskrova darosi dvigubai maziau efektinga unsure.gif Daugiau nebedarysiu su vandeniu, nes neaisku dar kas is situ numestu -2.5cm per savaite isliks, iki kito treciadienio.. Tam, kad nors tas -1cm isliktu, prie pienarbates siandien cinamonine prijungiau smile.gif Paskutine savaite taip pazaisiu ir tada welcome Pu-erh ax.gif
Nerytė
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 05 20, 09:54)
o as dievuli kazkuo uzrustinus matyt esu hihihi.gif tai tenka ir savo valios likucius sudeti kad sioki toki tiksla pasiekciau ax.gif  Bet ka padarysiyra kaip yra. Bet nedristu net skustis,turiu normalu svori tik siek tiek linijas padailinti reikia. Kur kas nelaimingesnes tos kurioms po 20 ar dar daugiau kilogramu numest reikia....tai kad neveju dievulio i medi ax.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
sveikatele
QUOTE(Leidana @ 2010 05 20, 10:50)
Sveikatele,
o tu apimtis matuojiesi?   smile.gif   Kiek tau cm nukrenta per savaite nuo nereikalingu vietu? Turbut daugiau nei -1cm netenki per savaite?  g.gif

As tai dabar sprendziu dilema: ar verta lieknintis tokiu budu, nuo kurio, jei nesugriesini nei karto, islieka -1cm per savaite  g.gif  Kaip manot?  blush2.gif
*

labukas biggrin.gif apimčių, žinok, nesimatuoju, vis užmirštu metriuką nusipirkti doh.gif bet manau daugiau negu 1cm netenku, nors kas ten žino g.gif
O dėl pu-erh, tai aš nesužinosiu, ar ką nors duoda, nes daug ką darau - ir sportuoju, ir riboju maistą, kcal skaičiuoju, iškrovas darau, pu-erh geriu. Jei ir bus koks efektas, tai nesuprasiu, nuo ko lotuliukas.gif Pirkau maximoj, prie visų arbatų pastatyta. Presto vadinas. Toks minkštas pakelis, jame palaidos arbatžolės. Kainos nepamenu, nebrangi lygtai g.gif pakelis panašus į šį
user posted image
šiaip kiek žinau, būna įvairių skonių,kvapų, tai jei pirkt su kokiu skanesniu papildomu kvapu, gal skaniau gertųsi (čia tiems, kas nebandė), nes Pu-erh - smirdalė biškį doh.gif biggrin.gif

O tau nesugriešint labai sunku? Jei tau laaaaaaaaabai svarbu numest tuos cm, tai manau negriešink smile.gif o dar geriau būtų - sportuot. mirksiukas.gif
saule1
QUOTE(sveikatele @ 2010 05 20, 14:53)
labukas biggrin.gif apimčių, žinok, nesimatuoju, vis užmirštu metriuką nusipirkti doh.gif bet manau daugiau negu 1cm netenku, nors kas ten žino g.gif
O dėl pu-erh, tai aš nesužinosiu, ar ką nors duoda, nes daug ką darau - ir sportuoju, ir riboju maistą, kcal skaičiuoju, iškrovas darau, pu-erh geriu. Jei ir bus koks efektas, tai nesuprasiu, nuo ko lotuliukas.gif Pirkau maximoj, prie visų arbatų pastatyta. Presto vadinas. Toks minkštas pakelis, jame palaidos arbatžolės. Kainos nepamenu, nebrangi lygtai g.gif pakelis panašus į šį
user posted image
šiaip kiek žinau, būna įvairių skonių,kvapų, tai jei pirkt su kokiu skanesniu papildomu kvapu, gal skaniau gertųsi (čia tiems, kas nebandė), nes Pu-erh - smirdalė biškį doh.gif  biggrin.gif

O tau nesugriešint labai sunku? Jei tau laaaaaaaaabai svarbu numest tuos cm, tai manau negriešink smile.gif o dar geriau būtų - sportuot. mirksiukas.gif
*

bigsmile.gif o cia kas per arbatelė ar ji skirta lieknėjimui kazkaip g.gif
sveikatele
čia gali pasiskaityt mirksiukas.gif 1 ir 2 4u.gif
vaiddda-d
QUOTE(Leidana @ 2010 05 20, 12:14)
Skaniai skamba tavo dieta smile.gif Sitos nemeginau smile.gif Kiek dienu planuoji jos laikytis?

*

Sesta diena jau ta dieta visai neskani biggrin.gif Bet jau rytoj paskutine diena.
cia apie ta dieta placiau http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=516614
Tiek nenumeciau kiek zadeta per ta savaite,bet man ir nereikia tiek numest ax.gif Man labiausiai patinka kad galima valgyt kiek telpa thumbup.gif
Taigi sesta dietos diena turiu kazkur -2,5 kg. Jau vel myliu save thumbup.gif Dabar beliks kazkokiu budu stengtis kad svoris negryztu. na o jei grys tai vel tos pacios dietos imsiuos smile.gif
Leidana
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 05 21, 09:40)
Sesta diena jau ta dieta visai neskani biggrin.gif Bet jau rytoj paskutine diena.
cia apie ta dieta placiau http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=516614
Tiek nenumeciau kiek zadeta per ta savaite,bet man ir nereikia tiek numest ax.gif Man labiausiai patinka kad galima valgyt kiek telpa thumbup.gif
Taigi sesta dietos diena turiu kazkur -2,5 kg. Jau vel myliu save  thumbup.gif Dabar beliks kazkokiu budu stengtis kad svoris negryztu. na o jei grys tai vel tos pacios dietos imsiuos  smile.gif
*

Oho, saunuole kad tiek atsilaikei! thumbup.gif Sveikinu su minusu 4u.gif

Va, va pats sudetingumas ne numesti, o numestaji svori islaikyti.. g.gif Kol neatradau sau tinkancio budo, kaip po dietos islaikyti bent puse stabilaus rezultato, tol daugiau dietu nebesiimu, nes vistiek man grizta, daznai ir su pliusu.. O nuo tokiu svorio svyravimu tik striju priviso nereikalingu unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(sveikatele @ 2010 05 20, 16:35)
čia gali pasiskaityt mirksiukas.gif 1 ir 2 4u.gif
*

Aciu! 4u.gif as irgi pasiskaiciau smile.gif Tik dar labiau pakilo upas ta Pu-erh nusipirkti, nes raso, kad ir normaliai maitinantis galima per menesi nuo -3 kg netekti bigsmile.gif
sveikatele
Sveikos smile.gif

QUOTE(vaiddda-d @ 2010 05 21, 08:40)
Sesta diena jau ta dieta visai neskani biggrin.gif
*

o mamyte... kopūstų dieta man žiauriai netiko doh.gif nekartočiau nė už ką schmoll.gif užkimšo vidurius (nežinau, kiek dienų i tualetą nėjau), vaikščiojau kaip statinė, ir t.t.
Na bet kaip matau, visiems skirtingai, tai džiaugiuos už tave thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Leidana @ 2010 05 21, 10:25)
Tik dar labiau pakilo upas ta Pu-erh nusipirkti, nes raso, kad ir normaliai maitinantis galima per menesi nuo -3 kg netekti  bigsmile.gif
*

Žinok, va geriu ją, tai skani jau pasidarius thumbup.gif Nebedvokia, viskas labai čiki-piki biggrin.gif pripratau mirksiukas.gif
Leidana
Nu viskas, mergos, keliu balta veliava 000189.gif biggrin.gif

Uzmetu Medaus-cinamono gerima ir Pienarbate visiems laikams smile.gif

Ta cinamonine arbata - tai kazkoks amerikonu ismislas.. O Pienarbate pravers nebent kada veliau, kalorijas skaiciuojant, kad nuslopinti apetita ir nusistatytos kcal normos nepadaugint.

Nuo iskrovos pries savaite, per kuria buvo numesta -1,2 kg ir -2,5cm grizo viskas su pliusu (+0,5 cm ant liemens). Negriesijau per si laika ne karto, abu gerimus geriau, po 18 nevalgiau. Taigi jokio tolko is ju, jei jie net po iskrovos minuso nepalaiko schmoll.gif

Dabar nusiteikiau ismeginti ta riebalu zudike Pu-Erh arbata bigsmile.gif Rytoj vaziuosiu nusipirkt ir jau tikiuosi pradeti ja gerti kasdien. Riebalu zudymo planas toks: 3 dideli puodeliai (po~400ml) Pu-Erh kasdien + nevalgymas po 19 val. Ir stengsiuosi pati valgyt maziau, dazniau saves paklaust, ar tikrai esu alkana, ar cia tik akys nori smile.gif Jei sito bus mazoka - tada vietoj 19h nebevalgysiu nuo 18h.
Startuosiu su 60.2 kg
Apimtys: 87.5 - 71 - 97.5 cm.

Po savaites ar keliu parasysiu kaip einasi su Pu-erh mirksiukas.gif

Beje, Vaiddda, kaip sekasi po dietos? Kaip valgai dabar? Laikosi kg? bigsmile.gif
vaiddda-d
QUOTE(Leidana @ 2010 05 26, 13:43)
Beje, Vaiddda, kaip sekasi po dietos? Kaip valgai dabar? Laikosi kg?  bigsmile.gif
*

Man su tom arbatom irgi nieko gero nesigavo schmoll.gif Va dabar nors ir baigesi dieta,bet vis verduosi ta kopustiene thumbup.gif Siaip niekada sriubu nemegau,bet dabar be kopustienes negaliu nei dienos. O siaip jau ir neriebios mesytes valgau,ir varske liesa ir kitoki ivairesni maista. Svoris negryzta thumbup.gif Bet nevalgau jokiu saldumynu,jokios kiaulienos,jokio alkoholio,taip pat jokiu miltiniu patiekalu,ir grieztas NE bulvems bei riebalams.
Sveriu 52 kg ir labai tuo dziaugiuosi thumbup.gif
pries keleta dienu kavinej neatilaikiau pagaundai ir suvalgiau nedidele pica doh.gif Po to visa nakti nezmoniskai skaudejo galva ir skrandi doh.gif matyt jau skrandis atprato nuo sunkaus maisto g.gif
Leidana
Oi , panos, negaliu lotuliukas.gif Geriu Pu - Erh biggrin.gif Atsiduoda kaimu ir tvartu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif doh.gif

Nusipirkau Rimi pardej tokia lizdeliais, i popieriukus suvyniotais, firmos "Skonis ir kvapas" uz 8 Lt. Nu tai tas skonis ir kvapas Pu-Erho - neispasakyti lotuliukas.gif Tegul tik pamegina nesulieknint manes dabar biggrin.gif
vaiddda-d
QUOTE(Leidana @ 2010 05 27, 18:23)
Oi , panos, negaliu  lotuliukas.gif  Geriu Pu - Erh  biggrin.gif  Atsiduoda kaimu ir tvartu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  doh.gif

Nusipirkau Rimi pardej tokia lizdeliais, i popieriukus suvyniotais, firmos "Skonis ir kvapas" uz 8 Lt. Nu tai tas skonis ir kvapas Pu-Erho - neispasakyti  lotuliukas.gif Tegul tik pamegina nesulieknint manes dabar  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai is kokio velnio ta arbata jei toks dvokas biggrin.gif Gal priprasi prie to kaimo aromato su laiku mirksiukas.gif Svarbu kad rezultatai butu 4u.gif
O as siandien sugriesijau blush2.gif Teko papulti i kavine nes ilgokai kelyje buvo tai isalkom. Tai suvalgiau diiiiideli cepelina su spirguciais ir grietine blush2.gif dabar jau gailiuos to- skrandis nelabai virskinti nori schmoll.gif Tikiuos tas cepelinas jei ir sueis i kuna tai tegul ant krutines graziai sugula biggrin.gif Kitur nenoriu biggrin.gif biggrin.gif
Leidana
Aha, cepelinai tegul tik i krutine thumbup.gif Dziaugiuos, kad tau svoris laikosi ir esi savimi jau patenkinta 4u.gif

Mb mano arbata pamates iskart paklause, kas cia per apvalus sudukai i popieriukus suvynioti doh.gif Gerai, kad dar aromatu neuzuode lotuliukas.gif

As tai irgi griesijau, vakar.. Na, tai iskart apimtys ir kg i pliusa pasikeite. Taigi startuoju su pu-erhu su tokiais duomenim, paziuresiu po to kokie bus po savaites:

61 kg ir 87.5 - 70.5 - 98 cm .
Sikna pucias kaip ant mieliu, kai bent diena nieko neprisilaikau, baisu.. g.gif
Leidana
Sveikos! 4u.gif (Jei dar kas cia bera gyvas.. biggrin.gif )

Tai va , apie ta Pu-Erh arbata, kuri kakuliais kvepia lotuliukas.gif Zinokit, visai nieko ji bigsmile.gif Reikejo man anksciau ja pamegint.. Jau nei kvapo nei specifinio skonio po savaites beveik nebesijaucia, atrodo ,kad paprasta juoda stiproka arbata be cukraus gertum smile.gif

Per savaite (su vienos dienos grieku blush2.gif ) rezultatas toks: -1,1 kg ir -3,5 cm ax.gif Be to grieko (velyvo prisiedimo + alaus) manau, dar daugiau butu nukrite bigsmile.gif
Mitybos visgi neriboju, nes neiseina, ner valios.. Dabar tik nevalgau po 19h ir puerho 3 didelius puodelius per diena isgeriu ir viskas smile.gif Kol lieknins, tol tesiu toliau.. ax.gif

Foxe
Na merginos, ar veikia ta stebuklinga arbata su pienu? rolleyes.gif
Pastaruoju metu jauciuosi labai negrazi, ant bulku patrauke, o niekada nemegau miltiniu, nei saldumynu... ir priaugau 2 kg.. o noriu numesti 10.. 15 jau numeciau.. vat..
Papildyta:
QUOTE(Leidana @ 2010 05 27, 18:11)
Aha, cepelinai tegul tik i krutine  thumbup.gif  Dziaugiuos, kad tau svoris laikosi ir esi savimi jau patenkinta  4u.gif

Mb mano arbata pamates iskart paklause, kas cia per apvalus sudukai i popieriukus suvynioti  doh.gif  Gerai, kad dar aromatu neuzuode lotuliukas.gif

As tai irgi griesijau, vakar.. Na, tai iskart apimtys ir kg i pliusa pasikeite. Taigi startuoju su pu-erhu su tokiais duomenim, paziuresiu po to kokie bus po savaites:

61 kg ir 87.5 - 70.5 - 98 cm .
Sikna pucias kaip ant mieliu, kai bent diena nieko neprisilaikau, baisu..  g.gif
*

As irgi puerh arbata geriu kart nuo karto, kepenim gerai, bet as geriu gryna, pirkta is kinu parduotuves nes tose maisytose ja net nekvepia.. o ir kakaliukais ji nekvepia man.. greiciau mediena.. vat smile.gif
manye
Sveikutės smile.gif ,
Prisiskaičiau šioje temoje apie įvairius gėrimukus padedančius lieknėti, tik kuo toliau skaitau tuo labiau nesuprantu, ar pienarbatė ir gėrimukas su medumi ir cinamonu padeda tirpti kilogramams ar palaikyti pastovų esamą svorį? blink.gif
Leidana
QUOTE(Foxe @ 2010 06 06, 18:08)
Na merginos, ar veikia ta stebuklinga arbata su pienu?  rolleyes.gif
Pastaruoju metu jauciuosi labai negrazi, ant bulku patrauke, o niekada nemegau miltiniu, nei saldumynu... ir priaugau 2 kg.. o noriu numesti 10.. 15 jau numeciau.. vat..
Papildyta:
As irgi puerh arbata geriu kart nuo karto, kepenim gerai, bet as geriu gryna, pirkta is kinu parduotuves nes tose maisytose ja net nekvepia.. o ir kakaliukais ji nekvepia man.. greiciau mediena.. vat smile.gif
*

Labas! mirksiukas.gif

Apie pienarbate tai taip pasakysiu:
Vis tikejausi, kad ji pati veiks kazkaip liekninanciai, kad visai neziurint maisto ji kaipnors mane sukudins biggrin.gif blush2.gif Na, bet visokiais budais ja meginau gerti, vakarais nevalgyt, iskrovas po to pridejau - nu ir nesilaiko tas svoris. Arba ten atgal svyruoja, arba biski auga, jei maisto neriboji.
O siaip pienarbate apetita tai neblogai uzmusa ir energijos suteikia, bet tik kokiom 3-4 valandom. Man ji atstoja 1 valgyma per diena. Taigi, cia labai tinkantis gerimas alkiui/apetitui malsinti, skaiciuojant kalorijas, tam kad nepadauginti nusistatytos kcal normos smile.gif
Foxe, o kaip tu tuos 15 kg jau numetei? Kokiais budais? bigsmile.gif
Leidana
Beje, Foxe, o kur tu kinu parduotuve radai? Gal Vilniuje yra kur nors tokia? rolleyes.gif Koks poveikis nuo tikrosios Pu-erh? Kodel tik retkarciais ja geri, o ne kasdien? Gal padetu zymiai labiau nei pienarbate..

Beje, sita mano presuota kakuliu arbata tai berods irgi veiksminga ax.gif Tik gaila, po baliuku puse svorio ir cm vel grizta blush2.gif Na, si savaitgali jau nenusimato jokiu progu, tai labai stengsiuos issilaikyti iki kito pirmadienio be jokiu grieku ir gerimu su laipsniais vakarais.. Noriu vel paziureti, ar dar kris apimtys nuo Pu-Erho, ar cia tik is pat pradziu buvo taip g.gif
Papildyta:
QUOTE(manye @ 2010 06 06, 23:15)
Sveikutės  smile.gif ,
Prisiskaičiau šioje temoje apie įvairius gėrimukus padedančius lieknėti, tik kuo toliau skaitau tuo labiau nesuprantu, ar pienarbatė ir gėrimukas su medumi ir cinamonu padeda tirpti kilogramams ar palaikyti pastovų esamą svorį?   blink.gif
*

Manye, labuks! smile.gif
sitie abu gerimai man padejo tik is pradziu truputi.. Bet po to pradejo nebeveikt, nebelieknint schmoll.gif Taigi, jei griesijau vakare po 18-19 val. su maistu - man svoris net vietoj nebesilaike, geriant siuos gerimus, o augo .
Medaus-cinamono gerimu jau nebepatariu gundytis, pati ilga laiko tarpa ji geriau, o reziume - taip ir nesukudau normaliai. Neverta mirksiukas.gif
O va Pienarbate - labai puikus pagalbininkas alkio slopinimui ir kaip energijos uztaisas thumbup.gif Bet velgi, jei nemazinti maisto normos / neskaiciuoti kaloriju - tai galima ir storeti sekmingai..

Pu- erh arbata - tai turbut paskutinis gerimas, kuri meginu gerti, neribojant maisto iki 19 val. Nes vis nepribrestu tu kcal skaiciuoti ir save riboti.. Laukiu, kol si arbata mane sulieknins blush2.gif Kolkas po truputi ji ta ir daro bigsmile.gif Bet tik nustos ji mane kudint, nustos gramai ir cm kristi - tuomet teks kcal skaiciuoti, jei vel kokio stebuklo nesurasiu lotuliukas.gif blush2.gif
Alacka
Sveikos 4u.gif

Noriu paklausti apie KOPŪSTŲ SRIUBOS DIETA. Ar ji tikrai veiksminga? Man daug ir nereikia numesti kg.,bet biski reikia. blush2.gif
Leidana
Labas smile.gif

As vel su pienarbates puodeliu rankose smile.gif Darausi iskrova siandien su pienarbates litru ax.gif Nebelieknina Pu-erhas.. Svoris ir apimtys arba svyruoja arba kyla. Ziuresiu, gal Pu-erhas pades po siandienines iskrovos islaikyti minusiuka per savaite. Kasdien gersiu po 2 litrus Pu erho smile.gif Jei per savaite po siandienos isliks daugiau nei -1cm apimciu, tada pratesiu iskrovas. Jei ne - tada kitko imsiuos smile.gif

Beje, is pradziu per pirmaja savaite, kai man kilogramas nukrito pradejus gerti pu-erh, tai pamasciau, kad ten greiciausiai visgi ne nuo sios arbatos.. Nes kaip tik tuomet per ta savaite man Mmm pasibaiginejo, tai turbut susikaupe skysciai isejo ir pakudo po Mmm apimtys bei tas -1 kg g.gif

Po savaites parasysiu, ar padejo pu-erh man po iskrovos bent koki minusa islaikyti..

iki! bye1.gif
zara**

o cia ta arbata be proporciju g.gif
SVORIO METIMAS
Kasdien ryte 1/2 val. prieš pusryčius „ant tuščio skrandžio" ir vakare
prieš miegą išgerkite medaus su puodelyje vandens pavirintu cinamonu.
Reguliariai vartojant krenta net didžiausių storulių svoris. Be to
reguliarus tokio mišinio vartojimas neleidžia kūne kauptis riebalams
net jei ir suvartojame labai daug kalorijų.
ot ziopla doh.gif sumakalavau temos pavadinima blush2.gif
*

[/quote]
sveikutes,nelabai supratau kaip cia ta arbata gerti blush2.gif vandeni reikia atskirai isvirti su cinamonu?o medu su sauksteliu?ar viska kartu virti ax.gif
Nerytė
river, as kai geriau dariau taip: uzverdu vandeni arbatini, i puodeli isidedu cinamono, uzpilu verdanciu vandeniu, kai arbata pravesta isidedu medu. medaus negalima deti i karsta vandeni - dingsta visos gerosios savybes 4u.gif
zara**
QUOTE(Nerytė @ 2010 06 22, 10:25)
river, as kai geriau dariau taip: uzverdu vandeni arbatini, i puodeli isidedu cinamono, uzpilu verdanciu vandeniu, kai arbata pravesta isidedu medu. medaus negalima deti i karsta vandeni - dingsta visos gerosios savybes  4u.gif
*

Aciukas uz info 4u.gif
Nerytė
QUOTE(river* @ 2010 06 22, 10:25)
Aciukas uz info 4u.gif
*

sekmes metant kg 4u.gif

As nesikudinu tik pasportuoju ir krenta mano kilogramiukai assa.gif tikiuosi taip ir toliau wub.gif
Enatukas
O kaip del kavos? As pradejau gerti kava su kolagenu fitne, kuri mazina apetita, galiu iskart sakyti kad realiai sumazejo apetitas, isnyko potraukis saldumynams, dabar dazniau valgau darzoves ir vaisius, tiesiog pakeiciau iprasta kava – kava su kolagenu, nes istikruju kolagenas pagreitina medziagu apykaita, mazina apetita, salina toksinus is organizmo, be to ji yra skani ir veiksminga.
smulan
mane taj laaabai pykina tuo tos cinamonines arbatos, taj as dabar pasidariau tokia kosele su cinamonu ir medumi.. ir kiekviena ryta bandysiu valgyt ir uzsigert stikline vandens ir kiekviena vakara pries einant miegot irgi..
kaip manot pades ar ne??
o cinamono gali but per daug???kad tik neapsinuodyciau...
verysad.gif
smulan
etanukas,
o is kur gauti tokios kavos ir kiek ji kainuoja??
noriu.....
rainie2636
QUOTE(smulan @ 2010 08 09, 10:42)
etanukas,
noriu.....
*

bigsmile.gif ir aš noriu kavos su kalogenu ir... kur jos yra?
MisteryGirl
gal kas rase, bet gal per skubejima nepastebejau blush2.gif kiek sauksteliu cinamono ir kiek sauksteliu medaus dedate? smile.gif
Jolirta
QUOTE(smulan @ 2010 08 09, 12:42)
etanukas,
noriu.....
*

radau info,kad vilkpedes bazese parduoda.
Bet paskaiciau, kad su saldikliu, tai nieko gero.
Manau arbatele zalia sveikiau smile.gif.
GUTA
Sveikos merginos, skaitau temute, bet matau, kad jau seniai i ja niekas neraso. Ar dar yra eksperimentuojanciu su arbatelem, ar vistik jos neveikia? Nezinau ko griebtis, noriu numesti nors 5 kg, bet visokiu piliuliu ryt nenoriu,sintetikos ir taip gaunam i valias.
Frey
pradėjau propoguot, mergaitės bigsmile.gif
tik, kiek jūs pieno pilate? pas mane vos ne pusė ant pusės biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.