Kartais uzeina toks jausmas tarsi durtu po sirdim. Kas tai galetu buti?
QUOTE(kycca @ 2009 10 20, 10:28) Žiūrint kokio stiprumo tas dūrimas. Bet kokiu atveju siūlyčiau apsilankyti pas gydytoją. Tai gali būti ir tiesiog nuovargis, bet gali būti ir širdies ar skydliaukės problemos. Gydytojas geriau pasakys
Stiprumas tai toks kad nunku pajudet... Na bet reiks prisiruost ir nueit pas gydytoja..
QUOTE(kycca @ 2009 10 23, 17:49) taip,tai nervas,cia net ne sirdis.man taip budavo nuo pat vaikystes,kai buvau vk.tai l.daznai uzeidavo,kvepuot net negali,vos vos pavirsiniu kvepavimu gaudai ora,bet ten neilgai,iki minutes.Cia gydymo net ner,pagert kokiu raminanciu,geriau zoleliu,ne hemijos.Cia tikrai nieko baisaus.
Man irgi tas pats nuo vaikystės, nieko tokio
Man taip pat šis dalykas yra, lankiausi dėl to pas gydytojus, apmaigė ir tiek. Jokių vaistų nepaskyrė ir jokio gydymo nereikėjo.
Nuraminot... reiks maziau nervintis
QUOTE(kycca @ 2009 10 23, 16:49) Priežąsčių gali būti įvairių. Mano nuomone tai greičiausiai dėl miokardito - pleuros trinties į širdį. Jeigu yra surandėjimų, tai matysis padarius echoskopiją. Problemų gali būti ir su širdies burėmis. Širdis toks organas, su kuriuo nereikėtų juokauti - greičiau turėsi atsakymus, greičiau nusiraminsi, jei viskas tvarkoje, arba greičiau pradėsi gydyma, jei reikia. QUOTE(apolonas @ 2009 10 25, 22:26) Priežąsčių gali būti įvairių. Mano nuomone tai greičiausiai dėl miokardito - pleuros trinties į širdį. Jeigu yra surandėjimų, tai matysis padarius echoskopiją. Problemų gali būti ir su širdies burėmis. Širdis toks organas, su kuriuo nereikėtų juokauti - greičiau turėsi atsakymus, greičiau nusiraminsi, jei viskas tvarkoje, arba greičiau pradėsi gydyma, jei reikia. Nėra nė vienos širdies ligos prie kurios durtų širdį. QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 23, 19:53) taip,tai nervas,cia net ne sirdis.man taip budavo nuo pat vaikystes,kai buvau vk.tai l.daznai uzeidavo,kvepuot net negali,vos vos pavirsiniu kvepavimu gaudai ora,bet ten neilgai,iki minutes.Cia gydymo net ner,pagert kokiu raminanciu,geriau zoleliu,ne hemijos.Cia tikrai nieko baisaus. man buvo kad pusdieni negalejau normaliai kvepuot, bet tada baisiai nervinaus, net valerijona geriau kazkada ieskojau info, atradau kad kazkoks tarpsonkaulinis nervas turi itakos QUOTE(*Selma* @ 2009 10 25, 12:38) aciu Papildyta: QUOTE(apolonas @ 2009 10 25, 22:26) Priežąsčių gali būti įvairių. Mano nuomone tai greičiausiai dėl miokardito - pleuros trinties į širdį. Jeigu yra surandėjimų, tai matysis padarius echoskopiją. Problemų gali būti ir su širdies burėmis. Širdis toks organas, su kuriuo nereikėtų juokauti - greičiau turėsi atsakymus, greičiau nusiraminsi, jei viskas tvarkoje, arba greičiau pradėsi gydyma, jei reikia. Echoskopija dare kazkada nieko nerado
bet kad pleura suaugtu su miokardu po persirgto miokardito neimanoma nei praktiskai, nei teoriskai
QUOTE(Loram @ 2009 10 26, 14:45) Labai įdomus ir originalus minties polėkis QUOTE(kycca @ 2009 10 26, 09:16) Turint kokių nors problemų su širdimi echoskopiją darytis reiktų kas 2-3 metus. Geriausia, jei sutaptų echoskipijos laikas su užėjusiu skausmu, tuomet dažniausiai problema labai aiškiai ir pasimato, bet kad sunku šitai "suderinti". |