Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vizitai pas pediatrą
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Meškašunis
Sveikos,

norejau pasiteirauti jusu, mamytes, ar daznai vedate savo atzaleles pas gydytoja? Ar kai tik prireikia ( skiepai ar kai suserga ), ar vedate profilaktiskai - svertis, matuoti ugi ir pan...
Visur raso, kad nuo pusmecio kas 3 menesius pakanka, o nuo metuku - kas pusmeti...
Mes lankomes tik kai ateina skiepu laikas...
O jus? 4u.gif
Linike77
Mes irgi einam tik kai reikia: iki pusės metų ėjom kas mėnesį, nuo pusės metų kas 3 gal, o dabar buvo, 1,3 m. skiepytis ir eisim 1,6 m. vėl skiepytis. Svorį ir ūgį būtų ydomu sužinoti, bet tie vizitai nėra malonūs pas gyd. nei man, nei vaikui. O dar ir ligų gali parsinešti, kai aplink visi snargliuoja. Fe, man nepatinka mad.gif
Meškašunis
QUOTE(Linike77 @ 2009 10 19, 13:27)
Mes irgi einam tik kai reikia: iki pusės metų ėjom kas mėnesį, nuo pusės metų kas 3 gal, o dabar buvo, 1,3 m. skiepytis ir eisim 1,6 m. vėl skiepytis. Svorį ir ūgį būtų ydomu sužinoti, bet tie vizitai nėra malonūs pas gyd. nei man, nei vaikui. O dar ir ligų gali parsinešti, kai aplink visi snargliuoja. Fe, man nepatinka  mad.gif
*

drinks_cheers.gif Del ligu ypatingai sutinku. Pas mus tai is vis musu kaime visi eina i bendra poliklinika, vaikam atskirai nera. Tai kai pamatau, kad vaika ugiui pamatuot paguldo ant to paties gulto, kur kazkoks senis apsisnargliaves ka tik gulesi.... Fui...
O mes ugi pamatuojam tiesiai atsistoje prie staktos, pridedam prie galvos knyga, nubreziam linija, paskui ismatuojam matavimo juostele.
Taip pat ir svori. Is pradziu pati int svarstykliu uzlipu, paskui su vaiku ( nes viena nepastovi nei sekundes, lekia tuoj pat kazkur ) , na, ir paskui atimu... thumbup.gif
Linike77
biggrin.gif Mes irgi taip pat bandom namie sverti. biggrin.gif O ūgį jau metukų poliklinikoj matavom stovinčiai, nes labai nenorėjo gulti ant tos kušetės.

Ką čia kalbėti kaime, kad pas mus Kaune lygiai taip pat visi: ir seni ir jauni pas tą pačią gyd. eina

Šiaip ūgį žinoti naudinga ir rūbelius perkant blush2.gif
Beautiful Life
QUOTE(Linike77 @ 2009 10 19, 13:27)
Mes irgi einam tik kai reikia: iki pusės metų ėjom kas mėnesį, nuo pusės metų kas 3 gal, o dabar buvo, 1,3 m. skiepytis ir eisim 1,6 m. vėl skiepytis. Svorį ir ūgį būtų ydomu sužinoti, bet tie vizitai nėra malonūs pas gyd. nei man, nei vaikui. O dar ir ligų gali parsinešti, kai aplink visi snargliuoja. Fe, man nepatinka  mad.gif
*

Mes iki 9 mėn. lankėmės kas mėn., dabar kas 3men. Bet pas mus nors truputis tvarkos yra thumbup.gif , antradieniais kūdikių diena, nelabai išvysi sergančiu vaiku. Vaiku gydytojai sėdi atskiruose patalpose nuo saugusiųjų terapeutu. Ir šiaip žmoniu nelabai daug, išskyrus pas neurologe doh.gif
ciuke
Kai reikejo del skiepu, tik del ju ir eidavome. net paciai buvo keista, kad retai, kai sulauke metuku, nes tiesiog nebereikedavo.
Pradejo lankyti darzeli, prasidejo ligos, dabar ten kas savaite doh.gif .
O siaip su savo palute eidavom, kol mazesnis.
Man dziugu, bent jau kad nebeverkia, ir eina paklausyti plauciukus, apziureti, nes iki 2 metuku tai pediatre buvo didziausias baubas sūnučiui.

Net nepatogu ax.gif

mylimuke
Iki metų ėjom kas mėnesį, iki dvejų kas pusmetį, dabar kasmet prieš darželį profilaktiškai ir kai reikia skiepytis. Ir kai susergam, bet dažniau tai dėl pažymos, nes ligos vis kartojasi ir jau žinom, kaip gydytis. O daugiau nematau reikalo ten vaikščiot.
ciuke
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 19, 15:50)
Ir kai susergam, bet dažniau tai dėl pažymos, nes ligos vis kartojasi ir jau žinom, kaip gydytis.
*

O kai reikia pazymos del nevedimo i darzeli susirgus visvien su vaiku reikia rodytis. As irgi noreciau vaika kuo reciau ten vesti, bet juk pazymos neisduos jo neapziurejus g.gif
jurgytia
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 19, 15:50)
Iki metų ėjom kas mėnesį, iki dvejų kas pusmetį, dabar kasmet prieš darželį profilaktiškai ir kai reikia skiepytis. Ir kai susergam, bet dažniau tai dėl pažymos, nes ligos vis kartojasi ir jau žinom, kaip gydytis. O daugiau nematau reikalo ten vaikščiot.
*

Mes irgi taip pat smile.gif
5imute
Kuo mazesnis, tuo dazniau eina pas pediatra biggrin.gif . Nuo 2-ieju metuku tik pries darzeli ir kai suserga, na dar pasiskiepyti
Atene*
Nuo 2 m kas metai, nebent susigtų biggrin.gif
lenke555
mes kolkas einam kas tris menesius. smile.gif
*Liepa18*
Iki metukų lankėmės kas mėnėsį. Nuo metų tik tada kada susergam ar iškyla kokių nors klausimų.
indvai
Ejom iki 6men, kas menesi, poto 9 men ir 11 men... 15 men buvom skiepui ir eisim 18 men taippat skiepui...
o ko daugiau ten eiti??? pamatuoti ir pasverti namie moku g.gif
fillipa
Pas mus seimos gydytoja ax.gif Lankomes labai retai ax.gif del skiepu, kai sergame (labai retai) ir kai privaloma apziura. Profilaktiskai nevedu schmoll.gif Mano manymu profilaktiskai lankytis pas gydytoja tai tik blogasias bakterijas rinkti blink.gif As ir be gydytojos zzinau kad dukrele vystosi gerai biggrin.gif
luli
Iki 6men.eidavom kas menesi,poto 9menesiu,poto kai suejo metukai.Dabar eisim 15menesiu skiepitis.Jai kyla kokiu klausimu visada skambinu gyd.,jai kas neramu,tai vaziuojam pasirodyt,bet tai buna retai.
Bubocka
QUOTE(fillipa @ 2009 11 01, 16:11)
Pas mus seimos gydytoja ax.gif  Lankomes labai retai ax.gif  del skiepu, kai sergame (labai retai) ir kai privaloma apziura. Profilaktiskai nevedu schmoll.gif Mano manymu profilaktiskai lankytis pas gydytoja tai tik blogasias bakterijas rinkti  blink.gif  As ir be gydytojos zzinau kad dukrele vystosi gerai biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif

mes iki 9 men eidovome kas 2 men, dabar tik skieptis smile.gif pasisverti galima namie
Meškašunis
QUOTE(fillipa @ 2009 11 01, 15:11)
Pas mus seimos gydytoja ax.gif  Lankomes labai retai ax.gif  del skiepu, kai sergame (labai retai) ir kai privaloma apziura. Profilaktiskai nevedu schmoll.gif Mano manymu profilaktiskai lankytis pas gydytoja tai tik blogasias bakterijas rinkti  blink.gif  As ir be gydytojos zzinau kad dukrele vystosi gerai biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
Nors musu seimos gydytoja kai mus sutinka , apibara..... blush2.gif
*Grazina*
Iki 6men lankemes kiekviena menesi... Poto kai susirgdavom,o siaip tik skiepytis.. buvom 1metuku,poto 15men skiepytis,db eisim tik gruodi,nes skiepytis nuo vejaraupiu.. 4u.gif
olesyte
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 11 01, 14:09)
Iki metukų lankėmės kas mėnėsį. Nuo metų tik tada kada susergam ar iškyla kokių nors klausimų.
*

mes lygiai taip pat drinks_cheers.gif
*caffe macchiato*
Iki puses metuku ejom kiekviena menesiuka, veliau iki metuku pasirodem du kartus. Nemanau, kad reikia lankytis poliklinikoje jei nera rimtos priezasties g.gif skiepai, jei serga, jei kokius tyrimus reikia padaryti, o pasverti ir pamatuoti galiu ir namie pati su vyru tongue.gif 4u.gif
Vendetta
Aš su abiejais iki 6 mėn. kas mėnesį eidavau, po to pagal poreikį (jeigu suserga) arba planiniam skiepui. Šiaip nėr ko ten listi, tik ligas susirinkti. Mums ir pati gydytoja sakydavo, kad pilna sergančių - nevaikščiokite be reikalo. Pvz, jeigu suviduriuodavo - pasiskambini gydytojai ir paklausi kaip ką daryti, nu nebent kas nors labai baisiai.
vikaakiv
na iki metuku ejom kas menesi, dabar jau kas tris menesiu, o veliau tai jau kaip gydytoja pasakys blush2.gif
Jasper
Iki metų lankėmės kas mėnesį, vėliau - kas maždaug tris mėnesius (ar kai kildavo kokių nors problemų).
AKSA
Iki metukų lankydavomės kas mėnesį,dabar tik kai reikia skiepytis ar sunegaluojam 4u.gif
aka
mes iki 7men lankemes kiekviena men poto kai susloguodavom ir metuku buvom kraujuko duot 4u.gif
mimi1
kai reikia skiepu, arba kai kas nutinka. Siaip retai
aissttee
na mes tai pas seimos gydytoja vaikstom, ne pas pediatra, pas ji buvom tik karta, nes reik puses metu apsilankyt pas ji. tai pas seimos gyd iki 6men kas menesi ejom, po to kas 3men. dabar kai susergam ir kai skiepytis reik. O metuku niekas kraujuko netikrino g.gif
iewoote
kadangi mano vaikas neskiepytas tai nuo antro mėnesio eidavome ,jai man kažkas neišku,šiuo metu pupai 1,8 m. o vizitus pas gydytoją ant vienos rankos pirštų galiu suskaičiuoti .vieną kartą ėjau aš su savo problemom,tai gydytoja (mūsų ta pati) sako Ieva atvešk man Miją parodyti, jau nepamenu kaip atrodo ,o ir pasversim tuo pačiu biggrin.gif
AusraR
mes tik skiepytis. Daugiau beje, nebesim, bet cia kita tema. O jei kas nutinka tai kvieciames i namus privacia gydytoja. Nes man nepriimtina vezti vaika kad ir su numusta temperatura i poliklinika.
olguse
buvom 15 men skiepytis, kita karta reikia 18 menesiu. jei kas nutinka paskambinu gydytojai, ta papraso atvaziuoti ar pati ateina pas mus smile.gif priklauso nuo problemytes ax.gif
kami1
Kadangi jau skiepucius kuriuos privalo gavo,tai dabar einam tik jei suserga rimciau,o jei nieko rimto,pasikonsultuojam telefonu smile.gif
medlink
Pirma pusmeti tai kas men, o poto tik kai reikalas budavo. dabar kas pusmeti einam arba kai suserga wink.gif
ant bangos
iki metu eidavom svertis kas menesi o dabar tik esant reikalui 4u.gif
vavute
Mes einame tik kai jau rimtai sergame, kai reikia skiepytis, o profilaktiskai ko ten eiti, ligu rinktis ar ka? tongue.gif
artita
iki metų ėjom kas mėnesį, paskui 1,5 metų, dabar apsilankėm suėjus dviems metams 4u.gif
*Lyra*
Iki metuku pas pediatra lankemes kas menesi, nuo 1m. kas pusmeti, o nuo 2 m. kai suserga ax.gif
Elėja
iki 6 men. kas men., veliau kai reikes skiepytis 4u.gif
Andrea85
Iki puses metuku kas menesi, o dabar jau kas tris.
aciai
Iki 6 men reikejo kas menesi eit, po to kas 3. Nuo metu - kas pusmeti. buvom 1.5 metuku, pasake dabar tik 6 metu ateit, nebent sirgsim. Tikiuos, kad ne smile.gif
Almutė+
Iki metukų kas mėnesį. Nuo metukų kai serga ar reikia skiepo smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.