Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Centro poliklinika Vilniuje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Poliklinikos ir gydytojai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
zuzla
o rankšluostis kam? gydytojas turi turėt vienkartinius popierinius rankšluosčius
Cansado
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2011 01 28, 16:25)
Reikia nestis ranksluostuka ir kojines??/ blush2.gif
*

Aš kojines visada pas ginių nešuosi (tam, kad basom neit iki "lėktuvo"), o rankšluostuko - ne schmoll.gif
Kamėja
Gal galit rekomenduoti dėmesingą šeimos gydytoją Lukiškių filiale (Jakšto g.) ? 4u.gif
Katerina777
Lankausi pas Skaisgirienę dėl nestuke.gif , tai man ji tokia nieko visai smile.gif
Nors čia dauguma rašo, kad ji nemaloni....

Anksčiau eidavau i Antakalnio polikliniką, pas Albertavičienę, tai labai nusivyliau.

Kai atėjau pirmą kartą dėl neštumo į CP, tai patekau pas Kevličienę-tai iškart man pasakė, kad greičiau viską daryčiau, nes jos neva namo skuba....Visai nepatiko - tokios jau nepatenkintos buvo g.gif
jolitka@yahoo.com
QUOTE(Cansado @ 2011 01 28, 19:23)
Aš kojines visada pas ginių nešuosi (tam, kad basom neit iki "lėktuvo"), o rankšluostuko - ne  schmoll.gif
*

As kai labai labai seniai buvau pas "isgirtaji" Burgaila biggrin.gif , tai jo sesute man pasake, kad kita kart atsinesciau kojines ir ranksluostuka? Na, gal tuo metu laikai buvo ne kokie, negaudavo gal tu vienkartiniu ranksluostuku? Del to ir pasiteiravau kaip dabar?
MildukasK
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2011 01 30, 23:25)
As kai labai labai seniai buvau pas "isgirtaji" Burgaila biggrin.gif , tai jo sesute man pasake, kad kita kart atsinesciau kojines ir ranksluostuka? Na, gal tuo metu laikai buvo ne kokie, negaudavo gal tu vienkartiniu ranksluostuku? Del to ir pasiteiravau kaip dabar?
*

uch, as niekada neesu nieko nesusis smile.gif Kadangi dazniausiai ir taip bunu su kojinem, tai jau nutipenu iki kedes.. Stengiuosi su pedkelnem is sijonais neeiti pas gine, nes po to labai ilgai uztrunka tas nusirengimas/apsirengimas.. doh.gif

As puse metu sukau galva pas ka eiti nestuke.gif planavimui ir prieziurai, tai kol kas nutariau grizti pas savo "senute" Skaisgiriene.. Ji buvo mano pirmoji gine ir matyt geriausiai mane pazista, nes su visom naujom niekaip nerasdavau kalbos doh.gif
jolitka@yahoo.com
Sveikos, buvau pas ginekologe Lina Digriene, man visai patiko smile.gif
remt
Poliklinika - gavno. Psheprasham
in vino
Lankausi diagnostikos centre - super; man viskas ten patinka ir gydytojai , ir "technika". Kol kas esu patenkinta.
astulka1
QUOTE(remt @ 2011 02 17, 23:38)
Poliklinika - gavno. Psheprasham
*

o tai kokia jau negvano dirol.gif jusu manymu
sviesuliukasss
QUOTE(Lina.n @ 2009 08 09, 15:59)
Sveikos, mergaites,
noriu pasidalint savo patirtim apie ginekologe R. Sapon. [/COLOR]
Radau tikrai nemazai geru pasisakymu apie ja. Ir as ja dziaugiausi visus 12 bendravimo metu. Aisku, juokai jos savotiski, bet kai ir as juodo jumoro gerbeja, tai man tikdavo smile.gif Ir gydydavo normaliai. Bet stai - ilgai lauktas nestumas. Tada ir prasidejo   doh.gif Jauciaus puikiai, skundu neturedavau, bet prasidejo sunkumai, nes laukiausi dvyniu. (Tiesa, echoskopuodavo daznai). Atejusi turedavau klausimu, tai sakau: noriu paklaust, o sesele sako:  tik jei nedurnas klausimas  g.gif  Per pirma nestuma apskritai daug klausimu kyla... Tai va, antra trimestra padidejo cukrus - gestacinis diabetas. Bet gine nepasake, kad cia pirmas signalas apie 2-o tipo diabeta, ir kad kontroliniu tyrimu po gimdymo reikes, taip pat neuzsimine. Suzinojau tik dabar, kai jau antro laukiuos. Paskui seke nesciuju hipertenzija ir polihidramnionas. Pamenu, buvau 28 sav, tai sverdamasi atsistojau nugara i svarelius, nes per pilvo dydi sesele negalejo pasvert normaliai. Sapon tai atrode NORMALU blink.gif Vaikiuku svoriai skyresi sapie 300 g  blink.gif  - tik veliau suzinojau, kad tai vienas is esminiu dvyniu transfuzijos sindromo pozymiu... Pamenu, buvo 28 sav.  penktadienis, kai nuejau i eiline konsultacija. Kita d., sestadieni, su striokais nudumiau i Antakalni, is kur manes nebepaleido net daiktu susirinkt namo. Po savaites padare planini cezari, subrandino plauciukus vaikiukam. Gimda buvo persitempusi, buvo gresme, kad ji nesusitrauks, kad kraujuosiu,  pries operacija nutraukinejo vandenis, darydavo kas antra diena konsiulumus. Deja, per velai kreipiausi... Rezultatas - mire vienas dvynys, 10 savaiciu ligoninej, ir tai dar  ne viskas... Tik kraipe galvas Antakalnio kliniku patologinio skyriaus gyd. - pas kokia ziople lankiaus?
Kai nuejau pries antra pastojima pas Sapon, paklause ko atejau. Sakau, anas nestumas buvo komplikuotas, noreciau pasitikrint. Ji zvilgtelejo i kortele ir sako man: viskas buvo daugmaz gerai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Cia ir buvo paskutinis lasas. Vaiko mirtis - jai "daugmaz gerai". Nestukes, bukit atsargios ir kuo daugiau pacios domekites, jei pas ja lankotes.
*

Labai gaila, kad Jums taip atsitiko verysad.gif
Aš visda sakau, kad lankymasisi pas gydytojus ir jų pasirinkimas - tai loterija, nežinau, kada - pas kokį - ir kokios jo nuotaikos pataikysi.

Pas Sapon lankiausi neštumo metu echoskopijoms, einant 30 nėštumo savaitė jį įtarė kažka negero, sakė kad vaisiui berods per mažai vietos ir nusiuntė pasikonsultuoti į antakalnį. Ten man pasakė, kad viskas labai gerai ir "nežinau, ko čia jus siuntinėja be reikalo". Po 3 dienu nubėgo vandenys, dar po 2dienų buvo atliktas cezaris. Ir ištikrųjų, virkštelė buvo susimazgiusi ir apie kakliuką porakart apsivijusi, todėl vaikas negalėjo judėti pilvuke. Tai vat, kaip pasiseks su tais gydytojais...
oka78
Buvau pas Sapon echoskopijoje,viskas patiko thumbup.gif pakviete ir vyra su dukra,ir jiems ekrana atsuko ir viska aiskino,ir net dukrytes paklause kuo labiau noretum,nu zodziu viskas ciki thumbup.gif
pamirsk
Sveikos 4u.gif Ar galite kas paaiškinti su tais siuntimais ir I ir II lygio ginekologais? Norėčiau užsirašyti apžiūrai, tai ar būtina eit pas savo šeimos gydytoja, kad gaut siuntimą? Ar galima tiesiog registruotis internetu ir eiti tiesiai pas ginekologe?
zuzla
QUOTE(pamirsk @ 2011 02 27, 21:20)
Ar galima tiesiog  registruotis internetu ir eiti tiesiai pas ginekologe?
*

taip
ramzyte
pas antrą lygį galima patekti su siuntimu 4u.gif kurį išrašo šeimos gydytojas arba pirmo lygio ginekologas smile.gif pas pirmo lygio ginekologę gali registruotis tiesiai kaip patogu 4u.gif
tusku
Sveiki, gal kas zino apie sios poliklinikos (Pylimo g.) seimos gydytojus ir dermatologus ka nors? Gal kam teko lankytis ir gal ka nors galite rekomenduoti?
coliuke987
Sveikos, gal kurios lankotes pas Antakalnio poliklinikos ginekologes? Gal ka rekomanduotumet? g.gif
coliuke987
Dirba Albertaviciene, Nenarokova, Mekiene, Maziliauskiene, Giliaseviciene, Kivilsaite, Poskiene...
zuzla
QUOTE(coliuke987 @ 2011 03 22, 21:14)
Sveikos, gal kurios lankotes pas Antakalnio poliklinikos ginekologes? Gal ka rekomanduotumet?  g.gif
*

šita tema apie Centro poliklinikos gydytojus, apie Antakalnio yra atskira tema
coliuke987
QUOTE(zuzla @ 2011 03 22, 22:36)
šita tema apie Centro poliklinikos gydytojus, apie Antakalnio yra atskira tema
*

Aciu, jau pamaciau, skaiciau kelias temas ir nepamaciau i kuria parasiau ax.gif atsiprasau 4u.gif
*Arbata*
Skaisgiriene istikro labai megsta dovaneles anksciau budavo pirkdavau pas ja KT
degindavo zaizdele tai net mobilu buvo davus jai ka jai skambint:) veliau kazkaip labai nemaloni pasidare po pirmo nestumo maniau pas ja daugiau neisiu , bet kazkaip surizikavau galvojau duosiu pinigeliu gal bus maloni vis gi maziau mokesiu negu privaciai , ir ka gi nuo pat pirmos dienos buvo tokia nemaloni kad nusprendziau sprogsiu bet nieko neduosiu, nieko nedaviau visa nestuma o sake lankytis pas ja karta i savaite del auksto kraujospudzio tik as ja pamatydavau man jis sukildavo smile.gif per kiauliu gripa sake man vis pas ja eit smile.gif dabar renkuosi geriau mokama ginekologija.
MildukasK
Man tai patinka Skaisgiriene smile.gif Niekada jokiu dovaneliu nenesiau, bet visada maloni smile.gif Buna gal kartais, kaip ir visiems zmonems, blogu dienu, bet siaip ji gera, rupestinga smile.gif Labai apsidziauge, kai pasakiau, kad laukiuosi - manau gerai mane priziures smile.gif
*Arbata*
Mildusiukas as irgi tikiuosi kad Jus gerai jin priziures mirksiukas.gif na siaip kai dabar neturi echoskopo vietoj tai pamaigus pilva labai sunku tiksliai spet eiga, nebent sius dazniau echoskopuotis. As visvien lankiausi pas kitus ginekologus atsarga gedos nedaro
MildukasK
nzn kaip dabar, bet anksciau jos ten pamainom dalindavosi vienu kab, kur buvo echo, o kai persikele i 2 a, tai dar nebuvau echo.. Po keliu sav suzinosiu smile.gif
*Arbata*
Nzn as kai paskutini karta buvau tai sedi jin 5 aukste kur sedejo anksciau tai priesais ligonineje ir dabar nesidalina jos echoskopu o tiesiog yra ligoninei echoskopuotoja ir siuncia 17-19 sav , ir jai ten viskas gerai daugiau kaip ir nesiuncia, nebent extra kas butu, ir patarimas kai nueisi iskart ir sakyk kad uzrasytu echoskopijai nes kai reikia nera vietu ir siulo tik uz pinigus nueit. smile.gif
MildukasK
Ligoninej? As pas Skaisgieriene vaikstau Kalinausko g., bet tikiuosi echo pakliuti reikiamu laiku smile.gif Na, bet nueisiupo kelius av ir pamatysiu, kaip ten dabar pas jas tvarka smile.gif
♥STELLA♥
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 23, 16:16)
Man tai patinka Skaisgiriene smile.gif Niekada jokiu dovaneliu nenesiau, bet visada maloni smile.gif Buna gal kartais, kaip ir visiems zmonems, blogu dienu, bet siaip ji gera, rupestinga smile.gif Labai apsidziauge, kai pasakiau, kad laukiuosi - manau gerai mane priziures smile.gif
*

fainuole - zodziu i vata nevinioja. Tik uzknisa, kad kai eini ne privaciai, o i valstybine, tai kaskarta kaip i naujai atejusia ziuzi. Is kitis puses suprantama- juk tiek zmoniu.
MildukasK
na, maniske buna paklausia - tai kas nutiko? Tada pradedi pasakoti ir ji prisimena, dar paskaito kortele ir tada jau viskas normaliai, nera taip, kad kaip pirma karta smile.gif
Nautica
Laba. Gal kas galite parekomentuoti šeimos gydytoją Diagnostikos centre?
Draugė siūlo pas Baliukonienę, bet atseit reikia gydytojos sutikimo (nors jokiose tvarkose tokios nesąmonės neradau parašyta), bandysiu skambintis, kai ji dirbs.

Dabar esu prisirašiusi pas Smaliukienę Kalinausko g., tai ta visiška nukvakus senė.
MildukasK
as vaikstau pas Kirvaitiene, tai man ji nieko smile.gif kadangi daznai netenka bendrauti, tai nusiskundimu neturiu smile.gif jauna palyginus, tikrai ne nukvakus sene biggrin.gif
siaip dabar girdejau i DC nelabai ir registruoja nauju.. nebent su pacia daktare susitari, kad dar tave priims i savo rata... Arba registruoja tada jau pagal eile, kuri maziausiai pacientu turi..
Tai bandyk skambinti ir klausti smile.gif
Nautica
Gal kokių atsiliepimų kas turi apie dinekologę Dirgienę? Ji dirba Kalinausko, tai galvoju, jei pereit į DC, tada tenir ginekologę reikia susirasti. Girdėjau gerų atsiliepimų apie Sapon. Kaži, kuri geresnė?
zuzla
QUOTE(Nautica @ 2011 05 30, 13:19)
Gal kokių atsiliepimų kas turi apie dinekologę Dirgienę? Ji dirba Kalinausko, tai galvoju, jei pereit į DC, tada tenir ginekologę reikia susirasti. Girdėjau gerų atsiliepimų apie Sapon. Kaži, kuri geresnė?
*

šioje temoje tikrai yra atsiliepimų apie visas ginekologes, dirbančias CP smile.gif
jei neklystu, pas Sapon tik su siuntimu galima patekti
MildukasK
mano seimos gyd yra DC, bet gine Kalinausko (Skaisgiriene), nes DC liko tik 3 man atrodo giniai ir tie visi II lygio, t.y. pas juos patekti galima su seimos gyd arba I lygio gines siuntimu.. arba jau mokamai.
Matrioska777
Sveikos paneles ir mamytes, esu prisiregistravus Centro pol naujamiesčio fil, esu 5 menesio neštumo nestuke.gif ir dabar mane 1 karta uzrase pas Skaisgerienę, seimos gyd A.Šimanskaitė. man ten registr siule ir Musteikienę?? bet esu rusakalbe ir idomu ar Musteikienė moka rusiškai bendrauti gerai?? ar kokia kita ginekol?? g.gif
oka78
QUOTE(Matrioska777 @ 2011 06 15, 14:42)
Sveikos paneles ir mamytes, esu prisiregistravus Centro pol naujamiesčio fil, esu 5 menesio neštumo  nestuke.gif  ir dabar mane 1 karta uzrase pas Skaisgerienę, seimos gyd A.Šimanskaitė. man ten registr siule ir Musteikienę?? bet esu rusakalbe ir idomu ar Musteikienė moka rusiškai bendrauti gerai?? ar kokia kita ginekol??  g.gif
*

Man Musteikiene nepatiko,nu savotiska,bet kadangi ji vedeja tai man rods rusiskai gerai kalba,girdejau kad su sesele rusiskai snekejo,be to ji apie 50 a tokio amziaus jos visos rusiskai gerai kalba mirksiukas.gif
Qwertama
QUOTE(Matrioska777 @ 2011 06 15, 14:42)
Sveikos paneles ir mamytes, esu prisiregistravus Centro pol naujamiesčio fil, esu 5 menesio neštumo  nestuke.gif  ir dabar mane 1 karta uzrase pas Skaisgerienę, seimos gyd A.Šimanskaitė. man ten registr siule ir Musteikienę?? bet esu rusakalbe ir idomu ar Musteikienė moka rusiškai bendrauti gerai?? ar kokia kita ginekol??  g.gif
*

O kokie atsiliepimai tiek apie Šimanskaitę, tiek ir apie Makauskienę (šeimos gydytoja)? Aš eisiu kitą savaitę persirašyti, tai įdomu pas kuria čia geriau eiti? g.gif
zifara
Gal kuri gali paaiskinti kodel is DC perregistruoja i Kalinausko filiala? As pas Peleckiene eidavau visada, o dabar ji nestuke.gif , tai sake bus nauja Rusecka ir jau kitame filiale? Kaip be sutikimo ten gali perkelti schmoll.gif
MildukasK
keista aisku, kad be sutikimo taip perkele, bet matyt DC like gyd. turejo pilna sarasa klientu ir jau jiems daugiau nauju nebeskyre, o tavo gyd pacientus isdalino per artimiausius filialus, kur gyd apkrovimas mazesnis?
Staigmenele;)
Merginos, o ar nieks siuo metu pas Kalendriene nevaikstot? Kokia nuomone apie ja? nes labai jau visi seni komentarai g.gif
cheery
QUOTE(Staigmenele;) @ 2011 07 26, 10:55)
Merginos, o ar nieks siuo metu pas Kalendriene nevaikstot? Kokia nuomone apie ja? nes labai jau visi seni komentarai  g.gif
*

prieš porą metų esu buvus, bet daugiau nenorėčiau eit pas ją.. labai jau atmestinai į viską žiūrėjo schmoll.gif
mokka
QUOTE(zifara @ 2011 07 22, 07:25)
Gal kuri gali paaiskinti kodel is DC perregistruoja i Kalinausko filiala? As pas Peleckiene eidavau visada, o dabar ji nestuke.gif , tai sake bus nauja Rusecka ir jau kitame filiale? Kaip be sutikimo ten gali perkelti schmoll.gif
*

QUOTE(MildukasK @ 2011 07 22, 08:02)
keista aisku, kad be sutikimo taip perkele, bet matyt DC like gyd. turejo pilna sarasa klientu ir jau jiems daugiau nauju nebeskyre, o tavo gyd pacientus isdalino per artimiausius filialus, kur gyd apkrovimas mazesnis?
*

Aš taip supratau, kad perkėlė visą apylinkę, neperskirdami keliems gydytojams. Gyd. Peleckienė turėjo labai daug pacientų. Tai tiesiog paskyrė naują gydytoją.
MildukasK
sveikos smile.gif

o as dabar su klausimu apie vaiku gyd. smile.gif Gal galit kokia rekomenduoti DC arba Kalinausko fil.? smile.gif
oka78
QUOTE(MildukasK @ 2011 08 24, 15:03)
sveikos smile.gif

o as dabar su klausimu apie vaiku gyd. smile.gif Gal galit kokia rekomenduoti DC arba Kalinausko fil.? smile.gif
*

Rinites Sadauskiene,jei jums leis pasirinkti...........Jukniene nelabai,kitos irgi...............Siumeliene (tokia atrodo pavarde) irgi faina thumbup.gif
mokka
QUOTE(zifara @ 2011 07 22, 07:25)
*

QUOTE(mokka @ 2011 08 24, 14:02)
Aš taip supratau, kad perkėlė visą apylinkę, neperskirdami keliems gydytojams. Gyd. Peleckienė turėjo labai daug pacientų. Tai tiesiog paskyrė naują gydytoją.
*

Beje, labai maloni ta nauja gydytoja Regina Rusecka smile.gif Jaunute, demesinga, su humoro jausmu. Pirmas įspūdis labai geras, o toliau žiūrėsime. Ir Rajmonda liko toje pačioje apylinkėje. Valio. thumbup.gif
zifara
QUOTE(MildukasK @ 2011 08 24, 15:03)
sveikos smile.gif

*

Galeciau tik JUKNIENE rekomenduoti. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nezinau ar geresne gali buti, nei ji...(cia mano nuomone is skaudzios patirties lankantis pas kitas vaiku gydytojas)
Garbanė666
Sveikutes wink.gif

O man reikia rekomendaciju pas koki chirurga eiti, nes pas ta puskvaise Janusevskaja tikrai neisiu.... g.gif
Lauksiu atsiliepimu, is anksto aciu, kas pasidalins savo patirtimi 4u.gif
catrina
QUOTE(raganele_666 @ 2011 09 27, 10:29)
Sveikutes wink.gif

O man reikia rekomendaciju pas koki chirurga eiti, nes pas ta puskvaise Janusevskaja tikrai neisiu....  g.gif
Lauksiu atsiliepimu, is anksto aciu, kas pasidalins savo patirtimi  4u.gif
*

Tik ne pas Cekuoli arba Cumacenka (jeigu jie dar dirba) doh.gif Del kokios priezasties einat? Pas mane buvo problema su plastaka, pati eiciau pas chirurga, bet siunte pas ortopeda Lapena thumbup.gif
oka78
QUOTE(raganele_666 @ 2011 09 27, 11:29)
Sveikutes wink.gif

O man reikia rekomendaciju pas koki chirurga eiti, nes pas ta puskvaise Janusevskaja tikrai neisiu....  g.gif
*

Laurynas Šarkinas visai nieko,jaunas( apie 35) tongue.gif
zifara
QUOTE(raganele_666 @ 2011 09 27, 11:29)
Sveikutes wink.gif

*

Janusevska tai tikrai galetu veterinarijoje dirbti, man tai Lyckovaite visai nieko, as pas ja lankausi. Konkreti ir paprasta thumbup.gif
mokka
O mes galime tik padėkoti dakterei Januševskajai už rūpestingumą, ypatingą žmoniškumą ir profesionalumą. Matot, kaip skirtingai....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.