o rankšluostis kam? gydytojas turi turėt vienkartinius popierinius rankšluosčius
Gal galit rekomenduoti dėmesingą šeimos gydytoją Lukiškių filiale (Jakšto g.) ?
Lankausi pas Skaisgirienę dėl
Nors čia dauguma rašo, kad ji nemaloni.... Anksčiau eidavau i Antakalnio polikliniką, pas Albertavičienę, tai labai nusivyliau. Kai atėjau pirmą kartą dėl neštumo į CP, tai patekau pas Kevličienę-tai iškart man pasakė, kad greičiau viską daryčiau, nes jos neva namo skuba....Visai nepatiko - tokios jau nepatenkintos buvo QUOTE(Cansado @ 2011 01 28, 19:23) As kai labai labai seniai buvau pas "isgirtaji" Burgaila QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2011 01 30, 23:25) As kai labai labai seniai buvau pas "isgirtaji" Burgaila uch, as niekada neesu nieko nesusis As puse metu sukau galva pas ka eiti
Sveikos, buvau pas ginekologe Lina Digriene, man visai patiko
Poliklinika - gavno. Psheprasham
Lankausi diagnostikos centre - super; man viskas ten patinka ir gydytojai , ir "technika". Kol kas esu patenkinta.
QUOTE(Lina.n @ 2009 08 09, 15:59) Sveikos, mergaites, noriu pasidalint savo patirtim apie ginekologe R. Sapon. [/COLOR] Radau tikrai nemazai geru pasisakymu apie ja. Ir as ja dziaugiausi visus 12 bendravimo metu. Aisku, juokai jos savotiski, bet kai ir as juodo jumoro gerbeja, tai man tikdavo Kai nuejau pries antra pastojima pas Sapon, paklause ko atejau. Sakau, anas nestumas buvo komplikuotas, noreciau pasitikrint. Ji zvilgtelejo i kortele ir sako man: viskas buvo daugmaz gerai Labai gaila, kad Jums taip atsitiko Aš visda sakau, kad lankymasisi pas gydytojus ir jų pasirinkimas - tai loterija, nežinau, kada - pas kokį - ir kokios jo nuotaikos pataikysi. Pas Sapon lankiausi neštumo metu echoskopijoms, einant 30 nėštumo savaitė jį įtarė kažka negero, sakė kad vaisiui berods per mažai vietos ir nusiuntė pasikonsultuoti į antakalnį. Ten man pasakė, kad viskas labai gerai ir "nežinau, ko čia jus siuntinėja be reikalo". Po 3 dienu nubėgo vandenys, dar po 2dienų buvo atliktas cezaris. Ir ištikrųjų, virkštelė buvo susimazgiusi ir apie kakliuką porakart apsivijusi, todėl vaikas negalėjo judėti pilvuke. Tai vat, kaip pasiseks su tais gydytojais...
Buvau pas Sapon echoskopijoje,viskas patiko
Sveikos
pas antrą lygį galima patekti su siuntimu
Sveiki, gal kas zino apie sios poliklinikos (Pylimo g.) seimos gydytojus ir dermatologus ka nors? Gal kam teko lankytis ir gal ka nors galite rekomenduoti?
Sveikos, gal kurios lankotes pas Antakalnio poliklinikos ginekologes? Gal ka rekomanduotumet?
Dirba Albertaviciene, Nenarokova, Mekiene, Maziliauskiene, Giliaseviciene, Kivilsaite, Poskiene...
Skaisgiriene istikro labai megsta dovaneles anksciau budavo pirkdavau pas ja KT
degindavo zaizdele tai net mobilu buvo davus jai ka jai skambint:) veliau kazkaip labai nemaloni pasidare po pirmo nestumo maniau pas ja daugiau neisiu , bet kazkaip surizikavau galvojau duosiu pinigeliu gal bus maloni vis gi maziau mokesiu negu privaciai , ir ka gi nuo pat pirmos dienos buvo tokia nemaloni kad nusprendziau sprogsiu bet nieko neduosiu, nieko nedaviau visa nestuma o sake lankytis pas ja karta i savaite del auksto kraujospudzio tik as ja pamatydavau man jis sukildavo
Man tai patinka Skaisgiriene
Mildusiukas as irgi tikiuosi kad Jus gerai jin priziures
nzn kaip dabar, bet anksciau jos ten pamainom dalindavosi vienu kab, kur buvo echo, o kai persikele i 2 a, tai dar nebuvau echo.. Po keliu sav suzinosiu
Nzn as kai paskutini karta buvau tai sedi jin 5 aukste kur sedejo anksciau tai priesais ligonineje ir dabar nesidalina jos echoskopu o tiesiog yra ligoninei echoskopuotoja ir siuncia 17-19 sav , ir jai ten viskas gerai daugiau kaip ir nesiuncia, nebent extra kas butu, ir patarimas kai nueisi iskart ir sakyk kad uzrasytu echoskopijai nes kai reikia nera vietu ir siulo tik uz pinigus nueit.
Ligoninej? As pas Skaisgieriene vaikstau Kalinausko g., bet tikiuosi echo pakliuti reikiamu laiku
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 23, 16:16) Man tai patinka Skaisgiriene fainuole - zodziu i vata nevinioja. Tik uzknisa, kad kai eini ne privaciai, o i valstybine, tai kaskarta kaip i naujai atejusia ziuzi. Is kitis puses suprantama- juk tiek zmoniu.
na, maniske buna paklausia - tai kas nutiko? Tada pradedi pasakoti ir ji prisimena, dar paskaito kortele ir tada jau viskas normaliai, nera taip, kad kaip pirma karta
Laba. Gal kas galite parekomentuoti šeimos gydytoją Diagnostikos centre?
Draugė siūlo pas Baliukonienę, bet atseit reikia gydytojos sutikimo (nors jokiose tvarkose tokios nesąmonės neradau parašyta), bandysiu skambintis, kai ji dirbs. Dabar esu prisirašiusi pas Smaliukienę Kalinausko g., tai ta visiška nukvakus senė.
as vaikstau pas Kirvaitiene, tai man ji nieko
siaip dabar girdejau i DC nelabai ir registruoja nauju.. nebent su pacia daktare susitari, kad dar tave priims i savo rata... Arba registruoja tada jau pagal eile, kuri maziausiai pacientu turi.. Tai bandyk skambinti ir klausti
Gal kokių atsiliepimų kas turi apie dinekologę Dirgienę? Ji dirba Kalinausko, tai galvoju, jei pereit į DC, tada tenir ginekologę reikia susirasti. Girdėjau gerų atsiliepimų apie Sapon. Kaži, kuri geresnė?
QUOTE(Nautica @ 2011 05 30, 13:19) Gal kokių atsiliepimų kas turi apie dinekologę Dirgienę? Ji dirba Kalinausko, tai galvoju, jei pereit į DC, tada tenir ginekologę reikia susirasti. Girdėjau gerų atsiliepimų apie Sapon. Kaži, kuri geresnė? šioje temoje tikrai yra atsiliepimų apie visas ginekologes, dirbančias CP jei neklystu, pas Sapon tik su siuntimu galima patekti
mano seimos gyd yra DC, bet gine Kalinausko (Skaisgiriene), nes DC liko tik 3 man atrodo giniai ir tie visi II lygio, t.y. pas juos patekti galima su seimos gyd arba I lygio gines siuntimu.. arba jau mokamai.
Sveikos paneles ir mamytes, esu prisiregistravus Centro pol naujamiesčio fil, esu 5 menesio neštumo
QUOTE(Matrioska777 @ 2011 06 15, 14:42) Sveikos paneles ir mamytes, esu prisiregistravus Centro pol naujamiesčio fil, esu 5 menesio neštumo Man Musteikiene nepatiko,nu savotiska,bet kadangi ji vedeja tai man rods rusiskai gerai kalba,girdejau kad su sesele rusiskai snekejo,be to ji apie 50 a tokio amziaus jos visos rusiskai gerai kalba QUOTE(Matrioska777 @ 2011 06 15, 14:42) Sveikos paneles ir mamytes, esu prisiregistravus Centro pol naujamiesčio fil, esu 5 menesio neštumo O kokie atsiliepimai tiek apie Šimanskaitę, tiek ir apie Makauskienę (šeimos gydytoja)? Aš eisiu kitą savaitę persirašyti, tai įdomu pas kuria čia geriau eiti?
Gal kuri gali paaiskinti kodel is DC perregistruoja i Kalinausko filiala? As pas Peleckiene eidavau visada, o dabar ji
keista aisku, kad be sutikimo taip perkele, bet matyt DC like gyd. turejo pilna sarasa klientu ir jau jiems daugiau nauju nebeskyre, o tavo gyd pacientus isdalino per artimiausius filialus, kur gyd apkrovimas mazesnis?
Merginos, o ar nieks siuo metu pas Kalendriene nevaikstot? Kokia nuomone apie ja? nes labai jau visi seni komentarai
QUOTE(zifara @ 2011 07 22, 07:25) Gal kuri gali paaiskinti kodel is DC perregistruoja i Kalinausko filiala? As pas Peleckiene eidavau visada, o dabar ji QUOTE(MildukasK @ 2011 07 22, 08:02) keista aisku, kad be sutikimo taip perkele, bet matyt DC like gyd. turejo pilna sarasa klientu ir jau jiems daugiau nauju nebeskyre, o tavo gyd pacientus isdalino per artimiausius filialus, kur gyd apkrovimas mazesnis? Aš taip supratau, kad perkėlė visą apylinkę, neperskirdami keliems gydytojams. Gyd. Peleckienė turėjo labai daug pacientų. Tai tiesiog paskyrė naują gydytoją.
sveikos
o as dabar su klausimu apie vaiku gyd. QUOTE(zifara @ 2011 07 22, 07:25) Gal kuri gali paaiskinti kodel is DC perregistruoja i Kalinausko filiala? As pas Peleckiene eidavau visada, o dabar ji QUOTE(mokka @ 2011 08 24, 14:02) Aš taip supratau, kad perkėlė visą apylinkę, neperskirdami keliems gydytojams. Gyd. Peleckienė turėjo labai daug pacientų. Tai tiesiog paskyrė naują gydytoją. Beje, labai maloni ta nauja gydytoja Regina Rusecka
Sveikutes
O man reikia rekomendaciju pas koki chirurga eiti, nes pas ta puskvaise Janusevskaja tikrai neisiu.... Lauksiu atsiliepimu, is anksto aciu, kas pasidalins savo patirtimi QUOTE(raganele_666 @ 2011 09 27, 10:29) Sveikutes O man reikia rekomendaciju pas koki chirurga eiti, nes pas ta puskvaise Janusevskaja tikrai neisiu.... Lauksiu atsiliepimu, is anksto aciu, kas pasidalins savo patirtimi Tik ne pas Cekuoli arba Cumacenka (jeigu jie dar dirba) QUOTE(raganele_666 @ 2011 09 27, 11:29) Sveikutes O man reikia rekomendaciju pas koki chirurga eiti, nes pas ta puskvaise Janusevskaja tikrai neisiu.... Lauksiu atsiliepimu, is anksto aciu, kas pasidalins savo patirtimi Janusevska tai tikrai galetu veterinarijoje dirbti, man tai Lyckovaite visai nieko, as pas ja lankausi. Konkreti ir paprasta
O mes galime tik padėkoti dakterei Januševskajai už rūpestingumą, ypatingą žmoniškumą ir profesionalumą. Matot, kaip skirtingai....
|