Kadangi radau sena temuke pasibaigusia, tad leidau sau atidaryti nauja
Dalinkimės ir toliau savo atsiliepimais apie šį nuostabų Gydytoją-Žmogų
QUOTE(tomcexx @ 2009 10 09, 19:57)
O ko cia gedintis
I TEMA
Kadangi radau sena temuke pasibaigusia, tad leidau sau atidaryti nauja Dalinkimės ir toliau savo atsiliepimais apie šį nuostabų Gydytoją-Žmogų QUOTE(tomcexx @ 2009 10 09, 19:57) O ko cia gedintis QUOTE(meilita @ 2009 10 09, 21:50) savo pirma leliuka gimdziau pas moteri nu jus mane tuom itikinote... QUOTE(Hebe @ 2009 10 09, 22:36) I TEMA Kadangi radau sena temuke pasibaigusia, tad leidau sau atidaryti nauja Dalinkimės ir toliau savo atsiliepimais apie šį nuostabų Gydytoją-Žmogų O ko cia gedintis nz kodel buvau nusistaciu pries vyra kaippo giniu
sveikos
jūsų pagyrimai šiam gydytojui nepalieka abejonių gimdyti pas jį. gal kuri mergaitė galėtų gydytojo telefono numerį į až atsiusti
Sveikos mergaites, noreciau info apie pirmagimi. Nes dauguma raso, kad pas gyd Birzieti gimdziosios antra vaikeli neplyso. O kaip su pirmu?
QUOTE(knopkaa @ 2009 10 14, 15:29) Sveikos mergaites, noreciau info apie pirmagimi. Nes dauguma raso, kad pas gyd Birzieti gimdziosios antra vaikeli neplyso. O kaip su pirmu? Na, aš neplyšau, bet teko kirpti (abu kartus gimdžiau pas Biržietį ir abu kartus jis priėmė sprendimą dėl kirpimo - kad jo reikia). Iš savo patirties, ir kiek girdėjau iš kitų mamų - jis labiau už kirpimą - kad geriau kirpti, nei leisti plyšti. Bet ar plyšimas/kirpimas bus, mano nuomone, labiau priklauso nuo moters fizeologijos, nei nuo gydytojo
Aciu uz informacija, neapsisprendziu pas kuri gydytoja gimdyti
QUOTE(knopkaa @ 2009 10 15, 17:01) Jeigu nori malonaus, silto bendravimo, rupestingumo, tai rinkciausi tik Birziety. O plius ir profesionalas 100% jis yra. Kadangi seima planuojam didesne , visus leliukus gimdysiu tik pas sita gina, as suzaveta jo darbu, atsidavimu...man jis per gimdyma buvo labai svelnus, rupestingas, as nesijauciau gimdanti
As siandien skambinau del susitikimo su siuo nuostabiu ginium... tai dabar laukiu nesulaukiu 25 dienos
QUOTE(knopkaa @ 2009 10 14, 15:29) Sveikos mergaites, noreciau info apie pirmagimi. Nes dauguma raso, kad pas gyd Birzieti gimdziosios antra vaikeli neplyso. O kaip su pirmu? gimdziau pirma - neplysau ir nekirpo, kaip dabar bus - ziuresim. Tai priklauso ne vien nuo gydytojo, o nuo nesciosios fiziologijos, kaip pati nescioji klauso mediku nurodymu. Nebus taip, kad jei pasirinkai Birzieti, tai 100proc neplysi. QUOTE(knopkaa @ 2009 10 15, 17:01) Negi po tiek siltu ,graziu atsiliepimu Tik pas T.Birzieti,kai ateityje planuosim su vyru dar vaikuciu tai kreipsiuosi tik pas si daktara Papildyta: QUOTE(Nexta @ 2009 10 15, 20:31) Jeigu nori malonaus, silto bendravimo, rupestingumo, tai rinkciausi tik Birziety. O plius ir profesionalas 100% jis yra. Kadangi seima planuojam didesne , visus leliukus gimdysiu tik pas sita gina, as suzaveta jo darbu, atsidavimu...man jis per gimdyma buvo labai svelnus, rupestingas, as nesijauciau gimdanti Pritariu tau,as taip pat pries pora savaiteliu gimdziau pas si daktara,tai iki siol negaliu pamirsti gimdimo,rupestingumo,svelnumo QUOTE(tomcexx @ 2009 10 16, 09:13) Visa nestuma pas ji vazineju... QUOTE(Forgete @ 2009 10 16, 11:40) gimdziau pirma - neplysau ir nekirpo, kaip dabar bus - ziuresim. Tai priklauso ne vien nuo gydytojo, o nuo nesciosios fiziologijos, kaip pati nescioji klauso mediku nurodymu. Nebus taip, kad jei pasirinkai Birzieti, tai 100proc neplysi. butent... priklauso plysimai ne tik nuo gydytojo bet ir nuo fiziologijos...
Sveikos. Gal turit Biržiečio privatų nr. ir ar galėtumėte jį man parašyti?
Žinoma, atsakykite asmenine žinute. Ačiū.
QUOTE(tomcexx @ 2009 10 14, 18:16) manau kiekvienas gimdymas skirtingas...viena karta gali vaikelis buti didesnis kita karta mazesnis.. Na, galiu pasakyti, kad ir ne nuo vaikelio dydzio kartais priklauso sie dalykai. Mano angelelis gime tik 2,920kg, o ir kirpo net 2 vietose, ir plysau taip pat 2 vietose. Gaila, kad sis gydytojas kaip tik tuo metu, kai gimdziau, atostogavo ir niekaip nejo susitarti del gimdymo, bet dabar kai pasiskaiciau dar daugiau apie JI, tai manau, kad jei gimdyma butu priemes butent sis gydytojas, butu buve galima isvengti tokiu dideliu komplikaciju... Kita vaikeli zut but gimdysiu tik pas ji. Vos po vieno pokalbio telefonu jau pajutau, kad sis gydytojas tikrai labai siltas zmogus. QUOTE(Dinuska @ 2009 10 20, 22:33) Na, galiu pasakyti, kad ir ne nuo vaikelio dydzio kartais priklauso sie dalykai. Mano angelelis gime tik 2,920kg, o ir kirpo net 2 vietose, ir plysau taip pat 2 vietose. Gaila, kad sis gydytojas kaip tik tuo metu, kai gimdziau, atostogavo ir niekaip nejo susitarti del gimdymo, bet dabar kai pasiskaiciau dar daugiau apie JI, tai manau, kad jei gimdyma butu priemes butent sis gydytojas, butu buve galima isvengti tokiu dideliu komplikaciju... Kita vaikeli zut but gimdysiu tik pas ji. Vos po vieno pokalbio telefonu jau pajutau, kad sis gydytojas tikrai labai siltas zmogus. tai as ir nesakau kad vien nuo vaiko dydzio ar ir rasiau kad kiekvienas gimdymas skirtingas...
nu ka arteja didzioji diena. Gydytojas dabar gimdymo skyriui dirba, vakar laukiau jo ten, tai net siurpai krate ziurint i belakstancias akuseres ir girdint ju kalbas.
QUOTE(Forgete @ 2009 10 21, 14:23) tai vandenys nuleisti, tai tiek cm, tai kitiek, ana turbut su cezariu pabaigs. Kazkaip pirma zvengdami varem, o dabar juokas nebeima. Visgi netoks paprastas pyrstelejimas tas gimdymas jei gimdysi prie dktr.Birziecio ,tai tikrai nieko nebijok ir buk rami,viskas bus gerai,nusiteik teigiamai
natūralus tai procesas, bet labai jau skirtingas. Vienai greitai, kitai lėtai, viena gali skausmą tverti, kita sienom lipa...Netgi trečią gimdydama bijojau ne ką mažiau, nors viskas buvo kaip ir aišku
QUOTE(Forgete @ 2009 10 21, 13:42) nu ka arteja didzioji diena. Gydytojas dabar gimdymo skyriui dirba, vakar laukiau jo ten, tai net siurpai krate ziurint i belakstancias akuseres ir girdint ju kalbas. o as siandiena sedejau gimdimo skyriuje,tai zinai man patiko,as trys savaites po gimdimo,tai buvo labai idomu ziureti ,prisiminiau kai ejau i palata,kai prasidejo saremiai, kaip veze i operacine QUOTE(meilita @ 2009 10 22, 18:32) o as siandiena sedejau gimdimo skyriuje,tai zinai man patiko,as trys savaites po gimdimo,tai buvo labai idomu ziureti ,prisiminiau kai ejau i palata,kai prasidejo saremiai, kaip veze i operacine Aha visos mes kietos po gimdymo, arba kai visai neneščios. O kai be 5min gimdymas, tai visokios mintys galvon lenda. QUOTE(meilita @ 2009 10 22, 18:11) Ta diena kai vaziavau gimdyti visiskai jokios baimes nebuvo po Vanagienės pas naują gydytoją ir jokios baimės? kad taip tavo drąsos Man jokios baimės nebuvo pirmą gimdymą, todėl kad galvojau, esanti pačiose geriausiose rankose, o visa kita baikė... ale per sąrėmius apsigalvojau QUOTE(Nikkita @ 2009 10 22, 19:39) po Vanagienės pas naują gydytoją ir jokios baimės? kad taip tavo drąsos Man jokios baimės nebuvo pirmą gimdymą, todėl kad galvojau, esanti pačiose geriausiose rankose, o visa kita baikė... ale per sąrėmius apsigalvojau Sutinku ,per saremius visa drasa isgaruoja
Nu ka, pagimdem, per pora valandu. Kad ir kaip prasiau, nei epidiuro, nei cezario, nei narkozes, nei kirpimo negavau
QUOTE(Forgete @ 2009 10 30, 19:08) Nu ka, pagimdem, per pora valandu. Kad ir kaip prasiau, nei epidiuro, nei cezario, nei narkozes, nei kirpimo negavau nepalauziamas sitas gydytojas tokiems prasymams QUOTE(Nexta @ 2009 10 30, 20:34) QUOTE(Hebe @ 2009 10 30, 21:34) Dar ir kaip sukalbamas QUOTE(egle* @ 2009 10 30, 23:19) Dar ir kaip sukalbamas Kai pirma gimdziau, tai irgi gavau, tiesiog kaklelis sunkiai atsidarinejo, gimdymas ilgas nusimate, tai neleido kankintis. O dabar nuvaziavau su 6cm, tai apie epidiura tik pasvajot leido. Gavau linksmuskiu ir dar nospos issiprasiau. QUOTE(Hebe @ 2009 10 30, 22:34) as net tu negavau tiesiog jis kai mato,kad moteris gerai kencia ta skausma ir gali be vaistu pagimdyti ju ir vengia, o jeigu jau ten butu baisiai skauda ir neyktu veikla ar kas, manau tikrai duotu epidura QUOTE(Nexta @ 2009 10 31, 10:59) as net tu negavau tiesiog jis kai mato,kad moteris gerai kencia ta skausma ir gali be vaistu pagimdyti ju ir vengia, o jeigu jau ten butu baisiai skauda ir neyktu veikla ar kas, manau tikrai duotu epidura as ir po sio gimdymo supratau, ka tai reiskia QUOTE(Hebe @ 2009 10 31, 12:13) as ir po sio gimdymo supratau, ka tai reiskia Man irgi gydytojas atidarinejo kaklely su rankomis
Sveikos mamytės, kurios laukiasi ir kurios jau susilaukė
Po tokiu atsilepimu,tikrai nekila klausimas pas ka kreiptis
Ziuriu visur daug maz panasi gydytojo taktika.Ir as atvaziavau kai buvo jau 6cm,epiduro negavau,tik linksminanciu duju truputi.Kiekvieno saremio metu kakleli atidarinejo rankomis.Ir taip pat pazadejo man atvaziavus,kad jau kazkur po 2 val. savo dukryte laikysiu jau rankose.Taip ir buvo
|