QUOTE(mama_gulbe @ 2009 11 22, 18:34)
Ir man idomu
taigi jau paskelbta nuo vakar. čia
Snezana, sveikinimai dukrytei ir nuo mūsų. Nuo pat pradžių buvo favoritas. Šaunuolių šaunuolė
QUOTE(l'eau @ 2009 11 23, 12:32) Bet pranesimo as iki siol ne gavau kad laimejau,ar taip turi buti QUOTE(l'eau @ 2009 11 23, 12:32) QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 23, 12:37) Kiek balsų surinkom, tai matome, tik dukrytei smalsu ar dar ką gaus Ir mes negavom jokio pranešimo
jei neklystu Rustė turėtų visiems prizininkams žinutes išsiųsti. O ji gal dar nebuvo prisijungusi.
QUOTE(Snezana @ 2009 11 23, 09:56) Panašių piešinių namuose dar turime, tik dukra mėgsta dovanuoti visiems atvirukus savo gamybos, tai nupiesia ir sulenkia. Piešė ant paprasto piešimo popieriaus (drobe čia ir nekvepia), maximiniu teptuku ir savo pirštukais, guašas rusiškas, puikus "Medok". tada is ties super drbas, ir kaip man atrode,kad ant drobes
Va, naują konkursą jau šiandien paskelbė, o apie šito dovanėles tylu ramu
nėra pas mane tokio
QUOTE(Papugele @ 2009 11 23, 22:15) dėl nugalėtų aš irgi nieko nežinau, neinformavo kas kiek ko laimėjo. parašysiu jiem emeilą. ********** užsakomųjų konkursų su rėmėjais aš neskelbiu, juos įdeda kiti žmonės, todėl apie naujus konkursus aš taip pat dar nieko nežinau. bus informacija, aš ją parašysiu.
Na ir man jau nuo vakar rodo naują konkursą.
![]() O tema aptarinėjimams bus, kaip supratau, tuomet, kai Rustė gaus informaciją.
nu užsibiesinau dėl to naujo konkurso, nes dabar paliko bais įdomu, kodėl visos mato, o pas mane nėr
ar gali padaryt print screeną,kurioj vietoj pas tave yra tas spausk? kad pamatytum konkursą Papildyta: o dar, paliko įdomu, kaip pasiskirsto foto, pvz. kai yra vienodai po 5 balsus? pirmumas eina toms, kurios anksčiau įdėtos? ar pagal kažką kitą?
grange, bandyk per kitą naršyklę jungtis
QUOTE(Mažulėlė @ 2009 11 24, 11:21) Na ir man jau nuo vakar rodo naują konkursą. ![]() O tema aptarinėjimams bus, kaip supratau, tuomet, kai Rustė gaus informaciją. nerodo mozilla. temas aptarimui atidarau aš QUOTE(grange @ 2009 11 24, 11:46) nu užsibiesinau dėl to naujo konkurso, nes dabar paliko bais įdomu, kodėl visos mato, o pas mane nėr ar gali padaryt print screeną,kurioj vietoj pas tave yra tas spausk? kad pamatytum konkursą Papildyta: o dar, paliko įdomu, kaip pasiskirsto foto, pvz. kai yra vienodai po 5 balsus? pirmumas eina toms, kurios anksčiau įdėtos? ar pagal kažką kitą? QUOTE(HappyAngel @ 2009 11 24, 12:02) va atsakymas - kita naršyklė ------------ balsai visi 5 yra visiškai vienodi, nesvarbu kuris bus duotas pirmas, kuris paskutinis., laimi foto apskritai surinkusi daugiausiai. net jei ir už ją paskutinę visi balsavo. QUOTE(Rustė @ 2009 11 24, 11:05) nerodo mozilla. temas aptarimui atidarau aš va atsakymas - kita naršyklė ------------ balsai visi 5 yra visiškai vienodi, nesvarbu kuris bus duotas pirmas, kuris paskutinis., laimi foto apskritai surinkusi daugiausiai. net jei ir už ją paskutinę visi balsavo. ak vat kame bėda nea, biški ne tą turėjau omeny.. pvz įsivaizduokim 3 vieta turi 42 balsus. tiek pat balsų ,kiek foto trečioj vietoj, yra surinkę ir daugiau nuotraukų. tai kaip pasiskirsto,kad būtent šita, užima 3 vietą, o ne ta,kuri yra 4 vietoj, bet turi tiek pat balsų - 42. kas pirma, aiškku. ar kad ir šio konkurso pvz. jei yra iš vis 45 priziukai, tai jau skaičiuojant nuo pirmos, 45 foto, 45 oji turi kažkiek balsų, nežinau neskaičiavau kas kiek gaunas, bet gal ir 46 ir 47 toji turi tiek pat gavę, sakykim po 2 balsus, tai kaip jos persimėto,kuri eina pirma,kuri paskutinė, surinkusi tiek pat balsų. nes jei klausimas eina apie kažkokį laimėjimą,tai paliko įdomu,kaip skirstosi,ar kompiuteris permeto tiesiog ar pagal tai,kada atsiųsta foto? nu gal aiškiai parašiau QUOTE(grange @ 2009 11 24, 13:57) ak vat kame bėda nea, biški ne tą turėjau omeny.. pvz įsivaizduokim 3 vieta turi 42 balsus. tiek pat balsų ,kiek foto trečioj vietoj, yra surinkę ir daugiau nuotraukų. tai kaip pasiskirsto,kad būtent šita, užima 3 vietą, o ne ta,kuri yra 4 vietoj, bet turi tiek pat balsų - 42. kas pirma, aiškku. ar kad ir šio konkurso pvz. jei yra iš vis 45 priziukai, tai jau skaičiuojant nuo pirmos, 45 foto, 45 oji turi kažkiek balsų, nežinau neskaičiavau kas kiek gaunas, bet gal ir 46 ir 47 toji turi tiek pat gavę, sakykim po 2 balsus, tai kaip jos persimėto,kuri eina pirma,kuri paskutinė, surinkusi tiek pat balsų. nes jei klausimas eina apie kažkokį laimėjimą,tai paliko įdomu,kaip skirstosi,ar kompiuteris permeto tiesiog ar pagal tai,kada atsiųsta foto? nu gal aiškiai parašiau jei dvi nuotraukos, turinčios vienodus kiekius balsų užima prizinę vietą, laimi ta, kuri buvo į konkursą atsiųsta anksčiau. šio konkurso metu nežinau kaip bus, čia rėmėjai spręs.
Na bet ot kokie tie, "kinder'iai" prisireklamavo, o dovanų duot nenori
sveikiname visas 45 nares, kurios bus apdovanotos prizais Visoms bus išsiųsta asmeninė žinutė su informacija dėl prizų atsiėmimo tvarkos Sapokliaka edvina Noelle baltė Armana Valerija Yell Irusika VI-VA-VI Snezana Olaiva Papugele mama_gulbe Raspberry Mažulėlė Keit gggg Betukas Uliuliuska hi : ) wwwtania Ramunia Virginija Šimkiene Veitė Primadona-A. Medona Rustė grange Gulia Žuvytė kaulai alio-nka zana33 bus_ka lauraulidiene Dziurgita amirrr Murgita Monse burundukas1 Erszebeth Corny mammka Aurėja Džinė paskutinės 5 foto gavo vienodai po 4 balsus. laimi tos, kurios atsiųstos į konkursą anksčiau, todėl patenka 2 nuotraukos iš 5, turėjusių po 4 balus. auklei 2009/10/31 0:22 Aurėja 2009/10/16 13:41 ereses 2009/11/12 18:18 Džinė 2009/10/19 11:59 alnera 2009/10/27 13:28
O man labai malonu ir taip dalyvaut konkursuose..be jokiu laimejimu.Labai nudziugina ir tie keli balseliai atiduoti uz darbelius
Labai maloniai nustebom,kad papuolem i apdovanotu gretas ar su kuom nors susisieke remejai? nes iki siol pas man ramuma vaikas simta kart per diena klausia kada gaus priza
Mergaitės, su visomis bus susisiekta ir priziukai pasieks vaikučius per 2-3 savaites (priklausomai nuo gyvenamosios vietos). Tikrai iki Kalėdų
Nepamirškite, kad laimėtojų yra net 45. Jei jau aš adresu surinkau per savaitę, tai rėmėjams irgi reikia suderinti siuntimus, prizus , peržiūrėti kas ką laimėjo. čia nėra taip paprasta kaip apdovanoti 3 laimėtojus.
Su manimi susiekė šiandien, tai manau jau ir kitos gaus greit.
Labai malonus laiškas, net smagu.
Mes irgi vis dar laukiamm..
Aciu visiems, kurie balsavote uz inkila, "kad varnenams butu jaukiau" Dukra jau pamirso.. Kai suzinojom, kad laimejom, vaikas gera savaite kasdien klausinejo, kur tie kinderiai
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|