Nestandartinių spalvų gražuoliai dogiukai
Senoji tema štai čia: I tema
Vokiečių Dogų laikraštukas http://greatdane.lt/
Toliau kalbam apie mūsų mylimiausius milžunus
Nestandartinių spalvų gražuoliai dogiukai Senoji tema štai čia: I tema Vokiečių Dogų laikraštukas http://greatdane.lt/
na jie draugen ir "milzUnai"
siandien ryte vedziojau suniukus ir aciu dievui taisosi dar suleidau vaistuku o ryt reikes vaziuoti pas gyd kad pratestu gydima
panasu i doga??? [img=http://img382.imageshack.us/img382/751/picture035g.th.jpg]
labai saunu, nes migdyt tai tikra nesamone, koks ten virusas pas Jus? PARVO?
QUOTE(Kshiste @ 2009 10 17, 13:55) as nezinau koks nepamenu pavadinimo tikrai bet ryt paklausiu vet koks pavadinimas nes ji sake kad amerikoj jis labai paplites ir visi migdo nes neapsimoka gydit retas isgyja ir gydimas labai brangus. bet dziaugiuosi kad viskas tvarkosi
Saulytea, linkiu, kad suniukai kuo greiciau pasveiktu
Turiu problemele, jauciu, kad ji nesusijusi su mano Dakota, cia greiciau problemele smegeninej Vakar kalbejau su veiseja del maisto, papasakojau, kad yra nuomoniu, kad dogiukams 900g per daug, bet ji pasake, kad ji visada maitina savo suniukus 4 kartus per diena ir duoda mazdaug po 300 ml vienu kartu, tai jau gaunasi 1200 ml Patarkit, please... QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 10 17, 14:29) Saulytea, linkiu, kad suniukai kuo greiciau pasveiktu Turiu problemele, jauciu, kad ji nesusijusi su mano Dakota, cia greiciau problemele smegeninej Vakar kalbejau su veiseja del maisto, papasakojau, kad yra nuomoniu, kad dogiukams 900g per daug, bet ji pasake, kad ji visada maitina savo suniukus 4 kartus per diena ir duoda mazdaug po 300 ml vienu kartu, tai jau gaunasi 1200 ml Patarkit, please... mano viena irgi taip daro bet pradeda sisioti kai uzkalbinu nesuprantu kodel. as paseriu savo sunis bet jie visada alkani bet neduodu daugiau negu 900g per diena beto vakar veterinare sake kad mano suniukai kudoki bet tame nera nieko blogo nes kaulams maziau svorio tenka nesiotis ir jie neturetu tureti problemu su kaulais uzauge
Na, jau kad pradejau, tai viska ispasakosiu
Zodziu, iseinam i lauka su dideliu nenoru (cia suo nenori), tupia prie pat duru, ir jau nori namo, pradeda cypti, drebeti...man jos gaila, bet as vistiek apvedu viena ratuka aplink namus (trumpa distancija), parejus namo zaksi, nelabai suprantu ar saltis, ar baime, ar cia taip ne tik mano suo daro. Su zaksejimu cia ne viskas. Zaksi: pamiegojus, pavalgius ir parejus namo is lauko. Ar tai normalu? Ziuriu, kuo toliau, tuo daugiau man neaiskumu kyla. Skaitau visa galima literatura, bet visada norisi gauti atsakyma is patyrusiu augintoju. Aciu!
Kotrynai.visi maziukai zagsi,nes bevalgydami priryja daug oro,cia nieko baisaus.del maisto-kiekvienas maistas sveria skirtingai ir tie 900ml nieko nesako.pabandyk pasverti viena porcija bus aiskiau.del baluciu namuose,to neisvengsi.kol silpna nervu sistema tol darys.dar per maza kenteti.jeigu cia matai didele problema tai ka darysi kai prades baldus griauzti.
QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 10 17, 14:52) Na, jau kad pradejau, tai viska ispasakosiu Zodziu, iseinam i lauka su dideliu nenoru (cia suo nenori), tupia prie pat duru, ir jau nori namo, pradeda cypti, drebeti...man jos gaila, bet as vistiek apvedu viena ratuka aplink namus (trumpa distancija), parejus namo zaksi, nelabai suprantu ar saltis, ar baime, ar cia taip ne tik mano suo daro. Su zaksejimu cia ne viskas. Zaksi: pamiegojus, pavalgius ir parejus namo is lauko. Ar tai normalu? Ziuriu, kuo toliau, tuo daugiau man neaiskumu kyla. Skaitau visa galima literatura, bet visada norisi gauti atsakyma is patyrusiu augintoju. Aciu! mano irgi istisai zaksi bezda raugioja myscioja knarkia QUOTE(ricka.v @ 2009 10 17, 14:16) Kotrynai.visi maziukai zagsi,nes bevalgydami priryja daug oro,cia nieko baisaus.del maisto-kiekvienas maistas sveria skirtingai ir tie 900ml nieko nesako.pabandyk pasverti viena porcija bus aiskiau.del baluciu namuose,to neisvengsi.kol silpna nervu sistema tol darys.dar per maza kenteti.jeigu cia matai didele problema tai ka darysi kai prades baldus griauzti. ACIU! As tikrai esu per daug pedantiska ir man norisi, kad viskas butu perfektiskai. Taip ir sakiau, kad cia problema ne sunyje QUOTE Bet jau nerasysiu nieko tik tai, kad musu Dakota jau namie ir dabar niekur nuo manes nesitraukia. Kotryna, sveikinu! QUOTE manau kad cia mano reikalas, 60 boba Taip, čia tavo reikalas, bet kadangi pastebėjau, kad pas tave dar VAIKIŠKAS PROTELIS, tiesiog perspėjau... Atvirai pasakius- man tavęs gaila... Vienur pasakoji apie auginamas jūrų kiaulytes, šunis, kates, kitam poste dasideda jau ir Jorkšyrai su šeškais. Galiausiai Daiva.D ištraukia citatą, kurioje skelbiesi auginanti Vokiečių Aviganį, Dobermaną, Staforšyrą ir svajojanti įsigyti Senbernarą... QUOTE visa šita istorija yra tik tavo fantazija, ir jokie sergantys dogai realybėje neegzistuoja. Gali būti, kad visos kitos tavo istorijos - tik kliedesiai Ne Tau vienai taip atrodo QUOTE(Belissma_ @ 2009 10 17, 17:31) Kotryna, sveikinu! Taip, čia tavo reikalas, bet kadangi pastebėjau, kad pas tave dar VAIKIŠKAS PROTELIS, tiesiog perspėjau... Atvirai pasakius- man tavęs gaila... Vienur pasakoji apie auginamas jūrų kiaulytes, šunis, kates, kitam poste dasideda jau ir Jorkšyrai su šeškais. Galiausiai Daiva.D ištraukia citatą, kurioje skelbiesi auginanti Vokiečių Aviganį, Dobermaną, Staforšyrą ir svajojanti įsigyti Senbernarą... Ne Tau vienai taip atrodo taip as auginu daug gyvunu ir kas cia blo???
Vajezzuzz, ir vėl pykčiai
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 17, 13:43) mano viena irgi taip daro bet pradeda sisioti kai uzkalbinu nesuprantu kodel. as paseriu savo sunis bet jie visada alkani bet neduodu daugiau negu 900g per diena beto vakar veterinare sake kad mano suniukai kudoki bet tame nera nieko blogo nes kaulams maziau svorio tenka nesiotis ir jie neturetu tureti problemu su kaulais uzauge O domėjaisi ar tavo šuniukai buvo teisingai nukirmėlinti? Tai man atrodo labai svarbu, nes dėl kirminų gali ir kūdoki būti. Ir kiek pamenu prieš antruosius šuniukų skiepus irgi būtina nukirmėlinti. Ir po to dar kas pusmetį. O jei turi vaikų tai ir kas tris mėnesius gali duot vaistų nuo kirminų. Taip iki metų. O nuo metų jau rečiau, kas pusmeti. Vienas iš jų turi būti prieš skiepus. QUOTE(ricka.v @ 2009 10 17, 15:16) Kotrynai.visi maziukai zagsi,nes bevalgydami priryja daug oro,cia nieko baisaus.del maisto-kiekvienas maistas sveria skirtingai ir tie 900ml nieko nesako.pabandyk pasverti viena porcija bus aiskiau.del baluciu namuose,to neisvengsi.kol silpna nervu sistema tol darys.dar per maza kenteti.jeigu cia matai didele problema tai ka darysi kai prades baldus griauzti. Avante irgi žagsėdavo Dėl balučių irgi sutinku O baldų Avantė negriauždavo QUOTE(Keit @ 2009 10 17, 18:43) Vajezzuzz, ir vėl pykčiai O domėjaisi ar tavo šuniukai buvo teisingai nukirmėlinti? Tai man atrodo labai svarbu, nes dėl kirminų gali ir kūdoki būti. Ir kiek pamenu prieš antruosius šuniukų skiepus irgi būtina nukirmėlinti. Ir po to dar kas pusmetį. O jei turi vaikų tai ir kas tris mėnesius gali duot vaistų nuo kirminų. Taip iki metų. O nuo metų jau rečiau, kas pusmeti. Vienas iš jų turi būti prieš skiepus. Avante irgi žagsėdavo Dėl balučių irgi sutinku O baldų Avantė negriauždavo klausiau veisejo sake sudave o as paskutini karta daviau spalio 1 diena bet kirminu nebuvo QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 17, 16:11) o su ta DAIVAI D. tai as su malonumu pabendrauciau bet kaip sauksi taip atsilieps visu pirma izeide o tada klausyneja ir bando vaidinti isgelbetoja veterinare. Geriau, vaikyti, nepakliūk man po ranka, nes aš esu fizinių bausmių šalininkė. Iš manęs patarimų nesulauksi niekada. Net ir tada, kai (jei) pradėsi mąstyti galva, o ne ta... kita vieta. Belissma_, nieko tokio... aš ne litas, kad visiems patikčiau Keit, yra dalykų, kurių toleruoti negalima. QUOTE(Daiva D. @ 2009 10 17, 18:56) Geriau, vaikyti, nepakliūk man po ranka, nes aš esu fizinių bausmių šalininkė. Iš manęs patarimų nesulauksi niekada. Net ir tada, kai (jei) pradėsi mąstyti galva, o ne ta... kita vieta. Belissma_, nieko tokio... aš ne litas, kad visiems patikčiau Keit, yra dalykų, kurių toleruoti negalima. tai turbut tvatyji savo vaikus kiekviena karta kai ka nors blogo padaro... na ir zmones baigiam pyktis gerai?? pastebejau kad pas mano viena ciucika atsirado du rudi dryziai
o as labai uzsimaniau Saulytea suniuku foto pamatyt. Ar galima? Gal galit idet?
nju ir trenkta ta DAIVA D.
pradejo rasyneti veisejui apie mane
o kas veisejas? koks dokumentinis vardas? nes as pvz ne nezinau kam cia rasyt reiktu
Nu jau visai mergaite tu čia nusipeizėji, koktu net skaityti...
QUOTE(Daiva D. @ 2009 10 18, 00:14) aj net nenoriu cia ir rasyti vienu zodziu kazkas paskambino ir prisnekejo visokiu dalyku apie mane bet jau taip ziaurei Papildyta: QUOTE(wolfin @ 2009 10 18, 00:17) nju tai ks iesko tas randa... QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 18, 10:05) aj net nenoriu cia ir rasyti vienu zodziu kazkas paskambino ir prisnekejo visokiu dalyku apie mane bet jau taip ziaurei Tai gal pirma sužinok kas skambino, tada rašinėk. Vis ne taip kvailai atrodytum. QUOTE O kai kas tiesiog neieško Nesusireikšmink taip, man tu neįdomi, ir tavo "veisėjas" taip pat. QUOTE(Daiva D. @ 2009 10 18, 19:39) Tai gal pirma sužinok kas skambino, tada rašinėk. Vis ne taip kvailai atrodytum. O kai kas tiesiog neieško Nesusireikšmink taip, man tu neįdomi, ir tavo "veisėjas" taip pat. tai va buvom pas veterinara siandien bet jau kitas buvo tai pasiule pakeisti maista padare tyrimus ir pasake kad nera viruso tai gal tiesiog maistas netinkamas tai bandysim kita gal rojali, kaip jus manot? QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 18, 19:40) tai va buvom pas veterinara siandien bet jau kitas buvo tai pasiule pakeisti maista padare tyrimus ir pasake kad nera viruso tai gal tiesiog maistas netinkamas tai bandysim kita gal rojali, kaip jus manot? Rojalis labai brangus, bet geras maistas. Bet yra ir kitų Rojaliui nenusileidžiančių maistų bet pigesnių.
Veterinaras pradžioj pareiškia, kad šuniukui itin retas iš Amerikos "atklydęs" virusas, kuris negydomas, nes neapsimoka. Paskui "mirtinas virusas" pasikeičia į "netikusį virusą"? Dabar bobučių pletkai, kad nuo "rojalio užkalkėja kraujagyslės"?
Apie sausus pašarus yra didžiulė tema, kur rasite daug informacijos. Arba pasiklauskite savo "superveterinaro" QUOTE(canine @ 2009 10 19, 21:58) Veterinaras pradžioj pareiškia, kad šuniukui itin retas iš Amerikos "atklydęs" virusas, kuris negydomas, nes neapsimoka. Paskui "mirtinas virusas" pasikeičia į "netikusį virusą"? Dabar bobučių pletkai, kad nuo "rojalio užkalkėja kraujagyslės"? Apie sausus pašarus yra didžiulė tema, kur rasite daug informacijos. Arba pasiklauskite savo "superveterinaro" Šiaip čia dogų tema. Jūs gal dogus laikot, gal planuojat įsygyt? Jau įkyrėjo skaityt tokio tipo komentarus, kai kažkas ant kažko varo kabliukas, canine, wolfin, sAuLyTeA;) ir visi kam rūpi, eikit savo santykius kur nors kitur išsiaiškint. Čia tema skirta draugiškiems pasiplepėjimams, pasipasakojimams, patarimų pasidalijimams, pasigyrimams apie Vokiečių dogus
Sorry už Off topic'us
Džiaukitės draugiškais "kliedesiais" toliau - man tiesiog teisybė rūpi QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 17, 17:11) taip as auginu daug gyvunu ir kas cia blo??? Augink tu nors ir visą fermą, bet- REALYBĖJ, o ne fantazijose QUOTE Čia tema skirta draugiškiems pasiplepėjimams, pasipasakojimams, patarimų pasidalijimams, pasigyrimams apie Vokiečių dogus Keit, Tu visada tokia tolerantiška, taip smagu su Tavimi bendrauti QUOTE Sorry už Off topic'us Džiaukitės draugiškais "kliedesiais" toliau - man tiesiog teisybė rūpi Canine, pritariu Tau
As pritariu Keit, santykius galetumete aiskintis kokioj nors tam skirtoj temoj arba asmeninemis zinutemis. Man visai neidomu pyktis, tai as ignoruoju, siulau pabandyti, bus visiems lengviau
O mes mokame jau nesipriesinti pavadeliui ir paklusta Dakota komandai pas mane (na, dazniausiai). Del baldu skanavimo Dar noriu paklausti patarimo, kaip ismokyti Dakota, kad zaidziant nekastu ir neurgstu ant mano sunaus, kai jis jai pasako NE. Jie zaidzia ir ji urzgia ne piktybiskai, bet pasakius NE, visiskai nereaguoja, kai as su ja zaidziu ir pasakau NE, kad nekastu, ji iskart nusiramina. Gal zinot koki gera buda priversti suni klausyti mano vaiko (jam 6 metai) As suprantu, kad sunys visi taip zaidzia, bet tiesiog kartais uzgauna vaika, o dar kai paaugs, tai visai bus negerai. Papildyta: Mes nusprendem, kad neleisime Dakotai lipti ant sofos ir i lova, visi vieningai ta ir darom, bet paaiskinkite man ka reiskia sitas variantas? [attachmentid=186456] QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 10 20, 16:44) As pritariu Keit, santykius galetumete aiskintis kokioj nors tam skirtoj temoj arba asmeninemis zinutemis. Man visai neidomu pyktis, tai as ignoruoju, siulau pabandyti, bus visiems lengviau O mes mokame jau nesipriesinti pavadeliui ir paklusta Dakota komandai pas mane (na, dazniausiai). Del baldu skanavimo Dar noriu paklausti patarimo, kaip ismokyti Dakota, kad zaidziant nekastu ir neurgstu ant mano sunaus, kai jis jai pasako NE. Jie zaidzia ir ji urzgia ne piktybiskai, bet pasakius NE, visiskai nereaguoja, kai as su ja zaidziu ir pasakau NE, kad nekastu, ji iskart nusiramina. Gal zinot koki gera buda priversti suni klausyti mano vaiko (jam 6 metai) As suprantu, kad sunys visi taip zaidzia, bet tiesiog kartais uzgauna vaika, o dar kai paaugs, tai visai bus negerai. Papildyta: Mes nusprendem, kad neleisime Dakotai lipti ant sofos ir i lova, visi vieningai ta ir darom, bet paaiskinkite man ka reiskia sitas variantas? [attachmentid=186456] mano lygiaia taip pat daro QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 10 20, 15:44) Dar noriu paklausti patarimo, kaip ismokyti Dakota, kad zaidziant nekastu ir neurgstu ant mano sunaus, kai jis jai pasako NE. Jie zaidzia ir ji urzgia ne piktybiskai, bet pasakius NE, visiskai nereaguoja, kai as su ja zaidziu ir pasakau NE, kad nekastu, ji iskart nusiramina. Gal zinot koki gera buda priversti suni klausyti mano vaiko (jam 6 metai) As suprantu, kad sunys visi taip zaidzia, bet tiesiog kartais uzgauna vaika, o dar kai paaugs, tai visai bus negerai. Papildyta: Mes nusprendem, kad neleisime Dakotai lipti ant sofos ir i lova, visi vieningai ta ir darom, bet paaiskinkite man ka reiskia sitas variantas? Karvės oda aptrauktas stalas tikrai turėtų viliot apgriaužt O kad vaiko klausytų išmokyti sunkiau. Čia gal reikėtų klausti patarimo dresuotojų. Avantė mano keturmečio visiškai neklauso. Aš bandyčiau mokyti taip pat kaip ir visada: vaikas sako komandą, jei šuo ją įvykdo duoda jai skanų kasnelį ir giria. Ir mokyti vaikas šunį turėtų visų komandų. T.y. kad šuo suprastų jog vaiko klausyti apsimoka taip pat kaip ir suaugusio, nes už įvykdytas komandas gaus tokių pat skanių (arba galit parinkt kad vaikas duotų dar skanesnių) kasnelių. Kad mokot nelipt ant sofų, lovų irgi gerai. Avantė nuo pirmųjų dienų nebuvo keliama į lovas. Tai dabar nelabai ir bando aplamai ant panašių daiktų lipt, prisibijo. Kai pirmą kart reikėjo įkelt į bagažinę irgi vargo turėjom
as manau neklauso todel kad vaikas zemas ta prasme as irgi kai atsitupiu ir sakau savo suniui sedet jis neklauso o kai atsistoju tada tupia.
gali buti kad suo iesko savo vietos gaujoj.Jus jau pripazysta kaip gaujos lyderi,o vaiko dar ne.as asmeniskai,jeigu man kanda maziukas-kad ir zaisdamas,kandu atgal.du trys kartai ir suo supranta kad cia ne juokai.del nuotraukos.juk jis irgi nori ten kur jo gauja sedi ar miega.jie labai jautrus skersvejams.tad jo guolis turetu buti truputi pakeltas nuo grindu
Kaip cia ramu, netgi perdaug
Taigi, noriu labai padekoti uz patarimus, mano sunui sekasi truputi geriau susitarti su Dakota. Dabar iskilo problema su kate. Abi duksta iki nukritimo, o kate visgi vyresne, tai jai greiciau pabosta ir tada musa mano suniuka: juokinga ir graudu Su sysiojimu pas mus didele pazanga i geraja puse. Jau daugiau gaunasi lauke nei kambariuose. Visi sako, kad paaugus jau Dakota zenkliai, bet man vis atrodo, kad tokia pati Labai megsta lauke ragauti ivairius gerus ir , mano nuomone, nelabai gerus daiktus. Pries dvi dienas suvalge slieka, o siaip kartais galvoju ar tik ne vegetaras mano suo, labai megsta pievele pagrauzti, kita vertus, nereikes zoles pjaut. Baigia suvalgyti visas zemes is mano gelynu, tai pavasari eisiu pirkti zemes, nes reikes duobes uzberti Kaip jusu dziaugsmai laikosi ? Papildyta: Tiesa, ricka.v, ar taip pat laikote doga, ar jus esat dresuotojas. Pasidare idomu, nes geri patarimai, ACIU
Aga, aš irgi atkreipiau dėmesį kad ramu
Mes nagus kerpam kas dvi savaites, nes mums taip liepe kai pirkau ir is vis dave DVD ir daug popieriu su visokiais patarimais, tai ten parasyta, kad reikia tai daryti kas savaite, nes veliau uzauga ir gyvuonio dalis, tada gali sudaryti suniui nepatogumu, ypatingai negerai vaiksciojant parketu (kaip pas mus ir yra). Kartais as pagalvoju, kad svedai gal truputi perlenkia lazda, bet man visai patinka, kad gyvunas jiems tikras seimos narys.
Pas mus manikiuro procedura praejo visai ramiai, nes Dakota dar maza, tai lengva buvo Belissma, linksmai jus grozio proceduras atliekat
siuo metu auginu du dogiukus.tik vienas vienas jau didelis.cia visi mano suniukai.www.heraklio-olimpas.lt
Kaip jums fainai, kad šunys pasiduoda nagų kirpimui. Su Avante tai būna vargo kai norim nukirpt, ji šios procedūros ypač nemėgsta, nors ir nieko skaudaus atrodo nebūna
ricka.v, linkėjimai Avantės pusbroliukui Sirui
mes tai nagus karpome kai jie miega.maziukas truputi muistosi,o didysis net neprabunda.Keit,tavo balioneli Siras sukramte
Ricka.v , butent po to kai paziurejau jusu puslapi ir viska paskaiciau, supratau, kad be dogo ilgiau negaliu ir paskambinau i veislyna, is kurio ir nusipirkau Dakota. Keista kartais, sutikti zmogu (kad ir virtualiai), kurio parasyti zodziai, paskatina suprasti ko tikrai noriu ir imtis veiksmu. Jusu sunys nuostabus!
Siandien mano padauza kando katei taip, kad snukyje liko plauku
Maja, koks didelis tavo dogas!!! Ir labai grazus
O as aptikau pas Dakota kazkokiu nedideliu lyg spuogeliu, kazkokie pakilimai po oda. Kazkaip neramu, gal reikia pas veta nuvesti? QUOTE(Maja1205 @ 2009 11 03, 13:42) Kaip smagiai jus cia bendraujat Idedu ir savo bernioko nuotraukyte.. ačiū ačiū Papildyta: QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 11 03, 16:47) O as aptikau pas Dakota kazkokiu nedideliu lyg spuogeliu, kazkokie pakilimai po oda. Kazkaip neramu, gal reikia pas veta nuvesti? Pažiūrėk ar per kelias dienas nepadidės ar dar kaip kitaip nepasikeis. O šiaip dėl šventos ramybės visada galima pasirodyt vetui.
Aciu, Keit.
Jie jau gal visa savaite tokie patys ir nesikeicia, vis galvoju, kad palauksiu gal praeis, bet siandien dar viena radau ant kaklo |