Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Happy Hippo" mažųjų talentų konkursas!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
user posted image
Omrum
Rustė patempsi ? biggrin.gif

norėtųsi jau ne remėjų kažkokio konkursiuko sad.gif
l'eau
šitas dar sudėtingas - kaip nustatyti kad darbas tikrai vaiko? biggrin.gif
Rustė
QUOTE(Lera @ 2009 10 16, 11:22)
Rustė patempsi ? biggrin.gif

norėtųsi jau ne remėjų kažkokio konkursiuko sad.gif
*

manęs niekas neklausia. be to man padės Aurėja gi wink.gif

tai miegaliukai tuoj baigsis gi wink.gif
Board
o mažųjų talentų amžius yra apibrėžtas?
Na 1-2-5-10 m?
Rustė
QUOTE(Auges @ 2009 10 16, 11:58)
o mažųjų talentų amžius yra apibrėžtas?
Na 1-2-5-10 m?
*

pagal bendrąsias taisykles vaikas skaitomas maždaug iki 12 metų.

nors pilnametystė tai 18kos būna... g.gif

nemanau, kad čia labai su paaugliais kas dalyvaus, Kinderiai gi mažiukams.

Stebukle
QUOTE(Rustė @ 2009 10 16, 12:02)

*

O mane mama iki šiol mažąja vadina flirt.gif rolleyes.gif hihihi.gif
Fainas konkursas, teks vaikus sudomint, kad rolleyes.gif kokį savo šedevriuką padarytų rolleyes.gif bet gali vaikų ir nesimatyti kadre, ane? Ar reik ir autorių kadre kad būtų?
Omrum
vistiek puse darbu padarys tėvai ir laimės nes visi aikčios oi koooookie talentingi vaikai lotuliukas.gif

man primena kaupzila -- nepatinka biggrin.gif
Ramunita
QUOTE(Lera @ 2009 10 16, 12:30)
vistiek puse darbu padarys tėvai ir laimės nes visi aikčios oi koooookie talentingi vaikai  lotuliukas.gif

man primena kaupzila -- nepatinka biggrin.gif
*

bet čia ne sumpermamos konkursas,o remėjų-taip,kad irnesakyk.gif Jei ne supermamoj paskelbs,tai kokiam kitam forume-koks skirtumas?
VI-VA-VI
Labas mirksiukas.gif
jau ir yra pirma nuotrauka thumbup.gif 4u.gif
Olaiva
idomus naujas konkursiukas thumbup.gif tik kazin ar mamos bus saziningos ir nepades vaikuciams gaminti darbeliu rolleyes.gif
Ruste,prirasyk r raidele temoje wink.gif
Omrum
QUOTE(Olaiva @ 2009 10 16, 14:19)
idomus naujas konkursiukas thumbup.gif tik kazin ar mamos bus saziningos ir nepades vaikuciams gaminti darbeliu rolleyes.gif
*

ne tik padės bet ir už juos padarys biggrin.gif
Noelle
vaje koks fainas konkursas.
Taisyklės nuotraukoms tos pačios galioja, kaip visiems konkursams? Gal kokių pakeitimų bus, jei konkursas sponsorių. Gal tarkim galima kelti koliažą iš kelių foto, kur darbelio procesas užfiksuotas būtų ir pats darbelis?

Ir įdomu, ar tikrai viskas turi būti padaryta paties vaiko? Na vistiek mamos padeda, mažesniems ypač. Tarkim prieš metus iškirpdavau sūnui įvairias figūrėles, o jis klijuodavo, komponuodavo. Tai šiam konkursui jau nebetiktų tokie darbai, nes su pagalba padaryta?
Ačiū, Ruste, iš anksto už atsakymus.

Manau sudalyvausim smile.gif

p.s. avataro nekeisiu, tad ir nedalyvausim su tuo darbeliu. Bet mano trimetukas piešė smile.gif mane.
Rustė
QUOTE(Noelle @ 2009 10 16, 15:53)
vaje koks fainas konkursas.
Taisyklės nuotraukoms tos pačios galioja, kaip visiems konkursams? Gal kokių pakeitimų bus, jei konkursas sponsorių. Gal tarkim galima kelti koliažą iš kelių foto, kur darbelio procesas užfiksuotas būtų ir pats darbelis?

Ir įdomu, ar tikrai viskas turi būti padaryta paties vaiko? Na vistiek mamos padeda, mažesniems ypač. Tarkim prieš metus iškirpdavau sūnui įvairias figūrėles, o jis klijuodavo, komponuodavo. Tai šiam konkursui jau nebetiktų tokie darbai, nes su pagalba padaryta?
Ačiū, Ruste, iš anksto už atsakymus.

Manau sudalyvausim  smile.gif

p.s. avataro nekeisiu, tad ir nedalyvausim su tuo darbeliu. Bet mano trimetukas piešė  smile.gif  mane.
*

taisyklės galioja tos pačios kaip visada.

na kiek padės mama tai nėra gi baisu, jie vaikutis dar nelabai moka naudotis žirklėmis, bet puikiai moka priklijuoti iškirptas detale į aplikaciją wink.gif
tokia pagalba tai visai leistina.

neturi būti 3 metų vaiko aukštos klasės grafikos darbas ir pan.

manau jie bus vaikas ir procesas bus daug įdomiau, nors tvirtinsim ir tik darbelių nuotraukas.

aišku geriausia būtų, kad nuotraukoje pavaizduotas darbelis nekeltų abejonių, kad čia darė pats vaikas.
Erszebeth
QUOTE(Rustė @ 2009 10 16, 12:02)

*

O, tai mano dičkei dar 12-ka, reikia skubėt, kol 13 nesuėjo thumbup.gif lotuliukas.gif

Beje, o galima dalyvauti su seniau, kai vaikas buvo mažesnis, darytais darbeliais?
Rustė
QUOTE(Erszebeth @ 2009 10 16, 16:19)
O, tai mano dičkei dar 12-ka, reikia skubėt, kol 13 nesuėjo  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Beje, o galima dalyvauti su seniau, kai vaikas buvo mažesnis, darytais darbeliais?
*

manau kad su mažesnio vaiko darytais darbeliais būtų dar geriau dalyvauti ,nei dičkės.

bet konkurso skelbėjai nenurodė amžiaus.
tai gal ir 12 metų vaiko tiktų talentas, o gal ji kažką moka neeilinio pagal savo amžių.
l'eau
pagal 'bendrąsias taisykles' - vaikas yra iki 18 metų. iki dvylikos yra mažametis, bet ir tai praktiškai tik baudžiamojoje teisėje, o ne mistinėse 'bendrosiose taisyklėse'. jei konkursų taisyklėse nenurodyta manau nereikėtų jų kurti ir juolab sugalvoti kokio amžiaus yra 'vaikas', juolab už rėmėjus, kurie to nenurodė rolleyes.gif
VI-VA-VI
Mano dukra dailininke,lanko Vienozinskio dailes mokykla,2 kl.,13 metu jai 4u.gif
tai jos piesinius ne palyginsi su piesiniais vaiku nuo 1 metu iki 10 metu .Taigi manau kad turi buti kazkokia amziaus riba siame konkurse ,mazdaug iki 7m. ax.gif
Stebukle
Nesamonė būtų, kad būtų ribojamas amžius. Aš tik prie konkurso sąlygų parašyčiau, kad būtina paminėt pavadinime, kokio amžiaus vaikučios darbas eksponuojamas.
Erszebeth
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 16, 17:11)
Nesamone butu kad butu ribojasmas amzius. Aš tik prie konkurso sąlygų parašyčiau, kad būtina paminėt pavadinime, kokio amžiaus vaikučios darbas eksponuojamas.
*

Va, čia tai pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Noelle
na amžiaus riba tai gal ir nereikalinga. Bet konkurso pavadinimas lig ir bando ją brėžti "mažųjų talentų konkursas", o aprašyme minimas sumaniausias, talentingiausias mažylis.
Nors kitavertus, ir mane dar mama prieš porą metų mažyle pavadino smile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 16, 17:11)
kad būtina paminėt pavadinime, kokio amžiaus vaikučios darbas eksponuojamas.
*

Sutinku drinks_cheers.gif
QUOTE(Noelle @ 2009 10 16, 17:16)
Bet konkurso pavadinimas lig ir bando ją brėžti "mažųjų talentų konkursas",
*

taip taip "mažųjų iki 7 metu ax.gif

Omrum
QUOTE(Noelle @ 2009 10 16, 17:16)
mane dar mama prieš porą metų mažyle pavadino  smile.gif
*

tai reiškia gali dalyvaut su savo darbeliais bigsmile.gif
Noelle
QUOTE(Lera @ 2009 10 16, 15:23)
tai reiškia gali dalyvaut su savo darbeliais  bigsmile.gif
*

biggrin.gif
Cukraus pudra
visos foto gražios thumbup.gif
Ibi patria, ubi bene!
QUOTE(Rustė @ 2009 10 16, 16:02)

manau jie bus vaikas ir procesas bus daug įdomiau, nors tvirtinsim ir tik darbelių nuotraukas.
*

tai jei bus vaikas su procesu... tarkim aš suprantu, iš kelių nuotraukų padaryti vieną galima, ta prasme keturi langeliai, pradžia eiga, tolesnė eina, pabaigtas darbas? ar blogai supratau g.gif ax.gif

Labai fainas konkursas, būtinai stengsiuosi sudalyvaut bigsmile.gif
leogirl
O per kiek laiko būna patvirtintos foto?
Aurėja
QUOTE(Wiqtea @ 2009 10 16, 23:43)
tai jei bus vaikas su procesu... tarkim aš suprantu, iš kelių nuotraukų padaryti vieną galima, ta prasme keturi langeliai, pradžia eiga, tolesnė eina, pabaigtas darbas? ar blogai supratau g.gif  ax.gif
Labai fainas konkursas, būtinai stengsiuosi sudalyvaut bigsmile.gif
*

ne, netvirtintume, nes tai draudžia taisyklės: draudžiamas foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą.

Konkurso užduotis - nufotografuoti patį įspūdingiausią, gražiausią, originaliausią mažylio darbelį. Pats darbelis konkursinėje nuotraukoje yra svarbiausias, o ne procesas, ne dailus kūrėjo portretukas.
Kadangi taisyklėse neužsiminta, kad nuotraukoje turi būti tik darbelis ir negali būti vaiko, tai priimamos ne tik gražiausių darbelių, bet ir darbelį demonstruojančio vaiko nuotraukos. Tačiau netvirtintume tokios foto, kurioje didžiausias dėmesys skirtas vaiko portretui, o pats darbelis lieka antraplanis. Ir netvirtintume tokios foto, kuriame darbelis dar tik pradėtas kurti.

QUOTE(leogirl @ 2009 10 17, 11:50)
O per kiek laiko būna patvirtintos foto?
*

darbo dienomis tvirtinamos kasdien, keletą kartų per dieną, o savaitgaliais gali būti netvirtinamos ilgesnį laiką. Jei dėl nuotraukos tvirtinimo/netvirtinimo iškyla klausimų, kuriuos konkurso administratoriai turi aptarti, nuotrauka gali būti netvirtinama ilgesnį laiką, o nusprendus netvirtinti, perkeliama į skiltį "Neužpildytos".
Stebukle
Šitas piešinukas koks nuotaikingas biggrin.gif Nors tikrai, jei nebūtų tos kulverstukinės hihihi.gif ausys, visai panašumo yra smile.gif
user posted image
Nieko sau
Man su Monstriukais labiausiai patinka 4u.gif
Ibi patria, ubi bene!
QUOTE(gritte @ 2009 10 18, 13:30)
Man su Monstriukais labiausiai patinka  4u.gif
*

man tai jis tartum pakopijuotas schmoll.gif nes pirma atsirado kita nuotrauka, tokio pat stiliaus, tai vat ta su monstriukais iškart įgavo kopijuotojo prasmę verysad.gif
Vicious Vici
konkursų užderėjo smile.gif
peržiūrėjau, tai labiausiai patinka kur visgi foto su vaiku, nes tuomet kažkaip tikriau atrodo, regis tikrai pats darė mirksiukas.gif
Primadona-A
Atleiskit, uz kvaila klausima blush2.gif niekad dar nedalyvavau konkurse jokiam blush2.gif lotuliukas.gif norejau paklausti tai kur tas nuotraukytes reikia patalpinti?kur tikrasis konkurso adresiukas ax.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 18:02)
Atleiskit, uz kvaila klausima blush2.gif niekad dar nedalyvavau konkurse jokiam blush2.gif  lotuliukas.gif norejau paklausti tai kur tas nuotraukytes reikia patalpinti?kur tikrasis konkurso adresiukas ax.gif
*

smile.gif
fotokonkursai.
tada atsidarai konkursą (tą langą kur matai visas foto)
ir viršuj, kairėj pusėj
Dalyvavimo konkurse paraiška
Primadona-A
Aciu uz pagalba 4u.gif ikelt ikeliau, bet nezinau kaip toliau ja "nusiusti", jog patvirtintu blush2.gif kazkokia visai ziopla ant senatves pasidariau tongue.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 18:35)
Aciu uz pagalba 4u.gif ikelt ikeliau, bet nezinau kaip toliau ja "nusiusti", jog patvirtintu  blush2.gif kazkokia visai ziopla ant senatves pasidariau  tongue.gif
*

ji yra skyrely nepatvirtintos?

ar dar iki to neprispaudei?
Primadona-A
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 18, 18:37)
ji yra skyrely nepatvirtintos?

ar dar iki to neprispaudei?

*

itariu, kad nepriejau iki to g.gif ikeliau paspaudziau, rodo, jog ikelta foto ir raso mano nick'a. bet toliau neturiu ka spausti unsure.gif
Omrum
QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 19:34)
itariu, kad nepriejau iki to g.gif  ikeliau paspaudziau, rodo, jog ikelta foto ir raso mano nick'a. bet toliau neturiu ka spausti  unsure.gif
*

geltona šauktuką paspausk
Primadona-A
QUOTE(Lera @ 2009 10 18, 19:36)
geltona šauktuką paspausk
*

as turbut buka verysad.gif as esu toj vieotj kur yra "dalyviai", kaip dalyvauti, "neuzpildytos"-tai va paspaudziu ant neuzpildytos ir rodo mano nick'a. o ten daugiau jokio saukstuko nera tik nickas ir kazkas panasaus i varnele "salinti" nuotrauka rolleyes.gif kur as nugrybavau? blush2.gif
Rustė
QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 19:34)
itariu, kad nepriejau iki to g.gif  ikeliau paspaudziau, rodo, jog ikelta foto ir raso mano nick'a. bet toliau neturiu ka spausti  unsure.gif
*

nėra niekokios foto su jūsų niku. yra tik pradėta pildyti paraiška, kurioje nėra prisegtos foto.
šioje temoje http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=19797 yra paaiškinta kaip siųsti, net su nuotraukomis kaip kas turi atrodyti.

nėra sunku užpildyti paraišką, jums tikrai pavyks wink.gif
CaraMela
Man šita foto nereali !

user posted image

Ir darbelis, ir spalvytės, ir nufotografuota labai gražiai.

O jau pirščiukai kaip kruopščiai lipdo wub.gif
Pelene
QUOTE(Wiqtea @ 2009 10 18, 15:24)
man tai jis tartum pakopijuotas schmoll.gif  nes pirma atsirado kita nuotrauka, tokio pat stiliaus, tai vat ta su monstriukais iškart įgavo kopijuotojo prasmę verysad.gif
*

Na ten, kur su monstriukais tai buna tokie plastilino rinkiniai su viosokiom formom ir gali idealiai lipdini padaryt - tai nera kuryba, tai kopijavimas. Va kur mazyliai patys lipdo - vienas traukinuka, kitas lyg kazkokia pili, tai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(CaraMela @ 2009 10 18, 18:55)
Man šita foto nereali !

user posted image

O jau pirščiukai kaip kruopščiai lipdo  wub.gif
*

Apie sita kalbejau wub.gif
Ibi patria, ubi bene!
QUOTE(Pelene @ 2009 10 18, 19:59)
Na ten, kur su monstriukais tai buna tokie plastilino rinkiniai su viosokiom formom ir gali idealiai lipdini padaryt - tai nera kuryba, tai kopijavimas. Va kur mazyliai patys lipdo - vienas traukinuka, kitas lyg kazkokia pili, tai wub.gif

*

Apie tą su monstriukais norėjau pasakyt, kad nuotraukos stilius it nukopijuotas... ir dar viena panaši atsirado....
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(CaraMela @ 2009 10 18, 18:55)
Man šita foto nereali !

O jau pirščiukai kaip kruopščiai lipdo  wub.gif
*

ir man labai graži thumbup.gif
nieko nuostabaus,mamytė-mokanti fotografuoti thumbup.gif biggrin.gif
žinau kieno fotkė (nebijokit,neišduosiu) biggrin.gif
Primadona-A
QUOTE(Rustė @ 2009 10 18, 19:51)
nėra niekokios foto su jūsų niku. yra tik pradėta pildyti paraiška, kurioje nėra prisegtos foto.
šioje temoje http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=19797 yra paaiškinta kaip siųsti, net su nuotraukomis kaip kas turi atrodyti.

nėra sunku užpildyti paraišką, jums tikrai pavyks wink.gif
*

Aciu labai 4u.gif laukiu kol patvirtins. Bet ar cia bus skirtingi vertinimai pagal amziu? g.gif nes maniskis Talentas lotuliukas.gif 19men. g.gif o kiti vaikuciai talentingesni ir vyresni galbut g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 20:46)
Aciu labai 4u.gif laukiu kol patvirtins. Bet ar cia bus skirtingi vertinimai pagal amziu? g.gif nes maniskis Talentas  lotuliukas.gif  19men. g.gif o kiti vaikuciai talentingesni ir vyresni galbut  g.gif
*

tik neišsiduok kuri foto P.. iki balsavomo pabaigos jos anoniminės.

Ruste, o gal jau keitės taisyklės?
neskaičiau dar ax.gif
ŽuvelėNEauksinė
o aš ir taip ir taip žiūriu,niekur nematau panašios nuotraukos į tą monstriukų g.gif
su monstriukais matau tik vieną ft,ir net panašaus nieko nematau g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 18, 20:57)
o aš ir taip ir taip žiūriu,niekur nematau panašios nuotraukos į tą monstriukų g.gif
*

matyt kalbėta buvo apie tą, kurioje vaikutis irgi lipdo
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 18, 19:59)
matyt kalbėta buvo apie tą, kurioje vaikutis irgi lipdo
*

mhm... bet juk kur lipdo tai vienas traukinuką lipdo,kitas nežine ką,bet nu ne monstriukus g.gif net nepanašu smile.gif
Ibi patria, ubi bene!
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 18, 20:57)
*

čia matyt kaip kam atrodo... bet man tai tarpusavyje nauotraukos stiliumi panašios šios:

Papildyta:
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 18, 21:01)
mhm... bet juk kur lipdo tai vienas traukinuką lipdo,kitas nežine ką,bet nu ne monstriukus g.gif net nepanašu smile.gif
*

ne apie darbus daromus kalbu o apie pačią nuotrauką biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.