QUOTE(Lera @ 2009 10 25, 12:10)
tai ir man dėl to paties įdomu , nes profilį berniukas o foto panašu į mergaite.. po "Laurutes" foto jau sunku pasitikėt 
manau parodys daugiau foto ir bus tvarkoj viskas
o gal Rustė jau matė
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 25, 12:10) Lera, tavo nuotrauka simpatiska, tik, manyciau, siek tiek per pilkas jos pavertimas i juoda balta sutinku su viskuom , pati nesu dėl jos nealpstu...ir mažinau ten kur nederėtu.. tiesa pasakius nebuvau tikra ar dalyvausiu iki galo..vat spontaniškai taip radau sena foto.. aišku tik man vienai žinoma kad ir kaip tada vyko ir kuom konkrečiai ji man miela... QUOTE(*meduota* @ 2009 10 25, 12:04) QUOTE(Lera @ 2009 10 25, 12:06) Nuotrauka daryta 2009 07 28. Autorės vaikui Mindaugui tada buvo 8 metukai (gimęs 2001 m.). Tai arba dalyvavo ne su savo vaiku, arba ne visus vaikus į profilį susirašė QUOTE(Erszebeth @ 2009 10 25, 12:16) Nuotrauka daryta 2009 07 28. Autorės vaikui Mindaugui tada buvo 8 metukai (gimęs 2001 m.). Tai arba dalyvavo ne su savo vaiku, arba ne visus vaikus į profilį susirašė trinukų mama (berods) dalyvaudama konkurse buvo pratrynus savo profilį. gal ir dabar tas pats parašiau aš jai AŽ, paprašiau, kad užsuktų į šitą temą. QUOTE(*meduota* @ 2009 10 25, 12:20) trinukų mama (berods) dalyvaudama konkurse buvo pratrynus savo profilį. gal ir dabar tas pats parašiau aš jai AŽ, paprašiau, kad užsuktų į šitą temą. gal nepradėkime dabar kapstytis kas kur kieno vaikas, profilyje yra ar nėra. pas daug ką nėra profiliuose įrašytų vaikų, liniuočių ar avatarų... ir narės puikiai dalyvauja, ir laimi. nes jau čia prasideda naujas detektyvas kieno vaikas, kokio amžiaus, ar nevogta foto ir t.t. konkursas baigėsi, ar negalima pasidžiaugti, kad laimėjo graži nuotrauka? tai jie aš dabar išsitrinsiu vaikus iš profilio, tai irgi kils įtarmai ar su savo dukros foto dalyvavau? o jie susirašau, tai tada jau įrodymas, kad mano? pagailėkite mano darbo...
Sveikinimai nugaletojams ir visiems dalyviams dalyvavusiems su savo vaiku nuotraukomis
Ir dyyydelis aciu uz mano miegaliui skirtus balsus
SVEIKIMAM NUGALĖTOJAS
QUOTE(Jurgiuksfoto @ 2009 10 25, 00:28) Ačiū visoms mamytėms balsavusioms už mano miegantį mažylį tiesa, kažkas buvo paminėjęs, kad labiau patinka natūraliai nufotkinti , buitinėm sąlygom mažyliai, o ne kažkaip ten dirbtinai surežisuota, kaip kokia užuolaida specialiai užmesta tad nors mano nuotraukytė, gal ir pasirodė (nepamenu kieno postas buvo, bet supratau, kad kalbam apie mano foto), kad ji kažkaip spec. režisuota, o iš tikro, buvo, taip, kai atostogavom prie ežero, sūnelis pakaitėlio miegodavo tiesiog ant "raskladuškės" o kad uodai ir musės nekąstų, užmesdavom tokią užuolaidą, vat ir visas menas;) Man labai graži jūsų nuotraukytė, balsavau už ją. Man ji tokia rami, švelni ir užuolaidos čia labai, labai Aš taip migdau savąją lauke, super apsauga nuo vabalų ir vėjo. ![]() P.s ačiū visoms balsavusioms. QUOTE(Rustė @ 2009 10 25, 12:29) gal nepradėkime dabar kapstytis kas kur kieno vaikas, profilyje yra ar nėra. pas daug ką nėra profiliuose įrašytų vaikų, liniuočių ar avatarų... ir narės puikiai dalyvauja, ir laimi. nes jau čia prasideda naujas detektyvas kieno vaikas, kokio amžiaus, ar nevogta foto ir t.t. konkursas baigėsi, ar negalima pasidžiaugti, kad laimėjo graži nuotrauka? baigėsi bet visus klausimus galima paklaust autorės tik po konkurso, kai jau žinoma kieno foto. jei parodys kitas foto - gerai. neparodys, tai ne. niekas gi neverčia. Papildyta: QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 12:31) SVEIKIMAM NUGALĖTOJAS Man labai graži jūsų nuotraukytė, balsavau už ją. Man ji tokia rami, švelni ir užuolaidos čia labai, labai Aš taip migdau savąją lauke, super apsauga nuo vabalų ir vėjo. P.s ačiū visoms balsavusioms. o jau foto didumas QUOTE(Rustė @ 2009 10 25, 10:25) Jeeeeee, taip ir tikėjausi QUOTE(*meduota* @ 2009 10 25, 10:36) Taip, bet ne iki galo Sveikinimai laimėtojoms QUOTE(*meduota* @ 2009 10 25, 12:33) baigėsi bet visus klausimus galima paklaust autorės tik po konkurso, kai jau žinoma kieno foto. jei parodys kitas foto - gerai. neparodys, tai ne. niekas gi neverčia. Papildyta: o jau foto didumas tai faktas pasisakys kad ne jos - nu pašalinsim, ne pirmas kartas. o jie jos, nu irgi gerai tik neišsiplėskim per daug, gerai
Sveikinimai konkursėlio "miegantys mažyliai" laimėtojams!!!!!!!
Sveikinu nugalėtojus
Džiugu, kad mano balsas yra šalia nugalėtojų ----------- O mamoms kurias "nustebino" 1 vieta, manau neįtiks nei viena foto, jei ji nebus jų
pirma vieta labai nustebino, nors kitos dvi tiesą sakant irgi, maniau laimės kaip visada nenatūralios, surežisuotos nuotraukos, todėl labai sveikinu nugalėtojas
Ruste
Tik labai gaila kad labai daug yra nuotrauku,kurias negavo nei vieno balso
Sveikinu nugalėtojus
Ačiū visoms atidavusioms balsus mano miegalei ![]() čia iš tos pačios serijos, bet buvau tikra, kad daugeliui pasirodys jog režisuota ![]() Noriu pagirti Jurgiuksfoto, Armanos, Loreitoido, Noelles, Stebukles, Sapoliakos, Rustės, Rico nuotraukytes... ir daugelį kitų
Sveikinimai
Labai grazus ir gausus konkurselis Negaliu atsigereti siomis Be kalbu labai c-girl ,Loretoido ir ... ![]() Papildyta: QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 25, 13:54) čia iš tos pačios serijos, bet buvau tikra, kad daugeliui pasirodys jog režisuota Teisingai nusprendei palikdama pirmaja
Sveikinu nugalėtojus
Dėl pirmos vietos ir aš nesitikėjau,bet Galiu pasakyt kad netgi matos kurios nuotraukos gavo nemažai balsu "per pažintis", nes keista matyt paprasta,buitišką foto,už tikrai menišką,gražią,aukščiau QUOTE(Luna* @ 2009 10 25, 12:07) ----------- O mamoms kurias "nustebino" 1 vieta, manau neįtiks nei viena foto, jei ji nebus jų
matau AstaRaud skaito.
prašau, patvirkintit, kad laimėtoje foto jūsų vaikas
skaitom konkurso aprašymą dar kartą
".... fotografuokite savo miegančius mažylius...." nors tikrai yra foto ir ne su savo vaiku. bet kaip jau buvo kalbėta, te palieka, kaip yra. laimėtojos foto keliom mamom sukėlė abejonių. ir turim teisę bent jau paklausti ar ji tikrai tos narės kuri ją įdėjo QUOTE(*meduota* @ 2009 10 25, 15:56) matau AstaRaud skaito. prašau, patvirkintit, kad laimėtoje foto jūsų vaikas patvirtins tau
meduota, suprasciau tavo ryzta iskvost laimetoja, galbut netgi padaryti krata jos namuose, jei tavo nuotrauka butu ketvirtoje vietoje... Siuo atveju, toli grazu taip nera..
Is kur tas noras "sumenkinti" arba irodyti, kad konkursas ivyko neskaidriai? Pagaliau, gal autore fotografavo sesers, drauges vaika.. Kas cia blogo? P.S. Vicious Vici, tau tas pats apie "ryzta" galioja, tik tiek, kad tu net nedalyvauji, kaip suprantu Dekui uz komplimentus mano vaiko nuotraukai Vasaraite, gerai, kad "neisemei" savo nuotraukos. As uz ja balsavau Dar balsavau uz c-girl nuotrauka, Loretoido, mergaite su karvyte ir ketvirta vieta, t.y Jurgiuksfoto nuotrauka.. QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 25, 17:18) meduota, suprasciau tavo ryzta iskvost laimetoja, galbut netgi padaryti krata jos namuose, jei tavo nuotrauka butu ketvirtoje vietoje... Siuo atveju, toli grazu taip nera.. Is kur tas noras "sumenkinti" arba irodyti, kad konkursas ivyko neskaidriai? Pagaliau, gal autore fotografavo sesers, drauges vaika.. Kas cia blogo? tai tik klausimas. atsakymą autorė arba duos, arba ne. o kas man? nieko. tik smalsumas. viskas, tyliu. o tuoj ir tema pasibaigs nespėjus pasisakyt tom, kurios to dar nepadarė ( turiu minty sveikinimus ir padėkas)
o aš temoj apie fotokonkursų taisykles paskaitinėjau ir radau štai ką
QUOTE(Nireglina @ 2005 10 28, 14:42) QUOTE(Aurėja @ 2005 10 28, 17:52) ne. esame sutarę, kad dalyvaujame konkursuose su savo asmeninėmis foto, arba savo vaikų foto. O draugei galima pasiūlyti pačiai užsiregistruoti forume ir sudalyvauti konkurse nereikia pult žmonių vien už tokį klausimą vis tik - klausimas nėra nelogiškas ir vien klausiant kažkas dar niekuo nekaltinamas.
tai jie autorei kažkas až parašėte tai atsakys tai bus atsakiusi.
galiu parašyti jai ir aš. yla vistiek iš maišo išlenda, rudens konkurse vogta foto po metų paaiškėjo... ir nauja 3 vietos laimėtoja negavo prizo, bet medalis labai pradžiugino ją. QUOTE(l'eau @ 2009 10 25, 12:11) pirma vieta labai nustebino, nors kitos dvi tiesą sakant irgi, maniau laimės kaip visada nenatūralios, surežisuotos nuotraukos, todėl labai sveikinu nugalėtojas Nu jo, zinok maniskis nemiega- surezisavau Dekui visoms Mano balsus gavo Jurgiuksfoto, Armana, Noelle, CaraMela ir Rustes nuotraukos Taip pat mano komplimentai Rico, Medonos, fredericos, Sapokliakos, Stebukles ir Vasaraites nuotraukoms
gali būti, bet kadangi iš pirmo dešimtuko nė viena akies nepatraukė, tai koks skirtumas režisuota ar ne
Ačiū, kas balsavo už mus
nauja tema dar bus?
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 25, 18:41) cia tavo mergyte? mano
Sveikinimai nugalėtojoms
Nors vienas mano balsas , prizinė vieta
QUOTE(Rustė @ 2009 10 25, 17:30) tai jie autorei kažkas až parašėte tai atsakys tai bus atsakiusi. galiu parašyti jai ir aš. yla vistiek iš maišo išlenda, rudens konkurse vogta foto po metų paaiškėjo... ir nauja 3 vietos laimėtoja negavo prizo, bet medalis labai pradžiugino ją. parasyk Ruste nes jei tyli, gal ko bijo
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|