Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vokiečių dogai II tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Šunys
Pages: 1, 2, 3, 4
Keit
Toliau kalbam apie mūsų mylimiausius milžunus
wub.gif Vokiečių Dogus
wub.gif

Nestandartinių spalvų gražuoliai dogiukai
user posted image

Senoji tema štai čia: I tema

Vokiečių Dogų laikraštukas http://greatdane.lt/
Kshiste
na jie draugen ir "milzUnai" drinks_cheers.gif , nes manau, vokieciu doga islaikyt gausiai kainuoja.
sAuLyTeA;)
siandien ryte vedziojau suniukus ir aciu dievui taisosi dar suleidau vaistuku o ryt reikes vaziuoti pas gyd kad pratestu gydima thumbup.gif
panasu i doga???
[img=http://img382.imageshack.us/img382/751/picture035g.th.jpg]
Kshiste
labai saunu, nes migdyt tai tikra nesamone, koks ten virusas pas Jus? PARVO? blink.gif
sAuLyTeA;)
QUOTE(Kshiste @ 2009 10 17, 13:55)
labai saunu, nes migdyt tai tikra nesamone, koks ten virusas pas Jus? PARVO? blink.gif
*

as nezinau koks nepamenu pavadinimo tikrai bet ryt paklausiu vet koks pavadinimas nes ji sake kad amerikoj jis labai paplites ir visi migdo nes neapsimoka gydit retas isgyja ir gydimas labai brangus. bet dziaugiuosi kad viskas tvarkosi wub.gif dabar maitinam tik ryzius su vistiena
Kotryna 28
Saulytea, linkiu, kad suniukai kuo greiciau pasveiktu 4u.gif

Turiu problemele, jauciu, kad ji nesusijusi su mano Dakota, cia greiciau problemele smegeninej biggrin.gif Suniuko sysiojimas man atrodo, kad nesibaigs niekada. Mes einam i lauka gal kas valanda, kartais netgi tris kartus per dvi valandas, ji padaro viska lauke gauna uz tai skanu gabaleli, labai pagiriu, paglostau, zodziu darau viska pagal taisykles. Pareinam namo ir dar nespejus nueiti iki kambario ji pasysioja namie, tada as ja subaru, bet kol kas neveikia. Noriu suzinoti, kiek mazdaug laiko reikia suniukui, kad jis suprastu ko is jos noriu. Gal darau kazka ne taip?

Vakar kalbejau su veiseja del maisto, papasakojau, kad yra nuomoniu, kad dogiukams 900g per daug, bet ji pasake, kad ji visada maitina savo suniukus 4 kartus per diena ir duoda mazdaug po 300 ml vienu kartu, tai jau gaunasi 1200 ml blink.gif Esu pasimetusi, nes daviau maista Dakotai pagal veisejos nuomone ir viskas gerai. Ji neviduriuoja, jauciasi puikiai, miega daug. Bijau del virssvorio, bet ji ir atrodo normaliai.
Patarkit, please...
Keit
QUOTE(Kshiste @ 2009 10 17, 12:27)
na jie draugen ir "milzUnai"  drinks_cheers.gif , nes manau, vokieciu doga islaikyt gausiai kainuoja.
*

Nebespėjau ištaisyt doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
sAuLyTeA;)
QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 10 17, 14:29)
Saulytea, linkiu, kad suniukai kuo greiciau pasveiktu  4u.gif

Turiu problemele, jauciu, kad ji nesusijusi su mano Dakota, cia greiciau problemele smegeninej  biggrin.gif Suniuko sysiojimas man atrodo, kad nesibaigs niekada. Mes einam i lauka gal kas valanda, kartais netgi tris kartus per dvi valandas, ji padaro viska lauke gauna uz tai skanu gabaleli, labai pagiriu, paglostau, zodziu darau viska pagal taisykles. Pareinam namo ir dar nespejus nueiti iki kambario ji pasysioja namie, tada as ja subaru, bet kol kas neveikia. Noriu suzinoti, kiek mazdaug laiko reikia suniukui, kad jis suprastu ko is jos noriu. Gal darau kazka ne taip?

Vakar kalbejau su veiseja del maisto, papasakojau, kad yra nuomoniu, kad dogiukams 900g per daug, bet ji pasake, kad ji visada maitina savo suniukus 4 kartus per diena ir duoda mazdaug po 300 ml vienu kartu, tai jau gaunasi 1200 ml  blink.gif  Esu pasimetusi, nes daviau maista Dakotai pagal veisejos nuomone ir viskas gerai. Ji neviduriuoja, jauciasi puikiai, miega daug. Bijau del virssvorio, bet ji ir atrodo normaliai.
Patarkit, please...
*

mano viena irgi taip daro bet pradeda sisioti kai uzkalbinu nesuprantu kodel. as paseriu savo sunis bet jie visada alkani bet neduodu daugiau negu 900g per diena beto vakar veterinare sake kad mano suniukai kudoki bet tame nera nieko blogo nes kaulams maziau svorio tenka nesiotis ir jie neturetu tureti problemu su kaulais uzauge
Kotryna 28
Na, jau kad pradejau, tai viska ispasakosiu biggrin.gif
Zodziu, iseinam i lauka su dideliu nenoru (cia suo nenori), tupia prie pat duru, ir jau nori namo, pradeda cypti, drebeti...man jos gaila, bet as vistiek apvedu viena ratuka aplink namus (trumpa distancija), parejus namo zaksi, nelabai suprantu ar saltis, ar baime, ar cia taip ne tik mano suo daro. Su zaksejimu cia ne viskas. Zaksi: pamiegojus, pavalgius ir parejus namo is lauko. Ar tai normalu?
Ziuriu, kuo toliau, tuo daugiau man neaiskumu kyla. Skaitau visa galima literatura, bet visada norisi gauti atsakyma is patyrusiu augintoju. Aciu!
ricka.v
Kotrynai.visi maziukai zagsi,nes bevalgydami priryja daug oro,cia nieko baisaus.del maisto-kiekvienas maistas sveria skirtingai ir tie 900ml nieko nesako.pabandyk pasverti viena porcija bus aiskiau.del baluciu namuose,to neisvengsi.kol silpna nervu sistema tol darys.dar per maza kenteti.jeigu cia matai didele problema tai ka darysi kai prades baldus griauzti.
sAuLyTeA;)
QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 10 17, 14:52)
Na, jau kad pradejau, tai viska ispasakosiu  biggrin.gif
Zodziu, iseinam i lauka su dideliu nenoru (cia suo nenori), tupia prie pat duru, ir jau nori namo, pradeda cypti, drebeti...man jos gaila, bet as vistiek apvedu viena ratuka aplink namus (trumpa distancija), parejus namo zaksi, nelabai suprantu ar saltis, ar baime, ar cia taip ne tik mano suo daro. Su zaksejimu cia ne viskas. Zaksi: pamiegojus, pavalgius ir parejus namo is lauko. Ar tai normalu?
Ziuriu, kuo toliau, tuo daugiau man neaiskumu kyla. Skaitau visa galima literatura, bet visada norisi gauti atsakyma is patyrusiu augintoju. Aciu!
*

mano irgi istisai zaksi bezda raugioja myscioja knarkia lotuliukas.gif nenori buti lauke bet jeigu as su jais vaikstau tai su malonumu begioja ir dar bando uzkabinti mane kad pazaisciau gaudyniu biggrin.gif
Kotryna 28
QUOTE(ricka.v @ 2009 10 17, 14:16)
Kotrynai.visi maziukai zagsi,nes bevalgydami priryja daug oro,cia nieko baisaus.del maisto-kiekvienas maistas sveria skirtingai ir tie 900ml nieko nesako.pabandyk pasverti viena porcija bus aiskiau.del baluciu namuose,to neisvengsi.kol silpna nervu sistema tol darys.dar per maza kenteti.jeigu cia matai didele problema tai ka darysi kai prades baldus griauzti.
*

ACIU! As tikrai esu per daug pedantiska ir man norisi, kad viskas butu perfektiskai. Taip ir sakiau, kad cia problema ne sunyje lotuliukas.gif Labai dekoju uz atsakyma. Del baldu truputi jaudinuosi, bet as sakau jai ne ir ji pasitraukia, o kadangi as esu visada namie, tai pasaugosiu, kad labai nesuniokotu mano baldu biggrin.gif
Belissma_
Bet jau nerasysiu nieko tik tai, kad musu Dakota jau namie ir dabar niekur nuo manes nesitraukia.

Kotryna, sveikinu! wub.gif Pagaliau ir Tu turi šį džiaugsmelį namuose wub.gif drinks_cheers.gif Nagi, pasipuikuok kokį grožį namuose augini, laukiam daugiau foto mirksiukas.gif

manau kad cia mano reikalas, 60 boba

Taip, čia tavo reikalas, bet kadangi pastebėjau, kad pas tave dar VAIKIŠKAS PROTELIS, tiesiog perspėjau... Atvirai pasakius- man tavęs gaila... Vienur pasakoji apie auginamas jūrų kiaulytes, šunis, kates, kitam poste dasideda jau ir Jorkšyrai su šeškais. Galiausiai Daiva.D ištraukia citatą, kurioje skelbiesi auginanti Vokiečių Aviganį, Dobermaną, Staforšyrą ir svajojanti įsigyti Senbernarą... blink.gif Fantazijos apie du nuosavus namus, norą auginti žirgus, nors net neskiri darbinio arklio nuo žirgo... Netgi tavo pasakos apie tai, kad Dogiukės serga ir jas greičiausiai reikės migdyti, kažkaip juokingai ir nerealiai skamba ax.gif Beje, mergaite, turėk šiek tiek pagarbos kitiem, nerodyk savo išsilavinimo lygio viešai... Galbūt Daiva.D ne visiem patinka (jų tarpe ir aš biggrin.gif ) tačiau manau, kad apie šunis išmano daug daugiau negu tu ir pakonsultuoti tam tikrais klausimais, bei patarti tikrai sugebės. Rašei, kad daug domėjaisi Dogais ir šis šuo jūsų šeimai pasirodė idealus, tačiau VD augintojams užduodi tokius klausimus, tarsi būtum pirmą kartą išgirdusi apie šią veislę... Nematau prasmės diskutuoti su tavimi, kadangi daugelis dalykų kuriuos aprašai, labai jau nerealiai ir išgalvotai skamba cool.gif

visa šita istorija yra tik tavo fantazija, ir jokie sergantys dogai realybėje neegzistuoja. Gali būti, kad visos kitos tavo istorijos - tik kliedesiai

Ne Tau vienai taip atrodo drinks_cheers.gif
sAuLyTeA;)
QUOTE(Belissma_ @ 2009 10 17, 17:31)
Kotryna, sveikinu!  wub.gif Pagaliau ir Tu turi šį džiaugsmelį namuose  wub.gif  drinks_cheers.gif Nagi, pasipuikuok kokį grožį namuose augini, laukiam daugiau foto  mirksiukas.gif
Taip, čia tavo reikalas, bet kadangi pastebėjau, kad pas tave dar VAIKIŠKAS PROTELIS, tiesiog perspėjau... Atvirai pasakius- man tavęs gaila... Vienur pasakoji apie auginamas jūrų kiaulytes, šunis, kates, kitam poste dasideda jau ir Jorkšyrai su šeškais. Galiausiai Daiva.D ištraukia citatą, kurioje skelbiesi auginanti Vokiečių Aviganį, Dobermaną, Staforšyrą ir svajojanti įsigyti Senbernarą...  blink.gif  Fantazijos apie du nuosavus namus, norą auginti žirgus, nors net neskiri darbinio arklio nuo žirgo... Netgi tavo pasakos apie tai, kad Dogiukės serga ir jas greičiausiai reikės migdyti, kažkaip juokingai ir nerealiai skamba  ax.gif Beje, mergaite, turėk šiek tiek pagarbos kitiem, nerodyk savo išsilavinimo lygio viešai... Galbūt Daiva.D ne visiem patinka (jų tarpe ir aš  biggrin.gif  ) tačiau manau, kad apie šunis išmano daug daugiau negu tu ir pakonsultuoti tam tikrais klausimais, bei patarti tikrai sugebės. Rašei, kad daug domėjaisi Dogais ir šis šuo jūsų šeimai pasirodė idealus, tačiau VD augintojams užduodi tokius klausimus, tarsi būtum pirmą kartą išgirdusi apie šią veislę... Nematau prasmės diskutuoti su tavimi, kadangi daugelis dalykų kuriuos aprašai, labai jau nerealiai ir išgalvotai skamba  cool.gif
Ne Tau vienai taip atrodo  drinks_cheers.gif
*

taip as auginu daug gyvunu ir kas cia blo??? rolleyes.gif nera ko pavydeti jei gyveni savo mazam vieno kambario butelyje schmoll.gif gal tju pati kita karta pagalvok prie pirkdama doga sukergta su kleopatros broliu... doh.gif ir dar jauciu kergi ir suniukus nesveikus parduodi... vienu zodziu nereikia cia rodyti savo piktumu jei tau kas nors nepatinka tai pasilaikyk savo nuomone sau oki? blink.gif as nesuprantu ir kodel vat atsiranda tokiu kurios uzsipuola ir bando kazka irodyti? turi savo nuomone tai ir turek tai vat vistiek butina reikstis atrodo lyg jums demesio truktu. o su ta DAIVAI D. tai as su malonumu pabendrauciau bet kaip sauksi taip atsilieps visu pirma izeide o tada klausyneja ir bando vaidinti isgelbetoja veterinare. ACIU NE!!! man tavo pagalbos nereikia reiketu tai pasiklausciau. bet visada atsiranda tokiu kurie persa savo nuomone schmoll.gif
Keit
Vajezzuzz, ir vėl pykčiai doh.gif Gyvenkim draugiškai ir tolerantiškai 4u.gif

QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 17, 13:43)
mano viena irgi taip daro bet pradeda sisioti kai uzkalbinu nesuprantu kodel. as paseriu savo sunis bet jie visada alkani bet neduodu daugiau negu 900g per diena beto vakar veterinare sake kad mano suniukai kudoki bet tame nera nieko blogo nes kaulams maziau svorio tenka nesiotis ir jie neturetu tureti problemu su kaulais uzauge
*

O domėjaisi ar tavo šuniukai buvo teisingai nukirmėlinti? Tai man atrodo labai svarbu, nes dėl kirminų gali ir kūdoki būti. Ir kiek pamenu prieš antruosius šuniukų skiepus irgi būtina nukirmėlinti. Ir po to dar kas pusmetį. O jei turi vaikų tai ir kas tris mėnesius gali duot vaistų nuo kirminų. Taip iki metų. O nuo metų jau rečiau, kas pusmeti. Vienas iš jų turi būti prieš skiepus.

QUOTE(ricka.v @ 2009 10 17, 15:16)
*

Avante irgi žagsėdavo drinks_cheers.gif Dėl tų 900ml tai tikrai čia nerodiklis, reikia gramais pasverti. Juk maistas tai ne vanduo 100ml nelygu 100gr. O ir dozės dažnai skirtingų maistų skirtingos.

Dėl balučių irgi sutinku drinks_cheers.gif Per anksti nori idealumo. Net suaugusiems šunims pasitaiko avarijų ir pridaro namie. O sysčioja iš džiaugsmo dar ir dabar. Pvz. jei grįžti namo po pusdienio ir neleidi tuoj pat išbėgt į lauką nusisiot tai garantuotai apsisisios ax.gif

O baldų Avantė negriauždavo schmoll.gif . Tik duris, sienas, visas gėles apėdė lotuliukas.gif ir nesvarbu kad mes beveik visada namie. Ji tai padarydavo per naktį. Tai gėlių namie vos kelios beliko biggrin.gif doh.gif
sAuLyTeA;)
QUOTE(Keit @ 2009 10 17, 18:43)
Vajezzuzz, ir vėl pykčiai  doh.gif  Gyvenkim draugiškai ir tolerantiškai  4u.gif
O domėjaisi ar tavo šuniukai buvo teisingai nukirmėlinti? Tai man atrodo labai svarbu, nes dėl kirminų gali ir kūdoki būti. Ir kiek pamenu prieš antruosius šuniukų skiepus irgi būtina nukirmėlinti. Ir po to dar kas pusmetį. O jei turi vaikų tai ir kas tris mėnesius gali duot vaistų nuo kirminų. Taip iki metų. O nuo metų jau rečiau, kas pusmeti. Vienas iš jų turi būti prieš skiepus.
Avante irgi žagsėdavo  drinks_cheers.gif  Dėl tų 900ml tai tikrai čia nerodiklis, reikia gramais pasverti. Juk maistas tai ne vanduo 100ml nelygu 100gr. O ir dozės dažnai skirtingų maistų skirtingos.

Dėl balučių irgi sutinku  drinks_cheers.gif  Per anksti nori idealumo. Net suaugusiems šunims pasitaiko avarijų ir pridaro namie. O sysčioja iš džiaugsmo dar ir dabar. Pvz. jei grįžti namo po pusdienio ir neleidi  tuoj pat išbėgt į lauką nusisiot tai garantuotai apsisisios  ax.gif

O baldų Avantė negriauždavo  schmoll.gif . Tik duris, sienas, visas gėles apėdė  lotuliukas.gif ir nesvarbu kad mes beveik visada namie. Ji tai padarydavo per naktį. Tai gėlių namie vos kelios beliko  biggrin.gif  doh.gif
*

klausiau veisejo sake sudave o as paskutini karta daviau spalio 1 diena bet kirminu nebuvo
Daiva D.
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 17, 16:11)
o su ta DAIVAI D. tai as su malonumu pabendrauciau bet kaip sauksi taip atsilieps visu pirma izeide o tada klausyneja ir bando vaidinti isgelbetoja veterinare.
*

Geriau, vaikyti, nepakliūk man po ranka, nes aš esu fizinių bausmių šalininkė.
Iš manęs patarimų nesulauksi niekada. Net ir tada, kai (jei) pradėsi mąstyti galva, o ne ta... kita vieta.

Belissma_, nieko tokio... aš ne litas, kad visiems patikčiau biggrin.gif Svarbu, kad galima normaliai diskutuoti drinks_cheers.gif

Keit, yra dalykų, kurių toleruoti negalima.
sAuLyTeA;)
QUOTE(Daiva D. @ 2009 10 17, 18:56)
Geriau, vaikyti, nepakliūk man po ranka, nes aš esu fizinių bausmių šalininkė.
Iš manęs patarimų nesulauksi niekada. Net ir tada, kai (jei) pradėsi mąstyti galva, o ne ta... kita vieta.

Belissma_, nieko tokio... aš ne litas, kad visiems patikčiau biggrin.gif Svarbu, kad galima normaliai diskutuoti  drinks_cheers.gif

Keit, yra dalykų, kurių toleruoti negalima.
*

tai turbut tvatyji savo vaikus kiekviena karta kai ka nors blogo padaro... na ir zmones blink.gif
baigiam pyktis gerai?? drinks_cheers.gif as atsiprasau uz savo toki elgesi 4u.gif ax.gif
pastebejau kad pas mano viena ciucika atsirado du rudi dryziai doh.gif
wolfin
o as labai uzsimaniau Saulytea suniuku foto pamatyt. Ar galima? Gal galit idet?
sAuLyTeA;)
QUOTE(wolfin @ 2009 10 17, 19:34)
o as labai uzsimaniau Saulytea suniuku foto pamatyt. Ar galima? Gal galit idet?
*

zinoma galiu va katik buvom lauke tai pasifotkinom 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
sAuLyTeA;)
nju ir trenkta ta DAIVA D. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pradejo rasyneti veisejui apie mane biggrin.gif biggrin.gif gal tju pasigydik lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Daiva D.
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 17, 21:52)
nju ir trenkta ta DAIVA D.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pradejo rasyneti veisejui apie mane biggrin.gif biggrin.gif gal tju pasigydik  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Kas čia per pezalai?
wolfin
o kas veisejas? koks dokumentinis vardas? nes as pvz ne nezinau kam cia rasyt reiktu lotuliukas.gif
kabliukas
Nu jau visai mergaite tu čia nusipeizėji, koktu net skaityti...
sAuLyTeA;)
QUOTE(Daiva D. @ 2009 10 18, 00:14)
Kas čia per pezalai?
*

aj net nenoriu cia ir rasyti biggrin.gif pati kaip mazas vaikas elgiesi...
vienu zodziu kazkas paskambino ir prisnekejo visokiu dalyku apie mane bet jau taip ziaurei biggrin.gif cia gal kazkam menulio vazes veikia???
Papildyta:
QUOTE(wolfin @ 2009 10 18, 00:17)
o kas veisejas? koks dokumentinis vardas? nes as pvz ne nezinau kam cia rasyt reiktu  lotuliukas.gif
*

nju tai ks iesko tas randa...
Daiva D.
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 18, 10:05)
aj net nenoriu cia ir rasyti  biggrin.gif  pati kaip mazas vaikas elgiesi...
vienu zodziu kazkas paskambino ir prisnekejo visokiu dalyku apie mane bet jau taip ziaurei biggrin.gif cia gal kazkam menulio vazes veikia???

Tai gal pirma sužinok kas skambino, tada rašinėk. Vis ne taip kvailai atrodytum.
nju tai ks iesko tas randa...
*

O kai kas tiesiog neieško biggrin.gif
Nesusireikšmink taip, man tu neįdomi, ir tavo "veisėjas" taip pat.
sAuLyTeA;)
QUOTE(Daiva D. @ 2009 10 18, 19:39)
Tai gal pirma sužinok kas skambino, tada rašinėk. Vis ne taip kvailai atrodytum.

O kai kas tiesiog neieško biggrin.gif
Nesusireikšmink taip, man tu neįdomi, ir tavo "veisėjas" taip pat.
*

wub.gif oro_buckis.gif flirt.gif

tai va buvom pas veterinara siandien bet jau kitas buvo tai pasiule pakeisti maista padare tyrimus ir pasake kad nera viruso tai gal tiesiog maistas netinkamas tai bandysim kita gal rojali, kaip jus manot? g.gif
Keit
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 18, 19:40)
wub.gif  oro_buckis.gif  flirt.gif
tai va buvom pas veterinara siandien bet jau kitas buvo tai pasiule pakeisti maista padare tyrimus ir pasake kad nera viruso tai gal tiesiog maistas netinkamas tai bandysim kita gal rojali, kaip jus manot? g.gif
*

Rojalis labai brangus, bet geras maistas. Bet yra ir kitų Rojaliui nenusileidžiančių maistų bet pigesnių.

sAuLyTeA;)
QUOTE(Keit @ 2009 10 19, 18:14)
Rojalis labai brangus, bet geras maistas. Bet yra ir kitų Rojaliui nenusileidžiančių maistų bet pigesnių.
*

pvz? koki tju duodi? as duodu jorksyrams rojeli bet man viena moteriske sake kad nuo rpjalio kalkeja kraujagysles tai tame yra tiesos? g.gif
canine
Veterinaras pradžioj pareiškia, kad šuniukui itin retas iš Amerikos "atklydęs" virusas, kuris negydomas, nes neapsimoka. Paskui "mirtinas virusas" pasikeičia į "netikusį virusą"? Dabar bobučių pletkai, kad nuo "rojalio užkalkėja kraujagyslės"?
Apie sausus pašarus yra didžiulė tema, kur rasite daug informacijos. Arba pasiklauskite savo "superveterinaro" wink.gif
Keit
QUOTE(canine @ 2009 10 19, 21:58)
Veterinaras pradžioj pareiškia, kad šuniukui itin retas iš Amerikos "atklydęs" virusas, kuris negydomas, nes neapsimoka. Paskui "mirtinas virusas" pasikeičia į "netikusį virusą"? Dabar bobučių pletkai, kad nuo "rojalio užkalkėja kraujagyslės"? 
Apie sausus pašarus yra didžiulė tema, kur rasite daug informacijos. Arba pasiklauskite savo "superveterinaro" wink.gif
*

Šiaip čia dogų tema. Jūs gal dogus laikot, gal planuojat įsygyt?
Jau įkyrėjo skaityt tokio tipo komentarus, kai kažkas ant kažko varo poster_offtopic.gif protest.gif spam.gif
kabliukas, canine, wolfin, sAuLyTeA;) ir visi kam rūpi, eikit savo santykius kur nors kitur išsiaiškint. quiet.gif

Čia tema skirta draugiškiems pasiplepėjimams, pasipasakojimams, patarimų pasidalijimams, pasigyrimams apie Vokiečių dogus 4u.gif
canine
Sorry už Off topic'us
Džiaukitės draugiškais "kliedesiais" toliau - man tiesiog teisybė rūpi wink.gif
Belissma_
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 17, 17:11)
taip as auginu daug gyvunu ir kas cia blo???  rolleyes.gif nera ko pavydeti jei gyveni savo mazam vieno kambario butelyje  schmoll.gif gal tju pati kita karta pagalvok prie pirkdama doga sukergta su kleopatros broliu...  doh.gif ir dar jauciu kergi ir suniukus nesveikus parduodi... vienu zodziu nereikia cia rodyti savo piktumu jei tau kas nors nepatinka tai pasilaikyk savo nuomone sau oki?  blink.gif as nesuprantu ir kodel vat atsiranda tokiu kurios uzsipuola ir bando kazka irodyti? turi savo nuomone tai ir turek tai vat vistiek butina reikstis atrodo lyg jums demesio truktu. o su ta DAIVAI D. tai as su malonumu pabendrauciau bet kaip sauksi taip atsilieps visu pirma izeide o tada klausyneja ir bando vaidinti isgelbetoja veterinare. ACIU NE!!! man tavo pagalbos nereikia reiketu tai pasiklausciau. bet visada atsiranda tokiu kurie persa savo nuomone schmoll.gif
*

Augink tu nors ir visą fermą, bet- REALYBĖJ, o ne fantazijose lotuliukas.gif Beje, aš bute niekad negyvenus nono.gif Iš kur tokia klaidinga informacija? Apie kokį Dogą sukergtą su Kleopatros broliu čia kalbi?! Visai smegenėlės suminkštėjo? lotuliukas.gif Primenu- aš auginu marmurinį Vokiečių Dogą Rifą. Dogus galima kergti nuo 24mėn., o Rifui dar tik 1metukai, tad apie kokius kergimus ir pardavimus svaigsti? blink.gif Nespręsk apie kitus pagal save. Plius, aš nežadu jo kergti, nes pirmas dalykas- jam būtų labai sunku surasti porą, o antras- nematau prasmės tame. Gal vėliau mąstysiu kitaip, bet db galvoju šitaip. Pati dvi Doges pirkai tam, kad jos pas tave būtų kaip dauginimo aparatai gaminantys pinigus- INTERNETAS LŪŽTA NUO TAVO PARDUODAMŲ PRIDAUGINTŲ JORKŠYRŲ SKELBIMŲ. Vaikeli, tau dar su lėlėmis reikėjo užsiimti o ne užsimanyti mamą- tėtį pažaist... Vien žo, pasikartosiu- nematau prasmės diskutuoti su tavimi.

Čia tema skirta draugiškiems pasiplepėjimams, pasipasakojimams, patarimų pasidalijimams, pasigyrimams apie Vokiečių dogus

Keit, Tu visada tokia tolerantiška, taip smagu su Tavimi bendrauti wub.gif 4u.gif Bet kartais akys nebenori skaityti išgalvotų nesąmonių... biggrin.gif

Sorry už Off topic'us
Džiaukitės draugiškais "kliedesiais" toliau - man tiesiog teisybė rūpi

Canine, pritariu Tau drinks_cheers.gif Jei bendraut, tai bendraut realiai, o ne kalbėt apie pasakas... laugh.gif rolleyes.gif Tokiems asmenims siūlyčiau pasireikšti vaikų temoje "pasakėlės prieš miegą" biggrin.gif
Kotryna 28
As pritariu Keit, santykius galetumete aiskintis kokioj nors tam skirtoj temoj arba asmeninemis zinutemis. Man visai neidomu pyktis, tai as ignoruoju, siulau pabandyti, bus visiems lengviau 4u.gif

O mes mokame jau nesipriesinti pavadeliui ir paklusta Dakota komandai pas mane (na, dazniausiai).
Del baldu skanavimo smile.gif ...turim afrikietiska stala traukta karves oda (bugnas ant triju koju), manau, kad mano suo nutare ji panaudoti vietoj kaulo lotuliukas.gif Kita vertus, labai geras treniruoklis komandai NE

Dar noriu paklausti patarimo, kaip ismokyti Dakota, kad zaidziant nekastu ir neurgstu ant mano sunaus, kai jis jai pasako NE. Jie zaidzia ir ji urzgia ne piktybiskai, bet pasakius NE, visiskai nereaguoja, kai as su ja zaidziu ir pasakau NE, kad nekastu, ji iskart nusiramina. Gal zinot koki gera buda priversti suni klausyti mano vaiko (jam 6 metai) As suprantu, kad sunys visi taip zaidzia, bet tiesiog kartais uzgauna vaika, o dar kai paaugs, tai visai bus negerai.
Papildyta:
Mes nusprendem, kad neleisime Dakotai lipti ant sofos ir i lova, visi vieningai ta ir darom, bet paaiskinkite man ka reiskia sitas variantas? lotuliukas.gif
[attachmentid=186456]
sAuLyTeA;)
QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 10 20, 16:44)
As pritariu Keit, santykius galetumete aiskintis kokioj nors tam skirtoj temoj arba asmeninemis zinutemis. Man visai neidomu pyktis, tai as ignoruoju, siulau pabandyti, bus visiems lengviau  4u.gif

O mes mokame jau nesipriesinti pavadeliui ir paklusta Dakota komandai pas mane (na, dazniausiai).
Del baldu skanavimo  smile.gif ...turim afrikietiska stala traukta karves oda (bugnas ant triju koju), manau, kad mano suo nutare ji panaudoti vietoj kaulo  lotuliukas.gif Kita vertus, labai geras treniruoklis komandai NE

Dar noriu paklausti patarimo, kaip ismokyti Dakota, kad zaidziant nekastu ir neurgstu ant mano sunaus, kai jis jai pasako NE. Jie zaidzia ir ji urzgia ne piktybiskai, bet pasakius NE, visiskai nereaguoja, kai as su ja zaidziu ir pasakau NE, kad nekastu, ji iskart nusiramina. Gal zinot koki gera buda priversti suni klausyti mano vaiko (jam 6 metai) As suprantu, kad sunys visi taip zaidzia, bet tiesiog kartais uzgauna vaika, o dar kai paaugs, tai visai bus negerai.
Papildyta:
Mes nusprendem, kad neleisime Dakotai lipti ant sofos ir i lova, visi vieningai ta ir darom, bet paaiskinkite man ka reiskia sitas variantas?  lotuliukas.gif
[attachmentid=186456]
*

mano lygiaia taip pat daro biggrin.gif biggrin.gif buna kad taip ir uzmiega kabedama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Keit
QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 10 20, 15:44)
Papildyta:
Mes nusprendem, kad neleisime Dakotai lipti ant sofos ir i lova, visi vieningai ta ir darom, bet paaiskinkite man ka reiskia sitas variantas?  lotuliukas.gif
*

Karvės oda aptrauktas stalas tikrai turėtų viliot apgriaužt lotuliukas.gif Fainuolė tavo maže wub.gif

O kad vaiko klausytų išmokyti sunkiau. Čia gal reikėtų klausti patarimo dresuotojų. Avantė mano keturmečio visiškai neklauso.
Aš bandyčiau mokyti taip pat kaip ir visada: vaikas sako komandą, jei šuo ją įvykdo duoda jai skanų kasnelį ir giria. Ir mokyti vaikas šunį turėtų visų komandų. T.y. kad šuo suprastų jog vaiko klausyti apsimoka taip pat kaip ir suaugusio, nes už įvykdytas komandas gaus tokių pat skanių (arba galit parinkt kad vaikas duotų dar skanesnių) kasnelių.
Kad mokot nelipt ant sofų, lovų irgi gerai. Avantė nuo pirmųjų dienų nebuvo keliama į lovas. Tai dabar nelabai ir bando aplamai ant panašių daiktų lipt, prisibijo. Kai pirmą kart reikėjo įkelt į bagažinę irgi vargo turėjom biggrin.gif bijojo lipt, nes prieš tai turėjom mašiną sedano tipo ir vežiodavomės ją salone.
sAuLyTeA;)
as manau neklauso todel kad vaikas zemas ta prasme as irgi kai atsitupiu ir sakau savo suniui sedet jis neklauso o kai atsistoju tada tupia. biggrin.gif bet ismokinti tai tikrai galima su skanestukais kokiom dresrytem biggrin.gif
ricka.v
gali buti kad suo iesko savo vietos gaujoj.Jus jau pripazysta kaip gaujos lyderi,o vaiko dar ne.as asmeniskai,jeigu man kanda maziukas-kad ir zaisdamas,kandu atgal.du trys kartai ir suo supranta kad cia ne juokai.del nuotraukos.juk jis irgi nori ten kur jo gauja sedi ar miega.jie labai jautrus skersvejams.tad jo guolis turetu buti truputi pakeltas nuo grindu
Kotryna 28
Kaip cia ramu, netgi perdaug smile.gif

Taigi, noriu labai padekoti uz patarimus, mano sunui sekasi truputi geriau susitarti su Dakota. Dabar iskilo problema su kate. Abi duksta iki nukritimo, o kate visgi vyresne, tai jai greiciau pabosta ir tada musa mano suniuka: juokinga ir graudu smile.gif verysad.gif
Su sysiojimu pas mus didele pazanga i geraja puse. Jau daugiau gaunasi lauke nei kambariuose.
Visi sako, kad paaugus jau Dakota zenkliai, bet man vis atrodo, kad tokia pati tongue.gif

Labai megsta lauke ragauti ivairius gerus ir , mano nuomone, nelabai gerus daiktus. Pries dvi dienas suvalge slieka, o siaip kartais galvoju ar tik ne vegetaras mano suo, labai megsta pievele pagrauzti, kita vertus, nereikes zoles pjaut. Baigia suvalgyti visas zemes is mano gelynu, tai pavasari eisiu pirkti zemes, nes reikes duobes uzberti lotuliukas.gif

Kaip jusu dziaugsmai laikosi ? 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, ricka.v, ar taip pat laikote doga, ar jus esat dresuotojas. Pasidare idomu, nes geri patarimai, ACIU 4u.gif
Belissma_
Aga, aš irgi atkreipiau dėmesį kad ramu smile.gif Prieš porą dienų pirmą kartą kirpau Rifui priekinių letenų nagus, nes pastebėjau, kad jo "manikiūras" žymiai ilgesnis negu mano blink.gif lotuliukas.gif Tai abu voliojomės ant kilimo doh.gif Pasiguldžiau, taip kirpt nepavyko. Tada parverčiau ant nugaros, atsisėdau ant jo, o jis mane numetė doh.gif lotuliukas.gif Šiaip ne taip, susitvarkėm cool.gif Nesipriešino smarkiai, manau, kad ši procedūra jam pasirodė nelabai reikšminga, tik man sunku buvo jo letenas laikyt, nes jėgos tai nemažai turi ax.gif O kas nors iš jūsų kerpate savo Dogams nagus?
Kotryna 28
Mes nagus kerpam kas dvi savaites, nes mums taip liepe kai pirkau ir is vis dave DVD ir daug popieriu su visokiais patarimais, tai ten parasyta, kad reikia tai daryti kas savaite, nes veliau uzauga ir gyvuonio dalis, tada gali sudaryti suniui nepatogumu, ypatingai negerai vaiksciojant parketu (kaip pas mus ir yra). Kartais as pagalvoju, kad svedai gal truputi perlenkia lazda, bet man visai patinka, kad gyvunas jiems tikras seimos narys.
Pas mus manikiuro procedura praejo visai ramiai, nes Dakota dar maza, tai lengva buvo smile.gif
Belissma, linksmai jus grozio proceduras atliekat lotuliukas.gif
ricka.v
siuo metu auginu du dogiukus.tik vienas vienas jau didelis.cia visi mano suniukai.www.heraklio-olimpas.lt
Keit
Kaip jums fainai, kad šunys pasiduoda nagų kirpimui. Su Avante tai būna vargo kai norim nukirpt, ji šios procedūros ypač nemėgsta, nors ir nieko skaudaus atrodo nebūna doh.gif Būna visos šeimos reikalas - visi užsikariam ir bandom išlaikyt kol vyras bando nukirpt nagą. O ji tiek spurda ir bando pabėgt, kad dažnai neišlaikom. Būna, kad ir mus apibraižo. Toooks karas būna... ph34r.gif kas ką nugalės... box.gif Tai kad ir jos nekankint ir patiems nesikankint kerpam gana retai unsure.gif

ricka.v
, linkėjimai Avantės pusbroliukui Sirui 4u.gif
ricka.v
mes tai nagus karpome kai jie miega.maziukas truputi muistosi,o didysis net neprabunda.Keit,tavo balioneli Siras sukramte biggrin.gif .jis viska kramto
Keit
QUOTE(ricka.v @ 2009 10 30, 19:11)
mes tai nagus karpome kai jie miega.maziukas truputi muistosi,o didysis net neprabunda.Keit,tavo balioneli Siras sukramte    biggrin.gif .jis viska kramto
*

O koks išdykęs biggrin.gif
Kotryna 28
Ricka.v , butent po to kai paziurejau jusu puslapi ir viska paskaiciau, supratau, kad be dogo ilgiau negaliu ir paskambinau i veislyna, is kurio ir nusipirkau Dakota. Keista kartais, sutikti zmogu (kad ir virtualiai), kurio parasyti zodziai, paskatina suprasti ko tikrai noriu ir imtis veiksmu. Jusu sunys nuostabus! 4u.gif

Siandien mano padauza kando katei taip, kad snukyje liko plauku blink.gif pagailo man savo katytes, vargsiuke dabar sedi antram aukste ir neateina. Tikiuosi, kad uzaugusi Dakota jos neskriaus?
Maja1205
Kaip smagiai jus cia bendraujat 4u.gif Seniai bebuvau apsilankius, linkejimai visiems pazistamiems ir naujiems dogiuku augintojams!! Avante sveikinu su laimejimais thumbup.gif
Idedu ir savo bernioko nuotraukyte..

user posted image
Kotryna 28
Maja, koks didelis tavo dogas!!! Ir labai grazus wub.gif

O as aptikau pas Dakota kazkokiu nedideliu lyg spuogeliu, kazkokie pakilimai po oda. Kazkaip neramu, gal reikia pas veta nuvesti?
Keit
QUOTE(Maja1205 @ 2009 11 03, 13:42)
Kaip smagiai jus cia bendraujat  4u.gif Seniai bebuvau apsilankius, linkejimai visiems pazistamiems ir naujiems dogiuku augintojams!! Avante sveikinu su laimejimais  thumbup.gif
Idedu ir savo bernioko nuotraukyte..
*

ačiū ačiū smile.gif O jūssenai matyti, kaip jums parodose besiseka?
Papildyta:
QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 11 03, 16:47)
O as aptikau pas Dakota kazkokiu nedideliu lyg spuogeliu, kazkokie pakilimai po oda. Kazkaip neramu, gal reikia pas veta nuvesti?
*

Pažiūrėk ar per kelias dienas nepadidės ar dar kaip kitaip nepasikeis. O šiaip dėl šventos ramybės visada galima pasirodyt vetui.
Kotryna 28
Aciu, Keit. 4u.gif
Jie jau gal visa savaite tokie patys ir nesikeicia, vis galvoju, kad palauksiu gal praeis, bet siandien dar viena radau ant kaklo blink.gif Du tokie kaip geras spuogas dydzio, bet odos spalvos, o kiti visai maziukai, tiesiog glostant jauciasi. Is pradziu galvojau, kad kate apdraske, bet vis nedingsta, tai sunerimau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.