Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nagučių kirpimo problema
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Urke
labas vakaras mamytes,turim problema del naguciu kirpimo....tiesiog ne galiu viena nukirpt nagu savo mazylei,vyras laiko ir kojytes ir rankytes,as kerpu o ji rekai zviegia atrodo kad as jai oda kerpu,ikirpus nebuvau...nzn ka daryt,po sitos proceduros as jai priesas esu,o tetis geras...liudna sad.gif
mylimuke
Nežinau, mes irgi kojų nagus kerpam taip pat... O rankų kažkaip susitariam. smile.gif
jurge3
Berniukams karpydavau nagučius ,kai miegodavo ir rankyciu ,ir kojyciu, mirksiukas.gif o mergaitei nuo pat gimimo kerpu nemieganciai schmoll.gif ,truputi priesinasi ,ne visada visus iskart pavyksta nukirpti,bet kolkas be rėkimų bigsmile.gif
Amica
QUOTE(Urke @ 2009 10 18, 19:10)
labas vakaras mamytes,turim problema del naguciu kirpimo....tiesiog ne galiu viena nukirpt nagu savo mazylei,vyras laiko ir kojytes ir rankytes,as kerpu o ji rekai zviegia atrodo kad as jai oda kerpu,ikirpus nebuvau...nzn ka daryt,po sitos proceduros as jai priesas esu,o tetis geras...liudna sad.gif
*

Vyresnėliui kirpdavau tik miegančiam, nes kitaip būdavo rėkimai, o mažiukui be didelių problemų nukerpu nemiegančiam.
Urke
na zinot, iki metu tai kaip ir nieko buvo, o va nuo dabar tai nagai kaip gyvi,tik kraujas nebega doh.gif o va mieganciai,tai be sansu, iskart prabunda blink.gif
Linike77
Visada kerpu tik miegančiai. Kitaip nėra šansų kažką laimėti. Kol pėdkelnes apmaunu, prakaitas išpila, o ką čia kalbėti apie nagų kirpimą. schmoll.gif
laurek
pas mus tas pats verysad.gif iki metu be problemu leisdavo kirpti, o dabar rankyciu nagiukus lyg ir susitariam, o kojyciu, taik tik per prievarta ir su rekimu verysad.gif
zydrune85
As visada kerpu mieganciam nagucius tongue.gif , nes man nesiduoda, o vyras nukerpa be problemu thumbup.gif , gal tecio labiau klauso nei manes g.gif
@mamyčiukas@
iki 6men kirpau mieganciai po to pabandziau nukirpti nemiegaciai ir jai labai patiko,tai dabar kartais pati praso,kad jai nagucius nukirpciau thumbup.gif
5imute
Su rankyciu naguciais dar nieko, o vat koju schmoll.gif tetukas turi padeti palaikyti kojyte,kad mamyte neikirptu
vetruze
is pradziu lyg nieko,leidosi,nu dabar laksto nuo manes,tai kol nukerpu
Apache
MAno dukryte, siaip nuo pat pirmu dienu ramiai reagavo i sia procedura smile.gif Buvo pradejusi oziuotis,lyg bijotu,bet nzn tuo metu toptelejo mintis tai paemem su vyro prie jos akiu ir mes nusikirpom nagus biggrin.gif ji kai pamate,kazkaip po to be problemu kerpam,db net pati jau papraso smile.gif
Šypsiukas
As tai kerpu arba mieganciam (10 min po uzmigimo buna labai gili stadija, nepajunta) arba ne. Jei nemiega, tai duodu jam biski pazaist, paskui paprasau, kad zirkles man atiduotu, tada 1 nagiuka nukerpu, tada vel jam zirkles atiduodu, po keliu sekundziu jis man vel grazina. Taip ir zaidziam kol viska nukerpu.
grikiai
as tai bandau pastrateguot.nes nuo metu iki dvieju metu tai tik mieganciai galejau nukirpt.
dabar duodu pazaist su nagu karpytuvu.tai issiderim po viena nagiuka su pertraukom.
Veg@
kojų nagučiai didieji, labai čiudni auga, lyg užsiraitę taip,tai pastovi problema, mažiukei kažkaip nukirpdavom, o dabar kojų nagus nukirpt tai kokio kyšio reikia gero, kad pasėdėtų rami doh.gif
aureku
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 10 21, 15:19)
Jei nemiega, tai duodu jam biski pazaist, paskui paprasau, kad zirkles man atiduotu, tada 1 nagiuka nukerpu, tada vel jam zirkles atiduodu, po keliu sekundziu jis man vel grazina. Taip ir zaidziam kol viska nukerpu.
*

mes irgi taip zaidziam su koju nagiukais, o su rankytem problemu maziau, kartais ir visai graziai, nuo nuotaikos princesei mat priklauso doh.gif biggrin.gif
simbarela
Kai buvo lialius kirpau mieganciam, o kai jau kumstukus istiese tai pradejau nemieganciam. As kerpu ne su zirklem o su znyplutem tai patinka, vis naujove kokia bigsmile.gif
Brigitte
QUOTE(Urke @ 2009 10 18, 22:22)
na zinot, iki metu tai kaip ir nieko buvo, o va nuo dabar tai nagai kaip gyvi,tik kraujas nebega  doh.gif  o va mieganciai,tai be sansu, iskart prabunda  blink.gif
*

Pas mus lygiai tas pats ir su nagu karpymu ir su dantu valymu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Kartais galvoju man kaimynai vaiko teises iskvies viena diena blink.gif
Jurava
tik mieganciai, kitaip nesiduoda schmoll.gif muistosi rekia - zodziu -be sansu rolleyes.gif
ugne23
Visa laika tik giliai imigus 4u.gif
olega
as tai telika ijungiu. ax.gif Ypac stengiuos pataikyti, kai koki filmuka rodo. Tada ji tiesiog pamirsta, kad jai kerpami nagai. Ceckt cekkst ir viskas..
Ingridamis
Sveikutes, smile.gif .O mes turim atvirkscia problema,kerpu nagus mazdaug kas dvi dienas doh.gif ,taip patinka,kad jei nepastebiu,o ji sugalvoja,kad jau laikas lotuliukas.gif , nubega is spinteles pasiima znypliukes ir bando nusikirpti pati.Kazkaip niekad neturejom problemu,dar po kirpimo proceduros nusilakuojam nagucius su spec.laku kramtantiems nagus,nes megsta isikisti nyksti i burnyte vietoj tutes(niekad nenaudojom tutes),bet nelabai padeda.O puostis labai megsta,jau pradeda prasyt ir akytes,kad padazyciau lotuliukas.gif
cuoliukė
nagučius patiki tik tėčiui karpyti, smile.gif
Migle79
Pas mus irgi nagučių kirpimas yra problema. Šį "ritualą" atliekame dviese su vyru. Kol vienas kerpa, kitas linksmina smile.gif
AKSA
Tikra bėda doh.gif rankų nagučius dar duodasi,su pašnekinimais ir nukerpu,o jau kojyčių,tai visada ašaros ir rėkimas g.gif
mabi
QUOTE(kristiz@ @ 2009 10 28, 20:58)
Tikra bėda doh.gif rankų nagučius dar duodasi,su pašnekinimais ir nukerpu,o jau kojyčių,tai visada ašaros ir rėkimas g.gif
*

pas mus tas pats. anksciau ir net ranku neduodavo kirpti, bet dabar issigudrinau - viena ranka kerpu, o kita duodu kitas zirklutes. o su kojytemis taip neisdega ax.gif .
kaip ir su ausu valymu, tikra tragedija doh.gif
olesyte
Pas mus ta pati beda, ranku nagucius siaip netaip dar leidzia nukirpti, bet koju tai jau buna su asarom ir issisukinejimais doh.gif Sako skauda jai g.gif
lenke555
Pas tai su koju naguciais kazkaip nera problemu,bet su ranku tai didziausios isterijos,visi namai skamba. doh.gif Tik dabar neseniai atradom buda kaip ramiau nukirpt nagucius as kerpu,o vyras rodo nuotraukas,knygutes ar zurnalus. smile.gif
puskariova
ranku nagus kirpt tai dar nieko bet koju...rekia kad jai popa nors nezinau ka doh.gif ir tik su labai plonom zirklutem kerpasi kai buvau nupirkus storesne tai net ranku nagu kirp nesidave 4u.gif
šneider
Aš tik gerai įmigusiam galiu nukirpt nagus doh.gif . o vat svetimas žmogus be problemos nukarpo, nesidrasko ir nebando ištrūkt g.gif .
luli
QUOTE(Urke @ 2009 10 18, 21:10)
*

Anksciau nagucius labai sunkiai leisdavosi karpyt schmoll.gif ,na o pastebejau,kad dabar vis lengviau susitariam smile.gif
sync
mes tokią bėdą tap pat turim blink.gif buvo laikas, kai nagučius nukirpdavau, kol lelius žiūrėdavo teletabius, bet dabar ne! ir viskas. dar rankų paskutinį kartą pasisekė nukirpti, bet kojų niekaip nesiduoda schmoll.gif .bandysiu miegančiam cool.gif
mazulia
pas mum ir buvo beda, kai buvo biski mazesnis, dabar tik pasakai jam kad einam nagucius kirpt, sako cik-cik,sedi, dar pakelia kojytes, kad mama ir ten neuzmirstu apkirpt ax.gif
neringute22
QUOTE(šneider @ 2009 11 02, 00:10)
Aš tik gerai įmigusiam galiu nukirpt nagus  doh.gif . o vat svetimas žmogus be problemos nukarpo, nesidrasko ir nebando ištrūkt  g.gif .
*

lotuliukas.gif smile.gif
maniskis irgi neduoda jokiais budais kirpti naguciu nei ant kojyciu nei ant rankyciu doh.gif
tai kazkuri laika per prievarta su vyru susede kiprdavome laikydami ji unsure.gif atejo momentas isviso nustojau kirpt, nes gaila vaika kankint kaskart, bet nepasiteisino ir taip biggrin.gif taigi nuo siol bandysiu mieganciam
andzelikab
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kokie tie vaikai vis del to vienodi!!!As galvojau cia manishke tik ozius rodo,del nagu karpymo doh.gif
nu as tai net nebelendu,o mano vyrui tai pasiseka jai nagus nukarpyti.Nes visa veida panele susidrasko doh.gif

user posted image
Ateik
Nukerpu ramiai. Vienas iš dvynių duodasi ir vargo nėr, o kitas rėkauja, bando rankas/kojas traukti, nu bet... nėr sunku gi palaikyti stipriai ir nukirpti. 4u.gif
5imute
Su rankyciu nagais keine problem thumbup.gif o vat su koju naguciais schmoll.gif Be tetuko pagalbos nenukirptumeme
viavia
Aš visad kirpdavau miegančiam tiek kojyčių tiek rankyčių nagučius, dabar jau leidžiasi nukirpt rankų nagučius, bet kojų tai dar vis ne smile.gif
*caffe macchiato*
Kartais irgi vyras laiko vaika arba linksmina, o as kerpiu, bet o to bunu didziausia priese unsure.gif o kartais pavyksa susitarti su vaiku, uzkalbinu, skaiciuojam pirstelius, taip ir atliekam visa procedura 4u.gif
knielita
Pasisodinu prie kompo, ijungiu teletabius ir kerpu ax.gif Buna pasismusito, bet siaip greitai sukantis speju nukirpt. Anksciau reklamos padedavo ax.gif Kol mazojo zvilgsni pritrauke kokia dainele as kelis nagucius nukerpu. O kojyciu lygiai taip pat, nepatinka bet ka daryt, miegantys pabunda, o vyresneliui tik mieganciam karpiau ax.gif
renaciukas66666
mes tokiu problemu neturim,karpau nemieganciam smile.gif biski pasimaivo,bet nerekia biggrin.gif
saule08
mums nagu procedura nekelia teigiamu emociju. jei sesie kerpam tai kisa viena savo pirsta, bet tuo davimas ir baigiasi. ax.gif koju nagus dviesia nukerpam, vienas kalbina kitas kerpa doh.gif o va su ranku tai niekaip schmoll.gif tik mieganciam doh.gif
JurSan
Na anksciau ir mieganciai kirpdavom o dabar ant ranku ir ant koju duodasi.Buna pasipriesyna bet duodu koki idomu daikta ir kerpu. thumbup.gif
jurgitokas
Pas mus nuo pat pradziu ranku nagus kirpom be jokiu problemu rolleyes.gif , o va su koju nagais tai sunku. Vyras laiko as kerpu, bet reikia dar ir paciai gana stipriai laikyti, nes reikia, judina koju pirstus, muistosi kiek tik imanoma karsta.gif
Linute22
pas mus irgi ta pati problema, su ranku naguciais dar dar, kaip nors susitariame, o su koju tai kosmaras kazkoks, priesinasi kaip tik ismano, bet kame cia saknys, nesu net ikirpus vaikus, kad galetu paskui bijoti, o vat seip pasiima zirklutes pati ir zaidzia atseit pati kerpasi nagucius,o man duoti nukirpti bijo....
Cipare
mes irgi nagucius mieganciai nukarpydavom ir jokiu problemu thumbup.gif
voras34
[quote=knielita,2009 11 11, 17:17]
Pasisodinu prie kompo, ijungiu teletabius ir kerpu ax.gif Buna pasismusito, bet siaip greitai sukantis speju nukirpt.

mes panašiai darom tik žiūrim ne teletabius, o klausom Lordi " Heard rock aleliuja", ir taip jau metai laiko, tai vaikas kalbėti nemoka, bet aleliuja pasako ( dažnai nelabai vietoje).... lotuliukas.gif
dre
[quote=voras34,2009 11 15, 13:57]
[quote=knielita,2009 11 11, 17:17]
Pasisodinu prie kompo, ijungiu teletabius ir kerpu ax.gif Buna pasismusito, bet siaip greitai sukantis speju nukirpt.
mes panašiai darom tik žiūrim ne teletabius, o klausom Lordi " Heard rock aleliuja", ir taip jau metai laiko, tai vaikas kalbėti nemoka, bet aleliuja pasako ( dažnai nelabai vietoje).... lotuliukas.gif
*

[/quote]
lotuliukas.gif thumbup.gif
Savo vaikinui kirpdavau mieganciam,bet doh.gif dabar pabunda nebeduoda kirpti.Tai kerpu kai uzsiziuri koki televizoriu ir tai tik po 1 naguti lotuliukas.gif ,daugiau nebeleidzia,taip irvargstam smile.gif .
Drakula
aš kerpu savo leliams nagukius be problenu, vyresnis tai dar padoro kad kaka biggrin.gif
Su44ka
Sveikos, buvo ir pas mus ta pati problema nuo kokiu 10 men. Darem taip: is pradziu rodem ir duodavom palaikyti zirklutes, rodem kaip kerpa nagucius mamyte ir tevelis sau. Paskui dar rodem knygutei paveikslelius su zirklutem ir klausdavom "kas tai?", "o ka su zirklutem reikia daryt?". Tai Ema tiesdavo savo pirstuka ir noredavo kad mes su savo pirstais apkirptumem nagiuka(na su dviem pirstais padarydavom zirkles ir darem chik chik smile.gif ). Dar duodavom jai zirklutes ir sakydavom "apkirpk mums nagucius, o tai draskosi" ir truputi padraskydavom ja. Tai kazkur po menesio ji suprato kam tos zirklutes ir dabar kerpam be asaru ir baimiu smile.gif Zinoma paskui ir ji mamytei "apkerpa" koki viena kita naga smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.