Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skola
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
Adile
Gavau is buvusios darbovietes rasta, kad esu skolinga jiems... Atseit atliktas patikrinimas ir nustatyta, kad man sumoketa du kartus uz ta pati. Ir siulo skubiai susimoketi, anstoliais grasinasi doh.gif Tas mokejimas buves pries du metus (siuo metu jau kuris laikas ten nebedirbu), bet as tikrai nepamenu, kad buciau pinigus dukart gavus... Tokios "sventes" ilgai nepasimirsta. Jokiu dokumentu su tuo susijusiu neturiu, nei kad gavau pinigus, nei kad negavau.
Ar galiu prasyti, kad parodytu man pagal kokius dokumentus as skolinga?
Ar man tiesiog nuvykt pas juos ir aiskintis vietoje, ar kreiptis rastu?
Ar sumoket tiek kiek reikalauja ir "nekelt bangu"?
Pirmakart i tokia situacija papuolu, pasimeciau ax.gif
Gedmantas Gedminas
Pirmiausia nurimkite ir nedarykite neapgalvotų poelgių. Darbdavys privalo įrodyti, kad Jums sumokėjo daugiau. Turi parodyti dokumentus, sąskaitų išrašus ir pan. Ant mokėjimo žiniaraščių turi būti Jūsų parašai, ar Jūsų sąskaitos istorijoje (galite gauti banke) užfiksuotas dvigumas mokėjimas. Jei Jums sumokėjo dvigubą algą darbdavys gali išsireikalauti nuostolius iš to kas padarė tą klaidą (buchalteris, kasininkas). Galite aiškintis vietoje ar prašyti pateikti dokumentus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.