Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Miegantys mažyliai" III dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
l'eau
[/quote]
QUOTE(Rustė @ 2009 10 19, 20:50)
painiojat painiojat.

jei perskaitėt žinutę, matot kad nepainioju. jei neskaitėt - negaliu uždrausti matyti ko nėra ir galvoti kas patinka rolleyes.gif kad vaikai ne autorės nurodyta autorės temoje.
dėl 'savito braižo' ar 'vizitinės kortelės'. tokio 'fotografo', kurio visos nuotraukos vienodos ir dar perspaudžiama su apdorojimo programomis bent man kitaip nei mėgėju pavadint neišeitų, 'vizitinė kortelė' ir 'savitas braižas' man yra nuotraukų originalumas ir noras kreiptis dar kartą ar rekomenduoti. bet jei kitiems tai yra nuotraukų vienodumas tikrai nesiginčysiu smile.gif
aš siūlau naikinti ne temą, o anonimiškumo reikalavimą. juk vistiek to kartais nesilaikoma, o ir piktina kai kurias jis labai, kaip ir pranešimai apie jo nesilaikymą smile.gif
Rustė
pašalintos dvynukų nuotraukos autorė nė kiek nepergyvena dėl atsitikusio incidento, tad galima baigti šitą temą, nes čia daugiau nervinasi kiti nariai, negu tas, kam gal reikėtų pergyventi dėl tokio dalyko.

------------

anonimiškumo nepanaikinsim, jie kažkam kažkas nepatinka prašau rašyti info@supermama.lt ir išdėstyti savo pasiūlymus dėl naujos fotokonkursų taisyklių redakcijos.
Pelene
Kaip gaila pasalintos dvynuku nuotraukytes verysad.gif Ji buvo pelnius mano simpatijas. Kazkoks absurdas - nuo jos rodymo 7menesiai praejo. Neteisinga buvo ja cia specialiai viesint. Po tokiu viesinimu noras kitakart nedalyvaut dar labiau sustipreja verysad.gif Koks tikslas? Ismest is konkurso visas grazias foto ir palikt mazai demesi traukiancias? g.gif
Ūla
QUOTE(Pelene @ 2009 10 21, 15:08)
Kaip gaila pasalintos dvynuku nuotraukytes verysad.gif  Ji buvo pelnius mano simpatijas. Kazkoks absurdas - nuo jos rodymo 7menesiai praejo. Neteisinga buvo ja cia specialiai viesint. Po tokiu viesinimu noras kitakart nedalyvaut dar labiau sustipreja verysad.gif Koks tikslas? Ismest is konkurso visas grazias foto ir palikt mazai demesi traukiancias? g.gif
*

bet juk taisyklės yra taisyklės. Ar gražiom nuotraukom jos negalioja?
Jei Supemamoj foto dėta buvo, negali konkurse dalyvaut?
Atsiprašau, jei ne taip suprantu blush2.gif
Rustė
QUOTE(Ūla @ 2009 10 21, 16:18)
bet juk taisyklės yra taisyklės. Ar gražiom nuotraukom  jos negalioja?
Jei Supemamoj foto dėta buvo, negali konkurse dalyvaut?
Atsiprašau, jei ne taip suprantu  blush2.gif
*

taip, teisingai.

bet jei konkurso metu nuotrauka bus pašalina iš ten, kur įdėta (geriausia prieš pasiunčiant nuotrauką tvirtinimui), tada viskas gerai wink.gif
ona777

pašalintos dvynukų nuotraukos autorė nė kiek nepergyvena dėl atsitikusio incidento, tad galima baigti šitą temą, nes čia daugiau nervinasi kiti nariai, negu tas, kam gal reikėtų pergyventi dėl tokio dalyko.

------------

Paskaičius atrodo,kad buvo užpulta vargšė autorė doh.gif O ji tokia kilni- atsiėmė nuotrauką pati ir visai nepergyvena cool.gif dėl tokio dalyko.
Dalyvauji ne pagal taisykles- gauni ką nusipelnai.
Manau turi galioti visiem vienodos taisyklės, o jų nesilaikymas - baudžiamas.

Sutinku, paviešinta buvo negražiai, manau tam reikėtų taip pat taisyklių( t.y tik až moderatorei, o ji jau spręstų)
ŽuvelėNEauksinė
jau kaip nusibodo laukt rezultatų doh.gif baisiai užsitesė šitas konkursas doh.gif
Rustė
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 22, 14:18)
jau kaip nusibodo laukt rezultatų doh.gif baisiai užsitesė šitas konkursas doh.gif
*

kiek rėmėjai prašė tiek yra.
Omrum
*

nori greičiau laimėt? biggrin.gif
ŽuvelėNEauksinė

QUOTE(Lera @ 2009 10 22, 13:28)
nori greičiau laimėt? biggrin.gif
*

noriu greičiau pamatyt laimėtoją ax.gif biggrin.gif
Vasaraitė
*

Man ir nusibodo blush2.gif

Bet kiek nuotrauku sumazejo, apie 20 jei atmintis nemeluoja blink.gif Atrodo tiek "kriminalu" tikrai nebuvo g.gif
Nerytė
man irgi jau smalsu suzinoti nugaletojus bigsmile.gif
Stebukle
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 22, 17:21)

Bet kiek nuotrauku sumazejo, apie 20 jei atmintis nemeluoja blink.gif Atrodo tiek "kriminalu" tikrai nebuvo g.gif
*

aha, ir as nerandu keliu foto. O idomu, Ruste, jei autoriaus prasymu pasalini fotke, bet jau buna prasidejes balsavimas, tu mums garsiai viesai pasakai kad ta nuotrauka isimama, ar ne? Kazkaip nepastebejau. unsure.gif
Rustė
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 22, 20:28)
aha, ir as nerandu keliu foto. O idomu, Ruste, jei autoriaus prasymu pasalini fotke, bet jau buna prasidejes balsavimas, tu mums garsiai viesai pasakai kad ta nuotrauka isimama, ar ne? Kazkaip nepastebejau. unsure.gif
*

nepasakau, jei autorė nori per Až prašo, ir šalinu wink.gif
Stebukle
QUOTE(Rustė @ 2009 10 22, 20:29)
nepasakau, jei autorė nori per Až prašo, ir šalinu wink.gif
*

A... nes galvoju, jei pasalini tarkim ta fotke uz kuria balsavau, tai jau turiu papildoma balsa. Nes gi nematau ar visos yra nuotraukos uz kurias pabalsavau. cool.gif zodziu, reik sekt savo balsuotas fotkes iki pabaigos konkurso, ar niekur nepradingo lens.gif
l'eau
QUOTE(ona777 @ 2009 10 21, 20:08)
Paskaičius atrodo,kad buvo užpulta vargšė autorė doh.gif O ji tokia kilni- atsiėmė nuotrauką pati ir visai nepergyvena cool.gif dėl tokio dalyko.
Dalyvauji ne pagal taisykles- gauni ką nusipelnai.
Manau turi galioti visiem vienodos taisyklės, o jų nesilaikymas - baudžiamas.

visiškai teisingai drinks_cheers.gif
hi :)
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 22, 17:43)
man irgi jau smalsu suzinoti nugaletojus  bigsmile.gif
*

Nugi aš ir Lera, ko čia nežinot
kristinap
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 22, 20:35)
A... nes galvoju, jei pasalini tarkim ta fotke uz kuria balsavau, tai jau turiu papildoma balsa. Nes gi nematau ar visos yra nuotraukos uz kurias pabalsavau.  cool.gif zodziu, reik sekt savo balsuotas fotkes iki pabaigos konkurso, ar niekur nepradingo lens.gif
*

ką tik patikrinau, pasirodo taip ir atsilaisvino mano vienas balsas doh.gif
Omrum
smile.gif+2009 10 22, 22:19-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 22, 22:19)
Nugi aš ir Lera, ko čia nežinot
*

nu sakau nesupratingi tie žmonės visiškai šiais laikais , čia juk nuo pradžių buvo aišku dirol.gif
Freke
o sitam konkurse trys ar penki balsai? ax.gif lyg ir tris suskaiciavau bet kazka pamenu kad penki mineti buvo g.gif
Vicious Vici
QUOTE(Frekė @ 2009 10 23, 09:46)
o sitam konkurse trys ar  penki balsai? ax.gif lyg ir tris suskaiciavau bet kazka pamenu kad penki mineti buvo g.gif

turbūt pašalintos tos 2 nuotraukos, už kurias buvai balsavusi g.gif kreipkis į Rustę, jei nori dar pabalsuoti
Freke
viskas gerai karsta.gif mano balsiukai visi tiesiog praziurejusi buvau... tik viena foto pasalinta buvo ax.gif
Omrum
QUOTE(Frekė @ 2009 10 23, 09:46)
o sitam konkurse trys ar  penki balsai? ax.gif lyg ir tris suskaiciavau bet kazka pamenu kad penki mineti buvo g.gif
*

tik du vienas man kitas Hi:) biggrin.gif
Beganti nuotaka
QUOTE(Lera @ 2009 10 23, 12:28)
tik du vienas man kitas Hi:)  biggrin.gif
*

Laba diena,
jus kalbate apie balsavimą, rolleyes.gif o kaip jame galima sudalyvauti ?
Omrum
QUOTE(Beganti nuotaka @ 2009 10 23, 11:38)
Laba diena,
jus kalbate apie balsavimą, rolleyes.gif  o kaip jame galima sudalyvauti ?
*

tau kaip naujokei ne . turi surinkt 20-25 žinučių tiksliai dabar nepamenu kiek
Freke
QUOTE(Lera @ 2009 10 23, 10:28)
tik du vienas man kitas Hi:)  biggrin.gif
*

tai parodykit fotkes uz kurias balsuoti biggrin.gif tai ir visus 5 kaip nors padalinsiu lotuliukas.gif
Rustė
Jei nuotrauka kelia įtarimų tai pirmiausia ne šalinama, o perkeliama į neužpildytas, kad būtų galima grąžinti jie ką.
tada balsai negrįžta.

bet tada kai nuotrauka jau yra ištrinama, va tada balsai sugrįžta ir galima perbalsuoti.

patikrinti yra gana paprasta, užeinate ant bet kurios foto už kurią nebalsavote ir žiūrite ar duoda galimybę balsuoti, ar rodo, kad balsai išnaudoti.
Omrum
QUOTE(Frekė @ 2009 10 23, 12:23)
tai parodykit fotkes uz kurias balsuoti biggrin.gif tai ir visus 5 kaip nors padalinsiu lotuliukas.gif
*

šitatopsecret.gif
Vasaraitė
QUOTE(Lera @ 2009 10 23, 12:41)

lotuliukas.gif

Pagaliau atidaviau visus balsus, buvo sunkoka doh.gif
Stebukle
Lera, prabalsavau uz tavo fotke, pagaliau ziuriu radai ir net nuoroda issisaugojai thumbup.gif:
Omrum
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 23, 13:11)
Lera, prabalsavau uz tavo fotke, pagaliau ziuriu radai ir net nuoroda issisaugojai thumbup.gif:
*

ačiūūū , argi nevert pirmos vietos? wub.gif
solo
QUOTE(Lera @ 2009 10 23, 12:25)
*

Man tavo ankstesnioji labiau patiko. Būtum daugiau balsų gavus už kiekybę biggrin.gif
Stebukle
QUOTE(Lera @ 2009 10 23, 13:25)
*

tikrai verta rolleyes.gif Jei vadovautis tuo posakiu, kad obuolys nuo obels netoli rieda, tai labai graži jūsų šeimyna wub.gif wub.gif tokia wubiska wub.gif
Vanilė
Kokis grožis nuotraukų wub.gif
Man ypač ta kur mažasis miega ir seilytės iš burnos bėga wub.gif tikrai saldus miegelis wub.gif
Omrum
QUOTE(solo @ 2009 10 23, 13:33)
labiau patiko. Būtum daugiau balsų gavus už kiekybę  biggrin.gif
*

matai su šia jau negalėjau dalyvaut , nes paviešinta buvo verysad.gif o taip norėjau !!

QUOTE(Stebukle @ 2009 10 23, 13:34)
tikrai verta rolleyes.gif Jei vadovautis tuo posakiu, kad obuolys nuo obels netoli rieda, tai labai graži jūsų šeimyna wub.gif  wub.gif tokia wubiska wub.gif
*

Taaaaip , nerealus mes pūkiai wub.gif ačiū wub.gif

QUOTE(Nerikikė @ 2009 10 23, 14:13)
Man ypač ta kur mažasis miega ir seilytės iš burnos bėga  wub.gif tikrai saldus miegelis  wub.gif
*

kažin jei taip koks tėtis gulėtu su seilytes iš burnos ar irgi visi taip wubiautu? biggrin.gif

man irgi ta foto graži smile.gif
Freke
Lera padariau nusikaltima ax.gif Hi:) balso nepalikau ax.gif bet atidaviau tavo mazyliui visus 5 is savo IP ir dar kelis kartus visus 5 IP pasikeitusi blush2.gif ax.gif tikiuosi laimesi ir pirma vieta bus garantuota wub.gif wub.gif wub.gif negi gaila tu 500lt (pagaliau suzinojau koks prizas biggrin.gif ) tokiam wub.gif wub.gif miegeliui
VI-VA-VI
Man tavo ankstesnioji labiau patiko. Būtum daugiau balsų gavus už kiekybę  biggrin.gif
*

thumbup.gif
Vicious Vici
ryškiai per ilgai balsavimas užsitęsė lotuliukas.gif
QUOTE(Frekė @ 2009 10 23, 12:23)
*

tuoj aš tau į až parašysiu bigsmile.gif
Cukraus pudra
Man tavo ankstesnioji labiau patiko. Būtum daugiau balsų gavus už kiekybę  biggrin.gif
*

jei Lera jų mama, vadinas- kalė unsure.gif
Forumo klasika prasideda cool.gif
solo
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 23, 19:20)
jei Lera jų mama, vadinas- kalė  unsure.gif
*

g.gif kas norėjo, tas suprato be išvedžiojimų mirksiukas.gif
Nerytė
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 23, 19:20)
*

cia norejai izeisti ar siaip kazkokie isvedziojimai mastau.gif
Vanilė
QUOTE(Lera @ 2009 10 23, 13:36)
kažin jei taip koks tėtis gulėtu su seilytes iš burnos ar irgi visi taip wubiautu?  biggrin.gif
man irgi ta foto graži smile.gif

Su tėveliu vaizdas ne koks būtų hihihi.gif bet vaikelis tikrai gražu wub.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 24, 08:21)
cia norejai izeisti

Lera, tark žodelį. Juk tau tokia idiotiška mintis nekilo blink.gif g.gif

toks jausmas, kad aš būčiau aną foto idėjus lotuliukas.gif
Omrum
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 23, 20:20)
*

nu ačiū jau labai tau už išvedžiojimus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 23, 15:34)
ryškiai per ilgai balsavimas užsitęsė lotuliukas.gif
*

neįmanoma nesutikt doh.gif bet ką jau padarysi , daug prispaminsim ir išlauksim kaip nors biggrin.gif
fabute
atsipalaiduokit, zmones. cia gi tik juokas buvo biggrin.gif
Omrum
QUOTE(fabute @ 2009 10 24, 13:03)
atsipalaiduokit, zmones. cia gi tik juokas buvo biggrin.gif
*

aišku juokas , kam nejuokinga kai kalė pavadina? man tai labai o jums ? juokiuosi ir juokuosi nuotaika iškart pasitaisė dabar visu prašau mane taip vadint.
solo
QUOTE(Lera @ 2009 10 24, 12:07)
aišku juokas , kam nejuokinga kai kalė pavadina? man tai labai o jums ? juokiuosi ir juokuosi nuotaika iškart pasitaisė dabar visu prašau mane taip vadint.
*

neimk į galvą. Kas norėjo, suprato, kad įdėta šuniukų nuotrauka tik šiaip juokas, kaip ir po tavo Garfildo biggrin.gif
Omrum
QUOTE(solo @ 2009 10 24, 13:10)
neimk į galvą. Kas norėjo, suprato, kad įdėta šuniukų nuotrauka tik šiaip juokas, kaip ir po tavo Garfildo  biggrin.gif
*

baik tu , nei aš nesinervinu nei ką , yra svarbesniu dalykų gyvenime , beto ne tokio būdo esu kad reaguot į tokius dalykus biggrin.gif vobšem pravažiavom irnesakyk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.