mamos prašome dalyvauti diskusijose apie mokyklą...
dukra kitais metais bus pirmokėlė...llaikas bėga nenumaldomai greit. pasidalinkite savo patirtimi apie šią mokyklą...
beje mokyklos tinklalapis..Gilijos pradinė-mokykla
Sveiki.
mamos prašome dalyvauti diskusijose apie mokyklą... dukra kitais metais bus pirmokėlė...llaikas bėga nenumaldomai greit. pasidalinkite savo patirtimi apie šią mokyklą... beje mokyklos tinklalapis..Gilijos pradinė-mokykla
Ši mokykla manau tikrai verta savo vardo.Pedagogai dirba tikrai geri,vaikus paruošia gerai,būrelių įvairių pilna.Vaikai ten jaučiasi kaip namie.
dėkui už atsakymą..
sakykit, gal žinote, ar dabar toje mokykloje būreliai mokami...?
As baigiau sia mokykla.Mokykla kaip mokykla,mano manymu pliusas yra kad dideliu vaiku nera mokykloje kurie apstotu ir panasiai.BET,kita vertus salia yra internatas ir ten visokiausiu dalyku prisiziuredavom...O seip manau viskas nuo mokytojos priklauso,ne nuo mokyklos.Mano mokytoja pirmoji dar ten bedirba kiek zinau...
As manau, nereikia nei internato, kiekvienoj mokykloj yra visokiu vaiku, kurie ir ne ka geresni, nei tie kurie is globos namu.
Prailginta grupė yra, bet ji mokama ir kaina priklauso nuo to kiek vaikų užsirašė lankyti. Kadangi mums šiuo metu jos nereikia, tai nesidomėjau kiek.
Manoji lanko šią mokyklą, kolkas nieko blogo pasakyti negaliu, bet atsiliepimai yra geri. Pasirinkome ją todėl, kad arčiausiai namų ir, kad yra uniformos.
dėkui visoms už atsakymus. O beje, tie paildomi užsiėmimai-būreliai mokykloje irgi mokami??
Dėkui
Dickis eina i 2 klase gilijos mok. Kol kas musu atsiliepimai tik patys geriausi
QUOTE(skraja-sk @ 2009 10 17, 18:32) Sveiki. mamos prašome dalyvauti diskusijose apie mokyklą... dukra kitais metais bus pirmokėlė...llaikas bėga nenumaldomai greit. pasidalinkite savo patirtimi apie šią mokyklą... beje mokyklos tinklalapis..Gilijos pradinė-mokykla Sveikos mamos! Gal yra tokiu kurios galetu mums rekomenduoti jau kitiems metams mokytoja????????? ACIU!
ir mes norėtume žinot ...apie mokytoją
Na jau tikrai- nepagailiekite savo geros mokytojos mums!!!! PASIDALINKIME
QUOTE(Linaldina @ 2010 01 09, 19:55) Na jau tikrai- nepagailiekite savo geros mokytojos mums!!!! PASIDALINKIME Mes jau uzsirasem i sia mokykla ,ir mums rekomendavo Virginija Jonaviciene , sake puiki mokytoja
Sveikos,
mano 2 mergaitės eina į šią mokyklą, tačiau nemanau, kad ta "geros pradžios" yra kuo nors pranašesnė, ten yra renkami didesni pinigėliai (anksčiau 25 lt, dabar gal jau vėl daugiau), jie nebent daugiau keliauja, be abejo klasėje yra daugiau priemonių, nes gi pinigėlių irgi pakankamai. O šiaip dėl pačio mokymo, tai kažin ar kas geriau. Mano dukros ir šiaip lanko daug būrelių, tai tos išvykos nebūtinos, nebebūtų tam ir laiko...
mes einame į "geros pradžios" klasę. Rekomendavo, kai užsirašinėjau, o pati apie ją neturėjau nuomonės nei už, nei prieš.... O ir dabar negaliu nieko pasakyti, nes neturiu su kuo lyginti.
Ten renka pinigėlius - po 25 lt. mėn. Tačiau, kaip pakomentavo mokytoja, kitose klasėse taip pat renka, bet konkretiems dalykams, kai reikia. Atskirai daugiau nedėjom nė lito (tik kalėdoms ir atskirai pratyboms, bei klasės atnaujinimui mokslo metų pradž.), o iš tų pinigų aprūpino bendromis priemonėmis - dažai, sp. popierius, plastilinas, popierius piešimui, kopijavimui, sąsiuviniai, magnetofonas, dovanėlės gimtadieniams ir t.t. , bei eina į spektaklius ir eskursijas. Visas pinigų panaudojimas surašomas knygoje ir klijuojami čekiukai. Šiaip mokykla esu patenkinta, nieko blogo negaliu pasakyti. QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 02 12, 19:08) Sveikos, mano 2 mergaitės eina į šią mokyklą, tačiau nemanau, kad ta "geros pradžios" yra kuo nors pranašesnė, ten yra renkami didesni pinigėliai (anksčiau 25 lt, dabar gal jau vėl daugiau), jie nebent daugiau keliauja, be abejo klasėje yra daugiau priemonių, nes gi pinigėlių irgi pakankamai. O šiaip dėl pačio mokymo, tai kažin ar kas geriau. Mano dukros ir šiaip lanko daug būrelių, tai tos išvykos nebūtinos, nebebūtų tam ir laiko... O mes patenknti "Geros pradžios " sistema. Pirmiausiai tai klasėje yra visos reikiamos priemonės,taip pat vaikai dažnai keliauja ,daug sužino,pamato ..Jokių kitų rinkliavų ir nėra . O išvykos vyksta pamokų metu,tad ir į būrelius spėsit,ir pamokas padaryti. O mokymo kokybė priklauso nuo pedagogės ..šiuo atžvilgiu mūsų labai profesionali QUOTE(ina @ 2009 11 10, 16:41) sveiki, mano sūnus lanko Gilijos mokyklos 3 klasę, mokykla puiki, pedagogai geri ir rūpestingi, būrelių daug, dauguma nemokami, yra ir mokamų badmintonas, šokiai...Tvarka mokykloje pakankamai griežta, man tai patinka, reikalavimai vaikų mokslams tikrai ne menki...kartais, lyginant su kitomis mokyklomes, net labai labai didesni, tad lygis drįsčiau teigti, kad aukštas...Esame patenkinti labai...
O gal kuri zinot ,kur galima isigyti medziagos uniformai ? Nes pirkt uz 60 lt ta sarafana , nu neapsimoka ,pasisiuciau pati
Gal kas turite parduoti "Gilijos" pradinės mokyklos sarafaną mergaitei ugiui 146-152, mums paskutinieji metai, o taip nesinori naujos siutis
QUOTE(sara74 @ 2010 05 15, 14:01) Gal kas turite parduoti "Gilijos" pradinės mokyklos sarafaną mergaitei ugiui 146-152, mums paskutinieji metai, o taip nesinori naujos siutis nuo siandienos prasideda mokykliniu uniformu muge. savo merguzeles nunesiau nemokamai. ja pirko pries 4m nesiota. dar ir dabar geras stovis apsilankykite
Senai buvau įlindus čia, bet jei neradote mugėje mes vis dar turime sarafaną mergaitei
Kiek žinau, tai ta uniformų mugė vis dar tebevyksta.
Kuo vaikai skundėsi šiais metais, tai maistas, nežinau, navalgiau, bet jos beveik nieko ten nevalgydavo , nebent kai stovi direktorė - ji verčia valgyti... Vaikų žodžiais: koldūnai smirdi prakaitu, na ir panašių atsiliepimų būna. Pirmadieniais dažniausiai duoda dešreles - kokios jos ten rūšies, kas žino, manau, kad išvis mokyklos valgykloj galėtų ką geriau sugalvoti paruošti, dešrelių vaikai ir namie moka mikrobangėj pasišildyti... Tai tik tokie minusai. Jei taip ir kitąmet, tai teks skųstis
O mes vakar ,tiksliau mano mama nuejo i susirinkima , tai viskas kaip ir tiko patiko ,tik vieno mokytojos pasakymo nesupratau : kad vaikai nesiskustu .O apie beda kalbetu su savo teveliais . Hmmm tai jei mano vaikas tures bedu jis i mokytoja negales kreiptis ? taip iseina
Sedziu ir mastau dabar ,nes dukra uzduoda klausimus ,ka jai reikes daryti jei ja nuskriaus , i mokytoja kreitis pasiskust negalima , paskambinti mamai tik po pamoku .. zodziu makalyne .. As labai tikiuosi ,kad gal mano mama ne taip suprato visgi QUOTE(bambuziuke @ 2010 06 04, 15:09) O mes vakar ,tiksliau mano mama nuejo i susirinkima , tai viskas kaip ir tiko patiko ,tik vieno mokytojos pasakymo nesupratau : kad vaikai nesiskustu .O apie beda kalbetu su savo teveliais . Hmmm tai jei mano vaikas tures bedu jis i mokytoja negales kreiptis ? taip iseina Sedziu ir mastau dabar ,nes dukra uzduoda klausimus ,ka jai reikes daryti jei ja nuskriaus , i mokytoja kreitis pasiskust negalima , paskambinti mamai tik po pamoku .. zodziu makalyne .. As labai tikiuosi ,kad gal mano mama ne taip suprato visgi Gal nelabai aiškiai mokytoja pasakė, šiaip visas problemas jie išsprendžia tarpusavyje, mųsū klasėje vyksta tai tik taip QUOTE(sara74 @ 2010 06 06, 11:13) Gal nelabai aiškiai mokytoja pasakė, šiaip visas problemas jie išsprendžia tarpusavyje, mųsū klasėje vyksta tai tik taip Greiciausiai taip ir bus
Sveikos mamos,
turiu savo buvusios 4-ės sarafaną, ilgis nuo peties 70 cm, siūdinomės naują, nešiojo laaabai mažai, tai yra visai geros būklės - gal kam dar reiks, nebrangi QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 07 21, 11:29) Sveikos mamos, turiu savo buvusios 4-ės sarafaną, ilgis nuo peties 70 cm, siūdinomės naują, nešiojo laaabai mažai, tai yra visai geros būklės - gal kam dar reiks, nebrangi Gaila, ieškojau busimai ketvirtokei
Mamytės ar jau jums pasiuvo uniformas, nes mes kažko nesulaukiame
Gal kas žinot kelinta mokykloje iškilmingoji dalis
Nuplasnojo vasarėlė žaliasparnė
Paskui gerves, paskui pempes, paskui garnį. Rudenėlis, atkeliavęs pro palaukę, Vaikučius visus mokyklon vėlei šaukia. ![]() Sveikinu visus vaikučius ir jų tėvelius, visus mokytojus su Rugsėjo 1-ąją! O ypatingai pirmokėlius
ACIU, ACIU, ACIU !!!
Aciu
Mamytes kokius burelius galetumet rekomenduoti pirmokei?
QUOTE(Jurate5 @ 2010 09 02, 16:45) Mamytes kokius burelius galetumet rekomenduoti pirmokei? Rinkitės pagal vaiko pamėgius, kiek pamenu yra kai kurie tik didesnėms mergaitėms, dukra man sako, kad mergaičių ansamblis geras, jei mėgsta dainuoti, šiaip bureliai visi QUOTE(sara74 @ 2010 09 02, 17:54) Rinkitės pagal vaiko pamėgius, kiek pamenu yra kai kurie tik didesnėms mergaitėms, dukra man sako, kad mergaičių ansamblis geras, jei mėgsta dainuoti, šiaip bureliai visi Aciu.
[quote=sara74,2010 09 03, 17:55]
Papildyta: [quote=sara74,2010 09 03, 17:55] [/quote] norėjau paklausti, ar jūsų mergaitė mokykloj valgo pietus/pusryčius ir kaip jau ten patinka tas maistas? Maniškei tai nuolat kas nors nepatinka, sriubų nevalgo visai (nors namuose būna ir 2 lėkšteles išvalgo), šiandien pusryčių visai nevalgė, kas ten buvo, nežinau, bet sakė, kad varškė supuvus QUOTE(lietuvaite69 @ 2010 09 07, 12:44) norėjau paklausti, ar jūsų mergaitė mokykloj valgo pietus/pusryčius ir kaip jau ten patinka tas maistas? Maniškei tai nuolat kas nors nepatinka, sriubų nevalgo visai (nors namuose būna ir 2 lėkšteles išvalgo), šiandien pusryčių visai nevalgė, kas ten buvo, nežinau, bet sakė, kad varškė supuvus Mano dukra visai mokykloj nevalgo, nešasi sumuštinius, o grižusi namo pasišildo pati, stengiuosi jau, kad sriubos butų pastoviai namuose.Nežinau kaip šiemet, bet maistas budavo labai neskanus, labai prastas meniu, jei dar vaikutis ne viską valgo tai pasirinkimo didelio nėra,Kai ėjo į pirmą klasę, tai išpirkdavau savaitei pietus ir pusryčius,pačioj pradžioj valgė, bet po mėnesio nebeidavo valgyti taip ir nutarėm, kad tegul nevalgo, nes daug ir su klasės tėveliais teko bendrauti,tai dauguma vaikų nevalgo. O jus dukrai pasiulykite tik sriubą valgyti, gal bus daug geriau |