Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maxi cosi Priori XP ar Tobi?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3
*rami*
Nusipirkau maxi cosi tobi 2010 m thumbup.gif Jau nekalbant apie saugumo klase, tai dar labai didelis pliusas tie "stovintys" dirzai wub.gif Tik manau reiktu papildoma uzvalkaliuka (vasarini) isigyti, bijau, kad spalva gali pablukti ax.gif Ka pasakytu mamytes, kurios jau naudoja sias kedutes, ar nublunka spalvytes?
Murlyka
As turiu maxi cosi priori xp 2010m botanic luxury (sviesi smeline spalva), labai daili spalva ir maloni medziaga smile.gif apie blukima tokiu atveju negalvoju biggrin.gif
Lazdu_Dama
Mamytes, o kas turi Priori? Tai kuom skiriasi ta Priori XP ir Priori SPS ? Niekaip nesuprantu ir niekas nepaaiskina sad.gif

https://www.babymarket.lt/lt/palyginti/,category_id.2
raiva
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 09 27, 07:20)
Mamytes, o kas turi Priori? Tai kuom skiriasi ta Priori XP ir Priori SPS ? Niekaip nesuprantu ir niekas nepaaiskina sad.gif

https://www.babymarket.lt/lt/palyginti/,category_id.2
*

SPS yra senesnis modelis, bent jau man taip aiskino. mes turim XP, nes neseniai ja pirkom, tai lb sauni kedute
gitulia
Ant sps nera dirzu itempejo. Ant xp foto matosi tokia rankenele ant pado kairej pusej, ant sps nera.
Astukasas
Nusipirkome ir mes priori XP, štai tokią:
user posted image
Dar tik kelis kartus išvažiavę buvom, bet šiaip kolkas thumbup.gif Mažylei patinka žiūrėti į priekį smile.gif
Tik norėjau paklausti kas jau seniau turi šią spalvytę ir gali pasakyti kaip dėl teplumo? Nes draugė pamačiusi sakė, kad labai šviesi, nespėsi plauti g.gif
Gal žiemai geriau kokio užvalkaliuko pasieškoti, kad su šlapiais ar purvinais batukais mažiau terliotų? unsure.gif
ingridyte
Mamytes, gal pasakytumet ar sias kedutes galima tvirtinti priekiu ir nugara eismo krypciai? g.gif
raiva
QUOTE(ingridyte @ 2010 10 11, 15:49)
Mamytes, gal pasakytumet ar sias kedutes galima tvirtinti priekiu ir nugara eismo krypciai?  g.gif
*

tik i viena puse priekiu...
ingridyte
QUOTE(raiva @ 2010 10 11, 17:54)
tik i viena puse priekiu...
*

aciu 4u.gif
CervusDama
Gal kas uzmatet nuolaidu maxi cosi priori xp kedutems?
Nendrė...
QUOTE(Astukasas @ 2010 09 27, 19:21)
...
Tik norėjau paklausti kas jau seniau turi šią spalvytę ir gali pasakyti kaip dėl teplumo? Nes draugė pamačiusi sakė, kad labai šviesi, nespėsi plauti  g.gif
Gal žiemai geriau kokio užvalkaliuko pasieškoti, kad su šlapiais ar purvinais batukais mažiau terliotų?  unsure.gif
*

Vasarai spalvytė super thumbup.gif o šaltesniems sezonams aš kitos spalvos užvalkaliuko gal paieškočiau 4u.gif
raiva
QUOTE(M@mulyte @ 2010 10 13, 09:28)
Vasarai spalvytė super thumbup.gif  o šaltesniems sezonams aš kitos spalvos užvalkaliuko gal paieškočiau 4u.gif
*

as tai net gi ant tamsios kedutes uzdejau uzvalkaliuka, kad ne taip teptusi... ir naturalesne medziaga, nei kedutes... zinoma, tada kedutes kaina issauga, bet pirkom su nuolaida, tai tada dar ir uzvalkala prigriebiau, nes jis apie 100 lt kainuoja... truputi nesveikai, bet ka padarysi...
Murlyka
QUOTE(Astukasas @ 2010 09 27, 19:21)
user posted image
Dar tik kelis kartus išvažiavę buvom, bet šiaip kolkas  thumbup.gif  Mažylei patinka žiūrėti į priekį  smile.gif
Tik norėjau paklausti kas jau seniau turi šią spalvytę ir gali pasakyti kaip dėl teplumo? Nes draugė pamačiusi sakė, kad labai šviesi, nespėsi plauti  g.gif
Gal žiemai geriau kokio užvalkaliuko pasieškoti, kad su šlapiais ar purvinais batukais mažiau terliotų?  unsure.gif
*

As tokia pat esu dukrai nupirkusi, joje ir obuolius valge ir trupiniavo ir su batais rangesi-viskas tvarkoj. Juk galima nusegus isskalbt, bet nemanau, kad tepasi labiau negu kitos moedziagos, seip man sita patiko vien del tokios medziagos, ir seip labai grazi wub.gif +saugi, jau teko tuo isitikint.
ingridyte
QUOTE(Murlyka @ 2010 10 13, 13:17)
As tokia pat esu dukrai nupirkusi, joje ir obuolius valge ir trupiniavo ir su batais rangesi-viskas tvarkoj. Juk galima nusegus isskalbt, bet nemanau, kad tepasi labiau negu kitos moedziagos, seip man sita patiko vien del tokios medziagos, ir seip labai grazi  wub.gif +saugi, jau teko tuo isitikint.
*

patyret avarija? unsure.gif
Murlyka
Nea, bet vos nepapuolem, teko staigiai stabdyt ir sukt, vaikas net nesukrutejo thumbup.gif
ingridyte
QUOTE(Murlyka @ 2010 10 13, 20:20)
Nea, bet vos nepapuolem, teko staigiai stabdyt ir sukt, vaikas net nesukrutejo thumbup.gif
*

gerai, kad viskas gerai. Kedutes - geris! thumbup.gif
shokoladas123
Mes is pradziu turejome Tobi - butent ta sviesia su gelytemis, o veliau del tam tikru priezasciu pakeitem ja i Priori. Tai turiu pasakyti, kad Priori patogesne, nor i pigesne. 4u.gif
Pirma ant tobi tos vadinamos galvos pagalveles labai prakaitavo vaiko galvyte, taip pat priori gulstesne padeti turi uz Tobi , todel uzmius vaikui, jam tikrai patogiau joje guleti. O ir platesne ji 1 cm, kai zinot zienai tai aktualu biggrin.gif
Murlyka
QUOTE(shokoladas123 @ 2010 10 27, 16:24)
Mes is pradziu turejome Tobi - butent ta sviesia su gelytemis, o veliau del tam tikru priezasciu pakeitem ja i Priori. Tai turiu pasakyti, kad Priori patogesne, nor i pigesne.  4u.gif
Pirma ant tobi tos vadinamos galvos pagalveles labai prakaitavo vaiko galvyte, taip pat priori gulstesne padeti turi uz Tobi , todel uzmius vaikui, jam tikrai patogiau joje guleti. O ir platesne ji 1 cm, kai zinot zienai tai aktualu  biggrin.gif
*

Vadinasi pasirinkau teisingai smile.gif
inra
Sveikos,

man Baby center siandien labai rekomendavo arba Priori arba Pearl g.gif ka manot apie ta Pearl kedute?
@Helena@
Mes turime Tobi esame labai patenkinti. Ypac tas galvos atlosas man ir dukrytei labai patinka. Beje, as esu nupirkusi spec apvalkala tai kedutei, toki frotini, tai net praejusia vasara neprakaitavo mazyle toje keduteje smile.gif
mazuika
jau temos pradzioje rasiau, kad esu uz tobi, bet gal ne itin rimti mano argumentai buvo - grazesne, dirzai patogesni ir pan. bet kai neseniai pamaciau, kaip priori tvirtinasi masinoje (drauges vaika su ju kedute vezem), tai dabar galiu pasakyt, kad tobi kur kas tvirciau ir rimciau prisisega.... o kai priori prisegem - tabalavo i visas puses.
saule
Beieškodami informacijos apie šias dvi kėdutes, kažkur užsieniečių atsiliepimuose radom ne vieną nusiskundimą tobi modeliuko prisegimu. Rašo, kad dažnai atsipalaiduoja tie diržiukai, kuriais prisegtas vaikas, žalias indikatorius pastoviai persijungia į pilką, vaikas išsineria ir pan.
Ar kasnors susidūrėte su tuo? Gal čia senesniuose modeliukuose taip pasitaikydavo?

Kas turit Priori XP - ar naudojat papildomą pagalvėlę? Ar manot, kad nereikalinga?
Murlyka
O man uzsegimas patinka, as itempiu dirzus kiek tik turiu jegu ir niekas niekur netabaluoja, bandziau pavartyt, pajudint... smile.gif Nzn, man su priori xp viskas tvarkoj, o del tu paminkstinimu galvai, ar apsaugu, tai galima nusipirkt ir priori modeliui.
mazuika
QUOTE(saule @ 2010 11 07, 18:59)
Beieškodami informacijos apie šias dvi kėdutes, kažkur užsieniečių atsiliepimuose radom ne vieną nusiskundimą tobi modeliuko prisegimu. Rašo, kad dažnai atsipalaiduoja tie diržiukai, kuriais prisegtas vaikas, žalias indikatorius pastoviai persijungia į pilką, vaikas išsineria ir pan.
Ar kasnors susidūrėte su tuo? Gal čia senesniuose modeliukuose taip pasitaikydavo?

Kas turit Priori XP - ar naudojat papildomą pagalvėlę? Ar manot, kad nereikalinga?
*

kol prisegat, tobi dirzai siek tiek atsilaisvina, ir indikatorius rodo pilka spalva, bet uzsegus patraukiat kiek reikia, kad vel pasidarytu zalias, ir viskas. o vaikui sedint kazi ar jei ten atsilaisvina. o kad issineria, tai labai norint is bet kokiu dirzu issiners (ir tikrai ne del to, kad per laisvi dirzai) - musiske kaip tik vienu metu buvo pamegusi tai daryti. bet susitarem, kad negalima.
Papildyta:
QUOTE(Murlyka @ 2010 11 08, 15:02)
O man uzsegimas patinka, as itempiu dirzus kiek tik turiu jegu  ir niekas niekur netabaluoja, bandziau pavartyt, pajudint... smile.gif Nzn, man su priori xp viskas tvarkoj, o del tu paminkstinimu galvai, ar apsaugu, tai galima nusipirkt ir priori modeliui.
*

bet masinos dirzas eina aplink kedute tik apacioje? tobi kedute tvirtinasi ir apacioje, ir virsuje. na nemoku paaiskint. bet kas rinksites, atkreipkit demesi. o del to "tabalavimo", tai gal cia dar ir nuo masinos priklauso. drauge sake, kad pas juos irgi ne taip tabaluoja. o pvz musu masinoj tikrai nestabiliai ji laikesi, nors dirzus du vyriskiai itempinejo
Gandre*
Kai mes rinkomes tarp siu dveju keduciu, tai parduotuvej paradvejas paminejo, kad tvirtinant masinoje tabi reikalingi ilgesni dirzai, ir kad ne visose masinose buna tokie, dabar daznai buna ir per trumpi dirzai... O kadangi musu tokie ir buvo pirkom Priori ir esu labai patenkinta ja... thumbup.gif
Mirmukė
Mes kai rinkomės tarp šitų dviejų, tai mnao apsisprendimą nulėmė, tai, kad Tobi pripažinta saugiausia. Todel ją ir ėmėm. Mokėjom 680lt (BabyCenter)
latwiesa
MEs irgi renkames is si dvieju keduciu, tacaiu vakar jau apsisprendeme, kad pirksime priori xp, musu argumentai:
- tinka masinai su trumpesniais dirzais (pas mus tokie)
- erdvesne, neteks galvoti ar vaikas tilps, ar jam patogu (aisku kai pauges)
- nera galvos apsaugos ( taciau mes ja pirksime papildomai) kai pauges, busiu rami kad galvyte nesunta)
- kaina proto ribose
sofokle
Gal kas esate sias kedutes (pvz Tobi) lygine su Jane Exo? g.gif
pumyte83
Mes irgi kazkada rinkomes viena is siu dvieju keduciu. 4u.gif
Pasirinkome Priori XP. wub.gif Ir labai ja patenkinti,ir mazyliui manau ji tinka ir patinka.
Kodel Priori XP-na del keliu smulkmenu...
Pagrindinis dalykas,tai del to,kad ji platesne,o ziema tai ypac aktualu.
Taip ji siek tiek pigesne,bet manau pakankamai saugi,kaip ir visos Maxi-cosi kedutes.
Ta galvytes pagalvele,na mum nera labai butina,kazkiap nedaug vaziuojam,tai vaikutis puikiai miega ir sedi ir be pagalveles.
Ir del dirzu,mums nesudaro sunkumu patiems juos uzkisti ir itemti i tam tikro lygio.nedaug juk laiko uzima...
sofokle
Jei kam aktualu, tai amazon.de dabar yra akcija tiek Tobi, tiek Priori kedutems - kai kuriems modeliams/spalvoms kainos po 100 euru sumazintos. Atsiuntimas i Lietuva - apie 12-15 euru, tad iseina visai neblogas variantas, palyginus su Lietuvos kosmosais po 800Lt...
emely
Apziurejau amazon.de - tobi kedutes nors ir papigintos, bet visvien 200+ eurų. O dar siuntimo islaidos, nekazikas susitaupo. g.gif smile.gif
zalainga
Mes turim Tobi auto kedute. Pirkom ja, nes tuomet ji buvo saugiausia, nezinau kuri autokedute 2011 bus pripazinta saugiausia. Bet siaip esam labai patenkinta sia auto kedute. Nors ir kaina jos gera g.gif Maciau, kad dabar perkant sia kedute Cipoline ar Vaiku mieste dovanu duoda smile.gif
giedruteliux
QUOTE(zalainga @ 2011 03 06, 21:56)
Mes turim Tobi auto kedute. Pirkom ja, nes tuomet ji buvo saugiausia, nezinau kuri autokedute 2011 bus pripazinta saugiausia. Bet siaip esam labai patenkinta sia auto kedute. Nors ir kaina jos gera  g.gif  Maciau, kad dabar perkant sia kedute Cipoline ar Vaiku mieste dovanu duoda  smile.gif
*

Maciau ta dovana smile.gif Ranksluostukas su gaubtu - tigriukas. Smagus daiktas, bet butu gerai, kad prie auto kedutes dovanotu pagalveles ar kazka, kas reikalinga keliones metu smile.gif
Na o mes turim Maxi cosi Priori X auto kedute. Tobi man patinka del to, kad turi galvos apsaugas sonuose gan dideles smile.gif
emely
Idomu kurioje keduteje vaikutis komfortabiliau jauciasi. g.gif Kazkur rasyta, kad priori platesne?
InDovi
Gal kas zinote, kokia kaina Tobi kedutes baby center parduotuveje? 4u.gif
InDovi
BabyCenter dabr maxi cosi visai produkcijai 22 proc nuolaida! isigijom sian priori ir labai liuks thumbup.gif kazi, ar butume i Tobi vaika su kombinzonu ikise g.gif papildomai emem pagalvele galvai, tai kaip maniskiui nesedinciam dar normaliai pats tas, ir gulejimo padetis masinoje pakankamai gulscia. kol kas po vieno vaziavimo esam patenkinti rolleyes.gif
As_pats
QUOTE(akutiss @ 2010 02 16, 16:35)
labas,
mes turim priori xp.
gal dabar pirkciau tobi,nes maniskiui greit trys metai, tai kai is po jo reik krapstyt dirzus ar sagti- tai kosmarelis... siaip puiki ir musu kedfute.ji platesne.
bet tie tobi dirzai dabar laabai zaviai atrodo smile.gif
*

Pilki plastikiniai kabliukai kedutes sonuose skirti uzkisti kedutes dirzams, kad patogiau butu isodinti vaika ir nebutu tokiu kosmareliu smile.gif
419
turiu priori super thumbup.gif po lenkiskos tai cia zeme ir dangus.
e.v.a
Mes turim Tobi kedute. Antram vaikiukui ruosiames pirkti tokia pacia.
neringule
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...700&st=228#
gal ka sudomins si kedute blush2.gif
Ratukas
Turejom Tobi -
Minusai -
Labai prakaitavo vaiko galvute kur ten ta papildoma kaip pagalve galvytei - sintetine medziaga nebuvo gerai...
Pakankamai stati jos gulsciausia padetis, tinkama tiktai jau visai tvirtai sedinciam mazyliui.
Tie dirzai atseit patogiai kabantys, gal ir patogu, bet tiktai kol mazylis dar mazutis ir kudutis, veliau jau ji sodinant jie palenda po nugara ir tenka labai nepatogiai krapstyti.
Siauroka - su kombiu maziukas subiniuka ziena tikrai nepatogiai laike, neisivaizduoju kaip cia turejo buti iki 3 m ohmy.gif
Pliusai-
Grazi biggrin.gif

Turim Priori -
Pliusai -
Plati kedute, net storiausiai prirengtas sedi placiai,
Zymiai gulstesne kedute uz Tobi - uzmigus maziukui, pakeitus padeti, ji ten pakankamai patogiai guli.
Dirzus nepamirsus uzkabinti uz soniniu plasmaziuku, jie tikrai patigiai uzsideda.
Pigesne nei Tobi
Minusas -
Ne tokia grazi kaip Tobi mirksiukas.gif
flashy
Siandien buvau baby city, iki menesio galo geros nuolaidos maxi cosi kedutems. apziurejau tiek Tobi tiek Priori, vienintelis Tobi pliusas - grazi.

didelis minusas - siaura..
atseit siaura - saugiau, o man atrodo, kad cia pliusas gamintojui, atseit greit vaikas netilps ir teks pirkti didesne...

nemanau, kad savo pypli su kombiu ziema lengvai ten igrusciau...

Man labiau prie sirdies priori
agotas
Taciau pagal sauguma Maxi Cosi puslapyje Tobi vertinama auksciau nei Priori
neringushka
[quote=flashy,2011 09 16, 22:23]
Siandien buvau baby city, iki menesio galo geros nuolaidos maxi cosi kedutems. apziurejau tiek Tobi tiek Priori, vienintelis Tobi pliusas - grazi.

O kokios kainos kazin baby city dabar?
neringushka
Kadangi niekas, nespėjo atasakyti, tai atsakysiu aš pati lotuliukas.gif
Maxi Cosi kėdutėms 20 proc. nuolaidos visose Kotrynos parduotuvėse thumbup.gif

Patys nusipirkome TOBI - pastačiau abi kėdutes šalia ir palyginau, įsodinau vaiką... Iš esmės nelabai jos man skiriasi - Tobi kiek patogesnė pasirodė, jaukesnė... Na XP vizualiai didesnė kažkiek atrodo, nes šoniukai eina ne tiesiai į viršų, o truputėlį įstrižai... Bet mūsų mažylė palyginus smulkutė, tai labai nepergyvenu dėl dydžio.
Taigi nugalėjo tik tai, kad Tobi pripažinta saugesnė!

Sėkmės visoms besirenkančioms! 4u.gif
egle skarota
Mes turime abi kedutes, nes abiems su vyru tenka Mazaji vezioti i darzeli, skirtingomis masinomis. Tai galiu pasakyti mums labiau patinka Tobi kedute. Visada ilgesnems kelionems renkames ja. Ji saugesne, malonesne vaikui smile.gif Musu mazasis labiau megsta vaziuoti su Tobi. Sekmes pasirenkant:)
krist6
Laba diena,

noriu paklausti, ar kuri nors iš šių kėdučių gali pasisukti į šonus?

Dėkui
felija
kurios turi maxi cosi kedutes kokie atsiliepimai?
pati22
QUOTE(felija @ 2012 03 03, 10:46)
kurios turi maxi cosi kedutes kokie atsiliepimai?
*

Mano nuomonė kuo puikiausia: saugi, patogi naudoti ir tėvams, ir vaikui, puikiai skalbiasi, išvaizdi, nesitrina audinys. Turime Priori XP, tačiau jau, deja, išaugome ir šiuo metu pardavinėjame. Tai net gaila su ja skirtis... Atėjo laikas perlipti į didesnę ir jau vėl išsirinkome Maxi cosi smile.gif
i.m.
Mes pasirinkome Maxi Cosi Tobi del daugelio dalykiu. Ypac patiko reguliuojamas virsugalvis, saugos dirzeliu ilgis ir kad yra paaukstinta (be to uzmigus vaikuciui, pasistumia i prieki, ko pasekoje mazyliai yra patogiau miegot), jau nekalbant apie sauguma ir sustiprintas sonines apsaugas.. Ji atrodo siauresne, nei XP, bet istiesu taip nera.. turim dukryte, tai prirengta, kaip meskute (siltu vilnoniu paltuku, siltom kombi-kelnem) kuo puikiausiai telpa, nors tikrai nesam lieknutes ir mazutes biggrin.gif

ir aplamai rekomenduoju MAXI COSI, kad ir koki modeliuka pasirinktumet.

p.s. mes pirkom nauja, nes nzn, kaip patikrinti ta 'autoivykiu netureijima' blush2.gif

jei negalite sau leisti nauojos (kaina apie 900 lt), tai gal verta ir naudotos pasizvalgyt, ju tikrai buna puikios bukles 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.