Cukraus pudra
2009 10 14, 12:08
QUOTE(frederica @ 2009 10 14, 13:05) O aš va noriu paklausti, tarkim, Laurutės foto bus pašalinta, tai kaip su tais balsais? Jei pvz. balsuota buvo taip: 1. Laurutė 2. Marytė 3.Kazytė 4.Jonukas 5.Pranukas Tai panaikinus balsą už Laurutę, Marytė juk neatsiduria pirmoje vietoje, Kazytė automatiškai nepakyla į antrą vietą ir t.t...Tokiu atveju padaryta baisi žala, nes į pirmą vietą jau išrenkama foto, kuriai realiai būčiau skyrus 6- tą vietą( juk renkiesi iš to kas lliko), o antoj ibuvo antrojitik todėl,kad buvo Lurutė, kai jos nebėra norėčiau, kad pirmas balsas atitektų Marytei,ar aš ne taip supratau  visi balsai yra vienodi ir lygūs. nesvarbu kokia tvarka balsuoji, duodi už foto tik vieną balsą.
frederica
2009 10 14, 12:11
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 14, 13:08) visi balsai yra vienodi ir lygūs. nesvarbu kokia tvarka balsuoji, duodi už foto tik vieną balsą. Dėkui,supratau. Kažkaip įsivaizdavau,kad 1- 5BALSAI, 2-4 BALSAI ir t.t Tada viskas gerai.  o aš taip vargau kol suskirsčiau 1, 2, 3, 4, 5
QUOTE(Alexso @ 2009 10 14, 13:08) Gražios, bet jose matosi, kad fotografas padarė tik "savo darbą" už atlygį. ir sugeba žmogus "įmatyti"  Patiko nepatiko - kitas klausimas, bet kai iš kadro pradedami svarstyti tokie klausimai kaip fotografavo be pašaukimo, padarė tik už atlygį ir pan.  Gal jau persistengta. Jūs juk to nežinot, tik garsiai "filosofuojat" iš esmės žemindama žmogų kuris gal kaip tik labai daug širdies į tą kadrą įdėjo. Tiesiog tas kadras neįtiko jums. Bet tai nerodo viso kito: nepašaukimo, atidirbimo už pinigus ir pan. Šiek tiek pristabdykit, kai darote išvadas iš vieno kadro apie tai, ko jūs iš tiesų nežinot. Man tas kadras nelabai. Bet panašių minčių apie tai kiek jame išmanymo/neišmanymo ar širdies įdėta nekyla.
QUOTE(Luna* @ 2009 10 14, 12:59) Bet kiek iš mūsų taip gyvena ? tai ne reta jauna šema gyvena vieno kambario bute ten ir tv ir kompas , bet ei gali kažka pašalint kenksmingo kodėl to nepadarius o ypač nuo galvos ... o ypač kai šalia kūdikis ... na bet nei mano čia reikalas nei man nuo to blogiau ... čia tik šiaip pastebėjimas nesikabinėjimas buvo...
ŽuvelėNEauksinė
2009 10 14, 12:21
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 14, 08:44) ai ir gerai, vis atkrenta mažiau kokybiškos foto QUOTE(HappyAngel @ 2009 10 14, 09:30) Už mano mažės nuotraukytę irgi nei viena iš čia pasisakiusių nebalsavo, bet jokių vibracijų dėl balsų skaičiaus nejaučiu  QUOTE(Lera @ 2009 10 14, 10:44) tokiu atveju kaip profesionales tai silpnoka  megejos ne  man ir ta nuotrauka tikrai ne profesionali pasirodė  paprasta,ne profas,bet kuris mokantis fotografuoti,ir iš "muilinės" tokį vaizdą gali išspausti. QUOTE(Stebukle @ 2009 10 14, 10:49) kartais mazinant nuotraukas kokybė prarandama, ypač jei mažina per programa : Microsoft Office Picture Manager. Kad tai yra ne mėgėjo darbas buvo matyt, nes išgaut tokį ryškų tamsų dangų ir tokį šviesų patiesaliuką su ryškiu vaikučiu reik turėt supratimą fotografijoj. čia jūsų nuotrauka buvo? nu jau,mažinant nuotraukai nieko neatsitinka,o spalvas paryškint su bet kokia programa galima QUOTE(Rustė @ 2009 10 14, 11:41) siuabas kažkoks,ot ir padarė  +2009 10 14, 11:51--> QUOTE(hi  @ 2009 10 14, 11:51) o man atrodo su ana "Laurute" reikia liautis apsimetinėjus, kad gal čia viskas gerai ir laukt, čia nekaltus prameta, o ten kaži ko laukiama, atidėliojama. Su kitais taip nesicackinama, nors pažeidimai menkesni ir ne patys išsiduoda žmonės.O tiems kurie kitų nuotraukas, be jų noro išviešina įspėjimai skiriami? Ar pan.?
Būtų norėjus, jau seniai būtų paaiškinus, tikrai negali - paaiškins vėliau. Informacija forumuos yra koreguojama  kiekvienas turi teisę apsiginti,kol kaltė neįrodyta žmogus yra nekaltas,nebūkim tokie kategoriški  +2009 10 14, 11:55--> QUOTE(hi  @ 2009 10 14, 11:55) Negalima taip, jūs to nežinot ir sprendžiat tik iš vieno vienintelio matyto kadro.  Toks pernelyg neobjektyvus pareiškimas. jei jau "profesionalas" tai profesionalas,kiekviena nuotrauka profesionalo verčia akis išsprogdinti iš nuostabos,o čia tsakant wubiška buvo,ir puikus bendras vaizdas,bet kažko toookio kad jau paprastas mėgėjas fotografas nesugebėtų padarytis,tai to nepastebėjau va kur jau alia Laurutės nuotrauka,tai tikrai profesionalumas matosi Bet pagalvojau kiek balsų atkris  juk ateina žmogus,prabalsuoja,ir išeina ir nesilanko daugaiu,pažiūri kas laimėjo ir viskas,neseka kad tas ir tas nebedalyvauja,o už jį balsas atiduotas buvo,lieka jiem dar po balsa bet kaip ir jis nebeišnaudotas lieka
Zuikių_dainos
2009 10 14, 12:26
na aš turbūt apsijuoksiu, bet tebūnie... Turiu klausimą - o kokie nors tarpiniai rezultatai bus pateikti ar tiesiog reikia laukti pabaigos?
frederica
2009 10 14, 12:27
''Neteisingai'' mažinant, nukenčia kokybė ir labai
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 14, 13:21) nu jau,mažinant nuotraukai nieko neatsitinka Nejaugi? Gal pasidomėkit...
Stebukle
2009 10 14, 12:28
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 14, 13:21) man ir ta nuotrauka tikrai ne profesionali pasirodė  paprasta,ne profas,bet kuris mokantis fotografuoti,ir iš "muilinės" tokį vaizdą gali išspausti. čia jūsų nuotrauka buvo? nu jau,mažinant nuotraukai nieko neatsitinka,o spalvas paryškint su bet kokia programa galima noresiu po konkurso paziuret su kokia jus nuotrauka dalyvaujat  iki konkurso pabaigos visos nuotraukos anoniminės   Apie mazinima, koregavima ir t.t. jau anksciau supratau kad labai daug zinai, pasakius kad ten vaikas iklijuotas prie kopu  O spalvos ten buvo kuo puikiausios toj nuotraukoj(nebent pas kazka monitorius rodo klaidinga kolorita).
 +2009 10 14, 10:55--> QUOTE(hi  @ 2009 10 14, 10:55) Negalima taip, jūs to nežinot ir sprendžiat tik iš vieno vienintelio matyto kadro.  Toks pernelyg neobjektyvus pareiškimas. Stebukle kaip visada puikiai rado paaiškinimą, iš kur tos klaidelės galėjo atsirasti. Beje ir vėl labai korektiškai. Taigi, noriu pasakyti sorry už išsakytas mintis. O pabaigai - visi be išimties savo darbe daro klaidas ir mokosi. Tik taip ir tobulėja...
Cukraus pudra
2009 10 14, 12:29
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 10 14, 13:26) na aš turbūt apsijuoksiu, bet tebūnie... Turiu klausimą - o kokie nors tarpiniai rezultatai bus pateikti ar tiesiog reikia laukti pabaigos? rezultatai tik konkursui pasibaigus
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 14, 13:21) kiekvienas turi teisę apsiginti,kol kaltė neįrodyta žmogus yra nekaltas,nebūkim tokie kategoriški Taip, o vat jei ims ir neatsakinės ir nei ginsis nei ką tvirtins tyčia?
ŽuvelėNEauksinė
2009 10 14, 12:35
QUOTE(frederica @ 2009 10 14, 12:27) ''Neteisingai'' mažinant, nukenčia kokybė ir labai  na va,gali būt,nesiginčysiu,aš nei mėgėja,nei profesionalė fotografavimo srity,tada apie tokį dalyką kaip mažinant nuotrauką kokybė suprastėja,sorry QUOTE(Stebukle @ 2009 10 14, 12:28) noresiu po konkurso paziuret su kokia jus nuotrauka dalyvaujat  iki konkurso pabaigos visos nuotraukos anoniminės   Apie mazinima, koregavima ir t.t. jau anksciau supratau kad labai daug zinai, pasakius kad ten vaikas iklijuotas prie kopu  O spalvos ten buvo kuo puikiausios toj nuotraukoj(nebent pas kazka monitorius rodo klaidinga kolorita).  žiūrėkit žiūrėkit tj aišku,koks gali būt profesionalumas jei atrodo kaip įklijuota o apie spalvas nieko nesakiau,kad jos blogas,jei nepastebėjai atvirkščiai sakiau,kad fonas super tai ko išėmiai tą nuotrauką,juk gera nuotrauka,prizinę vietą butum gavus manau
Stebukle
2009 10 14, 12:36
 +2009 10 14, 13:32--> QUOTE(hi  @ 2009 10 14, 13:32) Taip, o vat jei ims ir neatsakinės ir nei ginsis nei ką tvirtins tyčia? Tai galima parasyt laiska paciai nuotraukos autorei... tik... ar to reikia, kad jei buvo publikuojama nuotrauka be autoriaus zinios ir sutikimo... gali "Laurutės" mama sumokėt apvalią sumą, už autorinių teisių pažeidimą. Todėl tikiuosi kad SM narė greičiau atsakys moderatorei i laišką ir dings šitas "nesusipratimas".
ŽuvelėNEauksinė
2009 10 14, 12:37
 +2009 10 14, 12:32--> QUOTE(hi  @ 2009 10 14, 12:32) Taip, o vat jei ims ir neatsakinės ir nei ginsis nei ką tvirtins tyčia? tokiu atvėju tai taip,sutinku su jumis,man tai baisu pagalvot,jei nuotrauka tikrai tos mamos kur įdėjo,ir nukntės ji,nes kas atsiėmė balsus,dabar už ją nebegalima balsuot,bet pati kalta kad nepasisako,o gal retai sm būna,ai prisigalvot visko galima,gaila būtų jei pasitvirtintų melas
frederica
2009 10 14, 12:40
Čia su tais išdavimais tai gal kiek ir žiaurokai, na juk ne pati išsidavė...Juk negali visų įspėti, kad neviešintų nuotraukos.( kalbu apie kitos Laurutės foto) Nes nuorauka , ar šiek tiek kitokia kuri jau dalyvavo kitame SM konkurse dalyvauti gali, nors anonimiška ji jau tikrai nebėra.Manau čia taip pat spraga taisyklėse
Stebukle
2009 10 14, 12:43
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 14, 13:35) žiūrėkit žiūrėkit tj aišku,koks gali būt profesionalumas jei atrodo kaip įklijuota o apie spalvas nieko nesakiau,kad jos blogas,jei nepastebėjai atvirkščiai sakiau,kad fonas super tai ko išėmiai tą nuotrauką,juk gera nuotrauka,prizinę vietą butum gavus manau  tikiuosi kad bus tokia pat mėgėjiška, kaip ir ta su kopom  nugi visų komentarų mintinai neišmokstu  trauki už liežuvio, kad pasakyčiau....
VI-VA-VI
2009 10 14, 12:43
Kaip gera kad as jau nedalyvauju konkurse
 +2009 10 14, 11:16--> QUOTE(hi  @ 2009 10 14, 11:16) ir sugeba žmogus "įmatyti"  Patiko nepatiko - kitas klausimas, bet kai iš kadro pradedami svarstyti tokie klausimai kaip fotografavo be pašaukimo, padarė tik už atlygį ir pan.  Gal jau persistengta. Jūs juk to nežinot, tik garsiai "filosofuojat" iš esmės žemindama žmogų kuris gal kaip tik labai daug širdies į tą kadrą įdėjo. Tiesiog tas kadras neįtiko jums. Bet tai nerodo viso kito: nepašaukimo, atidirbimo už pinigus ir pan. Šiek tiek pristabdykit, kai darote išvadas iš vieno kadro apie tai, ko jūs iš tiesų nežinot. Man tas kadras nelabai. Bet panašių minčių apie tai kiek jame išmanymo/neišmanymo ar širdies įdėta nekyla. Ne į temą susiejot visai ne tas nuotraukas. Kalbu apie DARBĄ kaip daryti meniškas "kabinančias" nuotraukas ir nelyginau visai jokių nuotraukų. Pasikartosiu. Nuotrauka kopose man labai patiko, nežiūrint į kai kuriuos netobulumus. Aš greičiausiai būčiau už ją balsavusi (skaitykite mano šiandienos patį pirmąjį postą). O nuotraukos "už atlygį" net nenurodžiau. Ir konkrečių žmonių nežeminau. Visų nuoširdžius darbus nuoširdžiai vertinu. O ar radot kur nors pas mane parašyta, kad man kažkuri nuotrauka ar kažkuris žmogus nepatiko?
ŽuvelėNEauksinė
2009 10 14, 12:46
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 14, 12:43) tikiuosi kad bus tokia pat mėgėjiška, kaip ir ta su kopom  nugi visų komentarų mintinai neišmokstu  trauki už liežuvio, kad pasakyčiau....  mano paprasta nuotraukėlė,kaip minėjau,nei aš mėgėja fotograduoti,aš tik mėgstu su programom įvairiausiom jas koreguoti,bet mano foto šitam konkurse nekoreguota iškart sakau trauk netraukus,ir taip jau aišku QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 14, 12:43) Kaip gera kad as jau nedalyvauju konkurse  kaip tai  ka prisidirbai
Vicious Vici
2009 10 14, 12:50
QUOTE(frederica @ 2009 10 14, 13:40) Čia su tais išdavimais tai gal kiek ir žiaurokai, na juk ne pati išsidavė...Juk negali visų įspėti, kad neviešintų nuotraukos.( kalbu apie kitos Laurutės foto) Nes nuorauka , ar šiek tiek kitokia kuri jau dalyvavo kitame SM konkurse dalyvauti gali, nors anonimiška ji jau tikrai nebėra.Manau čia taip pat spraga taisyklėse  va čia tai 100 proc. sutinku  dar ir koki spraga
VI-VA-VI
2009 10 14, 12:51
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 14, 13:46) trauk netraukus,ir taip jau aišku kaip tai  ka prisidirbai  kaip ir nieko ne prisidirbau  tiesa sakant del poilsiu nuo konkursa isemiau  o tai man jau stogas buvo nuvaziavusi
Sapokliaka
2009 10 14, 12:52
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 14, 13:46) trauk netraukus,ir taip jau aišku  Ane? Kas tau aisku?
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 14, 13:36) Tai galima parasyt laiska paciai nuotraukos autorei... tik... ar to reikia, kad jei buvo publikuojama nuotrauka be autoriaus zinios ir sutikimo... o jei tai daroma tyčia, per sunku atsakyti moderatorei, kad taip nebūtų? Jei viskas tvarkoj - juk jokios problemos.
QUOTE(frederica @ 2009 10 14, 13:40) Čia su tais išdavimais tai gal kiek ir žiaurokai, na juk ne pati išsidavė...Juk negali visų įspėti, kad neviešintų nuotraukos.( kalbu apie kitos Laurutės foto) Nes nuorauka , ar šiek tiek kitokia kuri jau dalyvavo kitame SM konkurse dalyvauti gali, nors anonimiška ji jau tikrai nebėra.Manau čia taip pat spraga taisyklėse  žinau, man tai irgi nepatinka, bet ką daryti? tai tada imam visos čia surašom vienos kitų, ir gausis, kad neišsidavėm, o reklama pasidaryta... jei anonimiškai tai iki galo... sutinku, kad žiauru, man labai gaila taip elgtis, bet ką jūs man galėtumėte pasiūlyti? ******** o va apie dalyvavimą su tom pačiom aš pasiderinsiu, reikėtų neleisti
ŽuvelėNEauksinė
2009 10 14, 12:56
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 14, 12:51) kaip ir nieko ne prisidirbau  tiesa sakant del poilsiu nuo konkursa isemiau  o tai man jau stogas buvo nuvaziavusi  nu va,dar būna kad nuo konkursų sogas važiuoja pasirodo o aš jau galvojau kad kas negerai
QUOTE(Alexso @ 2009 10 14, 13:43) Ne į temą susiejot visai ne tas nuotraukas. Kalbu apie DARBĄ kaip daryti meniškas "kabinančias" nuotraukas ir nelyginau visai jokių nuotraukų. aš apie jokį kažkokių nuotraukų lyginimą apskritai nekalbu
Stebukle
2009 10 14, 12:58
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 14, 13:46) mano paprasta nuotraukėlė,kaip minėjau,nei aš mėgėja fotograduoti,aš tik mėgstu su programom įvairiausiom jas koreguoti,bet mano foto šitam konkurse nekoreguota iškart sakau trauk netraukus,ir taip jau aišku Aha, jau radau maza vaikuti jusu mieganti. Graziai atrodo nors ir su olympus muiline fotografuota. Matot, nesunku surasti , kai matai nuotrauka ne pirma karta :)
QUOTE(Alexso @ 2009 10 14, 13:43) Visų nuoširdžius darbus nuoširdžiai vertinu. Iš ko jūs sprendžiat apie nuotraukos darymo nuoširdumą? Kaip jį matuojat? Čia ir "pointas"  Jūs nežinot kiek kas nuoširdžiai ar nenuoširdžiai darė. Nežiūrint to ar rezultatas jus kabina ar ne.
frederica
2009 10 14, 13:05
QUOTE(Rustė @ 2009 10 14, 13:55) žinau, man tai irgi nepatinka, bet ką daryti? tai tada imam visos čia surašom vienos kitų, ir gausis, kad neišsidavėm, o reklama pasidaryta... jei anonimiškai tai iki galo... sutinku, kad žiauru, man labai gaila taip elgtis, bet ką jūs man galėtumėte pasiūlyti? ******** o va apie dalyvavimą su tom pačiom aš pasiderinsiu, reikėtų neleisti  Tikrai sunku ką pasiūlyt, šiuo atveju kai vienos anonimiškos labiau, kitos mažiau... Va pataisius dalyvavimą su tom pačiom ar panašiom, kažkoia ligybė atsirastų, jei jau anonimiškos tai anonimiškos. Nežinau, gal tokių netyčinių nors į gėdos stulpą nereiktų dėt...( apie foto kurią išdavė ne pati savininkė)
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 14, 12:21) man ir ta nuotrauka tikrai ne profesionali pasirodė  paprasta,ne profas,bet kuris mokantis fotografuoti,ir iš "muilinės" tokį vaizdą gali išspausti. noreciau kad su savo muiline padarytumet kazka panasaus  tada galesit spresti ar imanoma ar ne su paprasciausia muiline kazka padaryt
QUOTE(frederica @ 2009 10 14, 14:05) Tikrai sunku ką pasiūlyt, šiuo atveju kai vienos anonimiškos labiau, kitos mažiau... Va pataisius dalyvavimą su tom pačiom ar panašiom, kažkoia ligybė atsirastų, jei jau anonimiškos tai anonimiškos. Nežinau, gal tokių netyčinių nors į gėdos stulpą nereiktų dėt...( apie foto kurią išdavė ne pati savininkė) aga, gal tikrai iš gėdos stulpo išimsiu, teisingai sakote, gal neverta. prašytojas tai viešinsiu negailėdama.
QUOTE(frederica @ 2009 10 14, 14:05) Nežinau, gal tokių netyčinių nors į gėdos stulpą nereiktų dėt...( apie foto kurią išdavė ne pati savininkė) tai ne savininkę reikia dėt  Jei jau visus pažeidimus deda, nors man ta tema apskritai abejotinos naudos... Papildyta:QUOTE(Frekė @ 2009 10 14, 14:07) noreciau kad su savo muiline padarytumet kazka panasaus  tada galesit spresti ar imanoma ar ne su paprasciausia muiline kazka padaryt kažką praleidau - panašaus į ką?
 +2009 10 14, 13:09--> QUOTE(hi  @ 2009 10 14, 13:09) kažką praleidau - panašaus į ką? kad ne jums skirta zinute, o panasaus i ta mergyte kopose snaudziancia
QUOTE(Frekė @ 2009 10 14, 14:13) kad ne jums skirta zinute, o panasaus i ta mergyte kopose snaudziancia  aš supratau kad atsakinėjot ne man, bet viešos žinutės skirtos visiems  , todėl ir paklausiau.
Erszebeth
2009 10 14, 13:16
 +2009 10 14, 12:51--> QUOTE(hi  @ 2009 10 14, 12:51) o man atrodo su ana "Laurute" reikia liautis apsimetinėjus, kad gal čia viskas gerai ir laukt, čia nekaltus prameta, o ten kaži ko laukiama, atidėliojama. Su kitais taip nesicackinama, nors pažeidimai menkesni ir ne patys išsiduoda žmonės. Dėl tokio delsimo lieka nuskriaustos nuotraukos, kurioms neužteko balsų, nes buvo balsuota už "Laurutę". Ar aš spėsiu ir kada spėsiu atiduoti balsą nuotraukai, kuri man liko šeštoje vietoje? Beveik garantuoju, kad neatsakoma ir neprisijungiama piktybiškai, o "svečias" ar kitas nikas su "Laurutės" autorės IP nuolat kabo šioje temoje ir seka įvykių eigą.
HappyAngel
2009 10 14, 13:16
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 14, 13:43) Kaip gera kad as jau nedalyvauju konkurse  Vis labiau audžiu mintį prašyt Rustės, kad ir manąją išimtų. QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 14, 13:50) va čia tai 100 proc. sutinku  dar ir koki spraga  Iš tikrųjų  Tikrai gaila murkos Laurutės nuotraukos  Draugės meškos paslaugą padarė... QUOTE(Rustė @ 2009 10 14, 14:07) aga, gal tikrai iš gėdos stulpo išimsiu, teisingai sakote, gal neverta. prašytojas tai viešinsiu negailėdama.  Prašytojos tai pačios sau duobę išsikasa, o va tokiu atveju gi be dalyvaujančios forumietės žinios taip atsitiko.
QUOTE(Erszebeth @ 2009 10 14, 14:16) Dėl tokio delsimo lieka nuskriaustos nuotraukos, kurioms neužteko balsų, nes buvo balsuota už "Laurutę". Ar aš spėsiu ir kada spėsiu atiduoti balsą nuotraukai, kuri man liko šeštoje vietoje? Beveik garantuoju, kad neatsakoma ir neprisijungiama piktybiškai, o "svečias" ar kitas nikas su "Laurutės" autorės IP nuolat kabo šioje temoje ir seka įvykių eigą. pašalinsiu balsą jūsų tuoj aš tos foto  galesite perbalsuoti
pelkių Monas
2009 10 14, 13:42
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 14, 12:56) nu va,dar būna kad nuo konkursų sogas važiuoja pasirodo o aš jau galvojau kad kas negerai  Pas jus abi negerai tik vienas dalykas - proto trukumas.
QUOTE(pelkių Monas @ 2009 10 14, 14:42) Pas jus abi negerai tik vienas dalykas - proto trukumas. ... pasakė protingiausias
Erszebeth
2009 10 14, 13:54
QUOTE(Rustė @ 2009 10 14, 14:18) pašalinsiu balsą jūsų tuoj aš tos foto  galesite perbalsuoti Ačiū, jau perbalsavau. Bet su ta "Laurute" vis vien blogai gaunasi - kol balsavimas nesibaigė, dėl visų nuotraukų dar galima apsigalvoti, pakeisti balsus. O šitai lyg kokiai privilegijuotai skirti balsai "užkonservuoti" ir saugomi, norėdamas nepakeisi... Kodėl taip griežtai šalinate nuotraukas, kurių autoriai net ne patys išsidavė (gal užtektų tik temoje ištrinti tą žinutę ir parašyti įspėjimą), o čia netgi darote prielaidą, kad jūsų žinutės neskaitė, nors ir buvo prisijungusi po išsiuntimo? Beje, negalite patikrinti, ar tarp svečių nėra (ir ar nebuvo - nes perskaičiusi šias diskusijas gali atsijungti ir nebeprisijungti iš to paties kompo) to paties IP, kaip "Laurutės" autorės (nors netinka čia tas žodis)?
QUOTE(Erszebeth @ 2009 10 14, 14:54) Ačiū, jau perbalsavau. Bet su ta "Laurute" vis vien blogai gaunasi - kol balsavimas nesibaigė, dėl visų nuotraukų dar galima apsigalvoti, pakeisti balsus. O šitai lyg kokiai privilegijuotai skirti balsai "užkonservuoti" ir saugomi, norėdamas nepakeisi... Kodėl taip griežtai šalinate nuotraukas, kurių autoriai net ne patys išsidavė (gal užtektų tik temoje ištrinti tą žinutę ir parašyti įspėjimą), o čia netgi darote prielaidą, kad jūsų žinutės neskaitė, nors ir buvo prisijungusi po išsiuntimo? Beje, negalite patikrinti, ar tarp svečių nėra (ir ar nebuvo - nes perskaičiusi šias diskusijas gali atsijungti ir nebeprisijungti iš to paties kompo) to paties IP, kaip "Laurutės" autorės (nors netinka čia tas žodis)? nesaugomi, labai tikiuosi iki balsavimo pabaigos paaiškės kas čia yra, ir nuotrauką ištrynus balsai atsistatys visom.
Antros Laurutes pasalintos nuotraukos tikrai gaila  Mama visiskai nekalta ir gal uzsuks i foruma suzinot tik rezulatu ir netiketai neras savo nuotraukos  tos mamos kurios isdave gal but net nedalyvauja konkurse, visiskai nezino taisykliu ir visai nenoredamos aptare pazistama foto. Visai galimas atvejis, kad ir mano nuotrauka kas nors atpazins (nes daznai dalyvauju konkursuose) kur nors aptars ir ka... vsio? Kazkokia netvarka
Cukraus pudra
2009 10 14, 14:22
QUOTE(Medona @ 2009 10 14, 15:18) Antros Laurutes pasalintos nuotraukos tikrai gaila  Mama visiskai nekalta ir gal uzsuks i foruma suzinot tik rezulatu ir netiketai neras savo nuotraukos  tos mamos kurios isdave gal but net nedalyvauja konkurse, visiskai nezino taisykliu ir visai nenoredamos aptare pazistama foto. Visai galimas atvejis, kad ir mano nuotrauka kas nors atpazins (nes daznai dalyvauju konkursuose) kur nors aptars ir ka... vsio? Kazkokia netvarka  vieną kartą aptars, kitą kart ir kitas pamokins.
kristinap
2009 10 14, 14:22
QUOTE(Medona @ 2009 10 14, 15:18) Antros Laurutes pasalintos nuotraukos tikrai gaila  Mama visiskai nekalta ir gal uzsuks i foruma suzinot tik rezulatu ir netiketai neras savo nuotraukos  tos mamos kurios isdave gal but net nedalyvauja konkurse, visiskai nezino taisykliu ir visai nenoredamos aptare pazistama foto. Visai galimas atvejis, kad ir mano nuotrauka kas nors atpazins (nes daznai dalyvauju konkursuose) kur nors aptars ir ka... vsio? Kazkokia netvarka   kažkoks absurdas
HappyAngel
2009 10 14, 14:24
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 14, 15:22) vieną kartą aptars, kitą kart ir kitas pamokins. Na taip, bet nuotraukos autorė lieka didžiausią žalą patyrusi, nors yra niekuo dėta. O va Laurutės "mamai" kažkodėl daromos išimtys, laukiama iki balsavimo pabaigos. Nemanau, kad labai sąžininga taip.
Cukraus pudra
2009 10 14, 14:27
QUOTE(HappyAngel @ 2009 10 14, 15:24) Na taip, bet nuotraukos autorė lieka didžiausią žalą patyrusi, nors yra niekuo dėta. O va Laurutės "mamai" kažkodėl daromos išimtys, laukiama iki balsavimo pabaigos. Nemanau, kad labai sąžininga taip. taip, bet taisyklės yra taisyklės, kad foto turi likt anoniminė.
nemanau, kad taip bus viskas ankščiau stos į vietas.
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 14, 14:27) taip, bet taisyklės yra taisyklės, kad foto turi likt anoniminė. Esi tokia tikra, kad taves kas nors netycia neisduos? Jau 5 kart dalyvavai konkuse, is kuriu 2 kart su savo mazyliu...
QUOTE(Medona @ 2009 10 14, 15:58) Esi tokia tikra, kad taves kas nors netycia neisduos? Jau 5 kart dalyvavai konkuse, is kuriu 2 kart su savo mazyliu...  o va dabar pristabdyt, nes va čia mano supratimu jau yra šiokia tokia užuomina nuo ko pradėt pradedant ieškot konkretaus autoriaus foto, t.y. rast konkretų vaizdą su konkrečia tapatybe. Nepersistenkit  Žmogus sau išskirtinių sąlygų neprašo, nereikia ir lenkt kažkur. Kad tik pati nuobaudos už "pagalbą" išviešinant negautumėt.
aš pagalvojau būtu sąžininga jei išdavusiu mamyčių kitu foto, (jei jos ir pačios dalyvauja) foto irgi būtu pašalintos..
|
|