Ruosiuosi siandien i paskaitele RK, kazin ten masina laisvai ligonines kieme galima statyti?
slyva, kai susirinks visos ratuotos
seip kiek as zinau vietu tenais nelabai kur galima rasti
QUOTE(Bozena83 @ 2009 10 28, 12:42) ten rodos įvažiuoti draudžiama raudona plyta,šiaip palei gatvę visada vietų būdavo,jei atvykdavai anksti ryte QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 28, 12:43) ten rodos įvažiuoti draudžiama raudona plyta,šiaip palei gatvę visada vietų būdavo,jei atvykdavai anksti ryte išvada paprasta - važiuoti su taksi arba asmeniniu vairuotoju. Šitas variantas geriausias todėl, kad dėl emocinės įtampos kur ir ko važiuoji gali ir avariją padaryt. Nebent vidury nakties bogintumeis QUOTE(viti @ 2009 10 28, 13:50) išvada paprasta - važiuoti su taksi arba asmeniniu vairuotoju. Šitas variantas geriausias todėl, kad dėl emocinės įtampos kur ir ko važiuoji gali ir avariją padaryt. Nebent vidury nakties bogintumeis zadi pati save vezti gimdyti? QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 28, 13:04) zadi pati save vezti gimdyti? prisimindama savo pirmą važiavimą gimdyti, galvoju, kad mane tikrai būtų erzinęs kažkoks erelis, neleidžiantis persirikiuoti ar pastatęs savo mašiną, kad mano mašinai pritrūktų 5 cm.. Be to, man rūpėtų čiuožti kuo greičiau pasirodyti gydytojai, o ne mąstyt, kad turiu sumokėti už parkavimą ir kokiam laikui QUOTE(viti @ 2009 10 28, 13:50) išvada paprasta - važiuoti su taksi arba asmeniniu vairuotoju. Šitas variantas geriausias todėl, kad dėl emocinės įtampos kur ir ko važiuoji gali ir avariją padaryt. Nebent vidury nakties bogintumeis nu neeeee aš tik su savo mašina važiuoju,nebent sugestų tuo momentu mašina tai tada jau taksa kviesčiau QUOTE(viti @ 2009 10 28, 15:28) pavydžiu baltu pavydu, kad tokie šalti pačios nervai ir ekstremaliose situacijose aga būtent,aš gal kartais per daug pasitikiu savimi
Na jus ir pavarot
Mes jau namučiuose.
O gimdyvių tai tikrai daug dabar. QUOTE(eda9 @ 2009 10 26, 22:54) Taip atėjo vyr slaugytoja ir pasakė, kad vyras daugiau likti negali. QUOTE(Neraitė @ 2009 10 26, 23:05) Mes irgi taip pagalvojom. Aš sutinku kad kai lieka kelios lovos, bet buvo bent trys tuščios paltos, o dar yra toks dalykas kad į palatą stengiamasi guldyt panašaus amžiaus vaikus, tos pačios paros. Na nebesvarbu mes tas dvi nakteles buvom su dukryte tik dviese palatoj. QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 28, 19:29) blemba, tai paklausciau, kodel vyras jau likt negali, jei yra palatu laisvu QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 28, 19:36) blemba, tai paklausciau, kodel vyras jau likt negali, jei yra palatu laisvu Ta diena kai as gimdziau, tai gimdyviu antpludis buvo, tai noredama ramybes emiau mokama palata ir tai ji buvo likusi vienintele, kitos mokamos buvo uzimtos
Mes irgi ruosiames cia gimdyti, labai tikimes, kad viskas bus gerai
Siandien buvau ten, toks ispudis kad dabar kaip tik anpludis. O man jau ant dienu
Dar norejau paklausti , kaip ten su lankymu, ar tikrai gali ateiti aplankyti tik lankymo valandom, ar gales vyras ir mama lankyt kada reikia o ne kada galima? QUOTE(tanita761 @ 2009 10 29, 19:00) Siandien buvau ten, toks ispudis kad dabar kaip tik anpludis. O man jau ant dienu Dar norejau paklausti , kaip ten su lankymu, ar tikrai gali ateiti aplankyti tik lankymo valandom, ar gales vyras ir mama lankyt kada reikia o ne kada galima? Griežtai tik lankymo valandom. Kai MV negalėjo likt nakvot, tai lankyt galėjo tik lankymo valandom.
Lankymo valandos negalioja tik tom kurios guli mokamose palatose. Kitur lankymas griežtai pagal valandas.
man šis dalykas pas juos baisiai nepatiko
o man sis dalykas labai patinka
Man irgi patinka
Tai viena iš priežasčių, kodėl vėl gimdysiu RK
Man irgi labai patiko, kad yra lankymo valandos
Čia labai gerai padarė, kad griežtai leidžia tik lankymo valandomis. Jei pas palatos kaimynę daug lankytojų ar vyras visą dieną būna tai nelabai patogu, juk ir vaikiuką maitinti reikia, ir pačiai būna sudėtinga...
O jei nori lankytojus priiminėti visą dieną tada labai gera mokama palata, ten kitom mamytėm netrukdai
Sveikos,
na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas Esu be galo jiems dekinga! Gyvenome mokamoje palatoje, nes man CP buvo, o be vyro butu buve sunku... Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas QUOTE(Gute7 @ 2009 10 30, 10:17) Sveikos, na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas Esu be galo jiems dekinga! Gyvenome mokamoje palatoje, nes man CP buvo, o be vyro butu buve sunku... Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas gal gali nupasakot kas yra toj mokamoj palatoje? QUOTE(Gute7 @ 2009 10 30, 11:17) Sveikos, na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas Esu be galo jiems dekinga! Gyvenome mokamoje palatoje, nes man CP buvo, o be vyro butu buve sunku... Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas Sveikinu sulaukus sunelio Tik vienas nepatogumas, nes as gulejau mokamoj palatoj pirmame aukste, o naujagimiu skyrius treciame, tai per vizitacija reikdavo su dukryte lipti i 3 auksta, o koridoriuje nesilta budavo (liftas kartais budavo, kartais ne) QUOTE(Gute7 @ 2009 10 30, 11:17) Sveikos, na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas Esu be galo jiems dekinga! Gyvenome mokamoje palatoje, nes man CP buvo, o be vyro butu buve sunku... Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas NUOSIRDIZIAUSI SVEIKINIMAI susilaukus sunelio QUOTE(Gute7 @ 2009 10 30, 12:17) Sveikos, na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas Esu be galo jiems dekinga! Gyvenome mokamoje palatoje, nes man CP buvo, o be vyro butu buve sunku... Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas Labukas, nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus sūnelio Norėjau pasiteirauti, o kaip dėl tos mokamos palatos? Prieš kiek laiko reikia užsisakyti, ir kokios kainos? QUOTE(akizi @ 2009 10 30, 18:25) Labukas, nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus sūnelio Norėjau pasiteirauti, o kaip dėl tos mokamos palatos? Prieš kiek laiko reikia užsisakyti, ir kokios kainos? tu palatu nuotraukos ankstesnese temose yra, o apie uzsisakyma nzn ar taip galima... nes jei paduos gimdyviu pasiryzhusiu sumoketi tai nemanau, kad labai jau ten joms neleis.... bet tikrai butu idomu suzhinot ar galima ish anksto uzsisakyti...
Iš anksto užsisakyti tikrai negalima.
Aš gulėjau prieš gimdymą dvi dienas ir paklausiau ar galėsiu gauti, tai buvo pasakyta, kad kai pagimdysiu jei bus laisva tada duos. Ir viena buvo laisva QUOTE(Gute7 @ 2009 10 30, 11:17) Sveikos, na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas Esu be galo jiems dekinga! Gyvenome mokamoje palatoje, nes man CP buvo, o be vyro butu buve sunku... Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas Sveikinu sulaukus sūnelio. QUOTE(akizi @ 2009 10 30, 18:25) Norėjau pasiteirauti, o kaip dėl tos mokamos palatos? Prieš kiek laiko reikia užsisakyti, ir kokios kainos? Aciu visoms uz sveikinimus Na mokamoje palatoje yra TV, atskiras vonios kambarys su doso kabina, sildomom grindim ir dviem veidrodziais. Palatoje yra sienine spinta, komodele leliuko daiktams ir pervystymo stalas, lovyte leliukui ir tachta teveliui. Taip pat palatoje yra kriaukle (prie pat vystymo stalo) tai labai patogu prausti leliuka Taip pat yra stalas ir 2 kedes. Dar koridoriuje saldytuvas ir rakinama virtuvele su mikrobange virduliu ir minimaliais indais. Taigi gyvenome praktiskai kaip namie Rezervavom, vos tik pagimdziau - iskarto uzklausiau akuseres, tai ji rakta nuo palatos atnese ir pasiule daiktus ten persinesti. Moketi reikia po 200 LT uz para, tik is karto uz 3 paras praso moketi, o jei tiek neisbuni, pinigelius grazina:) Beje moketi reikia tik grynais... Na tikiuosi viska aprasiau QUOTE(Gute7 @ 2009 10 31, 10:45) Aciu visoms uz sveikinimus Na mokamoje palatoje yra TV, atskiras vonios kambarys su doso kabina, sildomom grindim ir dviem veidrodziais. Palatoje yra sienine spinta, komodele leliuko daiktams ir pervystymo stalas, lovyte leliukui ir tachta teveliui. Taip pat palatoje yra kriaukle (prie pat vystymo stalo) tai labai patogu prausti leliuka Taip pat yra stalas ir 2 kedes. Dar koridoriuje saldytuvas ir rakinama virtuvele su mikrobange virduliu ir minimaliais indais. Taigi gyvenome praktiskai kaip namie Rezervavom, vos tik pagimdziau - iskarto uzklausiau akuseres, tai ji rakta nuo palatos atnese ir pasiule daiktus ten persinesti. Moketi reikia po 200 LT uz para, tik is karto uz 3 paras praso moketi, o jei tiek neisbuni, pinigelius grazina:) Beje moketi reikia tik grynais... Na tikiuosi viska aprasiau Nu visai nieko nieko O kriauklės tai ir paprastose palatose yra, bent jau toje, kur aš gulėjau.
na, bet uz tokia kainele tai ir maitinimas turetu buti karalishkas ir patalus keisti kasdien, duoti valdishkus ranksluoschius ir kambari tavrkyt kada tik panores mama... tik labai jau itartinai atrodo tas apmokejimas tik grynaisiais...
Laba diena mielos mamos
gal galesit ka patarti... katik skambinausi ir RK akuserini skyriu, mat buvom suplanave su vyru siandien nuvaziuoti pasizvalgyti, paziuret kaip atmosfera, kaip viskas... ir pasake man nelabai maloni moteriske kuri atsiliepe telefonu, kad del kazkokiu sanapideminiu dalyku gimdyklu ir palatu aprodyti nebegalima kaip cia dabar suprasti... ar tikrai dabar jau nebegalima pasiziureti? sako "kas cia per rinkimasis ligonines, kas jum nuo to pasikeis kad sienas pamatysit... taip kazkaip nuliudino... QUOTE(rabrasa @ 2009 10 31, 12:44) Laba diena mielos mamos gal galesit ka patarti... katik skambinausi ir RK akuserini skyriu, mat buvom suplanave su vyru siandien nuvaziuoti pasizvalgyti, paziuret kaip atmosfera, kaip viskas... ir pasake man nelabai maloni moteriske kuri atsiliepe telefonu, kad del kazkokiu sanapideminiu dalyku gimdyklu ir palatu aprodyti nebegalima kaip cia dabar suprasti... ar tikrai dabar jau nebegalima pasiziureti? sako "kas cia per rinkimasis ligonines, kas jum nuo to pasikeis kad sienas pamatysit... taip kazkaip nuliudino... Suprantu jusu liudesi ir apmauda, bet tikrai, kas gi pasikeis? Cia gi ne viesbuti poilsiui renkames QUOTE(kuskusas @ 2009 10 31, 12:06) na, bet uz tokia kainele tai ir maitinimas turetu buti karalishkas ir patalus keisti kasdien, duoti valdishkus ranksluoschius ir kambari tavrkyt kada tik panores mama... tik labai jau itartinai atrodo tas apmokejimas tik grynaisiais... Ir kvite parašyta kad mokame už papildomas paslaugas ar kažkaip panašiai, neminima, kad už palatą QUOTE(rabrasa @ 2009 10 31, 12:44) Laba diena mielos mamos gal galesit ka patarti... sako "kas cia per rinkimasis ligonines, kas jum nuo to pasikeis kad sienas pamatysit... taip kazkaip nuliudino... Pabandykit kita diena paskambinti Man irgi l. svarbu apziureti pries gimdant ligonine, nes ir taip stresas, o dar nauja nezinoma aplinka. As geriau jauciuosi zinodama, kaip ta ligonine atrodo QUOTE(slyva @ 2009 10 31, 10:47) na man atrodo, juk kai ruosiesi pirmam gimdymui ir nieko nezinai, tik pavadinimus istaigu kuriose galima gimdyti, tai kazkaip juk vis tiek reikia nuspresti, kur vis delto vaziuoti kai jau reikalas bus o kaip kitaip apsispresti? klausai kaip su tavim kalba telefonu, ziuri kaip su tavim bendrauja kai atvyksti apsidairyti, pasizvalgai kaip ten aplinka ir atmosfera... kazkaip taip ir ateina apsisprendimas... argi ne taip?
man tai nėra skirtumo kur gimdyt,svarbiausia į geras gydytojų rankas pakliūti
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 31, 13:08) man tai nėra skirtumo kur gimdyt,svarbiausia į geras gydytojų rankas pakliūti Patalpas kiek maciau karta pas gydytoja apsilankius, kai buvau paskaitelej - ligonine kaip ligonine. Kadangi pati tu ligoniniu prisiziurejau tiek lankydama ligonius, tiek pati kiek esu buvusi, tai manes negasdina QUOTE(rabrasa @ 2009 10 31, 12:44) Uzsirasykit i paskaiteles RK - ir ligonine kazkiek pamatysit (nors mums tai nerode nei palatu nei gimdyklu, bet nors kolidoriaus sienas pamatai ir suzinai kur eiti reikia QUOTE(rabrasa @ 2009 10 31, 12:44) Laba diena mielos mamos gal galesit ka patarti... katik skambinausi ir RK akuserini skyriu, mat buvom suplanave su vyru siandien nuvaziuoti pasizvalgyti, paziuret kaip atmosfera, kaip viskas... ir pasake man nelabai maloni moteriske kuri atsiliepe telefonu, kad del kazkokiu sanapideminiu dalyku gimdyklu ir palatu aprodyti nebegalima kaip cia dabar suprasti... ar tikrai dabar jau nebegalima pasiziureti? sako "kas cia per rinkimasis ligonines, kas jum nuo to pasikeis kad sienas pamatysit... taip kazkaip nuliudino... jau kalbejom apie tai. Cia aisku kaip kam, bet kazkur rasiau, kad jei jums nutinka kokia nelaime (tfu tfu tfu aisku), tai jus veza i BET KOKIA ligonine. nevaziuoji ziuret sienu, o jei nepatinka, neprasai isvezt tave kitur, nes cia nepatinka. keistai ir kartu juokingai atrodo tas sienu ziurinejimas, manau, moterys ne i tuos dalykus kreipia demesi ir ne ties svarbiausiu dalyku koncentruojasi, nes paziurejus sienas su gydytojais nesusipazinsi, o svarbiausia juk personalas, o ne kabo ten voratinklis ar nekabo. Reikia zinoti, kad vaziuoji atlikt dideli darba. Is dalies gal net blogai, kad leidzia rinktis, tai moteriskes nezino "kuda padatsa" taip sakant. Jokiu budu nenoriu supykdyt, tik isdesciau nuomone. O uzsirasyt i paskaiteles geras pasiulymas. Papildyta: o jei tikrai sanepideminiai dalykai. Niekas neapsidziaugs atnestu kiaules gripu... QUOTE(kuskusas @ 2009 10 31, 11:06) na, bet uz tokia kainele tai ir maitinimas turetu buti karalishkas ir patalus keisti kasdien, duoti valdishkus ranksluoschius ir kambari tavrkyt kada tik panores mama... tik labai jau itartinai atrodo tas apmokejimas tik grynaisiais... O tai gal jie nenori dėl papildomos palatos statyti banko terminalo? Bet šiaip galėtų būti 200 lt. visam laikotarpiui. QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 31, 13:19) keistai ir kartu juokingai atrodo tas sienu ziurinejimas, manau, moterys ne i tuos dalykus kreipia demesi ir ne ties svarbiausiu dalyku koncentruojasi, nes paziurejus sienas su gydytojais nesusipazinsi, o svarbiausia juk personalas, o ne kabo ten voratinklis ar nekabo. oi koks karstas pasisakymas na nenuvykus i ligonine apsidairyti, sutikti personala labai jau menkas sansas butu beje, man tikrai svarbu, kad kyriuje nekabetu voratinkliai ant sienos. i ta butinai atkreipsiu demesi! o gimdymas taip sureiksminimas visiskai aisku del ko, nes tai ne liga, o naujos gyvybes atejimas i pasauli. ir jei ta gyvybe pasitinka jaukus, profesionalus ir maloniai nusiteikes pasaulis - tai tam leliukui tik ir i nauda aciu dievui, kad vis dar galima rinktis kur gimdyti. ypac Lietuveleje musu, kur labai jau apgailetina medicinos sistema... |