vytukas123
2009 10 14, 10:05
Sveiki visi vedusieji vyrai, noriu pasiteirauti kaip sutariate su uošviais? Aš tai su uošviais sutariu kaip šuo su kate, dar prieš vestuves žmona sakė kad su jais nesutarsiu nes jų akimis aš jai esu per prastas. visalaik iš jų ta priešiškumą jaučiau, bet nekreipiau dėmesio, juk ne su jais reiks gyventi. Bet nutiko taip kad jie pasiekė savo tikslą ir išskyrė mus, nekreipdami dėmesio nė į anūko laimę. pasakydama uošvienė tai kad neliais savo dukrai su manim gyventi, o ji ir pasidavė tėvų šantažui, dabar ieškausi advokato
QUOTE(vytukas123 @ 2009 10 14, 11:05) Sveiki visi vedusieji vyrai, noriu pasiteirauti kaip sutariate su uošviais? Aš tai su uošviais sutariu kaip šuo su kate, dar prieš vestuves žmona sakė kad su jais nesutarsiu nes jų akimis aš jai esu per prastas. visalaik iš jų ta priešiškumą jaučiau, bet nekreipiau dėmesio, juk ne su jais reiks gyventi. Bet nutiko taip kad jie pasiekė savo tikslą ir išskyrė mus, nekreipdami dėmesio nė į anūko laimę. pasakydama uošvienė tai kad neliais savo dukrai su manim gyventi, o ji ir pasidavė tėvų šantažui, dabar ieškausi advokato  Nesuprantu kaip dviejų savarankiškų ir subrendusių žmonių santykiams gali daryti įtaka tėvai ar uošviai.Koks skirtumas kokia jų nuomonė,tai jų pačių problema jai jie negali susitaikyt su dukros pasirinkimu.Nebent jūs išdėstėte ne viską,gal sėdite žmonai ant sperando,gal ėmėt priekaištaut jai dėl to,kad jos tėvai prieš jus,prasidėjo konfliktai,gal jie kažkuo yra teisūs ir žmona tą pamatė,tik jūs to nenorit pripažint.Nežinau aš su uošviais sutariu gerai,nors visko būna kaip ir su savais tėvais,kartais nuomonės išsiskiria ir t.t.,bet mum nerūpi nei vienų,nei kitų tėvų nuomonės,mes gyvenam savo gyvenimą,esam nepriklausomi,turim savo nuomonę ir gyvenam taip kaip mums patinka,jai tėvai lieptų rinktis vyras ar jie tai rinkčiaus vyra,nes jis mano mylimas žmogus,gyvenimo partneris ir vaiko tėvas,jis mano šeima,o tėvai turi savo šeima,bambagyslė seniai jau nukirpta ir visi gyvenam savo gyvenimus.Aš galėčiau taip pasakyti-nepasirinksi tėvų,vaikų,tad nėra ko rinktis uošvių ir žentų bei marčių,visi turim teisi gyvent su kuo norim. Mano anyta yra pasakius parsiveskit,kad ir ožkas,svarbu,kad laimingi būtumėt ir aš savo vaikams taip sakysiu.
Black Queen
2009 10 14, 22:37
QUOTE(vytukas123 @ 2009 10 14, 11:05) Sveiki visi vedusieji vyrai, noriu pasiteirauti kaip sutariate su uošviais? Aš tai su uošviais sutariu kaip šuo su kate, dar prieš vestuves žmona sakė kad su jais nesutarsiu nes jų akimis aš jai esu per prastas. visalaik iš jų ta priešiškumą jaučiau, bet nekreipiau dėmesio, juk ne su jais reiks gyventi. Bet nutiko taip kad jie pasiekė savo tikslą ir išskyrė mus, nekreipdami dėmesio nė į anūko laimę. pasakydama uošvienė tai kad neliais savo dukrai su manim gyventi, o ji ir pasidavė tėvų šantažui, dabar ieškausi advokato  Zinau, kad tokiu anytu, uosviu yra. Kelis net pazystu. Gaila, jog zmonai tevai daro didele itaka. Mano anyta irgi yra mano tevams , vyrui ir man sakiusi jog mes nebutumem kartu, bet as i jos kalbas nekreipiu demesio, vyras kartais klauso jos, del to kyla barniu, kartais net labai rimtu vos ne iki skyrybu buvo daeja viena syki del jos astraus liezuvio...
QUOTE(astor @ 2009 10 14, 12:21) bambagyslė seniai jau nukirpta ir visi gyvenam savo gyvenimus. pasakei svarbiausia dalyka. Tik va toli grazu ne visi zmones ta bambagysle sugeba nukirpti. O kai jinai nenukirpta, neina gyventi kaip savarankiskam ir suaugusiam zmogui, nors pagal metus tai kaip ir priklausytu.
QUOTE(Bekasė @ 2009 10 15, 14:53) pasakei svarbiausia dalyka. Tik va toli grazu ne visi zmones ta bambagysle sugeba nukirpti. O kai jinai nenukirpta, neina gyventi kaip savarankiskam ir suaugusiam zmogui, nors pagal metus tai kaip ir priklausytu. Tai psichologiškai silpi žmonės,jiems patogu būt kūdikiu kuriuo yra rupinamasi,baisus jiems tikrasis pasaulis ir labai stiprus baimės jausmas,kad paleidus mamos sijoną nebebus taip saugu,nepasitiki savo antrąja puse.
QUOTE(astor @ 2009 10 15, 15:23) Tai psichologiškai silpi žmonės,jiems patogu būt kūdikiu kuriuo yra rupinamasi,baisus jiems tikrasis pasaulis ir labai stiprus baimės jausmas,kad paleidus mamos sijoną nebebus taip saugu,nepasitiki savo antrąja puse.  Kaip bebūtų gaila, bet visgi tėvai/uošviai kartais elgiasi savanaudiškai ir jei leidžiama jiems vadovauti, praktiškai laiminga šeima neįmanoma.
QUOTE(Dendis @ 2009 10 16, 11:22)  Kaip bebūtų gaila, bet visgi tėvai/uošviai kartais elgiasi savanaudiškai ir jei leidžiama jiems vadovauti, praktiškai laiminga šeima neįmanoma. Sunku kartais tėvam suprasti,kad mes vaikus gimdom ne sau,jie nėra mūsų nuosavybė,mes į pasaulį išleidžiame žmones kurie turi išmokti gyvent savarankiškai,būti laisvais žmonėmis,o savo nuomonės besąlygiškas primetimas yra tolygus žmogaus laisvės į savo nuomonę suvaržymas.Nėra laimingo gyvenimo vienintelės formulės,tai kaip galima nusprest kas vaikams yra geriausia,jie patys turi kurtis savo laime,savo šeimą su savom taisyklėm.
vytukas123
2009 10 20, 09:17
taigi, kad dar per vestuves pareiske kad dukra reiks stipriai kontroliuoti, nes ji nera savarankiska, ir visuomet pries kokes nors sventes vis stengdavosi kai manes nera namuos(darbe) issivesti, kad tik ne sumanimi svestu, ta paty padare kaledomos, ir pareiske kad norejo kad dukra svestu svientes su seima, kas svarbiausia ji niekuomet tevu norams nepasakydavo ne. Sendiena skiriuosi jau
QUOTE(vytukas123 @ 2009 10 20, 10:17) taigi, kad dar per vestuves pareiske kad dukra reiks stipriai kontroliuoti, nes ji nera savarankiska, ir visuomet pries kokes nors sventes vis stengdavosi kai manes nera namuos(darbe) issivesti, kad tik ne sumanimi svestu, ta paty padare kaledomos, ir pareiske kad norejo kad dukra svestu svientes su seima, kas svarbiausia ji niekuomet tevu norams nepasakydavo ne. Sendiena skiriuosi jau Na ką...galiu pasakyti, kad užjaučiu, bet tai nieko nepadės. Vedus tokia žmoną....na tiksliau, apsiženyjus su tokiais uošviais, reikia stengtis vistik pasukti žmoną į savo pusę, kad ji vertintų savo naująją šeimą labiau nei gimtąją. O prie to pačio ir apriboti šeimyninius santykius su uošviais. Ne tai, kad nebendrauti, pyktis ir panašiai... viską galima padaryti paprasčiausiai persikraustant į kitą miestą ar net valstybę....žmona ir uošviais mano, kad tai nesąmonė?...reikia įrodyti, kad iš to bus daug naudos, dideli pinigai....nieks netrukdo pažadėt kažkada sugrįžt....jei pavyks  Merginos (suprantama, ne visos) dar nuo mažų mergaičių kai kurių tėvų būna griežtai auklėjamos ir tiesiog, jau turėdamos savo šeimas, vistiek yra įgimtai pripratusios laikytis tėvų nurodymų, kiekvienas pasipriešinimas kainuoja daug....Vienintelis dalykas tokiu atveju - padaryt atstumą, per kurį, jos gautų kuo mažiau savo tėvų nurodymų  Beje, tai taikytina ir vaikinams
QUOTE(mtdpr @ 2009 10 20, 11:31) Merginos (suprantama, ne visos) dar nuo mažų mergaičių kai kurių tėvų būna griežtai auklėjamos ir tiesiog, jau turėdamos savo šeimas, vistiek yra įgimtai pripratusios laikytis tėvų nurodymų, kiekvienas pasipriešinimas kainuoja daug.... atvirksciai yra - vyrams daug sunkiau paleisti motinos papa, o ypac jeigu ana dar moteriskai pavaidina. kad ir mano brolis - daug dazniau lankosi pas motina ( kartais siaip po darbo pavakarieniauti), dazna savaitgali praleidzia su ja, jeigu kur reikia vezti - tai irgi jisai, ka nors daryti irgi. Pas mane mama sveciuose per penkis metus buvo viena karta. Pas brolis per paskutinius metus, gal kelis kartus. Aisku man tai labai i nauda, bet toki vyra sunkei pakesciau
As irgi su uošviais sutariu gerai, kai kuriais klausimais jie pasako savo nuomone, bet galutini sprendimą priimame as ir žmona. Nesutarimų del uosvių ir anytų nebuvo. Abu pripažistame kad jie nera tobuli.
Gaila, kad jūsų žmona neturi savo galvos, o klauso tevų. Vargas jusų vaikui.
vytukas123
2009 10 22, 10:18
Nuo jos tėvų gyvenome nataip ir jau mažu atstumu, 200km, kitam liet gale. bet jie vis skambinėdavo, ir teiraudavosi apie gyvenima, vos ne ka valgiai vakarienei ar pavalgiai pusryčius. tokia situacija buvo, ir kas antra savaitgaly atvažiuodavo mūsų aplankyti(pakontrouliuoti). mano tevai kai gyvenome per 4m užsukę tiek kartu kad užtenka 5 pirštu suskaičiuoti, o aplankydavome maždaug kartą per mėn. nors gyvenome tik valandos atstumu nuo mano tėvų automobiliu.
QUOTE(vytukas123 @ 2009 10 22, 11:18) Nuo jos tėvų gyvenome nataip ir jau mažu atstumu, 200km, kitam liet gale. bet jie vis skambinėdavo, ir teiraudavosi apie gyvenima, vos ne ka valgiai vakarienei ar pavalgiai pusryčius. tokia situacija buvo, ir kas antra savaitgaly atvažiuodavo mūsų aplankyti(pakontrouliuoti). mano tevai kai gyvenome per 4m užsukę tiek kartu kad užtenka 5 pirštu suskaičiuoti, o aplankydavome maždaug kartą per mėn. nors gyvenome tik valandos atstumu nuo mano tėvų automobiliu. Bendraut su tėvais nėra nieko blogo.Pas mus irgi ušviai atvažiuoja į svečius,dažniausiai dėl to,kad anūko pasiilgsta,remontuojam namą tai uošvis kanors padeda,jai jie neatvažiuoja,tai mes nuvažiuojam,jai ilgiau nesimatom,tai man anyta paskambina pasiteiraut kaip sekas arba aš pati paskambinu,bet jie mūsų gyvenimo nekontroliuoja,nesikiša,jai kažkokį svarbesnį klausimą sprendžiam,tai pasako savo nuomonę,bando patart,bet sprendimus priimam patys.Mano tėvai gyvena per pora gatvių nuo mūsų ir taip retai ateina,kad anukas į juos žiūri kaip į svetimus žmones,mes pas juos net neinam,nes mane erzina jų abejingumas,amžinai pavarge,tyngi bendraut,nešvenčia jokių švenčių,nes jiems rūpi tik darbas ir darkartą darbas.Kai ištekėjau tai pasijutau,kad turiu giminių,kad turiu šeima,kad turiu kur nuvažiuot prie kučių stalo,vyro šeima man labai daug reiškia.Ar vyro šeimai viskas manyja labai patinka nežinau ir tai nesvarbu,nes jie žiūri į mane kaip į savo vaiką,o vaikus mes mylim nepriklausomai nuo to kokie jie yra.Nėra mano uošviai tobuli žmonės,nes tobulų žmonių nėra,yra dalykų kurie man ir juose nelabai patinka,nuomonės ir požiuriai išsiskiria,bet aš į tai nesigilinu ir man su jais palaikyt gerus santykius netrugdo.
QUOTE(vytukas123 @ 2009 10 22, 10:18) Nuo jos tėvų gyvenome nataip ir jau mažu atstumu, 200km, kitam liet gale. bet jie vis skambinėdavo, ir teiraudavosi apie gyvenima, vos ne ka valgiai vakarienei ar pavalgiai pusryčius. tokia situacija buvo, ir kas antra savaitgaly atvažiuodavo mūsų aplankyti(pakontrouliuoti). mano tevai kai gyvenome per 4m užsukę tiek kartu kad užtenka 5 pirštu suskaičiuoti, o aplankydavome maždaug kartą per mėn. nors gyvenome tik valandos atstumu nuo mano tėvų automobiliu. Pritariu Astor, kad bendrauti su tevais nieko blogo, net gi jei kalbi apie maista. Matyt teveliai neturi kito užsiėmimo, kaip tik su dukrele bendrauti.
QUOTE(Bekasė @ 2009 10 21, 09:59) atvirksciai yra - vyrams daug sunkiau paleisti motinos papa, o ypac jeigu ana dar moteriskai pavaidina. Nei aš sakiau, kad moterims sunkiau paleist, nei aš sakiau, kad tik moterys nepaleidžia. Klausimas buvo dėl vyro uošvių, tai apie merginas ir kalbu. Na nebent, jis kitą vyrą vedęs.... Pats pažįstu nemažai vyrukų, kuriems sunku paleist.... tai visiški nepilnapročiai ir net nėra su kuom juos lygint.
agute07
2009 11 02, 23:24
Turbut superiniai santykiai is did.raides! O vyru nesveikas prieraisumas priklauso nuo pacios mamos... auginimo stadiju
QUOTE(agute07 @ 2009 11 03, 00:24) Turbut superiniai santykiai is did.raides! O vyru nesveikas prieraisumas priklauso nuo pacios mamos... auginimo stadiju  Nuo mamos auklėjimo,bet ir nuo pačio vyro daug priklauso,nekiekvienam suaugusiam vyrui žmonių akivaizdoja gali lūpas su servetėle nuvalyt,čia kaip pavisdį pateikiu.
Meškašunis
2009 11 03, 14:30
Mano tevai gyvena gretimame name, bet jie is vis nesikisa i musu gyvenima. Ateina i svecius tik kai pakvieciam. Tad kai i akis nelendam vieni kitiems, tai sutariam puikiai. Jiems labai patinka mano vyras. Aisku, jei gyventume po vienu stogu, nezinia kaip butu. Bent jau is mano tevo puses tai galiu ir suabejot, ar labai sklandziai... Jis gana konfliktiska asmenybe. Bet su mama tai bet kokiom salygom sutartume. Bet viena laime, kad jie niekur nesikisa ir niekad nepamokslauja ar pan. Su mano vyru puikiai sutaria.
Žinot, pamasčiau (!!!  ) aš dabar.... dedam mes čia ant tų uošvių... ale kai prisireikia kokios nor spagalbos, tai visai neblogai būna
garbanota 123
2009 11 05, 13:13
mano tai anyta  tikrai velnio pramanyta ,as visad zavejausi tokiu veikliu zmogum,niu bet dabar tai sakes visiskos viska reguliuoja jei galetu tai ir uz mane nugyventu gyvenima.bet ir vyras tai nei zingsnio be mamai nepasipasakojas net apie lovos reikalus.tada kyla komfliktai pas mus ir pykstames tada anytele dar daugiau kisasi ir taip be galo be krasto
Meškašunis
2009 11 05, 13:35
QUOTE(garbanota 123 @ 2009 11 05, 14:13) mano tai anyta  tikrai velnio pramanyta ,as visad zavejausi tokiu veikliu zmogum,niu bet dabar tai sakes visiskos viska reguliuoja jei galetu tai ir uz mane nugyventu gyvenima.bet ir vyras tai nei zingsnio be mamai nepasipasakojas net apie lovos reikalus.tada kyla komfliktai pas mus ir pykstames tada anytele dar daugiau kisasi ir taip be galo be krasto  Uzjauciu....
Kasaras
2009 11 05, 14:02
Mano tai buvo pakankama geri kol nesuzinojau kad pries mane susimoke..
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 14:02) Mano tai buvo pakankama geri kol nesuzinojau kad pries mane susimoke..  susimoke del ko?
Kasaras
2009 11 05, 14:09
Siaip kiek supratau jie visas "seimynines" negandas verte ant manes..Nors as nieko detas buvau
QUOTE(garbanota 123 @ 2009 11 05, 14:13) ....bet ir vyras tai nei zingsnio be mamai nepasipasakojas net apie lovos reikalus.... Man tai priminė šitą reklamą: Youtube  Bet šiaip užuojauta didelė...... QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 15:09) Siaip kiek supratau jie visas "seimynines" negandas verte ant manes..Nors as nieko detas buvau  A čia pas juos visada tep  jeigu šeimoje kas nors ne taip - reikia suvesrti kalte tam, kuris ne iš jų šeimos
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 05, 14:09) Siaip kiek supratau jie visas "seimynines" negandas verte ant manes..Nors as nieko detas buvau  Tipo nesutarimu su jūsų antra puse, iniciatorius ir kaltininkas budavote jūs? Jei taip, tai jūsų žmona kalta, kad nemoka su jumis kartu tų negandų išspręsti ir tėvai šiuo atveju viska tik dar labiau pablogina.
lickerish
2009 11 06, 15:04
Jei žmonos/vyro ryšys yra stipresnis su tėvais nei su antra puse, tai ir turės įtaką uošviai/šešurai. Turiu gyvą pavyzdį. Ir viskas priklauso ne nuo tėvų, o nuo jų vaikų. Jei jie toleruoja tokį kišimąsi arba atskirais atvejais skatina, tai ir kišis tėvai. Teisingai kažkas pastebėjo, kad tą ryšį galima susilpninti apsigyvenant toliau nuo uošvių. Deja, kartais ir to padaryt nepavyksta, nes "vaikas" nenori palikti tėvų, nors oficialiai versijos pateikiamos visai kitokios... Manau, tai galima pamatyti jau iki vestuvių ar būsimai žmonai/vyrui tėvai turi didelę įtaką ar ne ir kaip pats žmogus su ta įtaka susitvarko ar sugeba atsiribot kai reikia. Jei ne, tai nieks ir nepasikeis po vestuvių.
wai2te_m
2009 11 06, 16:12
As su savo uosviene gerai sutariu bent kolkas, vyras su mano tevais irgi  mano tevai labai daug padeda mums ir pataria, bet neaiskina kaip ka daryti
Nežinau ar aš ta laimingoji ar išganytoji,bet esu teisinga ir galbūt kažkam žiauri.Ačių Dievui,kokiam dar dievui?esu dėkinga sau ir savo gyvenimui,kad man net minčių nekyla klausytis savo mamytės pamokslų,neskausau mamos,tai anytos tuo labiau.Gyvenam mes su vyru sau.Savo gyvenimą,savo vaikus gimdom.O anyta prie ko čia?buvo lai buna kaip aš, vaikučius gimdė,man mano vyrą užaugino.Ačių už patangas,bet dabar jis nei mano,nei jos,jis laisvas žmogus ir tikiuosi,kad mano vaikiai netaps mano senatvės įkaitais.
antoniss
2009 11 07, 20:10
Na, o mes labai normaliai sutariam tiek su mano tiek su maniskes tevais, nesiskundziam. Jie nesikisa per daug ir mes nelendam i akis per daug.
*Liūtė*
2009 11 08, 16:08
Maniskis tai mano mama- mamyte vadina, su tetciu irgi puikiai sutaria. Tetis mano gal kazkiek konfliktiska asmenybe, bet mano abieju tevu supratimu, ne jiems gyventi, mums. Del kazkokiu pirkiniu ar didesniu sprendimu pasitariame, bet jei visiskai nesikisa i musu gyvenima visiskai. Mano vyras, net pas mano mama pasikalbeti vaziuoja, pasiguosti,,issipasakoti. Nes zino,kad tai liks tik tarp ju ir patars. O kas liecia MB tevus, tai sesuras nuostabus, o anyta siaubinga..na bet viskas pasakyta tuo, jog vyras viska pasakoja mano mamai ir ja mama vadina, o jo mama tai niekada nieko nezino.
*Grazina*
2009 11 08, 20:33
As su vyro teveliais sutariu labai gerai,siuo metu gyvenu su jais,kai vyras isvykes,o su mano teveliais ir labai gerai sutaria..
QUOTE(Bekasė @ 2009 10 21, 09:59) atvirksciai yra - vyrams daug sunkiau paleisti motinos papa, o ypac jeigu ana dar moteriskai pavaidina. kad ir mano brolis - daug dazniau lankosi pas motina ( kartais siaip po darbo pavakarieniauti), dazna savaitgali praleidzia su ja, jeigu kur reikia vezti - tai irgi jisai, ka nors daryti irgi. Pas mane mama sveciuose per penkis metus buvo viena karta. Pas brolis per paskutinius metus, gal kelis kartus.Aisku man tai labai i nauda, bet toki vyra sunkei pakesciau Papildyta:QUOTE(astor @ 2009 10 22, 12:01) Bendraut su tėvais nėra nieko blogo.Pas mus irgi ušviai atvažiuoja į svečius,dažniausiai dėl to,kad anūko pasiilgsta,remontuojam namą tai uošvis kanors padeda,jai jie neatvažiuoja,tai mes nuvažiuojam,jai ilgiau nesimatom,tai man anyta paskambina pasiteiraut kaip sekas arba aš pati paskambinu,bet jie mūsų gyvenimo nekontroliuoja,nesikiša,jai kažkokį svarbesnį klausimą sprendžiam,tai pasako savo nuomonę,bando patart,bet sprendimus priimam patys. Mano tėvai gyvena per pora gatvių nuo mūsų ir taip retai ateina,kad anukas į juos žiūri kaip į svetimus žmones,mes pas juos net neinam, nes mane erzina jų abejingumas,amžinai pavarge,tyngi bendraut,nešvenčia jokių švenčių,nes jiems rūpi tik darbas ir darkartą darbas.Kai ištekėjau tai pasijutau,kad turiu giminių,kad turiu šeima,kad turiu kur nuvažiuot prie kučių stalo,vyro šeima man labai daug reiškia.Ar vyro šeimai viskas manyja labai patinka nežinau ir tai nesvarbu,nes jie žiūri į mane kaip į savo vaiką,o vaikus mes mylim nepriklausomai nuo to kokie jie yra.Nėra mano uošviai tobuli žmonės,nes tobulų žmonių nėra,yra dalykų kurie man ir juose nelabai patinka,nuomonės ir požiuriai išsiskiria,bet aš į tai nesigilinu ir man su jais palaikyt gerus santykius netrugdo. Blogas paukstis, kuris i savo lizda sika Papildyta:QUOTE(mtdpr @ 2009 10 30, 12:39) Nei aš sakiau, kad moterims sunkiau paleist, nei aš sakiau, kad tik moterys nepaleidžia. Klausimas buvo dėl vyro uošvių, tai apie merginas ir kalbu. Na nebent, jis kitą vyrą vedęs.... Pats pažįstu nemažai vyrukų, kuriems sunku paleist.... tai visiški nepilnapročiai ir net nėra su kuom juos lygint. Gera chebra tavo. Papildyta:QUOTE(lickerish @ 2009 11 06, 16:04) Jei žmonos/vyro ryšys yra stipresnis su tėvais nei su antra puse, tai ir turės įtaką uošviai/šešurai. Turiu gyvą pavyzdį. Ir viskas priklauso ne nuo tėvų, o nuo jų vaikų. Jei jie toleruoja tokį kišimąsi arba atskirais atvejais skatina, tai ir kišis tėvai. Teisingai kažkas pastebėjo, kad tą ryšį galima susilpninti apsigyvenant toliau nuo uošvių. Deja, kartais ir to padaryt nepavyksta, nes "vaikas" nenori palikti tėvų, nors oficialiai versijos pateikiamos visai kitokios... Manau, tai galima pamatyti jau iki vestuvių ar būsimai žmonai/vyrui tėvai turi didelę įtaką ar ne ir kaip pats žmogus su ta įtaka susitvarko ar sugeba atsiribot kai reikia. Jei ne, tai nieks ir nepasikeis po vestuvių.
given444
2009 11 09, 07:28
sako, baisiausi anekdotai būna su uošviais ar uošvienėm...kažkada patys turėsim tokį statusą, taip kad. atsargiai su žiauria kritika.
QUOTE(manx1 @ 2009 11 09, 06:23) Aš sakiau pažįstu kelis ir pas mane ne chebra, o draugai
QUOTE(Wizard @ 2009 11 06, 10:42) Jei taip, tai jūsų žmona kalta, kad nemoka su jumis kartu tų negandų išspręsti ir tėvai šiuo atveju viska tik dar labiau pablogina.  jau kai tėvai kišasi į poros santykius, tai nieko gero. QUOTE(zuzu @ 2009 11 09, 08:28) sako, baisiausi anekdotai būna su uošviais ar uošvienėm...kažkada patys turėsim tokį statusą, taip kad atsargiai su žiauria kritika. Na, bet ir paskaičius šią temą, ne visi gi sako, kad uošviai blogi. Taip, kad čia dar ir noro sutarti klausimas.
QUOTE(manx1 @ 2009 11 09, 06:23) Papildyta:Blogas paukstis, kuris i savo lizda sika Papildyta:Aš nešiku į savo lizdą ir aplinkiniems nesiskundžiu,kad mano tėvai ne tokie šilti kokie norėčiau,kad būtų.Čia forume mes vieni kitų nepažystam todėl išsakydama nusiskundima apie vieną ar kitą žmogų aš ant jo "nešiku".Tiksliau net nesiskudžiu-yra kaip yra,tai ir pasakiau kaip yra.
Donaldziukas
2009 11 26, 23:48
Nu ir as pasipasakosiu As su uosviais sutariu piuikiai, tikiuosi taip visad bus, uosviene super as mama vadinu nes ji man kaip mama. Jei kas negerai as galiu ir pasiklabeti issipasakoti ir pan  O MB taip pat sutare labai gerai su mano tevais, buna kad nuvaziuoja pasiguosti ir pan. Bet niekada nesikiso i musu santykius, gali tik pasakyti savo nuomone, bet tik tiek  Taip kad galiu ir as ir vyras pasakyti kad jie uosviai is didziosios raides
aistrida
2009 11 27, 21:14
Gal reikia tavo uošviams kito vyro kuri jie patys buvo nužiūreja,bet tau nereikęjo duoti skyribu o tik pačiam atskirai nuo žmonos pagyventi.
QUOTE(vytukas123 @ 2009 10 22, 11:18) Nuo jos tėvų gyvenome nataip ir jau mažu atstumu, 200km, kitam liet gale. bet jie vis skambinėdavo, ir teiraudavosi apie gyvenima, vos ne ka valgiai vakarienei ar pavalgiai pusryčius. tokia situacija buvo, ir kas antra savaitgaly atvažiuodavo mūsų aplankyti(pakontrouliuoti). mano tevai kai gyvenome per 4m užsukę tiek kartu kad užtenka 5 pirštu suskaičiuoti, o aplankydavome maždaug kartą per mėn. nors gyvenome tik valandos atstumu nuo mano tėvų automobiliu. Kazkokie krastutinumai...Siaip santykiu kokybe nepriklauso nuo susitikimu daznumo,manau.Bet kai gyveni tame paciame mieste ir gerai sutari, tai matytis vos ne 1 karta per metus, kazkaip nelogiska...Zodziu, nesamone...
satanele
2009 11 29, 13:14
Kartu gyvenam su uošviene, tai labai puikus žmogus
Goodrutis
2010 01 14, 22:35
aš nors ir negyvenu su uošveis bet sutariu tai super, labai faini žmones
alteja16
2010 02 03, 14:27
QUOTE(vytukas123 @ 2009 10 20, 10:17) taigi, kad dar per vestuves pareiske kad dukra reiks stipriai kontroliuoti, nes ji nera savarankiska, ir visuomet pries kokes nors sventes vis stengdavosi kai manes nera namuos(darbe) issivesti, kad tik ne sumanimi svestu, ta paty padare kaledomos, ir pareiske kad norejo kad dukra svestu svientes su seima, kas svarbiausia ji niekuomet tevu norams nepasakydavo ne. Sendiena skiriuosi jau As tik vieno nesuprantu,kas per zmones tie tavo uosviai..Gal kanors jiems esi pridirbes,kad jie taves nemegsta?Ir tavo zmona (nepyk) vistele,kad klauso tevu..o gal ji nepilnamete?Nesuprantu kaip seima gali atskirai sventes svest ir t.t.kazkoks absurdas..  As turiu tik uosviene,bet ji labai puikus zmogus (gyvena tame paciame miestelyje kaip mes ir mano tevai).O ir mano teveliai saunus labai  Mano mama net yra sakiusi,kad geriau zenta visad palaikyt,kad ir jis neteisus, nes dukra ant tevu supyks ir atleis,o zentas gali nebeatleist
normalūs vyro su uošviais mano su anyta
Mano taip pat santykiai normalus, kogero todel kad kartu negyvenam, nera trinties. Duodu vos ne 100% kad santykiai butu kitokie jai gyventumeme kartu.
ausrinea1
2011 11 20, 14:55
mes tai super sutinkame, aišku kai kartu gyvent nereikia.
Serra do Mar
2011 11 24, 02:01
superiniai,manasis su mano tevais nesusikalba,del kalbos barjero o ir atstumas ne menkas,o jo tevai ir saugiu atstumu nuo musu gyvena
Deimantuke*
2011 11 26, 06:04
Mano vyras ir mano mama dievina vienas kita. Visi darugai jam tokiu santykiu su uosve pavydi
andriuslow
2011 12 01, 04:26
Na uosvius retai matau, uzsienyje gyvena, siaip geri zmones, gerbiu, juk mano zmonos tevai
Rashkyte
2011 12 01, 05:44
QUOTE(andriuslow @ 2011 11 30, 20:26) Na uosvius retai matau, uzsienyje gyvena, siaip geri zmones, gerbiu, juk mano zmonos tevai   pas mus taip pat  tik, kad mes uzsieny gyvenam  meile anytai matuojama atstumu, kuo jis didesnis, tuo meile - stipresne  "pasiskaipinam" vienakart i men ir gana
|
|