Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip sutariate su uošviais?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2
Dovilyte123
Na man su anyta neiznau ar pasiseke, uosvis tai tikrai geras zmogus, net negaliu nieko paie ji pasakyti...o anyta... kiekviena vakara zinuciu rasymas vyrui ir skambinimas....vaikas tik biski susizrgo iskart atleke pas mus nors tas vaikas net nenori but su ja....lenda kaip nezinau kas...jinai gyvena 100 km nuo musu...mes gyvenam 1 kambario bute, tai bent jau susiprastu kad nera kur nakvoti vaikas blogai issimiega nes jie siaubingai knarkia ir sedi iki velumos ir dar tyliai sneketi nemoka.....zodziu visur kisasi....o vyras leidzia ir svarbiausia kad jei ka pasakai blogo arba pasakai vaziuojam i palanga vasara 3 be tavo tevu tai kaip cia dabar jis iskart pasako savo motinai kad mes vaziuojam i palanga ir ta is paskos lekia......o su vyru net nera ka sneketi nes tik pykstames visada net nezinau ka daryti.....o svarbiausia kaip buna sunku finansiskai tai jam sakau paprasyk kad bent paskolintu bent kiek lt tai ne jie niekada neturi tik mano tevai mums padeda bet mano vyro akimis mano tevai pabaisos...aisku ir jie nera tobutli bet kai reikia ka padeti visada padeda....nezinau kaip vyra nuo tos mamos atpratinti....va kai buv taip kad 1 men nesimatem su jo tevais jis pasikeite mes sutart daug geriau pradejom bet tik jie atvaziavo nu viskas ...............patarkit kaip vyra nuo mamos atpratinti?
sapniukass
Dovilyte123, issisaugok sia zinute, po kokiu 20 metu galesi marciai parodyt ir pasakyt: savo laiku ir as sprendziau kaip atpratint vyra nuo mamos ax.gif Lazda turi du galus, antrasis gali skaudziau voztelt ax.gif
Dovilyte123
nu jau savo vaikui as kiekviena diena tikrai nerasinesiu zinuciu ir netrukdysiu su zmona gyventi, ir jei neatrasys man zinutes 10 kartu neskambinsiu yra ribos....o va tas prisirisimas tik trukdo musu seimai net vaikas ja pamates verkti pradeda o jam dar net metu nera...visi tevai turi jausti ribas...
andriuslow
QUOTE(Dovilyte123 @ 2012 01 21, 07:58)
nu jau savo vaikui as kiekviena diena tikrai nerasinesiu zinuciu ir netrukdysiu su zmona gyventi, ir jei neatrasys man zinutes 10 kartu neskambinsiu yra ribos....o va tas prisirisimas tik trukdo musu seimai net vaikas ja pamates verkti pradeda o jam dar net metu nera...visi tevai turi jausti ribas...
*

teisingai,neleiskit kishtis i sheimos reikalus ir gyvenima..pas mus irgi buvo meginimai, pastatem i vieta wink.gif
Dovilyte123
Neleisti kistis tai as stengiuosi bet kad vat del tu kisimusi pykciai prasideda su vyru.....uj kaip erzina...
vaidajk
Sveiki, aš tai turiu nuostabius uošvius. Jie labai supratingi žmonės. Aš esu labai patenkinta savo uošviais, sutariu puikiai ir mano vyras su mano tėvais sutaria labai šauniai. Žodžiu tiek man, tiek ir mano vyrui labai pasisekė su uošviais. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ozito
Gyvenom karttu menesi koki, nebenoriu daugiau. Gera moteris, super tiesiog, bet...
Parvarai is turgaus prisipirkes ten visko, turejau planu uzmarinuoti "ciela" gabala po to kepti, palikau ant stalo, gryztu is kaskur, mesa jau i gabalus supjaustyta ir kameron sukista doh.gif . Nusprendem su savaja kepti vistu sparnelius kinietiskai, su medaus ir sojos marinatu, gristu is darbo, jau blt, bulijona isvirus doh.gif tik su savaja virtuvej garsiau pradedam sneketis, nu ne rekti, bet pakeltu tonu, girdim teliko garsas kitam kambary iki minimumo pasidaro, klausos gyvate biggrin.gif ir dar nevrina kai tvarka pradejo pagal save, gryzti is darbo, baltai perstatyti, taip matai geriau doh.gif nene schmoll.gif atskirai tiktai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.