Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maxi cosi Priori XP ar Tobi?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2
vivi???
Sveiki smile.gif
Niekaip negalime apsispresti, kuria is keduciu (9-18 kg) pasirinkti - Maxi cosi Priori XP ar Maxi cosi Tobi?
Butu saunu sulaukti atsiliepimu is turinciu viena ar kita is siu keduciu. Gal atsiras ir turinciu abi sias kedutes ir galinciu, remiantis praktika, jas palyginti? Ar verta uz Tobi moketi beveik 200 Lt daugiau nei uz Priori XP?
Is anksto aciu 4u.gif
mazuika
QUOTE(vivi??? @ 2009 10 13, 16:22)
Sveiki  smile.gif
Niekaip negalime apsispresti, kuria is keduciu (9-18 kg) pasirinkti - Maxi cosi Priori XP ar Maxi cosi Tobi?
Butu saunu sulaukti atsiliepimu is turinciu viena ar kita is siu keduciu. Gal atsiras ir turinciu abi sias kedutes ir galinciu, remiantis praktika, jas palyginti? Ar verta uz Tobi moketi beveik 200 Lt daugiau nei uz Priori XP?
Is anksto aciu  4u.gif
*

mes taip pat renkames is situ keduciu (na dar ir apie priori fix mastom), tai man kazkaip tobi fainesne uz priori. papildoma apsauga galvytei ideta, o ir dirzu kaisiot nereiks (na aisku ta padaryt nebutu sunku), ir kad dirzai pakile laikosi man atrodo patogu turetu but, nes is dabartines kedutes (iki 13 kg) vis tenka juos krapstyt is po leliuko. aisku, gal ir smulkmenos cia, bet kazkaip man patrauklesne tobi. o ir testu rezultatai del saugumo geresni (zinoma, priori fix turbut dar geresni, bet kad ji labai sunki, o kadangi mus gali tekti daznai kedute is vienos masinos i kita perkelinet, tai labiau prie tobi linkstam).
vivi???
QUOTE(mazuika @ 2009 10 14, 15:21)
mes taip pat renkames is situ keduciu (na dar ir apie priori fix mastom), tai man kazkaip tobi fainesne uz priori. papildoma apsauga galvytei ideta, o ir dirzu kaisiot nereiks (na aisku ta padaryt nebutu sunku), ir kad dirzai pakile laikosi man atrodo patogu turetu but, nes is dabartines kedutes (iki 13 kg) vis tenka juos krapstyt is po leliuko. aisku, gal ir smulkmenos cia, bet kazkaip man patrauklesne tobi. o ir testu rezultatai del saugumo geresni (zinoma, priori fix turbut dar geresni, bet kad ji labai sunki, o kadangi mus gali tekti daznai kedute is vienos masinos i kita perkelinet, tai labiau prie tobi linkstam).
*

Smagu, kad nors vieno atsakymo-pamastymo sulaukiau.
Nes jau maniau, kad tokia, atrode, aktuali tema man vienai aktuali ir yra biggrin.gif
Tobi man labiau patinka, kad yra minkstesne (bet nezinau, ar vaikui tai tikrai svarbu ir jauciama) , vaikas joje labiau apspaustas, nesitabaluoja (savo 6 men. klecka buvom isodine ir i viena, ir i kita). Bet klausimas, ar veliau tai netaps minusu? ar prirengtas ir sulaukes kokiu 2-3 metu vaikas i Tobi dar tilps? g.gif
Dirzai, t.y. ju patogumas ikeliant vaika, man neatrodo svarbus rodiklis, uz kuri reiketu tiek daugiau moketi...Nors su dabartine kedute irgi vargstam, taip pat tenka traukti is po maziaus. Bet Priori xp yra tie snapeliai dirzams uzkisti, tai manau, visai patogu.
Saugumas: tiek viena, tiek kita, kaip supratau, siuo klausimu yra nelabai pralenkiamos.
Nera tokiu stipriu, lemianciu kriteriju, kurie padetu apsispresti, ar verta 200 Lt permoketi?...Jeigu butu aiskus, negincijami ir svarbus privalumai, skirtumai, nereiketu sukti galvos....Permoketi sutikciau uz vaiko patoguma ir sauguma, bet ne uz patoguma mums, tevams smile.gif
Tiesa, gal esat numate, kur pirksit viena ar kita kedute? Kol kas , kiek ieskinejau, pigiausiai pavyktu isigyti Babymarket.lt ax.gif
mazuika
QUOTE(vivi??? @ 2009 10 14, 19:35)
Smagu, kad nors vieno atsakymo-pamastymo sulaukiau.
Nes jau maniau, kad tokia, atrode, aktuali tema man vienai aktuali ir yra  biggrin.gif
Tobi man labiau patinka, kad yra minkstesne (bet nezinau, ar vaikui tai tikrai svarbu ir jauciama) , vaikas joje labiau apspaustas, nesitabaluoja (savo 6 men. klecka buvom isodine ir i viena, ir i kita). Bet klausimas, ar veliau tai netaps minusu? ar prirengtas ir sulaukes kokiu 2-3 metu vaikas i Tobi dar tilps?  g.gif
Dirzai, t.y. ju patogumas ikeliant vaika, man neatrodo svarbus rodiklis, uz kuri reiketu tiek daugiau moketi...Nors su dabartine kedute irgi vargstam, taip pat tenka traukti is po maziaus. Bet Priori xp yra tie snapeliai dirzams uzkisti, tai manau, visai patogu.
Saugumas: tiek viena, tiek kita, kaip supratau, siuo klausimu yra nelabai pralenkiamos.
Nera  tokiu stipriu, lemianciu kriteriju, kurie padetu apsispresti, ar verta 200 Lt permoketi?...Jeigu butu aiskus, negincijami ir svarbus privalumai, skirtumai, nereiketu sukti galvos....Permoketi sutikciau uz vaiko patoguma ir sauguma, bet ne uz patoguma mums, tevams  smile.gif 
Tiesa, gal esat numate, kur pirksit viena ar kita kedute? Kol kas , kiek ieskinejau, pigiausiai pavyktu isigyti Babymarket.lt  ax.gif
*

na mes buvom isodine tik i tobi, musu mergytei dabar metukai, ir sodinom su paltuku, tai kaip ir normaliai ten viskas - nepasirode ji man suspausta. tiesa, mergyte is smulkesniu - 9 kg vos vos pasiekem mirksiukas.gif nezinau, kaip ten po metu ji jausis, bet siaip as stengiuosi siltus rubelius nurengt sodindama (ypac jei kazkur toliau vaziuojam), nes susyla tose kedutese labai greit, tai manau kad ir veliau puikiai tilps.
del saugumo tai baby centre pardavejas sake, kad tobi rezultatai geresni (pati tuo per daug nesidomejau, neguglinau, bet turbut kad visos maxi cosi yra pakankamai saugios ir kokybiskos).
del dirzu - tai aisku, kad cia smulkmena, bet ir ant dabartines musu kedutes (maxi cosi iki 13 kg yra, kur galima uzkist dirzus, bet kazkaip nevisad tuo pasinaudojam smile.gif )
na o del patogumo tevams, tai asmeniskai man tai yra taip pat svarbu - uz tai as irgi nieko pries sumoketi keleta lituku daugiau blush2.gif
o del permokejimo tai net nezinau - nemanau, kad cia kazkoks permokejimas. tiesiog produktas yra is naujesnes kolekcijos, siek tiek patobulintas, tai ir kaina atitinkamai aukstesne.
o kur pigiausios tai net nezinau - kol kas ir ziurejau tik babymarket.lt, ir baby centre, tai internete zinoma pigiau.... bet dar planuoju nuvaziuot i kotryna, vaiku miesta paziuret - ten turiu 8 proc nuolaida, tai reiks paziuret, kokia ten kaina gautusi.
tiesa, jei dar labai neskubat ir esat is vilniaus, tai galit palaukt lapkricio vidurio - litexpo bus "vaiku salis", tai ten greiciausiai visokiu nuolaidu bus (bent jau baby centras zadejo, kad darys nuodaidas) - tai gal ten dar geresne kaina iseitu.
sekmes renkantis mirksiukas.gif
mazuika
mes jau turim tobi - gėris... thumbup.gif kol kas esu labai patenkinta mirksiukas.gif
vivi???
Saunu 4u.gif
Mes vis dar mastom smile.gif Aisku, dar turim tam laiko ax.gif
Gaila, kad daugiau nuomoniu taip ir nepavyko kol kas sulaukti...
Sekmes jums vazinejantis wink.gif
knielita
Pasirinkau Priori XP, joje maciau daugiau pliusu nei Tobi ax.gif kadangi rinkaus kai vaikams buvo 7 men. man didele reiksme turejo miegojimo padetys, tobi ji tikrai statesne nei priori kedutes ax.gif Na kad dirzai visada patogiai uzdedami man nepasirode labai reikalinga funkcija, kiek pacioj parduotuvej sodinau man patogesne pasirode mano pasirinktoji. Tiesa, del vietos irgi laimejo Priori, nes Tobi ankstesne. Kol vaikas mazas zinoma tai gerai, bet ugtelejus ir ziema jis bus ankstoka, teks ieskotis naujos kedutes doh.gif Dar Priori malonesnis uzvalkalas, Tobi toks sinteninis yra, vasara manau tektu pirkti medvilnini, kad kazkiek sumazint vaiko prakaitavima ax.gif Nors zinoma karsta diena ir taip vaikas sukaista ax.gif Tobi naujoviska isvaizda, bet kai ilgai svarstant ir susidraugavus su konsultantu jis pats prasitare pasirinktu Priori biggrin.gif Daugiau nesvarsciau. Nesigailiu, esu visiskai patenkinta savo pasirinkimu biggrin.gif
Ingna
man Tobi irgi labiau.. dagiau privalumu, bet priori pigesne.. internete kazkaip daugiau spalvu nei parduotuvei, didesnis pasirinkimas ir kaina geresne. O siaip maxi cosi gera firma, gamina kokybiska produkcija..
Ciuple
Aš irgi rinkausi tarp šių dviejų doh.gif
O pasirinkau Priori XP. Galutinai apsispręsti padėjo tai, kad Priori erdvesnė. Mums dabar 1,8 m., sveriame 14 kg, tai į Tobi jau nelabai ir telpame su žieminiais rūbais (matavomės draugės kėdutę), o va savo Priori jaučiamės puikiai 4u.gif

Tiesa, dėl prakaitavimo, tai vasarą jokių bėdu neturėjome, nors ir neturime to vasarinio užvalkalo... Natūralus audinys drinks_cheers.gif
Wiva
Mes irgi kedute rinkomes is siu dvieju biggrin.gif

Visaip svarsciau, galvojau ir pasirinkau Tobi. Man ji atrode tvirtes, patiko, kad yra laikiklis galvytei. O be to dar buvo akcija, tai ir kaina buvo priimtina biggrin.gif Musu sunelis smulkus ir metuku svere tik 10 kg. tai erdves jam uztenka. Nors gal su zieminiais rubais ankstoka g.gif bet itelpam mirksiukas.gif Esam patenkinti sia kedute thumbup.gif
erikiuxxx
as net negalvodama pirkciau tik Tobi wub.gif wub.gif
turime jaudu metus, jaigu reiktu,vel pirkciau tik tobi wub.gif

man ju is vis ner ko lygint blush2.gif

pamenu,norejau irgi preori,bet nuejusi i Bebecenter, iskart paklausiau,kuom jos skiriasi blush2.gif ,pardaveja viska paaiskino,tada jokiu dvejoniu nebuvo wub.gif
akutiss
labas,
mes turim priori xp.
gal dabar pirkciau tobi,nes maniskiui greit trys metai, tai kai is po jo reik krapstyt dirzus ar sagti- tai kosmarelis... siaip puiki ir musu kedfute.ji platesne.
bet tie tobi dirzai dabar laabai zaviai atrodo smile.gif
erikiuxxx

isvardinsiu pliusus,kurie man buvo aktualus renkantis,ir del kuriu mano nuomone verta permoketi uz TOBI kedute 4u.gif

vaika galesit vezioti drasiai iki 4metu ,net ir ziema
mano vaikas,3.3m , 105ugio dar dabar puikiai telpa Tobi keduteje
jam uzplaukia kartais,kad uzsimano i brolio kede,tai ir pasodinu smile.gif gal tik vizualiai atrodo,kad mazai vietos,nes tobi kede labai gerai isformuota,
dydziausi Tobi pliusai,ko neturi nei viena kedute
1.tai saugos dirzai,beproto patogus,neguli jie,kaip kitose,o vaika atsegus,saugos dirzai atsistoja,netrugdo nei isimti,nei ideti vaiko smile.gif
2. Tobi kedutes yra vienos is auksciausiu,kitose kedese vaikai mazai mato pro langa
su tobi,sedi kaip soste,gal del to taip patinka vazineti keduteje g.gif
user posted image

3. atkreipk demesi,kaip Tobi kedute fiksuojasi dirzais, kiek ziurinejau, butent Tobi tvirtinimas ,visiskai kitoks negu visu, ji prisitvirtina ypac stabiliai
4. gera apsauga galvos,soniniams smugiams,superine pagalvele,kuri reguliuojasi smile.gif
5 . tobi kedeje yra butent 5 tasku saugos dirzai. g.gif nes kiek ziurejau,kitose tik 3tasku,
tai saugumui irgi atsiliepia

user posted image

o dar kas labai faina,kad paziurekit kokia paklausa maxi-cosi kedutem biggrin.gif kiek ju iesko pirkti devetu,tik koks skelbimas atsiranda,iskart nuperka .Manau ir problemu nebus parduodant

Ramja

5 . tobi kedeje yra butent 5 tasku saugos dirzai. g.gif nes kiek ziurejau,kitose tik 3tasku,
tai saugumui irgi atsiliepia

Priori saugos dirzai taip pat 5 tasku wink.gif

Patys turim Priori, ir esam patenkinti smile.gif panele laisvai pro langa dairos, tikrai nera ji zemoka, del paciu dirzu segimo tai gal siek tiek ir nepatogu, kad jie ne "status" kaip Tobi, bet tai nera didele problema (bent jau mums).
Ciuple
QUOTE(Ramja @ 2010 02 18, 19:19)
del paciu dirzu segimo tai gal siek tiek ir nepatogu, kad jie ne "status" kaip Tobi, bet tai nera didele problema (bent jau mums).
*

Betgi Priori XP (kaip beje ir prieš tai turėtoje Cabriofix) šonuose yra specialūs plastmasiniai kištukai diržams užkišti, o tas diržų susegimo mechanizmas "liežuvėlis" irgi atsilenkęs prisitvirtina smile.gif Mes viską susitvarkome išlipusios iš kėdutės ir nėra jokių neskalndumų su diržais vėl sėdant thumbup.gif

O apie Tobi "stačius" diržus ne kartą girdėjau, jog realybėje jie nelabai atlieka savo funkciją...

Erikiuxxx labai gražiai pakartojo visus Tobi reklaminius teiginius smile.gif , o gyvenimas kartais atskleidžia kitas tiesas smile.gif
elzes tetis
kur gauti pirkti uzvalkaliuka kedutei Maxi cosi priori XP ?
Kotryna ir Baby city neturi .
g.gif
Nendrė...
Mes turim Tobi wub.gif Gera kedute visom prasmem, mes esam labai patenkinti thumbup.gif

Erikiuxxx puikiai isvardino visus privalumus mirksiukas.gif
piene_66
Mes turim Priori XP, labai labai patenkinti smile.gif po poros men bus metai, kai joje veziojam mergaite. Man patinka, kad galima padaryt gana gulscia padeti, nes maniske ilgesnej kelionej visada miega, tai issitiesia patogiai, galva nesimakaluoja biggrin.gif o del saugos dirzu, patogu jie man g.gif tik kaip sake vienam poste , reikia islipus ar pries lipant i kedute tinkamai susideliot tuos dirzus (nu ner ten ka deliot, uzkisi uz tu specialiu rankeneliu ir viskas). Bet ka galiu pasakyt, kad viena minusiuka turi ir si kedute, kad ir koks nuostabus jos vardas biggrin.gif man mergaite vasara prakaituodavo...kaip ir visose kedutese...bet kokiu atveju, kita kedute- tik Maxi-cosi thumbup.gif
Sange
Mes jau pradejome dometis automobilinemis saugos kedutemis ir labai idomi pasirode jusu diskusija.
Aciu erikiuxxx uz issamu atsakyma, tikrai tokie dalyviai labai padeda renkantis viena ar kita produkta thumbup.gif
Kazkaip mus irgi domina Maxi-cosi kedutes. Man jos patikimiausios atrodo. O gal jau kuri nors pasinaudojot akcija taikoma Kotrynos parduotuvese maxi-cosi kedutems? Kuria is keduciu isigyjot? Priori XP ar tobi?
mazuika
kazkur girdejau, kad priori gulima padetis pasidaro siek tiek gulsciau, negu tobi. kazi kaip is tikro yra? mes kai pirkom, tai visai neatkreipem demesio, nepalyginom... bet tobi tai tikrai ta gulimoji padetis tokia simboliska, nelabai kas ten atsilenkia. bet kazkaip galvoju, kad visose panasiai yra
not-me
turim Tobi. labai patenkinti. nesigailiu nei lito isleisto jai.
dirzai tikrai atsilenkia, nereikia niekur ju uzkisineti. miegama padetis nera labai gulscia. bet, kiek zinau, daugumoje geru keduciu ji tokia pat, gal cia del saugumo taip.
supermartini
QUOTE(not-me @ 2010 04 07, 16:29)
turim Tobi. labai patenkinti. nesigailiu nei lito isleisto jai.
dirzai tikrai atsilenkia, nereikia niekur ju uzkisineti. miegama padetis nera labai gulscia. bet, kiek zinau, daugumoje geru keduciu ji tokia pat, gal cia del saugumo taip.
*

nusipirkom ir mes tobi.
dar nedaug panaudojom, bet ka jau reiskia vien tai, kad vaikutis joje jauciasi gerai,nezirzia, nesikuicia.
taip, miegama padeti sunkiai galima pavadinti miegama, bet vaikutis vis tiek patogiai miegojo 2 val.vis del to, tai ne lovele, o saugos kedute:)
labai malonus audinukai,patogus dirzai.
letro
Tobi nesam isbande, bet Priori XP thumbup.gif
vivi???
Mes po ilgu svarstymu, tarimusi visgi nusipirkome Priori xp. Apsispresti padejo pardavejas, pasakes, kad savo vaikui pirktu Priori xp, nes Tobi privalumai nera tokie, uz kuriuos reiketu tiek daugiau moketi.
Taigi vazinejam jau mazdaug 4 menesius. Viskuo esam patenkinti. Dirzu uzkisimas uz specialiu liezuveliu absoliuciai nekelia jokiu problemu, sekundziu reikalas. Gulima padetis tikrai puiki. Vienintelis dalykas, kuris, man atrodo, Tobi yra geresnis - matomumas. Ne, ne del aukscio, kaip cia daug kas mini. O del siauresnio kedutes krastelio, kuris yra vaiko akiu lygmeny. Priori xp vaikas, noredamas dairytis i sonus, turi siek tiek pasikelti, pakelti galva, kad matytu. Tobi, bent man pasirode, matytusi ir taip, be galvos kelimo, nes neuzstoja siauresnis krastelis.
Bet kazin ar tai lemiamas kriterijus 4u.gif
Sange
O man atrodo yra daug saugiau kaip soniniai krasteliai yra labiau atsikise. Aisku vaikui matomumui tai siek tiek trugdo, bet saugumo prasme, tvirti ir dideli soneliai apsaugo vaiko galvyte nuo sniniu smugiu. Pasiziurek videa, kuri pamaciau Kotryna facebook tinkle.
http://www.youtube.com/watch#!v=mEXdCv...feature=related
giedre-marija
Sveikutės. Aš irgi renkuosi ar Priori XP ar Tobi. Ir visgi apsisprendžiau ties Tobi. Bet kaip apsispręsti su spalva? Prie ko reikėtų derinti? Man patinka tamsesnės, bet pas mane mergyte, tai galvoju gal mergytei šviesesnės reiktų. Kaip jūs išsirinkote?
besyte
QUOTE(giedre-marija @ 2010 04 20, 13:18)
Sveikutės. Aš irgi renkuosi ar Priori XP ar Tobi. Ir visgi apsisprendžiau ties Tobi. Bet kaip apsispręsti su spalva? Prie ko reikėtų derinti? Man patinka tamsesnės, bet pas mane mergyte, tai galvoju gal mergytei šviesesnės reiktų. Kaip jūs išsirinkote?
*

mes pasirinkom Tobi
spalva priderinom prie masinos bigsmile.gif
beje medziagyte keiciama, o vasarai jie patys siulo sviesesni audini mirksiukas.gif
justess22
Mes irgi sprendėm šį klausimą: Priori ar Tobi?

Pasirinkom Tobi, nes:
- aukštesnė
- siauriau ties galva (ne taip daug erdvės kaip priori, tad ne taip makaluojasi vaikui galva). Aktualu, jei vaikas dar mažas...mūsiškė tik 7mėn.
- patogiau atsilaisvina diržiukai
- dirželių prilaikymo mechanizmas man patiko thumbup.gif Lengviau įsodint mažiuką.
- automobilyje kėdutė stabiliau prisisega diržų pagalba (diržai laiko kėdutę iš apačios ir viršuje)
- spalvą rinkomės tamsesnę, kad naktį ne taip matytųsi mašinoje

* būtinai prieš perkant pažiūrėkit, ar užteks automobilyje diržo ilgio - mums vos vos užteko ax.gif

Priori man labai nepatiko diržiukų atlaisvinimo mechanizmas - giliai ir nepatogiai reik pirštą kišti paspaust mygtuką, kad galėtum atlaisvint diržus prieš segant vaiką. Man dar nieko, o vyras tai vos ten pirštų nepaliko doh.gif Ir jei diržais tvirtint mašinoje, tai tikrai ne taip stabiliai prisitvitina, nes tik apačioj kėdutės tvirtinasi diržas.

Tai tiek mano pastebėjimų. Mums nebuvo aktualu kėdės plotis, nes kol vaikas mažas, tai geriau kuo siauresnė. O kadangi šios abi kėdutės iki 18kg, tai greičiausiai žiemai gali tekt jau sekantį dydį kėdutės pirkti ax.gif
giedre-marija
QUOTE(justess22 @ 2010 04 21, 12:29)

Pasirinkom Tobi, nes:
- aukštesnė
- siauriau ties galva (ne taip daug erdvės kaip priori, tad ne taip makaluojasi vaikui galva). Aktualu, jei vaikas dar mažas...mūsiškė tik 7mėn.
- dirželių prilaikymo mechanizmas man patiko thumbup.gif Lengviau įsodint mažiuką.
- automobilyje kėdutė stabiliau prisisega diržų pagalba (diržai laiko kėdutę iš apačios ir viršuje)

* būtinai prieš perkant pažiūrėkit, ar užteks automobilyje diržo ilgio - mums vos vos užteko ax.gif
Priori man labai nepatiko diržiukų atlaisvinimo mechanizmas - giliai ir nepatogiai reik pirštą kišti paspaust mygtuką, kad galėtum atlaisvint diržus prieš segant vaiką. Man dar nieko, o vyras tai vos ten pirštų nepaliko doh.gif Ir jei diržais tvirtint mašinoje, tai tikrai ne taip stabiliai prisitvitina, nes tik apačioj kėdutės tvirtinasi diržas.

Tai tiek mano pastebėjimų. Mums nebuvo aktualu kėdės plotis, nes kol vaikas mažas, tai geriau kuo siauresnė. O kadangi šios abi kėdutės iki 18kg, tai greičiausiai žiemai gali tekt jau sekantį dydį kėdutės pirkti ax.gif
*

O kokią spalvytę pasirinkot? Aš tai jau tvirtai apsisprendžiau, kad Tobi tik spalvytę niekaip neišsirenku.
justess22
QUOTE(giedre-marija @ 2010 04 21, 12:59)
O kokią spalvytę pasirinkot? Aš tai jau tvirtai apsisprendžiau, kad Tobi tik spalvytę niekaip neišsirenku.
*

mes pirkom tamsiai rudą. Bet pagal grožį tai man šviesios wub.gif Tačiau pagal praktiškumą teko iš juodos ir rudos rinktis ax.gif
giedre-marija
QUOTE(justess22 @ 2010 04 21, 15:23)
mes pirkom tamsiai rudą. Bet pagal grožį tai man šviesios wub.gif Tačiau pagal praktiškumą teko iš juodos ir rudos rinktis ax.gif
*

O kodėl pasirinkote rudą? Nes aš irgi blaškausi tarp trijų spalvų smile.gif g.gif
Sange
2010 kolekcijos spalvos man labai grazios Tobi modelio. Gaivios ir vasariskos. As nebijociau pirkti sviesios kedutes, juk apmusalai gali buti skalbiami.
giedre-marija
QUOTE(Sange @ 2010 04 21, 20:17)
2010 kolekcijos spalvos man labai grazios Tobi modelio. Gaivios ir vasariskos. As nebijociau pirkti sviesios kedutes, juk apmusalai gali buti skalbiami.
*

Sutinku, tikrai kad labai gražios. bet juk ne tik vasarai kedutė bus naudojama g.gif Gal geriau apmušaliuką šviesesnį vasarai nusipirkti mirksiukas.gif
vivi???
QUOTE(giedre-marija @ 2010 04 21, 22:57)
Sutinku, tikrai kad labai gražios. bet juk ne tik vasarai kedutė bus naudojama  g.gif  Gal geriau apmušaliuką šviesesnį vasarai nusipirkti  mirksiukas.gif
*

Spalvos vienodos tiek Priori xp, tiek Tobi modeliu. O patarti siuo klausimu (spalvos), nemanau, kad galima. Tai juk skonio reikalas. Pavyzdziui, mes savo mazajam pirkom Blue note spalvos kedute. Priezastis paprasta - mums patiko si spalva. Visiskai del to nesukom galvos. Svarbiau buvo techniniai dalykai, saugumas ir pan.
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2010 04 21, 11:29)

Pasirinkom Tobi, nes:
- aukštesnė

*

Nors patys blaskemes tarp siu dvieju keduciu, negaliu neisiterpti ax.gif
Taip, Priori xp yra platesne nei Tobi. Vaika sodinom i ja mazdaug nuo 8 men., bet galvyte tikrai nesitabalavo, juk tokio amziaus vaikas galvyte jau ganetinai tvirtai laiko. Buvom pasiryze, jei tabaluosis, pirkti pagalvele, bet neprireike. Kai uzmiega, gal ir tabaluotusi, bet kai padarai gulscia padeti, nieko panasaus nevyksta wink.gif
Kad xp modelis yra platesnis, buvo vienas is kriteriju, del kurio apsisprendem pirkti buten si modeli. Nors musu vaikas is smulkiuju, bet ziema, kai priguzintas kombinezonais,neabejoju, bus vis sunkiau itilpti net ir i platesni modeli. O 18 kg tik retas kuris vaikas per pora metu gali pasiekti. Jei isvis tai imanoma blink.gif
Del dirzu atlaisvinimo - nera jokios problemos. Tiek vyras, tiek as lengvai per akimirka ta padarom. Niekam pirstai niekur neuzstringa smile.gif
Zodziu isvada tokia - visi esam su individualiais poreikiais, tad patarimas renkantis kedute - nuodugniai ja visa isciupineti, isbandyti visus mechanizmus ir nuspresti, ar viskas tenkina 4u.gif
sidrulka
sveikutės,

Na, mes jau pagal jūsų pagyrimus irgi įsigijom Tobi... nors mums dar tik 4 mėn, bet netruksim priaugti... susižavėjau nuolaida ir galvoju, reikia pasinaudot... bet ... kaip suprasti?_ Babymarkete Tobi radau už 619 lt, o vaikų mieste su nuolaida išėjo brangiau doh.gif -63... lt
Kadangi pirko tik tėvelis, sakė būtų ėmęs Priori, bet nebuvo jam patinkančių spalvų...
o Tobi spalvytę irgi ,,įkišo" ne tą, kurią MB norėjo doh.gif - yra tokios gražios rusvos su lapeliais ant šono (bent jau mums gražios):
https://www.babymarket.lt/lt/prekes/saugos-...kles/,prid.4369

bet tai pats Mb kaltas, kad neapsižiūrėjo doh.gif važiuos gal sekmadienį apkeisti...

O tai jei teisingai supratau, užvalkaliukų šioms kėdutėms galima nusipirkti atskirai?

dar liepsiu, kad nusinešęs į mašiną išbandytų .. nes sunkiai užtenkam diržo Tučio nešyklei.... bet tai čia kaip suprantu, kitaip tvirtinasi...

na, kai išbandysim, parašysiu atsiliepimus smile.gif
giedre-marija
Sveikutės. Jo Babymarkete visad viskas pigiau, aš jau kai maitinimo kėdutę pirkau įsitikinau. Ant gerų 150 Lt mažiau nusipirkau maitinimo kedutę Babymarkete nei Mažylio pasaulyje.
Ir su automobilinėm kėdutėm tas pats. Nusižiūrėjau šiandien spalvas Mažylio pasauly, o pirksiu Babymarkete.

O dar jūs man pasakykite apie kėdučių medžiagytę. Aš nusižiūrėjusi juodą arba rudą. Ir juodos kėdutės medžiaga tokia minkštesnė, o rudos slydesnė. Įdomu kuri geriau?
besyte
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 22, 18:11)
sveikutės,
Na, mes jau pagal jūsų pagyrimus irgi įsigijom Tobi... nors mums  dar tik 4 mėn, bet netruksim priaugti... susižavėjau nuolaida ir galvoju, reikia pasinaudot... bet ... kaip suprasti?_ Babymarkete Tobi  radau už 619 lt, o vaikų mieste  su nuolaida išėjo brangiau doh.gif -63... lt
Kadangi pirko tik tėvelis, sakė būtų ėmęs Priori, bet nebuvo jam patinkančių spalvų...
o Tobi spalvytę irgi ,,įkišo" ne tą, kurią MB norėjo doh.gif  - yra tokios gražios rusvos su lapeliais ant šono (bent jau mums gražios):
https://www.babymarket.lt/lt/prekes/saugos-...kles/,prid.4369

bet tai pats Mb kaltas, kad neapsižiūrėjo doh.gif  važiuos gal sekmadienį apkeisti...

O tai jei teisingai supratau, užvalkaliukų šioms kėdutėms galima nusipirkti atskirai?

dar liepsiu, kad nusinešęs į mašiną  išbandytų .. nes sunkiai užtenkam diržo Tučio nešyklei.... bet tai čia kaip suprantu, kitaip tvirtinasi...

na, kai išbandysim, parašysiu atsiliepimus smile.gif
*

seip keduciu nekeicia taip lengvai. mes perkant norejom prisimatuoti vienoje masinoje, o grize kitoje. sakem ryt atvesim jei netiks. tai sake nekeis, nes juk jie nesuzinos ar kas nors neatsitiko, pvz avarija ar koks smugis
makse*
Na ir mes pries pusmeti blaskemes tarp XP ir Tobi. APsisprest padejo pardavejas Kotrynoj. Nerealiai saunus vaikinukas, padejes mums issirinkt ir vezima pries maziui gimstant. Tai ir del sekancios autokedutes pas ji vaziavom patarimo. Tai jo kaip sitoj srity dirbancio specialisto nuomone XP ir Tobi pagrindinis skritumas kaina.. Ir nors turetu siulyti brangesni produkta, mum patare rinktis XP.
Mes taip ir pasirinkom ax.gif
sekmes visiems renkantis wink.gif
giedre-marija
Gal aks turite Tobi spalvą Crystal black? Lietuvoje niekur šios spalvos nėra. Nuotraukose tai labai gražiai atrodo, bet įdomu kaip realiai atrodo. Nes renkuosi iš Roasted Brown, Black Reflection ir Crystal Black. Man labai patiko Roasted Brown, bet labai norėčiau pamatyti Crystal Black.
Sange
QUOTE(giedre-marija @ 2010 04 23, 00:21)
Sveikutės. Jo Babymarkete visad viskas pigiau, aš jau kai maitinimo kėdutę pirkau įsitikinau. Ant gerų 150 Lt mažiau nusipirkau maitinimo kedutę Babymarkete nei Mažylio pasaulyje.
Ir su automobilinėm kėdutėm tas pats. Nusižiūrėjau šiandien spalvas Mažylio pasauly, o pirksiu Babymarkete.

O dar jūs man pasakykite apie kėdučių medžiagytę. Aš nusižiūrėjusi juodą arba rudą. Ir juodos kėdutės medžiaga tokia minkštesnė, o rudos slydesnė. Įdomu kuri geriau?
*

Visame pasaulyje jau taip yra, kad perkant internetu prekes, jos yra apie 10-15proc. pigesnes uz tas pacias prekes parduotuveje. Bet i kaina ieina pristatymas, kuris taip pat kainuoja smile.gif Na cia kiekvienos pasirinkimo reikalas, as ir pati kartais prekes internetu perku, o kartais tokiu prekiu, kurias pamatau Mazylio pasaulyje, internete nerandu. Tuomet tenka pirkti parduotuveje smile.gif
sidrulka
Na, mums visai nesunkiai pakeitė kėdutę į norimą spalvą- svarbiausia turėti čekį.. ir dar paklausė, tai kaip patys iškart neapsižiūrėjom, kad ne ta spalva... doh.gif bet pakeitė gan nesunkiai... ir man ši dbr atrodo ,,krūčiau:- juk nelabai ir būna raštuotų- daugiua vienspalvės:

https://www.babymarket.lt/lt/prekes/saugos-...kles/,prid.4358

na, čia to rašto ne daug- bet man jis toks puošnus, kuklus...

aš iš vis tokia doh.gif , kad renkuos, renkuos- nusiperku, o paskui pamatau dar gražiau ir jau užsimanau kito lotuliukas.gif doh.gif
giedre-marija
QUOTE(sidrulka @ 2010 05 01, 03:51)
Na, mums visai nesunkiai pakeitė kėdutę į norimą spalvą- svarbiausia turėti čekį.. ir dar paklausė, tai kaip patys iškart neapsižiūrėjom, kad ne ta spalva...  doh.gif  bet pakeitė gan nesunkiai...  ir man ši dbr atrodo ,,krūčiau:- juk nelabai ir būna raštuotų- daugiua vienspalvės:

https://www.babymarket.lt/lt/prekes/saugos-...kles/,prid.4358
na, čia to rašto ne daug- bet man jis toks puošnus, kuklus...

aš iš vis tokia doh.gif , kad renkuos, renkuos- nusiperku,  o paskui pamatau dar gražiau ir jau užsimanau kito lotuliukas.gif  doh.gif
*

O kokios spalvos turėjot kėdutę? Nes mes ieškome Roasted brown ir niekur nėra g.gif
puikiojy
Gyvenancioms (ar turincioms draugu, giminiu) UK. Dabar akcija Boots'e- Priori XP galima uz 108, o Tobi uz 123 svarus nupirkti. Kursa pasiskaiciuokit pacios smile.gif
sidrulka
labai džiaugiamės savo ,,tobiuku" thumbup.gif thumbup.gif - pslava mūsų ne-inau pagal tuos angliškus pavadinimus, bet rusva su gėlėtu raštu viename šone thumbup.gif
LEGRO
mes nusipirkome maxi cosi priori,be galo dziaugiosiu assa.gif thumbup.gif
raiva
QUOTE(LEGRO @ 2010 08 20, 16:12)
mes nusipirkome maxi cosi priori,be galo dziaugiosiu assa.gif  thumbup.gif
*

mes taip pat drinks_cheers.gif
Murlyka
Jeigu kam nors idomu rugpjucio 16-29d. Kotrynoj akcija -20proc. maxi cosi automobilinems kedutems smile.gif reiks nueit paziuret.
Kristiniux
QUOTE(giedre-marija @ 2010 04 29, 13:14)
Gal aks turite Tobi spalvą Crystal black? Lietuvoje niekur šios spalvos nėra. Nuotraukose tai labai gražiai atrodo, bet įdomu kaip realiai atrodo. Nes renkuosi iš Roasted Brown, Black Reflection ir Crystal Black. Man labai patiko Roasted Brown, bet labai norėčiau pamatyti Crystal Black.
*

mes turim Roasted Brown, tikrai jų yra LT, patys pirkom babycentre, bet yra ir babymarket. pirkom prieš savaitėlę, na labai patenkinti thumbup.gif
*rami*
Sveikos 4u.gif
Domiuosi siomis kedutemis ir norejau paklausti, jos tvirtinasi tik dirzais ar buna ir isofix baze?
Murlyka
yra ir isofix, bet kaina dviguba tokiu atveju.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.