Tarp mano vaiku 1m ir 5 men skirtumas. Nieko negaliu pasakyt,nes dr pakolkas sunku man su jais
2m.2mėn. skirtumas
Skirtumas 6 metai 6 mėn.
Tarp mano mergaiciu 5 metai skirtumas
Pas mus skirtumas 1 metai ir 4 mėnesiai. Manau, kad du metai skirtumas turėtų būti minimum, nes man tai pirmus metus buvo labai sunku...
as augau viena iki 13 m.,tada gime broliukas.visada pavydejau draugems kad turi sesiu,broliu.tas 13 m skirtumas tai kaip mama jam buvau-dabot reikedavo,net i sokius ne visada isleisdavo.
as pati auginu 4 vaikus.vieni jau suauge-pirmos santuokos.tarp ju 3 m 1 men skirtumas.jiems buvo gera ir maziems,ir paauglystej ,ir dabar-rupinasi vienas kitu,padeda vienas kitam,turi apie ka plepet,draugai bendri. kiti vaikuciai, tai antra santuoka ir buvo tik vienas planuotas.vyresni ji labai myli,visur veziojasi,rupinasi,globoja. taciau as taip isinorejau mazo vaiko-tai ir turim dabar mazuliuka.ir tarp broliuku 8 m skirtumas-manau kad daug.taciau visi myli maziuka,bet zaisti ir bendrauti jau bus per didelis skirtumas manau nuo 1m iki 4 metu skirtumas pats tas.o jau didesni skirtumai-kitoks bendravimas tarp broliu ir seseru.
5metai
Skirtumas 2m ir 6mėn... toks amžiaus skirtumas man išpradžių buvo sunkus
manau du normaliausia
2 metai ir 4 mėnesiai
sakyčiau idealus skirtumas, nes jie -geriausi draugai
10 metų
dukrytei greit 5 metukai bus
o tarp mano mergaičių 7m skirtumas
mano mazuju gan didelis metu skirtumas 5,5 metu skirtumas, galejom ir anksciau mazojo susilaukti, bet ka darysi,juk ne viskas musu valioje
maniskiai 6metų skirtumas,bet nesigailiu,svarbiausiai,kad labai myli vienas kitą,vyresnysis pagloboja...
as dar vis turiu viena dukryte, kazkaip gerai man, bet va buna vis pagalvoju,. na bent jau sioks toks pasikeitimas, kad jau nebe su tokia baime mastau apie tai, tik kartais keistai taip pagavoju kad noriu myleti savo pupa labiausiai uz viska ir tik ja..sunku net isreiksti..jums taip nebuvo?.. o siaip prie visko buvau su spirale, bet teko ja isimti, taigi dabar butu laikas vel isideti, bet ir vel-jei noresiu leliaus ar apsimoka?...na nezinau..bet va, pasidalinau su jumis. na o jei tureciau dabar antra leliu tai skirtumas jau butu 3-4 na priklauso kada pastociau
beveik 7 metai, jei planuosiu trecia, ilgai nelauksiu...
2m.2mėn
2 m. 5 mėn.
Tarp mano vaikučių 3,5 m. skirtumas. Bet dabar vis pagalvoju kad reikėjo didesnio skirtumo. Nes abu vieno "proto" ir labai jau pešasi, konkuruoja dėl kiekvieno veiksmo, žodžio. Susipeša net kuriam pirmam duris atidaryti, ar kuriam pirmam papasakoti savo naujienas iš darželio. Atrodo auklėju, mokinu kad reikia elgtis ramiau, jiems nė motais. Paskutiniu metu jei einu į parduotuvę veduosi mažajį, didesnę palieku namie, nes ir parduotuvėje susipeša kam stumti vežimėlį, ar ką pirkti. Jei nuperki skirtingus daiktus, kažkuris vienas užsimano jau kito (brolio, sesės) daikto, jei nori pirkt vienodus abu neišsirenka vienodų. Tai va taip tas mūsų metų skirtumas
sveikos merginos..
tarp mano vaiku 2 m ir 1 men skirtumas...galiu pasakyti daug pliusu, bet ir daug minusu...visu pirma reikalauja dauk kantrybes, nes mano mazoji viska daro ir visko nori ka brolis tuo metu daro..bet seip viresnelis lb saugo sese, bet tuo paciu zaidzia kaip su sau ligia ir kartais uzgauna nepagalvodamas, bet jei uzgauna tai tuoj puola atsiprasineti..seip sunui 4m bet kartais atrodo kad dauk vyresnis...zodziu ir dziaugiuosi, bet kartais, nemeluosiu, kai buna lb sunku pagalvoju galetu buti bent jau 4 m skirtumas...
tarp maniškių - 9 metai, ir tas skirtumas tikrai didokas. dabar palnuojam trečią kuo mažesniu skirtumu, nes manau, kad pametinukams linksmiau, nes vyresnėlis labai liūdėdavo vienas.
norėčiau paklausti, kada jus ryžotės antram vaikui, ar sunku auginti mažylius kai skirtumas tik 1,5 metų. Mano mažylei dabar vos 5mėn., maitinu pati, vyras jau nori kito vaikelio, šiaip kitomis aplinkybėmis aš netgi negalvočiau ir palaukčiau 2 metus, bet mus mūsų amžius jau, jeigu galima taip pasakyti spaudžia, vyrui 34, man 29, nesinori, kai vaikai pradės lankyti mokyklą su lazdelė eiti į susirinkimus
patarkite kas turi patirtės QUOTE(kzuzia @ 2009 10 16, 16:52) norėčiau paklausti, kada jus ryžotės antram vaikui, ar sunku auginti mažylius kai skirtumas tik 1,5 metų. Mano mažylei dabar vos 5mėn., maitinu pati, vyras jau nori kito vaikelio, šiaip kitomis aplinkybėmis aš netgi negalvočiau ir palaukčiau 2 metus, bet mus mūsų amžius jau, jeigu galima taip pasakyti spaudžia, vyrui 34, man 29, nesinori, kai vaikai pradės lankyti mokyklą su lazdelė eiti į susirinkimus patarkite kas turi patirtės Kodel jus save taip nurasot? kas nutiks, jei gimdysit antra 35 metu? arba 32? Prie ko cia lazdele? jei vaikai vidutiniskai lanko mokykla iki 18-19 metu, tai jums tada bus 47-48 metai tik. Ar cia jau skaitosi senatve? QUOTE(Shatura @ 2009 10 16, 16:13) Kodel jus save taip nurasot? kas nutiks, jei gimdysit antra 35 metu? arba 32? Prie ko cia lazdele? jei vaikai vidutiniskai lanko mokykla iki 18-19 metu, tai jums tada bus 47-48 metai tik. Ar cia jau skaitosi senatve? Tai ne senatvė, bet norisi vaikus užauginti ir sau pagyventi pakeliauti, o kai 50 metų o vaikui tik 18, tai juo reikia rūpintis, taupyti mokslui, drabužiams ir t.t... QUOTE(kzuzia @ 2009 10 16, 16:52) norėčiau paklausti, kada jus ryžotės antram vaikui, ar sunku auginti mažylius kai skirtumas tik 1,5 metų. Mano mažylei dabar vos 5mėn., maitinu pati, vyras jau nori kito vaikelio, šiaip kitomis aplinkybėmis aš netgi negalvočiau ir palaukčiau 2 metus, bet mus mūsų amžius jau, jeigu galima taip pasakyti spaudžia, vyrui 34, man 29, nesinori, kai vaikai pradės lankyti mokyklą su lazdelė eiti į susirinkimus patarkite kas turi patirtės tarp mano mergyčių skirtumas 1 m ir 8 mėn
Tarp mano vaiku 6 metu ir 8 menesiu skirtumas
QUOTE(kzuzia @ 2009 10 16, 16:52) norėčiau paklausti, kada jus ryžotės antram vaikui, ar sunku auginti mažylius kai skirtumas tik 1,5 metų. Mano mažylei dabar vos 5mėn., maitinu pati, vyras jau nori kito vaikelio, šiaip kitomis aplinkybėmis aš netgi negalvočiau ir palaukčiau 2 metus, bet mus mūsų amžius jau, jeigu galima taip pasakyti spaudžia, vyrui 34, man 29, nesinori, kai vaikai pradės lankyti mokyklą su lazdelė eiti į susirinkimus patarkite kas turi patirtės Nu paskaiciau ir net sumustinis uzstrigo Ir dar man akyse stovi puseseres maza dukryte, kuiriai bunant 1 metu 2 menesiu, gime broliukas, ir kai mazasis klykia, pusesere bega jo maitinti, o "dicke" jau ir kosyte buvo susiruosusi valgyt, tai ji sedi varsele, taip graudziai ziuri i ta pilna koses lekste, ir tyliai verkia Papildyta: Tarp mano vaiku 12 metu skirtumas ir tai labai gerai
tarp mano vaikų amžiaus skirtumas 3m ir 2mėn. Pats tas. mažesnio nei 3 vargu ar tikrai norėčiau, bet nenorėčiau ir didesnio nei 5 m. tada mano nuomone nieko nėra bendra tarp vaikų.
QUOTE(kzuzia @ 2009 10 16, 16:52) norėčiau paklausti, kada jus ryžotės antram vaikui, ar sunku auginti mažylius kai skirtumas tik 1,5 metų. Mano mažylei dabar vos 5mėn., maitinu pati, vyras jau nori kito vaikelio, šiaip kitomis aplinkybėmis aš netgi negalvočiau ir palaukčiau 2 metus, bet mus mūsų amžius jau, jeigu galima taip pasakyti spaudžia, vyrui 34, man 29, nesinori, kai vaikai pradės lankyti mokyklą su lazdelė eiti į susirinkimus patarkite kas turi patirtės Kaip gime mano pirmagime mums su vyru buvo 19 metu.Kai pradejo lankyti mokykla tevu susirikimuose jauciausi kaip vaikas ,o viena karta stovejau koridoriuje laukdama mokytojos ir buvau apkalbeta nauja mokyne Papildyta: QUOTE(kzuzia @ 2009 10 16, 16:52) norėčiau paklausti, kada jus ryžotės antram vaikui, ar sunku auginti mažylius kai skirtumas tik 1,5 metų. Mano mažylei dabar vos 5mėn., maitinu pati, vyras jau nori kito vaikelio, šiaip kitomis aplinkybėmis aš netgi negalvočiau ir palaukčiau 2 metus, bet mus mūsų amžius jau, jeigu galima taip pasakyti spaudžia, vyrui 34, man 29, nesinori, kai vaikai pradės lankyti mokyklą su lazdelė eiti į susirinkimus patarkite kas turi patirtės Kaip gime mano pirmagime mums su vyru buvo 19 metu.Kai pradejo lankyti mokykla tevu susirikimuose jauciausi kaip vaikas ,o viena karta stovejau koridoriuje laukdama mokytojos ir buvau apkalbeta nauja mokyne QUOTE(neriukas @ 2009 10 16, 19:07) tarp mano mergyčių skirtumas 1 m ir 8 mėn pilnai pritariu veikt yra ką...bet kol laukiausi viską išsivaizdavau sudėtingiau...bet kol kas nėra taip sunku, kaip atrodė...aišku laikas jau suplanuotas, po namus nežinau kiek km įsuku, ir pavargstu, bet po nakties ir vėl viskas čiki
mano suneliui neuzilgo metukai ir mane jau kalbina mastyt apie kita vaikuti,tipo tarp vaiku bus mazas amziaus skirtumas tai vaikuciams bus idomiau
O kiek įvairių nuomonių, įtraukiau šią tema į favorites užsukinėsiu paskaityt , gal padėsit apsisprest
QUOTE(kzuzia @ 2009 10 16, 16:52) norėčiau paklausti, kada jus ryžotės antram vaikui, ar sunku auginti mažylius kai skirtumas tik 1,5 metų. Mano mažylei dabar vos 5mėn., maitinu pati, vyras jau nori kito vaikelio, šiaip kitomis aplinkybėmis aš netgi negalvočiau ir palaukčiau 2 metus, bet mus mūsų amžius jau, jeigu galima taip pasakyti spaudžia, vyrui 34, man 29, nesinori, kai vaikai pradės lankyti mokyklą su lazdelė eiti į susirinkimus patarkite kas turi patirtės kad tik butu noras ir galimybe:mirksiukas: mane mama pagimde kai jai buvo 36,o tevui 41.jie anksti mire ,taip ir nepamate savo anuku QUOTE(dzigitas @ 2009 10 21, 15:42) kad tik butu noras ir galimybe:mirksiukas: mane mama pagimde kai jai buvo 36,o tevui 41.jie anksti mire ,taip ir nepamate savo anuku aš irgi to bijau, būtent dabar kai išpopuliarejęs vėžys, o nesinori, kad jauni vaikai liktų be tėvų, nes tėvų pagalba visada reikalinga
Mano sūnelių skirtumas lygiai 5 metai-pats tas
Tarp mano vaikinų skirtumas beveik 11 metų
Tarp mano vaikų 1metai ir 4 mėn. Auginti buvo sunkoka, kol mažiukai, bet dabar jau turi draugą. Mano sesė vyresnė 9 metais, tai labai trūkdavo vaikystėj kompanijos
tarp mano leliuku skirtumas lygiai 3 metai be poros savaiciu
Maniškiai abu jaučio metais gimė.
Pirmus keturis menesius laikiau savo labai lauktą angelą ant rankų, bet visos foto... tiksliau as jose... norisi palikti, tik mazyle. Gal tai pogimdyvine depresija, bet neturejau kuo dziugauti. Dabar jau apsipratau QUOTE(Beganti nuotaka @ 2009 10 23, 01:17) Maniškiai abu jaučio metais gimė. Pirmus keturis menesius laikiau savo labai lauktą angelą ant rankų, bet visos foto... tiksliau as jose... norisi palikti, tik mazyle. Gal tai pogimdyvine depresija, bet neturejau kuo dziugauti. Dabar jau apsipratau Vaikui nesvarbu kokia mama vizualiai- svarbiausia, kad rūpestinga ir mylinti
labai gera tema
as manau, kad svarbiausia, kaip pati jautiesi, - jei labai svarbi aplinkiniu nuomone, tada zinoma, geriau gimdyti jaunesnei, kad neduokdie neisgirstum, kaip kas nors mociute pavadina.. o is tiesu cia matyt vieno atsakymo nera.. tevu sveikata gali suslubuoti ir jaunystej, kartais tam nereik ir senatves laukt, o vaikai gali sutarti arba nesutarti nepriklausomai nuo juos skiriancio amziaus - va tarp musus su sese beveik 10m. skirtumas, o nuo mazens puikiai sutariam va as kol buvau zodziu, labai jau cia viskas reliatyvu
Tarp musu paneliu skirtumas 5 metai ir as labai patenkinta
Del sunkumo, tai nera labai sunku, nes mazoji rami, vyresne eina i darzeli, pasiilgsta seses, gryzta jos abi pasikalba
Tarp musu dukru beveik 8 metai skirtumas.
Atsidziaugem ir demesi skyrem didziajai, vis manem, kad mums ir vienos uzteks. Bet paaugusi dukrele labai jau intensyviai prasesi sesytes. Ir patiems jau vel norejosi antro leliuko Dabar visai nesunku, didzioji labai myli mazyle - nubuciuota, numyluota
Nesiryžčiau gimdyti jei skirtumas tarp vaikų būtų metai, du ar trys. Auginu sūnų ir dvi dukras. Sūnui 12, pirmai dukrai 7 metai, o mažylei 4 mėn. skirtumas tarp vaikų pakankamai didelis, bet užtai vyresnieji daug padeda, supranta kad aš būnu pavargus, duoda pailsėti ir pamiegoti kartu su mažyle.
Bet žaviuosi mamom, kurios ryžtasi gimdyti antrą be pertraukos. QUOTE(artita @ 2009 10 19, 16:23) pilnai pritariu veikt yra ką...bet kol laukiausi viską išsivaizdavau sudėtingiau...bet kol kas nėra taip sunku, kaip atrodė...aišku laikas jau suplanuotas, po namus nežinau kiek km įsuku, ir pavargstu, bet po nakties ir vėl viskas čiki Na,pas mus per 5 metus 4 vaikai |