Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Buteliukų plovimo priemonės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3
lyra
Soda manau geriausia. O actas g.gif Ar nepakenks vaikučiui ?
airijos_lietuve
Sveikos mamytes. As naudoju tik AVENT firmos sterealizatoriu, lygtais taip lietuviskai jis vadintusi, kadangi gyvenu airijoje, tai sdi firma yra pati populeriausia. Sis daikciukas ne tik labai geras bet ir patogus naudoti ir greitas ir dar galeciau daug geru zodeliu jam pasakyti. taip pat turiu AVENT buteliuku elektrini sildytuva, na dabar tai be jo net neisivaizduoju gyvenimo, jau toks geras daikciukas, ypac nakti, jei vaikutis atsikele, tai ikisi i ji palaikai kokias tris minutes ir maistelis jau karstas, na tikrai nuostabus daikteli. Zodziu as viska naudojiu tik AVENT firmos ir kitoms patarciau. Mane dar tik domintu kokios yra kainos lietuvoje siu daiktu, gal kas galetu parasyti kiek kainuoja sterealizatorius, buteliuku sildytuvas, pientraukis rankinis ir buteliuku kokios kainos, taip senai buvau lietuvoje, o ir kaip buvau manes dar tokie alykai ne labai domino, kadangi savo pirmagimi susilaukiau airijoje. Didelis dekui uz informacija
Meka Pinavija
QUOTE(Vudis @ 2004 12 30, 18:41)
as naudoju tik avent gaminius, taciau sterilizatoriaus nemaciau prasmes pirkt.

drinks_cheers.gif

Aš išplaunu karštu vandeniu, po to virintu perlieju palaikau taip kelias minutes ir viskas.
adrytės mama
Aš tik už sodą thumbup.gif . Pirmiausia - natūralus produktas, o tų visų chemikalų, kaip actas ir kitų plovimo priemonių dar spės "prisiragauti" smile.gif . O be to soda ir išplauna BLIC thumbup.gif
Dasha
as ir uz soda thumbup.gif laaabai gerai valo arbatos ir daug kitu demiu, negrauzia odos, nebrangu ir nekenksminga mirksiukas.gif as ir virykle su soda sveiciu - ir liuks thumbup.gif
LUNARIA
as paprastus vaiko buteliukus tik su soda ir isvaliau. thumbup.gif bet va,turejom toki buteliuka neiprastos formos,kuri tipo pats vaikas gali laikyt,toki kaip dvigubas vuduryje..tai va ji neistengiau isvalyt,ismetem blush2.gif nes kratymas su soda nepadejo..sepeteliai ne iki galo isvalydavo,t.y. kazkiek isvalydavo,bet ypac dugnas ir sonai likdavo juodi... doh.gif nutariau nebesikankint-ismetem ir dukrai nauja nupirkom ax.gif o tuos paprastus buteliukus tai su soda ir sepeteliu labai fajnai isvalydavau thumbup.gif
Mikasiene
Nuo kada soda natūralus produktas blink.gif Su soda net akvariumus draudžiama plauti yra, nes kenksmingas chemikalas. Arba reikia laabai gerai nuskalauti.
Aš tai viską su karštu vandeniu praplaunu o po to į Avent sterilizatorių thumbup.gif
inore
O aš tai su indu plovikliu ir šepetuku, aišku paskui gerai išskalauju.
Kajune
QUOTE(inore @ 2006 12 14, 21:05)
O aš tai su indu plovikliu ir šepetuku, aišku paskui gerai išskalauju.
*

As taip pat darau, iki puses metu dar ir sterilizuodavau su AVENT sterilizatorium.
Cikadelė
Idomiu cia budu prisiskaiciau, bet su actu tai tikrai neplauciau blink.gif
QUOTE(Jurma @ 2006 02 15, 13:49)
Aš plaunu su vaikišku muiliuku arba soda, perpilu su verdančiu vandeniu.
va as irgi taip darau, praplaunu su muiliuku, dar sepetuku pratrinu, tada uzpilu verdanciu vandeniu cool.gif siaip mes geriam hipoalergini misinuka, tai jis toks riebesnis, tai lieka riebaliuku, kuriuos sunkiau isvalyt...

o kaip mamos valot pacius ciulptukus ant buteliuku? g.gif nupirkau bebivita moliugu sulciu, tai man visas ciulptukas nusidaze ryskiai geltona spalva blink.gif ir niekaip ta spalva nepasinaikina verysad.gif ka daryt? negraziai ir neestetiskai atrodo doh.gif

p.s ir dar susimasciau, kas cia per sultys, kad taip dazo blink.gif
plazma
as irgi plaunu su soda.o su actu tai schmoll.gif schmoll.gif
strazdanėlė...
aš plaunu su neutral indų plovikliu, gerai išskalauju, po to sterilizuoju ax.gif
vodka
as plaudavausu geriamaja soda 4u.gif
lodore
Dažniausiai su geriamąja soda, bet kartais ir su indų plovikliu, vis tiek paskui dar atvirinu
septyniuke
kaip ir visus indus ax.gif
Klastūnė
Aš mažiui buteliuką tik keletą kartų daviau, todėl tik užverdu vandenį, perlieju gerai ir viskas. Taip pat su čiulptukais, pradžioje nuplaunu su soda, o tada perlieju. Žaisliukus tai tik nuplaunu po tekančiu vandeniu.
erikiuxxx
plaunu su geriamaja soda arba ukiniu muilu paprastu,ir karta i savaite pasterizoju,

o indu plovikli nenaudoju beveik ir indams ,tik rebalotems,nes blogai nusiplauna,gerai isiziurekite i puodu vidu (dugna)net matosi ,kaip benzino spalvos.Tas pats ir stiklinej pastebejau ,kai uzplikai arbata,reik gerai isiziureti ir pamatisi vaivoriksciu spalvu ant pavirsaus,tai isivaizdokit,kiek mes to ploviklio suvalgom ir is kur dabar tiek serganciu visokiom ligom verysad.gif
o su ukiniu muilu isplaunu visus vaisius kietus,apelsinus ir citrinas plaunu odele su sepetuku ir muilu butinai jej nori ja isdziovinti ir panaudoti kam nors,sia rekomedacija gyditoju iskaite mano mama kai mane augino,net jej rosetes vaikui doti banana ji taip pat reikia isplauti tik ukiniu muilu,nes ant odeles yra kaskokios chemijos pavojingos musu sveikatai mirksiukas.gif
kaaaramele
Stengius nenaudor chemijos.
smalsuteklp
as su indu plovikliu naturaliu po to i sterilizatoriu.
***Žaltvykslė
Niekad nenaudojau jokios chemijos.Iš pradžių šaltu vandeniu,po to karštu,ant galo iš arbatinio virintu perpildavau.Ką jūs ten taip dezinfekuojat???
oksankaa
Iki kokiu gal 5 meneiu buteliukus visada gerai isplaudavau, o tada i sterelizatoriu....
DAbar praplaunu su plovikliu "neutral", Pagrandau su sepeteliu ir gerai perpilu vandieniu. smile.gif
Sheshkiux
Jokių ploviklių schmoll.gif

Buteliukams:
vanduo, maistinė soda ir šepetėlis mirksiukas.gif

Žindukams:
valgomoji druska thumbup.gif
Šypsenėlė24
Aš tai išplaunu su karštu vandeniu, o paskui dar su virintu užpilu ir palaikau
agnek
karštu virintu vandeniu ir dar sterelizuoju su sterilizatoriumi
ax.gif
safara
Kai dar gulejau ligoninei su ka tik gimusiu lelium to paklausiau sesutes, tai patare buteliukus praplaut su valgomaja soda. Tai as kartais virindavau, kartais plaudavau su soda.
prieplauka
sveiki smile.gif

noriu paklaust ar chicco visus buteliukus galima dezinfekuoti mikrobangiu sterilizatoriuje. prie sterilizatoriaus komplekte buvo buteliukas, o kitas atskirai pirkatas lygiai toks pat, net instrukcijos tokios pat, taciau joje neparasyta ar galima tai daryt...pardavejos nepaklausiau perkant-isgaravo is galvos... verysad.gif
gal turite patirties ar visi chicco buteliukai tinkami mikrobangiu sterilizatoriui?
egzigo
as tai isvirinau blush2.gif Vienas buteliukas tai liuks,o kita turiu toki meskino formos(paciam laikytis),tai pakeitus soske kazkodel bega pro ja verysad.gif
kristelil
kol neturejau super ploviklio,plaudavau soda, o paskui , puske is Maskvos atsiunte ploviklio, (rusisko, detskiik mir, ar kazkaip pan.)butent buteliukam, ar vaikiskiem indam , tai naudojam iki siol visiem pupos indams, vienas trukumas, sunkus, jis siust ar vezt, bet esant progai, visad mum perduoda, taidar vis turim
digi
plaunu paprastu karštu vandeniu, paskui į sterilizatorių ir į mikrobangę, greitai ir lengvai thumbup.gif
Edeta
as taip pat plaunu karstu vandeniu dedu i sterilizatoriu ir i mikrobange thumbup.gif thumbup.gif greita ir labai lengva thumbup.gif
viilmute
QUOTE(Vytiute @ 2008 01 17, 10:46)
as taip pat plaunu karstu vandeniu dedu i sterilizatoriu ir i mikrobange  thumbup.gif  thumbup.gif greita ir labai lengva thumbup.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif
LIUKA*
QUOTE(agnek @ 2007 12 04, 22:02)
karštu virintu vandeniu ir dar sterelizuoju su sterilizatoriumi
ax.gif
*

drinks_cheers.gif iki kokiu 5 men. taip dariau. Dabar tik karstu vandieniu. Kartais su soda, kad isplauti nuo arbatos demes..( 11men..)
Lydute
Sveikos, mamytės,
ieškau info ar verta pirkti AVENT sterilizatorių mikrobangėje? Ar galima apsieiti ir be jo? Kažkaip pažiūrėjau jo matmenis - ar jis telpa į bet kokią mikrobangę? Taigi, turiu du klausimus - ar verta pirkti, ir ar tilptų į turimą mikrobangę? g.gif
Cesi
Su karštu vandeniu ir sterilizavau iki 1 metuku. Dabar tik su vandeniu, gal koki karta per 1 mėn. pasterilizuoju.
Šeima
iki kokiu 7men plaudavau su soda ir dar i sterilizatoriu dedavau, o kai pradejo po grindis slauziot ir visus kampus laizyt, tai supratau, kad visu namu vis tiek neissterilizuosi, tai nebemaciau prasmes ir buteliuku sterilizuot. Dabar dedam i indaplove kartu su kitais indais, kartais su soda dar paplaunu.
Flinstoun'ai
su karstu vandeniu plaunu ir kartais isvirinu smile.gif
amber
QUOTE(Flinstoun'ai @ 2009 05 31, 09:40)
su karstu vandeniu plaunu ir kartais isvirinu smile.gif
*

mes taip pat smile.gif
Ingulyte
Iki metu plaudavau su druska ir po to issterilizuodavau, dabar dar irgi druska naudojam, tik po to perskalauju su karstu vandeniu.
siguliukas82
Parduodu nauja mikrobanges AVENT sterilizatoriu - mamyciu pagalbininka. Jei sudomino rasykite i až arba 861140351 (Vilnius, siunciu i kitus miestus, Kaina 60 lt., parduotuveje apie 130 lt.)
Rainstone
Kol budavo kudykeliai virindavau daznai,dabar tik su karstu vandeniu smile.gif
chiccita_
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 12 03, 14:58)
Aš tai išplaunu su karštu vandeniu, o paskui dar su virintu užpilu ir palaikau
*

drinks_cheers.gif mes irgi taip pat 4u.gif
jurguzet
geresnio daikto ner kaip mikrobanginis sterilizatorius thumbup.gif
rucike555
mes irgi naudojam sterilizatorių, super pagalba, o kiek vandens susitaupo, kurį išleistum virindama
SuperMeska
Jokiu specialiu priemoniu nenaudoju, plaunu karstu vandeniu.
visiskai_rami
as irgi naudoju garini sterilizatoriu, naudojama mikrobangej, gerai ir greitai ax.gif tik kad mano toks gan didelis ne i visas mikrobanges telpa...
buruliuke
As plaunu su soda,pavirinu,arba karstu vandeniu.
Medulis
Plaunu su indu plovikliu ir karstu vandeniu. kas antra diena dedu i sterilizatoriu 4u.gif
pelyte:)
Isplauku vandeniu, o po to dedu i sterilizatoriu. Nors suneliui greit bus 10 men, vis dar sterilizuoju ir sterilizuosiu, juk tai taip nesunku padaryti !
P.S. Kas liecia indu plovikli, esu nusiteikus skeptiskai, gana mes save, suaugusius, nuodijam tais brudais.
@mamyčiukas@
mes su soda plauname
Uksnė
Tik su soda ir vandeniu. Jokių ploviklių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.