Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mėgstamiausi patiekalai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
virugie
Dabar po ligos labai sunkiai valgo reikia žaisti. o jei ne tai gali visą dieną gali būt nevalgęs. Lašiša yra vienintelis patiekalas kurį labai nereikia siūlyt ax.gif
bela
Mandarinai - jėga thumbup.gif jei kas duotų, kilogramais valgytų blink.gif O šiaip tikrų tikriausias mėsaėdis. Bulvių nemėgsta, o grikiai, ryžiai - išvis kažkoks nesusipratimas doh.gif dar valgo daržoves natūralias, jokių mišrainių(tarkim vakar daaaaug valgė virtų vienų burokėlių cool.gif ) O su saldumynais nedraugauja(ir ačiū Dievui), nebent sugalvoja blynų su uogiene užvalgyti.
mylimuke
Paskutiniu metu užsiciklinus ant blynelių ir makaronų. Ir aišku visokie sausainiai, saldainiai biggrin.gif
erikaaa
musiske kazkodel nebevalgo kosiu o taip megdavo g.gif
DijaDeima
Maniske irgi nei dienos be mesytes negali smile.gif Nemegsta kosiu visai schmoll.gif
*furnikuca*
maniske tai kotletus ar kiausiniene tris kart gal galetu valgyti... lotuliukas.gif
irmusia
galetu viska valgyti, kas susije su varske ir makaronai, o kito maisto gali net nebuti schmoll.gif
saulės spindulėlis
Na mano berniukas taip pat nera isrankus, kaip darzelyje aukletojos sako, kazin ar jam yra nepatinkanciu patiekalu biggrin.gif . Bet gan daznai praso makaronu (as juos su farsu ir darzovem kepintom darau), blynu, bulvytes fri, ir dar begalo megsta sriubas: burokeliu ir tokia darzoviu, kur laaaabai daug morkyciu 4u.gif
Daina
Maniškis paskutiniu metu labai išrankus maistui pasidarė ir apetitas mažas (nors pastoviai vit C gauna) unsure.gif Bet labiausiai mėgsta pieniškas dešreles ir burokėlių sriubą tiek virtą, tiek šaltibarščius rolleyes.gif
taly
sunelis gali valgyti daug makaronu be nieko, megsta ryzius (pieniska ryziu kose taip pat), tuom labai skiriasi nuo musu su vyru, nes mes megstam bulves smile.gif dar megsta blynelius, varskes surelius.. ir saldainius blush2.gif
Hedra:)
QUOTE(taly @ 2010 02 04, 11:28)
sunelis gali valgyti daug makaronu be nieko, megsta ryzius (pieniska ryziu kose taip pat), tuom labai skiriasi nuo musu su vyru, nes mes megstam bulves smile.gif dar megsta blynelius, varskes surelius.. ir saldainius blush2.gif
*

turbut saldainius visi labai megsta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Madmuazelle
Mūsų mergytė labai mėgsta koldūnus su grietine doh.gif Močiutė pripratino ax.gif
rionka
kaip as jums pavydziu verysad.gif .Kazkada ir mano(4m.) valge beveik viska.Dabar vegetaras pasidare ir labai isrankus.Mano fantazija jau ant rybu.Liko mekstamiausi tik keptos bulves(cipsais vadina),keptas ar virtas kiausinis,miltinei blynai su uogene,ir viskas doh.gif
laurinija
zuvies pirstelius labai megsta su agurku thumbup.gif
raimute5
maniske tai tik makaronus ,nueinam i kavine saukia man makaronu. doh.gif o as ju taip nemegstu schmoll.gif
dosa
Maniškė tai dievina čirvinius blynus, dar patinka burokėlių sriuba, avižų košytė, na ir makaronai.
Wildberry
Labai mėgsta virtinukus: su mėsa, varške.Ir įvairias sriubas labai valgo, net pakartot prašo.O vat nemėgsta blynų, bulvių, nevalgo pyragų, sausainius tik tuos iš pakelių- Gaidelis ir pan. ...
Pekutis*
smile.gif+2009 10 13, 21:03-->
QUOTE(miela grazi sunyte smile.gif @ 2009 10 13, 21:03)
pasidare labai idomu kokie gi jusu vaiku megstami patiekalai smile.gif na mano mergaite turi daug megstamu patiekalu isvardinsiu kelis: blynukai su uogiene obuoliais ir cinamonu, kepta zuvis, pica, kebabai, grybai, grikiu kose.. mirksiukas.gif  mirksiukas.gif na o dabar jus smile.gif
*

Tik daržovės, bet įvairiai paruoštos. Dar žuvis, kruopos.
Ausravait
Mano keturmetis berniukas megsta labai daug. Valgo beveik visas uogas, darzoves, megsta visus vaisius, koses ivairias, valgo sriubas, mesa, zuvi, paukstiena. As labai dziaugiuosi, kad jis tikrai apetitu nesiskundzia. Man taip smagu ziureti i savo berniuka kai jis valgo tikrai su apetitu. Todel butu sunku ivardyti megstamiausia patiekala Patinka labai plovas su ryziais, morkomis, svogunais ir kiauliena, lietiniai blynai su bananais ir dar daug kas...
*Harpija*
Mano brolis ax.gif labai megsta makaronus su deserele,blynus,sriuba,ledus mirksiukas.gif sriubas ir visokius kepsnelius ir pns.labai nemegsta kosiu.Jam 2,7.
nerilyte
Šiaip dukrytė maisto asortimento gausa nepasižymi, ji net nenori ragauti nieko naujo (kartais apgaulės būdu pavyksta "ikišti", bet jau didesnė, nepasiduoda taip lengvai), bet labiausiai megsta keptą žuvį, pienišką ryžių - makaronų sriubą, dešreles, bulvių patiekalus, įvairius namie gamintus koldūnus, makaronus. O geria tai tik vandenį. Anksčiau labai mėgdavo sultis, dabar schmoll.gif
vavute
Valgo viska, ypac patinka mesa, jau be miesos nei dienos biggrin.gif Bet jau su bulvem niekaip nedraugaujam, nesvarbu kokiam pavidale jos bebutu. unsure.gif
Ausravait
QUOTE(vavute @ 2010 03 13, 19:58)
Valgo viska, ypac patinka mesa, jau be miesos nei dienos biggrin.gif Bet jau su bulvem niekaip nedraugaujam, nesvarbu kokiam pavidale jos bebutu. unsure.gif
*

Zinai mano sunelis iki 3 metu nevalge bulviu. Tik pradejo lankyt darzeli ir koses pamego, ir bulves pradejo valgyti. Siuo metu jam jau 4,5 m ir valgo praktiskai visk del ko as be galo dziaugiuosi.
emulyte
Mano dukrytė mėgsta viską, kas iš varškės, pieno ir makaronų, žuvį valgo, jei ne filė, o geriausia senelio sugauta biggrin.gif . Mėgsta patiekalus su vištiena, tačiau kiaulienos neįsiūlau. Su daržovėm prastai, tačiau vaisių neatsisako.
Andžela
Mano sūnus labiausiai mėgsta sūrelius. Iš patiekalų - makaronus. Nevalgo mėsos ax.gif
dkontvainiene
mano sunus labai isrankus, jis galetu gyventi is sumustiniu ir makaronu sriubos doh.gif
Sunderu
Mano 3 metu mergaitei labiausei patinka miltiniai blynai su uogiene ir pica. biggrin.gif O su mesyte tai labai sunku. verysad.gif
Renata M.
Maniskis ne dienos neistvertu be mesytes biggrin.gif ,megsta labi zuvi 4u.gif

Siaip labai valgus mano maziukas,todel valgom beveik viska biggrin.gif
game over
vištienos sultinys (bet višta turi būti naminė), virtinukai su mėlynėmis, "mantingos" tešlos pyragėliai su grybais.
due drops
Valgo viska išskyrus kruopu košes.Labiausiai megsta mesyte,darzoves,vaisius,jogurtus,picas biggrin.gif
Laimės_mazgas
Viskas, kas gaminama namuose, yra mėstama. Menkiau tik tie patiekalai, į kurių sudėtį įeina pomidorai.
Gabija 7777
oi mano mergyte isranki maistui, gali valgyti sriubytes,bulvytes,blynus,desrelias,surelius,krabu lazdeles, makaronus,jokiu salotu nevalgo,sumustyniu nevalgo,
kristalcik25
maniske 3 metu labai megsta vistienos patiekalus,sriubas,zalias paprikas biggrin.gif siaip daug ka megsta,ir mesyte valgo,blynus,varskecius,ryzius smile.gif
olesyte
Labai stengiuos pripratinti, kad valgytu viska. Dukryte nera isranki thumbup.gif Megsta pieniska sriubyte su makaronais, paprastas sriubas, mielai valgo ir mesyte ir zuvyte, makaronus, grikius, bulves smile.gif
Sweet~cake
Mano dukros skonis keiciasi su kiekvieu gimtadieniu biggrin.gif lotuliukas.gif vis mane nustebina biggrin.gif
anskciau labiausiai mego zuvi ,ypac lasisa, koses,ryzius, burokeliu sriuba , kitas sriubas darzoviu, sparagines pupeles , mesyte ,tik ne malta o karbonadine ,kiausinienes, varske

dabar beveik nieko is minetu auksciau ax.gif o megstamiausi siuo metu yra brokoliai , jogurtukai ypac geriami, vynuoges ,bananai ,sausi pusryciai , agurkai , kose bet tik bulviu, kepta vistiena su odele , javainiai

laukiu nesulaukiu pamatyt ka rinksis valgyt kitais metais biggrin.gif
Levander
pieniška grikių sriuba biggrin.gif
Sweet~cake
QUOTE(Levander @ 2010 05 11, 21:10)
pieniška grikių sriuba  biggrin.gif
*

sveikas pasirinkimas thumbup.gif
Cristata
Pupeliu sriuba biggrin.gif
b3b
Mano 5 metis labai megsta "eziukus" (obredukai)...
*Jalta*
Labiausiai mėgsta bulves ir kukulių sriubą. 4u.gif
Hellė
Burokeliu sriuba, kotletukus ir bulviu kose 4u.gif
ryyd
Makaronai ax.gif
paskutiniu metu, kai tik paklausi ko noretu, atsakymas dazniausiai buna tas pats doh.gif
o siaip maistui nera isranki, gal tik su zuvies nelabai megsta.
diva3
Leeeedus lotuliukas.gif
mamadija
Einamiausiais maistas obuoliai, agurkai, makaronai su desra ir suriu, saltibarsciai, nors ir pastebejau tendencija kad kas kazkiek laiko pomegiai keiciasi, ka kazkada labai mego dabar is vis nevalgo
vasarele85
mano mazsis tai mesaedis jam viskas skanu kas is mesos o va dickis tai megsta tai kas lengva ir kur nera mesos rolleyes.gif abieju skoniai lb jau skirtingi biggrin.gif
Brigitarimkuviene
Desreles su keciupu, vistiena, sureliai, ir kartais saltibarsciai, seniau ir barsciai buvo, o dabar kaskaip ne ypatingai.
širlė
kolkas mano merginos pirmuju poziciju niekaip neuzleidzia saltibarsciai essen.gif
jekaterina.s
Siuo metu labiausiai patinka saltibarsciai, barsciai, desreles, namine pica, kepta zuvis, makaronu salotos. Aisku visokie kokie saldainiai ir ledai smile.gif
DO&RU
gaila bet mes neturim megstamo patiekalo verysad.gif dazniausiai girdziu - as nemegstu to ar ano doh.gif
tai ji nevalgo mesos, tai bulviu, ai nespeju gaudyt kada ji ko nevalgo doh.gif
finalas buvo kai pasakiau, kad siandien plovas, o ji - tai as plova valgysiu be ryziu ir mesos doh.gif doh.gif doh.gif
gintaaare
BLYNAI!!! BLYNAI!!! BLYNAI!!! biggrin.gif Nera nieko geriau, tikriausiai valgytu juos kasdien ir pusryciam, pietum ir vakarienei.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.