Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pienuko šildymas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2
cioliuke
sveikutes 4u.gif
nzn ar tokia tema jau yra, bet as jos neradau. taigi noriu Jusu paklausti kaip sildote mazyliams pienuka: karstame vandenyje, mikrobangineje...????
aciu uz atsakymus...
Šardonė
šildau karštam vandenyje. Kiek žinau mikrobangėje šildyti negalima ax.gif
zhydelka
as ilga laika kankinausi sildydama karstam vandeny doh.gif . dabar imetu i mikrobange, po to gerai supurtau ir jokio vargo vis kaitinant vandeni smile.gif. o ir greiciau, ypac nakti
Vijoka
Tik ne mikrobangėje schmoll.gif Į labai karštą vandenį įdedu buteliuką ir pienukas neužilgo būna šiltas.
angelu kalva
As sildau MP tik karstam vandeny. Bet mikrobange naudoju uazkaitinti vandeniui, kuriame pienas sils. Nes neturim virdulio. Nutarem,kad mums jo nereikia smile.gif
*Selma*
Pačio mišinuko šildyti mikrobangėj negalima, o aš pašildau vandenį ir tik po to dedu mišinuką, taigi viskas ok smile.gif
NI-KO
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 15, 22:14)
Pačio mišinuko šildyti mikrobangėj negalima, o aš pašildau vandenį ir tik po to dedu mišinuką, taigi viskas ok  smile.gif
*

dariau lygiai taip pat drinks_cheers.gif
cioliuke
o as irgi tik vandenuk sildau po to misinuka dedu, nes mikrobangine girdejau kad negerai schmoll.gif misineli sildyti.
Papildyta:
dar turiu sildytuva maisteliui ir pienukui is [COLOR=orange] AVENT , gavom dovanu kai mazylis gime, bet nesinaudoju juo, man atrodo per ilgai jis uztrunka blush2.gif
Bluebell
buteliuku sildytuve sildau g.gif g.gif nepamainomas aparatas.. is avent pirkau.
mikrobangej tai skaiciau, kad negalima, nes visokie plastmasiniai indai ir buteliukai isskiria kancerogenines medziagas sildomi mikrobangej schmoll.gif
cioliuke
QUOTE(Bluebell @ 2009 10 16, 15:10)
buteliuku sildytuve sildau  g.gif  g.gif nepamainomas aparatas.. is avent pirkau.
mikrobangej tai skaiciau,  kad negalima, nes visokie plastmasiniai indai ir buteliukai isskiria kancerogenines medziagas sildomi mikrobangej  schmoll.gif
*

reiks ir man tada issitraukti is spinteles sildytuva ax.gif
murce
QUOTE(Šardonė @ 2009 10 15, 18:01)
šildau karštam vandenyje. Kiek žinau mikrobangėje šildyti negalima  ax.gif
*

.............aš irgi karštam vandeny drinks_cheers.gif
Fatimaallaa
na mes ne tik pienuka bet ir visas tyreles ir koseles sildomes tik karsto vandens voneleje
Dalija23
QUOTE(cioliuke @ 2009 10 15, 18:24)
sveikutes 4u.gif
nzn ar tokia tema jau yra, bet as jos neradau. taigi noriu Jusu paklausti kaip sildote mazyliams pienuka: karstame vandenyje, mikrobangineje...????
aciu uz atsakymus...
*

sveika 4u.gif as pienuka irgi sildau sildytuve tikrai thumbup.gif kai neturejau tai sildydavom karstame vandenyje.
imdeco
O as vakar nusipirkau Chicco termosa. Mano panele nei sekundes negali palaukti pieno, tai sildant uzimtu per ilgai laiko. Nakti 6val. islaike kuo puikiausiai, net per karstas buvo. Labai dziaugiuosi, gerai kad ir maista galima laikyti. 4u.gif
rimmka
Pasišildo pieno fabrikėliuose biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Raigra
mes tai jau būname prisivirinę vandens ir paskiau tik pašildome ir iš kart duodame šviežų pienelį thumbup.gif
DOLLILYTE
mes nakciai pasisildom vandenuka ir susipilam i termosa,tai nakti greiciau padaryt sviezia pienuka ax.gif o diena,kartais siltam vandeny pasildau..bet stengiuos duoti sviezia ax.gif
levrete
QUOTE(Raigra @ 2009 11 04, 21:56)
mes tai jau būname prisivirinę vandens ir paskiau tik pašildome ir iš kart duodame šviežų pienelį  thumbup.gif
*

Ir mes taip pat. Dar sugalvojome virduliuka uzdengti siltai, tad po val. nereikia vandens nei sildyti, tik pasidaryt misinuka.
kissiuke
na istikro esu girdejusi,kad misinuka galima laikyti neilgiau 2val.. tai as seniau sildydavau tam avent sildiklije ,bet mano vaikuciui nuo to pilvuka skaudejo,nes per ilgai siltas pienukas buna ir kaupesi visokie negerumai,tai dabar darau ,virdulyje uzsikaitinu,o bunu atsikirai jau is seniau isipylusi virinto salto vandens tai sumaisau karsta su saltu ir tada isidedu misinelio smile.gif
Dianuliukas
As uzsivirinu vandenuko ir isipilu i termosiuka.nakti ypac patogu thumbup.gif
labai greit buteliukas pasyla vandenuke siltam smile.gif
Furtado
Užsivirinu vandenį ir į termosą susipilu, taip pat turiu atšaldyto visad šaldytuve šalto vandens, na ir maišau juos ir mišinį dedu. Niekad nešildau mišinio, jei nesuvalgė, nei po pusvalandžio nei po valandos neduosiu tokio, jau šitoj vietoj nenubiednėsiu, reikalų tik prisidryt gali. Susitaisiau, pavalgė, kas liko lauk. Užsimanys dar, pataisysiu ir vėl 4u.gif
eglyyte
QUOTE(murce @ 2009 10 16, 16:28)
.............aš irgi karštam vandeny  drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif mes taip pat kartsam vandeny ax.gif
Raselelyte
QUOTE(eglyyte @ 2009 11 14, 11:05)
drinks_cheers.gif  mes taip pat kartsam vandeny  ax.gif
*

drinks_cheers.gif as ne pienuka, bet maisteli sildau karstam vandenyje thumbup.gif
Kvaksytė
Tik karštam vandeny wink.gif
mamakarolina
Aš šildydavau ir mikrobangėje ir kartais karštam vandeny ir šildytuve kartais. Kaip išeidavo taip pašildydavau smile.gif
Devilscat
as tai piena sildau tik karstame vandenyje palaikydama buteliuka. i mikrobangine nieko kas dukrytems duodama nekisu.
ciku_caku
karstam vandeny sildom cool.gif
baronkyte
QUOTE(juditux21 @ 2009 11 12, 15:05)
na istikro esu girdejusi,kad misinuka galima laikyti neilgiau 2val.. tai as seniau sildydavau tam avent sildiklije ,bet mano vaikuciui nuo to pilvuka skaudejo,nes per ilgai siltas pienukas buna ir kaupesi visokie negerumai,tai dabar darau ,virdulyje uzsikaitinu,o bunu atsikirai jau is seniau isipylusi virinto salto vandens tai sumaisau karsta su saltu ir tada isidedu misinelio  smile.gif
*

o va taip butent nepatariama daryti mirksiukas.gif misinukui vaduo butinai turi buti pirmo kaitimo. t.y. uzkaitinti, palaukti koki pusvalandi, o tada jau galima daryt misinuka mirksiukas.gif
as vis sildziau karstam vandeni, o dabar kazkaip atsiprasiau sildytuvo elektrinio. bet jame vis pamirstu doh.gif o tada perkaista smile.gif
tuzikas83
Sildydavau karstame vandenyje, o dabar visas pienukas pasila "fabrikelyje" blush2.gif
Jurgita_V
Kiek žinau (ant mišinuko pakuotės parašyta), jog vandenukas turi būti šviežas- t.y. jo šildyti ar užvirti iš naujo negalima. O be to, jei mišinukų negalima laikyti ilgiau nei porą valandėlių, vandenuko jam padaryti taip pat negalima iš naujo virint (mano pupa dažniau ir nevalgo), tai išeina, jog ir mišinuko šildyti nono.gif Košytę aš šildau tik karštam vandenuky, nes mikrobangės užmuša vitaminus blush2.gif O savo mergytei aš noriu paties geriausio wub.gif Mišinukui skirtą vandenuką (vieną kartą užvirtą) laikau termosiuky ir kai prireikia, įsipilu jo į puoduka, ataušinu ir pasidarau šviežią pienuką thumbup.gif
saner
Visada sildau karstam vandenyje, mikrobanges nepripazystu.
zvaigzdulyte777
QUOTE(murce @ 2009 10 16, 16:28)
.............aš irgi karštam vandeny  drinks_cheers.gif
*

pritariu 4u.gif
Upjora
QUOTE(cioliuke @ 2009 10 15, 15:24)
sveikutes 4u.gif
aciu uz atsakymus...
*

Kazin koki pienuka temos autore turejo omenyje g.gif Misinuka?Jei taip,tai nesu sildziusi ir nesildysiu.Kiekvienam gerimui uzsivirinu vandens,atsaldau ji supylus i buteliuka,istacius i salto vandens dubeneli iki tinkamos temperaturos ir tada dedu misinuko miltelius.Nesu net pagalvojus,kad reiketu duoti pasildyta ir kazkiek laiko palaikyta misinuka.
Maista mazylei taip pat sildau istacius i karsto vandens dubeneli,tik ekstra atveju(sveciuose,kelioneje) naudoju mikrobange.
O vandeni misinukui uzverdu neuzdengtam puode(ne arbatinuke),kad isgaruotu sunkieji metalai.
nikee23
sildome sildytuve arba siltame vandenyje,jokiu budu ne mikrobangeje ,nes ten praranda maistelis visus vitaminus schmoll.gif
spygly1
NA AŠ IR ŠILDAU PIENUKĄ KARŠTAM VANDENYJE KAI MIEGA,NES KOL MIEGA NUSITRAUKIU PIENUKĄ IR Į ŠALDYTUVĄ,O KAI PABUNDA SUSIPILU Į BONKUTĘ IR Į KARŠTĄ VANDENĮ IR TAIP SUŠYLA
Nelly_K
mes nutarem isigyt sildytuva, nes sildyt (vesint) vandenuka puodeliuse per ilgai uztrunka doh.gif taigi vanduo virtas buna karstas, tada kol atvesini tuose bliuduose doh.gif nesamone. negi nebutu patogiau pasildyt vandenuka sildytuve ir det miltelius? nu ar as kazko nesuprantu, nes tik kelias dienas tenka primaitint misinuku doh.gif
cioliuke
QUOTE(rimmka @ 2009 11 04, 21:55)
Pasišildo pieno fabrikėliuose  biggrin.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
*

geras atsakymas thumbup.gif
Kaisu
Is pradziu sildeme karstame vandenyje, bet pasirode per daug terliojimosi. Tuomet isigijome elektrini sildytuva, bet man jisai nepasiteisino: ilgai uztrunka, ir jei laiku neistrauki, tuomet per karstas pasidaro. Dabar uzverdu vandens, karsta sumaisau su saltu ir dedu misinuka. Bent jau man toks budas patogiausias ir greiciausias.
kroha
Vaikas pats is kruties nevalgo, tad nutraukiu ir pasyldau kartais vandenuke, kartais mikrobangej!
liniukass
Ir as Mp sildydavau puodelyje, bet isigijau maistelio sildytuva. Teisingai viena mamyte rase, kad greitai galima perkaitinti, na, bet sildytuvas pasiteisino, o ypac nakti mirksiukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(Šardonė @ 2009 10 15, 17:01)
šildau karštam vandenyje. Kiek žinau mikrobangėje šildyti negalima  ax.gif
*

jokiu budu negalima drinks_cheers.gif
wikky2010
QUOTE(Bluebell @ 2009 10 16, 12:10)
buteliuku sildytuve sildau  g.gif  g.gif nepamainomas aparatas.. is avent pirkau.
mikrobangej tai skaiciau,  kad negalima, nes visokie plastmasiniai indai ir buteliukai isskiria kancerogenines medziagas sildomi mikrobangej  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif
orchid39
QUOTE(cioliuke @ 2009 10 15, 17:24)
sveikutes 4u.gif
aciu uz atsakymus...
*

As tai iskart uzpilu siltu vandeniu. turiu toki gera arbatinuka,kuris rodo iki kiek susilo vanduo, tai kaip rekomenduoja 37 C siltuvo vandeniu ir uzpilu thumbup.gif
svajone74
QUOTE(orchid39 @ 2010 03 03, 12:10)
As tai iskart uzpilu siltu vandeniu. turiu toki gera arbatinuka,kuris rodo iki kiek susilo vanduo, tai kaip rekomenduoja 37 C siltuvo vandeniu ir uzpilu  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Aš irgi nešildau, o iš karto užpilu, sunkiau toms mamytėms, kurios savo pienuką iš buteliuko maitina, bet manau geriausia - šildytuvas
jusku
sildom sildytuve elektriniam, padarau misinuka siltame vandenyje, ir kokia pusvalandi pries valgant dedu i sildytuva, kad bet kada kai uzsimanys jau butu maistelis (nes vaikas labai nekantrus, jei jau uzsimane valgyt tai viskas, klykia iki pamelynavimo, kartais uzsiklykia iki pusvalandzio), o nakciai irgi, kai jau pati einu miegoti uzstatau misinuka. jei buna per karstas greit atvesinu saltame vandenyje. mum toks patogiausias budas
Dzolina
Aš šildau karštame vandeny arba šildytuvą esu nusipirkusi
agneb
Vandenuka pasildau mikrobangej, o po to suplaku su pieno milteliais smile.gif
kiek skaiciau internete,irodyta, kad mikro bangos nekenksmingos, tik nereikia sildomo maisto naudoti iskart, o palaukti keleta min. 4u.gif
briede
Nutrauktą MP šildau karštame vandenuke ax.gif Mikrobangėj žūsta visi geri gėriai pienuko doh.gif
bibi
Kiek zinau misinuku negalima sildyti. As pries nakti padarau siek tiek siltesni misinuka ir idedu i termosa, dai iviniuoju i paklode ax.gif Kai leliukas bunda pienukas dar siltas ir as jau esu pasiruosusi maitinti thumbup.gif
jusku
QUOTE(bibi @ 2010 03 19, 15:28)
Kiek zinau misinuku negalima sildyti. As pries nakti padarau siek tiek siltesni misinuka ir idedu i termosa, dai iviniuoju i paklode ax.gif  Kai leliukas bunda pienukas dar siltas ir as jau esu pasiruosusi maitinti  thumbup.gif
*

jus dedat i ta termo inda kur specialiai buteliukam skirtas? jei taip tai kiek mazdaug laiko islieka siltas misinukas? siandien ziurejau ji, bet suabejojau ar laikys bent pora val g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.