Dabar po ligos labai sunkiai valgo reikia žaisti. o jei ne tai gali visą dieną gali būt nevalgęs. Lašiša yra vienintelis patiekalas kurį labai nereikia siūlyt
Mandarinai - jėga
Paskutiniu metu užsiciklinus ant blynelių ir makaronų. Ir aišku visokie sausainiai, saldainiai
musiske kazkodel nebevalgo kosiu o taip megdavo
Maniske irgi nei dienos be mesytes negali
maniske tai kotletus ar kiausiniene tris kart gal galetu valgyti...
galetu viska valgyti, kas susije su varske ir makaronai, o kito maisto gali net nebuti
Na mano berniukas taip pat nera isrankus, kaip darzelyje aukletojos sako, kazin ar jam yra nepatinkanciu patiekalu
Maniškis paskutiniu metu labai išrankus maistui pasidarė ir apetitas mažas (nors pastoviai vit C gauna)
sunelis gali valgyti daug makaronu be nieko, megsta ryzius (pieniska ryziu kose taip pat), tuom labai skiriasi nuo musu su vyru, nes mes megstam bulves
Mūsų mergytė labai mėgsta koldūnus su grietine
kaip as jums pavydziu
zuvies pirstelius labai megsta su agurku
maniske tai tik makaronus ,nueinam i kavine saukia man makaronu.
Maniškė tai dievina čirvinius blynus, dar patinka burokėlių sriuba, avižų košytė, na ir makaronai.
Labai mėgsta virtinukus: su mėsa, varške.Ir įvairias sriubas labai valgo, net pakartot prašo.O vat nemėgsta blynų, bulvių, nevalgo pyragų, sausainius tik tuos iš pakelių- Gaidelis ir pan. ...
QUOTE(miela grazi sunyte pasidare labai idomu kokie gi jusu vaiku megstami patiekalai Tik daržovės, bet įvairiai paruoštos. Dar žuvis, kruopos.
Mano keturmetis berniukas megsta labai daug. Valgo beveik visas uogas, darzoves, megsta visus vaisius, koses ivairias, valgo sriubas, mesa, zuvi, paukstiena. As labai dziaugiuosi, kad jis tikrai apetitu nesiskundzia. Man taip smagu ziureti i savo berniuka kai jis valgo tikrai su apetitu. Todel butu sunku ivardyti megstamiausia patiekala Patinka labai plovas su ryziais, morkomis, svogunais ir kiauliena, lietiniai blynai su bananais ir dar daug kas...
Mano brolis
Šiaip dukrytė maisto asortimento gausa nepasižymi, ji net nenori ragauti nieko naujo (kartais apgaulės būdu pavyksta "ikišti", bet jau didesnė, nepasiduoda taip lengvai), bet labiausiai megsta keptą žuvį, pienišką ryžių - makaronų sriubą, dešreles, bulvių patiekalus, įvairius namie gamintus koldūnus, makaronus. O geria tai tik vandenį. Anksčiau labai mėgdavo sultis, dabar
Valgo viska, ypac patinka mesa, jau be miesos nei dienos
QUOTE(vavute @ 2010 03 13, 19:58) Valgo viska, ypac patinka mesa, jau be miesos nei dienos Zinai mano sunelis iki 3 metu nevalge bulviu. Tik pradejo lankyt darzeli ir koses pamego, ir bulves pradejo valgyti. Siuo metu jam jau 4,5 m ir valgo praktiskai visk del ko as be galo dziaugiuosi.
Mano dukrytė mėgsta viską, kas iš varškės, pieno ir makaronų, žuvį valgo, jei ne filė, o geriausia senelio sugauta
Mano sūnus labiausiai mėgsta sūrelius. Iš patiekalų - makaronus. Nevalgo mėsos
mano sunus labai isrankus, jis galetu gyventi is sumustiniu ir makaronu sriubos
Mano 3 metu mergaitei labiausei patinka miltiniai blynai su uogiene ir pica.
Maniskis ne dienos neistvertu be mesytes
Siaip labai valgus mano maziukas,todel valgom beveik viska
vištienos sultinys (bet višta turi būti naminė), virtinukai su mėlynėmis, "mantingos" tešlos pyragėliai su grybais.
Valgo viska išskyrus kruopu košes.Labiausiai megsta mesyte,darzoves,vaisius,jogurtus,picas
Viskas, kas gaminama namuose, yra mėstama. Menkiau tik tie patiekalai, į kurių sudėtį įeina pomidorai.
oi mano mergyte isranki maistui, gali valgyti sriubytes,bulvytes,blynus,desrelias,surelius,krabu lazdeles, makaronus,jokiu salotu nevalgo,sumustyniu nevalgo,
maniske 3 metu labai megsta vistienos patiekalus,sriubas,zalias paprikas
Labai stengiuos pripratinti, kad valgytu viska. Dukryte nera isranki
Mano dukros skonis keiciasi su kiekvieu gimtadieniu
anskciau labiausiai mego zuvi ,ypac lasisa, koses,ryzius, burokeliu sriuba , kitas sriubas darzoviu, sparagines pupeles , mesyte ,tik ne malta o karbonadine ,kiausinienes, varske dabar beveik nieko is minetu auksciau laukiu nesulaukiu pamatyt ka rinksis valgyt kitais metais
pieniška grikių sriuba
Pupeliu sriuba
Mano 5 metis labai megsta "eziukus" (obredukai)...
Labiausiai mėgsta bulves ir kukulių sriubą.
Burokeliu sriuba, kotletukus ir bulviu kose
Makaronai
paskutiniu metu, kai tik paklausi ko noretu, atsakymas dazniausiai buna tas pats o siaip maistui nera isranki, gal tik su zuvies nelabai megsta.
Leeeedus
Einamiausiais maistas obuoliai, agurkai, makaronai su desra ir suriu, saltibarsciai, nors ir pastebejau tendencija kad kas kazkiek laiko pomegiai keiciasi, ka kazkada labai mego dabar is vis nevalgo
mano mazsis tai mesaedis jam viskas skanu kas is mesos o va dickis tai megsta tai kas lengva ir kur nera mesos
Desreles su keciupu, vistiena, sureliai, ir kartais saltibarsciai, seniau ir barsciai buvo, o dabar kaskaip ne ypatingai.
kolkas mano merginos pirmuju poziciju niekaip neuzleidzia saltibarsciai
Siuo metu labiausiai patinka saltibarsciai, barsciai, desreles, namine pica, kepta zuvis, makaronu salotos. Aisku visokie kokie saldainiai ir ledai
gaila bet mes neturim megstamo patiekalo
tai ji nevalgo mesos, tai bulviu, ai nespeju gaudyt kada ji ko nevalgo finalas buvo kai pasakiau, kad siandien plovas, o ji - tai as plova valgysiu be ryziu ir mesos
BLYNAI!!! BLYNAI!!! BLYNAI!!!
|