Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klausimai
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
agniukutis
Is anksto dekoju uz ats:)

1. Kaip galima butu suzinoti, ar jau yra tam tikroje temoje atsakymas i mano klausima, nesiknisant ir nesiblaskant po visa foruma beieskant tos temos, kurioje pasisakiau. O gal kur nors galima paziureti, kokiose temose esu pasisakius, nes buna, kad pamirstu, kokioje temoje rasiau blush2.gif

2. Kur galima butu paziureti simboliu, esanciu prie temu pavadinimu, reiksme (pvz., klaustukas zaliame burbuliuke biggrin.gif )?

3. Kodel daznai buna taip, kad vietoj SM issoka uzrasas - server is unavailible? Esu cainikas:) kompuose.

4. Kodel paieskoje ivedus tam tikra zodi - ismeta daug temu, kurios neturi nieko bendro su mano ivestu zodziu?
Ambro
1. Kaip galima butu suzinoti, ar jau yra tam tikroje temoje atsakymas i mano klausima, nesiknisant ir nesiblaskant po visa foruma beieskant tos temos, kurioje pasisakiau. O gal kur nors galima paziureti, kokiose temose esu pasisakius, nes buna, kad pamirstu, kokioje temoje rasiau blush2.gif

Gali užsiprenumeruoti tau rūpimas temas. Atsidarai temą ir paspaudi ant "Sekti šią temą". Nusistatai kokiu dažniu tau siųstų pranešimus. Jei kas atsako, į el. paštą tau ateina pranešimas.

Jei norėsi nutraukt prenumeratą, reikes eit į "Mano nustatymai" -> prie Prenumeratos kairėj paspaudi "Peržiūrėti temas" ir uždėjus varneles, nutrauki.

2. Kur galima butu paziureti simboliu, esanciu prie temu pavadinimu, reiksme (pvz., klaustukas zaliame burbuliuke biggrin.gif )?

Kai kuri naują temą ar rašai atsakymą, gali pasirinkti piktogramą pati. Po žintės langu, pamatysi piktogramas. Pasirink vieną ir uždėk varnelę:

user posted image

3. Kodel daznai buna taip, kad vietoj SM issoka uzrasas - server is unavailible? Esu cainikas:) kompuose.

Tuo metu galėjo būti nulužusi SM blush2.gif Bet palaukusi kelias min tu ir vėl gali [prisijungt prie mūsų forumo wink.gif

4. Kodel paieskoje ivedus tam tikra zodi - ismeta daug temu, kurios neturi nieko bendro su mano ivestu zodziu?

Jei jau ieškai tam tikro žžodžio, pasistenk eiti į skyrelį, labiausiai susijusį su tuo žodžiu smile.gif Didesnė tikimybė, kad tau išmes reikalingas temas mirksiukas.gif

P.s. paieška gali daryt ir pačioj temoj, ne tik skyreliuose wink.gif Tada jau išrinks tau pačias žinutes su ieškomu žodžiu.
Kerina
Labas vakaras,
pasidariau lietuviškas raides,bet negaliu parašyt šauktukų,procentų,''etos'' raidės ir t.t... spaudžiau viską,nepasidaro schmoll.gif .Ir dar negaliu rašyt spalvotom raidėm blush2.gif
MIKIENĖ
QUOTE(URTINELIS @ 2008 06 18, 22:48)
Labas vakaras,
pasidariau lietuviškas raides,bet negaliu parašyt šauktukų,procentų,''etos'' raidės ir t.t... spaudžiau viską,nepasidaro  schmoll.gif .Ir dar negaliu rašyt spalvotom raidėm blush2.gif
*

Juos rasi klaviatūroje virš visų raidžių,kur yra skaičiai-pakeisk kalbą į anglų ir tada spausk shift ir norimą simbolį mirksiukas.gif O su spalvotom raidėm-tai pasižymėk norimą žodį ar sakinį ir spausk tokią spalvą,kokios nori. mirksiukas.gif Pvz.:spalva
Rustė
QUOTE(URTINELIS @ 2008 06 18, 22:48)
Labas vakaras,
pasidariau lietuviškas raides,bet negaliu parašyt šauktukų,procentų,''etos'' raidės ir t.t... spaudžiau viską,nepasidaro  schmoll.gif .Ir dar negaliu rašyt spalvotom raidėm blush2.gif
*

galima surinkti kodais simbolius, aš naudoju tokius:
@ - Alt 064 (čia suspaudi skaičius laikydamas Alt)
! - Alt 033
% - Alt 037
# - Alt 035
$ - Alt 036

kokių dar simbolių reikia?
Ambro
Gal padės mano seniau sukurta tema Spartieji klavišai wink.gif
Ambro
QUOTE(maziule @ 2008 07 16, 14:49)
sveikos,
as gal nelabai i tema, bet niekaip nerandu kur buvo snekama apie dainas, ju parsisiuntima ir pan.  verysad.gif bandau ieskot paieskoj, bet nieko neranda, tik meta apie mazyliu daineles ir pan. blush2.gif , o as ieskau normaliu suaugusiems skirtu dainu dalinimasi ir pan. gal galetumet kuri padet surast, buciau labai dekinga  ax.gif
*

Kažkaip ne toj temoj ieškot atsakymo g.gif doh.gif Siūlau pasiieškot skyrelyje "Mamos kompiuteris" wink.gif

QUOTE(Nedulė @ 2008 07 17, 19:12)
gal kas galite man paaiškinti, kaip reikia įkelti nuotrauką, noriu parašyti skelbima su nuotrauka, bet niekaip nesigauna g.gif
*

Tam yra atskira tema "Kaip prisegti nuotrauką?".

Prieš klausiant pasinaudokit paieška!
zhmogeliukas
Sveikos supermamos,nežinau ar čia pataikysiu rašydama bet naujos tmeos kur nenorėjau.

kaip padaryti kad forumo žinute sman rodytų normaliai no ne štai taip:
user posted image
tik pvz čia
Karbynė
QUOTE(Auges @ 2006 11 14, 10:44)
Jei tau rodo taip:

user posted image
Nusistatyk Standartinį rodymo būdą. (virš žinučių "medžio" dešinėj pusėj - prieš temos pavadinimą)

user posted image
*

Vojengi
O kaip skaiciuojamos tos zinutes? ax.gif
Atrodo ir parasau si bei ta, o zinuciu kaip viena taip viena blush2.gif
Papildyta:
Man atrodo zinuciu skaiciuotojas sugedo bigsmile.gif
Borzika
QUOTE(Vojengi @ 2009 08 11, 16:45)
O kaip skaiciuojamos tos zinutes?
*

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=287557
Margarita s
sveiki, noreciau sukurti tema, bet nezinau kaip, nerandu kaip tai padaryti
Borzika
QUOTE(Margarita s @ 2009 08 11, 22:32)
sveiki, noreciau sukurti tema, bet nezinau kaip, nerandu kaip tai padaryti
*

Kaip paskelbti naują temą?
jaunoji dalyve
norejau pasiteirauti, jei visur skaitom iforumai tai kur galima uzduoti savo rupimus kalusimus, kad i juos butu atsakyta? g.gif
Aurėja
o ką konkrečiai turite galvoje, ar apie "Konsultacijų centrą" kalbate, ar apie kažką kita?
Kavytė
Tai žiūrint kuo domitės, juk visas forumas suskirstytas į tam tikras sritis (grožis, sveikata, stilius, darbas, gimdymas ir pan) g.gif
Braske666
Sveikos mamytes,

Noriu istoti i Druskininku mamyciu kluba kokios butu istojimo taisykles ?

Aciu
Borzika
QUOTE(Braske666 @ 2009 11 02, 13:41)

Nėra jokių 'įstojimo' taisyklių smile.gif
Tiesiog parašykit čia:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...08023&st=36.
Nanita
kadangi as naujoke turiu daug klausimu,pvz,kai prisijungiu kaip suzinuoti,ar yra siuo metu kas prisijunges? 4u.gif Toliau,ka reiskia ta raudona tulpe ?doh.gif Kol kas tiek.Padekite prasau!!! smile.gif
Borzika
QUOTE(ceburashka @ 2009 11 03, 20:16)
kadangi as naujoke turiu daug klausimu,pvz

Pirmiausia derėtų taisykles perskaityt wink.gif
kaip suzinuoti,ar yra siuo metu kas prisijunges?

Į šį klausimą jau atsakyta čia:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?act=idx ('eiti' iki apačios).
Nanita
na taip,bet ten tiek daug skaityti reikia blush2.gif smagiau yra susirasyneti,Bet vistiek aciu smile.gif
Omrum
ta tulpė reiskia jei raudona forumas neskaitytas ant jos paspaudus ji pasidaro mėlyną taip pažymima kad forumas skaitytas , na čia savo patogumui funksija smile.gif
Ambro
QUOTE(Braske666 @ 2009 11 02, 14:41)
Sveikos mamytes,

Aciu
*

Jokių taisyklių nėra, visos yra laukiamos wink.gif Tiesiog pasisviekinkite ir parašykite ką nors apie save toj temoj, žiūrėkit, kaip įsiliesite į jų būrelį drinks_cheers.gif
giedruze
sveikos gal as ne i tema bet vaikas kazka paspaude ir visas sm mazom raidelem vos iziurimom. Kaip padidinti?
Omrum
QUOTE(giedruze @ 2009 11 06, 09:10)
sveikos gal as ne i tema bet vaikas kazka paspaude ir visas sm mazom raidelem vos iziurimom. Kaip padidinti?
*

paspausk ctrl ir pliusiuką - pasididins , pamazinimui ctrl ir minusiuką smile.gif
D.E.V.A
Sveikos ir sveiki,nezinau kur klaust klausiu cia,zodziu is Vistos man perdare y xp viskas ciki,bet dabar kuriant tema as negaliu graziu sriftu rasyt blink.gif kodel,gal dar ka reikia kompiuteri ijungt ar kaip g.gif nesusigaudau tai ir nesuprantu rasydavau tokiu .Aciu kas teigsis atsakyt 4u.gif
Borzika
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 11 19, 12:54)
nezinau kur klaust

Čia arba čia.
^Braškytė^
Ir as noriu paklausti ,kodel kai pasidarai fona supermamos pvz (gerber) istikruju bet kuri kita tik ne supermama ,ir iejus i favorites pas save nerodo nei vienos temos sektos
kodel tai yra ???
adukas
Laba diena,
Atsiprašau, bet norėjau paklausti, kaip įkelti prie žinutės nuotraukėlę. Visaip bandžiau, bet nepavyko blush2.gif g.gif
Borzika
QUOTE(adukas @ 2009 11 24, 16:59)
kaip įkelti prie žinutės nuotraukėlę

Paskaitykit temą - Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba.

P.S. pati keliu iš www.radikal.ru, bet šiandien šis puslapis kažkodėl "streikuoja" unsure.gif

Vienas iš lengvesnių būdų yra toks:
1. www.radikal.ru
2. BROWSE... (pasirinkti foto iš kompiuterio)
3. ЗАГРУЗИТЬ ("užkrauti“)
4. nukopijuoti antrą nuorodą:
user posted image
5. ir ją įkelti į žinutę.
puta
laba diena noreciau paklausti kodel mano profilio nustatymuose rodo issiustas zinutes o pas manodrauge profilyje nerodo kokias zinutes jinai issiunte o mano jinai mato
Borzika
QUOTE(geruvila @ 2009 11 24, 21:42)
kodel mano profilio nustatymuose rodo issiustas zinutes o pas mano drauge profilyje nerodo kokias zinutes jinai issiunte o mano jinai mato

Jei teisingai supratau klausimą, taip yra dėl to, kad esate naujokė, ir ta funkcija jums kol kas nėra aktyvuota.
Plačiau - temose Funkcija "Rasti nario žinutes" ir Dalyvių statusas.
sann
Bandziau rasyti kelias zinutes, bet nesuprantu kaip isijungti i pokalbi, gal reikia, kad kas pakviestu? g.gif
Borzika
QUOTE(sann @ 2009 12 02, 17:50)
Bandziau rasyti kelias zinutes, bet nesuprantu kaip isijungti i pokalbi, gal reikia, kad kas pakviestu?

Jokių pakvietimų nereik. Kuriose temose bandėt parašyt?
ernoja
QUOTE(sann @ 2009 12 02, 17:50)
Bandziau rasyti kelias zinutes, bet nesuprantu kaip isijungti i pokalbi, gal reikia, kad kas pakviestu?  g.gif
*

na jeigu žinutės bendro pobūdžio, į kurias jokio atsakymo nereikia, tai ir neatsakys niekas. Arba jei prieš kelias žinutes rašė tai, ko jūs klausiat.
susiraskit bendraamžių, savo miesto, rajono temą, ten greičiau jus pastebės. Kviesti niekas nekvies 4u.gif
Svogunele
sveikos mamytes!

na labai atsiprasau jei pasirodysiu tikra neismanele blush2.gif
esu is kauno ir nesioju savo pirma leliuka, kuris turetu isvyst pasauli vasario men ax.gif
nu nors uzmusk nerandu nei bendraamziu kampelio sau, nei tu, kurios gimdys vasari forumo, niekiap neatrandu kaip prisijungt prie mamyciu kaip as verysad.gif
labai prasau padeti zioplai bet labai norinciai bendraut busimai mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ernoja
QUOTE(Svogunele @ 2009 12 02, 23:38)
sveikos mamytes!

na labai atsiprasau jei pasirodysiu tikra neismanele  blush2.gif
esu is kauno ir nesioju savo pirma leliuka, kuris turetu isvyst pasauli vasario men  ax.gif
nu nors uzmusk nerandu nei bendraamziu kampelio sau, nei tu, kurios gimdys vasari forumo, niekiap neatrandu kaip prisijungt prie mamyciu kaip as  verysad.gif
labai prasau padeti zioplai bet labai norinciai bendraut busimai mamytei  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

vasario mėnesio nėštukės
pirmas nėštumas
bendraamžiai
Kauno kaimynės
marka100
Sveiki,norejau paklausti,ar siemet nebus "Kaledinio pasto" pas jus?Mum labai patiko ir tikrai tiko mirksiukas.gif
Borzika
QUOTE(marka100 @ 2009 12 05, 11:51)
ar siemet nebus "Kaledinio pasto" pas jus?

- Kalėdinis paštas
- Ar jau parašei laišką Kalėdų Seneliui?
- Parašyk laišką Kalėdų Seneliui!
mildamor
Kaip man uzduoti klausima? As cia pirma karta...Noreciau surasti privatu vaiku darzeli vienam menesiui. Geriausia Vilniaus centre, Karoliniskese arba Zveryne. mano dukrytei 4 metai. Mes gyvenam uzsienyje, taigi i valstybinius darzelius turbut negalime pretenduoti. Aciu wub.gif
l'eau
QUOTE(mildamor @ 2009 12 06, 21:01)
Kaip man uzduoti klausima? As cia pirma karta...Noreciau surasti privatu vaiku darzeli vienam menesiui. Geriausia Vilniaus centre, Karoliniskese arba Zveryne. mano dukrytei 4 metai. Mes gyvenam uzsienyje, taigi i valstybinius darzelius turbut negalime pretenduoti. Aciu  wub.gif
*

tam skirtoje temoje. čia. dar yra toks stebuklingas įrankis kaip "paieška" smile.gif
Erika Vaznė
pritariu kitoms mamytems, kad cia klaidziojimas gaunasi lyg po tanku miska... jokio atsekamumo jokiu zenklu ir nuorodu. Tarkim vakar perskaiciau idomia tema ir pasisakiau ar paklausiau klausimo ir nebezinau kita diena kur vel ieskoti tos temos... nes arba jos ten nera arba yra koikie 500 psl kuriuso reikia perziureti... ziauru.... nebezinau kaip cia ka rasti, tik siutas ima. Atrodo kad visos tokios gurdos viska randa supranta tik as kazkaip pim pim nelabai......gal ka ne taip darau?
Borzika
QUOTE(Erika Vaznė @ 2010 02 03, 21:04)
jokio atsekamumo jokiu zenklu ir nuorodu

Klystat. Tiesiog nereik be pagrindo piktintis ar nervintis, o ramiai atsisėst ir susipažint su D.U.K. skyrelyje esančiomis temomis, pvz.:
- Kaip sekti norimą temą?
- Favorites.
- Temų prenumerata.
- ir t.t.
pasisakiau ar paklausiau klausimo ir nebezinau kita diena kur vel ieskoti tos temos...

Atsakymą, kaip ieškoti parašytų žinučių, rasit šioje temoje - Visos mano parašytos žinutės.
velniukas26
Labutis, turiu toki keista g.gif , jums gal ir juokinga biggrin.gif klausima:, kodel prie mano logotipo kur kaip as supratau rodo parasytu zinuciu skaiciu, pas man 0:
Va taip

Grupė: Naujokai
Žinutės: 0
Prisijungė: 2008 11 14

Va dabar raso kad viena yra, nieko nesuprantu g.gif
Borzika
QUOTE(velniukas26 @ 2010 02 14, 22:02)
kodel prie mano logotipo kur kaip as supratau rodo parasytu zinuciu skaiciu, pas man 0

Žinutės skaičiuojamos ne visuose skyreliuose, t.y.:
QUOTE(Ambrozija @ 2008 11 10, 19:25)
Žinučių neskaičiuoja:
Štai mes kokie
Skelbimų lenta
(visi skyreliai)
Konkursai
Vaikų vardai
Pomėgiai ir pramogos
TV pramogos
Sveikinimai
Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos
- Mamų susitikimai, Bendraamžių kampelis, Mamos užsienyje, Kaimynai :], Bendraminčiai.
Nėštumo planavimas - Planuojančių pašnekesiai

julitan
Nezinau kur klausti? g.gif kaip man ikelti nuotraukas ?
Vitulka
QUOTE(julitan @ 2010 03 06, 11:56)
Nezinau kur klausti? g.gif  kaip man ikelti nuotraukas ?
*

šitoj temoj rasit atsakymą http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...8919&st=492 smile.gif
dado
Ir as noriu paklausti. blush2.gif Kaip reikia nukelti zemyn eilute pavyzdziui rasant eilerasty,kad nebutu parasyta viskas is eiles.Na, kad matytusi ,kad tai eilerastis.Aciu!!!!! 4u.gif
Niktė
QUOTE(dado @ 2010 03 11, 13:03)
Ir as noriu paklausti. blush2.gif Kaip reikia nukelti zemyn eilute pavyzdziui rasant eilerasty,kad nebutu parasyta viskas is eiles.Na, kad matytusi ,kad tai eilerastis.Aciu!!!!! 4u.gif
*

rašykit eilėraštį, ir kai norėsit rašyti iš naujos eilutės tiesiog paspauskit "enter" mygtuką
dado
Labai aciu!!!
Koks paprastas dalykas thumbup.gif ,o as isbandziau ivairius mygtukus vis nesigaudavo ir nesigaudavo.O paklausti tokio paprasto dalyko neturejau pas ka!!!
Dar karta aciuks.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.