na tai taip,jei apie nuotrauką,panašumų yra,kad pirščiukai abiejų vaikų klijavimu užsiėma,ai man tai kažkaip vistiek tokio panašumo, kad būtų nebeįdomu, nesukelia
nu... nžn,aš panašumo nematau
na tai taip,jei apie nuotrauką,panašumų yra,kad pirščiukai abiejų vaikų klijavimu užsiėma,ai man tai kažkaip vistiek tokio panašumo, kad būtų nebeįdomu, nesukelia QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 18, 21:05) nu... nžn,aš panašumo nematau aš nuo pat pradžių kalbu apie nuotrauka, dėl ko man ta su monstriukais nepatiko, nes jau panašaus stiliaus buvo, tas darbas tai... žiūriu į bendrą vaizdą Papildyta: QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 18, 21:05) na tai taip,jei apie nuotrauką,panašumų yra,kad pirščiukai abiejų vaikų klijavimu užsiėma,ai man tai kažkaip vistiek tokio panašumo, kad būtų nebeįdomu, nesukelia tuoj atsiras daugiau ir vis panašesnių, tai ir žiūrėsis į tas labiau kurios vienetinės tiek darbai tiek nuotraukos stilius... o vat tokios kurios panašumų turės nublanks savaime
puokštė
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 18, 21:26) panasumo visai nera
dar vienas labai gražus darbelis
dar kartą pabandysiu paklaust - kaip spėjat kad nuotrauka tikrai daryta vaiko?
žuvytė iš keramikos labai graži
suklydau, darbas, ne nuotrauka
QUOTE(l'eau @ 2009 10 19, 09:40) Jei jau įtarimų didelių kyla, susisiekiam su nuotrauką siunčiančiu dalyviu ir išsiaiškinam, gaunam ko paprašom - dagiau darbelių nuotraukų ir kitokių duomenų. Išsiųsdamas nuotrauką į konkursą, dalyvis sutinka su bendrosiomis Supermama.lt konkursų taisyklėmis ir konkretaus fotokonkurso užduotimi. O užduotis aiški: "Siųskite nuotraukas, kuriose užfiksuoti<...> jūsų mažylių sukurti darbeliai" Taigi, jei koks dalyvis, beprotiškai trokšdamas gauti pliušinį Kinderio begemotuką, mėgintų siųsti ne savo vaiko o svetimą nuotrauką ar savo paties padaryto darbelio nuotrauką, - tai jam turėtų būti gėda, o ne konkurso administratoriams, kurie patikėjo ir patvirtino jo siųstą nuotrauką, ar tiems kurie patikėjo ir balsavo už ją.
Aš irgi manau, kad moderatoriai, tai ne aiškiaregiai, tiesiog tenka patikėti dalyvių nuoširdumu, tad paliekama konkursantų sąžinei.
Tikrai keramikos darbeliai gražūs.
Šitoj nuotraukoj tj man kažkodėl atrodo,kad didesnis dėmesys vaikui,o ne jo "kūriniui",to darbelio nelabai ir matos
bet būtų smagiau kad ir darbas normaliai matytųsi, ne tik vaikas
QUOTE(Aurėja @ 2009 10 17, 11:48) Konkurso užduotis - nufotografuoti patį įspūdingiausią, gražiausią, originaliausią mažylio darbelį. Pats darbelis konkursinėje nuotraukoje yra svarbiausias, o ne procesas, ne dailus kūrėjo portretukas. Kadangi taisyklėse neužsiminta, kad nuotraukoje turi būti tik darbelis ir negali būti vaiko, tai priimamos ne tik gražiausių darbelių, bet ir darbelį demonstruojančio vaiko nuotraukos. Tačiau netvirtintume tokios foto, kurioje didžiausias dėmesys skirtas vaiko portretui, o pats darbelis lieka antraplanis. Ir netvirtintume tokios foto, kuriame darbelis dar tik pradėtas kurti. ![]() vaizdas gražus. bet aprašymo nesupratau QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 13:37) nu čia tai jau joa QUOTE(Betukas @ 2009 10 19, 14:30) QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 14:31) nu mama paaiškino -papasakojo visą meno procesą,kad maždaug žinotumėm kas ir kaip QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 14:44) taip, taip. bet nematau nei 6 spalvų, nei 6 skirtingų teptukų potepių. tai tie skaičiai kažkaip nebetenka prasmės Man atrodo, kad čia su raudonu nenuplautu teptuku įmerkė į geltoną guašą ir gavosi toks "piešinukas". Juk matosi, kad čia ne lape, o geltonam guaše viskas QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 15:44) taip, taip. bet nematau nei 6 spalvų, nei 6 skirtingų teptukų potepių. tai tie skaičiai kažkaip nebetenka prasmės čia vaikas piešė su 6 teptukais ir supainiojęs raudonąjį įdėjo į geltonos spalvos induką, paskui ir kitus sukaitaliojo specialiai, ir gavosi va toks dalykas, mama čia tik vieną mum rodo. (susirašėm per AŽ su ja) QUOTE(Rustė @ 2009 10 19, 17:43) čia vaikas piešė su 6 teptukais ir supainiojęs raudonąjį įdėjo į geltonos spalvos induką, paskui ir kitus sukaitaliojo specialiai, ir gavosi va toks dalykas, mama čia tik vieną mum rodo. (susirašėm per AŽ su ja) o aš kažkaip įsivazdavau kad ant kokios lėkštės čia padaryta man tai gražu
Labai gražus rezultatas gavosi, kaip gėlė kokia
o darbelis ant šilko koks gražutis. Ir aprašymas labai mielas.
net neįsivaizdavau kad galimi temos interpretavimai iki tokio lygio, kad netyčinė netvarka būtų vadinama 'talentu' ar 'darbeliu'
QUOTE(l'eau @ 2009 10 20, 10:24) net neįsivaizdavau kad galimi temos interpretavimai iki tokio lygio, kad netyčinė netvarka būtų vadinama 'talentu' ar 'darbeliu' pagal idėja tai taip ir yra,kad turi būt kurti darbeliai,aš nžn ką šitam konkurse veikia pvz šita ![]() aišku apmėtysit akmenim kad aš taip,nu bet nelabai man į temą konkurso Dar vienas gražus darbelis QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 20, 11:56) pagal idėja tai taip ir yra,kad turi būt kurti darbeliai,aš nžn ką šitam konkurse veikia pvz šita ![]() aišku apmėtysit akmenim kad aš taip,nu bet nelabai man į temą konkurso tai čia gi vaiko darbelis, o ne Van Gogo kokio nors. koks skirtumas vaikas dažais piešia rankutėmis ar kaip šioje foto? (manyčiau majonezu). pasaulyje daug menininkų, kurie tapo ne tik rankomis, o ir kitomis kūno dalimis, taip pat ne visi naudoja dažus, o ir visokias kitokias priemones, ir yra vertinami kaip talentai, menininkai ir t.t. tai čia tada netinka nuotrauka kur rėmelis papuoštas makaronais... nors aš kaip tik manau, kad vaikystė tai kaip tik pats tas metas, kada vaikai randa grožio visokiuose dalykuose, kurie suaugusiųjų supratimu su menu net nesisieja... QUOTE(Rustė @ 2009 10 20, 13:01) tai čia gi vaiko darbelis, o ne Van Gogo kokio nors. koks skirtumas vaikas dažais piešia rankutėmis ar kaip šioje foto? (manyčiau majonezu). pasaulyje daug menininkų, kurie tapo ne tik rankomis, o ir kitomis kūno dalimis, taip pat ne visi naudoja dažus, o ir visokias kitokias priemones, ir yra vertinami kaip talentai, menininkai ir t.t. tai čia tada netinka nuotrauka kur rėmelis papuoštas makaronais... nors aš kaip tik manau, kad vaikystė tai kaip tik pats tas metas, kada vaikai randa grožio visokiuose dalykuose, kurie suaugusiųjų supratimu su menu net nesisieja... na taip,gal ir tavo tiesa bet tuose rėmialiuose juk piešinys vaiko ok,sakiau sau,kad šį konkursą stengsiuos nesigabinėt visai prie nuotraukų
robotas
o rėmeliui tikrai atiduosiu balsą QUOTE(*meduota* @ 2009 10 20, 13:36) [i]robotas oho. o čia tokių konstruktorių būna? Išradingas, draugą sau sumeistravo. |