Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Happy Hippo" mažųjų talentų konkursas!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ŽuvelėNEauksinė
nu... nžn,aš panašumo nematau biggrin.gif du skirtingi darbeliai vaikų,kad fotografuota panašiu stilium tai taip,bet juk esmė darbelyje smile.gif biggrin.gif

na tai taip,jei apie nuotrauką,panašumų yra,kad pirščiukai abiejų vaikų klijavimu užsiėma,ai man tai kažkaip vistiek tokio panašumo, kad būtų nebeįdomu, nesukelia biggrin.gif
Ibi patria, ubi bene!
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 18, 21:05)
nu... nžn,aš panašumo nematau biggrin.gif  du skirtingi darbeliai vaikų,kad fotografuota panašiu stilium tai taip,bet juk esmė darbelyje smile.gif  biggrin.gif
*

aš nuo pat pradžių kalbu apie nuotrauka, dėl ko man ta su monstriukais nepatiko, nes jau panašaus stiliaus buvo, tas darbas tai... žiūriu į bendrą vaizdą rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 18, 21:05)
na tai taip,jei apie nuotrauką,panašumų yra,kad pirščiukai abiejų vaikų klijavimu užsiėma,ai man tai kažkaip vistiek tokio panašumo, kad būtų nebeįdomu, nesukelia biggrin.gif
*

tuoj atsiras daugiau ir vis panašesnių, tai ir žiūrėsis į tas labiau kurios vienetinės tiek darbai tiek nuotraukos stilius... o vat tokios kurios panašumų turės nublanks savaime verysad.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Wiqtea @ 2009 10 18, 21:05)
*

man irgi jos panašios.
ne tik foto, bet ir veikla joje.
Primadona-A
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 18, 20:53)
[i]tik neišsiduok kuri foto P.. iki balsavomo pabaigos jos anoniminės.

*

neissiduosiu bigsmile.gif
Ibi patria, ubi bene!
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 18, 21:16)
man irgi jos panašios.
ne tik foto, bet ir veikla joje.

*

drinks_cheers.gif tai taip ir veikla, tik medžiagos skiriasi blush2.gif
Cukraus pudra
puokštė user posted image thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Wiqtea @ 2009 10 18, 21:05)
ne apie darbus daromus kalbu o apie pačią nuotrauką biggrin.gif
*

panasumo visai nera schmoll.gif tarp vaiku didelis amziaus skirtumas,o tas panasumas kad obudu sedi prie stalo ax.gif ir viskas .tokiu nuotrauku su darbais dar daugybe bus siame konkurse 4u.gif
Ibi patria, ubi bene!
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 18, 21:26)
panasumo visai nera schmoll.gif tarp vaiku didelis amziaus skirtumas,o tas panasumas kad obudu sedi prie stalo ax.gif ir viskas .tokiu nuotrauku su darbais dar daugybe bus siame konkurse 4u.gif
*

doh.gif aš apie visumą o ne apie atskirus dalykus, man panašu tau ne, ir puiku... bet savo nuomonę išreikšt teisę turiu tongue.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Wiqtea @ 2009 10 18, 22:02)
doh.gif aš apie visumą o ne apie atskirus dalykus, man panašu tau ne, ir puiku... bet savo nuomonę išreikšt teisę turiu tongue.gif
*

be abejo turi mirksiukas.gif
Cukraus pudra
dar vienas labai gražus darbelis
user posted image
Papugele
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 18, 22:24)
*

Nuostabi zuvyte wub.gif Noreciau tokia turet.
Aurėja
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 18, 20:53)
tik neišsiduok kuri foto P.. iki balsavomo pabaigos jos anoniminės.
Ruste, o gal jau keitės taisyklės?
neskaičiau dar  ax.gif

*

šita taisyklė niekad nesikeis (apie nuotraukų anonimiškumą).
Kai kitas taisykles papildysime, matysit pranešimą skyrelyje atskira tema.
l'eau
dar kartą pabandysiu paklaust - kaip spėjat kad nuotrauka tikrai daryta vaiko?
Noelle
žuvytė iš keramikos labai graži smile.gif
baltė
QUOTE(l'eau @ 2009 10 19, 08:40)
*

Nuotrauka tai dažniausiai daryta bus tėvų, ne vaiko. 4u.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(baltė @ 2009 10 19, 08:49)
Nuotrauka tai dažniausiai daryta bus tėvų, ne vaiko. 4u.gif
*

drinks_cheers.gif juk pvz 1-5m vaikai dar nemoka fotografuoti g.gif
l'eau
suklydau, darbas, ne nuotrauka rolleyes.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(l'eau @ 2009 10 19, 09:01)
suklydau, darbas, ne nuotrauka rolleyes.gif
*

tai juk matosi kad vaikų daryta,bent jau iš esamų nuotraukų,nei viena neabėjočiau kad ne vaikūčių darbeliai rolleyes.gif o kad ir tėveliai šiek tiek prisidėtų nieko tame blogo nematau biggrin.gif
Aurėja
QUOTE(l'eau @ 2009 10 19, 09:40)
*

Jei jau įtarimų didelių kyla, susisiekiam su nuotrauką siunčiančiu dalyviu ir išsiaiškinam, gaunam ko paprašom - dagiau darbelių nuotraukų ir kitokių duomenų.
Išsiųsdamas nuotrauką į konkursą, dalyvis sutinka su bendrosiomis Supermama.lt konkursų taisyklėmis ir konkretaus fotokonkurso užduotimi. O užduotis aiški: "Siųskite nuotraukas, kuriose užfiksuoti<...> jūsų mažylių sukurti darbeliai" Taigi, jei koks dalyvis, beprotiškai trokšdamas gauti pliušinį Kinderio begemotuką, mėgintų siųsti ne savo vaiko o svetimą nuotrauką ar savo paties padaryto darbelio nuotrauką, - tai jam turėtų būti gėda, o ne konkurso administratoriams, kurie patikėjo ir patvirtino jo siųstą nuotrauką, ar tiems kurie patikėjo ir balsavo už ją.
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Aurėja @ 2009 10 19, 09:20)
- tai jam turėtų būti gėda, o ne konkurso administratoriams, kurie patikėjo ir patvirtino jo siųstą nuotrauką, ar tiems kurie patikėjo ir balsavo už ją.
*

visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Pukis
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 18, 22:24)
user posted image
*

Fainas darbelis thumbup.gif
baltė
Aš irgi manau, kad moderatoriai, tai ne aiškiaregiai, tiesiog tenka patikėti dalyvių nuoširdumu, tad paliekama konkursantų sąžinei. smile.gif

Tikrai keramikos darbeliai gražūs. thumbup.gif

ŽuvelėNEauksinė
Šitoj nuotraukoj tj man kažkodėl atrodo,kad didesnis dėmesys vaikui,o ne jo "kūriniui",to darbelio nelabai ir matos wink.gif
user posted image
Cukraus pudra
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 19, 12:20)
Šitoj nuotraukoj tj man kažkodėl atrodo,kad didesnis dėmesys vaikui,o ne jo "kūriniui",to darbelio nelabai ir matos  wink.gif
user posted image
*

man viskas labai normaliai matosi cool.gif
l'eau
bet būtų smagiau kad ir darbas normaliai matytųsi, ne tik vaikas rolleyes.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(l'eau @ 2009 10 19, 12:31)
bet būtų smagiau kad ir darbas normaliai matytųsi, ne tik vaikas rolleyes.gif
*

va tą ir turėjau omeny drinks_cheers.gif
graži nuotrauka,nieko nesakau,tik pagrindinis kadras toj foto vaikas,o ne darbelis rolleyes.gif
Cukraus pudra
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 18, 21:01)
bet nu ne monstriukus g.gif net nepanašu smile.gif
*

va, ir beveik monstriukai
user posted image
Betukas
QUOTE(Aurėja @ 2009 10 17, 11:48)

Konkurso užduotis - nufotografuoti patį įspūdingiausią, gražiausią, originaliausią mažylio darbelį. Pats darbelis konkursinėje nuotraukoje yra svarbiausias, o ne procesas, ne dailus kūrėjo portretukas.
Kadangi taisyklėse neužsiminta, kad nuotraukoje turi būti tik darbelis ir negali būti vaiko, tai priimamos ne  tik gražiausių  darbelių, bet ir darbelį demonstruojančio vaiko nuotraukos. Tačiau netvirtintume tokios foto, kurioje didžiausias dėmesys skirtas vaiko portretui, o pats darbelis lieka antraplanis. Ir netvirtintume  tokios foto, kuriame darbelis dar tik pradėtas kurti.
*

g.gif Nenoriu kabinėtis, tikrai...Kolkas visos foto thumbup.gif , bet nevisose foto matosi galutinis rezultatas unsure.gif
Cukraus pudra
user posted image
vaizdas gražus.
bet aprašymo nesupratau
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 13:37)
va, ir beveik monstriukai
user posted image
*

nu čia tai jau joa biggrin.gif

QUOTE(Betukas @ 2009 10 19, 14:30)
g.gif  Nenoriu kabinėtis, tikrai...Kolkas visos foto  thumbup.gif , bet nevisose foto matosi galutinis rezultatas  unsure.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 14:31)
user posted image
vaizdas gražus.
bet aprašymo nesupratau

*

nu mama paaiškino -papasakojo visą meno procesą,kad maždaug žinotumėm kas ir kaip biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 19, 15:38)
nu mama paaiškino -papasakojo visą meno procesą,kad maždaug žinotumėm kas ir kaip biggrin.gif
*

taip, taip. bet nematau nei 6 spalvų, nei 6 skirtingų teptukų potepių.
tai tie skaičiai kažkaip nebetenka prasmės g.gif 4u.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 14:44)

tai tie skaičiai kažkaip nebetenka prasmės  g.gif  4u.gif

*

tai gal čia tokią spalvą išgavo,ai net nežinau ką pasakyt tada,nes nelabai ryškumo nuotraukoje yra 4u.gif biggrin.gif
Betukas
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 14:44)

*

Man atrodo, kad čia su raudonu nenuplautu teptuku įmerkė į geltoną guašą ir gavosi toks "piešinukas". Juk matosi, kad čia ne lape, o geltonam guaše viskas mirksiukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Betukas @ 2009 10 19, 16:33)
Man atrodo, kad čia su raudonu nenuplautu teptuku įmerkė į geltoną guašą ir gavosi toks "piešinukas". Juk matosi, kad čia ne lape, o geltonam guaše viskas  mirksiukas.gif
*

gali būt g.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Betukas @ 2009 10 19, 15:33)
Man atrodo, kad čia su raudonu nenuplautu teptuku įmerkė į geltoną guašą ir gavosi toks "piešinukas". Juk matosi, kad čia ne lape, o geltonam guaše viskas  mirksiukas.gif
*

nugi tiksliai,nebūčiau net pagalvojus rolleyes.gif
Rustė
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 15:44)

*

čia vaikas piešė su 6 teptukais ir supainiojęs raudonąjį įdėjo į geltonos spalvos induką, paskui ir kitus sukaitaliojo specialiai, ir gavosi va toks dalykas, mama čia tik vieną mum rodo.
(susirašėm per AŽ su ja)
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Rustė @ 2009 10 19, 17:43)
čia vaikas piešė su 6 teptukais ir supainiojęs raudonąjį įdėjo į geltonos spalvos induką, paskui ir kitus sukaitaliojo specialiai, ir gavosi va toks dalykas, mama čia tik vieną mum rodo.
(susirašėm per AŽ su ja)
*

o aš kažkaip įsivazdavau kad ant kokios lėkštės čia padaryta bigsmile.gif biggrin.gif
man tai gražu rolleyes.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Rustė @ 2009 10 19, 18:43)
(susirašėm per AŽ su ja)
*

dabar viskas suprantama ir aišku.
dėkui 4u.gif
Rustė
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 19, 18:44)
o aš kažkaip įsivazdavau kad ant kokios lėkštės čia padaryta bigsmile.gif  biggrin.gif
man tai gražu rolleyes.gif
*

QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 18:45)
dabar viskas suprantama ir aišku.
dėkui  4u.gif

*

todėl ir aš su autore susirašiau, nes neaišku kas ten tokio, o pasirodo kaip įdomiai wink.gif
HappyAngel
Labai gražus rezultatas gavosi, kaip gėlė kokia ax.gif
Noelle
o darbelis ant šilko koks gražutis. Ir aprašymas labai mielas.
Cukraus pudra
QUOTE(Noelle @ 2009 10 19, 20:53)
o darbelis ant šilko koks gražutis. Ir aprašymas labai mielas.
*

tikrai gražus drinks_cheers.gif
l'eau
net neįsivaizdavau kad galimi temos interpretavimai iki tokio lygio, kad netyčinė netvarka būtų vadinama 'talentu' ar 'darbeliu' bigsmile.gif reiks matyt fotografuoti pvz. sūnėno apverstą vazoną, juk puikus talentingo fluxus menininko darbelis thumbup.gif o jau buvau išsigandus, kad galimi tik kurti darbeliai blush2.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(l'eau @ 2009 10 20, 10:24)
net neįsivaizdavau kad galimi temos interpretavimai iki tokio lygio, kad netyčinė netvarka būtų vadinama 'talentu' ar 'darbeliu' bigsmile.gif  reiks matyt fotografuoti pvz. sūnėno apverstą vazoną, juk puikus talentingo fluxus menininko darbelis  thumbup.gif o jau buvau išsigandus, kad galimi tik kurti darbeliai blush2.gif
*

pagal idėja tai taip ir yra,kad turi būt kurti darbeliai,aš nžn ką šitam konkurse veikia pvz šita blush2.gif
user posted image
aišku apmėtysit akmenim kad aš taip,nu bet nelabai man į temą konkurso g.gif
Papugele
user posted imageDar vienas gražus darbelis smile.gif Kokie puikūs makaroniniai bantai thumbup.gif
Rustė
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 20, 11:56)
pagal idėja tai taip ir yra,kad turi būt kurti darbeliai,aš nžn ką šitam konkurse veikia pvz šita blush2.gif
user posted image
aišku apmėtysit akmenim kad aš taip,nu bet nelabai man į temą konkurso g.gif
*

tai čia gi vaiko darbelis, o ne Van Gogo kokio nors.

koks skirtumas vaikas dažais piešia rankutėmis ar kaip šioje foto? (manyčiau majonezu).

pasaulyje daug menininkų, kurie tapo ne tik rankomis, o ir kitomis kūno dalimis, taip pat ne visi naudoja dažus, o ir visokias kitokias priemones, ir yra vertinami kaip talentai, menininkai ir t.t.

tai čia tada netinka nuotrauka kur rėmelis papuoštas makaronais... doh.gif

nors aš kaip tik manau, kad vaikystė tai kaip tik pats tas metas, kada vaikai randa grožio visokiuose dalykuose, kurie suaugusiųjų supratimu su menu net nesisieja...
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Rustė @ 2009 10 20, 13:01)
tai čia gi vaiko darbelis, o ne Van Gogo kokio nors.

koks skirtumas vaikas dažais piešia rankutėmis ar kaip šioje foto? (manyčiau majonezu).

pasaulyje daug menininkų, kurie tapo ne tik rankomis, o ir kitomis kūno dalimis, taip pat ne visi naudoja dažus, o ir visokias kitokias priemones, ir yra vertinami kaip talentai, menininkai ir t.t.

tai čia tada netinka nuotrauka kur rėmelis papuoštas makaronais...  doh.gif

nors aš kaip tik manau, kad vaikystė tai kaip tik pats tas metas, kada vaikai randa grožio visokiuose dalykuose, kurie suaugusiųjų supratimu su menu net nesisieja...
*

na taip,gal ir tavo tiesa ax.gif
bet tuose rėmialiuose juk piešinys vaiko g.gif biggrin.gif

ok,sakiau sau,kad šį konkursą stengsiuos nesigabinėt visai prie nuotraukų biggrin.gif
Rustė
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 20, 14:37)
na taip,gal ir tavo tiesa ax.gif
bet tuose rėmialiuose juk piešinys vaiko g.gif  biggrin.gif

ok,sakiau sau,kad šį konkursą stengsiuos nesigabinėt visai prie nuotraukų biggrin.gif
*

taip, aš ten tik kaip pvz panaudojau.

man tas kaspinukais puoštas rėmelis su portretu labai gražus wink.gif
Cukraus pudra
robotas user posted image thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o rėmeliui tikrai atiduosiu balsą
Noelle
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 20, 13:36)
[i]robotas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

oho. o čia tokių konstruktorių būna? Išradingas, draugą sau sumeistravo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.