Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų amžiaus skirtumas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kyvis
Bus 2,5m skirtumas. Maniske jau ir dabar (2m) labai savarankiska, tai po pusmecio manau nebus jokiu problemu, o ir skirtumas nebus labai didelis, tikiuosi draugaus thumbup.gif
Dagma
skirtumas 1 metai 10 mėnesių ir 11 dienų tongue.gif kol kas atrodo geras laiko tarpas kalbant apie vaikus, dėl savęs tai sunkus buvo nestuke.gif tikriausiai didesnio tarpo reikėjo kūnui pailsėti doh.gif
liepa09
jei butu galimybes geriausiai 2-3m skirtumas
smalsiuke333
tarp maniškių du metai ir aš labai džiaugiuosi, kol buvo mažiukai buvo sunkoka, bet dabar malonu žiūrėti kaip jie žaidžia ar pešasi biggrin.gif
juo tarpas didesnis tuo mažiau jie bendro turi( čia mano nuomonė) g.gif
esttrela
sveikos mamytes ,na mano vaiku skirtumai tai ir du metai ,aisku sunku bet su laiku apsiprantama, uz tad dziugu ziuret kaip viresnis turi ka veikt zaisti bando su juom nesvarbu kad dar tik jam 7men. biggrin.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Delavita
Mano dukrytei beveik 4 menesiukai, niekaip neapsisprendziu ar bandyt susilaukt pametinuko ar dar gerokai paluket... ir vie nas ir kitas variantas turi savo privalumu..
zvimbute
tarp dukros ir sunaus 6m. 3men.skirtumas tai visai neblogai ji man labai noriai padeda ir siaip labai myli broliuka.bet taip pat manau kad mazesnis tarpas tarp vaiku yra geriau vaikams, nes daugiau turi bendro, bet sunkiau tevam smile.gif
giedryte
Na tarp maniskiu 4 m ir 9 men. Bet manau reikejo mazesnio kokiu 3 metu, tada pats tas. Bet kadangi pirmas labai judrus vaikas, naktim blogai miegojo iki 5 metu, daug keldavosi, tai as kaip ir nesiryzau... O dabar kaip pagalvoju, vis delto reikejo...
vilma37
na tarp mano panu yra 11m 4u.gif skirtumas.man tai neblogai.zinoma yra pliusu ir minusu biggrin.gif .kol kas tai didzioji uzsiima su mazaja ax.gif ,kaip bus toliau ziuresim g.gif
*fujimi
4m7men., manau pats tas. 1 vaikas jau savarankiskesnis, reikalui esant ir pagelbsti mirksiukas.gif
ligiukss
Mano dukrytei 5m. ir manau pats laikas, dabar mažiukui tik mėnesiukas. Dukrytė labai blogai miegojo iki metų devynių mėnesių, tai apie antrą vaikutį net negalvojome. Išleidom į darželį metų ir dašimties menesių. Susiradau darbą. Padirbėjau beveik tris metus. Atsaigavom patys, daug pakeliavom po Lietuvą apsidairėm gražių vietų. Ir dukrytei nemažai dėmesio. Tada nusprendėm, kad jau norim antro vaikiuko. Ir tikrai manau, kad pats tas toks laiko skirtumas, nes tikrai ir didesniam vaikučiui labai daug dėmesio reikia. mirksiukas.gif
milla22
Na tarp mano mergaiciu skirtumas 7 meteliai , tai jau manau kad daugoka blush2.gif
Siaip ji pas mane tookia mamyciuke ir labai jauciu pavyda (nors ir daug kalbam) o klausyti visiskai pradejo neklausyti (manyciau truksta demesio, bet nu tikrai netrukst, zinoma ne tiek gauna jo bet gauna g.gif )
Nemezide321
Tarp mano vaikų yra 7 metų skirtumas,labai tuo džiaugiuosi,matau tik pliusus,nes spėju ir vienam ir kitam skirti laiko.Su vyresnėliu galiu susikalbėti,be to savarankiškesnis ,nei kokių dviejų ar trijų metų vaikai rolleyes.gif
Treciadiene
Tarp mano vaikų 2.5 metų skirtumas. Nežinau ar tai geras skirtumas, nes labai jaučiasi vyresnėlio pavydas mažajai. Jai reikia labai daug dėmesio, nes ji nerami mergytė, kai užmiega pagaliau visi vaikštom ant pirštų galų, kad tik turėti sau kokį pusvalandį tongue.gif Gal ilgainiui išsispręs ši problema. Bet vyresnėlis sesę laaabai myli.
Masiuke
QUOTE(Treciadiene @ 2011 01 27, 12:05)
Tarp mano vaikų 2.5 metų skirtumas. Nežinau ar tai geras skirtumas, nes labai jaučiasi vyresnėlio pavydas mažajai. Jai reikia labai daug dėmesio, nes ji nerami mergytė, kai užmiega pagaliau visi vaikštom ant pirštų galų, kad tik turėti sau kokį pusvalandį  tongue.gif Gal ilgainiui išsispręs ši problema.  Bet vyresnėlis sesę laaabai myli.
*

Va va pas mane ir taippat,skirtumas tik truputeli didesnis2,8 metu,bet pavydas yra,kartais nuskriaudzia sesyte,bet nepaisant to sake vistiek sesyte myli ir niekam neatiduotu 4u.gif
jankabara
Tarp mūsų berniukų 6 metų skirtumas. Vyresnėlis mažajam visiškai nepavydi, gražiai su juo žaidžia, duoda visus savo žaislus ir būdamas parduotuvėje visada pagalvoja, kad ir broliui reikia ką nors nupirkti smile.gif Nemanau, kad amžiaus skirtumas per didelis.Galvojam, kad būtų smagu broliams sesę padovanoti (bet recepto nieks nepasako biggrin.gif ), tačiau nedrįsčiau ankščiau nei po kokių dvejų metų šiuos planus įgyvendinti ax.gif
Orfeja
Skaiciau viska nuo pirmo puslapio ir priejau isvada -
man atrodo, jei jau pametinukai, tai su tecio parama ir lygiaverte pagalba, o kad vyresnelis brolis ar sesute padetu auginti, tai mano nuomone dviprasmiska - gerai, kai vyresni vaikai yra mokomi atsakomybes pries jaunesniji, padeda mamai, bet as tik uz tai, kad savo noru, o ne mamos liepti. Nenoreciau vyresnelio pastatyti i aukles vaidmeni ax.gif
Gal man taip atrodo, kad tarp maniskiu bus 2,8 m skirtumas ir man taip atrodo geriausia bigsmile.gif bet noreciau ir trecio po kokiu 5m thumbup.gif
nezinia
Tarpo maniskiu 2 m. ir 9 men., pakankamai vargo. O kada turet antra, taiu neplanavom, nes abu jau ne jauni, tai kaip gavosi, taip gavosi smile.gif
4u.gif
Taila
QUOTE(nezinia @ 2011 02 02, 14:49)
Tarpo maniskiu 2 m. ir 9 men., pakankamai vargo.  O kada turet antra, taiu neplanavom, nes abu jau ne jauni, tai kaip gavosi, taip gavosi smile.gif
4u.gif
*

mano irgi beveik 2,9 m skirtumas tarp dukreliu. Antrai tik menuo. Vienintelis issigelbejimas - darzelis. Bet savaite vyresnioji serga, tai labai sunku. Reiketu aukles pilna diena... Na, vyresne labai aktyvi, reikalauja daug demesio ir kai viena bunu su dviem tai labai pavydi, nors sako, kad sesyte labai myli, galvojau, kad bus lengviau
Eliusha
Tema aktuali, bet deja nei viena mamyte neprisipazins kad tarp jos vaiku negeras metu skirtumas biggrin.gif lotuliukas.gif as uz mazesni skirtuma, nes tada vaiku auklejimas vyks etapais ir ne reikes po penkiu metu vel grizt prie to paties. Asmeniskai man atrodo idomiau ispradziu uzaugint abu is vystyklu, o veliau jau galima visiems kartu ir keliauti ir zaisti ir dziaugtis gyvenimu cool.gif
jovitaj
Pas mus skirtumas tarp vaiku 1m ir 5men. Mazajam dabar 5 men. Kaip jis stebi broli biggrin.gif Kartais atrodo kad jei galetu isliptu is supyniu ir nubegtu kartu zaisti. O ir didysis megsta ji pajuokinti. Zinoma zaisliuku gaila, bet su laiku manau tai issispres ir jie bus geriausi draugai.
Arevika
QUOTE(Shatura @ 2009 10 16, 17:13)
Kodel jus save taip nurasot? kas nutiks, jei gimdysit antra 35 metu? arba 32? Prie ko cia lazdele? jei vaikai vidutiniskai lanko mokykla iki 18-19 metu, tai jums tada bus 47-48 metai tik. Ar cia jau skaitosi senatve?  g.gif  Pats jegu zydejimas
*

Visiskai sutinku! mano mama pagimde antra broliuka, kai jau buvo 37, o teciui 47. Po broliuko gimimo abu atjaunejo, atsirado daugiau jegu (lyg jaunystes eliksyro butu paragave). Dabar, kai mama kam nors nepazistamam pasako, kad tarp maziausio sunaus ir anukes truputi daugiau nei 3metai skirtumas - niekas nepatiki! Niekas nepatiki, nes ta mociute atrodo lyg jauna mama thumbup.gif Ir as sulaukus tokio amziaus gimdysiu nestuke.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

P.S tarp manes ir maziausio broliuko 18metu skirtumas tongue.gif
2olko2
QUOTE(Arevika @ 2011 02 05, 21:42)
Visiskai sutinku! mano mama pagimde antra broliuka, kai jau buvo 37, o teciui 47. Po broliuko gimimo abu atjaunejo, atsirado daugiau jegu (lyg jaunystes eliksyro butu paragave). Dabar, kai mama kam nors nepazistamam pasako, kad tarp maziausio sunaus ir anukes truputi daugiau nei 3metai skirtumas - niekas nepatiki! Niekas nepatiki, nes ta mociute atrodo lyg jauna mama  thumbup.gif Ir as sulaukus tokio amziaus gimdysiu  nestuke.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

P.S tarp manes ir maziausio broliuko 18metu skirtumas  tongue.gif
*

Pritariu thumbup.gif Tarp mano berniuku skirtumas 16 metu (taip gavosi blush2.gif ), mes su vyru tikrai net atjaunejom blush2.gif smile.gif , kai gime pagrandukas. Dabar visiems labai smagu ji auginti, ir mums, ir broliui smile.gif smile.gif
Armandukas
Sveikos, tarp mano berniuku 2.10m skirtumas, bet labai smagu. Paguldau mazaji ant zemes ir stebi ka brolis veikia, tada ir vartosi i abi puses, tuom paciu pasportuoja. Vyresnysis paduoda jam zaisla koki, pribeges vis pamyluoja, pabuciuoja, o mazajam tai tik juokai. Siaip megsta pabuti dviese kartais (netgi uzsidaro duris, o man tenka pro plysi vis ziureti kas ten vyksta). smile.gif
šneider
QUOTE(Taila @ 2011 02 03, 17:16)
mano irgi beveik 2,9 m skirtumas tarp dukreliu. Antrai tik menuo. Vienintelis issigelbejimas - darzelis. Bet savaite vyresnioji serga, tai labai sunku. Reiketu aukles pilna diena... Na, vyresne labai aktyvi, reikalauja daug demesio ir kai viena bunu su dviem tai labai pavydi, nors sako, kad sesyte labai myli, galvojau, kad bus lengviau
*

Tarp mano vaikų skirtumas 2 metai ir 2 mėn. Sutinku, kad darželis yra didelė pagalba mamai, būna kad serga didysis, tai sėdim namie visi trys, bet nieko, normaliai, galvojau kad bus sunkiau.
Beje, pavydo iš vyresnėlio nepastebėjau g.gif , jau labai jis tą savo sesę myli. Visada užklos kojytes, visada paduos tūtę, iš kambario neina, kol ir sesės nepasiimam thumbup.gif .Nu šaunuolis jis mano wub.gif
sidrulka
sveikutės,

tarp mūsiškių bus 1,5 m skirtumas... ilgai laukėm, tai dbr jau nebebuvo kad ilgiau ir ,,tempti gumą"... tiesą sakant jei pagal planus, tai antrąjį būtume pradėję tik dbr kažkada po Naujų metų... bet yra kaip yra ir tuom džiaugiamės... gąsidina visi , kad bus sunku... suprantu tai ir pati, bet... kaip viena draugė taip pat auginanti pametinukus labai gražiai paguodė :,,Vienas vargas - du džiaugsmai"... svarbiausia neprarasti kantrybės, daug šypsotis ir viską daryti su meile vaikučiams... jau vyras liks daugiau nuskriaustas labiausiai doh.gif lotuliukas.gif - nors jis pas mus ir taip didelis pagalbinikas ir neišrankus thumbup.gif
ema*rusnė
Tarp mūsų vaikų skirtumas 5metai bet jau nesutaria tai baisu sakau gal mažokas o gal jau per didelis doh.gif
Lusasita
Tarp pirmo ir antrosios - 1 m. 7 mėn. thumbup.gif
ligorija
10 metu skirtumas smile.gif ir dabar labai dziaugiuosi thumbup.gif , o galvojau, kad negerai g.gif
*Shypsenele*
QUOTE(sidrulka @ 2011 02 09, 01:59)
sveikutės,

tarp mūsiškių bus 1,5 m skirtumas... ilgai laukėm, tai dbr jau nebebuvo kad ilgiau ir ,,tempti gumą"... tiesą sakant  jei pagal planus, tai antrąjį būtume pradėję tik dbr kažkada po Naujų metų... bet yra kaip yra ir tuom džiaugiamės... gąsidina visi , kad bus sunku... suprantu tai ir pati, bet... kaip viena draugė taip pat auginanti pametinukus labai gražiai paguodė :,,Vienas vargas - du džiaugsmai"... svarbiausia neprarasti kantrybės, daug šypsotis ir viską daryti su meile vaikučiams... jau vyras liks daugiau nuskriaustas labiausiai  doh.gif  lotuliukas.gif - nors jis pas mus ir taip didelis pagalbinikas ir neišrankus thumbup.gif
*

Svarbiausia yra nusiteikimas mirksiukas.gif jeigu nusiteiksi, kad bus sunku, negali i kina nueit, ar su draugem normaliai pasedet, tai, zinoma, bus laaabai sunku, bet jeigu nusiteiksi teigiamai, ir dziaugsies kiekviena akimirka praleista su vaikiukais, tai tikrai bus lengviau auginti 4u.gif
Sekmes! 4u.gif
Juulijaa
Tarp musu vikiuku 1m 9men skirtumas ir esu lbai patenkinta. tikrai nera sunku ir vyresnelis kuriam dar nera 2m padeda(bent jau stengias thumbup.gif )
Safyrinė
QUOTE(Juulijaa @ 2011 03 05, 11:38)
Tarp musu vikiuku 1m 9men skirtumas ir esu lbai patenkinta. tikrai nera sunku ir vyresnelis kuriam dar nera 2m padeda(bent jau stengias thumbup.gif )
*

įdomu bus išgirst ką kalbėsit po 2 metų smile.gif
nežinau koks tas amžiaus skirtumas idealiausias,manau,kad visuomet bus + ir -. Tarp mano ir brolio 12m skirtumas,sakyčiau,kad daugoka,juolab,kad gyvenimas susiklostė taip,kad teko jį ir augint,esu jam daugiau mama,nei sesuo. Todėl tarp savo vaikų norėjau mažo skirtumo,kuris yra tik 1 m 9 mėn. Jiems taip - tai didelis pliusas,jie kartu auga,žaidžia,pešasi,žodžiu liūdna nebus,kaip buvo man augant...Bet mamai sunku..Pusiau su bėda dar buvo,kol mažoji dar tik gimus buvo,ir didesnę paros dalį pramiegodavo,vyresnįjį prižiūrėjo tėtis kiek galėdamas po darbų.Viskas gerai iki to,kol mažoji nepradėjo griebti dičkio žaislų,ir prasidėjusi kova tęsiasi iki šiandie,ir taip tęsis, kaip pasiklausau aplinkinių, dar ilgai...ta nuolatinė kova dėl vieno daikto, griovimas dėlionių, atiminėjimas bei erzinimas,mane tuoj išves iš proto.Viskas gerai,kol dar abu darželyje,atskirai pabūna viens nuo kito,pasiilgsta ,bet jau dabar kai antra savaitė serga,ir nuo ryto iki vakaro kartu namie,tai kariauja..ir tarpusavyje ir su mama!

Lengva pametinukus auginti gal ir toms,kurios turi pagalbą iš šalies,ar mama,ar anyta. Gali ir vaiką pasiimti,ir į lauką padėt išsivesti.Rengimas žiemą,anksčiau,kai dar mažesni buvo, prilygdavo košmarui! Kol vaikus skubėdama aprengiu,visur bėgu,kad tik nesušiltų,o dar ir vežimą tekdavo iš 3 aukšto išsinešti,kol subėgioju,greit pati apsirengiu,šlapia išeidavau į lauką,susinervinus dažniausiai...praeidavo bet koks noras būti su vaikais lauke!Nepalyginti su tuo,kai pirmagimis gimė,su juo eidavo į lauką 3 kartus dienoj,bet kokiu oru. O pagalbos, išskyrus po darbo grįžusį vyrą,neturėjau ir neturiu jokios...Kartais net su pavydu žvelgiu į močiutes su anūkais... smile.gif
Bet,yra ir pliusų thumbup.gif smagu kai abu vaikai žaidžia kartu,kažką kalba,bendrauja,dėlioja,jie kartais taip būna užsiėmę,kad jiems ir nereikia mamos(aišku,kol nesusipeša)...smagu,vienas vargas! Žinau,kad dabar pabuvus namie,galėsiu eit į darbą,kad po to nereiks vėl grįžt į motinystės atostogas,smagu,kad vaikai kartu eina į darželį,po to kartu eis į mokyklą,beveik kartu ją ir pabaigs(na,tik 1 m skirtumu),daug gerų pliusų yra,gal todėl,kad pati to vaikystėje norėjau. Aišku,baugina tik vienas dalykas,kad bus 2 paaugliai,beveik vienu metu rolleyes.gif
astule5
metai ir trys menesiai:)

esu labai patenkinta, nors siuo metu ir sunkoka su dviem maziukais smile.gif
Gija*
2 metai ir 7 menesiai
juoduke
mano vaikiuku skirtumas be 10 d. yra 7 metai
AKALIFA
Beveik 3 metukai smile.gif
leile
tarp pirmo ir antro vaiko skirtumas 9 metai. pradzioje atrode, kad bus sunku. nes po tiek laiko tai kaip pirma augintum. jei butu buvusi galimybe butu skirtumas mazesnis. bet dziaugiames kaip yra. vyresniajam idomu, kai mazoji guguoja, kai dantukai dygsta. galvoju butu daug sunkiau, jei skirtumas butu iki 2 metu.
dijanute
musu vaikiuku skirtumas 3metai ir 5men.
Apache
Tarp musu dukryciu yra 3m ir 6men skirtumas thumbup.gif kazkada su vyru taip ir buvom kalbeje,o isejo visai netycia taip ax.gif manau pats tas.
Oksanik
Sveiki
Tarp mano vaikuciu skirtumas beveik 7 metai ir 2,3 metai. Pametinukus gimdyti patarciau tik tom kurios turi mociuciu, nes va as dabar is proto kraustausi blush2.gif
MB dirba diena nakti, o as su dviem pupsikais isvaziuot niekur negaliu. Vyresneles apkrauti negaliu, nes ji turi dziaugtis savo vaikyste, vat taip ir gyvenu tarp keturiu sienu, nes i lauka iseiti, gyvenam beveik centre, galvos skausmas, grizus po tokio zygio jauciuosi 3 nakti nemiegojus, sunkiai dirbus visa ta laika. Apsaugotu vaiku aiksteliu nera.
Apskritai vaikus planuojant nereikia vadovautis vien tik noru, mano karti patirtis, o ir zvilgtelti i ateiti. As nemoralizuoju, tiesiog mano patirties geranoriskas patarimas 4u.gif
Jei Dievas duos pagranduka, gimdysiu tik tada kai bus salygos, nes 5ese 1,5 kambariu bute gyventi anksta 4u.gif
Jolcik777
Mes turime 2 vaikus, abu berniukai. Vienam beveik 16metu, kitam 2 men, Taigi skirtumas 15,5 metu doh.gif
Bet zinokit super:)
Uzauginsim 2 vienturcius, taip sako mano vyresnysis.
Pagranduka tureti - jega. thumbup.gif
Jau ir namas yra ir vietos uztenka..... o ir vyresnelis visada i pagalba ateina smile.gif

Aekmes visoms
inetukea
musu dukrytei tuoj sukaks 1 metukai, ir jau laukiam antro leliuko nestuke.gif aisku pora metu dar tikrai neplanavom, bt taip jau gavosi..tikriausiai taip buwo skirta..
kai gims antrasis amziaus skirtumas bus 1m.6 men. manau bus nelengva is pat pradziu demesio skirti abiem vienodai bet bus kaip bus.. ax.gif
ninoo
Pametinuku mamytems iskart padidintas pensijas skyrciau ir paminklus statyciau smile.gif
Ziuriu i saviskius ir manau, kad geriausia iki 4 metuku, arba jau virs kokiu 11-12 metu.
kiska13
Sveikos 4u.gif
Auginu du sunus,skirtumas 12 metu,taip jau isejo..nors planavom ir anksciau,bet nesekmingai verysad.gif sunus labai gerai sutaria thumbup.gif vyresnis moko nauju dalyku mazaji,mazasis myli broli labai wub.gif
raketa
Tarp mano vaikučių dabar yra beveik aštuoni metai skirtumas, bet jau planuojam trečią, kad būtų linksmiau mažylei, o ir vyresnėlis labai nori dar vienos sesutės ar broliuko wub.gif O ir mes su vyru labai norim dar vienos šypsenytės namie wub.gif
Lusasita
mes norejom, palanavom, kad tarp vaikiuku butu 1.6 metu skirtumas, gavosi 1.7 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
rimančius
aš irgi sakyčiau kad bendravimas tarp vaikų nepriklauso nuo jų amžiaus skirtumo. kas jau bendrauja tai nesvarbu 2 ar 8 metų skirtumas smile.gif
astule5
QUOTE(Oksanik @ 2011 03 10, 18:42)
Sveiki
Tarp mano vaikuciu skirtumas beveik 7 metai ir 2,3 metai. Pametinukus gimdyti patarciau tik tom kurios turi mociuciu, nes va as dabar is proto kraustausi blush2.gif 
MB dirba diena nakti, o as su dviem pupsikais isvaziuot niekur negaliu. Vyresneles apkrauti negaliu, nes ji turi dziaugtis savo vaikyste, vat taip ir gyvenu tarp keturiu sienu, nes i lauka iseiti, gyvenam beveik centre, galvos skausmas, grizus po tokio zygio jauciuosi 3 nakti nemiegojus, sunkiai dirbus visa ta laika. Apsaugotu vaiku aiksteliu nera.
Apskritai vaikus planuojant nereikia vadovautis vien tik noru, mano karti patirtis, o ir zvilgtelti i ateiti. As nemoralizuoju, tiesiog mano patirties geranoriskas patarimas 4u.gif
Jei Dievas duos pagranduka, gimdysiu tik tada kai bus salygos, nes 5ese 1,5 kambariu bute gyventi anksta 4u.gif
*

sveiki, as turiu dvi dukrtyes, pametinukes.tarp ju skirtumas metai ir trys menesiukasi. salia nera nieko-nei mamos, nei kokios kitos pagalbininkes, isksyrus vyra, kruis buna tik vakarais, ir aisku savaitgliais. pradzioje, vos pasigimdziusi antra mergyte, maniau, kad is proto isesiu, siaubas kazkoks buvo, atrode, akd persiplesiu, viena klykia, kita is paskos. mazaja maitinu krutimi-kita nat glavos lipa arba is pavydo isterikuoja parkritusi ant zemes. vyro namie nebuvo. visa diena viena pati ant ,,tempo". valgyti pati sau pasidaryti enspedavau, zodziu, galvojau, kad gala gausiu. pradejos tresikuoti sveikata, nes matyt jau pervargusi buvau...db jau viskas kitaip, mazoji paaugusi-jai 6,5menesiuko, todel daug lengviau yra. abi sesutes dabar jau kartais pazaidzai, nors buna ir asaru nemazai, nes viena kitai pavydi, teisingiau didzioji pavydi mazylei, kad ja dazniau ant ranku pakeliam ir t.t.

labai tikiuosi, kad kuo toliau, bus lengviau, taciau db galvoju, akd daugiau nebesiryzciau gimdyti pametinuku. nors musu mergaites abi buvo planuotos, lauktus, patys norejome pametiniu, galvojome, kad vienu metu atvargsime, taciau antrakart priemant toki sprendima labai gerai pagalvociau....

Moxsiuke
Sveikos, jai perskaitete mano sms tai gerai. Laukiuosi jau antro vaikelio . Ar sunku juo augyti Gretai jau 2 metukai. O mazasis bus uz 3 menesiu lauksiu atsakymu. smile.gif
KRIAUKLELE
QUOTE(raketa @ 2011 03 14, 07:58)
Tarp mano vaikučių dabar yra beveik aštuoni metai skirtumas, bet jau planuojam trečią, kad būtų linksmiau mažylei, o ir vyresnėlis labai nori dar vienos sesutės ar broliuko wub.gif O ir mes su vyru labai norim dar vienos šypsenytės namie wub.gif
*

drinks_cheers.gif mes ir taip pasielgem, kad voduriniukei but kazkada smagu, turim trecia pagranduka.
O siaip tarp pirmosios ir antros skirtumas 7 metai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.