Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Advento kalendorius
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2
vaivaj
Nežinau, kaip jūs, bet aš jau imu uosti artėjančias šv. Kalėdas. Jau imu galvoti, kad verta pradėti gaminti Advento kalendorių - didįjį džiaugsmą vaikams, ir ne tik jiems.
Pernykštis manasis buvo štai toks...
user posted image
Daugiau galite pažiūrėti mano bloge
http://vaivosmokyklele.blogspot.com/search...0%20kalendorius

O štai čia vakar prisirinkau interneto platybėse idėjų. Gal ir jums pravers...

http://s251.photobucket.com/albums/gg293/v...%20kalendorius/

user posted image
user posted image
user posted image
mimo
Oj, jei galima, as pasigirsiu-jau liepos vidury pasiuvau sunui Advento kalendoriu ax.gif Buvo bizas uzejes. Tas uzsiemimas taip patiko,kad net dar 3 panasius pasiuvau. Fotografavau visus suguldytus,nes truksta lazdeliu pakabinimui:geda2: Siuliu nekritikuokit,pati zinau,kad nesu geriausia pasaulio siuveja tongue.gif Pats pirmasis (nors daug klaideliu,bet man mieliausias)
user posted image.

Cia neseniai siuti:

user posted image

user posted image

user posted image
tutis
QUOTE(vaivaj @ 2009 10 13, 19:56)
Nežinau, kaip jūs, bet aš jau imu uosti artėjančias šv. Kalėdas. Jau imu galvoti, kad verta pradėti gaminti Advento kalendorių - didįjį džiaugsmą vaikams, ir ne tik jiems.
Pernykštis manasis buvo štai toks...

Pamačiau temelę ir šyptelėjau. Kaip tik šiandien, susipirkusi priemones, pradėjau daryti pirmąjį advento kalendorių mirksiukas.gif Ankstesniais metais vyresniajam pirkdavau kalendorių su saldainiais, o šįmet nusprendžiau pati ką nors padaryt. Didžiajam gal ir nelabai jau bus įdomu, bet mažajam tikrai bus smagu kiekvieną dieną ką nors rasti smile.gif
Jei būsiu patenkinta rezultatu, būtinai pasirodysiu rolleyes.gif
vaivaj
Mimo,

labai šilti, mieli ir gražūs. O aų jau galvojau, kad tik man Kalėdomis anksti pradeda kvepėti lotuliukas.gif
mimo
vaivaj, ne tau vienai wink.gif Vos tik pirmas lapas pagelsta,as jau mintyse i kaledu laikotarpi nukeliauju smile.gif

deimushka
mimo,labai mieli kalendoriai wub.gif reiks ir man savo zuikiams kazka sugalvot ax.gif
Kaip supratau,i kiseneles reik det uzduoteles? blush2.gif Ar galima ir siaip kokias mielas staigmeneles?
vaivaj
deimushka,

čia, matyt, pagal amžių ir vaiko potžreikius. Maniškis labiau džiauugėsi bendra veikla nei dovanėlėmis ax.gif
vaivaj
Štai dar keli įdomūs...

user posted imageuser posted image

another
Šauni tema thumbup.gif

QUOTE(tutis @ 2009 10 13, 22:47)
...Didžiajam gal ir nelabai jau bus įdomu, bet mažajam tikrai bus smagu kiekvieną dieną ką nors rasti smile.gif
Jei būsiu patenkinta rezultatu, būtinai pasirodysiu  rolleyes.gif
*

Kodėl? ax.gif
Pamenu, pernai skaičiau, kad Advento kalendorių net vyrui galima padaryti tongue.gif Su kokiomis užduotimis ir paskatinimais ir pan. ax.gif
Mano sūnelis dar per mažas, tiek užduotėlėms, tiek dovanėlėms, bet ką nors vistiek sugalvosiu ir šįmet jau turėsim kalendorių ax.gif
vaivaj
Dar idėjų...

user posted image

user posted image

user posted image

Čia daugiau idėjų...
http://s251.photobucket.com/albums/gg293/v...%20kalendorius/
vaivaj
Štai šiųmetis mano ir sūnučio bendras projektas ax.gif

user posted image
Brūkšniukas
Tai jau darome? šiais metais prisižadėjau, kad būtiniausiai bus advento kalendorius 4u.gif

o ką dedate į kišenėles? rolleyes.gif
Vasara gimusi
user posted image
Papildyta:
user posted image[/URL]
EEmama
sveikutes, jau matau ne man vienai kaledom kvepia biggrin.gif
turiu ideja del advento kalendoriaus, bet nezinau kaip tai igyvendinti, gal; turetumet patarimu:
noriu padaryti, kazka tokio, kaip, kad kopeteles ir jomis angeliukais leidziasi laipteliai zemyn i diena po viea laipsteli zemyn, o kaledu diena, kad tas angeliukas nusileistu prie kudikio lopselyje. nu va noriu kazko tokio, bet dar nesugalvojau, is ko viska daryti, noriu kazkao lengvo, kad ir vaikai galetu dalyvauti ir kad vietos daug neuzimtu. busi udekinga uz idejas 4u.gif
aurute__
sveikos. as ir nusprendziau siais metais daryti kalendoriu smile.gif tik niekaip nesugalvoju ka reikes deti i vidu, mano dukrytei dar tik metai tai kazkokiu uzduoteliu neydesi, gal kas turit kokiu ideju ax.gif
lotta23
Labai cia graziu pavyzdziu prideje ir patiko merginu ranku darbo daryti smile.gif

Gidryte - gera ideja sugalvojus, bet cia jau tikrai reikia galva pasukti kaip tai padaryti. Manau rasi koki sprendima 4u.gif

aurute - taigi galima saldainius, zaisliukus mazus, kokias lelytes, knygele maza, ar i plaukucius mergaitei segtukus idet i kiseneles....Tiesiog mazi dalykai, kad jai idomus butu..

O cia manasis, pries kelias dienas darytas.
Nuotraukos is arciau ir kita info ČIA

user posted image

4u.gif
rasa32
QUOTE(aurute__ @ 2010 11 22, 21:37)
sveikos. as ir nusprendziau siais metais daryti kalendoriu smile.gif tik niekaip nesugalvoju ka reikes deti i vidu, mano dukrytei dar tik metai tai kazkokiu uzduoteliu neydesi, gal kas turit kokiu ideju ax.gif
*

Kalendorius nebutinai skirtas tik vaikams mirksiukas.gif gali ideti uzduoteles ar mielas dovaneles savo brangiajam.
berta75
Čia rankų darbo 24 ledinukai - eglutės
user posted image
O čia meduolinės žvaigždutės wub.gif kurias taip pat kaip ir ledinukus vaikai gali suvalgyti po vieną į dieną thumbup.gif
Idėjos iš seminaro ,kuriame dalyvavau thumbup.gif wub.gif
user posted image
Dzenke
rodau ir as savo pernyksti darbeli smile.gif panasu siemet padariau duktereciai - bet nespejau nufotkinti
user posted image
user posted image
user posted image
berta75
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 11 23, 20:30)
rodau ir as savo pernyksti darbeli smile.gif panasu siemet padariau duktereciai - bet nespejau nufotkinti
*

Man labai mieli tokie darbeliai wub.gif
Kvaki
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 11 23, 19:30)
*

Zaneta, labai šaunus kalendorius. thumbup.gif Kaip tik dabar darau tokį su , maišeliais. Gal galit pasakyt kaip maišelius prie stendo tvirtinot? Vis suku galvą kaip čia juos gražiai pritvirtint g.gif
Dzenke
cia jie ant medziaginio pagrindo - prisiuti 4u.gif
M.A.M.A
Pasigirsiu ir šioje temoje blush2.gif

Vokeliai su užduotimis kasdienai nutūpė ant įstrižos laiptų lentos.

user posted image
cordi
Mano šių metų kalendorius smile.gif
user posted image
Agnusyte
QUOTE(cordi @ 2010 12 09, 17:16)
Mano šių metų kalendorius smile.gif
user posted image
*

Labai gražus kalendorius thumbup.gif
kinga33
kaip idomu ir originalu! thumbup.gif
Paciai tikrai pritruktu fantazijos sugalvot toki dalikiuka.
Saunuoles wub.gif
Giedre.K.
Sveikos. pas jus nebendravau, bet labai daug idėjų pasisėmiau, ačiū Jums už jas, Jūs tikros šaunuolės. o dabar jaučiu pareigą parodyti ką sugaminau ax.gif

user posted image

čia tik 16 dienų, bet esmė matosi. ir dar šiek tiek garvežiuką patvarkysiu, nes tik foto pamačiau kad labai jau jis menkutis tokiems vagonams tempti biggrin.gif
Berry22
Dzenka nuostabus wub.gif noriu ir aš kažko tokio sūneliui šiais metais 4u.gif
Daivulyte
parodysiu keleta galimu variantu
kadangi nuotraukos beprotisko dydzio tai imetu puslapio nuoroda blush2.gif
kalendoriaus pavydziai
trr
man kilo klausimas, ar panaudojat tuos pačius kalendorius kitais metais, jei tarkim jis medžiaginis, ar darot naują?
ir kaži ar keturmetis neiškraustys visų kišenėlių pačią pirmą dieną.. g.gif ax.gif jaučiu maniškis neištvers jei matys, kad ten siurprizai laukia doh.gif biggrin.gif
Kvaki
QUOTE(trr @ 2011 11 25, 23:50)
man kilo klausimas, ar panaudojat tuos pačius kalendorius kitais metais, jei tarkim jis medžiaginis, ar darot naują?
ir kaži ar keturmetis neiškraustys visų kišenėlių pačią pirmą dieną..  g.gif  ax.gif jaučiu maniškis neištvers jei matys, kad ten siurprizai laukia  doh.gif  biggrin.gif
*

Pernai darėm medžiaginį. Į maišelikus dėom saldumynus ir ant "eglutės prismeigėm"
Maniškiai buvo 2 ir 5 metų. Nė vienam nešovė, kad be leidimo galima nuraškyt dovanėles. schmoll.gif
Ai ttiesa dar užduotėlės buvo. Nes tik padarius užduotėlę galima buvo mašelį nusikabint. Tai laukdavo tų užduotėlių. Kurios daugiusia spalvinimai buvo.

Šiemet dar nesugalvojom ką darysim. Laiko labai trūksta. O pernykščio nebeturim. ax.gif
Mililė
Pas mane šiemet bus GERŲ DARBŲ KALENDORIUS. Padarei gerą darbą, užrašei ant lapelio, įdėjai į kišenėlę ir pasiėmei saldainį. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(trr @ 2011 11 25, 23:50)
ir kaži ar keturmetis neiškraustys visų kišenėlių pačią pirmą dieną..  g.gif  ax.gif jaučiu maniškis neištvers jei matys, kad ten siurprizai laukia  doh.gif  biggrin.gif
*

mano patikrindavo visas iš eilės, bet neimdavo smile.gif
mama_gulbe
Mano siutas ir siuvinetas kalendorius wub.gif

user posted image

o kad nekrasutytu visu kisenukiu, manau galima i visas nedet smile.gif o surast po staigmenele kiekviena ryta
erikiuxxx
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 11 26, 19:28)
Mano siutas ir siuvinetas kalendorius  wub.gif

o kad nekrasutytu visu kisenukiu, manau galima i visas nedet smile.gif o surast po staigmenele kiekviena ryta
*

FANTASTISKAS !!! Labai labai grazus !!! wub.gif
trr
QUOTE(Mililė @ 2011 11 26, 14:14)
Pas mane šiemet bus GERŲ DARBŲ KALENDORIUS. Padarei gerą darbą, užrašei ant lapelio, įdėjai į kišenėlę ir pasiėmei saldainį. smile.gif

thumbup.gif geras paskatinimas, tas pats, kas užduotėlė, tik iš kito galo. biggrin.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2011 11 26, 20:28)

aina sau, čia kiekvienas paveiksliukas siuvinėtas? su mašina aišku? laabai gražu.. bigsmile.gif thumbup.gif

*

taigi tiksliai doh.gif thumbup.gif

manau darysiu kažką iš popieriaus rolleyes.gif
mama_gulbe
aciu uz pagyrimus, taip kiekviena kisenuke atskirai siuveneta masina, ir prisisega su grazia sagute wub.gif darbo gal buvo gerom 3 savaitem cool.gif biggrin.gif
trr
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 11 26, 23:50)
aciu uz pagyrimus, taip kiekviena kisenuke atskirai siuveneta masina, ir prisisega su grazia sagute  wub.gif  darbo gal buvo gerom 3 savaitem  cool.gif  biggrin.gif
*

taigi vat, jei aš tokio imčiausi tai ir vėlykoms nespėčiau biggrin.gif todėl ir darysiu iš popieriaus ax.gif biggrin.gif
mama_gulbe
QUOTE(trr @ 2011 11 27, 00:08)
taigi vat, jei aš tokio imčiausi tai ir vėlykoms nespėčiau  biggrin.gif  todėl ir darysiu iš popieriaus  ax.gif  biggrin.gif
*

thumbup.gif tikrai taip,todel galima darytr kas met kita, o toks siutas, tai jau ir brangus ir lieka kaip seimos relikvija blush2.gif manau wub.gif

dar vienas, ka tik baigtas, jau paskutinis siais metais wub.gif

user posted image
editamm
Labai grazus kalendorius mama gulbe
mama gulbe - o tie zuikiai irgi siuvineti? masina?
trr
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 11 27, 16:54)
ir lieka kaip seimos relikvija  blush2.gif  manau  wub.gif

tai beabejo drinks_cheers.gif thumbup.gif ir tai tik vieną mėnesį per metus tas grožis gali rodytis.. smile.gif
mama_gulbe
QUOTE(editamm @ 2011 11 27, 23:05)
Labai grazus kalendorius mama gulbe
mama gulbe - o tie zuikiai irgi siuvineti? masina?
*

taip, viskas ir snaiges siuvineta masina , tik eglutes virsuje padarytos is polimerinio molio, jos kaip sagos prisirisa kaspinukais wub.gif
Onelė
Mama gulbe, mačiau jūsų pernykštį kalendorių wub.gif , bet šis - dar nuostabesnis thumbup.gif .
mama_gulbe
QUOTE(Onelė @ 2011 11 28, 19:52)
Mama gulbe, mačiau jūsų pernykštį kalendorių  wub.gif  , bet šis - dar nuostabesnis  thumbup.gif .
*

blush2.gif aciu
murkse
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 11 27, 16:54)
thumbup.gif  tikrai taip,todel galima darytr kas met kita, o toks siutas, tai jau ir brangus ir lieka kaip seimos relikvija  blush2.gif  manau  wub.gif

dar vienas, ka tik baigtas, jau paskutinis siais metais  wub.gif

abu nuostabūs wub.gif spalvos super
OJE
QUOTE(Daivulyte @ 2011 11 25, 20:42)

QUOTE(mama_gulbe @ 2011 11 26, 20:28)

*

Daivulyte- dekui, radau viena ideja 4u.gif
Vau mam gulbe- atrodo fantastiniai kelendoriai thumbup.gif
Cia mano pernais darytas
Advento kalendorius
kristi13
Maniškis advento kalendorius iš skridinių
user posted image
daugiau nuotraukų http://mano-mazutis-pasaulis.blogspot.com/...alendorius.html
raganieška
QUOTE(kristi13 @ 2011 12 04, 15:29)
Maniškis advento kalendorius iš skridinių
user posted image
daugiau nuotraukų http://mano-mazutis-pasaulis.blogspot.com/...alendorius.html
*

Nuostabus kalendorius wub.gif Dar klausimukas: čia tūta supjaustyta ir į vidų klijuota kartoninė juosta, kad užsidarytų dangtelis ir galai užklijuoti ar čia jau gatavos tokios dėžutės buvo blush2.gif
Aš pati šiais metais pirma kartą gaminau advento kalendorių, tai dabar iškilo klausimukas, o kitais metais tą patį naudojate ar kitą gaminate? Pvz. siuvau medžiaginį, tai teoriškai galima naudoti n metų ar "nelygis" kas metai tą patį kabinti biggrin.gif
mama_gulbe
QUOTE(raganieška @ 2011 12 04, 17:13)

Pvz. siuvau medžiaginį, tai teoriškai galima naudoti n metų ar "nelygis" kas metai tą patį kabinti  biggrin.gif
*

manau dar ir koks "lygis" naudoti ta pati, tai taptu kaip tradicija , arba kasmet gaminti vis grazesni ir idomesni, savotiskai irgi smagu rolleyes.gif
ispanee
aš ir pasirodau kokį padariau į darbą.

user posted image
kristi13
QUOTE(raganieška @ 2011 12 04, 17:13)
Nuostabus kalendorius  wub.gif  Dar klausimukas: čia tūta supjaustyta ir į vidų klijuota kartoninė juosta, kad užsidarytų dangtelis ir galai užklijuoti ar čia jau gatavos tokios dėžutės buvo  blush2.gif
Aš pati šiais metais pirma kartą gaminau advento kalendorių, tai dabar iškilo klausimukas, o kitais metais tą patį naudojate ar kitą gaminate? Pvz. siuvau medžiaginį, tai teoriškai galima naudoti n metų ar "nelygis" kas metai tą patį kabinti  biggrin.gif
*

Dėžutes gaminau pati kaip ir sakei pjausčiau tūtas mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.