Gal kuri pirkot Bilemi firmos kombinezonus ziemai, kokie atsileipimai apie juos?
Man labai patinka šie kombinezonai
As taip pat vaikui pirkau sios firmos kombinezona. Jau antri metai nesiojam, o atrodo, kaip naujas
QUOTE(Jedute @ 2010 01 06, 10:29) As taip pat vaikui pirkau sios firmos kombinezona. Jau antri metai nesiojam, o atrodo, kaip naujas B I L EM I- firmos kombinezonai labai silti, uztenka vieno golfiuka uzsideti, ir - 20 laipsniu salciai nebaisus, kokybiski, ir uz coccodrillo zymiai siltesni - Labai silti, su hollofiber uzpildu !!! - Medziagos kokybe gera, purva atstumenti !!! - Kai kurie turi papildomai PŪKINES liemenes - Nestori, lengvi ir patogus, neverzantys vaiko judesiu - Neperpuciami ir neperslampami. - Kombinezonu pamusaliukas yra "peliuko medziagyte" - Rankogaliai vidui trikotaziniai, bei klesnese yra gumytes apsaugot nuo sniego ir salcio - Kombinezonai su atsvaistais arba sviesu atspindincios siules. - Viduje etikete prisiuta kur galima parasyti vaiko varda, pavarde ir tel. - Striukytese ir kelnese yra kisenes - Siltas ir kvepuojantys, ypac svarbus jautriai odai. - Kapisonas su naturaliu kailiuku, kuri galima atsegti kaip ir kapisona
kokia kaina siu kombinzoniuku?
o jie kieno gamybos? jeigu rikiuoti bilemi, lindex, h&m, tai kurie šilčiausi, lengviausi ir labiausiai apgalvoti?
Mai tai idomu butu palyginti su pvz Reima ar Huppa kombinezonais (jie silti, bet tuo nestori, nevarzo judejimo). Internete paziurejau kelias bilemi kombinezonu nuotraukytes, man jie tokie ispusti pasirode.
O jie tik gariunuose, ar kurios nors parduotuves prekiauja?
Gal vistik kas zino, kur Vilniuje prekiaujama Bilemi kombinezonais? Gariunai netinka, gal kokioj parduotuvej galima juos apziureti?
Saindien Huppa apziurejom, vos nenusipirkom, bet dar susilaikiau, norisi daugiau pamatyt, palyginti.. QUOTE(Kyvis @ 2010 09 26, 23:23) Gal vistik kas zino, kur Vilniuje prekiaujama Bilemi kombinezonais? Gariunai netinka, gal kokioj parduotuvej galima juos apziureti? Saindien Huppa apziurejom, vos nenusipirkom, bet dar susilaikiau, norisi daugiau pamatyt, palyginti.. jie tik atrodo ispusti.bet jie tikrai ploni ir lengvi.o ar silti suzinosim sia ziema,nes tik pries savaite nusipirkom.
Mes nesiojam Bilemi kombinezonus jau 3 metus.Mums jie labai patinka.Gerai nesiojasi, gerai valosi, silti. As perku www.pukuotukas.lt kiekvienais metais man atveza i namus daug modeliu tai visus issimatuojam ir nusiperkam geriausiai tinkanti. Kiek zinau ta moteris kuri prekiauja atsidare parduotuve kur turgus Haleje (prie stoties)
QUOTE(wella25 @ 2010 09 29, 15:36) Mes nesiojam Bilemi kombinezonus jau 3 metus.Mums jie labai patinka.Gerai nesiojasi, gerai valosi, silti. As perku www.pukuotukas.lt kiekvienais metais man atveza i namus daug modeliu tai visus issimatuojam ir nusiperkam geriausiai tinkanti. Kiek zinau ta moteris kuri prekiauja atsidare parduotuve kur turgus Haleje (prie stoties) taip cia net 10 lt pigiau ir siaip kazkaip as manau kad iki - 20 laipsniu su vaiku i kiema tikrai neisiu, o jai desiu toki prie -10 tai sukais vaikas bebegiodamas nes sunus turi pasiltintas kelnes, tai vien nuo ju ir plonos striukytes ziema, visas suprakaitaves grizta QUOTE(mama_gulbe @ 2010 10 01, 15:39) taip cia net 10 lt pigiau ir siaip kazkaip as manau kad iki - 20 laipsniu su vaiku i kiema tikrai neisiu, o jai desiu toki prie -10 tai sukais vaikas bebegiodamas nes sunus turi pasiltintas kelnes, tai vien nuo ju ir plonos striukytes ziema, visas suprakaitaves grizta hm...na dabar visai pasimečiau... Klausimas mamai_gulbei: ar Tu turėjai tą Bilemi, kad sakai vaikui būdavo per karšta? Nes aš irgi va bijau, kad nebūtų vaikui per karšta, nes juk nebus visą žiemą _20..., o kai bu pvz. tik -10, tai kaip tada, ar nesukeps vaikas...? Hm, neg Gal kas g Atleiskit už krūvą durnų klausimų, bet nu neapsisprendžiu... Dar gal galėtumėt pasisakyt kuris Jūsų nuomone kombinezonas - vientisas ar iš dviejų dalių patogiau 3 metų vaikui?...
O gariunuosev kokios kainos bilemi kombinzonu? As irgi lauzau galva ka cia ziemai pirkti?
Merginos, o kaip jie skalbiasi? Ir ar nepraleidzia dregmes?
butent sitos firmos neturejau
bet tiesiog sakau is patirties kaip buna su tais vaikais galbut jums visai tiks man patogiau ziemai vientisas kombinzonas
Man irgi aktualus šis klausimas- ar prie -10 laipsnių nebus judriam vaikui per karšta su Bilemi kombinezonu?
o man idomu ar KLAIPEDOJE ju kur nors yra???????????????????????????visur tik VILNIUJE,KAUNE,nesinori siustis nesimatavus...
beje vienoj vietoj turguj viena moteriske pardavinejo juos,bet uzvakar buvau turguj pas ja,o ji pasake kad siemetiniai modeliai baisiai pasiuti baisi kokybe ir ji ju nebeatsiveze....ka jus pasakysit?ar tikrai suprastejusi ju kokybe?????? QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 11, 11:00) o man idomu ar KLAIPEDOJE ju kur nors yra???????????????????????????visur tik VILNIUJE,KAUNE,nesinori siustis nesimatavus... beje vienoj vietoj turguj viena moteriske pardavinejo juos,bet uzvakar buvau turguj pas ja,o ji pasake kad siemetiniai modeliai baisiai pasiuti baisi kokybe ir ji ju nebeatsiveze....ka jus pasakysit?ar tikrai suprastejusi ju kokybe?????? kokybe ju gera labai, o ri modeliai siemet labia jau grazuciai gal neipirko jinai ju? nes didmenos kaina kraupiai pakylo Papildyta: QUOTE(magdat @ 2010 10 10, 12:58) Man irgi aktualus šis klausimas- ar prie -10 laipsnių nebus judriam vaikui per karšta su Bilemi kombinezonu? tikrai ne
Matavomes ir mes Bilemi kombinezona, galvojom pirkti, bet nepatiko man jie visiskai. Na dar isvaizda pusetina, bet vaikas kaip meskinas, nezinau kaip su tokiu judeti. Zodziu nusprendem, kad jis mums nelabai ir nuspirkom kotos firmos. Nors zinoma, kiek zmoniu tiek nuomoniu. Beje, kazkas klause ar jie neperslampami, tai manau kad tikrai perslampami, ne tokia medziaga ten kad neperslaptu.
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 11, 23:44) kokybe ju gera labai, o ri modeliai siemet labia jau grazuciai gal neipirko jinai ju? nes didmenos kaina kraupiai pakylo Papildyta: tikrai ne erikiuxxx manau maziausiai nekorektiska jums skelbti sioje temoje savo nuomone nes jus kiekvienoje temoje prie kiekvienu kombinezoniniu kelniu,striuku, kombinezonu ,visu firmu ir t.t.t.t... negrazu taip QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 14, 22:08) nu prajuokinot jai prekiauju,tai jau niekur savo nuomones negaliu parasyti ? ar cia pavydas bamba griauzia rasau visur savo nuomone ir rasysiu,ypac apie tuos daitus,rubus,vezimus ir t.t. ka nesiojam,naudojam ar isbandom,ir to man niekas neuzdraus nezinau kodel as jums kazko turiu pavydet QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 15, 12:14) nemanau kad keisti.labai idomiai ziurisi kai jais prekiaujat ir pati juos giriat,negi darysit kitaip kai norisi kuo daugiau parduoti. ir dar idomiau atrodo kai randi kitose temose ,kad perkat vaikam kitu firmu kombinzonus.tai ko nededat situ Bilemi? QUOTE(ericute @ 2010 10 19, 12:00) nemanau kad keisti.labai idomiai ziurisi kai jais prekiaujat ir pati juos giriat,negi darysit kitaip kai norisi kuo daugiau parduoti. ir dar idomiau atrodo kai randi kitose temose ,kad perkat vaikam kitu firmu kombinzonus.tai ko nededat situ Bilemi? as giriu daug ka,ir kuo prekiauju ir kuo ne o ka mano vaikai nesioja,manau ne jum zinoti kuom as beprekiauciau, turiu teise pirkti ir kitur
Gal kas galėtų plačiau apie gamintoją parašyti? Kokios šalies gamybos jie?
Sveiki, pernai pirkau savo sūnui Bilemi kombinezoną ir likom labai patenkinti: lengvi, patogūs, šilti. Aš jį atsisiunčiau iš Vilniaus, be galo patiko dizainas.
Ko tais man atrodo, kad jie rusijoje gaminti
QUOTE(zieminuke @ 2010 10 13, 17:15) Matavomes ir mes Bilemi kombinezona, galvojom pirkti, bet nepatiko man jie visiskai. Na dar isvaizda pusetina, bet vaikas kaip meskinas, nezinau kaip su tokiu judeti. Zodziu nusprendem, kad jis mums nelabai ir nuspirkom kotos firmos. Nors zinoma, kiek zmoniu tiek nuomoniu. Beje, kazkas klause ar jie neperslampami, tai manau kad tikrai perslampami, ne tokia medziaga ten kad neperslaptu. mes pernai turėjom, tai išvada viena- nevaikštantiems mažyliams jie tikrai tinkami Bendra kokybė gera, galima skalbti, per pirmą skalbimą tikrai nenubluks ir pan QUOTE(Joliuke @ 2010 11 06, 00:44) Kiek pavyko rasti internete, jie populiarūs Rusijoje, o siuvami daugiausia Kinijoje ir Indonezijoje - tolokai nuo skandinavijos http://www.jenskie.ru/detskie/odezhda/bilemi/ QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 11, 12:00) o man idomu ar KLAIPEDOJE ju kur nors yra???????????????????????????visur tik VILNIUJE,KAUNE,nesinori siustis nesimatavus... beje vienoj vietoj turguj viena moteriske pardavinejo juos,bet uzvakar buvau turguj pas ja,o ji pasake kad siemetiniai modeliai baisiai pasiuti baisi kokybe ir ji ju nebeatsiveze....ka jus pasakysit?ar tikrai suprastejusi ju kokybe?????? Mes pirkomes sios firmos striukytes ir kelnytes Klaipedoje Pajurio prekyvieteje 2 aukste QUOTE(wella25 @ 2010 09 29, 16:36) Mes nesiojam Bilemi kombinezonus jau 3 metus.Mums jie labai patinka.Gerai nesiojasi, gerai valosi, silti. As perku www.pukuotukas.lt kiekvienais metais man atveza i namus daug modeliu tai visus issimatuojam ir nusiperkam geriausiai tinkanti. Kiek zinau ta moteris kuri prekiauja atsidare parduotuve kur turgus Haleje (prie stoties) O ar nebuvo taip, kad uzsisake kas nors kombinzona is wwww.pukuotukas.lt ir negavote? Nes as uzsisakiau negaunu ir neatsiliepia kai skambinu QUOTE(Dzemili_29 @ 2010 12 02, 23:33) Na ka jei negausim ir mes is kito miesto atvaziuosim parduotuves ieskoti gal pamirso issiuti
mes pirkom siemet..viskas labia gerai, vienintele problema -jie tinkami tik nuo -15. Netgi kai lauke -10 su jais per karsta..vaikuciai grizta slapi, nors po apacia tik plonytis golfukas...o tas -15 ne taip daznai buna....tai net nezinau ar apsimoka, nes vistiek reikia kazka dar kazkokius drabuzius siltesniam orui pirkt....
QUOTE(wytaute69 @ 2010 12 04, 13:52) mes pirkom siemet..viskas labia gerai, vienintele problema -jie tinkami tik nuo -15. Netgi kai lauke -10 su jais per karsta..vaikuciai grizta slapi, nors po apacia tik plonytis golfukas...o tas -15 ne taip daznai buna....tai net nezinau ar apsimoka, nes vistiek reikia kazka dar kazkokius drabuzius siltesniam orui pirkt.... O kur Jus pirkote šiemet? Prašau, pasidalinkite... Mes planuojame greitu laiku pirkti, tik neapsisprendžiame kurios firmos. Dabar renku info
Mano nuomonė - peršilti. Vaikas tik pajuda iškarto suprakaitoja, visas šlapias. Perkam universalesnius kombius - Huppa, Travalle, Reima. Pradedam nešioti nuo 0 ir visą žiemą nešiojam. Jeigu kažkaip ypatingai šalta storensį megztuką užsidedam vietoj plonesnio. Ir valosi lengvai ir perparduot nesunku, nes jie kaip nauji lieka. Šiemet draugė jau užrezervavo mūsų naują kombį kitiems metams
Kaip gerai, kad perskaiciau sita tema apie Bilemi kombinezonus...Nes jau norejau pirkti internetu...
O man atrodo surizikuosiu, vistiek ateity ziemos nusimato saltos, o neleist i lauka vaiko nesinori, be to per sniega nelabai palakstysi, tai sedet rogutese su tokia striuke kaip tik butu
O be internetiniu parduotuviu ar prekiauja pvz Gariunuose ar parduotuvese Bilemi? Domina ne kombinezonai,o striukes..Kalbu apie Vilniu konkreciai
Siai ziemai isigijom dvieju daliu BILEMI KOMBI-ESU BE GALA PATENKINTA,SILTA,PATOGU ,GRAZU
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 12 16, 10:45) Konkreciai vilnietem galiu duot du adresus, cia nebus reklama, tiesiog, jei kam idomu: http://public.fotki.com/sunelis/ http://public.fotki.com/mamulka10/ Abu adresai turi savo bustines, pasiskaitykit info, apsilankykit, pasiziurekit QUOTE(Pingvinukas @ 2010 12 16, 13:01) Taip, internetu daug kur jų galima nusipirkti, bet mes perkame Gariūnuose, pigiau As delto ir klausiu. Idomu kaip skiriasi kaina,o svarbiausia,gal pasirinkimas bus platesnis (as kalbu konkreciai apie striukes,nes kombiu tai pilna ir nete,o va striukiu-paltuku pvz isvis nera) As Gariunu paviljonas jau atidarytas? QUOTE(zivvilte @ 2010 12 16, 16:20) As delto ir klausiu. Idomu kaip skiriasi kaina,o svarbiausia,gal pasirinkimas bus platesnis (as kalbu konkreciai apie striukes,nes kombiu tai pilna ir nete,o va striukiu-paltuku pvz isvis nera) As Gariunu paviljonas jau atidarytas? O jis uždarytas buvo??? Kad ne lyg... Anksčiau buvo pas tą vyrą ir striukių, bet aš rugsėjį buvau...
mes pirkom is pukuotuko, atsiunte greitai problemu nebuvo, o del prakaitavimo jei vaikas linkes tai prakaituos nuo bet kokios firmos kominzonu, tiesiog juos ploniau reikia renkti.
|