pasidare labai idomu kokie gi jusu vaiku megstami patiekalai
oi mes praktiskai viska valgom, o siaip labai labai megsta ivairias sriuba - labiausiai barscius (sako raudona sriuba
Megstamiausia burokėlių sriuba, avižinė košė su uogytėm, vištienos krūtinėlės karbonadai.
O šiaip tai dauguma patiekalų valgomi, išskyrus: kiaušinius (įvairiam pavidale), varškėčius, koldūnus. Be to pastebėjau, kad būna periodai kaip "užplaukia" ant koio maisto...dabar bananai
na maniškė mėgsta iš košių tai ryžių dribsnių košę su braškių uogiene. o šiaip labai patinka sumuštinukai su paštetu arba lašiša. virti arba kepti varškėtukai. žuvis įvairaus paruošimo. troškintas kepenėles. ir žinoma picas
Blynai ir blyneliai pas mus einamiausias patiekalas
Dar makaronus devina
Mano mergina mėgsta sriubas (tik be mėsos kukulių
dar mėgsta "čirvinius" blynus
Paskaiciau,net pavydas sueme, vaikai megsta sriubas, koses, keptus dalykus
Na mano trimetė kaip ir tetukas virtų varškėčių megėjai, o dar jai pačios susimaišom tešlą ir pasidarom, tai išvis, o šiaip valgo viską, mėgsta kepsniukus, vištytę, sriubytes, o vakarienei makaronų pieniška niam niam
labai mėgsta makaronus su padažu ir burokėlių sriubą, o šiaip valgo beveik viską
Kol kas megstamiausia ''balta''sriuba(pieniska makaroniukiu)
Manishke namie valgo tik pieniska makaronu sriuba, kotletus, makaronus visokius, blynus, manu kose ir virtus kiausinius..tik tiek...neisivaizudoju ka ji valgo darzelyje
Bulves,bulves ir tik bulves ir viskas is bulviu:oh Dar blyneliai,varskeciai,spalvoti makaronai.is sriubu-tik raudona(burokeliu)
siaip valgo viska ,megsta labai koldunus ,miltinius blynelius ,balandelius
Mano sūnus tai labiausiai mėgsta paprasčiausiai išvirtą sriuboje vištos blauzdelę
Makaronai,makaronai ir dar kartą makaronai...
O šiap su maistu nelabai manieji
musu vyrelis laaabai megsta,kaip jis pats sako "slapius"pusrycius
Kaldūnus galėtų valgyti ryte, per pietus ir vakare...
blynai su krabų lazdelėmis, dieną naktį galėtų juos valgyti
O mano panyte labai megsta bulviu kose su baltu mesos padaziuku ir pienuku, makaronus ivairiam pavidale, koldunus, kleckiukus visokius, cepelinus (oi kaip megsta
Valgo praktiškai viską
varškės sūreliai, sumuštiniai su šlapia dešra arba fermentiniu sūriu, bulvės su dešrelėm, koldūnai, pieniska makaronu sriuba, kartais kotletai, blynai,kepu avižų blynelius. Dar mėgsta sriubytes, kartais - košę.
beje,labai mėgsta picą, bulvytes fri ir mėsainius. bet čia turbūt dėl to, kad retai jų gauna
Mano dukrytė labiausiai mėgsta keptas bulves su grūdėta varške. Po to virtus varškėtukus, virtus kiaušinius, keptą paukštieną, avokadą užteptą ant duonos, alyvuoges.
blynai ir zuvies pirsteliai
Miltiniai ir bulviniai blynai, kebabai
Maniškis neišrankus, bet labiausiai mėgsta blynus (ypač su braškėm, kitom uogom ar uogiene), makaronus (įvairiai), sūrelius, jogurtą.
dabar toks laikas, kai einamiausi yra tinginių balandėliai ir pupelių sriuba
Dukra labai megsta barsius
siaip valgo viska,bet labiausiai megsta varskes apkepa.dar blynus,virtinukus,koldunus,bulviu kose ir obuolius
Maniškis dievina makaronus paruoštus praktiškai visaip, sausus pusryčius - dribsnius su vaisiais ir riešutais, blynus, karštus sumuštinius, mėsainius naminius, vaisius aplietus natūraliu jogurtu, paštetą...
Mano mazyle labiausia megsta viska kas is mesytes, o jei balandeliai, cepelinai valgoma tik idaras- mesyte
Kai įsikanda ko, tai būna savaitėm man galvą ūžia. Buvo grikių košė, tada nat.jogurtas, paskui makaronai, dabar blynus tris kart per dieną galėtų valgyt
O šiaip valgo viską, nors jau pramoko, kad galima kai ką iš lėkštės išgraibyt. Mėsos šiuo metu nelabai mėgėja..
makaronai valdo
siaip valgo viska kas susisje su varske: varskeciai, blyneliai, sureliai, virtinukai ir pan.
Maniskis del apetito niekad nesiskunde
Beprotiskai alyvuoges megsta P.S. Nuo mazens itartinai ziuredavo i tamsius patiekalus/ingridientus
Abu daug ką mėgsta.Ir jogurtus ir varškytes,didieji favoritai dribsniukai
Šiuo metu užsikabino ant kūčiukų. O iš rimtų patiekalų mėgsta įv troškinius,vištienos sriubytę ir dešreles Jokių E su pomidoriuku...pastarųjų matyt niekada neatsisakytų...
Na, mano mazosios firminiai mylimiausi pusryciai yra blynai su bananais. Man jau negera nuo ju darosi, o ji gali kasdien juos valgyti...
O per pietus racione privalomas patiekalas - mesa (gali buti kepsniukas, kotletukas ar dar koks nors mesiskas patiekalas)
Mano merginos visokias koses dievina, ypatingai avizu, grikiu. Saltibarscius galetu valgyti kasdiena
Maniskiu megstamiausi : - Lavasas ( darau pati, kai i lavasa istepu majonezu, pridedu salotu lapu, raugintu agurkeliu, pomidoru, kumpio ir surio. Viska susuku ir orjkaiteje 15 min pakepu); -Pica - Spageciai ( ne makaronai, o butent spageciai - Karsti sumustiniai; - Kotletukai - virti varsketukai. Toks iprastinis musu meniu ir paragauti ko nors naujo isiulyti nesiseka.
Manasis mėgsta kotlektukus, spagečius, virtus varškėtukus, keptą lašišą ir šiaip kitas žuvis, bet nevisad,sekmadieninę kiaušinienę
Maniske labai smulkute ir mazokai valgo, ka gaminu ji valgo viska mazomis porcijytemis, kas jau labiau nepatinka tai po pors kasniu dekoja ir atsisako valgyti. Bet jau kai tevelis blynus su obuoliais tarkuotais kepa - tai svnetas dalykas, turi buti pilna lekste visa diena, kemsa net grazu ziureti kai iprastai nevalgi yra.
Mano sūnaus mėgstamiausi patiekaliukai: raudona sriubytė (barščiai), blynai, spagečiai, hotdog'ai (tečio gaminti), kotletukai, karšti sumuštiniai ir viską jei tik galėtų dėtų pomidorų padažo
Makaronai su jautiena, blynai ir koldunukai liutuko. O sriubytem nera isranki - megsta ivairias tik nepieniskas
Mano mažiuko geriau neklausti, ko norėtų, nes atsakymas vienas - makaronų
Mėgsta kotletukus, barščius, žuvį.
ką mėgsta... burokėlių sriubą ir kauliukus joje... šaltibarščius su bulvėm, vištiena, spagečius, kiaušinienę su žirneliais, jogurtus, pudingą vanilinį, blynus, penkių grūdų košę... o šiaip valgo viską ką padarau...
siaip sunui labiausiai patinka alyvuoges, pelesinis suris ir juru gerybes, bet siaip dar labai megsta makaronus ...
Mes tai daug ka megstame. Ir makaronus, bet viena megsta su tomato padazu, kita tik su sviestu, lietinius blynus, barsciu sriuba, troskinta vistiena su bulvem, pieniska sriubyte su makaronais. Vienu zodziu beveik viska. Trumpiau butu pasakyti ka nemegsta, tai zuvi ( bet kokia) ir burokeliu salotas.
O ypac megstame pica.
Viskas ziauriai skanu jei valgo kartu su seneliu
na musu maziukas tai valgo beveik viska tik kazkaip kas liecia zuvi tai ne
|