Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
Nikolete
Pabaigėm temą, o pakalbėt dar turim apie ką. Todėl prašom, mamytės, į naujus namučius 4u.gif
Kuklioji
Mamytes,
noreciau isgirsti nuomone tu, kuriu vaikuciai lanko "meskuciu" grupe. Ka manote apie aukletojas ir pan.? Gal atsiras tokiu, kuriu vaikuciai yra musu grupiokai 4u.gif

Aciu is anksto mirksiukas.gif
Rianka
O aš noriu paklausti, kaip manot mamos, ar pralaukus 2 metus eilėje papulsim į daržiuką, ar teks eiti su voku? blush2.gif
Asta
QUOTE(Rianka @ 2009 10 20, 14:30)
O aš noriu paklausti, kaip manot mamos, ar pralaukus 2 metus eilėje papulsim į daržiuką, ar teks eiti su voku?  blush2.gif
*

Manau, kad kaip ir loterija su patekimu pralaukus 2 metus. Teoriškai - turėtumėt papulti, praktiškai - priklausys nuo to kelinti sąrašuose esate, kiek atsiras turinčiu pirmumo teisę... Mes pralaukę 2 metus beveik iki paskutinių savaičių nežinojome pateksim ar ne. Bet pasisekė smile.gif
allile
Mes lankom meskuciu grupe. Nu ne viskuo esu patenkinta ir amzinai besiskundziancia pavargusia aukletoja. verysad.gif
gudrute_69
maniskiai ejo i meskuciu grupe, kazin ar tos pacios aukletojos? kokie vardai? MUsu buvo Terese ir Ausra
Kuklioji
QUOTE(gudrute_69 @ 2009 10 26, 23:25)
maniskiai ejo i meskuciu grupe, kazin ar tos pacios aukletojos? kokie vardai? MUsu buvo Terese ir Ausra
*

na lyg ir tie patys vardai smile.gif
astarim147
QUOTE(gudrute_69 @ 2009 10 26, 23:25)
*

Taip sios aukletojos.
baltė
QUOTE(vatan @ 2009 10 16, 10:23)
Blogiausia sioje istorijoje, kad aukletoja vaikui kartoja, jog jis blogas. Kas, kas bet pedagogas turi zinoti, jog blogu zmoniu, o juo labiau vaiku nera yra tik blogas ELGESYS, tai du dideli skirtumai ir ju negalima maisyti. Jei vaikas blogai pasielge, tai jam turi buti paaiskinta, kad jis blogai pasielge, jog jo elgesys blogas ir jokiu budu ne jis pats blogas.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai pritariu, kad neįvarytų vaikui paskui kompleksų, savęs nuvertinimo jausmo. Aš tai eičiau pas direktorę ir pasikalbėčiau, juk ji ragina tai daryti. Visa laimė, kad mes ančiukų grupėje. smile.gif

QUOTE(Rianka @ 2009 10 20, 14:30)
O aš noriu paklausti, kaip manot mamos, ar pralaukus 2 metus eilėje papulsim į daržiuką, ar teks eiti su voku?  blush2.gif
*

Nereikia jokių vokelių. schmoll.gif Jei laukiat, tai ir papulsite, tik gal ne iš karto. 4u.gif Kasmet vis daugiau norinčių, todėl ir eilė ilgėja.

QUOTE(allile @ 2009 10 26, 19:46)
Mes lankom meskuciu grupe. Nu ne viskuo esu patenkinta ir amzinai besiskundziancia pavargusia aukletoja. verysad.gif
*

Užuojauta, negalėčiau žiūrėt, jei pastoviai dejuotų auklėtoja.
Apie Teresę esu girdėjusi, kad ji turi labai specifinį požiūrį, skundėsi anksčiau tėveliai jos auklėjimo metodais.

Mūsų ančiukų gr. auklėtojų nei karto negirdėjau dejuojant, o dirba tai sunkai, vaduoja viena kitą (ligos atveju). Tada joms tenka dirbt visą dieną, bet nesiskundžia, nors ir matosi, kad išvargsta.

Mano vaikas rytais nenori į darželį, bet pamato savo grupę, tai net skuba persirengt ir greičiau eiti ten. Auklėtojos vaikiukus nešioja, myluoja... Na, matos, kad dirba su kantrybe ir meile. Bent man taip atrodo. Tikuosi nesikesi mūsų grupės auklėtojos. smile.gif
lemurmur
Apstulbau, siandien iejus i darzeli, sugalvok tu man, esant darzelyje vaikams dazyti.. Kvapas nerealus - baisiausi nuodai. ax.gif Nejaugi to nebuvo galima atlikti vaikams nesant ar bent jau kokiais vandens emulsiniais dazais, o ne acetoniniais.
Kaip jums mamytes tai atrodo ???
Nike
QUOTE(lemurmur @ 2009 11 10, 15:26)
Apstulbau, siandien iejus i darzeli, sugalvok tu man, esant darzelyje vaikams dazyti.. Kvapas nerealus - baisiausi nuodai.  ax.gif  Nejaugi to nebuvo galima atlikti vaikams nesant ar bent jau kokiais vandens emulsiniais dazais, o ne acetoniniais.
*

as vis paskaitau ir pagalvoju - nu jei kam nors kas nors nepatinka- tai gal verta paieskoti geresnio darzelio g.gif tai tas negerai, tai anas negerai....nu nebukim tokie islepinti - juk mokam po 150lt viso labo....bukim geresni, bukim linksmesni - patiems bus geriau 4u.gif

nu yra tas kvapas - bet taip ,kad iejus nebutu kuom kvepuot schmoll.gif svarbiausia kad grupese nesijaucia nieko - juk tai svarbiausia....vaikai tam koridoriuj juk nebuna......
lemurmur
QUOTE(Nike @ 2009 11 10, 18:20)
as vis paskaitau ir pagalvoju - nu jei kam nors kas nors nepatinka- tai gal verta paieskoti geresnio darzelio  g.gif tai tas negerai, tai anas negerai....nu nebukim tokie islepinti - juk mokam po 150lt viso labo....bukim geresni, bukim linksmesni - patiems bus geriau  4u.gif

nu yra tas kvapas  - bet taip ,kad iejus nebutu kuom kvepuot  schmoll.gif  svarbiausia kad grupese nesijaucia nieko - juk tai svarbiausia....vaikai tam koridoriuj juk nebuna......
*

O man juokingai atrodo tokie pasisakymai. mirksiukas.gif Ypac ta fraze: as vis paskaitau ir pagalvoju - nu jei kam nors kas nors nepatinka- tai gal verta paieskoti geresnio darzelio . doh.gif Tai gyvenime daug kas mums nepatinka.. tai negyvent ar sprest problemas reikia????? doh.gif Deja mano pazystamas po kaimynu duru dazymo acetoniniais dazais isvaziavo komoi..
Tai pagal jus iseitu, jei mokam po 150Lt tai nuodykit musu vaikelius, o mes jums nusisypsosim mastau.gif hihihi.gif
Nike
QUOTE(lemurmur @ 2009 11 10, 18:25)
O man juokingai atrodo tokie pasisakymai.  mirksiukas.gif

o man juokinga kad esam tokie islepinti -tik kas pirst - ir jau problemos doh.gif del kiekvieno ssss puciam tokius burbulus doh.gif

nu nebukim tokie pikti 4u.gif neieskokim patys problemu 4u.gif
Kuklioji
QUOTE(Nike @ 2009 11 10, 20:45)
o man juokinga kad esam tokie islepinti -tik kas pirst - ir jau problemos  doh.gif del kiekvieno ssss puciam tokius burbulus  doh.gif

nu nebukim tokie pikti  4u.gif neieskokim patys problemu  4u.gif
*

o man atrodo kad cia visai ne piktume esme,gal tiesiog mamos nori,kad tinkamai pasirupintu ju vaikais,ir tai visiskai nesvarbu ar mokam 100 ar 1000 unsure.gif
Nike
QUOTE(Kuklioji @ 2009 11 13, 21:02)
o man atrodo kad cia visai ne piktume esme,gal tiesiog mamos nori,kad tinkamai pasirupintu ju vaikais,ir tai visiskai nesvarbu ar mokam 100 ar 1000  unsure.gif
*

tai tada tiesiu taikymu pas direktore, o ne forume liezuviu malt 4u.gif Direktoe per susirinkima sake - kalbekimes, sakykit kas gerai , kokie pageidavimai ar klausimai...o dabar kiekvienas gudrus kalbet forume kai nieks nezino ir nemato kas tu ax.gif
tai jei norit kad kazkas rupintusi-tai pirmiausia jus ir rupinkites - kovokit uz savo vaikus ne forume, o darzelyje 4u.gif
Nikolete
Tai gal uždarom šitą temą. Ir visais klausimais varom pas direktorę - nepatiko auklėtoja, pas direktorę, negraži aplinka - lekiam išsižioję pas direktorę. Žinai, Nike, ne visos tokios karingos, galinčios rėžti viską į akis. Kitai gal čia pasiguodus palengvėja. Nereikia slopint kitų
Nike
QUOTE(Nikolete @ 2009 11 14, 08:36)
Tai gal uždarom šitą temą. Ir visais klausimais varom pas direktorę - nepatiko auklėtoja, pas direktorę, negraži aplinka - lekiam išsižioję pas direktorę. Žinai, Nike, ne visos tokios karingos, galinčios rėžti viską į akis. Kitai gal čia pasiguodus palengvėja. Nereikia slopint kitų
*

kodel....nepatinka aplinka-aisku kad pas direktore-gal ji turi argumentu del jos...nepatinka kad dazo kai vaikai darzely - nieks kits neisspres problemos kaip direktore....todel ir isiterpiau i pokalbi,kadangi jau cia nuo kalbejimo nepasikeis niekas......

o va jei yra kazkokiu problemeliu ar klausimu kaip jums atrodo ar dar kas -galima ir cia kalbet 4u.gif
baltė
QUOTE(lemurmur @ 2009 11 10, 15:26)
Apstulbau, siandien iejus i darzeli, sugalvok tu man, esant darzelyje vaikams dazyti.. Kvapas nerealus - baisiausi nuodai.  ax.gif  Nejaugi to nebuvo galima atlikti vaikams nesant ar bent jau kokiais vandens emulsiniais dazais, o ne acetoniniais.
*

Na, taip, nėra tai malonu, bet ką jau padarysi. Reikia tikėtis, tai nesikartos nuolat. O jei taip, tai ko gero jau reikėtų kažko imtis. Manau, tai vyksta visuose darželiuose. O dėl dažų, tai acetoniniai yra atsparesni, būtent dėl to viešose vietose juos naudoja.
Kita vertus, sovietmečiu į vaikus iš viso nebuvo kreipiamas dėmesys, jokių teisių ir t.t. Kūdikių lovelės buvo dažomos "nuodingais" dažais... ir kaip kai kurie pasakytų, ir nieko, ir užaugom... smile.gif Keičiasi laikai ir tikrai norisi to patogumo, to komforto, ekologijos, ypač, kai tai liečia mūsų vaikus...

Šiaip vat jei žmogus mano, kad problemą išspręs čia kalbėdamas, tai yra naivu. Bet nebūtina bėgti pas direktoję visada, nes kiekvienas atvejis yra individualus, gal kartais užtenka pasiguosti čia, pakalbėt su auklėtoja, o kartais gali tekti ir pas direktorę nueiti. Manau, kad tai yra natūralu ir normalu, laisvoje visuomenėje mes neturime bijoti kalbėti, išsakyti savo nuomonės. Juk taip mes norim pagerinti ne vien savo vaiko situaciją, bet ir apskritai darželio, visuomenės. Tikrai gal ir gerai, kad kažkas nėra iki galo patenkintas viskuo, nes tokiu atveju pamatom, kad yra daug dalykų, kuriuos galima padaryti geriau, pasitempti. Atvirai, tai net nepastebėjau, kad daržely kažkas kažką dažė, nes bėgam pirmyn ir atgal nesidairydami. Galva pilna visko, tai nėra kada ir pagalvoti. Bet jei kažkas pasako, tai ir pagalvoju. g.gif

Man pavyzdžiui, kyla kitų asmeninių klausimų, dėl kurių nieko nesakau nei auklėtojoms, nei kitiems, nes manau, tai yra neišvengiamos problemos. Pirmomis dienomis vaikas namo su kandimo žymėm pareidavo, su mėlynėm, na, bet ką aš galiu kaltinti, vaikas kažkaip adaptuojasi, perima kitų taisykles, išmoksta muštis, atsikalbinėti. Kad ir kalbos raida. Mūsų vaiko kalba regresavo, nes daržely kiti vaikai švepluoja ar nekalba. O mūsų vaikas taria visas raides ir turi paltų žodyną. Apskritai, yra ženkliai daugiau pasiekęs kitose srityse. Bet ką aš galiu kaltinti? Tokia yra darželio pasekmė, kur nėra ugdymo individualiai, o visi pasidaro daugmaž vienodo lygio (raidos prasme). Vaikai perima tai, ką mato, suvienodėja. unsure.gif
lemurmur
QUOTE(Nike @ 2009 11 14, 10:37)
kodel....nepatinka aplinka-aisku kad pas direktore-gal ji turi argumentu del jos...nepatinka kad dazo kai vaikai darzely - nieks kits neisspres problemos kaip direktore....todel ir isiterpiau i pokalbi,kadangi jau cia nuo kalbejimo nepasikeis niekas......

o va jei yra kazkokiu problemeliu ar klausimu kaip jums atrodo ar dar kas -galima ir cia kalbet 4u.gif
*

Problemu cia neisspresim - zinoma, bet kartais idomu kitu nuomone mirksiukas.gif . Va pavyzdziui jusu lotuliukas.gif
Butu idomu suzinoti apie kokias cia problemeles jusu nuomone galima kalbetis? ax.gif

Man tai dar butu idomu suzinoti, kaip kitoms mamytems atrodo, teveliu paliekami vaikams pasismagurevimai darzelyje, kaip cipsai, guminukai ir kitokie..? doh.gif

O del dazymo tikiuosi daugiau nesikartos doh.gif , kitaip pakelsiu toki veja, kad visam laikui prisimins ka gali vaiku sveikatai padaryti- pakenkti dazymas doh.gif
Nike
QUOTE(lemurmur @ 2009 11 19, 15:18)
Va pavyzdziui jusu  lotuliukas.gif 
Butu idomu suzinoti apie kokias cia problemeles jusu nuomone galima kalbetis? ax.gif

o kodel cia taip sarkastiskai g.gif visai nejuokinga 4u.gif

na pvz ir apie tai kaip jus ir rasot-guminukai...cipsai.....normali tema thumbup.gif musu grupej nemaciau kad kas tokiu "gerybiu" atnestu......nesam obuolius, sausainius....
Nikolete
QUOTE(lemurmur @ 2009 11 19, 16:18)
Man tai dar butu idomu suzinoti, kaip kitoms mamytems atrodo, teveliu paliekami vaikams pasismagurevimai darzelyje, kaip cipsai, guminukai ir kitokie..?
*

Mes šitą klausimą aptarėm per susirinkimą. Auklėtojos paprašė tėvelių vaikams tokių produktų į darželį neduoti. Protingi tėveliai suprato, durnam niekada neišaiškinsi. Nes kai turi vienas vaikas, tai užsimano ir kiti. Mūsų grupėj tvarka tokia - nori neštis vaišių - neškis, bet tiek, kad visiems užtektų. Atnešus atiduot šeimininkutei, o ji po pietų, ar pavakarių padalina vaišes visiems vaikams thumbup.gif
lemurmur
QUOTE(Nikolete @ 2009 11 19, 17:08)
Mes šitą klausimą aptarėm per susirinkimą. Auklėtojos paprašė tėvelių vaikams tokių produktų į darželį neduoti. Protingi tėveliai suprato, durnam niekada neišaiškinsi. Nes kai turi vienas vaikas, tai užsimano ir kiti. Mūsų grupėj tvarka tokia - nori neštis vaišių - neškis, bet tiek, kad visiems užtektų. Atnešus atiduot šeimininkutei, o ji po pietų, ar pavakarių padalina vaišes visiems vaikams thumbup.gif
*

Grazi mintis mirksiukas.gif , bet kai nesasi cipsus, guminukus (kurie daugelyje saliu net uzdrausti prekiaut) ir t.t... man visiskai nelinksma blush2.gif

Nebuvau susirinkime (nes sirgo), gal galetumet pakomentuot ka dar ten aptaret ax.gif
lemurmur
Mano mazylis vis serga ir serga. unsure.gif

Mamytes, kuriu vaikuciai dar vis lanko darzeli, kaip ten vaikuciu ar daug serganciu? Gal buvo kokiu kalbu- kaip bus su darzeliais jei isivyraus juose tokios pat bedeles kaip mokyklose???? doh.gif
Nikolete
QUOTE(lemurmur @ 2009 11 20, 11:56)
Mano mazylis vis serga ir serga.  unsure.gif 

Mamytes, kuriu vaikuciai dar vis lanko darzeli, kaip ten vaikuciu ar daug serganciu? Gal buvo kokiu kalbu- kaip bus su darzeliais jei isivyraus juose tokios pat bedeles kaip mokyklose????  doh.gif
*

Savo vaiko neleidžiu, nes bandom reabilituotis po sunkios ligos, bet ką tik kalbėjau su auklėtoja. Sakė iš 24 vaikų lanko 8. Bet ne visi serga, kitų tiesiog neleidžia, kad nesusirgtų. Situacija liūdna, bet juk praeina tos epidemijos mirksiukas.gif
lemurmur
QUOTE(Nikolete @ 2009 11 20, 12:16)
Savo vaiko neleidžiu, nes bandom reabilituotis po sunkios ligos, bet ką tik kalbėjau su auklėtoja. Sakė iš 24 vaikų lanko 8. Bet ne visi serga, kitų tiesiog neleidžia, kad nesusirgtų. Situacija liūdna, bet juk praeina tos epidemijos  mirksiukas.gif
*

O reabilitacija cia jusu iniciatyva ar gydytojos? Ar reiks uz nelankyta moket? blush2.gif

Mes persirgom nezinia ka g.gif pries menesi ir dabar komplikacijos - sinusitas, noreciau siektiek laiko leist sustipret mazuli, bet idomu reiks moket, ar kokios pazimos reikia? doh.gif
Nikolete
QUOTE(lemurmur @ 2009 11 20, 13:20)
O reabilitacija cia jusu iniciatyva ar gydytojos? Ar reiks uz nelankyta moket?  blush2.gif
*

Daktare musu neleidzia. Visos dienos bus pateisintos pazyma is daktares.
Nike
QUOTE(lemurmur @ 2009 11 20, 12:20)
bet idomu reiks moket, ar kokios pazimos reikia?  doh.gif
*

nelankius darzelio daugiau kaip 4 dienas - jau reikalinga gydytojo pazyma 4u.gif

skambinau siandien gydytojui,tai jis patare jei yra galimybes neleisti vaiko i darzeli ir aplamai kuo maziau lankytis viesose vietose ax.gif
kristi13
Sveikos mamytės. O mūsų mažoji eina į darželį. Ar taip, ar taip jei užsikrės tai nebūtinai gali tai atsitikti darželyje. Gali užsikrėsti ir nuo brolių,tėvų ir kitų asmenų.
Nejaugi dabar vaikus laikyti inkubatoriuje. Juk po šio gripo bus kita gripo forma ir taip iki pavasario gali būti.
lemurmur
Gal kas gali painformuot mirksiukas.gif 4u.gif
Kaip cia musu darzelyje su karantinu, ar paskelbtas, ar nelankantys vaikuciai privalo atnesti daktaru pazyma, ar tik reikia parasyti prasyma..????

Mes dar vis kapstomes is ligu doh.gif blush2.gif cry.gif

Skaiciau, kad yra darzeliu kur paskelbtas karantinas, vaikai gali nelankyti reikia tik parasyt prasymus ir moketi nereiks.
baltė
QUOTE(lemurmur @ 2009 11 29, 10:03)
Gal kas gali painformuot  mirksiukas.gif    4u.gif
Kaip cia musu darzelyje su karantinu, ar paskelbtas, ar nelankantys vaikuciai privalo atnesti daktaru pazyma, ar tik reikia parasyti prasyma..????

Mes dar vis kapstomes is ligu  doh.gif        blush2.gif      cry.gif

Skaiciau, kad yra darzeliu kur paskelbtas karantinas, vaikai gali nelankyti reikia tik parasyt prasymus ir moketi nereiks.
*

Mūsų darželyje karantino nebuvo. Pažymas, kaip ir kiekvienos ligos atveju, reikia atnešti iš gydymo įstaigos. Jei nelankė 3 dienas, tai jau reikia pažymos, kad vaikas yra sveikas, net jei ir nesirgo. Jūsų atvejis toks pat. Ko gero, gydotės nesavarankiškai, nes tokio amžiaus vaikui būtinas profesionalus gydymas, ypač, kai siaučia ligos, yra komplikacijos. Gydytojas išrašys pažymą, už visą sirgimo/gydymosi laikotarpį. Atnešus pažymą, jums už tas dienas bus išskaičiuota kitą mėnesį, nes mokame už einamą, o ne praėjusį mėnesį. 4u.gif

Susirinkime kalbėta buvo apie vaikučių pasiekimus, taip pat apie Kalėdų šventę. smile.gif
lemurmur
QUOTE(baltė @ 2009 12 05, 14:12)
Mūsų darželyje karantino nebuvo. Pažymas, kaip ir kiekvienos ligos atveju, reikia atnešti iš gydymo įstaigos. Jei nelankė 3 dienas, tai jau reikia pažymos, kad vaikas yra sveikas, net jei ir nesirgo. Jūsų atvejis toks pat. Ko gero, gydotės nesavarankiškai, nes tokio amžiaus vaikui būtinas profesionalus gydymas, ypač, kai siaučia ligos, yra komplikacijos. Gydytojas išrašys pažymą, už visą sirgimo/gydymosi laikotarpį. Atnešus pažymą, jums už tas dienas bus išskaičiuota kitą mėnesį, nes mokame už einamą, o ne praėjusį mėnesį. 4u.gif

Susirinkime kalbėta buvo apie vaikučių pasiekimus, taip pat apie Kalėdų šventę.  smile.gif
*

Labai aciu uz info 4u.gif
Ir vel susirinkimas o musu nera doh.gif . Gal galit parasyti kas ten buvo kalbama apie Kaledu svente ? Labai noreciau kad nors joje galetu mazylis dalyvaut.. blush2.gif
Nike
QUOTE(baltė @ 2009 12 05, 13:12)
Mūsų darželyje karantino nebuvo.

na karantinas tai tikrai buvo...ir gruodzio 15 jis atsauktas...nuo lapkricio 19 iki gruodzio 15 visos nelankymo dienos bus pateisintos, tik aisku reikia is gydytojo pazymos kad sveikas vaikas net ir jei nesirgo ax.gif
lemurmur
QUOTE(Nike @ 2009 12 19, 13:03)
na karantinas tai tikrai buvo...ir gruodzio 15 jis atsauktas...nuo lapkricio 19 iki gruodzio 15 visos nelankymo dienos bus pateisintos, tik aisku reikia is gydytojo pazymos kad sveikas vaikas net ir jei nesirgo ax.gif
*

Kaip suprast bus pateisintos..??? g.gif Ar uz tuo metu nelankytas reiks moket?

O dabar mokiniu atostogu metu, jei nelankys vaikas ar reiks moket? 4u.gif
Nike
QUOTE(lemurmur @ 2009 12 21, 14:40)
Kaip suprast bus pateisintos..???  g.gif Ar uz tuo metu nelankytas reiks moket?

O dabar mokiniu atostogu metu, jei nelankys vaikas ar reiks moket?  4u.gif
*

reikia pazymos is gydytojo kad vaikas sveikas, jei karantino metu nelankete darzelio...tada nereikes moket.....bet kokiu atveju jei darzelio nelankot daugiau kaip tris dienas-jau reikalinga gydytojo pazyma....

nereikia moketi tuomet, kai teveliai atostogauja - rasomas prasymas ir nereikia moketi.....mokiniu atostogos nesiskaito......po karnavalo mums ta sake aukletoja....

lemurmur
QUOTE(Nike @ 2009 12 21, 15:46)
nereikia moketi tuomet, kai teveliai atostogauja - rasomas prasymas ir nereikia moketi.....mokiniu atostogos nesiskaito......po karnavalo mums ta sake aukletoja....
*

O kaip suprast rasot prasyma ir viskas, ar dar reikia kazko is darbovietes? blush2.gif
Nike
QUOTE(lemurmur @ 2009 12 21, 14:50)
O kaip suprast rasot prasyma ir viskas, ar dar reikia kazko is darbovietes?  blush2.gif
*

neatsimenu ar reik is darbovietes blush2.gif reik pas aukletojas klaust ax.gif
Manguste
QUOTE(Nike @ 2009 12 21, 15:05)
neatsimenu ar reik is darbovietes  blush2.gif reik pas aukletojas klaust  ax.gif
*

Reikia pažymos iš darbovietės. mirksiukas.gif
baltė
QUOTE(Nike @ 2009 12 19, 12:03)
*

Karantino tikrai nebuvo, buvo paskelbta gripo epidemija Kauno mieste. Painiojate. 4u.gif Vat epidemija ir atšaukta 15 d. mirksiukas.gif
Nikolete
QUOTE(baltė @ 2009 12 26, 15:31)
Karantino tikrai nebuvo, buvo paskelbta gripo epidemija Kauno mieste. Painiojate.  4u.gif Vat epidemija ir atšaukta 15 d. mirksiukas.gif
*

Kabojo skelbimas ant darzelio duru pasirasytas direktores, kad ji skelbia karantina pasibaigusiu mirksiukas.gif
Manguste
Buvo ar nebuvo tas karantinas nežinau, bet už tą laikotarpį, kai buvo paskelbta gripo epidemija mokėti nereikėjo. 4u.gif
baltė
Karantinas ir epidemija skirtingi dalykai, karantinas priemonė epidemijai mažinti ir ją skelbia kiekviena įstaiga individualiai. Tokiu atveju, jei tai būtų buvęs karantinas, nebūtų galima vesti mažiukų į darželį (uždarytas būtų darželis), kaip ir neveikė kai kurios mokyklos. O mokėti nereikia, tik reikia pažymos (bent mus taip sakė).
tvigra
QUOTE(Nikolete @ 2009 12 27, 13:56)
Kabojo skelbimas ant darzelio duru pasirasytas direktores, kad ji skelbia karantina pasibaigusiu  mirksiukas.gif
*

Man atrodo, kad atsaukima pasirase Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius, o ne darzelio direktore... doh.gif hah.gif , kazko nedaskaitet...

O ar vedat daba savo maziukus iki 12.31d. Nes grupej gavom sarasiuka pasirasyt, kas nelankys iki sausio prad. tai as ir pasirasiau, bet pasirodo, kad uz ta laika uz darza vistiek reiks moket doh.gif . nieko neisskaiciuos.
O as daba turiu visokiu reikalu ir neturiu kur palikt vaiko, tai galiu best vistiek ar ne? g.gif
Asta
QUOTE(tvigra @ 2009 12 28, 18:36)
Man atrodo, kad atsaukima pasirase Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius, o ne darzelio direktore...  doh.gif  hah.gif , kazko nedaskaitet...

O ar vedat daba savo maziukus iki 12.31d. Nes grupej gavom sarasiuka pasirasyt, kas nelankys iki sausio prad. tai as ir pasirasiau, bet pasirodo, kad uz ta laika uz darza vistiek reiks moket  doh.gif . nieko neisskaiciuos.
O as daba turiu visokiu reikalu ir neturiu kur palikt vaiko, tai galiu best vistiek ar ne?  g.gif
*

Manau, kad galit vesti. Vistiek darželis dirba. Auklėtoja kai pasirašinėjom sakė, kad jei vaikučių nebus tai nedirbs. Vakar nedaug, bet buvo. O kadangi man į darbą reik, tai vesiu visomis dienomis blush2.gif
baltė
Dirbs darželis per šias dienas tikrai, tik daug tėvelių neves, nes turi atostogų arba palieka pas močiutes ir pan. Jei mažai bus lankančių, tai gali sujungti abi lopšelio grupes, o auklėtojos turės eiti neapmokamų atostogų. Taip vis taupo ir taupo kur nereikia. doh.gif
lemurmur
QUOTE(baltė @ 2009 12 29, 11:47)
Dirbs darželis per šias dienas tikrai, tik daug tėvelių neves, nes turi atostogų arba palieka pas močiutes ir pan. Jei mažai bus lankančių, tai gali sujungti abi lopšelio grupes, o auklėtojos turės eiti neapmokamų atostogų. Taip vis taupo ir taupo kur nereikia. doh.gif
*

O tai ka tom aukletojom ten veikti biggrin.gif , juk grupej viena diena 4 vaikai, kita 5 vaikai ax.gif , tik jei grupes junks tai nebevesiu blush2.gif hihihi.gif
baltė
Na, kažin ar labai norėtumėt pati eiti neapmokamų. Kalba eina ne apie veikimą. Jei pas mane darbe vieną dieną mažiau darbo būna, tai nereiškia, kad aš galiu ten visai neiti. Jūs tik labai iš savo varpinės žvelgiat, norit, kad Jūsų vaikui būtų gerai - šiltnamio sąlygos (čia sprendžiant iš Jūsų postų), o kitiems (pvz. auklėtojoms) gali būti ir ne itin geros sąlygos. Dar esat pastoviai nepatenkinta, nors Jūsų vaikas lankė labai mažai.
Sanita
QUOTE(baltė @ 2010 01 02, 01:59)
Na, kažin ar labai norėtumėt pati eiti neapmokamų. Kalba eina ne apie veikimą. Jei pas mane darbe vieną dieną mažiau darbo būna, tai nereiškia, kad aš galiu ten visai neiti. Jūs tik labai iš savo varpinės žvelgiat, norit, kad Jūsų vaikui būtų gerai - šiltnamio sąlygos (čia sprendžiant iš Jūsų postų), o kitiems (pvz. auklėtojoms) gali būti ir ne itin geros sąlygos. Dar esat pastoviai nepatenkinta, nors Jūsų vaikas lankė labai mažai.
*

Cia paskaitinejus susidaro ispudis, kad cia pasisako tik kelios mamos ir dauguma sio darzelio darbuotoju biggrin.gif
Ar Verineli lankanciu vaiku mamoms nerupi ju vaikai ? doh.gif Jos rupinasi tik ju vaikus priziurinciais pedagogais ? doh.gif hihihi.gif
Man visad atrode kad cia temos apie musu vaikucius, o ne apie pedagogu gerove ir t.t. tam gal yra kitos temos ? Ar as cia ko nesuprantu? ax.gif
lemurmur
QUOTE(baltė @ 2010 01 02, 01:59)
*

Na jau ir uzsiburbuliavot doh.gif
Ir pagal kokius gi mano postus sprendi, kad mano vaikui reikia siltamio salygu???
motinyste_veza
QUOTE(Sanita @ 2010 01 04, 13:55)
Cia paskaitinejus susidaro ispudis, kad cia pasisako tik kelios mamos ir dauguma sio darzelio darbuotoju  biggrin.gif
Ar Verineli lankanciu vaiku mamoms nerupi ju vaikai ? doh.gif  Jos rupinasi tik ju vaikus priziurinciais pedagogais ?  doh.gif  hihihi.gif
Man visad atrode kad cia temos apie musu vaikucius, o ne apie pedagogu gerove ir t.t. tam gal yra kitos temos ? Ar as cia ko nesuprantu?  ax.gif
*

na tikrai kazko nesuprantant... juk kuo geriau pedagogams, tuo geriau ir musu vaikuciams...
baltė
QUOTE(Sanita @ 2010 01 04, 12:55)
Cia paskaitinejus susidaro ispudis, kad cia pasisako tik kelios mamos ir dauguma sio darzelio darbuotoju  biggrin.gif
Ar Verineli lankanciu vaiku mamoms nerupi ju vaikai ? doh.gif  Jos rupinasi tik ju vaikus priziurinciais pedagogais ?  doh.gif  hihihi.gif
Man visad atrode kad cia temos apie musu vaikucius, o ne apie pedagogu gerove ir t.t. tam gal yra kitos temos ? Ar as cia ko nesuprantu?  ax.gif
*

Matau, kad man taikote postą, tai ką dabar man daryti, kad rašo tik kelios mamos? Paprašyti, kad rašytų daugiau mamų? g.gif Kurios nori, tos ir rašo.
Vaikai rūpi, kas per klausimas? Ar jis retorinis, nes tikrai banalus klausimas, žinant atsakymą. Bet nekuriems rūpi ne tik jų vaikai, bet ir viskas, kas su jais susiję.
O kalbėti šioje temoje galima apie ką nori, vienos apie dažymą, kitos apie auklėtojas, trečios apie vaikus, ketvirtos apie maistą, penktos apie ligas, šeštos apie atostogas... Kai kurios nieko nerašo, o tik komentuoja tai, ką kitos rašo. Na, tikrai laisva tema viskam, kas susiję su darželiu. 4u.gif

Teisingas pastebėjimas, kad sudarius palankias salygas dirbti ir vaikams ten bus geraiu. Tuo labiau, kad tikrai yra kur stengtis ir į ką lygiuotis. Aš manau, kad auklėtojos tikrai yra to vertos, nes kasdien rūpinasi daugybe mažylių - mūsų vaikų.

Beje, tikrai nesu auklėtoja ar pedagogė, ne mano kantrybei toks darbas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.