ar situacija su patekimu, kaip ir visuose kituose darzaliuose?
Sveikos mamos
ar situacija su patekimu, kaip ir visuose kituose darzaliuose?
Na ir prie ko tas Vėrinėlis? Galėjo ir kitur viskas įvykti....
Ups... ne taip parašiau
AS cia su klausimu kadangi si rudeni mano mazoji i lopsi dar nepateko, tai jei kita rudeni mums nusisypsotu laime ir papultume jai butu 2,7m tai ji dar eitu i lopseli ir paskui 3m ja perkeltu i darzeli ar tiesiai i darzeli?
QUOTE(palergonija81 @ 2011 12 22, 11:16) AS cia su klausimu kadangi si rudeni mano mazoji i lopsi dar nepateko, tai jei kita rudeni mums nusisypsotu laime ir papultume jai butu 2,7m tai ji dar eitu i lopseli ir paskui 3m ja perkeltu i darzeli ar tiesiai i darzeli? O čia kaip pasiseks, nes gali būti priimta ir į darželio, ir į lopšelio grupę. Maniškė 2m pateko tiesiai į darželio grupę pas vyresnius vaikus, o kaimynų berniukas tokio pat amžiaus - į lopšelio pas jaunesnius vaikus. Nors realiai lopšelis nuo 1-3m.
ar yra mamyciu kuriu vaikiukai naujai pateko siemet i verineli? man idomu kelintoj eilej stovejot ir kiek vaikuciu priima is viso nauju?
QUOTE(krisiule @ 2012 03 14, 18:18) ar yra mamyciu kuriu vaikiukai naujai pateko siemet i verineli? man idomu kelintoj eilej stovejot ir kiek vaikuciu priima is viso nauju? Dar nėra sarašų, kas šiemet pateks į darželį. Pirmiausiai priima tuos, kurių broliai ar seserys jau lanko tą darželį, o po to, likusius, laukiančius eilėje.
Sveikos, mamos, maniškė papuolė į Pingvinų grupę, gal yra lankančių? Kaip auklėtojos?
Sveikos pagaliau ir mano pametinukai pateko i si darzeli
Gal kuri zinot, kaip tas apsipratinimas vyksta, kiek mamai reikia jame dalyvauti? Turiu mazyti kudikeli, tai labai aktualu
QUOTE(janta @ 2012 05 15, 13:16) Gal kuri zinot, kaip tas apsipratinimas vyksta, kiek mamai reikia jame dalyvauti? Turiu mazyti kudikeli, tai labai aktualu O čia jau kaip pati norėsit, aš kai vedžiau pirmąją dukrą, tai pirmą dieną kokį pusvalandį pabuvau su ja grupėje ir išėjom namo, po to kitus kartus palikdavau jau ją vieną vis ilginant laiką, kol galiausiai palikau jau ir miegot pietų miego.
Gal galit pasakyti ar grupese buna vaiku virs 2m dar su sauskelnem? Mano mazoji dar vis niekaip nesusidraugauja su puodu , namie laikau su triusikeliais bet ant puodo vistiek neina
Mano vienam dvyniui liepa bus 3 metukai, dienomis jau metai laiko be problemu visi WC reikaliukai, o stai pietu ir nakties miegui butinas pampis
Tikiuosi des pampi ir darzely... Na ziuresim dar per vasara, gal isaugs... QUOTE(3 x mama @ 2012 05 16, 09:26) Gal galit pasakyti ar grupese buna vaiku virs 2m dar su sauskelnem? Mano mazoji dar vis niekaip nesusidraugauja su puodu , namie laikau su triusikeliais bet ant puodo vistiek neina Būna būna, maniškė didžioji pradėjo eiti su pampersu, bet darželis greit atpratino, nes juos dažnai ten ant puoduko sodina, tai išmoko į kelnes nebedaryt, į kitus vaikus bežiūrėdama. O mažoji dar irgi su puoduku nelabai draugauja, tai pradėsim į darželį dar irgi su pampersu eiti.
sveikos mamytes,ir as kalbejau su viena aukletoja is sito darzelio,tai sake yra gal 4 vaikuciai,kurie su sauskelnemis,bet jos uzsiima po truputi su jais,ir sake tuoj atpras,mat jie mato,kaip kiti vaikai daro,tai pradeda greit kopijuot.o su eilem Silainiuose kosmaras!
sakykit o vyksta kazkokie burialiai sitame darzelyje, uzrasiau savo dukryte, bet eisim tik po metuku ten aisku jai papulsim
|