Bus 2,5m skirtumas. Maniske jau ir dabar (2m) labai savarankiska, tai po pusmecio manau nebus jokiu problemu, o ir skirtumas nebus labai didelis, tikiuosi draugaus
skirtumas 1 metai 10 mėnesių ir 11 dienų
jei butu galimybes geriausiai 2-3m skirtumas
tarp maniškių du metai ir aš labai džiaugiuosi, kol buvo mažiukai buvo sunkoka, bet dabar malonu žiūrėti kaip jie žaidžia ar pešasi
juo tarpas didesnis tuo mažiau jie bendro turi( čia mano nuomonė)
sveikos mamytes ,na mano vaiku skirtumai tai ir du metai ,aisku sunku bet su laiku apsiprantama, uz tad dziugu ziuret kaip viresnis turi ka veikt zaisti bando su juom nesvarbu kad dar tik jam 7men.
Mano dukrytei beveik 4 menesiukai, niekaip neapsisprendziu ar bandyt susilaukt pametinuko ar dar gerokai paluket... ir vie nas ir kitas variantas turi savo privalumu..
tarp dukros ir sunaus 6m. 3men.skirtumas tai visai neblogai ji man labai noriai padeda ir siaip labai myli broliuka.bet taip pat manau kad mazesnis tarpas tarp vaiku yra geriau vaikams, nes daugiau turi bendro, bet sunkiau tevam
Na tarp maniskiu 4 m ir 9 men. Bet manau reikejo mazesnio kokiu 3 metu, tada pats tas. Bet kadangi pirmas labai judrus vaikas, naktim blogai miegojo iki 5 metu, daug keldavosi, tai as kaip ir nesiryzau... O dabar kaip pagalvoju, vis delto reikejo...
na tarp mano panu yra 11m
4m7men., manau pats tas. 1 vaikas jau savarankiskesnis, reikalui esant ir pagelbsti
Mano dukrytei 5m. ir manau pats laikas, dabar mažiukui tik mėnesiukas. Dukrytė labai blogai miegojo iki metų devynių mėnesių, tai apie antrą vaikutį net negalvojome. Išleidom į darželį metų ir dašimties menesių. Susiradau darbą. Padirbėjau beveik tris metus. Atsaigavom patys, daug pakeliavom po Lietuvą apsidairėm gražių vietų. Ir dukrytei nemažai dėmesio. Tada nusprendėm, kad jau norim antro vaikiuko. Ir tikrai manau, kad pats tas toks laiko skirtumas, nes tikrai ir didesniam vaikučiui labai daug dėmesio reikia.
Na tarp mano mergaiciu skirtumas 7 meteliai , tai jau manau kad daugoka
Siaip ji pas mane tookia mamyciuke ir labai jauciu pavyda (nors ir daug kalbam) o klausyti visiskai pradejo neklausyti (manyciau truksta demesio, bet nu tikrai netrukst, zinoma ne tiek gauna jo bet gauna
Tarp mano vaikų yra 7 metų skirtumas,labai tuo džiaugiuosi,matau tik pliusus,nes spėju ir vienam ir kitam skirti laiko.Su vyresnėliu galiu susikalbėti,be to savarankiškesnis ,nei kokių dviejų ar trijų metų vaikai
Tarp mano vaikų 2.5 metų skirtumas. Nežinau ar tai geras skirtumas, nes labai jaučiasi vyresnėlio pavydas mažajai. Jai reikia labai daug dėmesio, nes ji nerami mergytė, kai užmiega pagaliau visi vaikštom ant pirštų galų, kad tik turėti sau kokį pusvalandį
QUOTE(Treciadiene @ 2011 01 27, 12:05) Tarp mano vaikų 2.5 metų skirtumas. Nežinau ar tai geras skirtumas, nes labai jaučiasi vyresnėlio pavydas mažajai. Jai reikia labai daug dėmesio, nes ji nerami mergytė, kai užmiega pagaliau visi vaikštom ant pirštų galų, kad tik turėti sau kokį pusvalandį Va va pas mane ir taippat,skirtumas tik truputeli didesnis2,8 metu,bet pavydas yra,kartais nuskriaudzia sesyte,bet nepaisant to sake vistiek sesyte myli ir niekam neatiduotu
Tarp mūsų berniukų 6 metų skirtumas. Vyresnėlis mažajam visiškai nepavydi, gražiai su juo žaidžia, duoda visus savo žaislus ir būdamas parduotuvėje visada pagalvoja, kad ir broliui reikia ką nors nupirkti
Skaiciau viska nuo pirmo puslapio ir priejau isvada -
man atrodo, jei jau pametinukai, tai su tecio parama ir lygiaverte pagalba, o kad vyresnelis brolis ar sesute padetu auginti, tai mano nuomone dviprasmiska - gerai, kai vyresni vaikai yra mokomi atsakomybes pries jaunesniji, padeda mamai, bet as tik uz tai, kad savo noru, o ne mamos liepti. Nenoreciau vyresnelio pastatyti i aukles vaidmeni Gal man taip atrodo, kad tarp maniskiu bus 2,8 m skirtumas ir man taip atrodo geriausia
Tarpo maniskiu 2 m. ir 9 men., pakankamai vargo. O kada turet antra, taiu neplanavom, nes abu jau ne jauni, tai kaip gavosi, taip gavosi
QUOTE(nezinia @ 2011 02 02, 14:49) Tarpo maniskiu 2 m. ir 9 men., pakankamai vargo. O kada turet antra, taiu neplanavom, nes abu jau ne jauni, tai kaip gavosi, taip gavosi mano irgi beveik 2,9 m skirtumas tarp dukreliu. Antrai tik menuo. Vienintelis issigelbejimas - darzelis. Bet savaite vyresnioji serga, tai labai sunku. Reiketu aukles pilna diena... Na, vyresne labai aktyvi, reikalauja daug demesio ir kai viena bunu su dviem tai labai pavydi, nors sako, kad sesyte labai myli, galvojau, kad bus lengviau
Tema aktuali, bet deja nei viena mamyte neprisipazins kad tarp jos vaiku negeras metu skirtumas
Pas mus skirtumas tarp vaiku 1m ir 5men. Mazajam dabar 5 men. Kaip jis stebi broli
QUOTE(Shatura @ 2009 10 16, 17:13) Kodel jus save taip nurasot? kas nutiks, jei gimdysit antra 35 metu? arba 32? Prie ko cia lazdele? jei vaikai vidutiniskai lanko mokykla iki 18-19 metu, tai jums tada bus 47-48 metai tik. Ar cia jau skaitosi senatve? Visiskai sutinku! mano mama pagimde antra broliuka, kai jau buvo 37, o teciui 47. Po broliuko gimimo abu atjaunejo, atsirado daugiau jegu (lyg jaunystes eliksyro butu paragave). Dabar, kai mama kam nors nepazistamam pasako, kad tarp maziausio sunaus ir anukes truputi daugiau nei 3metai skirtumas - niekas nepatiki! Niekas nepatiki, nes ta mociute atrodo lyg jauna mama P.S tarp manes ir maziausio broliuko 18metu skirtumas QUOTE(Arevika @ 2011 02 05, 21:42) Visiskai sutinku! mano mama pagimde antra broliuka, kai jau buvo 37, o teciui 47. Po broliuko gimimo abu atjaunejo, atsirado daugiau jegu (lyg jaunystes eliksyro butu paragave). Dabar, kai mama kam nors nepazistamam pasako, kad tarp maziausio sunaus ir anukes truputi daugiau nei 3metai skirtumas - niekas nepatiki! Niekas nepatiki, nes ta mociute atrodo lyg jauna mama P.S tarp manes ir maziausio broliuko 18metu skirtumas Pritariu
Sveikos, tarp mano berniuku 2.10m skirtumas, bet labai smagu. Paguldau mazaji ant zemes ir stebi ka brolis veikia, tada ir vartosi i abi puses, tuom paciu pasportuoja. Vyresnysis paduoda jam zaisla koki, pribeges vis pamyluoja, pabuciuoja, o mazajam tai tik juokai. Siaip megsta pabuti dviese kartais (netgi uzsidaro duris, o man tenka pro plysi vis ziureti kas ten vyksta).
QUOTE(Taila @ 2011 02 03, 17:16) mano irgi beveik 2,9 m skirtumas tarp dukreliu. Antrai tik menuo. Vienintelis issigelbejimas - darzelis. Bet savaite vyresnioji serga, tai labai sunku. Reiketu aukles pilna diena... Na, vyresne labai aktyvi, reikalauja daug demesio ir kai viena bunu su dviem tai labai pavydi, nors sako, kad sesyte labai myli, galvojau, kad bus lengviau Tarp mano vaikų skirtumas 2 metai ir 2 mėn. Sutinku, kad darželis yra didelė pagalba mamai, būna kad serga didysis, tai sėdim namie visi trys, bet nieko, normaliai, galvojau kad bus sunkiau. Beje, pavydo iš vyresnėlio nepastebėjau
sveikutės,
tarp mūsiškių bus 1,5 m skirtumas... ilgai laukėm, tai dbr jau nebebuvo kad ilgiau ir ,,tempti gumą"... tiesą sakant jei pagal planus, tai antrąjį būtume pradėję tik dbr kažkada po Naujų metų... bet yra kaip yra ir tuom džiaugiamės... gąsidina visi , kad bus sunku... suprantu tai ir pati, bet... kaip viena draugė taip pat auginanti pametinukus labai gražiai paguodė :,,Vienas vargas - du džiaugsmai"... svarbiausia neprarasti kantrybės, daug šypsotis ir viską daryti su meile vaikučiams... jau vyras liks daugiau nuskriaustas labiausiai
Tarp mūsų vaikų skirtumas 5metai bet jau nesutaria tai baisu sakau gal mažokas o gal jau per didelis
Tarp pirmo ir antrosios - 1 m. 7 mėn.
10 metu skirtumas
QUOTE(sidrulka @ 2011 02 09, 01:59) sveikutės, tarp mūsiškių bus 1,5 m skirtumas... ilgai laukėm, tai dbr jau nebebuvo kad ilgiau ir ,,tempti gumą"... tiesą sakant jei pagal planus, tai antrąjį būtume pradėję tik dbr kažkada po Naujų metų... bet yra kaip yra ir tuom džiaugiamės... gąsidina visi , kad bus sunku... suprantu tai ir pati, bet... kaip viena draugė taip pat auginanti pametinukus labai gražiai paguodė :,,Vienas vargas - du džiaugsmai"... svarbiausia neprarasti kantrybės, daug šypsotis ir viską daryti su meile vaikučiams... jau vyras liks daugiau nuskriaustas labiausiai Svarbiausia yra nusiteikimas Sekmes!
Tarp musu vikiuku 1m 9men skirtumas ir esu lbai patenkinta. tikrai nera sunku ir vyresnelis kuriam dar nera 2m padeda(bent jau stengias
QUOTE(Juulijaa @ 2011 03 05, 11:38) Tarp musu vikiuku 1m 9men skirtumas ir esu lbai patenkinta. tikrai nera sunku ir vyresnelis kuriam dar nera 2m padeda(bent jau stengias įdomu bus išgirst ką kalbėsit po 2 metų nežinau koks tas amžiaus skirtumas idealiausias,manau,kad visuomet bus + ir -. Tarp mano ir brolio 12m skirtumas,sakyčiau,kad daugoka,juolab,kad gyvenimas susiklostė taip,kad teko jį ir augint,esu jam daugiau mama,nei sesuo. Todėl tarp savo vaikų norėjau mažo skirtumo,kuris yra tik 1 m 9 mėn. Jiems taip - tai didelis pliusas,jie kartu auga,žaidžia,pešasi,žodžiu liūdna nebus,kaip buvo man augant...Bet mamai sunku..Pusiau su bėda dar buvo,kol mažoji dar tik gimus buvo,ir didesnę paros dalį pramiegodavo,vyresnįjį prižiūrėjo tėtis kiek galėdamas po darbų.Viskas gerai iki to,kol mažoji nepradėjo griebti dičkio žaislų,ir prasidėjusi kova tęsiasi iki šiandie,ir taip tęsis, kaip pasiklausau aplinkinių, dar ilgai...ta nuolatinė kova dėl vieno daikto, griovimas dėlionių, atiminėjimas bei erzinimas,mane tuoj išves iš proto.Viskas gerai,kol dar abu darželyje,atskirai pabūna viens nuo kito,pasiilgsta ,bet jau dabar kai antra savaitė serga,ir nuo ryto iki vakaro kartu namie,tai kariauja..ir tarpusavyje ir su mama! Lengva pametinukus auginti gal ir toms,kurios turi pagalbą iš šalies,ar mama,ar anyta. Gali ir vaiką pasiimti,ir į lauką padėt išsivesti.Rengimas žiemą,anksčiau,kai dar mažesni buvo, prilygdavo košmarui! Kol vaikus skubėdama aprengiu,visur bėgu,kad tik nesušiltų,o dar ir vežimą tekdavo iš 3 aukšto išsinešti,kol subėgioju,greit pati apsirengiu,šlapia išeidavau į lauką,susinervinus dažniausiai...praeidavo bet koks noras būti su vaikais lauke!Nepalyginti su tuo,kai pirmagimis gimė,su juo eidavo į lauką 3 kartus dienoj,bet kokiu oru. O pagalbos, išskyrus po darbo grįžusį vyrą,neturėjau ir neturiu jokios...Kartais net su pavydu žvelgiu į močiutes su anūkais... Bet,yra ir pliusų
metai ir trys menesiai:)
esu labai patenkinta, nors siuo metu ir sunkoka su dviem maziukais
2 metai ir 7 menesiai
mano vaikiuku skirtumas be 10 d. yra 7 metai
Beveik 3 metukai
tarp pirmo ir antro vaiko skirtumas 9 metai. pradzioje atrode, kad bus sunku. nes po tiek laiko tai kaip pirma augintum. jei butu buvusi galimybe butu skirtumas mazesnis. bet dziaugiames kaip yra. vyresniajam idomu, kai mazoji guguoja, kai dantukai dygsta. galvoju butu daug sunkiau, jei skirtumas butu iki 2 metu.
musu vaikiuku skirtumas 3metai ir 5men.
Tarp musu dukryciu yra 3m ir 6men skirtumas
Sveiki
Tarp mano vaikuciu skirtumas beveik 7 metai ir 2,3 metai. Pametinukus gimdyti patarciau tik tom kurios turi mociuciu, nes va as dabar is proto kraustausi MB dirba diena nakti, o as su dviem pupsikais isvaziuot niekur negaliu. Vyresneles apkrauti negaliu, nes ji turi dziaugtis savo vaikyste, vat taip ir gyvenu tarp keturiu sienu, nes i lauka iseiti, gyvenam beveik centre, galvos skausmas, grizus po tokio zygio jauciuosi 3 nakti nemiegojus, sunkiai dirbus visa ta laika. Apsaugotu vaiku aiksteliu nera. Apskritai vaikus planuojant nereikia vadovautis vien tik noru, mano karti patirtis, o ir zvilgtelti i ateiti. As nemoralizuoju, tiesiog mano patirties geranoriskas patarimas Jei Dievas duos pagranduka, gimdysiu tik tada kai bus salygos, nes 5ese 1,5 kambariu bute gyventi anksta
Mes turime 2 vaikus, abu berniukai. Vienam beveik 16metu, kitam 2 men, Taigi skirtumas 15,5 metu
Bet zinokit super:) Uzauginsim 2 vienturcius, taip sako mano vyresnysis. Pagranduka tureti - jega. Jau ir namas yra ir vietos uztenka..... o ir vyresnelis visada i pagalba ateina Aekmes visoms
musu dukrytei tuoj sukaks 1 metukai, ir jau laukiam antro leliuko
kai gims antrasis amziaus skirtumas bus 1m.6 men. manau bus nelengva is pat pradziu demesio skirti abiem vienodai bet bus kaip bus..
Pametinuku mamytems iskart padidintas pensijas skyrciau ir paminklus statyciau
Ziuriu i saviskius ir manau, kad geriausia iki 4 metuku, arba jau virs kokiu 11-12 metu.
Sveikos
Auginu du sunus,skirtumas 12 metu,taip jau isejo..nors planavom ir anksciau,bet nesekmingai
Tarp mano vaikučių dabar yra beveik aštuoni metai skirtumas, bet jau planuojam trečią, kad būtų linksmiau mažylei, o ir vyresnėlis labai nori dar vienos sesutės ar broliuko
mes norejom, palanavom, kad tarp vaikiuku butu 1.6 metu skirtumas, gavosi 1.7
aš irgi sakyčiau kad bendravimas tarp vaikų nepriklauso nuo jų amžiaus skirtumo. kas jau bendrauja tai nesvarbu 2 ar 8 metų skirtumas
QUOTE(Oksanik @ 2011 03 10, 18:42) Sveiki Tarp mano vaikuciu skirtumas beveik 7 metai ir 2,3 metai. Pametinukus gimdyti patarciau tik tom kurios turi mociuciu, nes va as dabar is proto kraustausi MB dirba diena nakti, o as su dviem pupsikais isvaziuot niekur negaliu. Vyresneles apkrauti negaliu, nes ji turi dziaugtis savo vaikyste, vat taip ir gyvenu tarp keturiu sienu, nes i lauka iseiti, gyvenam beveik centre, galvos skausmas, grizus po tokio zygio jauciuosi 3 nakti nemiegojus, sunkiai dirbus visa ta laika. Apsaugotu vaiku aiksteliu nera. Apskritai vaikus planuojant nereikia vadovautis vien tik noru, mano karti patirtis, o ir zvilgtelti i ateiti. As nemoralizuoju, tiesiog mano patirties geranoriskas patarimas Jei Dievas duos pagranduka, gimdysiu tik tada kai bus salygos, nes 5ese 1,5 kambariu bute gyventi anksta sveiki, as turiu dvi dukrtyes, pametinukes.tarp ju skirtumas metai ir trys menesiukasi. salia nera nieko-nei mamos, nei kokios kitos pagalbininkes, isksyrus vyra, kruis buna tik vakarais, ir aisku savaitgliais. pradzioje, vos pasigimdziusi antra mergyte, maniau, kad is proto isesiu, siaubas kazkoks buvo, atrode, akd persiplesiu, viena klykia, kita is paskos. mazaja maitinu krutimi-kita nat glavos lipa arba is pavydo isterikuoja parkritusi ant zemes. vyro namie nebuvo. visa diena viena pati ant ,,tempo". valgyti pati sau pasidaryti enspedavau, zodziu, galvojau, kad gala gausiu. pradejos tresikuoti sveikata, nes matyt jau pervargusi buvau...db jau viskas kitaip, mazoji paaugusi-jai 6,5menesiuko, todel daug lengviau yra. abi sesutes dabar jau kartais pazaidzai, nors buna ir asaru nemazai, nes viena kitai pavydi, teisingiau didzioji pavydi mazylei, kad ja dazniau ant ranku pakeliam ir t.t. labai tikiuosi, kad kuo toliau, bus lengviau, taciau db galvoju, akd daugiau nebesiryzciau gimdyti pametinuku. nors musu mergaites abi buvo planuotos, lauktus, patys norejome pametiniu, galvojome, kad vienu metu atvargsime, taciau antrakart priemant toki sprendima labai gerai pagalvociau....
Sveikos, jai perskaitete mano sms tai gerai. Laukiuosi jau antro vaikelio . Ar sunku juo augyti Gretai jau 2 metukai. O mazasis bus uz 3 menesiu lauksiu atsakymu.
QUOTE(raketa @ 2011 03 14, 07:58) Tarp mano vaikučių dabar yra beveik aštuoni metai skirtumas, bet jau planuojam trečią, kad būtų linksmiau mažylei, o ir vyresnėlis labai nori dar vienos sesutės ar broliuko O siaip tarp pirmosios ir antros skirtumas 7 metai. |