Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mėgstamiausi patiekalai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
miela grazi sunyte :)
pasidare labai idomu kokie gi jusu vaiku megstami patiekalai smile.gif na mano mergaite turi daug megstamu patiekalu isvardinsiu kelis: blynukai su uogiene obuoliais ir cinamonu, kepta zuvis, pica, kebabai, grybai, grikiu kose.. mirksiukas.gif mirksiukas.gif na o dabar jus smile.gif
jekaterina.s
oi mes praktiskai viska valgom, o siaip labai labai megsta ivairias sriuba - labiausiai barscius (sako raudona sriuba smile.gif ), kiausinius virtus ar omleciuka, sausus pusrycius su pienu, blynus ivairius, kotleciukus su padazu, vistienos krutineles kepsniukus, makaronus visokiam pavidale, na cia jau privardinau. maniskis nemegejas picu, kebabu smile.gif
Mon Amour
Megstamiausia burokėlių sriuba, avižinė košė su uogytėm, vištienos krūtinėlės karbonadai.
O šiaip tai dauguma patiekalų valgomi, išskyrus: kiaušinius (įvairiam pavidale), varškėčius, koldūnus.

Be to pastebėjau, kad būna periodai kaip "užplaukia" ant koio maisto...dabar bananai biggrin.gif galėtų valgyt ištisą dieną biggrin.gif Kažkada buvo melionai arba ananasai biggrin.gif
elifė
na maniškė mėgsta iš košių tai ryžių dribsnių košę su braškių uogiene. o šiaip labai patinka sumuštinukai su paštetu arba lašiša. virti arba kepti varškėtukai. žuvis įvairaus paruošimo. troškintas kepenėles. ir žinoma picas bigsmile.gif
natuliona
Blynai ir blyneliai pas mus einamiausias patiekalas smile.gif
Dar makaronus devina smile.gif
Danielle
Mano mergina mėgsta sriubas (tik be mėsos kukulių smile.gif ),blynus, bulves(visokiuose pavidaluose), daržoves valgo visas, mėgsta obuolius,kriaušes,slyvas rolleyes.gif Košę tik ryžių valgo. Mėsa turi būti tik virta arba kepta,dar parūkyta,bet ne malta doh.gif
elifė
dar mėgsta "čirvinius" blynus wub.gif
violla
Paskaiciau,net pavydas sueme, vaikai megsta sriubas, koses, keptus dalykus cool.gif Mano tokiu dalyku ne i burna. Vienintelio ko neatsisakys, tai sureliu. Be sureliu ne vienos dienos ax.gif
jurgužė
Na mano trimetė kaip ir tetukas virtų varškėčių megėjai, o dar jai pačios susimaišom tešlą ir pasidarom, tai išvis, o šiaip valgo viską, mėgsta kepsniukus, vištytę, sriubytes, o vakarienei makaronų pieniška niam niam thumbup.gif
Ingel
labai mėgsta makaronus su padažu ir burokėlių sriubą, o šiaip valgo beveik viską biggrin.gif
Sensuelle
Kol kas megstamiausia ''balta''sriuba(pieniska makaroniukiu) ax.gif Siaip su maisto ivairove ne kas schmoll.gif
Indrele
Manishke namie valgo tik pieniska makaronu sriuba, kotletus, makaronus visokius, blynus, manu kose ir virtus kiausinius..tik tiek...neisivaizudoju ka ji valgo darzelyje smile.gif
Lesia
Bulves,bulves ir tik bulves ir viskas is bulviu:oh Dar blyneliai,varskeciai,spalvoti makaronai.is sriubu-tik raudona(burokeliu)
^Braškytė^
siaip valgo viska ,megsta labai koldunus ,miltinius blynelius ,balandelius smile.gif
Juodkrantė
Mano sūnus tai labiausiai mėgsta paprasčiausiai išvirtą sriuboje vištos blauzdelę smile.gif
Margo.
Makaronai,makaronai ir dar kartą makaronai... rolleyes.gif Dar blynai,salotos su morkom ir vištiena bigsmile.gif
O šiap su maistu nelabai manieji verysad.gif
lapute32
musu vyrelis laaabai megsta,kaip jis pats sako "slapius"pusrycius lotuliukas.gif ,nu sausi pusryciai su pienuku,tiesiog dievina thumbup.gif ,blynus miltinius,bulviu kose,kotletukus,omleta,pica,kebaba ir dar daug daug visko thumbup.gif .nesiskundziam apetitu biggrin.gif
Atėnė V
Kaldūnus galėtų valgyti ryte, per pietus ir vakare...
padaužiukė
blynai su krabų lazdelėmis, dieną naktį galėtų juos valgyti doh.gif
eglute-2002
O mano panyte labai megsta bulviu kose su baltu mesos padaziuku ir pienuku, makaronus ivairiam pavidale, koldunus, kleckiukus visokius, cepelinus (oi kaip megsta wub.gif ), blynukus - sirdutes, grybus, labai patinka sviezia rukyta zuvis, kai patys issirukom, sausi pusryciai su pienuku, ir zinoma, tas nalabai sveikas maistas - pica ir sumustiniai (tik kepti orkaiteje, nes tada bulkyte buna pagruzdusi) biggrin.gif . Na, valgo ir kitoki maista - sriubytes, barsciai megstamiausi, vistos sparneliai kepti labai patinka... 4u.gif Siaip irgi, kaip kazkuri mamyte sake, uzplaukia tokiais tarpais, tai to nori, tai to biggrin.gif . Na, o isvis nevalgo tai kiausiniu, jai kazkas tai baisaus. Ypac, kai darzelyje duoda pusryciams virta kiausini, tai sako, fui, kaip smirda lotuliukas.gif
Joana
Valgo praktiškai viską bigsmile.gif atsisako tik žuvies kotletų, na ir kai kurių produktų, tarkim svogūno, kečupo, pomidorų, bet jei papuola ir su nelabai mėgstamais produktais, suvalgo, ne bėda smile.gif pasilepinam kartais ir pica, ir naminiu kebabu as hesburgeriu, o va fri bulvytes matyt galėtų valgyt kasdien, tik ne su kečupu, o su grietine bigsmile.gif be sriubos nei dienos nebūna, valgo įvairias, mėgstamiausia vistik burokėlių, gal kiek mažiau patinka bulviniai patiekalai, kaip cepelinai, plokštainis, mėsos mažiau valgo, bet kaip kada, būna labai geri valgiadieniai, o būna kad vos ne vandeniu gyvas kokią dieną
SilRa
varškės sūreliai, sumuštiniai su šlapia dešra arba fermentiniu sūriu, bulvės su dešrelėm, koldūnai, pieniska makaronu sriuba, kartais kotletai, blynai,kepu avižų blynelius. Dar mėgsta sriubytes, kartais - košę.

beje,labai mėgsta picą, bulvytes fri ir mėsainius. bet čia turbūt dėl to, kad retai jų gauna ax.gif
gajane
Mano dukrytė labiausiai mėgsta keptas bulves su grūdėta varške. Po to virtus varškėtukus, virtus kiaušinius, keptą paukštieną, avokadą užteptą ant duonos, alyvuoges.
eegle
blynai ir zuvies pirsteliai 4u.gif ir dar pieniskos desreles 4u.gif
Rciukas
Miltiniai ir bulviniai blynai, kebabai doh.gif
Radigo
Maniškis neišrankus, bet labiausiai mėgsta blynus (ypač su braškėm, kitom uogom ar uogiene), makaronus (įvairiai), sūrelius, jogurtą.
-Radė
dabar toks laikas, kai einamiausi yra tinginių balandėliai ir pupelių sriuba ax.gif
~MILENA~
Dukra labai megsta barsius thumbup.gif
ingridukas
siaip valgo viska,bet labiausiai megsta varskes apkepa.dar blynus,virtinukus,koldunus,bulviu kose ir obuolius smile.gif
auriukaseva
QUOTE(Margo. @ 2009 11 26, 18:29)
Makaronai,makaronai ir dar kartą makaronai... 
*

manoji ir tas pats.su padazu,su farsu,su ketcupu ar siaip vienus.o paskui jau koldunai ir blynai.dar labai megsta ivairius vaisius ir darzoves smile.gif
Fortūnata
Maniškis dievina makaronus paruoštus praktiškai visaip, sausus pusryčius - dribsnius su vaisiais ir riešutais, blynus, karštus sumuštinius, mėsainius naminius, vaisius aplietus natūraliu jogurtu, paštetą...
Sanita
Mano mazyle labiausia megsta viska kas is mesytes, o jei balandeliai, cepelinai valgoma tik idaras- mesyte biggrin.gif
Coccinela
Kai įsikanda ko, tai būna savaitėm man galvą ūžia. Buvo grikių košė, tada nat.jogurtas, paskui makaronai, dabar blynus tris kart per dieną galėtų valgyt biggrin.gif
O šiaip valgo viską, nors jau pramoko, kad galima kai ką iš lėkštės išgraibyt. Mėsos šiuo metu nelabai mėgėja.. ax.gif
irmusia
makaronai valdo doh.gif
siaip valgo viska kas susisje su varske: varskeciai, blyneliai, sureliai, virtinukai ir pan. ax.gif
*Anila*
QUOTE(natuliona @ 2009 10 18, 15:26)
Blynai ir blyneliai pas mus einamiausias patiekalas  smile.gif
Dar makaronus devina  smile.gif
*

mano irgi blynus megsta ir makaroniukus ivairius smile.gif
*atlanta*
Maniskis del apetito niekad nesiskunde 4u.gif . Labai megsta sausus dribsnius ir mano gamintus guliasa ir darzoviu-mesytes apkepa biggrin.gif Dar patinka blyneliai (visokie), kepsneliai, darzoves visas megsta (net kopusto lapo sviezio papraso kai balandelius ruosiu ar salotas kokias). Is vaisiu labiausiai bananai ir obuoliai patinka thumbup.gif
Beprotiskai alyvuoges megsta lotuliukas.gif
P.S. Nuo mazens itartinai ziuredavo i tamsius patiekalus/ingridientus doh.gif Tarkim kotletukai su grybu idaru...arba makaronai su grybu uzpilu doh.gif Kazkada is grikiu istrauke pakepintus mesytes gabaliukus, nes jie buvo "nevalgomai tamsus" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Magnifique
Abu daug ką mėgsta.Ir jogurtus ir varškytes,didieji favoritai dribsniukai doh.gif
Šiuo metu užsikabino ant kūčiukų.
O iš rimtų patiekalų mėgsta įv troškinius,vištienos sriubytę ir dešreles Jokių E su pomidoriuku...pastarųjų matyt niekada neatsisakytų... doh.gif doh.gif
Solemi
Na, mano mazosios firminiai mylimiausi pusryciai yra blynai su bananais. Man jau negera nuo ju darosi, o ji gali kasdien juos valgyti...
O per pietus racione privalomas patiekalas - mesa (gali buti kepsniukas, kotletukas ar dar koks nors mesiskas patiekalas) biggrin.gif nes kitaip sako "Nevalgiau, mesytes nebuvo" biggrin.gif
gelep
Mano merginos visokias koses dievina, ypatingai avizu, grikiu. Saltibarscius galetu valgyti kasdiena smile.gif blynus su kondensuotu pienu, mesyte kepta, virta. Niekada, net neragauja jokiu pyragu, sausainiu, saldainiu nemegsta, keistuoles smile.gif
asara1

Maniskiu megstamiausi :
- Lavasas ( darau pati, kai i lavasa istepu majonezu, pridedu salotu lapu, raugintu agurkeliu, pomidoru, kumpio ir surio. Viska susuku ir orjkaiteje 15 min pakepu);
-Pica
- Spageciai ( ne makaronai, o butent spageciai lotuliukas.gif )
- Karsti sumustiniai;
- Kotletukai
- virti varsketukai.

Toks iprastinis musu meniu ir paragauti ko nors naujo isiulyti nesiseka.
virugie
Manasis mėgsta kotlektukus, spagečius, virtus varškėtukus, keptą lašišą ir šiaip kitas žuvis, bet nevisad,sekmadieninę kiaušinienę lotuliukas.gif čirvinius blynus
irbyte
Maniske labai smulkute ir mazokai valgo, ka gaminu ji valgo viska mazomis porcijytemis, kas jau labiau nepatinka tai po pors kasniu dekoja ir atsisako valgyti. Bet jau kai tevelis blynus su obuoliais tarkuotais kepa - tai svnetas dalykas, turi buti pilna lekste visa diena, kemsa net grazu ziureti kai iprastai nevalgi yra.
September_Lady
Mano sūnaus mėgstamiausi patiekaliukai: raudona sriubytė (barščiai), blynai, spagečiai, hotdog'ai (tečio gaminti), kotletukai, karšti sumuštiniai ir viską jei tik galėtų dėtų pomidorų padažo doh.gif doh.gif doh.gif
irbyte
Makaronai su jautiena, blynai ir koldunukai liutuko. O sriubytem nera isranki - megsta ivairias tik nepieniskas doh.gif
dalionska
Mano mažiuko geriau neklausti, ko norėtų, nes atsakymas vienas - makaronų lotuliukas.gif
Mėgsta kotletukus, barščius, žuvį.
Ginerva
ką mėgsta... burokėlių sriubą ir kauliukus joje... šaltibarščius su bulvėm, vištiena, spagečius, kiaušinienę su žirneliais, jogurtus, pudingą vanilinį, blynus, penkių grūdų košę... o šiaip valgo viską ką padarau...
Hedra:)
siaip sunui labiausiai patinka alyvuoges, pelesinis suris ir juru gerybes, bet siaip dar labai megsta makaronus ...
puškis
Mes tai daug ka megstame. Ir makaronus, bet viena megsta su tomato padazu, kita tik su sviestu, lietinius blynus, barsciu sriuba, troskinta vistiena su bulvem, pieniska sriubyte su makaronais. Vienu zodziu beveik viska. Trumpiau butu pasakyti ka nemegsta, tai zuvi ( bet kokia) ir burokeliu salotas.
O ypac megstame pica.
diva3
Viskas ziauriai skanu jei valgo kartu su seneliu thumbup.gif
musyte015
na musu maziukas tai valgo beveik viska tik kazkaip kas liecia zuvi tai ne schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.