sveiki norejau paklausti, o ka reiskia jei mano 2 men , viena is mergyciu miegodama labai issigasta , isskleidzia rankutes i sonus ir isteriskai pradeda zviegti.gal ja taip veikia tai kad kartu su sese miega kol kas vienoje lovoje?gal sesuo ja isgasdina kai sujuda?o gal as ka nors padariau?matau kaip mazyle issigandusi ziuri i mane, nurimsta tik ant ranku.
Nezinau, ar tai baime. Tokiu mazu vaiku reakcijas labai sunku suprasti. Bet jei nuraminimas ant ranku padeda, tai reiskia Jus zinote, ka daryti. Neatrodo, kad vaika turetu gasdinti salia ramiai mieganti sesute.
QUOTE(dera @ 2005 10 14, 23:42) sveiki norejau paklausti, o ka reiskia jei mano 2 men , viena is mergyciu miegodama labai issigasta , isskleidzia rankutes i sonus ir isteriskai pradeda zviegti.gal ja taip veikia tai kad kartu su sese miega kol kas vienoje lovoje?gal sesuo ja isgasdina kai sujuda?o gal as ka nors padariau?matau kaip mazyle issigandusi ziuri i mane, nurimsta tik ant ranku. Dera, žinok manoji irgi taip elgiasi. Sukrūpčioja per miegus, sumataruoja rankytė mis ir užverkia. Man pasirodė, kad ji išsigąsta savo pačios rankyčių - kai kartkartėmis suvystau rankytes - nebekrūpčioja taip. |