Nežinau, kaip jūs, bet aš jau imu uosti artėjančias šv. Kalėdas. Jau imu galvoti, kad verta pradėti gaminti Advento kalendorių - didįjį džiaugsmą vaikams, ir ne tik jiems. Pernykštis manasis buvo štai toks...  Daugiau galite pažiūrėti mano bloge http://vaivosmokyklele.blogspot.com/search...0%20kalendoriusO štai čia vakar prisirinkau interneto platybėse idėjų. Gal ir jums pravers... http://s251.photobucket.com/albums/gg293/v...%20kalendorius/ 
Oj, jei galima, as pasigirsiu-jau liepos vidury pasiuvau sunui Advento kalendoriu  Buvo bizas uzejes. Tas uzsiemimas taip patiko,kad net dar 3 panasius pasiuvau. Fotografavau visus suguldytus,nes truksta lazdeliu pakabinimui:geda2: Siuliu nekritikuokit,pati zinau,kad nesu geriausia pasaulio siuveja  Pats pirmasis (nors daug klaideliu,bet man mieliausias)  . Cia neseniai siuti:  
QUOTE(vaivaj @ 2009 10 13, 19:56) Nežinau, kaip jūs, bet aš jau imu uosti artėjančias šv. Kalėdas. Jau imu galvoti, kad verta pradėti gaminti Advento kalendorių - didįjį džiaugsmą vaikams, ir ne tik jiems. Pernykštis manasis buvo štai toks...
Pamačiau temelę ir šyptelėjau. Kaip tik šiandien, susipirkusi priemones, pradėjau daryti pirmąjį advento kalendorių  Ankstesniais metais vyresniajam pirkdavau kalendorių su saldainiais, o šįmet nusprendžiau pati ką nors padaryt. Didžiajam gal ir nelabai jau bus įdomu, bet mažajam tikrai bus smagu kiekvieną dieną ką nors rasti  Jei būsiu patenkinta rezultatu, būtinai pasirodysiu
Mimo, labai šilti, mieli ir gražūs. O aų jau galvojau, kad tik man Kalėdomis anksti pradeda kvepėti
vaivaj, ne tau vienai  Vos tik pirmas lapas pagelsta,as jau mintyse i kaledu laikotarpi nukeliauju
deimushka
2009 10 16, 18:53
mimo,labai mieli kalendoriai  reiks ir man savo zuikiams kazka sugalvot  Kaip supratau,i kiseneles reik det uzduoteles?  Ar galima ir siaip kokias mielas staigmeneles?
deimushka, čia, matyt, pagal amžių ir vaiko potžreikius. Maniškis labiau džiauugėsi bendra veikla nei dovanėlėmis
Štai dar keli įdomūs... 
another
2009 10 18, 21:34
Šauni tema QUOTE(tutis @ 2009 10 13, 22:47) ...Didžiajam gal ir nelabai jau bus įdomu, bet mažajam tikrai bus smagu kiekvieną dieną ką nors rasti  Jei būsiu patenkinta rezultatu, būtinai pasirodysiu  Kodėl? Pamenu, pernai skaičiau, kad Advento kalendorių net vyrui galima padaryti  Su kokiomis užduotimis ir paskatinimais ir pan. Mano sūnelis dar per mažas, tiek užduotėlėms, tiek dovanėlėms, bet ką nors vistiek sugalvosiu ir šįmet jau turėsim kalendorių
Štai šiųmetis mano ir sūnučio bendras projektas
Brūkšniukas
2010 10 19, 21:26
Tai jau darome? šiais metais prisižadėjau, kad būtiniausiai bus advento kalendorius o ką dedate į kišenėles?
Vasara gimusi
2010 10 20, 09:23
Papildyta: [/URL]
sveikutes, jau matau ne man vienai kaledom kvepia turiu ideja del advento kalendoriaus, bet nezinau kaip tai igyvendinti, gal; turetumet patarimu: noriu padaryti, kazka tokio, kaip, kad kopeteles ir jomis angeliukais leidziasi laipteliai zemyn i diena po viea laipsteli zemyn, o kaledu diena, kad tas angeliukas nusileistu prie kudikio lopselyje. nu va noriu kazko tokio, bet dar nesugalvojau, is ko viska daryti, noriu kazkao lengvo, kad ir vaikai galetu dalyvauti ir kad vietos daug neuzimtu. busi udekinga uz idejas
aurute__
2010 11 22, 20:37
sveikos. as ir nusprendziau siais metais daryti kalendoriu  tik niekaip nesugalvoju ka reikes deti i vidu, mano dukrytei dar tik metai tai kazkokiu uzduoteliu neydesi, gal kas turit kokiu ideju
lotta23
2010 11 22, 22:34
Labai cia graziu pavyzdziu prideje ir patiko merginu ranku darbo daryti Gidryte - gera ideja sugalvojus, bet cia jau tikrai reikia galva pasukti kaip tai padaryti. Manau rasi koki sprendima aurute - taigi galima saldainius, zaisliukus mazus, kokias lelytes, knygele maza, ar i plaukucius mergaitei segtukus idet i kiseneles....Tiesiog mazi dalykai, kad jai idomus butu.. O cia manasis, pries kelias dienas darytas. Nuotraukos is arciau ir kita info ČIA
QUOTE(aurute__ @ 2010 11 22, 21:37) sveikos. as ir nusprendziau siais metais daryti kalendoriu  tik niekaip nesugalvoju ka reikes deti i vidu, mano dukrytei dar tik metai tai kazkokiu uzduoteliu neydesi, gal kas turit kokiu ideju  Kalendorius nebutinai skirtas tik vaikams  gali ideti uzduoteles ar mielas dovaneles savo brangiajam.
berta75
2010 11 23, 11:22
Čia rankų darbo 24 ledinukai - eglutės  O čia meduolinės žvaigždutės  kurias taip pat kaip ir ledinukus vaikai gali suvalgyti po vieną į dieną Idėjos iš seminaro ,kuriame dalyvavau
berta75
2010 11 23, 19:33
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 11 23, 20:30) rodau ir as savo pernyksti darbeli  panasu siemet padariau duktereciai - bet nespejau nufotkinti Man labai mieli tokie darbeliai
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 11 23, 19:30) rodau ir as savo pernyksti darbeli  panasu siemet padariau duktereciai - bet nespejau nufotkinti Zaneta, labai šaunus kalendorius.  Kaip tik dabar darau tokį su , maišeliais. Gal galit pasakyt kaip maišelius prie stendo tvirtinot? Vis suku galvą kaip čia juos gražiai pritvirtint
cia jie ant medziaginio pagrindo - prisiuti
M.A.M.A
2010 12 05, 01:44
Pasigirsiu ir šioje temoje Vokeliai su užduotimis kasdienai nutūpė ant įstrižos laiptų lentos.
Mano šių metų kalendorius 
Agnusyte
2010 12 09, 19:25
QUOTE(cordi @ 2010 12 09, 17:16) Mano šių metų kalendorius   Labai gražus kalendorius
kinga33
2010 12 10, 10:12
kaip idomu ir originalu! Paciai tikrai pritruktu fantazijos sugalvot toki dalikiuka. Saunuoles
Giedre.K.
2011 11 24, 13:53
Sveikos. pas jus nebendravau, bet labai daug idėjų pasisėmiau, ačiū Jums už jas, Jūs tikros šaunuolės. o dabar jaučiu pareigą parodyti ką sugaminau  čia tik 16 dienų, bet esmė matosi. ir dar šiek tiek garvežiuką patvarkysiu, nes tik foto pamačiau kad labai jau jis menkutis tokiems vagonams tempti
Berry22
2011 11 24, 14:19
Dzenka nuostabus  noriu ir aš kažko tokio sūneliui šiais metais
Daivulyte
2011 11 25, 19:42
parodysiu keleta galimu variantu kadangi nuotraukos beprotisko dydzio tai imetu puslapio nuoroda kalendoriaus pavydziai
man kilo klausimas, ar panaudojat tuos pačius kalendorius kitais metais, jei tarkim jis medžiaginis, ar darot naują? ir kaži ar keturmetis neiškraustys visų kišenėlių pačią pirmą dieną..  jaučiu maniškis neištvers jei matys, kad ten siurprizai laukia
QUOTE(trr @ 2011 11 25, 23:50) man kilo klausimas, ar panaudojat tuos pačius kalendorius kitais metais, jei tarkim jis medžiaginis, ar darot naują? ir kaži ar keturmetis neiškraustys visų kišenėlių pačią pirmą dieną..  jaučiu maniškis neištvers jei matys, kad ten siurprizai laukia  Pernai darėm medžiaginį. Į maišelikus dėom saldumynus ir ant "eglutės prismeigėm" Maniškiai buvo 2 ir 5 metų. Nė vienam nešovė, kad be leidimo galima nuraškyt dovanėles. Ai ttiesa dar užduotėlės buvo. Nes tik padarius užduotėlę galima buvo mašelį nusikabint. Tai laukdavo tų užduotėlių. Kurios daugiusia spalvinimai buvo. Šiemet dar nesugalvojom ką darysim. Laiko labai trūksta. O pernykščio nebeturim.
Pas mane šiemet bus GERŲ DARBŲ KALENDORIUS. Padarei gerą darbą, užrašei ant lapelio, įdėjai į kišenėlę ir pasiėmei saldainį. Papildyta:QUOTE(trr @ 2011 11 25, 23:50) mano patikrindavo visas iš eilės, bet neimdavo
mama_gulbe
2011 11 26, 19:28
Mano siutas ir siuvinetas kalendorius  o kad nekrasutytu visu kisenukiu, manau galima i visas nedet  o surast po staigmenele kiekviena ryta
erikiuxxx
2011 11 26, 20:42
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 11 26, 19:28) Mano siutas ir siuvinetas kalendorius  o kad nekrasutytu visu kisenukiu, manau galima i visas nedet  o surast po staigmenele kiekviena ryta FANTASTISKAS !!! Labai labai grazus !!!
QUOTE(Mililė @ 2011 11 26, 14:14) Pas mane šiemet bus GERŲ DARBŲ KALENDORIUS. Padarei gerą darbą, užrašei ant lapelio, įdėjai į kišenėlę ir pasiėmei saldainį.   geras paskatinimas, tas pats, kas užduotėlė, tik iš kito galo. QUOTE(mama_gulbe @ 2011 11 26, 20:28) Mano siutas ir siuvinetas kalendorius aina sau, čia kiekvienas paveiksliukas siuvinėtas? su mašina aišku? laabai gražu.. QUOTE o kad nekrasutytu visu kisenukiu, manau galima i visas nedet  o surast po staigmenele kiekviena ryta taigi tiksliai  manau darysiu kažką iš popieriaus
mama_gulbe
2011 11 26, 22:50
aciu uz pagyrimus, taip kiekviena kisenuke atskirai siuveneta masina, ir prisisega su grazia sagute  darbo gal buvo gerom 3 savaitem
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 11 26, 23:50) aciu uz pagyrimus, taip kiekviena kisenuke atskirai siuveneta masina, ir prisisega su grazia sagute  darbo gal buvo gerom 3 savaitem  taigi vat, jei aš tokio imčiausi tai ir vėlykoms nespėčiau  todėl ir darysiu iš popieriaus
mama_gulbe
2011 11 27, 15:54
QUOTE(trr @ 2011 11 27, 00:08) taigi vat, jei aš tokio imčiausi tai ir vėlykoms nespėčiau  todėl ir darysiu iš popieriaus   tikrai taip,todel galima darytr kas met kita, o toks siutas, tai jau ir brangus ir lieka kaip seimos relikvija  manau dar vienas, ka tik baigtas, jau paskutinis siais metais
editamm
2011 11 27, 22:05
Labai grazus kalendorius mama gulbe mama gulbe - o tie zuikiai irgi siuvineti? masina?
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 11 27, 16:54) ir lieka kaip seimos relikvija  manau tai beabejo  ir tai tik vieną mėnesį per metus tas grožis gali rodytis..
mama_gulbe
2011 11 28, 08:34
QUOTE(editamm @ 2011 11 27, 23:05) Labai grazus kalendorius mama gulbemama gulbe - o tie zuikiai irgi siuvineti? masina? taip, viskas ir snaiges siuvineta masina , tik eglutes virsuje padarytos is polimerinio molio, jos kaip sagos prisirisa kaspinukais
Mama gulbe, mačiau jūsų pernykštį kalendorių  , bet šis - dar nuostabesnis  .
mama_gulbe
2011 11 28, 20:56
QUOTE(Onelė @ 2011 11 28, 19:52) Mama gulbe, mačiau jūsų pernykštį kalendorių  , bet šis - dar nuostabesnis  .  aciu
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 11 27, 16:54)  tikrai taip,todel galima darytr kas met kita, o toks siutas, tai jau ir brangus ir lieka kaip seimos relikvija  manau dar vienas, ka tik baigtas, jau paskutinis siais metais abu nuostabūs  spalvos super
QUOTE(Daivulyte @ 2011 11 25, 20:42)
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 11 26, 20:28) Mano siutas ir siuvinetas kalendorius Daivulyte- dekui, radau viena ideja Vau mam gulbe- atrodo fantastiniai kelendoriai Cia mano pernais darytas Advento kalendorius
kristi13
2011 12 04, 14:29
raganieška
2011 12 04, 16:13
QUOTE(kristi13 @ 2011 12 04, 15:29) Nuostabus kalendorius  Dar klausimukas: čia tūta supjaustyta ir į vidų klijuota kartoninė juosta, kad užsidarytų dangtelis ir galai užklijuoti ar čia jau gatavos tokios dėžutės buvo Aš pati šiais metais pirma kartą gaminau advento kalendorių, tai dabar iškilo klausimukas, o kitais metais tą patį naudojate ar kitą gaminate? Pvz. siuvau medžiaginį, tai teoriškai galima naudoti n metų ar "nelygis" kas metai tą patį kabinti
mama_gulbe
2011 12 05, 08:15
QUOTE(raganieška @ 2011 12 04, 17:13) Pvz. siuvau medžiaginį, tai teoriškai galima naudoti n metų ar "nelygis" kas metai tą patį kabinti  manau dar ir koks "lygis" naudoti ta pati, tai taptu kaip tradicija , arba kasmet gaminti vis grazesni ir idomesni, savotiskai irgi smagu
ispanee
2011 12 06, 23:58
aš ir pasirodau kokį padariau į darbą.
kristi13
2011 12 07, 12:14
QUOTE(raganieška @ 2011 12 04, 17:13) Nuostabus kalendorius  Dar klausimukas: čia tūta supjaustyta ir į vidų klijuota kartoninė juosta, kad užsidarytų dangtelis ir galai užklijuoti ar čia jau gatavos tokios dėžutės buvo Aš pati šiais metais pirma kartą gaminau advento kalendorių, tai dabar iškilo klausimukas, o kitais metais tą patį naudojate ar kitą gaminate? Pvz. siuvau medžiaginį, tai teoriškai galima naudoti n metų ar "nelygis" kas metai tą patį kabinti  Dėžutes gaminau pati kaip ir sakei pjausčiau tūtas
|
|