Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kombinezonai Bilemi
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
Mikutė
Gal kuri pirkot Bilemi firmos kombinezonus ziemai, kokie atsileipimai apie juos?
Pingvinukas
Man labai patinka šie kombinezonai smile.gif Perkame Gariūnuose - 3 geltonas angaras (nuo Vilniaus pusės skaičiuojant) 54 vieta. Jau esamę pirkę 3 kombinezonus, tikrai labai džiaugiamės.
Jedute
As taip pat vaikui pirkau sios firmos kombinezona. Jau antri metai nesiojam, o atrodo, kaip naujas thumbup.gif labai gerai valosi thumbup.gif siltutis thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(Jedute @ 2010 01 06, 10:29)
As taip pat vaikui pirkau sios firmos kombinezona. Jau antri metai nesiojam, o atrodo, kaip naujas  thumbup.gif  labai gerai valosi  thumbup.gif  siltutis  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif

B I L EM I- firmos kombinezonai labai silti, uztenka vieno golfiuka uzsideti, ir - 20 laipsniu salciai nebaisus, kokybiski, ir uz coccodrillo zymiai siltesni thumbup.gif

- Labai silti, su hollofiber uzpildu !!!
- Medziagos kokybe gera, purva atstumenti !!!
- Kai kurie turi papildomai PŪKINES liemenes
- Nestori, lengvi ir patogus, neverzantys vaiko judesiu
- Neperpuciami ir neperslampami.
- Kombinezonu pamusaliukas yra "peliuko medziagyte"
- Rankogaliai vidui trikotaziniai, bei klesnese yra gumytes apsaugot nuo sniego ir salcio
- Kombinezonai su atsvaistais arba sviesu atspindincios siules.
- Viduje etikete prisiuta kur galima parasyti vaiko varda, pavarde ir tel.
- Striukytese ir kelnese yra kisenes
- Siltas ir kvepuojantys, ypac svarbus jautriai odai.
- Kapisonas su naturaliu kailiuku, kuri galima atsegti kaip ir kapisona
mama_gulbe
kokia kaina siu kombinzoniuku?
Levander
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 08 20, 22:17)
kokia kaina siu kombinzoniuku?
*

189 lt rolleyes.gif
muminukas
o jie kieno gamybos? jeigu rikiuoti bilemi, lindex, h&m, tai kurie šilčiausi, lengviausi ir labiausiai apgalvoti? mastau.gif
Kyvis
Mai tai idomu butu palyginti su pvz Reima ar Huppa kombinezonais (jie silti, bet tuo nestori, nevarzo judejimo). Internete paziurejau kelias bilemi kombinezonu nuotraukytes, man jie tokie ispusti pasirode.
O jie tik gariunuose, ar kurios nors parduotuves prekiauja?
Kyvis
Gal vistik kas zino, kur Vilniuje prekiaujama Bilemi kombinezonais? Gariunai netinka, gal kokioj parduotuvej galima juos apziureti?
Saindien Huppa apziurejom, vos nenusipirkom, bet dar susilaikiau, norisi daugiau pamatyt, palyginti..
lorus81
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 26, 23:23)
Gal vistik kas zino, kur Vilniuje prekiaujama Bilemi kombinezonais? Gariunai netinka, gal kokioj parduotuvej galima juos apziureti?
Saindien Huppa apziurejom, vos nenusipirkom, bet dar susilaikiau, norisi daugiau pamatyt, palyginti..
*

jie tik atrodo ispusti.bet jie tikrai ploni ir lengvi.o ar silti suzinosim sia ziema,nes tik pries savaite nusipirkom.
wella25
Mes nesiojam Bilemi kombinezonus jau 3 metus.Mums jie labai patinka.Gerai nesiojasi, gerai valosi, silti. As perku www.pukuotukas.lt kiekvienais metais man atveza i namus daug modeliu tai visus issimatuojam ir nusiperkam geriausiai tinkanti. Kiek zinau ta moteris kuri prekiauja atsidare parduotuve kur turgus Haleje (prie stoties)
mama_gulbe
QUOTE(wella25 @ 2010 09 29, 15:36)
Mes nesiojam Bilemi kombinezonus jau 3 metus.Mums jie labai patinka.Gerai nesiojasi, gerai valosi, silti. As perku www.pukuotukas.lt kiekvienais metais man atveza i namus daug modeliu tai visus issimatuojam ir nusiperkam geriausiai tinkanti. Kiek zinau ta moteris kuri prekiauja atsidare parduotuve kur turgus Haleje (prie stoties)
*

taip cia net 10 lt pigiau

ir siaip kazkaip as manau kad iki - 20 laipsniu su vaiku i kiema tikrai neisiu, o jai desiu toki prie -10 tai sukais vaikas bebegiodamas unsure.gif g.gif

nes sunus turi pasiltintas kelnes, tai vien nuo ju ir plonos striukytes ziema, visas suprakaitaves grizta unsure.gif
Push_Push
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 10 01, 15:39)
taip cia net 10 lt pigiau

ir siaip kazkaip as manau kad iki - 20 laipsniu su vaiku i kiema tikrai neisiu, o jai desiu toki prie -10 tai sukais vaikas bebegiodamas  unsure.gif  g.gif

nes sunus turi pasiltintas kelnes, tai vien nuo ju ir plonos striukytes ziema, visas suprakaitaves grizta  unsure.gif
*

hm...na dabar visai pasimečiau... g.gif Kaiptik galvojau pirkt tą Bilemi kombinezoną, bet mes turim dar nuo praitų metų labai šiltas kelnes ir š g.gif emet pirkau dar striukę plonesnę cocdrillo, tai bijau, kad ta cocodrillo nebūtų per lonas... g.gif
Klausimas mamai_gulbei: ar Tu turėjai tą Bilemi, kad sakai vaikui būdavo per karšta? Nes aš irgi va bijau, kad nebūtų vaikui per karšta, nes juk nebus visą žiemą _20..., o kai bu pvz. tik -10, tai kaip tada, ar nesukeps vaikas...? g.gif
Hm, neg g.gif iu apsispręst... g.gif
Gal kas g g.gif li pasakyti nuomonę d g.gif ėl cocodrillo dviejų dalių kombinezonų? Ar su jais nesušala vaikai žiemą? Šiemet pirkau, tai patirties dar neturiu su jais... g.gif ir vis baisu, kad vaikas nesušaltų...nes kai atšals, baisu, kad nebebus pirkt tų kombinezonų, bus vėlu...
Atleiskit už krūvą durnų klausimų, bet nu neapsisprendžiu... g.gif
Dar gal galėtumėt pasisakyt kuris Jūsų nuomone kombinezonas - vientisas ar iš dviejų dalių patogiau 3 metų vaikui?... g.gif
Gitagita
O gariunuosev kokios kainos bilemi kombinzonu? As irgi lauzau galva ka cia ziemai pirkti?
Merginos, o kaip jie skalbiasi? Ir ar nepraleidzia dregmes?
mama_gulbe
butent sitos firmos neturejau

bet tiesiog sakau is patirties kaip buna su tais vaikais
galbut jums visai tiks biggrin.gif vaikai duksta begioja tam lauke ir grizta sukaite rolleyes.gif todel i kiema begiot nuo kalno vazinet visad ploniau rengiu 4u.gif

man patogiau ziemai vientisas kombinzonas bigsmile.gif
magdat
Man irgi aktualus šis klausimas- ar prie -10 laipsnių nebus judriam vaikui per karšta su Bilemi kombinezonu? g.gif
Aurio zmona
o man idomu ar KLAIPEDOJE ju kur nors yra???????????????????????????visur tik VILNIUJE,KAUNE,nesinori siustis nesimatavus... doh.gif
beje vienoj vietoj turguj viena moteriske pardavinejo juos,bet uzvakar buvau turguj pas ja,o ji pasake kad siemetiniai modeliai baisiai pasiuti baisi kokybe ir ji ju nebeatsiveze....ka jus pasakysit?ar tikrai suprastejusi ju kokybe??????
erikiuxxx
QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 11, 11:00)
o man idomu ar KLAIPEDOJE ju kur nors yra???????????????????????????visur tik VILNIUJE,KAUNE,nesinori siustis nesimatavus... doh.gif
beje vienoj vietoj turguj viena moteriske pardavinejo juos,bet uzvakar buvau turguj pas ja,o ji pasake kad siemetiniai modeliai baisiai pasiuti baisi kokybe ir ji ju nebeatsiveze....ka jus pasakysit?ar tikrai suprastejusi ju kokybe??????
*

kokybe ju gera labai, o ri modeliai siemet labia jau grazuciai wub.gif
gal neipirko jinai ju? nes didmenos kaina kraupiai pakylo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(magdat @ 2010 10 10, 12:58)
Man irgi aktualus šis klausimas- ar prie -10 laipsnių nebus judriam vaikui per karšta su Bilemi kombinezonu?  g.gif
*

tikrai ne smile.gif
zieminuke
Matavomes ir mes Bilemi kombinezona, galvojom pirkti, bet nepatiko man jie visiskai. Na dar isvaizda pusetina, bet vaikas kaip meskinas, nezinau kaip su tokiu judeti. Zodziu nusprendem, kad jis mums nelabai ir nuspirkom kotos firmos. Nors zinoma, kiek zmoniu tiek nuomoniu. Beje, kazkas klause ar jie neperslampami, tai manau kad tikrai perslampami, ne tokia medziaga ten kad neperslaptu.
Di8
QUOTE(Gitagita @ 2010 10 08, 22:18)
O gariunuosev kokios kainos bilemi kombinzonu? As irgi lauzau galva ka cia ziemai pirkti?
*

aš klausiau nuo 120 Lt mažučiai, bet paradvėjas tai doh.gif susišnekėti sunku g.gif
Skaiciukas123
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 11, 23:44)
kokybe ju gera labai, o ri modeliai siemet labia jau grazuciai  wub.gif
gal  neipirko jinai ju? nes didmenos kaina kraupiai pakylo  doh.gif
Papildyta:

tikrai ne smile.gif
*

erikiuxxx manau maziausiai nekorektiska jums skelbti sioje temoje savo nuomone mirksiukas.gif jus is siu kombinezoniuku prekybos duona valgote mirksiukas.gif lai laisvai mamytes dalinasi savo patirtimi 4u.gif

nes jus kiekvienoje temoje prie kiekvienu kombinezoniniu kelniu,striuku, kombinezonu ,visu firmu ir t.t.t.t... negrazu taip nono.gif
erikiuxxx
QUOTE(Skaiciukas123 @ 2010 10 14, 18:34)

*

nu prajuokinot doh.gif
jai prekiauju,tai jau niekur savo nuomones negaliu parasyti ? 4u.gif
ar cia pavydas bamba griauzia tongue.gif lotuliukas.gif

rasau visur savo nuomone ir rasysiu,ypac apie tuos daitus,rubus,vezimus ir t.t. ka nesiojam,naudojam ar isbandom,ir to man niekas neuzdraus doh.gif
Skaiciukas123
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 14, 22:08)
nu prajuokinot  doh.gif
jai prekiauju,tai jau niekur savo nuomones negaliu parasyti ? 4u.gif
ar cia pavydas bamba griauzia  tongue.gif  lotuliukas.gif

rasau visur savo nuomone ir rasysiu,ypac apie tuos daitus,rubus,vezimus ir t.t. ka nesiojam,naudojam ar isbandom,ir to man niekas neuzdraus  doh.gif
*

nezinau kodel as jums kazko turiu pavydet g.gif tiesiog pasakiau savo pastebejima mirksiukas.gif ir del to pykti visai nereikia
erikiuxxx
QUOTE(Skaiciukas123 @ 2010 10 15, 10:49)
nezinau kodel as jums kazko turiu pavydet g.gif  tiesiog pasakiau savo pastebejima mirksiukas.gif  ir del to pykti visai nereikia
*

niekas nepyksta,tiesiog keisti jusu pastebejimai biggrin.gif
ericute
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 15, 12:14)
niekas nepyksta,tiesiog keisti jusu pastebejimai  biggrin.gif
*

nemanau kad keisti.labai idomiai ziurisi kai jais prekiaujat ir pati juos giriat,negi darysit kitaip kai norisi kuo daugiau parduoti.
ir dar idomiau atrodo kai randi kitose temose ,kad perkat vaikam kitu firmu kombinzonus.tai ko nededat situ Bilemi?
erikiuxxx
QUOTE(ericute @ 2010 10 19, 12:00)
nemanau kad keisti.labai idomiai ziurisi kai jais prekiaujat ir pati juos giriat,negi darysit kitaip kai norisi kuo daugiau parduoti.
ir dar idomiau atrodo kai randi kitose temose ,kad perkat vaikam kitu firmu kombinzonus.tai ko nededat situ Bilemi?
*

as giriu daug ka,ir kuo prekiauju ir kuo ne mirksiukas.gif manau cia jau mano reikalas,ir jaigu isbandau preke ar zinau apie ja,tai nuomone isakyti galiu taip pat,kaip ir jus smile.gif
o ka mano vaikai nesioja,manau ne jum zinoti mirksiukas.gif
kuom as beprekiauciau, turiu teise pirkti ir kitur biggrin.gif mirksiukas.gif
2626
Gal kas galėtų plačiau apie gamintoją parašyti? Kokios šalies gamybos jie? unsure.gif
2626
QUOTE(kliukse @ 2010 10 24, 22:59)
Gal kas galėtų plačiau apie gamintoją parašyti? Kokios šalies gamybos jie?  unsure.gif
*

Tai niekas nežino, kur ir kas juos gamina? blink.gif Reklamuojama skandinaviška kokybė, kaip suprantu, nereiškia, kad jie skandinavų gamybos? unsure.gif
ingaudra
Sveiki, pernai pirkau savo sūnui Bilemi kombinezoną ir likom labai patenkinti: lengvi, patogūs, šilti. Aš jį atsisiunčiau iš Vilniaus, be galo patiko dizainas. smile.gif
Joliuke
Ko tais man atrodo, kad jie rusijoje gaminti g.gif puslapiukas
another
QUOTE(zieminuke @ 2010 10 13, 17:15)
Matavomes ir mes Bilemi kombinezona, galvojom pirkti, bet nepatiko man jie visiskai. Na dar isvaizda pusetina, bet vaikas kaip meskinas, nezinau kaip su tokiu judeti. Zodziu nusprendem, kad jis mums nelabai ir nuspirkom kotos firmos. Nors zinoma, kiek zmoniu tiek nuomoniu. Beje, kazkas klause ar jie neperslampami, tai manau kad tikrai perslampami, ne tokia medziaga ten kad neperslaptu.
*

drinks_cheers.gif
mes pernai turėjom, tai išvada viena- nevaikštantiems mažyliams jie tikrai tinkami thumbup.gif Neperpučiami, stori, nebaisu, kad nejudantis vaikas nesušals thumbup.gif Jei šilta, galima mažiau aprengti, kai vėsu, storesnį golfuką aprengiam ir ramu thumbup.gif Tačiau jau vaikštančiam vaikui nepatogu visiškai- ir dėl to, kad jie stori (išpūsti) ir dėl to, kad tikrai šilti, o kai vaikas bėgioja, juda, tai net tai, kad plonai apsirengęs nebepadeda doh.gif
Bendra kokybė gera, galima skalbti, per pirmą skalbimą tikrai nenubluks ir pan lotuliukas.gif thumbup.gif
2626
QUOTE(Joliuke @ 2010 11 06, 00:44)
Ko tais man atrodo, kad jie rusijoje gaminti g.gif  puslapiukas
*

Kiek pavyko rasti internete, jie populiarūs Rusijoje, o siuvami daugiausia Kinijoje ir Indonezijoje - tolokai nuo skandinavijos smile.gif

http://www.jenskie.ru/detskie/odezhda/bilemi/
rloreta
QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 11, 12:00)
*

Mes pirkomes sios firmos striukytes ir kelnytes Klaipedoje Pajurio prekyvieteje 2 aukste 4u.gif
kiberdele
QUOTE(wella25 @ 2010 09 29, 16:36)
*

O ar nebuvo taip, kad uzsisake kas nors kombinzona is wwww.pukuotukas.lt ir negavote? Nes as uzsisakiau negaunu ir neatsiliepia kai skambinu unsure.gif
Dzemili_29
thumbup.gif yra dar parduotuve prie rimi lazdynuose is desnes puses einant ten kazkaip aiskino pati dar nebuvau bet daug girdejau apie juos ir tik geru atsiliepimu vat ir mes isigysim tik va pasveikisim ir leksime matuotis ir ziuretis:D tad norincios vaziuojam i lazdynus ten ne tik kombiai yra bet ir avaline sniego batu irtt
kiberdele
QUOTE(Dzemili_29 @ 2010 12 02, 23:33)
thumbup.gif  yra dar parduotuve prie rimi lazdynuose is desnes puses einant ten kazkaip aiskino pati dar nebuvau bet daug girdejau apie juos ir tik geru atsiliepimu vat ir mes isigysim tik va pasveikisim ir leksime matuotis ir ziuretis:D tad norincios vaziuojam i lazdynus ten ne tik kombiai yra bet ir avaline sniego batu irtt
*

Na ka jei negausim ir mes is kito miesto atvaziuosim parduotuves ieskoti gal pamirso issiuti biggrin.gif O nieko neatraso, nes labai uzsieme smile.gif
wytaute69
mes pirkom siemet..viskas labia gerai, vienintele problema -jie tinkami tik nuo -15. Netgi kai lauke -10 su jais per karsta..vaikuciai grizta slapi, nors po apacia tik plonytis golfukas...o tas -15 ne taip daznai buna....tai net nezinau ar apsimoka, nes vistiek reikia kazka dar kazkokius drabuzius siltesniam orui pirkt....
domi10
QUOTE(wytaute69 @ 2010 12 04, 13:52)
mes pirkom siemet..viskas labia gerai, vienintele problema -jie tinkami tik nuo -15. Netgi kai lauke -10 su jais per karsta..vaikuciai grizta slapi, nors po apacia tik plonytis golfukas...o tas -15 ne taip daznai buna....tai net nezinau ar apsimoka, nes vistiek reikia kazka dar kazkokius drabuzius siltesniam orui pirkt....
*

O kur Jus pirkote šiemet? Prašau, pasidalinkite...
Mes planuojame greitu laiku pirkti, tik neapsisprendžiame kurios firmos.
Dabar renku info smile.gif
Pilkvilk
Mano nuomonė - peršilti. Vaikas tik pajuda iškarto suprakaitoja, visas šlapias. Perkam universalesnius kombius - Huppa, Travalle, Reima. Pradedam nešioti nuo 0 ir visą žiemą nešiojam. Jeigu kažkaip ypatingai šalta storensį megztuką užsidedam vietoj plonesnio. Ir valosi lengvai ir perparduot nesunku, nes jie kaip nauji lieka. Šiemet draugė jau užrezervavo mūsų naują kombį kitiems metams biggrin.gif
zivilak
Kaip gerai, kad perskaiciau sita tema apie Bilemi kombinezonus...Nes jau norejau pirkti internetu...wink.gif O as kaip tik galvojau, kad jie ploni, bet silti...Nes norejau, kad vaikas nebutu suvarzytas. Gerai, kad siuo metu esam Svedijoj, teks ieskoti tikru skandinavisku kombinezonu..smile.gif
Murlyka
O man atrodo surizikuosiu, vistiek ateity ziemos nusimato saltos, o neleist i lauka vaiko nesinori, be to per sniega nelabai palakstysi, tai sedet rogutese su tokia striuke kaip tik butu smile.gif nes kiek kartu lauke buvom taip rankos suledije, kojos susale... siaubas. Gal bent sitas variantas apsaugotu klecke...
Patrika
O be internetiniu parduotuviu ar prekiauja pvz Gariunuose ar parduotuvese Bilemi? Domina ne kombinezonai,o striukes..Kalbu apie Vilniu konkreciai
SESIA
Siai ziemai isigijom dvieju daliu BILEMI KOMBI-ESU BE GALA PATENKINTA,SILTA,PATOGU ,GRAZU
Patrika
QUOTE(SESIA @ 2010 12 16, 10:46)
Siai ziemai isigijom dvieju daliu BILEMI KOMBI-ESU BE GALA PATENKINTA,SILTA,PATOGU ,GRAZU
*

Internetu?
Pingvinukas
QUOTE(zivvilte @ 2010 12 15, 13:59)
O be internetiniu parduotuviu ar prekiauja pvz Gariunuose ar parduotuvese Bilemi? Domina ne kombinezonai,o striukes..Kalbu apie Vilniu konkreciai
*

Gariūnuose yra 4u.gif Parduotuvėse nesu mačiusi 4u.gif
Murlyka
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 12 16, 10:45)
Gariūnuose yra  4u.gif Parduotuvėse nesu mačiusi  4u.gif
*

Konkreciai vilnietem galiu duot du adresus, cia nebus reklama, tiesiog, jei kam idomu:
http://public.fotki.com/sunelis/
http://public.fotki.com/mamulka10/

Abu adresai turi savo bustines, pasiskaitykit info, apsilankykit, pasiziurekit smile.gif Kadangi is Vilniaus neseniai issikrausciau, tai tikrai nezinau kaip ten kas, bet kombinezona uzsisakiau internetu, dabar laukiu kol atsius smile.gif
Pingvinukas
QUOTE(Murlyka @ 2010 12 16, 11:29)
Konkreciai vilnietem galiu duot du adresus, cia nebus reklama, tiesiog, jei kam idomu:
*

Taip, internetu daug kur jų galima nusipirkti, bet mes perkame Gariūnuose, pigiau ax.gif Jau tris kombinezonus esame pirkę wub.gif
Patrika
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 12 16, 13:01)
Taip, internetu daug kur jų galima nusipirkti, bet mes perkame Gariūnuose, pigiau  ax.gif Jau tris kombinezonus esame pirkę  wub.gif
*

As delto ir klausiu. Idomu kaip skiriasi kaina,o svarbiausia,gal pasirinkimas bus platesnis (as kalbu konkreciai apie striukes,nes kombiu tai pilna ir nete,o va striukiu-paltuku pvz isvis nera)

As Gariunu paviljonas jau atidarytas?
Pingvinukas
QUOTE(zivvilte @ 2010 12 16, 16:20)
As delto ir klausiu. Idomu kaip skiriasi kaina,o svarbiausia,gal pasirinkimas bus platesnis (as kalbu konkreciai apie striukes,nes kombiu tai pilna ir nete,o va striukiu-paltuku pvz isvis nera)

As Gariunu paviljonas jau atidarytas?
*

O jis uždarytas buvo??? Kad ne lyg...

Anksčiau buvo pas tą vyrą ir striukių, bet aš rugsėjį buvau...
daiva78jon
mes pirkom is pukuotuko, atsiunte greitai problemu nebuvo, o del prakaitavimo jei vaikas linkes tai prakaituos nuo bet kokios firmos kominzonu, tiesiog juos ploniau reikia renkti. g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.