Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pagal mėnulį ir žvaigždes...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Jamaica 06
Mielos būsimos ir esamos mamytės, pasidalinkit mintimis ir žiniomis bigsmile.gif
Man vienas senas diedukas, žmones gydantis, sakė, kad geriausia vaikelį pradėti per priešpilnį -bus ir sveikas, ir protingas, ir geros širdies thumbup.gif
Per pilnatį taip pat neblogai, tik tuomet bus karjeristas rolleyes.gif

Dar skaė, kad geriausiai "gaminti" tarp 7 ir 9 val., tik neišsiaiškinau -ryte ar vakare blush2.gif

kas ką žinot??? ax.gif
kinrozyte
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 20, 09:30)
Mielos būsimos ir esamos mamytės, pasidalinkit mintimis ir žiniomis  bigsmile.gif
Man vienas senas diedukas, žmones gydantis, sakė, kad geriausia vaikelį pradėti per priešpilnį -bus ir sveikas, ir protingas, ir geros širdies  thumbup.gif
Per pilnatį taip pat neblogai, tik tuomet bus karjeristas  rolleyes.gif

Dar skaė, kad geriausiai "gaminti" tarp 7 ir 9 val., tik neišsiaiškinau -ryte ar vakare  blush2.gif

kas ką žinot???  ax.gif
*

na jei ovuliaciaj priespilni neivyksta, tai kaip tada doh.gif
manau kad zirniukas nusprendzi ,tada ir ateina mirksiukas.gif
Jamaica 06
matyt geriausia, kad viskas sutaptu smile.gif
tiesą sakant ir aš labai jau rimtai į prietarus nežiūriu, bet... smalsu smile.gif

Beje, sekmadienį draugė pagimdė leliuką, tai ligoninėj sesutė jai neleido vaikiukui nagučių karpyti - prietarai.... smile.gif Ji ir nekarpė - juk suspės dar smile.gif
Jamaica 06
Paziurekit kokių perliukų radau doh.gif lotuliukas.gif

Dar girdėjau, kad norint pastoti, reikia surinkti 10 pirmagimių virkšteles, jas išvisrti ir gerti tą nuovirą, tada turi pastoti.
Norint pastoti reikia suvalgyti kaulavaisį su kauliuku.

manau tai pavojinga gyvybei... g.gif lotuliukas.gif
jurginux
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 21, 14:58)
Paziurekit kokių perliukų radau  doh.gif  lotuliukas.gif

Dar girdėjau, kad norint pastoti, reikia surinkti 10 pirmagimių virkšteles, jas išvisrti ir gerti tą nuovirą, tada turi pastoti.

manau tai pavojinga gyvybei...  g.gif  lotuliukas.gif
*

o jetaus kokios cia nesamonnes doh.gif ir kokiu tik nesamoniu prisimasto kaip noras dyyydelis yra doh.gif

nu jau kazin ar labai jau daug cia atsirastu to viraliuko norincios isgerti doh.gif lotuliukas.gif
Jamaica 06
lotuliukas.gif bet pasiskaitai tokiu dalyku ir niūrūs rudens vakarai linksmesni pasidaro thumbup.gif
simsia
Perskaičiau temos pavadinima tai pagalvojau apie horoskopus ir burėjas.
Tai va iš mano istorijos. Ruošėm mergvakari ir sumastėm jaunaja ant bajerio nuvesti pas burėja. Po jaunosios burtis ėjom ir kitos dėl smagumo... ejau ir aš... tai va pasake ir tiesos ir netiesos. Bet dėl ko aš apie tai kalbu,.... mat man pasakė kad turėsiu antra vaikuti, mergyte ir kad ji bus silpna.... tada nepajamiau to į galva,..... bet kaip dabartine situacija rodo tai buvo tiesa....
Tai vat po tokios praktikos taip ir norisi nueiti "pasitarti su žvaigždėm", kada geriau vaikeli pradėti kad butu sveikas ir pan.

Jamaica 06
jo.... unsure.gif simsia, cia jau nejuokinga... verysad.gif užjaučiu unsure.gif

aš juokiausi iš virkštelių ir kaulavaisių (įsivaizdavau, kad reikėtų persiką arba avokadą su kaulu suvalgyt), o ne žvaigždžių...
glinglingas
man tai baisu butu eiti pas bureja. ash netikiu tokiom pasakom..
bet kaip simsia parasho toki sutapima pradedi abejoti
jeigu tai tiesa tai dar tycia uzkalbetu g.gif kad po to pas ja vis eitum tolesnio gyvenimo klausineti ..
Jamaica 06
QUOTE(glinglingas @ 2009 10 21, 23:06)
man tai baisu butu eiti pas bureja. ash netikiu tokiom pasakom..
bet kaip simsia parasho toki sutapima pradedi abejoti
jeigu tai tiesa tai dar tycia uzkalbetu  g.gif  kad po to pas ja vis eitum tolesnio gyvenimo klausineti ..
*

jo, labai svarbu į kokias rankas papulsi, jei tai koks pinigu ištroškęs piktas žmogus - gali liūdnai baigtis schmoll.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 21, 15:58)
Paziurekit kokių perliukų radau  doh.gif  lotuliukas.gif

manau tai pavojinga gyvybei...  g.gif  lotuliukas.gif
*

nu ir nesamone doh.gif
kzuzia
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 20, 07:30)
Mielos būsimos ir esamos mamytės, pasidalinkit mintimis ir žiniomis  bigsmile.gif
Man vienas senas diedukas, žmones gydantis, sakė, kad geriausia vaikelį pradėti per priešpilnį -bus ir sveikas, ir protingas, ir geros širdies  thumbup.gif
Per pilnatį taip pat neblogai, tik tuomet bus karjeristas  rolleyes.gif

Dar skaė, kad geriausiai "gaminti" tarp 7 ir 9 val., tik neišsiaiškinau -ryte ar vakare  blush2.gif

kas ką žinot???  ax.gif
*

mano manymu nesąmonė prietarai kuo mažiau tiki jais to sau sveikiau
Jamaica 06
as irgi nelabai tikiu burejom, bet liaudies ismintim... tikriausiai tikiu... g.gif
senseye
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 27, 18:58)
as irgi nelabai tikiu burejom, bet liaudies ismintim... tikriausiai tikiu...  g.gif
*

is tiesu labai butu smalsu nueiti pas bureja,bet baisu... unsure.gif
Jamaica 06
aha, aš vasarą po kokių 10 metų pertraukos nuėjau, tai dabar tikriausiai vėl 10 metų neisiu... Man nieko blogo nepasakė, bet kiek prikalbėjo draugei.... blink.gif
Po to savaitę miegot normaliai negalėjau... unsure.gif
Migdols
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 28, 11:13)
aha, aš vasarą po kokių 10 metų pertraukos nuėjau, tai dabar tikriausiai vėl 10 metų neisiu... Man nieko blogo nepasakė, bet kiek prikalbėjo draugei....  blink.gif
Po to savaitę miegot normaliai negalėjau...  unsure.gif
*

ka tokio baisaus pasake unsure.gif ?
Jamaica 06
ai, ten apie sveikatą, kad viskas negerai, organizmas užterštas ir t.t. Gal nebučiau taip blogai jautusis, jei ir man kas nors būtų blogai, bet aš buvau absoliučiai sveika... unsure.gif
Dieva
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 21, 07:47)
matyt geriausia, kad viskas sutaptu smile.gif
tiesą sakant ir aš labai jau rimtai į prietarus nežiūriu, bet... smalsu smile.gif

Beje, sekmadienį draugė pagimdė leliuką, tai ligoninėj sesutė jai neleido vaikiukui nagučių karpyti - prietarai.... smile.gif Ji ir nekarpė - juk suspės dar smile.gif
*

Na, kiek zinau, tai kudikiams nerekomenduojama pirma savaite kirpti naguciu ne del prietaru, o todel kad yra didele galimybe ikirpti i pirsciuka...

As pati saviskei nagucius kirpau praejus 10-ciai dienu... blush2.gif

O kas del prietaru, tai ju tiek daug yra, kad geriau nezinoti... Kol nezinai, tai - ramu, o suzinai ir prasideda paranojos... doh.gif
Jamaica 06
QUOTE(Dieva @ 2009 11 11, 13:33)
Na, kiek zinau, tai kudikiams nerekomenduojama pirma savaite kirpti naguciu ne del prietaru, o todel kad yra didele galimybe ikirpti i pirsciuka...

As pati saviskei nagucius kirpau praejus 10-ciai dienu... blush2.gif

O kas del prietaru, tai ju tiek daug yra, kad geriau nezinoti... Kol nezinai, tai - ramu, o suzinai ir prasideda paranojos... doh.gif
*

bet matai, kaip ir su tais nagučiai - vadinasi tai ne iš piršto laužta g.gif
beje, kalbant apie nagučius - kai laukiausi pirmo vaikučio, viską dariau pagal knygą ( "motinos ir vaiko knyga"), ten buvo parašyta, kad kurį laiką vaikams visai negalima karpyti nagučių žirklėmis, nebent mama gali nukramtyti... doh.gif
Jeigu ką, aš ir patikėjau lotuliukas.gif žodžiu mėginau vaikeliui nukramtyti nagus, tik nelabai pavyko... ax.gif
tikroji meile
QUOTE(senseye @ 2009 10 27, 22:46)
is tiesu labai butu smalsu nueiti pas bureja,bet baisu... unsure.gif
*

sveikutes,o as antradieni uzsirasius pas bureja ax.gif
Jamaica 06
QUOTE(tikroji meile @ 2009 12 09, 00:28)
sveikutes,o as antradieni uzsirasius pas bureja  ax.gif
*

sėkmės mirksiukas.gif
sauda
Gal kam bus idomu 4u.gif Tik rusiskai smile.gif
http://lunainform.narod.ru/index.htm
Jamaica 06
QUOTE(sauda @ 2009 12 09, 22:58)
Gal kam bus idomu  4u.gif Tik rusiskai  smile.gif
http://lunainform.narod.ru/index.htm
*

hmmm... įdomu, bet tos dienos, kurios man geriausios - absoliučiai nesutampa su mano ciklu... g.gif bent jau artimiausius metus... doh.gif
sauda
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 12 10, 09:11)
hmmm... įdomu, bet tos dienos, kurios man geriausios - absoliučiai nesutampa su mano ciklu...  g.gif bent jau artimiausius metus...  doh.gif
*

Vat cia ir esme 4u.gif O gal kazkam ir atitinka,tai tiesiog tai zinoti visai ir idomu biggrin.gif
Jamaica 06
jei laukčiau metus - gal ir sulaukčiau smile.gif
beje, įdomu tai, kad pagal tą kalendorių gaunasi, kad man vaikutį "gaminti" reikėtų apie 14 mėnulio kalendoriaus dieną, o tai ir yra beveik pilnatis.... Tą patį man pasakė ekstrasensas nė nežinodamas mano gimimo datos... g.gif
ir netikėk, kad geras.... unsure.gif
magija499
gal norite leliukui parinkti horoskopą? rolleyes.gif , ar yra čia mamyčių norinčių, kad leliukas gimtų būtent po kažkuriuo horoskopu?
aš norėčiau, kad būtų Avinas arba Liūtas (nes mes su vyru abu Avinai) lotuliukas.gif
Jamaica 06
QUOTE(magija499 @ 2009 12 14, 15:28)
gal norite leliukui parinkti horoskopą? rolleyes.gif , ar yra čia mamyčių norinčių, kad leliukas gimtų būtent po kažkuriuo horoskopu?
aš norėčiau, kad būtų Avinas arba Liūtas (nes mes su vyru abu Avinai) lotuliukas.gif
*

man tai jokio skirtumo, koks bus vaikučio horoskopas.... smile.gif manau ne nuo mūsų tai priklauso... po kokiu ženklu turi gimt -po tokiu ir gims mirksiukas.gif
agute07
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 12 16, 16:51)
man tai jokio skirtumo, koks bus vaikučio horoskopas....  smile.gif  manau ne nuo mūsų tai priklauso... po kokiu ženklu turi gimt -po tokiu ir gims  mirksiukas.gif
*

vienodai man zenklai ir datos, svarbu lytis!!!
daivutyte
QUOTE(agute07 @ 2010 01 12, 01:44)
*

o mano kelios drauges nestumo metu nesikirpo plauku, ka tai galetu reiksti?
katrinka
QUOTE(agute07 @ 2010 01 12, 09:44)
*

SVARBU ne lytis ir zenklas! o KAD VAIKELIS BUTU SVEIKAS IR LAIMINGAS!!!!
Jamaica 06
QUOTE(daivutyte @ 2010 01 13, 02:57)
o mano kelios drauges nestumo metu nesikirpo plauku, ka tai galetu reiksti?
*

sako, kad vaikui plaukus nukirpsi (bus silpni, neaugs...) bigsmile.gif
Papildyta:
beje, čia jau ne prietarai, bet nėščioms negalima balintis dantų ir dažytis plaukų... mirksiukas.gif
Euforija911
Jo va as gidejau kad negalima kirpt nesciajai plauku,na ir dazyti ir t.t.... nezinau del kirpimo dar sutinku nekirpciau,pakenteciau,na bet dazyt..?zinot esu blondine tad jei suzinociau kad laukiuos spekit kaip atrodyciau po 9 men.Mano brolio zmona ir daze ir kirpo(tamsiaplauke) ir pfiu pfiu pfiu nieko,o vat drauge buwo atvirksciai blondine tai pas mergyte yra dabar tokia siesi sviesi sruoga galvoje tai mano kirpeja sake kad cia gali buti,kad ji nescia sviesinosi plaukus.
Sigeita
negalima kirptis nesciajai plauku, nes vaikui prota nukirpsi.. as toki prietara zinau.. nesamone,negi dabar ir vaikscioti apsepus tuos 9men... pamenu su pirmu nesikirpau.. doh.gif
Naktibalda
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 21, 08:47)

*

nesamonė, vaikams ligoninėse nekarpo dėl galimo infekcijos , prisgalvoja vėjų viskių doh.gif

QUOTE(Jamaica 06 @ 2010 01 18, 15:20)

beje, čia jau ne prietarai, bet nėščioms negalima balintis dantų ir dažytis plaukų...  mirksiukas.gif
*

dėl dantų nežinau, bet dėl plaukų tai galima, gal anksčiau šnekėjo ,kad negalima nes prasti dažai, daug amoniako peroksido ir visokių kitokių brudų, dabar dažai daugelis "nepiktybiniai" todėl dažykit į sveikatą ir būkit gražios 4u.gif , žinoma viskas su saiku 4u.gif ,
Fifux'e
QUOTE(Sigeita @ 2010 04 01, 01:40)
negalima kirptis nesciajai plauku, nes vaikui prota nukirpsi.. as toki prietara zinau.. nesamone,negi dabar ir vaikscioti apsepus tuos 9men... pamenu su pirmu nesikirpau.. doh.gif
*

o as kirpausi kai buvau nescia su savo dukrike g.gif

o seip as tai labai noreciau zinoti,kaip galima susilaukti berniuko smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.