Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
slyva
Ruosiuosi siandien i paskaitele RK, kazin ten masina laisvai ligonines kieme galima statyti? g.gif Ar reikes ieskot vietos aplink mokamos?
Bozena83
slyva, kai susirinks visos ratuotos nestuke.gif , tai abejoju ar bus vietos kieme. Bet siaip, gal pavyks ismukti mums i kiema thumbup.gif
Bubo
seip kiek as zinau vietu tenais nelabai kur galima rasti schmoll.gif g.gif pastatiti masina nebent mokamoj aikstelei prie ligonines bus vietu smile.gif
Bozena83
QUOTE(Bubo @ 2009 10 28, 12:28)
seip kiek as zinau vietu tenais nelabai kur galima rasti schmoll.gif  g.gif  pastatiti masina nebent mokamoj aikstelei prie ligonines bus vietu smile.gif
*

jeigu kartais vartai yra atidryti, tai galima ivaziuoti i kiema link Priemimo skyriaus,
*Svajone*
QUOTE(Bozena83 @ 2009 10 28, 12:42)
jeigu kartais vartai yra atidryti, tai galima ivaziuoti i kiema link Priemimo skyriaus,
*

ten rodos įvažiuoti draudžiama raudona plyta,šiaip palei gatvę visada vietų būdavo,jei atvykdavai anksti ryte g.gif bet šiaip tikrai keista kaip prie ligoninės ir mašinos nėra kur pastatyti,o jei aš nuvažiuoju gimdyt su savo mašina ir kur tada mašiną palikti? doh.gif
viti
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 28, 12:43)
ten rodos įvažiuoti draudžiama raudona plyta,šiaip palei gatvę visada vietų būdavo,jei atvykdavai anksti ryte  g.gif  bet šiaip tikrai keista kaip prie ligoninės ir mašinos nėra kur pastatyti,o jei aš nuvažiuoju gimdyt su savo mašina ir kur tada mašiną palikti?  doh.gif
*

išvada paprasta - važiuoti su taksi arba asmeniniu vairuotoju. Šitas variantas geriausias todėl, kad dėl emocinės įtampos kur ir ko važiuoji gali ir avariją padaryt. Nebent vidury nakties bogintumeis rolleyes.gif
Nelly_K
QUOTE(viti @ 2009 10 28, 13:50)
išvada paprasta - važiuoti su taksi arba asmeniniu vairuotoju. Šitas variantas geriausias todėl, kad dėl emocinės įtampos kur ir ko važiuoji gali ir avariją padaryt. Nebent vidury nakties bogintumeis  rolleyes.gif
*

zadi pati save vezti gimdyti? g.gif nes siaip kitais atvejais, bent jau as jokios emocines itampos nejauciu biggrin.gif
viti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 28, 13:04)
zadi pati save vezti gimdyti?  g.gif nes siaip kitais atvejais, bent jau as jokios emocines itampos nejauciu  biggrin.gif
*

prisimindama savo pirmą važiavimą gimdyti, galvoju, kad mane tikrai būtų erzinęs kažkoks erelis, neleidžiantis persirikiuoti ar pastatęs savo mašiną, kad mano mašinai pritrūktų 5 cm.. Be to, man rūpėtų čiuožti kuo greičiau pasirodyti gydytojai, o ne mąstyt, kad turiu sumokėti už parkavimą ir kokiam laikui biggrin.gif
Neraitė
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 28, 14:04)
zadi pati save vezti gimdyti?  g.gif nes siaip kitais atvejais, bent jau as jokios emocines itampos nejauciu  biggrin.gif
*

Įtampa atsiranda kartu su sąrėmiais biggrin.gif
Palei upę yra nemokama, vyras kai važiavo pas mane tai paliko ten.
*Svajone*
QUOTE(viti @ 2009 10 28, 13:50)
išvada paprasta - važiuoti su taksi arba asmeniniu vairuotoju. Šitas variantas geriausias todėl, kad dėl emocinės įtampos kur ir ko važiuoji gali ir avariją padaryt. Nebent vidury nakties bogintumeis  rolleyes.gif
*

nu neeeee aš tik su savo mašina važiuoju,nebent sugestų tuo momentu mašina tai tada jau taksa kviesčiau biggrin.gif
viti
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 28, 14:11)
nu neeeee aš tik su savo mašina važiuoju,nebent sugestų tuo momentu mašina tai tada jau taksa kviesčiau  biggrin.gif
*

pavydžiu baltu pavydu, kad tokie šalti pačios nervai ir ekstremaliose situacijose 4u.gif
*Svajone*
QUOTE(viti @ 2009 10 28, 15:28)
pavydžiu baltu pavydu, kad tokie šalti pačios nervai ir ekstremaliose situacijose  4u.gif

aga būtent,aš gal kartais per daug pasitikiu savimi blush2.gif
Kačia
Na jus ir pavarot nestuke.gif pacios vaziuojat gimdyt thumbup.gif As tai taxi visus kartus vaziavau unsure.gif
Bozena83
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 28, 15:11)
nu neeeee aš tik su savo mašina važiuoju,nebent sugestų tuo momentu mašina tai tada jau taksa kviesčiau  biggrin.gif
*

jetau kokia drasi thumbup.gif
as tai niekaip nedrisciau pati, nes negali zinot kas gali atsitikt kelyje, o tuo labiau kai bus prasideje saremiai doh.gif
*mamusikas*
Mes jau namučiuose.

O gimdyvių tai tikrai daug dabar.
QUOTE(eda9 @ 2009 10 26, 22:54)
O čia iš kur tokios žinios, jie patys taip pasako ar kaip?
*

Taip atėjo vyr slaugytoja ir pasakė, kad vyras daugiau likti negali.
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 26, 23:05)
Gal nori, kad imtumėte mokamą palatą už 200 Lt. parai  g.gif
*

Mes irgi taip pagalvojom.

Aš sutinku kad kai lieka kelios lovos, bet buvo bent trys tuščios paltos, o dar yra toks dalykas kad į palatą stengiamasi guldyt panašaus amžiaus vaikus, tos pačios paros. Na nebesvarbu mes tas dvi nakteles buvom su dukryte tik dviese palatoj.
Nelly_K
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 28, 19:29)

Aš sutinku kad kai lieka kelios lovos, bet buvo bent trys tuščios paltos
*

blemba, tai paklausciau, kodel vyras jau likt negali, jei yra palatu laisvu g.gif nors aisku pasakytu, kad laukiama gimdyviu ar kazkas panasaus. siaip RK lb daug nori uz ta mokama palata, nes kitur isviso 200lt, o cia parai 200lt...
Kačia
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 28, 19:36)
blemba, tai paklausciau, kodel vyras jau likt negali, jei yra palatu laisvu  g.gif nors aisku pasakytu, kad laukiama gimdyviu ar kazkas panasaus. siaip RK lb daug nori uz ta mokama palata, nes kitur isviso 200lt, o cia parai 200lt...
*

Ta diena kai as gimdziau, tai gimdyviu antpludis buvo, tai noredama ramybes emiau mokama palata ir tai ji buvo likusi vienintele, kitos mokamos buvo uzimtos unsure.gif . Ligonineje teko praleisti 5 d., tai kai atsilaisvino venviete palata perejau i ja. Per tas dienas gimdyviu buvo l. mazai ir daug tusciu palatu buvo. Nenuspesi, kada ir kiek nestuke.gif atvaziuos gimdyti rolleyes.gif Patiko man RK thumbup.gif Per tas 5 d. seseles ne tik mano varda isidemejo, bet ir MB ir dukrytes biggrin.gif
Austute
Mes irgi ruosiames cia gimdyti, labai tikimes, kad viskas bus gerai smile.gif
tanita761
Siandien buvau ten, toks ispudis kad dabar kaip tik anpludis. O man jau ant dienu nestuke.gif

Dar norejau paklausti , kaip ten su lankymu, ar tikrai gali ateiti aplankyti tik lankymo valandom, ar gales vyras ir mama lankyt kada reikia o ne kada galima? g.gif
*mamusikas*
QUOTE(tanita761 @ 2009 10 29, 19:00)
Siandien buvau ten, toks ispudis kad dabar kaip tik anpludis. O man jau ant dienu  nestuke.gif

Dar norejau paklausti , kaip ten su lankymu, ar tikrai gali ateiti aplankyti tik lankymo valandom, ar gales vyras ir mama lankyt kada reikia o ne kada galima?  g.gif
*

Griežtai tik lankymo valandom. Kai MV negalėjo likt nakvot, tai lankyt galėjo tik lankymo valandom.
slyva
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 29, 19:20)
Griežtai tik lankymo valandom. Kai MV negalėjo likt nakvot, tai lankyt galėjo tik lankymo valandom.
*

Oho, kaip grieztai blink.gif Maniau MB man ten pades ilgiau pabus, o cia tik kaip i svecius gausis uzsuka g.gif
tanita761
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 29, 18:20)
*

oho g.gif tai ten durys uzdaro, ar kaip? kaip sovietu laikais doh.gif per langeli tik maisiuka galima buvo perduoti lotuliukas.gif
Neraitė
Lankymo valandos negalioja tik tom kurios guli mokamose palatose. Kitur lankymas griežtai pagal valandas.
*Svajone*
man šis dalykas pas juos baisiai nepatiko schmoll.gif kažkodėl kaip ankstesnius vaikus gimdžiau galima buvo kada nori ir kiek nori,o dabar tikrai sovietmetis doh.gif
Nelly_K
o man sis dalykas labai patinka thumbup.gif uzteks ir tiek, kad reikes buti palatoje su kazkuo ir jos vaikiuku. tikrai nenoreciau dar nuolatinio lankytoju burbejimo, gal mano vaikiukas miegos ar ka, gal as noresiu ramybes, o cia sveciai bet kada bbb bbb bumbes biggrin.gif super, aplankei ir ate. Duokit mamoms ramybe lotuliukas.gif
eda9
Man irgi patinka thumbup.gif Jau nenumirs tėvai, giminės ir draugai nematę gimdyvės ir vaiko 3 dienas ax.gif Gi ne 2 savaites guli, kaip tarybiniais laikais. Ten tikrai jaučiasi, kad ligoninė, ramu tylu, niekas nevaikšto pastoviai.
Tai viena iš priežasčių, kodėl vėl gimdysiu RK smile.gif
jelenyte112
Man irgi labai patiko, kad yra lankymo valandos thumbup.gif yra laikas kada lankytojus priimi, yra laikas kuri gali skirti vaikui ir poilsiui ir jokie lankytojai (nei tavo, nei kaimynes) netrukdys cool.gif
Neraitė
Čia labai gerai padarė, kad griežtai leidžia tik lankymo valandomis. Jei pas palatos kaimynę daug lankytojų ar vyras visą dieną būna tai nelabai patogu, juk ir vaikiuką maitinti reikia, ir pačiai būna sudėtinga...
O jei nori lankytojus priiminėti visą dieną tada labai gera mokama palata, ten kitom mamytėm netrukdai g.gif
Gute7
Sveikos,

na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas thumbup.gif
Esu be galo jiems dekinga! Gyvenome mokamoje palatoje, nes man CP buvo, o be vyro butu buve sunku...
Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*Madmozela*
QUOTE(Gute7 @ 2009 10 30, 10:17)
Sveikos,

na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic  ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas thumbup.gif
Esu be galo jiems dekinga! Gyvenome mokamoje palatoje, nes man CP buvo, o be vyro butu buve sunku...
Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

gal gali nupasakot kas yra toj mokamoj palatoje? bigsmile.gif nors mums dar anksti nestuke.gif bet jau domiuosi,nes ir CP turesiu smile.gif
Kačia
QUOTE(Gute7 @ 2009 10 30, 11:17)
Sveikos,

na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic  ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas thumbup.gif
Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Sveikinu sulaukus sunelio 4u.gif
drinks_cheers.gif ... ir gimdai ne taip daznai biggrin.gif
Tik vienas nepatogumas, nes as gulejau mokamoj palatoj pirmame aukste, o naujagimiu skyrius treciame, tai per vizitacija reikdavo su dukryte lipti i 3 auksta, o koridoriuje nesilta budavo (liftas kartais budavo, kartais ne) rolleyes.gif
Wild Pearl
Sveikos,

*

NUOSIRDIZIAUSI SVEIKINIMAI susilaukus sunelio biggrin.gif 4u.gif wub.gif gathering.gif aukite sveikuciai ir diduciai smile.gif drinks_cheers.gif
akizi
QUOTE(Gute7 @ 2009 10 30, 12:17)
Sveikos,

*

Labukas, nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus sūnelio clap_1.gif
Norėjau pasiteirauti, o kaip dėl tos mokamos palatos? Prieš kiek laiko reikia užsisakyti, ir kokios kainos? cool.gif
kuskusas
QUOTE(akizi @ 2009 10 30, 18:25)
Labukas, nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus sūnelio  clap_1.gif 
Norėjau pasiteirauti, o kaip dėl tos mokamos palatos? Prieš kiek laiko reikia užsisakyti, ir kokios kainos? cool.gif
*

tu palatu nuotraukos ankstesnese temose yra, o apie uzsisakyma nzn ar taip galima... nes jei paduos gimdyviu pasiryzhusiu sumoketi tai nemanau, kad labai jau ten joms neleis.... bet tikrai butu idomu suzhinot ar galima ish anksto uzsisakyti...
Neraitė
Iš anksto užsisakyti tikrai negalima.
Aš gulėjau prieš gimdymą dvi dienas ir paklausiau ar galėsiu gauti, tai buvo pasakyta, kad kai pagimdysiu jei bus laisva tada duos. Ir viena buvo laisva biggrin.gif
*mamusikas*
Sveikos,

*

Sveikinu sulaukus sūnelio. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gute7
QUOTE(akizi @ 2009 10 30, 18:25)
*

Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
Na mokamoje palatoje yra TV, atskiras vonios kambarys su doso kabina, sildomom grindim ir dviem veidrodziais. Palatoje yra sienine spinta, komodele leliuko daiktams ir pervystymo stalas, lovyte leliukui ir tachta teveliui. Taip pat palatoje yra kriaukle (prie pat vystymo stalo) tai labai patogu prausti leliuka thumbup.gif
Taip pat yra stalas ir 2 kedes. Dar koridoriuje saldytuvas ir rakinama virtuvele su mikrobange virduliu ir minimaliais indais. Taigi gyvenome praktiskai kaip namie thumbup.gif
Rezervavom, vos tik pagimdziau - iskarto uzklausiau akuseres, tai ji rakta nuo palatos atnese ir pasiule daiktus ten persinesti. Moketi reikia po 200 LT uz para, tik is karto uz 3 paras praso moketi, o jei tiek neisbuni, pinigelius grazina:) Beje moketi reikia tik grynais...
Na tikiuosi viska aprasiau g.gif
eda9
QUOTE(Gute7 @ 2009 10 31, 10:45)
Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
Na mokamoje palatoje yra TV, atskiras vonios kambarys su doso kabina, sildomom grindim ir dviem veidrodziais. Palatoje yra sienine spinta, komodele leliuko daiktams ir pervystymo stalas, lovyte leliukui ir tachta teveliui. Taip pat palatoje yra kriaukle (prie pat vystymo stalo) tai labai patogu prausti leliuka thumbup.gif
Taip pat yra stalas ir 2 kedes. Dar koridoriuje saldytuvas ir rakinama virtuvele su mikrobange virduliu ir minimaliais indais. Taigi gyvenome praktiskai kaip namie thumbup.gif
Rezervavom, vos tik pagimdziau - iskarto uzklausiau akuseres, tai ji rakta nuo palatos atnese ir pasiule daiktus ten persinesti. Moketi reikia po 200 LT uz para, tik is karto uz 3 paras praso moketi, o jei tiek neisbuni, pinigelius grazina:) Beje moketi reikia tik grynais...
Na tikiuosi viska aprasiau g.gif
*

Nu visai nieko nieko ax.gif
O kriauklės tai ir paprastose palatose yra, bent jau toje, kur aš gulėjau.
kuskusas
na, bet uz tokia kainele tai ir maitinimas turetu buti karalishkas ir patalus keisti kasdien, duoti valdishkus ranksluoschius ir kambari tavrkyt kada tik panores mama... tik labai jau itartinai atrodo tas apmokejimas tik grynaisiais... g.gif
rabrasa
Laba diena mielos mamos 4u.gif
gal galesit ka patarti... blush2.gif

katik skambinausi ir RK akuserini skyriu, mat buvom suplanave su vyru siandien nuvaziuoti pasizvalgyti, paziuret kaip atmosfera, kaip viskas...
ir pasake man nelabai maloni moteriske kuri atsiliepe telefonu, kad del kazkokiu sanapideminiu dalyku gimdyklu ir palatu aprodyti nebegalima sad.gif uzdrausta sad.gif

kaip cia dabar suprasti... ar tikrai dabar jau nebegalima pasiziureti? g.gif

sako "kas cia per rinkimasis ligonines, kas jum nuo to pasikeis kad sienas pamatysit... unsure.gif "
taip kazkaip nuliudino... verysad.gif
slyva
QUOTE(rabrasa @ 2009 10 31, 12:44)
Laba diena mielos mamos  4u.gif
gal galesit ka patarti...  blush2.gif

katik skambinausi ir RK akuserini skyriu, mat buvom suplanave su vyru siandien nuvaziuoti pasizvalgyti, paziuret kaip atmosfera, kaip viskas...
ir pasake man nelabai maloni moteriske kuri atsiliepe telefonu, kad del kazkokiu sanapideminiu dalyku gimdyklu ir palatu aprodyti nebegalima sad.gif uzdrausta sad.gif

kaip cia dabar suprasti... ar tikrai dabar jau nebegalima pasiziureti?  g.gif

sako "kas cia per rinkimasis ligonines, kas jum nuo to pasikeis kad sienas pamatysit...  unsure.gif "
*

Suprantu jusu liudesi ir apmauda, bet tikrai, kas gi pasikeis? Cia gi ne viesbuti poilsiui renkames g.gif
Neraitė
QUOTE(kuskusas @ 2009 10 31, 12:06)
na, bet uz tokia kainele tai ir maitinimas turetu buti karalishkas ir patalus keisti kasdien, duoti valdishkus ranksluoschius ir kambari tavrkyt kada tik panores mama... tik labai jau itartinai atrodo tas apmokejimas tik grynaisiais... g.gif
*

Ir kvite parašyta kad mokame už papildomas paslaugas ar kažkaip panašiai, neminima, kad už palatą ax.gif
Kačia

sako "kas cia per rinkimasis ligonines, kas jum nuo to pasikeis kad sienas pamatysit...  unsure.gif "
*

Pabandykit kita diena paskambinti mirksiukas.gif Gal atsiliepe sesele, kuriai nebuvo nuotaikos. Kita diena keisis pamaina ir bus kita sesele, kuri ir aprodys 4u.gif
Man irgi l. svarbu apziureti pries gimdant ligonine, nes ir taip stresas, o dar nauja nezinoma aplinka. As geriau jauciuosi zinodama, kaip ta ligonine atrodo rolleyes.gif Man ir sienas pamacius ramiau buna biggrin.gif
rabrasa
QUOTE(slyva @ 2009 10 31, 10:47)
Suprantu jusu liudesi ir apmauda, bet tikrai, kas gi pasikeis? Cia gi ne viesbuti poilsiui renkames  g.gif
*

na man atrodo, juk kai ruosiesi pirmam gimdymui ir nieko nezinai, tik pavadinimus istaigu kuriose galima gimdyti, tai kazkaip juk vis tiek reikia nuspresti, kur vis delto vaziuoti kai jau reikalas bus smile.gif

o kaip kitaip apsispresti? blush2.gif

klausai kaip su tavim kalba telefonu, ziuri kaip su tavim bendrauja kai atvyksti apsidairyti, pasizvalgai kaip ten aplinka ir atmosfera... kazkaip taip ir ateina apsisprendimas... argi ne taip? ax.gif 4u.gif
*Svajone*
man tai nėra skirtumo kur gimdyt,svarbiausia į geras gydytojų rankas pakliūti smile.gif su keturiais gimdymais nė karto nebuvo noro važiuoti apžiūrinėti kur gimdysiu ax.gif
slyva
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 31, 13:08)
man tai nėra skirtumo kur gimdyt,svarbiausia į geras gydytojų rankas pakliūti  smile.gif su keturiais gimdymais nė karto nebuvo noro važiuoti apžiūrinėti kur gimdysiu  ax.gif
*

drinks_cheers.gif Ir as rinkausi pagal atsiliepimus apie personalo darba.
Patalpas kiek maciau karta pas gydytoja apsilankius, kai buvau paskaitelej - ligonine kaip ligonine. Kadangi pati tu ligoniniu prisiziurejau tiek lankydama ligonius, tiek pati kiek esu buvusi, tai manes negasdina ax.gif
jelenyte112

*

Uzsirasykit i paskaiteles RK - ir ligonine kazkiek pamatysit (nors mums tai nerode nei palatu nei gimdyklu, bet nors kolidoriaus sienas pamatai ir suzinai kur eiti reikia biggrin.gif ), ir su personalo atstovem susipazynsit, pabendrausit 4u.gif tik aisku jeigu spesit i jas pakliut iki gimdimo, nes ten eilute buna susidarius unsure.gif
Nelly_K

kaip cia dabar suprasti... ar tikrai dabar jau nebegalima pasiziureti?  g.gif

*

jau kalbejom apie tai. Cia aisku kaip kam, bet kazkur rasiau, kad jei jums nutinka kokia nelaime (tfu tfu tfu aisku), tai jus veza i BET KOKIA ligonine. nevaziuoji ziuret sienu, o jei nepatinka, neprasai isvezt tave kitur, nes cia nepatinka. keistai ir kartu juokingai atrodo tas sienu ziurinejimas, manau, moterys ne i tuos dalykus kreipia demesi ir ne ties svarbiausiu dalyku koncentruojasi, nes paziurejus sienas su gydytojais nesusipazinsi, o svarbiausia juk personalas, o ne kabo ten voratinklis ar nekabo. Reikia zinoti, kad vaziuoji atlikt dideli darba. Is dalies gal net blogai, kad leidzia rinktis, tai moteriskes nezino "kuda padatsa" taip sakant. ax.gif siustu pagall gyvenama vieta ir nereiktu eit ziuret. Kodel tas gimdymas taip sureiksminamas, o tarkim kokia operacija jau ne, nes operuojies, ten kur siuncia, o cia jau renkiesi be galo be krasto, lyg i sanatorija vaziuoji.

Jokiu budu nenoriu supykdyt, tik isdesciau nuomone.
O uzsirasyt i paskaiteles geras pasiulymas.
Papildyta:
o jei tikrai sanepideminiai dalykai. Niekas neapsidziaugs atnestu kiaules gripu...
eda9
QUOTE(kuskusas @ 2009 10 31, 11:06)
*

O tai gal jie nenori dėl papildomos palatos statyti banko terminalo? ax.gif

Bet šiaip galėtų būti 200 lt. visam laikotarpiui.
rabrasa
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 31, 13:19)
keistai ir kartu juokingai atrodo tas sienu ziurinejimas, manau, moterys ne i tuos dalykus kreipia demesi ir ne ties svarbiausiu dalyku koncentruojasi, nes paziurejus sienas su gydytojais nesusipazinsi, o svarbiausia juk personalas, o ne kabo ten voratinklis ar nekabo.
*

oi koks karstas pasisakymas lotuliukas.gif

na nenuvykus i ligonine apsidairyti, sutikti personala labai jau menkas sansas butu blush2.gif

beje, man tikrai svarbu, kad kyriuje nekabetu voratinkliai ant sienos. i ta butinai atkreipsiu demesi! wink.gif

o gimdymas taip sureiksminimas visiskai aisku del ko, nes tai ne liga, o naujos gyvybes atejimas i pasauli. ir jei ta gyvybe pasitinka jaukus, profesionalus ir maloniai nusiteikes pasaulis - tai tam leliukui tik ir i nauda 4u.gif

aciu dievui, kad vis dar galima rinktis kur gimdyti. ypac Lietuveleje musu, kur labai jau apgailetina medicinos sistema...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.