Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Miegantys mažyliai" III dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Cukraus pudra
QUOTE(Lera @ 2009 10 25, 12:10)
tai ir man dėl to paties įdomu , nes profilį berniukas o foto panašu į mergaite.. po "Laurutes" foto jau sunku pasitikėt biggrin.gif
*

manau parodys daugiau foto ir bus tvarkoj viskas smile.gif
o gal Rustė jau matė ax.gif ir nutrauks čia visus klausimus smile.gif
Omrum
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 25, 12:10)
Lera, tavo nuotrauka simpatiska, tik, manyciau, siek tiek per pilkas jos pavertimas i juoda balta  4u.gif Cia, aisku, tik mano nuomone  4u.gif
*

sutinku su viskuom , pati nesu dėl jos nealpstu...ir mažinau ten kur nederėtu.. tiesa pasakius nebuvau tikra ar dalyvausiu iki galo..vat spontaniškai taip radau sena foto.. aišku tik man vienai žinoma kad ir kaip tada vyko ir kuom konkrečiai ji man miela... smile.gif o žiūrovams juk to neperteiksi ... todėl reikia kerėt vaizdų... šiap antra karta tik dalyvauju ... ir tai sakau čia taip spontaniškai ir netikėtai įdėjau rolleyes.gif
Rustė
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 25, 12:12)
manau parodys daugiau foto ir bus tvarkoj viskas smile.gif
o gal Rustė jau matė  ax.gif  ir nutrauks čia visus klausimus smile.gif

*

Autorė pati parašys wink.gif

bet labai dažnai būna laimėtojos net neužsuka į šitą temą sad.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Rustė @ 2009 10 25, 12:14)
Autorė pati parašys wink.gif

bet labai dažnai būna laimėtojos net neužsuka į šitą temą sad.gif
*

tai nieko, tuoj prašysiu AŽ ir pakviesiu biggrin.gif
Erszebeth
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 25, 12:04)
gal pirmos vietos laimėtoja galėtų parodyt daugiau šitos fotosesijos foto?  bigsmile.gif
*

QUOTE(Lera @ 2009 10 25, 12:06)
pirmos vietos laimėtojos foto berniukas ar mergaite ?
*

Nuotrauka daryta 2009 07 28. Autorės vaikui Mindaugui tada buvo 8 metukai (gimęs 2001 m.). Tai arba dalyvavo ne su savo vaiku, arba ne visus vaikus į profilį susirašė g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Erszebeth @ 2009 10 25, 12:16)
Nuotrauka daryta 2009 07 28. Autorės vaikui Mindaugui tada buvo 8 metukai (gimęs 2001 m.). Tai arba dalyvavo ne su savo vaiku, arba ne visus vaikus į profilį susirašė  g.gif
*

trinukų mama (berods) dalyvaudama konkurse buvo pratrynus savo profilį. gal ir dabar tas pats g.gif
parašiau aš jai AŽ, paprašiau, kad užsuktų į šitą temą.
Rustė
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 25, 12:20)

trinukų mama (berods) dalyvaudama konkurse buvo pratrynus savo profilį. gal ir dabar tas pats  g.gif
parašiau aš jai AŽ, paprašiau, kad užsuktų į šitą temą.

*

gal nepradėkime dabar kapstytis kas kur kieno vaikas, profilyje yra ar nėra. doh.gif

pas daug ką nėra profiliuose įrašytų vaikų, liniuočių ar avatarų...
ir narės puikiai dalyvauja, ir laimi.

nes jau čia prasideda naujas detektyvas kieno vaikas, kokio amžiaus, ar nevogta foto ir t.t.

konkursas baigėsi, ar negalima pasidžiaugti, kad laimėjo graži nuotrauka?

tai jie aš dabar išsitrinsiu vaikus iš profilio, tai irgi kils įtarmai ar su savo dukros foto dalyvavau?
o jie susirašau, tai tada jau įrodymas, kad mano?

pagailėkite mano darbo...
Stebukle
Sveikinimai nugaletojams ir visiems dalyviams dalyvavusiems su savo vaiku nuotraukomis 4u.gif
Ir dyyydelis aciu uz mano miegaliui skirtus balsus wub.gif
frederica
SVEIKIMAM NUGALĖTOJAS

QUOTE(Jurgiuksfoto @ 2009 10 25, 00:28)
Ačiū visoms mamytėms balsavusioms už mano miegantį wink.gif
mažylį
tiesa, kažkas buvo paminėjęs, kad labiau patinka natūraliai nufotkinti , buitinėm sąlygom mažyliai, o ne kažkaip ten dirbtinai surežisuota, kaip kokia užuolaida specialiai užmesta tad nors mano nuotraukytė, gal ir pasirodė (nepamenu kieno postas buvo, bet supratau, kad kalbam apie mano foto), kad ji kažkaip spec. režisuota, o iš tikro, buvo, taip, kai atostogavom prie ežero, sūnelis pakaitėlio miegodavo tiesiog ant "raskladuškės" o kad uodai ir musės nekąstų, užmesdavom tokią užuolaidą, vat ir visas menas;)
*

Man labai graži jūsų nuotraukytė, balsavau už ją.
Man ji tokia rami, švelni ir užuolaidos čia labai, labai thumbup.gif
Aš taip migdau savąją lauke, super apsauga nuo vabalų ir vėjo.user posted image

P.s ačiū visoms balsavusioms.
darara
Dekoju balsavusioms uz musu nuotraukyte (su boruzyte ) 4u.gif . Kazkas stebejosi is kur namie boruzele biggrin.gif . Fotografuojama buvo lauke , tai ir boruzele gyva is ten biggrin.gif
user posted image

Sveikinimai nugaletojams , tikrai l. grazios nuotraukytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Rustė @ 2009 10 25, 12:29)
gal nepradėkime dabar kapstytis kas kur kieno vaikas, profilyje yra ar nėra. doh.gif

pas daug ką nėra profiliuose įrašytų vaikų, liniuočių ar avatarų...
ir narės puikiai dalyvauja, ir laimi.

nes jau čia prasideda naujas detektyvas kieno vaikas, kokio amžiaus, ar nevogta foto ir t.t.

konkursas baigėsi, ar negalima pasidžiaugti, kad laimėjo graži nuotrauka?
*

baigėsi drinks_cheers.gif

bet visus klausimus galima paklaust autorės tik po konkurso, kai jau žinoma kieno foto.

jei parodys kitas foto - gerai.
neparodys, tai ne. niekas gi neverčia.

Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 12:31)
SVEIKIMAM NUGALĖTOJAS
Man labai graži jūsų nuotraukytė, balsavau už ją.
Man ji tokia rami, švelni ir užuolaidos čia labai, labai thumbup.gif
Aš taip migdau savąją lauke, super apsauga nuo vabalų ir vėjo.
*

o jau foto didumas unsure.gif
HappyAngel
QUOTE(Rustė @ 2009 10 25, 10:25)
Buvo kilę diskusijos dėl mano panelytės akių spalvos wink.gif

user posted image

tamsiaplaukė garbanė yra dangiškai žydrom akim wink.gif
*

Jeeeeee, taip ir tikėjausi clap.gif (kaži, koks man skirtumas? g.gif biggrin.gif ). Labai graži tavo mergytė, Ruste 4u.gif

QUOTE(*meduota* @ 2009 10 25, 10:36)
HA, o tu tikrai dalyvavai?  lotuliukas.gif[/i]
*

Taip, bet ne iki galo biggrin.gif

Sveikinimai laimėtojoms 4u.gif Vieną tepataikiau rolleyes.gif Pirmoji vieta ir mane nustebino, tiesą pasakius.
Rustė
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 25, 12:33)
baigėsi  drinks_cheers.gif

bet visus klausimus galima paklaust autorės tik po konkurso, kai jau žinoma kieno foto.

jei parodys kitas foto - gerai.
neparodys, tai ne. niekas gi neverčia.

Papildyta:
o jau foto didumas  unsure.gif
*

tai faktas wink.gif

pasisakys kad ne jos - nu pašalinsim, ne pirmas kartas.

o jie jos, nu irgi gerai wink.gif

tik neišsiplėskim per daug, gerai wink.gif
Cukraus pudra
QUOTE(HappyAngel @ 2009 10 25, 12:35)
Taip, bet ne iki galo biggrin.gif
*

nuuu... ot kokia....

QUOTE(Rustė @ 2009 10 25, 12:37)
tai faktas wink.gif

pasisakys kad ne jos - nu pašalinsim, ne pirmas kartas.

o jie jos, nu irgi gerai wink.gif

tik neišsiplėskim per daug, gerai wink.gif
*

drinks_cheers.gif 4u.gif
Rasicka*
Sveikinimai konkursėlio "miegantys mažyliai" laimėtojams!!!!!!!

user posted image
Luna*
Sveikinu nugalėtojus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Džiugu, kad mano balsas yra šalia nugalėtojų thumbup.gif

-----------
O mamoms kurias "nustebino" 1 vieta, manau neįtiks nei viena foto, jei ji nebus jų tongue.gif
l'eau
pirma vieta labai nustebino, nors kitos dvi tiesą sakant irgi, maniau laimės kaip visada nenatūralios, surežisuotos nuotraukos, todėl labai sveikinu nugalėtojas smile.gif
VI-VA-VI
Ruste 4u.gif labai grazi tavo angeliukas wub.gif

Tik labai gaila kad labai daug yra nuotrauku,kurias negavo nei vieno balso verysad.gif verysad.gif
Rustė
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 25, 12:38)
Ruste 4u.gif labai grazi tavo angeliukas wub.gif
Tik labai gaila kad labai daug yra nuotrauku,kurias negavo nei vieno balso verysad.gif  verysad.gif
*

ačiū už pagyras mano panai, kartais pavydu tokio fotogeniškumo blush2.gif

dėl balsų, na ką darysi, nebuvo tiek balsuotojų...
Vasaraitė
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif Iš trejetuko man mieliausia c-girl nuotraukytė wub.gif O dėl pirmos vietos, buvau tikra, nors balsiuko nedaviau blush2.gif

Ačiū visoms atidavusioms balsus mano miegalei
user posted image

čia iš tos pačios serijos, bet buvau tikra, kad daugeliui pasirodys jog režisuota doh.gif blush2.gif Ir šiaip jau komentarų pakankamai buvo blush2.gif Vienu metu norėjau traukt lauk iš konkurso smile.gif
user posted image
Noriu pagirti Jurgiuksfoto, Armanos, Loreitoido, Noelles, Stebukles, Sapoliakos, Rustės, Rico nuotraukytes... ir daugelį kitų wub.gif
kristina-buziene
Sveikinimai 4u.gif

Labai grazus ir gausus konkurselis bigsmile.gif

Negaliu atsigereti siomis blush2.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

Be kalbu labai c-girl ,Loretoido thumbup.gif ,

ir ...
user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 25, 13:54)

čia iš tos pačios serijos, bet buvau tikra, kad daugeliui pasirodys jog režisuota  doh.gif blush2.gif Ir šiaip jau komentarų pakankamai buvo blush2.gif Vienu metu norėjau traukt lauk iš konkurso smile.gif 

*

Teisingai nusprendei palikdama pirmaja bigsmile.gif , nes si tikrai atrodo suvaidinta wink.gif ,toks pirmas ispudis pamacius biggrin.gif
ŽuvelėNEauksinė
Sveikinu nugalėtojus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Dėl pirmos vietos ir aš nesitikėjau,bet thumbup.gif visos prizinės gavo mano balsus ax.gif
Galiu pasakyt kad netgi matos kurios nuotraukos gavo nemažai balsu "per pažintis", nes keista matyt paprasta,buitišką foto,už tikrai menišką,gražią,aukščiau biggrin.gif na bet čia tik šiaip mano pastebėjimas,pamastymas biggrin.gif
VI-VA-VI
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 25, 13:22)
Sveikinu nugalėtojus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif
*

o tu dalyvavai konkurse? ax.gif bet tavo nuotrauka as neradau g.gif blush2.gif
Omrum
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 25, 12:30)
Ir dyyydelis aciu uz mano miegaliui skirtus balsus wub.gif
*

pasirodo aš irgi už tavo balsavau biggrin.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 25, 14:04)
o tu dalyvavai konkurse? ax.gif bet tavo nuotrauka as neradau g.gif  blush2.gif
*

aha,dalyvavau,net 7 balsus gavau bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vicious Vici
QUOTE(Luna* @ 2009 10 25, 12:07)
-----------
O mamoms kurias "nustebino" 1 vieta, manau neįtiks nei viena foto, jei ji nebus jų  tongue.gif

biggrin.gif netiesa
Chanson
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 25, 14:54)
Vienu metu norėjau traukt lauk iš konkurso smile.gif
*

bet šaunuolė, kad netraukei biggrin.gif Miegaliukė išties žavi mirksiukas.gif
Cukraus pudra
matau AstaRaud skaito.
prašau, patvirkintit, kad laimėtoje foto jūsų vaikas smile.gif

frederica
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 25, 16:56)
matau  AstaRaud skaito.
prašau, patvirkintit, kad laimėtoje foto jūsų vaikas  smile.gif

*

Aš čia biškį neįkertu, o tai su kaimynės vaiku dalyvaut negalima g.gif , jei nuotrauka daryta tavo?
Cukraus pudra
skaitom konkurso aprašymą dar kartą
".... fotografuokite savo miegančius mažylius...."

nors tikrai yra foto ir ne su savo vaiku. bet kaip jau buvo kalbėta, te palieka, kaip yra.

laimėtojos foto keliom mamom sukėlė abejonių. ir turim teisę bent jau paklausti ar ji tikrai tos narės kuri ją įdėjo
Omrum
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 17:00)
jei nuotrauka daryta tavo?
*

manau jei abi puses sutinka kodėl gi ne?
Vicious Vici
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 25, 15:56)
matau  AstaRaud skaito.
prašau, patvirkintit, kad laimėtoje foto jūsų vaikas  smile.gif

patvirtins tau doh.gif aš jau nebematau skaitančios dabar ax.gif
Sapokliaka
meduota, suprasciau tavo ryzta iskvost laimetoja, galbut netgi padaryti krata jos namuose, jei tavo nuotrauka butu ketvirtoje vietoje... Siuo atveju, toli grazu taip nera.. unsure.gif
Is kur tas noras "sumenkinti" arba irodyti, kad konkursas ivyko neskaidriai?
Pagaliau, gal autore fotografavo sesers, drauges vaika.. Kas cia blogo?
P.S. Vicious Vici, tau tas pats apie "ryzta" galioja, tik tiek, kad tu net nedalyvauji, kaip suprantu unsure.gif

Dekui uz komplimentus mano vaiko nuotraukai 4u.gif Norejau pasitikrinti, ar 15 minuciu "pasaudymas" fotoaparatu, gali buti ivertintas. smile.gif Kita karta pasistengsiu labiau biggrin.gif

Vasaraite, gerai, kad "neisemei" savo nuotraukos. As uz ja balsavau ax.gif Labai miela, spalvos grazios bigsmile.gif

Dar balsavau uz c-girl nuotrauka, Loretoido, mergaite su karvyte ir ketvirta vieta, t.y Jurgiuksfoto nuotrauka..
Cukraus pudra
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 25, 17:18)
meduota, suprasciau tavo ryzta iskvost laimetoja, galbut netgi padaryti krata jos namuose, jei tavo nuotrauka butu ketvirtoje vietoje... Siuo atveju, toli grazu taip nera.. unsure.gif
Is kur tas noras "sumenkinti" arba irodyti, kad konkursas ivyko neskaidriai?
Pagaliau, gal autore fotografavo sesers, drauges vaika.. Kas cia blogo?
*

tai tik klausimas. atsakymą autorė arba duos, arba ne.
o kas man?
nieko. tik smalsumas.

viskas, tyliu. o tuoj ir tema pasibaigs nespėjus pasisakyt tom, kurios to dar nepadarė ( turiu minty sveikinimus ir padėkas)
hi :)
o aš temoj apie fotokonkursų taisykles paskaitinėjau ir radau štai ką

QUOTE(Nireglina @ 2005 10 28, 14:42)
Ar galiu į fotokonkursą įdėti draugės vaiko nuotrauką?
*

QUOTE(Aurėja @ 2005 10 28, 17:52)
ne. esame sutarę, kad dalyvaujame konkursuose su savo asmeninėmis foto, arba savo vaikų foto. O draugei galima pasiūlyti pačiai užsiregistruoti forume ir sudalyvauti konkurse  mirksiukas.gif
*

nereikia pult žmonių vien už tokį klausimą vis tik - klausimas nėra nelogiškas ir vien klausiant kažkas dar niekuo nekaltinamas.
Rustė
tai jie autorei kažkas až parašėte tai atsakys tai bus atsakiusi.
galiu parašyti jai ir aš.

yla vistiek iš maišo išlenda, rudens konkurse vogta foto po metų paaiškėjo...
ir nauja 3 vietos laimėtoja negavo prizo, bet medalis labai pradžiugino ją.

c-girl
QUOTE(l'eau @ 2009 10 25, 12:11)
pirma vieta labai nustebino, nors kitos dvi tiesą sakant irgi, maniau laimės kaip visada nenatūralios, surežisuotos nuotraukos, todėl labai sveikinu nugalėtojas smile.gif
*

Nu jo, zinok maniskis nemiega- surezisavau lotuliukas.gif

Dekui visoms 4u.gif Taipogi sveikinu ir kitas prizininkes ir aplamai pirmas desimtukas labai saunus 4u.gif
Mano balsus gavo Jurgiuksfoto, Armana, Noelle, CaraMela ir Rustes nuotraukos 4u.gif

Taip pat mano komplimentai Rico, Medonos, fredericos, Sapokliakos, Stebukles ir Vasaraites nuotraukoms 4u.gif Kai konkurse buvo 500 nuotrauku, galejo duoti 10 balsu ax.gif
l'eau
gali būti, bet kadangi iš pirmo dešimtuko nė viena akies nepatraukė, tai koks skirtumas režisuota ar ne irnesakyk.gif labiausiai patiko ingutta nuotrauka smile.gif
Ryški
Ačiū, kas balsavo už mus 4u.gif

user posted image
Omrum
nauja tema dar bus? biggrin.gif
Stebukle
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 12:31)

Aš taip migdau savąją lauke, super apsauga nuo vabalų ir vėjo.user posted image

*

cia tavo mergyte? wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
frederica
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 25, 18:41)
cia tavo mergyte? wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

mano mirksiukas.gif ir fotkė mano mirksiukas.gif ir miškas mūsų lotuliukas.gif ir aprengiau aš lotuliukas.gif
Stebukle
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 18:45)
mano mirksiukas.gif  ir fotkė mano mirksiukas.gif  ir miškas mūsų lotuliukas.gif  ir aprengiau aš lotuliukas.gif
*

unreal, pagarba wub.gif 4u.gif galejai su sita dalyvaut, tikrai buciau uz'wub'inus smile.gif
frederica
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 25, 18:49)
unreal, pagarba wub.gif  4u.gif galejai su sita dalyvaut, tikrai buciau uz'wub'inus smile.gif
*

Dėkui.Matai dalyvauju pirmą kart, o taisyklės tai čia nelabai apibrėžtos.Nuotrauka buvo mano paraše, todėl maniau, kad tai jau ne anonimiška.
Stebukle
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 18:55)
Dėkui.Matai dalyvauju pirmą kart, o taisyklės tai čia nelabai apibrėžtos.Nuotrauka buvo mano paraše, todėl maniau, kad tai jau ne anonimiška.
*

tai issiimi nuotrauka pirmiausiai is paraso, po to patalpini i konkursa ir dalyvauji assa.gif assa.gif na, kita karta jau zinosi smile.gif
c-girl
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 17:45)
mano mirksiukas.gif  ir fotkė mano mirksiukas.gif  ir miškas mūsų lotuliukas.gif  ir aprengiau aš lotuliukas.gif
*

Nuostabi nuotrauka wub.gif
AgnėM
Sveikinimai nugalėtojoms clap.gif clap.gif clap.gif

Nors vienas mano balsas , prizinė vieta wub.gif Sveikinu c-girl oro_buckis.gif

user posted image
Stebukle
QUOTE(Rustė @ 2009 10 25, 17:30)
tai jie autorei kažkas až parašėte tai atsakys tai bus atsakiusi.
galiu parašyti jai ir aš.

yla vistiek iš maišo išlenda, rudens konkurse vogta foto po metų paaiškėjo...
ir nauja 3 vietos laimėtoja negavo prizo, bet medalis labai pradžiugino ją.
*

parasyk Ruste smile.gif
nes jei tyli, gal ko bijo biggrin.gif nieko nekaltinu schmoll.gif bet jei tai ne jos vaikutis, tai prizo negaus, o kas gaus? unsure.gif gal tie balsai kurie atiduoti uz pirma vieta butu buve pvz Leros fotkei bigsmile.gif ir tada jai priklausytu tas prizas. Lera, ar sutinki? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.