Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Negražus vaikas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
jurge3
Sveikos mamos 4u.gif
Pasidarė labai įdomu ,ar tikrai visoms mamoms jų vaikai yra patys gražiausi?
Turiu vieną pažįstamą,kuri labai išgyvena dėl to,kad jai negražus jos vaikas unsure.gif
Apache
unsure.gif Nenormalu,manau kiekvienai mamai savas vaikas pats paciausias... Gal jai kokia pogimdymine depresija? blink.gif
jurge3
QUOTE(Apache @ 2009 10 16, 15:39)
unsure.gif  Nenormalu,manau kiekvienai mamai savas vaikas pats paciausias... Gal jai kokia pogimdymine depresija?  blink.gif
*

Vaikeliui jau metukai,tad tai tikrai ne pogimdyminė depresija. unsure.gif berniukas mylimas,juo visi dziaugiasi,bet mamai jis negrazus ir tiek rolleyes.gif
Meškašunis
QUOTE(jurge3 @ 2009 10 16, 15:31)
Sveikos mamos 4u.gif
Turiu vieną pažįstamą,kuri labai išgyvena dėl to,kad jai negražus jos vaikas unsure.gif
*

As pazistu tokiu ne viena ir ne dvi. Labai myli, bet sako , kad negrazus lotuliukas.gif . Mano mama pati sako - tu gimei tokia baisi baisi ! doh.gif lotuliukas.gif
Apache
biggrin.gif nu nzn,man asmeniskai i galva netelpa,kaip gali buti vaikas toks jau baisus... nors prisipazinsiu,sakyti kad jis pats graizausias pasaulyje,jei taip nera,irgi negerai. Beja is bjauriojo anciuko isaugo grazus gulbinas... smile.gif
vetruze
nu,mamos,ir tema
Meškašunis
QUOTE(Apache @ 2009 10 16, 17:49)
biggrin.gif  nu nzn,man asmeniskai i galva netelpa,kaip gali buti vaikas toks jau baisus... nors prisipazinsiu,sakyti kad jis pats graizausias pasaulyje,jei taip nera,irgi negerai. Beja is bjauriojo anciuko isaugo grazus gulbinas...  smile.gif
*

Nu bet jei baisi, tai kam meluot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juk ir pati matau, kai nuotraukas pavartau smile.gif
Dabar uztat visai nieko. Ir mama jau sako, kad grazi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
smagus_vasaros_lietus
lotuliukas.gif oi prisijuokiau
beje, mano vaikas pats graziausias cool.gif
** Svaja**
Mamyte tegul dazniau i veidrodi pasiziuri ir i teti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Labai jau ciki vaikuciai tik kataloge biggrin.gif

Man mano visi grazuliai wub.gif wub.gif is vis negraziu vaiku nemaciau blink.gif schmoll.gif

Cia matyt esme slypi kazkur ...anapus biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurge3 @ 2009 10 16, 15:51)
Vaikeliui jau metukai,tad tai tikrai ne pogimdyminė depresija. unsure.gif berniukas mylimas,juo visi dziaugiasi,bet mamai jis negrazus ir tiek rolleyes.gif
*

Depresija negydoma niekur nedingsta, mamytei pas specus laikas ax.gif 4u.gif
ciuke
QUOTE(jurge3 @ 2009 10 16, 15:51)
*

Gal nori, kad visi sakytu priesingai bigsmile.gif

Neisivaizduoju, net svetimi vaikai nebuna negrazus, na gal maziau simpatiski kai kurie. Bet savas-jau vien mielumas paperka wub.gif . Nesuvokiu.

O siaip girdziu kartais is tevu apie vaikus taip sakant, bet tik ne apie kudikius, o jau apie daug vyresnius rolleyes.gif .
*Liepa18*
QUOTE(jurge3 @ 2009 10 16, 15:31)
Sveikos mamos 4u.gif
*

g.gif kažkaip neteko susidurti su tokiais atvejais... O tai jai nuo pat gimimo negražus? Gal pas pačią mamą daug kompleksų ir gal tikrai nepraverstų psichologo konsultacija...

O kaip Jūsų akimis tas vaikiukas?
jurge3
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 10 16, 22:02)
g.gif  kažkaip neteko susidurti su tokiais atvejais... O tai jai nuo pat gimimo negražus? Gal pas pačią mamą daug kompleksų ir gal tikrai nepraverstų psichologo konsultacija...

O kaip Jūsų akimis tas vaikiukas?
*

Man,asmeniskai, jis vaikas kaip vaikas. unsure.gif
Na as pati,kai ziuriu i savo vaikus,nesuprantu tokio dalyko,todel ir uzvedziau tokia tema,pasidare tiesiog idomi kitu mamu nuomone apie tai.
neilia
QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 16, 16:59)
As pazistu tokiu ne viena ir ne dvi. Labai myli, bet sako , kad negrazus  lotuliukas.gif . Mano mama pati sako - tu gimei tokia baisi baisi !  doh.gif  lotuliukas.gif
*

QUOTE(ciuke @ 2009 10 16, 21:42)
O siaip girdziu kartais is tevu apie vaikus taip sakant, bet tik ne apie kudikius, o jau apie daug vyresnius rolleyes.gif .
*

man tik gimusi kudikeliai nera grazus schmoll.gif kai pagimdziau savaja, ziuriu, kazkokia bezdzionke islindo, paklausiau gydytojo, ar jai viskas gerai, bet jis atsake, kad visi kudikeliai tokie gimsta, pavadino ja tikra grazuole ir dave 10 balu tongue.gif tik po kokio pusmecio ji man pradejo grazeti, o dabar jau tikra grazuole wub.gif daugmaz nuo metu man visi vaikeliai grazus, bet visai maziukai ne schmoll.gif gal is tikruju pas psichiatra reikia g.gif
fillipa
Nereikia jokio psihiatro schmoll.gif Gi mama vistiek savo vaika myli bigsmile.gif o kad ne grazus tai ka jau padarysi ax.gif svarbiausia paciam vaikui i akys tuo nesakyti, bent kol neuzaugs.
Mano didzke ne grazi gime. Didele nosis, kuda.. atsimenu pas kaimyne ejau tai pas ja mergaite ta pacia diena su maniske gime, tai su dideliais zandais storom lezkutem.. Kai antroji mano gime tai vaika tik fotografuoti ax.gif zandai apvalus ir lezkutes apvalios..
Koks be butu vaikas mama vistiek ji myli, ir kokia bebutu mama ne grazi - vaikui pati graziausia.
mylimuke
Man maniškė tokia fainuolė, kad negaliu wub.gif Ir kiti vaikučiai dauguma labai gražūs ir mieli rolleyes.gif Gal tik vieną kartą esu mačiusi nuotraukoje vaikiuką, apie kurį tikrai galėčiau pasakyt, kad labai nesimpatiškas buvo. Tiesa, bet užaugo labai gražus vyras blush2.gif
Gintare L.
paaugs vaikelis , pamatys mama pati, kad bruozai keiciasi,smile.gif)) ir vaikas tikrai taps patrauklus:)) nera ko pergyventi,smile.gif ar prisimenat pasaka "bjaurusis anciukas"?va pagalvokit, kad tai ne pasaka, o realybe:)))) mirksiukas.gif 4u.gif
blessedness
Na man mano dukriukas tai labai grazus,it kiti giria kad grazuole auginam wub.gif
o seip tai man tikrai ne visi vaikuciai grazus,bet tas grozis toks subjektyvus dalykas,gal ta mama akcentuoja kokia detale gal nosis kokia didele, ar dar kazkas panasaus,del to jei atrodo kad vaikas negrqazus sunku pasakyt kuo ji motyvuoja ta savo vaiko negrazuma g.gif
Nireglina
QUOTE(neilia @ 2009 10 16, 23:08)
daugmaz nuo metu man visi vaikeliai grazus, bet visai maziukai ne schmoll.gif gal is tikruju pas psichiatra reikia g.gif

Tuomet ir man reikia pas psichiatrą lotuliukas.gif Išties ne visi maži vaikai būna gražūs. Kai gimė mano mažius, jis man pasirodė labai negražus. Gal dėl to, jog lyginau su dičkiu, kuris nuo gimimo yra labai gražus. Pamenu kaip aplinkiniai šnekėjo, jog mažasis gražus vaikas. Galvodavau, jog jie tik nori įsiteikti. Vaikas augo, keitėsi ir tik gal nuo pusmečio jis man pasirodė gražus. Tai gi ne kiekvienai mamai savas vaikas gražus, tačiau tai nieko nereiškia. Dėl to jis nėra mažiau mylimas.
Brigitte
QUOTE(neilia @ 2009 10 16, 23:08)
man tik gimusi kudikeliai nera grazus schmoll.gif kai pagimdziau savaja, ziuriu, kazkokia bezdzionke islindo, paklausiau gydytojo, ar jai viskas gerai, bet jis atsake, kad visi kudikeliai tokie gimsta, pavadino ja tikra grazuole ir dave 10 balu tongue.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu prajuokinai.... Man pvz tik gime irgi nera labai grazus: oda melsvai raudona, visi susirauksleje, uztine..... Bet kai pati pagimdziau tai man mano dukra nerealiai grazi atrode - lyginant su kitais kudikeliais tai skaistute, baltute, lygute..... O po gero pusmecio i foto paziurejau, kur mergikei 9 paros, nu velnias kad gi ir raudona ji buvo, ir uztinus kaip visi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik is tos laimes dideles viska kitaip maciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir dabar man mano mergaite laaaaabai grazi. Ir gatvej is svetimu zmoniu komplimentu daznai susilaukiam, tai sakau gal ne be reikalo g.gif tongue.gif Bet siaip tai nepasakyciau kad visi be isimties mazi vaikai yra grazus. Visokiu pasitaiko. O ir supratimas apie grozi pas kiekviena skirtingas. Gal ta temos autores mineta mamyte turejo kazkoki isankstini grozio etalona susikurus ir vaikutis jo neatitinka g.gif
jurge3
QUOTE(Brigitte @ 2009 10 17, 13:48)
O ir supratimas apie grozi pas kiekviena skirtingas. Gal ta temos autores mineta mamyte turejo kazkoki isankstini grozio etalona susikurus ir vaikutis jo neatitinka  g.gif
*

drinks_cheers.gif as irgi ne karta buvau taip pagalvojus.Jai ir nosytė perdidelė ,ir ausytes perdaug atlėpę smile.gif Nosytė manau beaugant kokia bebūtų dailutė keiciasi,ir gal is nevisai idealios kaip tik isaugs vaikinukas su labai grazia nosyte biggrin.gif
Beje pati mama labai simpatiska thumbup.gif
*Lyra*
Kazkaip keista g.gif Kiekvienai mamai, manau, vaikutis yra pats graziausias wub.gif Dirbu su vaikais ir neesu maciusi negrazaus vaiko schmoll.gif Ir net neisivaizduoju, kad taip galetu buti. Aisku negali buti visi kaip lelytes is katalogo, bet man jie visi mieli ir simpatiski mirksiukas.gif Beje ne grozis, o protas gyvenime svarbiausias!
Brigitte
QUOTE(jurge3 @ 2009 10 17, 14:21)
Jai ir nosytė perdidelė ,ir ausytes perdaug atlėpę smile.gif
*

Na jei tavo drauge tai paguostu, tai mano vyras su ziauriai atlepusiom ausim ir nosis jo didele. Nepaisant to gavo pasiulyma is vieno garsaus dizainerio podiumu prazygiuot (nors siaip jo profesija su mados pramone nieko bendro neturi) biggrin.gif Gi ne i astskiras detales ziureti reiktu, o i visuma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lyra82 @ 2009 10 17, 14:22)
Beje ne grozis, o protas gyvenime svarbiausias!
*

Kad ir kaip mes noretume kad taip butu, bet vistik isvaizda taip pat yra svarbi. Tarkim kad ir ieskantis darbo, jei bus du kandidatai +/- panasaus proto su panasia patirtim, darbdavys teiks pirmenybe tam, katro isvaizda "respektabili". Patinka mums tai ar ne, bet taip yra.....
Nu aisku jei jau zmogus tupas kaip puodo dangtis, tai jam nei maza nosis, nei grazi akiu spalva nepagelbes. irnesakyk.gif
Meškašunis
QUOTE(Brigitte @ 2009 10 17, 16:34)
Na jei tavo drauge tai paguostu, tai mano vyras su ziauriai atlepusiom ausim ir nosis jo didele. Nepaisant to gavo pasiulyma is vieno garsaus dizainerio podiumu prazygiuot (nors siaip jo profesija su mados pramone nieko bendro neturi)  biggrin.gif Gi ne i astskiras detales ziureti reiktu, o i visuma  smile.gif
Papildyta:
Kad ir kaip mes noretume kad taip butu, bet vistik isvaizda taip pat yra svarbi. Tarkim kad ir ieskantis darbo, jei bus du kandidatai +/- panasaus proto su panasia patirtim, darbdavys teiks pirmenybe tam, katro isvaizda "respektabili". Patinka mums tai ar ne, bet taip yra.....
Nu aisku jei jau zmogus tupas kaip puodo dangtis, tai jam nei maza nosis, nei grazi akiu spalva nepagelbes.  irnesakyk.gif
*

Na, tiek toli nekapstykim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kol dar musu atzaleles ieskosis darbo dar ohoho kiek visko pasikeis .... mirksiukas.gif
ciuke
QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 17, 19:55)
Na, tiek toli nekapstykim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif as tai girdejau toki pasakyma, kas mazas grazus, tai paskui nelabai, ir atvirksciai bigsmile.gif

turiu tokia pazistama, mergaite buvo nuostabi, net miesto mis titula pelniusi biggrin.gif kai buvo 5 metuku, o dabar uzaugo, nosis istyso, nu neliko nieko 'jos' kas buvo ax.gif
Taip, kad tegu drauge sau augina sveika vaikuti, jei kaip sakot mamyte grazi, tai ir isgrazes tas kudikelis wub.gif .
Is kitos puses, jei mamyte ta grazuole, tai pripratusi girdet apie grozi, tai ir stato i pirma vieta, kad ir vaikas turi buti pats pats graziausias bigsmile.gif
keista, kad jei jau taip vaikelis negrazus, kad net su drauge 'konsultuojais', gal ja rimtai tas labai grazia g.gif rolleyes.gif
adiaVT
O gal kažkas kitas pasakė, kad jos vaikas negražus ir mamai taip užstrigo tas, kad pati tiesos nebemato. Tiesiog per jautriai (ir per ilgam) sureagavo g.gif

Atsargi
Svetimų vaikų daug negražių matau. Ir kas ? Ir suaugusių daug negražių matau. Ir aš pati esu negraži. Ir mano vyras mano, kad aš nesu labai jau graži, o tiesiog simpatiška lotuliukas.gif Tik vaikai mums labai gražus gavosi. Kai buvau nėščia, net bijojau, kad nebūtų negražus vaikas. Tiesa dabar mergaitė paaugo ir akinius gydytojai laikinai uždėjo, tai negaliu meluoti sau . Negraži ji man su akiniais. Bet čia aš tik sau tyliai pagalvoju. Meilė mano vaikui tikrai nesumažėjo. Myliu iki negalėjimo.
sena niekšė
žinot, mažų vaikų gražumas ir negražumas sąlyginis. kol naujagimiai, tai visi nuostabūs, o kai pradeda augt, taireik mamai būt stilistei. kaip aprengei,kaip apkirpai -- va ir gražumas.

mano vyresnis sūnus buvo kelis kartus apibūdintas kaip "siaubingas" ar "iš kalėjimo", nes mes visad kerpamės trumpai ir neauginom garbanėlių. ai, dar mėgstam juodos spalvos drabužėlius. nu ir papūskit į uodegą laugh.gif

ir dar... kai žmogus sako "koks gražus vaikelis", nereiškia kad jis sako tiesą. bet jei jis to nesako, irgi nebūtina pergyvent.
Terezza
QUOTE(lyra82 @ 2009 10 17, 12:22)
Kazkaip keista  g.gif  Kiekvienai mamai, manau, vaikutis yra pats graziausias  wub.gif  Dirbu su vaikais ir neesu maciusi negrazaus vaiko  schmoll.gif Ir net neisivaizduoju, kad taip galetu buti. Aisku negali buti visi kaip lelytes is katalogo, bet man jie visi mieli ir simpatiski  mirksiukas.gif  Beje ne grozis, o protas gyvenime svarbiausias!
*

Prieštarauji pati sau. Gražus ir simpatiškas vaikas - du skirtingi dalykai. Iš viso, nesuprantu, kaip gali gražūs būti visi? Nu ne visi tokie. Taip, jie mieli, fainuoliai bet negražūs. O gražuoliais pavadinti galima toli gražu net ne kas antrą. Ir jei mama sugeba tai pripažinti - valio. Tai nereiškia, kad ji vaiko nemyli.
Aš asmeniškai esu mačiusi tik keturis labai gražius kūdikius. O visi kiti - simpatiški vidutiniokai. Ir nereikia čia apsimetinėti, kad yra kitaip mirksiukas.gif
P.s. Mamai pasakyti, kad jos vaikas negražus - jokiu būdu nevalia ax.gif
Amica
QUOTE(Valkiria @ 2009 10 17, 23:57)
Gražus ir simpatiškas vaikas - du skirtingi dalykai. O gražuoliais pavadinti galima toli gražu net ne kas antrą.
*

drinks_cheers.gif

Ir aplamai - grožis subjektyvus dalykas smile.gif
Brigitte
QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 17, 19:55)
Na, tiek toli nekapstykim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kol dar musu atzaleles ieskosis darbo dar ohoho kiek visko pasikeis .... mirksiukas.gif
*

Na tai buvo atsakymas i pasakyma, kur bandyta isvartyt, kad zmogaus isvaizda nera gyvenime svarbi mirksiukas.gif O siaip tai kas tiesa tai tiesa, kad dabar nera labai grazus, tai dar nezinia kaip atrodys kai uzaugs.
Svarbiausia kad mama myletu, net ir pripazindama kad negraszus ax.gif
Ende
Jei ranką prie širdies pridėjus, tai kai gimė mano mažoji man ji buvo negraži, nes lyginau su vyresneliu, kuris jau toks simpatulka gimė, ryškių bruožų. Bet dabar jau išgražėjo panelė, tai jau esu tikra pelėda. Einu ir galvoju, "nu nesuprantu, kaip čia taip yra, kad visi vaikai kaip vaikai, o mano tikri gražuoliai " lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Meškašunis
QUOTE(ciuke @ 2009 10 17, 20:07)
drinks_cheers.gif as tai girdejau toki pasakyma, kas mazas grazus, tai paskui nelabai, ir atvirksciai  bigsmile.gif

turiu tokia pazistama, mergaite buvo nuostabi, net miesto mis titula pelniusi  biggrin.gif  kai buvo 5 metuku, o dabar uzaugo, nosis istyso, nu neliko nieko 'jos'  kas buvo ax.gif
Taip, kad tegu drauge sau augina sveika vaikuti, jei kaip sakot mamyte grazi, tai ir isgrazes tas kudikelis  wub.gif .
Is kitos puses, jei mamyte ta grazuole, tai pripratusi girdet apie grozi, tai ir stato i pirma vieta, kad ir vaikas turi buti pats pats graziausias  bigsmile.gif
keista, kad jei jau taip vaikelis negrazus, kad net su drauge 'konsultuojais', gal ja rimtai tas labai grazia  g.gif    rolleyes.gif
*

As irgi tokia pazistu, mergaite buvo kaip lele, nepraeidavo nieks pro sali komplimento nepasakes... O dabar jau 12 klaseje, tai visa mokykla pravardziuoja "žasė" lotuliukas.gif . Tikrai taip ir atrodo... blink.gif
mamamia25
man nuo gimimo grazus mano vaikas, bet mano usvene pasakojo kai pagymde antra sunu ir ji pamate tai sako ziuriu ir toks negrazus jis pasirode kupstas plauku susiraukslejas visas ir iki pauglystes nesimpatiskas vaikas toks buvo , bet dabar mb brolis isaugo ir visai grazus vyrukas.

QUOTE(sena niekšė @ 2009 10 18, 00:32)
ir dar... kai žmogus sako "koks gražus vaikelis", nereiškia kad jis sako tiesą. bet jei jis to nesako, irgi nebūtina pergyvent.
*

drinks_cheers.gif mano tokios pazystamos vaikas man nu negrazus yra blush2.gif sedim kazkada ir jo mociute man- ale ot koooks grazus vaikas ane? kas man beliko galva palinkseti ir pritart biggrin.gif
ing...
QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 18, 12:25)
O dabar jau 12 klaseje, tai visa mokykla pravardziuoja "žasė"  lotuliukas.gif . Tikrai taip ir atrodo... blink.gif
*

na, ir visos mamos dar pasijuokime, kad taip pasiseke vaikui...
Ende
QUOTE(ing... @ 2009 10 18, 14:12)
na, ir visos mamos dar pasijuokime, kad taip pasiseke vaikui...
*

drinks_cheers.gif labai jau nevykusį smailiką prikabino...
mylimuke
Pas maniškę ausytės atlėpusios ir nosytė turbūt bus didelė kaip tėčio, bet man ji vistiek labai labai graži wub.gif
Amica
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 18, 14:12)
Pas maniškę ausytės atlėpusios ir nosytė turbūt bus didelė kaip tėčio, bet man ji vistiek labai labai graži  wub.gif
*

Ausytes su laiku galima ir pakoreguoti mirksiukas.gif , aišku jei tam bus didelis noras.
mylimuke
QUOTE(Amica @ 2009 10 18, 22:21)
Ausytes su laiku galima ir pakoreguoti  mirksiukas.gif , aišku jei tam bus didelis noras.
*

Aš asmeniškai prieš operacijas, ypač vaikų, nebent jau labai didelis kompleksas būtų. Pasakiau taip tik todėl, kad blaiviai matau savo vaiko "trūkumus", tačiau dėl to nė kiek ne mažiau myliu ją ax.gif
*Selma*
Man išvis protu nesuvokiama, kaip gali būti savas vaikas negražus doh.gif Kiekvienai mamai jos vaikas yra pats gražiausias, nuostabiausias ir pats pačiausias wub.gif
Linike77
Man - mano akims mano vaikas pats gražiausias pasaulyje. Nes jis MANO. wub.gif
Beautiful Life
Man ir vyrui musu dukrele pati graziausia wub.gif
zydrune85
As manau kad kiekvienai mamai ir teciui ju vaikai graziausi ir nuostabiausi, kad ir koks tas vaikas bebutu ar atlepusiom ausytem ar placia nosyte vistiek tai musu vaikai wub.gif
Meškašunis
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 10 19, 14:20)
Man ir vyrui musu dukrele pati graziausia  wub.gif
*

drinks_cheers.gif Taip ir turi buti
*Aprilė*
Pats pats gražiausias, mieliausias, šauniausias wub.gif
pelene22
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 19, 09:04)
Man išvis protu nesuvokiama, kaip gali būti savas vaikas negražus  doh.gif  Kiekvienai mamai jos vaikas yra pats gražiausias, nuostabiausias ir pats pačiausias  wub.gif
*

100 % pritariu mirksiukas.gif thumbup.gif
Marisa
Savas vaikas yra pats NUOSTABIAUSIAS thumbup.gif
AusraR
QUOTE(smagus_vasaros_lietus @ 2009 10 16, 19:21)
lotuliukas.gif  oi prisijuokiau

zinokit nejuokinga. tegu mama galvoja ka nori, bet viakui jokiu budu nereiketu isduoti kad jis negrazus, net uzsiminti, nes vaikas mamos zodzius priima kaip gryna teisybe ir kritiskai vertinti nesugeba. Ivarysit vaikui kompleksa visam gyvenimui doh.gif
aureku
man mano dukryte zinoma labai grazi ir labai mylima. bet jei matau grazu vaika tikrai negalvoju, kad mano tai vistiek grazesne. rolleyes.gif
Fi Fi
Nu keista ta mama, nes man visi vaikai labai grazus, bet maniskis pats paciausias wub.gif
slonko
manau kiekvienai mamai jos vaikas graziausias ir kiekvienam vaikui graziausia jo mama. man mano mama buvo kaip pasaku princese, o vaikuciai- na cia juk daug daugiau nei fizinio grozio ivertinimas, mes i juos ziurim visai kitomis akimis , todel cia nekorektiskas klausimas gaunasi..
man buvo nesuprantama, kai drauge sielvartavo pagimdziusi dukryte kad ji tokia "negrazi", ir kad gydytojai guodesi o ta ramino kad pasikeis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.