Aš irgi dažniausiai kerpu miegančiai, o nemiegančiai galima nukirpt tik ypatingais atvejais, jeigu užsižiūri į ką nors labai įdomaus
mes irgi turime problema su kirpimu, tai ir stengiuosi duot ka nors idomaus, kad sudomint, tai padeda dazniausiai tik mobilusis, kitais daikciukais nelabai paperku
Geriau pasakykit, kaip nukirpt plaukus
Mes ranku nagucius per reklama kerpam, o su koju naguciais tai didele beda. nesiduoda nors tu ka, gal jai kutena, kai palieciu pirstukus. Mieganciai dar nebandziau.
Rankų nagučius jau jau po truputį pradeda duot nukirpt. Bet reikia prigalvot visokių dalykų, tai katytė ateina, tai Barnis žiūri ar įduot ką įdomaus į ranką, pvz. telefoną
Mes del nagu kirpimo nuo pat mazens problemu neturejom
musu berniukas irgi nemegsta naguciu kirp
Kol maza musu panele buvo tai mieganciai kirpdavome, o dabar radome toki zaidima, tevelis atsiseda priesais mus ir istiesia savo rankas, tai jis gaudo tuos nagucius, tai nebuna jokiu asaru, o po to duodame jai issinesti
Mum tai pat buvo problema.Kirpdavau visada per pietu miega arba nakties.Isleto neskubedama.Paskui pradejo tete kirpti diena.Pradejome gedyti oi kokie naguciai ilgi ir tt.Klausdavome jos gal jau reikia kirpti,einam paziureti nagucius...Liepdavome atsinesti zirklutes,nes zinodavo kur padetos.Dabar jau pati paiima zirklutes ir ateina.Ir sako: - as noriu nagucius kirpti
Auginu sunu kuriam jau 3metukai ir zinokite koju nageliu kirpimas
na man turbut pasisekė mano angeliukas labai normaliai i nagų kirpimą reguoja. bent dėl to nesiykstam
QUOTE(burbulina @ 2009 12 03, 14:48) kerpu tik kai uzmiega O aš nesuvokiu, kaip mamos sugeba kažką padaryti miegantiems mažiukams.... Su nemiegančiu nagučius kerpam dažniausiai po vieną ranką, nes dviems iš karto kantrybės nepakanka
Iki metukų su trupučiu nebuvo jokių problemų su nagučių kirpimu, po to kokį mėnesį kirpdavau miegančiam, nes nesileisdavo, o dabar visaip būna... rankų kerpam, būna kad pora nukerpu, po kiek laiko dar pora ir nusikerpam taip
sveikutes,mes irgi su didziausiom asarom nagucius kerpam,ir stengiuosi ne visus is karto kirpti.trupucika abi pailsime ir vel kerpame
šitą problemą ir mes turim...
miegančiam kirpti nenoriu, bijau pažadinti... Tai kerpu po vieną nagutį vis prieidama. Visus iš karto nukirpti - be šansų
O mes įsijungiam kokį filmuką. Kol žiūri išsižiojus, aš nukerpu nagučius. Anksčiau Teletabiai labai tiko, dabar kuo toliau, tuo sunkiau tinkama filmuka rasti. Dar duodu koki gerą daiktą palaikyti - tokį, kurio šiaip negauna, bet labai nori. Taip kojyčių nagiukai lengviau nusikerpa.
Man irgi lengviausia kirpti miegančiai, kartais , kai kerpu vyrenėlei, tai leidžiasi laiko pirštukus ir mažoji , bet visų nepavyksta iš kart nukirpt.
Dėl nagų kirpimo problemų niekad nebuvo
Mano metu vaikas leidzia kirpti nagucius. Bet kantrybes pakanka tik vienai rankytei/kojytei. Po to turi buti pertrauka
MB bando "uzimt", t.y. kalbina, o as jau stengiuos greit darbuotis
mano mažiukas tik dabar pradėjo leisti nagus jam kirpti
su mergina nebuvo jokių problemų, o su mažuoju visai blogai nepatinka jam ši procedūra, nusikerpam bet su didžiausiais piktumais
Mes tai žaidimo forma nukerpam nagučius. Kai pamato mane arba MB kerpantis sau, tai rodo, kad ir jai reikia. Kol nukerpam visus nagučius, leidžiam ir žirklutes paimti į rankytę, aišku, prižiūrim, kad nieko nenutiktų.
Dabar sūneliui 1 metai 5 mėn., bet nagučius kerpu tik miegančiam . Kažkaip reikės išmokti ir bėgančiam nukirpti
Nebudavo jokiu problemu, bet paskutini menesi niekaip nepagaunu, kad leistu. Vel pradejau mieganciam kirpti
Buvo laikas, kai nagučius puikiai leido kirpti be jokių pykčių, vėliau nebeleido - pradėjau kirpti miegančiam... Po kurio laiko vėl leidosi, bet tai truko neilgai - dabar vėl neleidžia kirpti, miegančiam irgi nebegaliu, nes pabunda, tai kerpu stipriai laikydama, kad nejudėtų
Kerpu miegančiam. Esu nukirpus ir nemiegančiam, bet sunku, nesileidžia, abu susinervinam. Tai man paprasčiau, kai jis miega.
O mes tai kerpames tik tada,kai per tv rodo reklama.
Dukriukui 1,6 mėn. Problemų dėl nagučių kirpimo niekad neturėjom
As tai tik mieganciam kerpu. Kitaip, tai riksmas. O, kai miega tai nukerpu ir dar astresnius kampucius padildziuoju
Va čia tai ir sunkiausia
Pas mus i su kojyciu ir su rankyciu naguciais problema kai reikia kirpti,tai dabar jau kai paaugo,dazniausiai iduodu ciulpinuka i rankas,kol ji ciulpia as ir apsisuku su kirpimu
rankytes mieganciam tik, o koju nei miegodamas nei nemiegodamas neduoda pradeda muistitis ir viskas... tad tenka kirpt pabudusiam su tecio pagalba, bet liaaaabai sunkiai pavyksta...
turėjau ir aš tokią bėdą.
kirpau plaukus ir nagus tik miegančiai ,o ir tai buvo sudėtinga ,bet susigalvojom žaidimą :pasiėmėm ,žnyplytes kai kerpi nagus jos "padaro "garsą "čik" parodžiau kaip aš su jom kerpuosi nagus nukerpu ir sakau "čiku"pasiūliau pabandyt ant jos nagučių,patiko ,dabar kerpasi nagus ir su žirklėm,pati atneša ir sako maaama čiku o kipčiai taipogi buvo bėda ,bet sakau einam į vonią padarysim ,čiku plaukučiam ,išpradžių įtariai žiūrėjo,bet sakau,ar nori būt tokia graži kaip mama ,nooooliu,tai kerpam "grifką " ,o po to eisim diedukui pasirodyt ,ir nusikirpom gražiausiai be jokių pykčių,ai tiesa ,tai darėm prieš veidrodį,po to pasirodėm diedukui,pasakė kad Mija labai gražiai atrodo ,galiausiai ėjo per abu aukštus ir kiekvienam tą dieną sutiktam rodė plaukus
mano dukrytei nepatinka karpyti nagucius
Aš taip pat kerpu, kai miega
Atsisedam ant palanges, ziurim į paukščiukus ir šuniukus.... ir kerpam nagučius
kitaip niekaip....
As pradzioje taip pat tik mieganciai kirpau, paskui pabandziau nukirpti, kai ji tik pabunda, tai 1 rankos nagucius dar duoda, paskui jau reikia begti. Kita rankute nukerpu kita diena, arba mieganciai. Su koju naguciais irgi panasiai - kartais pavyksta uzkalbinti ir duodasi nukirpti, o jei nesiduoda, kerpu mieganciai
na jo, su koju naguciais ir pas mus tik per prievarta, raitos ,kraipo pirstus ir niekaip, tai per kelias dienas po atskira naga
Pas mus ta pati problema. Dar ranku siaip ne taip apkerpu viena, o koju niekaip neapkerpu, kvieciuosi vyra arba vyresneli i pagalba, kad pakalbintu, nukreiptu demesi
Oi šaukia raitosi rodos kad pirštukus karpyčiau. Nukerpu kai žiūri reklamą, arba kokį smulkų daikčiuką į vieną ranką paduodu kad bent truputį dėmesį nukreiptų. Būna kad nenusikarpom visų, laukia geresnios nuotaikos. O kojų pirštukus "karpom" tik prispaudus, kitaip neįmanoma.
as naudojau pradzioj ta "cik", o dabar skaiciuojam kiek nukerpam.. bet su koju nagais skaiciuok neskaiciaves
As tai i viena ranka saldainuka koki iduodu,i kita mamos plaukus isikabina,na tada po truputi darom cik cik,buna dienu,kad ramiai leidziasi,buna kad ir su asarelem,kojytes sunkiau kirpti,bet jei reikia,tai reikia
mes rankyciu nagucius nusikerpam be problemu o vat kojytes tetis turi laikyti
pas mus nagu kirpimas tai kaskokia katastrofa namuosia na dar rankyciu netaip bet kojyciu tai riaikia teveliui laikyti o as galiu kirpti ir tai ne visus iskarto nes klykimas nerealus buna vaiko.
Pas mus buvota pati problemele, rankyciu dar ejo nukirpt, o kojyciu nesidave, tai kirpdavau tada kai miega . Bet dabar kazkaip susitariam, parodau, kad jau naguciai ilgi ir negraziai atrodo, tai leidziasi. Gal "susiprotejo" jau
Rankų nagučius duoda nukirpt, o kojų niekaip
|