Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kačių karstyklės ir guoliai _ II tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Katės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rituuukas
O čia darbštuolių mamyčių padaryti darbeliai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
eglute25
labai patiko kur parodyta taip pasidaryt laipyne thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif turim didele pirktine katinai nesidomi , tai dabar pat padarysiu nuo grindu iki lubu pagal ju poreikius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Rituuukas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
eglute25
tik gal galit patart kur ta virve nusipirkt galima?
Rituuukas
QUOTE(eglute25 @ 2009 10 14, 14:50)
labai patiko kur parodyta taip pasidaryt laipyne thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  turim didele pirktine katinai nesidomi , tai dabar pat padarysiu nuo grindu iki lubu pagal ju poreikius thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

čia daugelis forumiečių minėjo kad kai savo rankomis padarė ar tai karstyklę ar tai guoliuką, augintiniai mielai naudojasi wub.gif
tad manau tavo padarytu darbeliu katinukai labai džiaugsies 4u.gif
lauksime vaizdinių rezultatų drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute25 @ 2009 10 14, 14:54)
*

na, kaip pavyzdį galiu pasakyti Senukų prekybos centrą, sodo prekių skyriuje tikrai rasi 4u.gif arba Ermitaže, na ir panašiuose mirksiukas.gif
Senukuose parduodamos virvės
Virves reikia naudoti iš natūralaus pluošto (lino, kanapės, sizalio).
archerycats
QUOTE(eglute25 @ 2009 10 14, 15:54)
*

senukuose yra įvairaus storio mirksiukas.gif
Ameda
QUOTE(Rituuukas @ 2009 10 14, 15:57)
čia daugelis forumiečių minėjo kad kai savo rankomis padarė ar tai karstyklę ar tai guoliuką, augintiniai mielai naudojasi wub.gif
tad manau tavo padarytu darbeliu katinukai labai džiaugsies 4u.gif
lauksime vaizdinių rezultatų drinks_cheers.gif
Papildyta:

na, kaip pavyzdį galiu pasakyti Senukų prekybos centrą, sodo prekių skyriuje tikrai rasi 4u.gif arba Ermitaže, na ir panašiuose mirksiukas.gif
Senukuose parduodamos virvės
Virves reikia naudoti iš natūralaus pluošto (lino, kanapės, sizalio).
*

Linines virves,kai nudrasko,tai kabo ilgi pluostai ,kurie paskui metosi ant grindu,man labiausiai patiko dziuto,ju yra ir 15 ir 20 m ilgio,geriau 6 mm storio,nes jei bus gerokai storesne-jos daug reikes,beto virve reikia stipriai itempus sukti ant klijumi sutepto pagrindo,ir prisaudyti.
Rituuukas
aš tai naudojau iš kanapės suvytą virvę mirksiukas.gif
1rma
O cia tokios moters pastas, pas kuria galima nusipirkti kailiuko: rasa@001.lt

Ji gyvena salia vilniaus, labai maloni moteris smile.gif is jos nusipirkau geltono ir juodo kailiuko, virves dziutines pirksiu is senuku ar ermitazo, plokstes turim likusios nuo duru darymo laiku. klausimas is kur gauti mazdaug 30cm skersmens ir tokio paties ilgio cilindra (noriu tokia ale landa padaryti) ir tu pagaliu, ant kuriu virve sukti? praeitoj temoj kazkas buvo mineje, kad gal klausti pas tuos, kurie audiniais prekiauja.. o gal ir is kazkur kitur galima gauti?

aisku, aktualu kuo pigiau smile.gif
Rituuukas
QUOTE(1rma @ 2009 10 14, 18:45)
O cia tokios moters pastas, pas kuria galima nusipirkti kailiuko: rasa@001.lt

Ji gyvena salia vilniaus, labai maloni moteris smile.gif is jos nusipirkau geltono ir juodo kailiuko, virves dziutines pirksiu is senuku ar ermitazo, plokstes turim likusios nuo duru darymo laiku. klausimas is kur gauti mazdaug 30cm skersmens ir tokio paties ilgio cilindra (noriu tokia ale landa padaryti) ir tu pagaliu, ant kuriu virve sukti? praeitoj temoj kazkas buvo mineje, kad gal klausti pas tuos, kurie audiniais prekiauja.. o gal ir is kazkur kitur galima gauti?

aisku, aktualu kuo pigiau smile.gif
*

na cilindrą tai galima pasižvalgyti santechnikos skyriuje tų plastmasinių vamzdžių, gi visokių būna blush2.gif
apvalių pagalių tai jau nežinau iš kur doh.gif na sako kad nuo kiliminės dangos likusius tuos pagalius išmeta lauk smile.gif gal kas žino pasisakys šiuo klausimu mirksiukas.gif
archerycats
QUOTE(Rituuukas @ 2009 10 14, 19:52)
na cilindrą tai galima pasižvalgyti santechnikos skyriuje tų plastmasinių vamzdžių, gi visokių būna blush2.gif
apvalių pagalių tai jau nežinau iš kur doh.gif na sako kad nuo kiliminės dangos likusius tuos pagalius išmeta lauk smile.gif  gal kas žino pasisakys šiuo klausimu mirksiukas.gif
*

mes tiesiog vaikštinėdami po Senukus pamatėm sumestus į krūvą tuos apvalius vamzdžius, paklausėm, ar galima paimti, atsakė, kad sočiai, kiek tik norim. Čia buvo sodo prekių skyriuje ax.gif
1rma
QUOTE(Rituuukas @ 2009 10 14, 18:52)
apvalių pagalių tai jau nežinau iš kur doh.gif na sako kad nuo kiliminės dangos likusius tuos pagalius išmeta lauk smile.gif  gal kas žino pasisakys šiuo klausimu mirksiukas.gif
*

santechnikos skyriuje zvalgemes, vamzdziu tai yra tokios skersmens, bet ju ilgis koks metras maziausiai ir kaina didele - apie simta lyg, tai jau kiek brangoka, tuo labiau, kad man tik 30 cm tereikia

QUOTE(daigelis @ 2009 10 14, 19:15)
mes tiesiog vaikštinėdami po Senukus pamatėm sumestus į krūvą tuos apvalius vamzdžius, paklausėm, ar galima paimti, atsakė, kad sočiai, kiek tik norim. Čia buvo sodo prekių skyriuje  ax.gif
*

ooo, reiks paklaust gal kada prie progos, aciu smile.gif
love.
Pasirodau ir as savo su vyru daryta medi-laipyne-draskykle biggrin.gif
Nuo medzio nuskusta zieve, isdziovintas. Pritvirtintas (prisuktas) prie grindu ir lubu. Apvyniotas virve. Ir viskas.
user posted image
AnAngel
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 10 20, 10:56)
Nuo medzio nuskusta zieve, isdziovintas. Pritvirtintas (prisuktas) prie grindu ir lubu. Apvyniotas virve. Ir viskas.
user posted image
*

Super as irgi galvojau saviskiam ka nors tokio padaryti... Tik labai man gaila lupu ir grindu... verysad.gif
Rituuukas
[quote=@zemuoge@,2009 10 20, 09:56]

Vau bigsmile.gif , super thumbup.gif
orginalu, paprasta, gražu ir pigu drinks_cheers.gif
Šaunuoliai first.gif
love.
QUOTE(AnAngel @ 2009 10 20, 09:57)
Super as irgi galvojau saviskiam ka nors tokio padaryti... Tik labai man gaila lupu ir grindu...  verysad.gif

Aciu. man tai grindu buvo labiausiai gaila, bet irnesakyk.gif o lubos pas mus bus remontuojamos, tai irgi tiek to smile.gif

QUOTE(Rituuukas @ 2009 10 20, 12:27)
Vau bigsmile.gif , super thumbup.gif
orginalu, paprasta, gražu ir pigu drinks_cheers.gif
Šaunuoliai first.gif

Aciu labai 4u.gif
AnAngel
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 10 20, 14:48)
Aciu. man tai grindu buvo labiausiai gaila, bet  irnesakyk.gif o lubos pas mus bus remontuojamos, tai irgi tiek to smile.gif
Aciu labai 4u.gif
*

Manau galima ka nors sugalvoti ir negadinant lubu ir grindu... Bet aciu Jums uz puikia ideja... Malaciai!!! 4u.gif
~Dark Elf~
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 10 20, 09:56)

*

Ideja tai idomi.. bet neisvaizdziai atrodo tongue.gif ta juoda spalva..ir virve kur yra kur nera.. ..tokia mazuma bentvarke. Jus nepikit. mirksiukas.gif kad taip pasakiau. bet jei daryt (mano nuomone) tai daryt taip,kad visiskai sutvarkytas butu.Nes man jis atrodo nesutvarkytas iki galo. blush2.gif
love.
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 10 23, 12:10)
Ideja tai idomi.. bet neisvaizdziai atrodo tongue.gif ta juoda spalva..ir virve kur yra kur nera.. ..tokia mazuma bentvarke. Jus nepikit.  mirksiukas.gif kad taip pasakiau. bet jei daryt (mano nuomone) tai daryt taip,kad visiskai sutvarkytas butu.Nes man jis atrodo nesutvarkytas iki galo. blush2.gif
*

As nepykstu biggrin.gif bet kad net neisivaizduoju kaip turetu atrodyt visas apristas tarkim virve schmoll.gif ir jis ne juodas, o rudas (nuotraukoj per tamsiai atrodo) tongue.gif
Ameda
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 10 23, 14:10)
Ideja tai idomi.. bet neisvaizdziai atrodo tongue.gif ta juoda spalva..ir virve kur yra kur nera.. ..tokia mazuma bentvarke. Jus nepikit.  mirksiukas.gif kad taip pasakiau. bet jei daryt (mano nuomone) tai daryt taip,kad visiskai sutvarkytas butu.Nes man jis atrodo nesutvarkytas iki galo. blush2.gif
*

O man visai nieko,tik reiketu bent pora lentyneliu pritvirtinti,-o ta galima padaryti bet kada,be to ,nebutinai visa virve vynioti,-man dar graziau,kad medis matosi ax.gif,cia jau kiekvienas pagal savo fantazija daro.O kaip pagal jus turetu atrodyti sutvarkyta? bigsmile.gif
ne mama
as gal biski ne i tema, nes pati karstykles gamint nesiruosiu, bet gal kas matete ar yra kalvariju turguje tu nameliu-draskykliu kur nors ir kur ieskoti? nes pas vyriski kur perku kraika, tai tik pats maziausias tas namukas, o norisi kokio didesnio kokiu 3 aukstu, ir aisku kad pigiau nei kikoj butu smile.gif
Lolija
QUOTE(ne mama @ 2009 10 23, 21:51)
as gal biski ne i tema, nes pati karstykles gamint nesiruosiu, bet gal kas matete ar yra kalvariju turguje tu nameliu-draskykliu kur nors ir kur ieskoti? nes pas vyriski kur perku kraika, tai tik pats maziausias tas namukas, o norisi kokio didesnio kokiu 3 aukstu, ir aisku kad pigiau nei kikoj butu smile.gif
*

skelbimus pavartykit. va kokių superinių variantų pasitaiko bigsmile.gif draskyklė
~Dark Elf~
QUOTE(Ameda70 @ 2009 10 23, 17:17)
O man visai nieko,tik reiketu bent pora lentyneliu pritvirtinti,-o ta galima padaryti bet kada,be to ,nebutinai visa virve vynioti,-man dar graziau,kad medis matosi ax.gif,cia jau kiekvienas pagal savo fantazija daro.O kaip pagal jus turetu atrodyti sutvarkyta? bigsmile.gif
*

Paprasciausiai galima kilimu tokiu minkstu aptraukt..nesimatys tokie iskilimai,virves perejimas i kitas atsakas..Arba Pakeisti medzio spalva..nes labai kontrastuoja ,ir isriskeja ta virve.. kuri netvarkingai pereina. lentyneles..aisq.jas galima ir veliau primontuoti...
Bet cia mano nuomone.Nereikia jo viso aptraukinet siulu . mirksiukas.gif
Ideja tai labai sauni. 4u.gif bigsmile.gif
love.
Sveikutes 4u.gif Vel rodausi su naujai padarytu nameliu savo katinui, kuri pritvirtinom virs to medzio. Negali atsidziaugt thumbup.gif visa vakara ten uzsikabarojes stebi is aukstai ir galiausiai jame uzmigo wub.gif
Štai.........
user posted image
Is lentu padarem tipo deze, dydzio mazdaug kaip boksas. Aptraukem kilimine danga, pirkta is senuku (is atraizu kur buna, nebrangiai).
Individualistė
Sveikutės. Matau labai gražių guolių ir karstynių prisidariusios. Na, aš tai be fantazijos, tai pirkau guolį Kikoj, bet maniškis kažkaip mieliau pas mane lovoj miega, tai gal kam reikės? Parduodu.
Kažkas panašaus į daiktą nuotraukoj, tik jis šviesiai rudas su katiniškom pėdutėm, išimamu minkštučiu vidum:

Faniera
Labas visiems,turiu katinelio nama kartu su draskykle.Gal kam reikia?Parduodu uz 40lt.Rasykit i az.
Lolija
QUOTE(Individualistė @ 2009 10 26, 22:20)
Parduodu.
*

QUOTE(Faniera @ 2009 10 27, 12:46)
Parduodu uz 40lt

pabandykit parašyti skelbimų temoj
*Luna*
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 10 26, 21:11)
Sveikutes 4u.gif  Vel rodausi su naujai padarytu nameliu savo katinui, kuri pritvirtinom virs to medzio. Negali atsidziaugt thumbup.gif visa vakara ten uzsikabarojes stebi is aukstai ir galiausiai jame uzmigo wub.gif
Štai.........
user posted image
Is lentu padarem tipo deze, dydzio mazdaug kaip boksas. Aptraukem kilimine danga, pirkta is senuku (is atraizu kur buna, nebrangiai).
*

Nerealu, labai sauniai sumastet. thumbup.gif su mielu noru ir as savo katytei toki irengciau, bet deja gyvenu bute, o tokiam reik namo ax.gif norejau pirkti namuka, ar laipyne, bet is jusu komentaru supratau, kad katytes nelabai megsta pirktines, tai kazka pati bandysiu sukurti . blush2.gif
love.
QUOTE(*Luna* @ 2009 11 02, 20:07)
Nerealu, labai sauniai sumastet.  thumbup.gif  su mielu noru ir as savo katytei toki irengciau, bet deja gyvenu bute, o tokiam reik namo  ax.gif  norejau pirkti namuka, ar laipyne, bet is jusu komentaru supratau, kad katytes nelabai megsta pirktines, tai kazka pati bandysiu sukurti . blush2.gif
*

tai mes bute gyvenam. tiesiog prieskambaris didelis ir erdvus biggrin.gif del katino nieko negaila biggrin.gif
del pirktiniu tai.. man rodos kad patinka, na gal kaip kokiam kacui.
Ašura
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 10 26, 20:11)
*

O tą kiliminę dangą klijavot prie dėžės ar prišaudėt?
love.
QUOTE(Ašura @ 2009 11 02, 20:35)
O tą kiliminę dangą klijavot prie dėžės ar prišaudėt?
*

smarkiai itempem ir prisaudem + pakalem tas vietas kad nesimatytu visiskai, bet dar papildomai kliju juostele uzdejom.
*Luna*
Bet pagalvojus, gal net ir brangiau karstykle yra pasidaryti, nei pirkti blush2.gif manau jei pirkt reik ir drindu plokstes, ir kilimine danga, ir virve,ir lentu tinkamu.. doh.gif Kiek mazdaug jums isejo padaryt nemeli? Nes Tome Philipse, bei Jysk maciau nebrangiu karstykliu bei namuku, kuriu kaina nuo 45-65 lituku rolleyes.gif
love.
QUOTE(*Luna* @ 2009 11 04, 18:29)
Kiek mazdaug jums isejo padaryt nemeli?

Mums isejo lygiai 25lt, nes danga tiek kainavo (kurios visos nesunaudojom)
Obuolių Delčia
o, galvojau temos nebera.valio, yra bigsmile.gif
Rituuukas
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 11 05, 17:21)
o, galvojau temos nebera.valio, yra bigsmile.gif
*

yra yra 4u.gif ax.gif jau antri namučiai šia temute wub.gif
prisijunk, gal pati esi padariusi kanors savo augintiniui ar galvoji daryti wub.gif
Ameda
O as savo kaciams pasiuvau va toki guoli biggrin.gif user posted image
Oi fotografavau is virsaus,tai atrodo,kad plokscias,bet jo krastai apvalus su sinteponu bigsmile.gif
Dabar geriau matosi:user posted image
love.
QUOTE(Ameda70 @ 2009 11 05, 20:09)
O as savo kaciams pasiuvau va toki guoli biggrin.gif

Atrodo tikrai gerai thumbup.gif o jau kacai ivertino? biggrin.gif
Ameda
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 11 05, 22:40)
Atrodo tikrai gerai thumbup.gif o jau kacai ivertino? biggrin.gif
*

Jooo,ypac katyte megsta jame isitaisyti,bet ir katinelis atsigula,bet kadangi jis didesnis,tai susirietes ilgai neguli,nulipa ant kilimo ir ir issitiesia bigsmile.gif
love.
QUOTE(Ameda70 @ 2009 11 05, 20:49)
Jooo,ypac katyte megsta jame isitaisyti,bet ir katinelis atsigula,bet kadangi jis didesnis,tai susirietes ilgai neguli,nulipa ant kilimo ir ir issitiesia bigsmile.gif
*

Sauniai pasidarbavot thumb_yello.gif
Zuwytes
QUOTE(Ameda70 @ 2009 11 05, 21:09)
O as savo kaciams pasiuvau va toki guoli biggrin.gif user posted image
Oi fotografavau is virsaus,tai atrodo,kad plokscias,bet jo krastai apvalus su sinteponu bigsmile.gif
Dabar geriau matosi:user posted image
*

As ir kazka panasaus savo katem noriu padaryt, papasakokit kaip daret ax.gif
Ameda
QUOTE(Zuwytes @ 2009 11 06, 10:39)
As ir kazka panasaus savo katem noriu padaryt, papasakokit kaip daret  ax.gif

Pirmiausia reikia turet siuvimo masina ir moket siut biggrin.gif ,nusipirkti parolono ,arba sintepono.Dugnui ( as dejau parolona),ir aplink-norimo dydzio voleliui, reikia pamatuot,paskaiciuo,kiiek jo reiketu,pries tai issikirpus is storesnio popieriaus apskritima pagal kuri darot ismatavimus.Apskritima dedat ant kokios nors medziagos dugnui,-apibreziat aplink apskritima,iskerpat didesni bent 1 cm.Vel dedat ant norimos medziagos,-ant kurios gules katinas,apibreziat,bet kerpant jau paliekat bent 2 cmpo to sudyksniuojat abi medziagas aplink porolona,Jo storis apie 1.5 cm.Tada ismatuojat ilgi to rato,kuri desit aplink,susukat sintepona( reikiamos apimties) i voleli,sudyksniuojat,gaunasi tokia ilga desra virs metro ilgio,sujungiat ir susiuvat galus,gaunasi riestainis :bigsmile:matuojat medziaga apie ji ,iskerpat susiuvat su masina galus,apgaubiat ta ,,riestaini'',sudyksniuojat isilgai,po to sujungiat siules dugno ir riestainio,sudyksniuojat,siuvat su masina,-neipratusiam,sunkiausia vieta,apkarpot siule graziai,ir vel ja apsiuvat zig-zag siule 4u.gif Viskas,per viena diena galima pasiuti,bet jei nesiuvat ,tai kazin?Gal nelabai aiskiai parasiau,bet,zinoma,reikia bent jau pamatyt,kaip tie guoliai atrodo,oturint fantazijos ir noro tai nera sunku.Man patinka juossiut,derint spalvas,medziaga bigsmile.gif Sekmes!
Ameda

Sitas guolis labai ptinka Gabikui,nes yra minkstas,o jis vis dar megsta minkyti kojytemis biggrin.gif ,labai giliai susimastes,idomu,-ka jie ten prisimena,turbut mamos minksta pilvuka bigsmile.gif user posted image
Ameda
Turim mes dar ir toki,-jis didesnis todel dazniau cia isitaisomuser posted image
xrizantema
[quote=Ameda70,2009 11 06, 11:57]
Turim mes dar ir toki,-jis didesnis todel dazniau cia isitaisom

O sita irgi patys pasigaminot? Vau kaip grazu!!!! notworthy.gif
Ameda
[quote=xrizantema,2009 11 06, 13:40]
[quote=Ameda70,2009 11 06, 11:57]
O sita irgi patys pasigaminot? Vau kaip grazu!!!! notworthy.gif
[/quote]
I sita pati,anksciau esu pasiuvusi ir nameliu,bet sitie abu ilgaplaukiai,tai,kazin ar guletu,juk turi siltus kailinukus bigsmile.gif
love.
QUOTE(Ameda70 @ 2009 11 06, 10:57)

na ir sostas bigsmile.gif super thumbup.gif
Obuolių Delčia
as neturiu auksiniu ranku, man tai niekaip niekas nesigautu doh.gif lotuliukas.gif unsure.gif
Grafee`
labai gražūs rankų darbo visi katinukų atributai thumbup.gif mb jau kinkysiu į darbą laipynei gaminti, o pati vadovausiu dizainui biggrin.gif nes mūsų mažasis pūkuotas gyventojas jau bando taisytis ant komodos vaisių vazoje biggrin.gif doh.gif
*Luna*
QUOTE(Ameda70 @ 2009 11 06, 11:57)
Turim mes dar ir toki,-jis didesnis todel dazniau cia isitaisomuser posted image
*

Oho, sauniai pasidarbavot thumbup.gif O katinuko grazumas... wub.gif Jus jo ausytes uzlenket, ar naturalios tokios?
Papildyta:
QUOTE(Grafee` @ 2009 11 07, 12:40)
mūsų mažasis pūkuotas gyventojas jau bando taisytis ant komodos vaisių vazoje biggrin.gif doh.gif
*

Geras cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.