![]()
Rustė patempsi ?
norėtųsi jau ne remėjų kažkokio konkursiuko
šitas dar sudėtingas - kaip nustatyti kad darbas tikrai vaiko?
o mažųjų talentų amžius yra apibrėžtas?
Na 1-2-5-10 m? QUOTE(Rustė @ 2009 10 16, 12:02) pagal bendrąsias taisykles vaikas skaitomas maždaug iki 12 metų. nors pilnametystė tai 18kos būna... nemanau, kad čia labai su paaugliais kas dalyvaus, Kinderiai gi mažiukams. O mane mama iki šiol mažąja vadina Fainas konkursas, teks vaikus sudomint, kad
vistiek puse darbu padarys tėvai ir laimės nes visi aikčios oi koooookie talentingi vaikai
man primena kaupzila -- nepatinka
Labas
jau ir yra pirma nuotrauka
idomus naujas konkursiukas
Ruste,prirasyk r raidele temoje
vaje koks fainas konkursas.
Taisyklės nuotraukoms tos pačios galioja, kaip visiems konkursams? Gal kokių pakeitimų bus, jei konkursas sponsorių. Gal tarkim galima kelti koliažą iš kelių foto, kur darbelio procesas užfiksuotas būtų ir pats darbelis? Ir įdomu, ar tikrai viskas turi būti padaryta paties vaiko? Na vistiek mamos padeda, mažesniems ypač. Tarkim prieš metus iškirpdavau sūnui įvairias figūrėles, o jis klijuodavo, komponuodavo. Tai šiam konkursui jau nebetiktų tokie darbai, nes su pagalba padaryta? Ačiū, Ruste, iš anksto už atsakymus. Manau sudalyvausim p.s. avataro nekeisiu, tad ir nedalyvausim su tuo darbeliu. Bet mano trimetukas piešė QUOTE(Noelle @ 2009 10 16, 15:53) vaje koks fainas konkursas. Taisyklės nuotraukoms tos pačios galioja, kaip visiems konkursams? Gal kokių pakeitimų bus, jei konkursas sponsorių. Gal tarkim galima kelti koliažą iš kelių foto, kur darbelio procesas užfiksuotas būtų ir pats darbelis? Ir įdomu, ar tikrai viskas turi būti padaryta paties vaiko? Na vistiek mamos padeda, mažesniems ypač. Tarkim prieš metus iškirpdavau sūnui įvairias figūrėles, o jis klijuodavo, komponuodavo. Tai šiam konkursui jau nebetiktų tokie darbai, nes su pagalba padaryta? Ačiū, Ruste, iš anksto už atsakymus. Manau sudalyvausim p.s. avataro nekeisiu, tad ir nedalyvausim su tuo darbeliu. Bet mano trimetukas piešė taisyklės galioja tos pačios kaip visada. na kiek padės mama tai nėra gi baisu, jie vaikutis dar nelabai moka naudotis žirklėmis, bet puikiai moka priklijuoti iškirptas detale į aplikaciją tokia pagalba tai visai leistina. neturi būti 3 metų vaiko aukštos klasės grafikos darbas ir pan. manau jie bus vaikas ir procesas bus daug įdomiau, nors tvirtinsim ir tik darbelių nuotraukas. aišku geriausia būtų, kad nuotraukoje pavaizduotas darbelis nekeltų abejonių, kad čia darė pats vaikas. QUOTE(Rustė @ 2009 10 16, 12:02) pagal bendrąsias taisykles vaikas skaitomas maždaug iki 12 metų. nors pilnametystė tai 18kos būna... nemanau, kad čia labai su paaugliais kas dalyvaus, Kinderiai gi mažiukams. O, tai mano dičkei dar 12-ka, reikia skubėt, kol 13 nesuėjo Beje, o galima dalyvauti su seniau, kai vaikas buvo mažesnis, darytais darbeliais? QUOTE(Erszebeth @ 2009 10 16, 16:19) O, tai mano dičkei dar 12-ka, reikia skubėt, kol 13 nesuėjo Beje, o galima dalyvauti su seniau, kai vaikas buvo mažesnis, darytais darbeliais? manau kad su mažesnio vaiko darytais darbeliais būtų dar geriau dalyvauti ,nei dičkės. bet konkurso skelbėjai nenurodė amžiaus. tai gal ir 12 metų vaiko tiktų talentas, o gal ji kažką moka neeilinio pagal savo amžių.
pagal 'bendrąsias taisykles' - vaikas yra iki 18 metų. iki dvylikos yra mažametis, bet ir tai praktiškai tik baudžiamojoje teisėje, o ne mistinėse 'bendrosiose taisyklėse'. jei konkursų taisyklėse nenurodyta manau nereikėtų jų kurti ir juolab sugalvoti kokio amžiaus yra 'vaikas', juolab už rėmėjus, kurie to nenurodė
Mano dukra dailininke,lanko Vienozinskio dailes mokykla,2 kl.,13 metu jai
tai jos piesinius ne palyginsi su piesiniais vaiku nuo 1 metu iki 10 metu .Taigi manau kad turi buti kazkokia amziaus riba siame konkurse ,mazdaug iki 7m.
Nesamonė būtų, kad būtų ribojamas amžius. Aš tik prie konkurso sąlygų parašyčiau, kad būtina paminėt pavadinime, kokio amžiaus vaikučios darbas eksponuojamas.
na amžiaus riba tai gal ir nereikalinga. Bet konkurso pavadinimas lig ir bando ją brėžti "mažųjų talentų konkursas", o aprašyme minimas sumaniausias, talentingiausias mažylis.
Nors kitavertus, ir mane dar mama prieš porą metų mažyle pavadino
visos foto gražios
QUOTE(Rustė @ 2009 10 16, 16:02) tai jei bus vaikas su procesu... tarkim aš suprantu, iš kelių nuotraukų padaryti vieną galima, ta prasme keturi langeliai, pradžia eiga, tolesnė eina, pabaigtas darbas? ar blogai supratau Labai fainas konkursas, būtinai stengsiuosi sudalyvaut
O per kiek laiko būna patvirtintos foto?
QUOTE(Wiqtea @ 2009 10 16, 23:43) tai jei bus vaikas su procesu... tarkim aš suprantu, iš kelių nuotraukų padaryti vieną galima, ta prasme keturi langeliai, pradžia eiga, tolesnė eina, pabaigtas darbas? ar blogai supratau Labai fainas konkursas, būtinai stengsiuosi sudalyvaut ne, netvirtintume, nes tai draudžia taisyklės: draudžiamas foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą. Konkurso užduotis - nufotografuoti patį įspūdingiausią, gražiausią, originaliausią mažylio darbelį. Pats darbelis konkursinėje nuotraukoje yra svarbiausias, o ne procesas, ne dailus kūrėjo portretukas. Kadangi taisyklėse neužsiminta, kad nuotraukoje turi būti tik darbelis ir negali būti vaiko, tai priimamos ne tik gražiausių darbelių, bet ir darbelį demonstruojančio vaiko nuotraukos. Tačiau netvirtintume tokios foto, kurioje didžiausias dėmesys skirtas vaiko portretui, o pats darbelis lieka antraplanis. Ir netvirtintume tokios foto, kuriame darbelis dar tik pradėtas kurti. QUOTE(leogirl @ 2009 10 17, 11:50) darbo dienomis tvirtinamos kasdien, keletą kartų per dieną, o savaitgaliais gali būti netvirtinamos ilgesnį laiką. Jei dėl nuotraukos tvirtinimo/netvirtinimo iškyla klausimų, kuriuos konkurso administratoriai turi aptarti, nuotrauka gali būti netvirtinama ilgesnį laiką, o nusprendus netvirtinti, perkeliama į skiltį "Neužpildytos".
Šitas piešinukas koks nuotaikingas
Man su Monstriukais labiausiai patinka
konkursų užderėjo
peržiūrėjau, tai labiausiai patinka kur visgi foto su vaiku, nes tuomet kažkaip tikriau atrodo, regis tikrai pats darė
Atleiskit, uz kvaila klausima
QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 18:02) Atleiskit, uz kvaila klausima fotokonkursai. tada atsidarai konkursą (tą langą kur matai visas foto) ir viršuj, kairėj pusėj Dalyvavimo konkurse paraiška
Aciu uz pagalba
QUOTE(Lera @ 2009 10 18, 19:36) as turbut buka QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 19:34) itariu, kad nepriejau iki to nėra niekokios foto su jūsų niku. yra tik pradėta pildyti paraiška, kurioje nėra prisegtos foto. šioje temoje http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=19797 yra paaiškinta kaip siųsti, net su nuotraukomis kaip kas turi atrodyti. nėra sunku užpildyti paraišką, jums tikrai pavyks
Man šita foto nereali !
![]() Ir darbelis, ir spalvytės, ir nufotografuota labai gražiai. O jau pirščiukai kaip kruopščiai lipdo QUOTE(Wiqtea @ 2009 10 18, 15:24) man tai jis tartum pakopijuotas Na ten, kur su monstriukais tai buna tokie plastilino rinkiniai su viosokiom formom ir gali idealiai lipdini padaryt - tai nera kuryba, tai kopijavimas. Va kur mazyliai patys lipdo - vienas traukinuka, kitas lyg kazkokia pili, tai Papildyta: QUOTE(CaraMela @ 2009 10 18, 18:55) Man šita foto nereali ! ![]() Ir darbelis, ir spalvytės, ir nufotografuota labai gražiai. O jau pirščiukai kaip kruopščiai lipdo Apie sita kalbejau QUOTE(Pelene @ 2009 10 18, 19:59) Na ten, kur su monstriukais tai buna tokie plastilino rinkiniai su viosokiom formom ir gali idealiai lipdini padaryt - tai nera kuryba, tai kopijavimas. Va kur mazyliai patys lipdo - vienas traukinuka, kitas lyg kazkokia pili, tai Apie tą su monstriukais norėjau pasakyt, kad nuotraukos stilius it nukopijuotas... ir dar viena panaši atsirado.... QUOTE(Rustė @ 2009 10 18, 19:51) nėra niekokios foto su jūsų niku. yra tik pradėta pildyti paraiška, kurioje nėra prisegtos foto. šioje temoje http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=19797 yra paaiškinta kaip siųsti, net su nuotraukomis kaip kas turi atrodyti. nėra sunku užpildyti paraišką, jums tikrai pavyks Aciu labai QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 20:46) Aciu labai tik neišsiduok kuri foto P.. iki balsavomo pabaigos jos anoniminės. Ruste, o gal jau keitės taisyklės? neskaičiau dar
o aš ir taip ir taip žiūriu,niekur nematau panašios nuotraukos į tą monstriukų
su monstriukais matau tik vieną ft,ir net panašaus nieko nematau QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 18, 20:57) o aš ir taip ir taip žiūriu,niekur nematau panašios nuotraukos į tą monstriukų su monstriukais matau tik vieną ft,ir net panašaus nieko nematau čia matyt kaip kam atrodo... bet man tai tarpusavyje nauotraukos stiliumi panašios šios: Papildyta: QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 18, 21:01) mhm... bet juk kur lipdo tai vienas traukinuką lipdo,kitas nežine ką,bet nu ne monstriukus ne apie darbus daromus kalbu o apie pačią nuotrauką |