Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda- Gilijos pradinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos
Pages: 1, 2
skraja-sk
Sveiki. smile.gif Yra tokia pradinė- Gilija vadinas... smile.gif
mamos prašome dalyvauti diskusijose apie mokyklą...
dukra kitais metais bus pirmokėlė...llaikas bėga nenumaldomai greit. pasidalinkite savo patirtimi apie šią mokyklą...
beje mokyklos tinklalapis..Gilijos pradinė-mokykla

reims
Ši mokykla manau tikrai verta savo vardo.Pedagogai dirba tikrai geri,vaikus paruošia gerai,būrelių įvairių pilna.Vaikai ten jaučiasi kaip namie. 4u.gif
skraja-sk
dėkui už atsakymą.. smile.gif
sakykit, gal žinote, ar dabar toje mokykloje būreliai mokami...? g.gif ar veikai prailgintos grupės..iki kelintaos valandos ,jei jos yra
reims
QUOTE(skraja-sk @ 2009 10 26, 23:28)
dėkui už atsakymą.. smile.gif
sakykit, gal žinote, ar dabar toje mokykloje būreliai mokami...? g.gif  ar veikai prailgintos grupės..iki kelintaos valandos ,jei jos yra
*

Del prailgintos gr. nezinau, o bureliai, tai tikrai visi nemokami.
Candela
As baigiau sia mokykla.Mokykla kaip mokykla,mano manymu pliusas yra kad dideliu vaiku nera mokykloje kurie apstotu ir panasiai.BET,kita vertus salia yra internatas ir ten visokiausiu dalyku prisiziuredavom...O seip manau viskas nuo mokytojos priklauso,ne nuo mokyklos.Mano mokytoja pirmoji dar ten bedirba kiek zinau...
reims
As manau, nereikia nei internato, kiekvienoj mokykloj yra visokiu vaiku, kurie ir ne ka geresni, nei tie kurie is globos namu.
4u.gif
ina
Prailginta grupė yra, bet ji mokama ir kaina priklauso nuo to kiek vaikų užsirašė lankyti. Kadangi mums šiuo metu jos nereikia, tai nesidomėjau kiek.
Manoji lanko šią mokyklą, kolkas nieko blogo pasakyti negaliu, bet atsiliepimai yra geri.
Pasirinkome ją todėl, kad arčiausiai namų ir, kad yra uniformos.
skraja-sk
dėkui visoms už atsakymus. O beje, tie paildomi užsiėmimai-būreliai mokykloje irgi mokami?? g.gif
ina
QUOTE(skraja-sk @ 2009 11 09, 21:28)
dėkui visoms už atsakymus. O beje, tie paildomi užsiėmimai-būreliai mokykloje irgi mokami?? g.gif
*

nemokami , bent jau kolkas mirksiukas.gif
skraja-sk
Dėkui mirksiukas.gif
darara
Dickis eina i 2 klase gilijos mok. Kol kas musu atsiliepimai tik patys geriausi thumbup.gif
sraigiux/r
QUOTE(skraja-sk @ 2009 10 17, 18:32)
Sveiki.  smile.gif Yra tokia pradinė- Gilija vadinas... smile.gif
mamos prašome dalyvauti diskusijose apie mokyklą...
dukra kitais metais bus pirmokėlė...llaikas bėga nenumaldomai greit. pasidalinkite  savo patirtimi apie šią mokyklą...
beje mokyklos tinklalapis..Gilijos pradinė-mokykla
*

Sveikos mamos! Gal yra tokiu kurios galetu mums rekomenduoti jau kitiems metams mokytoja????????? ACIU! ax.gif
skraja-sk
ir mes norėtume žinot ...apie mokytoją biggrin.gif
Linaldina
Na jau tikrai- nepagailiekite savo geros mokytojos mums!!!! PASIDALINKIME rolleyes.gif Mes irgi ruosiames pirmajai klasei... O ,,Gilijoj'' tiek daug klasiu,kad net nezinau kuria pasirinkt... Norisi ,zinoma, geriausia... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bambuziuke
QUOTE(Linaldina @ 2010 01 09, 19:55)
Na jau tikrai- nepagailiekite savo geros mokytojos mums!!!! PASIDALINKIME rolleyes.gif Mes irgi ruosiames pirmajai klasei... O ,,Gilijoj'' tiek daug klasiu,kad net nezinau kuria pasirinkt... Norisi ,zinoma, geriausia... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Mes jau uzsirasem i sia mokykla ,ir mums rekomendavo Virginija Jonaviciene , sake puiki mokytoja smile.gif
Linaldina
QUOTE(bambuziuke @ 2010 01 26, 14:07)
Mes jau uzsirasem i sia mokykla ,ir mums rekomendavo Virginija Jonaviciene , sake puiki mokytoja smile.gif
*

Na va, pas sia mokytoja mes jau pavelavome...Uzsiraseme pas Aida Pajur ,taipogi i ,,gera pradzia''
ANDRUTIS
QUOTE(bambuziuke @ 2010 01 26, 13:07)
*

thumbup.gif nuostabi pedagoge,profesionali,atidi ,ramaus budo. Jei nutaret vest i Gilija..tai si mokytoja -labai geras pasirinkimas .
lelijabalta1
Sveikos,
mano 2 mergaitės eina į šią mokyklą, tačiau nemanau, kad ta "geros pradžios" yra kuo nors pranašesnė, ten yra renkami didesni pinigėliai (anksčiau 25 lt, dabar gal jau vėl daugiau), jie nebent daugiau keliauja, be abejo klasėje yra daugiau priemonių, nes gi pinigėlių irgi pakankamai. O šiaip dėl pačio mokymo, tai kažin ar kas geriau. Mano dukros ir šiaip lanko daug būrelių, tai tos išvykos nebūtinos, nebebūtų tam ir laiko...
ina
mes einame į "geros pradžios" klasę. Rekomendavo, kai užsirašinėjau, o pati apie ją neturėjau nuomonės nei už, nei prieš.... O ir dabar negaliu nieko pasakyti, nes neturiu su kuo lyginti.
Ten renka pinigėlius - po 25 lt. mėn. Tačiau, kaip pakomentavo mokytoja, kitose klasėse taip pat renka, bet konkretiems dalykams, kai reikia. Atskirai daugiau nedėjom nė lito (tik kalėdoms ir atskirai pratyboms, bei klasės atnaujinimui mokslo metų pradž.), o iš tų pinigų aprūpino bendromis priemonėmis - dažai, sp. popierius, plastilinas, popierius piešimui, kopijavimui, sąsiuviniai, magnetofonas, dovanėlės gimtadieniams ir t.t. , bei eina į spektaklius ir eskursijas. Visas pinigų panaudojimas surašomas knygoje ir klijuojami čekiukai.
Šiaip mokykla esu patenkinta, nieko blogo negaliu pasakyti.
ANDRUTIS
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 02 12, 19:08)
Sveikos,
mano 2 mergaitės eina į šią mokyklą, tačiau nemanau, kad ta "geros pradžios" yra kuo nors pranašesnė, ten yra renkami didesni pinigėliai (anksčiau 25 lt, dabar gal jau vėl daugiau), jie nebent daugiau keliauja, be abejo klasėje yra daugiau priemonių, nes gi pinigėlių irgi pakankamai. O šiaip dėl pačio mokymo, tai kažin ar kas geriau. Mano dukros ir šiaip lanko daug būrelių, tai tos išvykos nebūtinos, nebebūtų tam ir laiko...
*

O mes patenknti "Geros pradžios " sistema. Pirmiausiai tai klasėje yra visos reikiamos priemonės,taip pat vaikai dažnai keliauja ,daug sužino,pamato ..Jokių kitų rinkliavų ir nėra .
O išvykos vyksta pamokų metu,tad ir į būrelius spėsit,ir pamokas padaryti.
O mokymo kokybė priklauso nuo pedagogės ..šiuo atžvilgiu mūsų labai profesionali thumbup.gif
Guotė
QUOTE(ina @ 2009 11 10, 16:41)
nemokami , bent jau kolkas  mirksiukas.gif
*

sveiki, mano sūnus lanko Gilijos mokyklos 3 klasę, mokykla puiki, pedagogai geri ir rūpestingi, būrelių daug, dauguma nemokami, yra ir mokamų badmintonas, šokiai...Tvarka mokykloje pakankamai griežta, man tai patinka, reikalavimai vaikų mokslams tikrai ne menki...kartais, lyginant su kitomis mokyklomes, net labai labai didesni, tad lygis drįsčiau teigti, kad aukštas...Esame patenkinti labai...
bambuziuke
O gal kuri zinot ,kur galima isigyti medziagos uniformai ? Nes pirkt uz 60 lt ta sarafana , nu neapsimoka ,pasisiuciau pati smile.gif.Buciau dekinga jei kuri pasidalintu turimomis ziniomis 4u.gif
Juračiuks
QUOTE(bambuziuke @ 2010 05 11, 09:05)
O gal kuri zinot ,kur galima isigyti medziagos uniformai ? Nes pirkt uz 60 lt ta sarafana , nu neapsimoka ,pasisiuciau pati smile.gif.Buciau dekinga jei kuri pasidalintu turimomis ziniomis  4u.gif
*

Mes dar turim sarafaną, galėtumėm perleisti už simbolinę kainą 4u.gif
bambuziuke
QUOTE(Juračiuks @ 2010 05 11, 14:14)
Mes dar turim sarafaną, galėtumėm perleisti už simbolinę kainą  4u.gif
*

Butu labai puiku , o kur jus galima butu rasti? ax.gif 4u.gif Gal jus man parasykite savo telefono numeri as jums paskambinciau ir sutartume kada galeciau ji paimti bigsmile.gif ax.gif
sara74
Gal kas turite parduoti "Gilijos" pradinės mokyklos sarafaną mergaitei ugiui 146-152, mums paskutinieji metai, o taip nesinori naujos siutis 4u.gif
lly
QUOTE(sara74 @ 2010 05 15, 14:01)
Gal kas turite parduoti "Gilijos" pradinės mokyklos sarafaną mergaitei ugiui 146-152, mums paskutinieji metai, o taip nesinori naujos siutis  4u.gif
*

nuo siandienos prasideda mokykliniu uniformu muge. savo merguzeles nunesiau nemokamai. ja pirko pries 4m nesiota. dar ir dabar geras stovis smile.gif
apsilankykite mirksiukas.gif
Juračiuks
Senai buvau įlindus čia, bet jei neradote mugėje mes vis dar turime sarafaną mergaitei smile.gif Kreiptis į až
lelijabalta1
Kiek žinau, tai ta uniformų mugė vis dar tebevyksta.
Kuo vaikai skundėsi šiais metais, tai maistas, nežinau, navalgiau, bet jos beveik nieko ten nevalgydavo , nebent kai stovi direktorė - ji verčia valgyti... Vaikų žodžiais: koldūnai smirdi prakaitu, na ir panašių atsiliepimų būna. Pirmadieniais dažniausiai duoda dešreles - kokios jos ten rūšies, kas žino, manau, kad išvis mokyklos valgykloj galėtų ką geriau sugalvoti paruošti, dešrelių vaikai ir namie moka mikrobangėj pasišildyti... Tai tik tokie minusai. Jei taip ir kitąmet, tai teks skųstis g.gif
bambuziuke
O mes vakar ,tiksliau mano mama nuejo i susirinkima , tai viskas kaip ir tiko patiko ,tik vieno mokytojos pasakymo nesupratau : kad vaikai nesiskustu .O apie beda kalbetu su savo teveliais . Hmmm tai jei mano vaikas tures bedu jis i mokytoja negales kreiptis ? taip iseina g.gif
Sedziu ir mastau dabar ,nes dukra uzduoda klausimus ,ka jai reikes daryti jei ja nuskriaus , i mokytoja kreitis pasiskust negalima , paskambinti mamai tik po pamoku .. zodziu makalyne .. As labai tikiuosi ,kad gal mano mama ne taip suprato visgi blink.gif
sara74
QUOTE(bambuziuke @ 2010 06 04, 15:09)
O mes vakar ,tiksliau mano mama  nuejo i susirinkima , tai viskas kaip ir tiko patiko ,tik vieno mokytojos pasakymo nesupratau : kad vaikai nesiskustu .O apie beda kalbetu su savo teveliais . Hmmm tai jei mano vaikas tures bedu jis i mokytoja negales kreiptis ? taip iseina  g.gif
Sedziu ir mastau dabar ,nes dukra uzduoda klausimus ,ka jai reikes daryti jei ja nuskriaus  , i mokytoja kreitis pasiskust negalima , paskambinti mamai tik po pamoku .. zodziu makalyne .. As labai tikiuosi ,kad gal mano mama ne taip suprato  visgi  blink.gif
*

Gal nelabai aiškiai mokytoja pasakė, šiaip visas problemas jie išsprendžia tarpusavyje, mųsū klasėje vyksta tai tik taip 4u.gif , nebent yra problematiškas vaikas, tai jau tada mokytoja su tėveliais tai srendžia, siulo psichologo pagalbos.Ir butinai dukrytei sakykite, kad tik kreiptusi į mokytoją smile.gif , nors toks tas dabar vaikučių amžius, mėgsta skusti vienas kitą, bet tai tik laikina, išaugs ir viskas bus thumbup.gif
bambuziuke
QUOTE(sara74 @ 2010 06 06, 11:13)
Gal nelabai aiškiai mokytoja pasakė, šiaip visas problemas jie išsprendžia tarpusavyje, mųsū klasėje vyksta tai tik taip  4u.gif , nebent yra problematiškas vaikas, tai jau tada mokytoja su tėveliais tai srendžia, siulo psichologo pagalbos.Ir butinai dukrytei sakykite, kad tik kreiptusi į mokytoją  smile.gif , nors toks tas dabar vaikučių amžius, mėgsta skusti vienas kitą, bet tai tik laikina, išaugs ir viskas bus  thumbup.gif
*

Greiciausiai taip ir bus smile.gif mamo mama rusakalbe ,gal tikrai ne taip suprato ,kaip norejo pasakyti mokytoja , nes mokytoja super labai smile.gif . Tik ,kad mano mazoji tokia greitai uzsiplieskianti yra , bet kol jos neuzkabina tol ji geras vaikas blush2.gif . Na siaip ar taip as manau viskas bus gerai bigsmile.gif
lelijabalta1
Sveikos mamos,
turiu savo buvusios 4-ės sarafaną, ilgis nuo peties 70 cm, siūdinomės naują, nešiojo laaabai mažai, tai yra visai geros būklės - gal kam dar reiks, nebrangi
sara74
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 07 21, 11:29)
Sveikos mamos,
turiu savo buvusios 4-ės sarafaną, ilgis nuo peties 70 cm, siūdinomės naują, nešiojo laaabai mažai, tai yra visai geros būklės - gal kam dar reiks, nebrangi
*

Gaila, ieškojau busimai ketvirtokei smile.gif , bet jau dabar užsisakėme gargžduose, laukiam kada jau praneš, kad pasiuvo 4u.gif
sara74
Mamytės ar jau jums pasiuvo uniformas, nes mes kažko nesulaukiame verysad.gif
lelijabalta1
QUOTE(sara74 @ 2010 08 09, 12:40)
Mamytės ar jau jums pasiuvo uniformas, nes mes kažko nesulaukiame  verysad.gif
*

Keistoka, kad taip ilgai, gi ne už kalnų ir mokyklėlė g.gif , gal pasiskambinkite
sara74
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 08 09, 15:04)
Keistoka, kad taip ilgai, gi ne už kalnų ir mokyklėlė  g.gif , gal pasiskambinkite
*

Tik vakar pakalbėjau o šiandieną jau paskambino, viskas thumbup.gif , o tai jau buvo pradėjusi nerimauti smile.gif
lietuvaite69
QUOTE(sara74 @ 2010 08 10, 14:37)
Tik vakar pakalbėjau o šiandieną jau paskambino, viskas  thumbup.gif , o tai jau buvo pradėjusi nerimauti  smile.gif
*

Matyt jie ten sužagsėjo
sara74
Gal kas žinot kelinta mokykloje iškilmingoji dalis ax.gif
reims
QUOTE(sara74 @ 2010 08 30, 11:23)
Gal kas žinot kelinta mokykloje iškilmingoji dalis  ax.gif
*

Tai ant mokyklos duru bus parasyta kelinta valanda svente. smile.gif
sara74
QUOTE(sara74 @ 2010 08 30, 10:23)
Gal kas žinot kelinta mokykloje iškilmingoji dalis  ax.gif
*

Ačiū 4u.gif
lietuvaite69
QUOTE(sara74 @ 2010 08 30, 19:58)
Ačiū  4u.gif
*

Tikiuosi jau buvot ir žiūrėjot, o jei ne, tai 10 val
Papildyta:
QUOTE(reims @ 2010 08 30, 14:23)
Tai ant mokyklos duru bus parasyta kelinta valanda svente. smile.gif
*

Koks išsamus atsakymas
sara74
Nuplasnojo vasarėlė žaliasparnė
Paskui gerves, paskui pempes, paskui garnį.
Rudenėlis, atkeliavęs pro palaukę,
Vaikučius visus mokyklon vėlei šaukia.

user posted image

Sveikinu visus vaikučius ir jų tėvelius, visus mokytojus su Rugsėjo 1-ąją! O ypatingai pirmokėlius 4u.gif Gerų mokslo metų visiems 4u.gif
Linaldina
ACIU, ACIU, ACIU !!!
bambuziuke
Aciu thumbup.gif bis.gif
Jurate5
Mamytes kokius burelius galetumet rekomenduoti pirmokei? g.gif Gal kuriu mergaites lanke kokius,kaip atsiliepimai? ax.gif
sara74
QUOTE(Jurate5 @ 2010 09 02, 16:45)
Mamytes kokius burelius galetumet rekomenduoti pirmokei? g.gif Gal kuriu mergaites lanke kokius,kaip atsiliepimai? ax.gif
*

Rinkitės pagal vaiko pamėgius, kiek pamenu yra kai kurie tik didesnėms mergaitėms, dukra man sako, kad mergaičių ansamblis geras, jei mėgsta dainuoti, šiaip bureliai visi thumbup.gif , jei mieste nieko nelanko tai mokykloje pakankamai užteks.Mano dukra tik mieste lanko tai išviso mokykloje nedalyvauja 4u.gif
Jurate5
QUOTE(sara74 @ 2010 09 02, 17:54)
Rinkitės pagal vaiko pamėgius, kiek pamenu yra kai kurie tik didesnėms mergaitėms, dukra man sako, kad mergaičių ansamblis geras, jei mėgsta dainuoti, šiaip bureliai visi  thumbup.gif , jei mieste nieko nelanko tai mokykloje pakankamai užteks.Mano dukra tik mieste lanko tai išviso mokykloje nedalyvauja  4u.gif
*

Aciu. 4u.gif
sara74
QUOTE(Jurate5 @ 2010 09 03, 16:16)
Aciu. 4u.gif
*

Prašau, jai tik kažkiek pagelbėjau 4u.gif
lietuvaite69
[quote=sara74,2010 09 03, 17:55]
Papildyta:
[quote=sara74,2010 09 03, 17:55]  4u.gif
*

[/quote]

norėjau paklausti, ar jūsų mergaitė mokykloj valgo pietus/pusryčius ir kaip jau ten patinka tas maistas? Maniškei tai nuolat kas nors nepatinka, sriubų nevalgo visai (nors namuose būna ir 2 lėkšteles išvalgo), šiandien pusryčių visai nevalgė, kas ten buvo, nežinau, bet sakė, kad varškė supuvus schmoll.gif
sara74
QUOTE(lietuvaite69 @ 2010 09 07, 12:44)
norėjau paklausti, ar jūsų mergaitė mokykloj valgo pietus/pusryčius ir kaip jau ten patinka tas maistas? Maniškei tai nuolat kas nors nepatinka, sriubų nevalgo visai (nors namuose būna ir 2 lėkšteles išvalgo), šiandien pusryčių visai nevalgė, kas ten buvo, nežinau, bet sakė, kad varškė supuvus  schmoll.gif
*

Mano dukra visai mokykloj nevalgo, nešasi sumuštinius, o grižusi namo pasišildo pati, stengiuosi jau, kad sriubos butų pastoviai namuose.Nežinau kaip šiemet, bet maistas budavo labai neskanus, labai prastas meniu, jei dar vaikutis ne viską valgo tai pasirinkimo didelio nėra,Kai ėjo į pirmą klasę, tai išpirkdavau savaitei pietus ir pusryčius,pačioj pradžioj valgė, bet po mėnesio nebeidavo valgyti taip ir nutarėm, kad tegul nevalgo, nes daug ir su klasės tėveliais teko bendrauti,tai dauguma vaikų nevalgo. O jus dukrai pasiulykite tik sriubą valgyti, gal bus daug geriau 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.